Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

Jacek dekarz

04.05.2023 20:57

Polecam firmę Eurokontakt jeździłem też przez inne ale to jest wszystko jasne z góry i duża pomoc że strony pani Moniki WiN...nawet jeśli byłem już za granicami także polecam i powodzonka
    Grzegorz

19.04.2023 05:17

Ukryty zapis w umowie ,czytajcie wszystko dokladnie

21.04.2023 12:43

Cześć Helena! Jeśli zapis jest na umowie = to nie jest ukryty, jednak według autora powyższej opinii tak jest, co oczywiście mija się z prawdą. Możliwe, że Pan Grzegorz nie zapoznał się ze wszystkimi warunkami umowy, jednak jeśli by wykazał swoje wątpliwości rekruterom, na pewno by wszystko objaśnili. Przed podpisaniem umowy ZAWSZE każdy rekruter wszystko wyjaśnia i odpowiada na wszystkie pytania. Kandydat przed podpisaniem umowy ma w nią wgląd, może się z nią na spokojnie zapoznać, a jeśli pojawią się jakieś wątpliwości wszystko objaśniamy. Jeśli masz do nas pytania prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis
    Rafal

18.04.2023 17:12

Ja jak wyglada dojazd z polski do miejsca pracy ?czy samemu trzeba dojechać pozdrawiam

18.04.2023 17:25

Cześć Rafał! Zawsze pomagamy z organizacją wyjazdu, jeśli jest taka potrzeba również użyczamy aut z naszej floty. Na wszystkie pytania i wątpliwości odpowiedzą nasi rekruterzy, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Hello

04.04.2023 15:36

Ktoś wie jak wyglądają prace rolne we Francji typu sianie, plewienie? Można 8500 na rękę zarobić? Mieszkania są blisko czy się mieszka na miejscu?

04.04.2023 16:15

Cześć! Widzimy, że masz dużo pytań i wątpliwości. Napisz do nas bezpośrednio na maila [email protected] lub skontaktuj się z nami telefonicznie (https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/ - numery znajdziesz w każdym ogłoszeniu), a rekruterzy odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Tomasz

20.03.2023 20:04

Pracował ktoś we Francji przy obróbce kamienia. Jaka to praca i zakwaterowanie?

03.04.2023 12:00

Cześć Tomasz! Jeśli chodzi o zakwaterowanie to jest ono darmowe, pomagamy ze znalezieniem odpowiedniej kwatery :). Widzimy, że masz jednak dużo pytań, dlatego napisz do nas bezpośrednio na maila [email protected], a my odpowiemy na wszystkie :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis

28.02.2023 10:30

Jaka jest kultura pracy w Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.?

01.03.2023 10:20

Hej! Jeśli chcesz się więcej o nas dowiedzieć, serdecznie zapraszamy na naszą stronę: https://euro-kontakt.eu/. Dowiesz się wszystkiego o nas, o naszej pracy i aktualnych ogłoszeniach :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Łukasz

03.01.2023 21:27

Czy ktoś pracował z tą agencja we Francji na pieczarkach i może się wypowiedzieć jak jest?

01.03.2023 10:12

Cześć Łukasz! Widzimy, że masz dużo pytań i wątpliwości. Napisz do nas bezpośrednio na maila [email protected], a my odpowiemy na wszystkie Twoje pytania :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Robert

28.01.2023 09:29

Cześć dostalem oferte pracy na drwala pilarza w francji na wsypie corsyka , pracował lub pracuje ktoś tam?pozdrawiam

01.03.2023 10:12

Cześć Robert! Widzimy, że masz dużo pytań i wątpliwości. Napisz do nas bezpośrednio na maila [email protected], a my odpowiemy na wszystkie Twoje pytania :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Hello

20.12.2022 15:38

Witam. Czy ktoś pracował jako "runner" na pieczakarni? Jakie zarobki, jak atmosfera i jak oceniacie tę pracę oraz ogólnie oferty przedstawiane przez biuro? Na nowy rok planuje wyjechać by odłożyć $$$ i szukam wartościowej firmy.

28.12.2022 12:49

Cześć! Widzimy, że masz dużo pytań i wątpliwości. Napisz do nas bezpośrednio na maila [email protected], a my odpowiemy na wszystkie Twoje pytania :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis

10.01.2023 14:21

Cześć Teresa! Portal GoWork, w którym zamieszcza się opinie o pracodawcach, nie służy do tego by zamieszczać oferty pracy oraz stawki :) Zapraszamy na naszą stronę gdzie uzyskasz najważniejsze informacje, zobaczysz każdą naszą ofertę oraz przewidziane stawki: https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/ . Można również napisać do nas bezpośrednio na maila [email protected], a my odpowiemy na wszystkie pytania :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Hm?

13.12.2022 12:10

Jestem zainteresowany jedną praca i dzwonie od 2 tygodni czy tam ktoś odbiera telefon czy kierownik jest na urlopie i nic nie wymaga xD ?

13.12.2022 12:52

Cześć! Na jaki numer/numery próbowałeś się z nami skontaktować i w sprawie którego ogłoszenia? To nam pomoże namierzyć problem i go naprawić :) Prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na maila [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Piotr

08.12.2022 06:18

Wstawiam jeszcze raz wiadomość , bo jakis karakan je usunął …. Czy wszyscy oddelegowani maja obowiązek wam wypełniać ankiety ? A w razie ich nie wypełnienia wstrzymywane jest ich wynagrodzenie czy to prawda ? Ponieważ pierwszy raz się z takim czyms spotykam i nie ukrywam jestem grubo zaskoczony …

09.12.2022 15:07

Cześć Piotr :) Trudno nam się odnieść do przedstawionego przez Ciebie konkretnego przypadku, ponieważ Twój post jest anonimowy. Jednak faktycznie, niektóre umowy jakie podpisują kandydaci na niektóre kontrakty, rzeczywiście wymagają tego, aby co miesiąc wypełniać ankiety. Staramy się aby każdy kandydat był zawsze szczegółowo informowany podczas podpisywania dokumentów, o wszystkich warunkach i dokumentach jakie musi wypełnić by otrzymywał wynagrodzenie za swoją prace. Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę , prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis
    Chudy

08.12.2022 03:07

Witam , Czy wszyscy oddelegowani maja obowiązek wypełniać wam ankiety ? A w razie ich nie wypełnienia wstrzymywane są ich wynagrodzenie czy to prawda ? Pierwszy raz się z tym takim spotykam i nie ukrywam ze jestem grubo zaskoczony ……

09.12.2022 15:06

Cześć Chudy :) Trudno nam się odnieść do przedstawionego przez Ciebie konkretnego przypadku, ponieważ Twój post jest anonimowy. Jednak faktycznie, niektóre umowy jakie podpisują kandydaci na niektóre kontrakty, rzeczywiście wymagają tego, aby co miesiąc wypełniać ankiety. Staramy się aby każdy kandydat był zawsze szczegółowo informowany podczas podpisywania dokumentów, o wszystkich warunkach i dokumentach jakie musi wypełnić by otrzymywał wynagrodzenie za swoją prace. Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę , prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis
    Maniek

23.11.2022 22:01

3 pytania: - czy są godziny jak już się wyjedzie? - czy wypłata jest taka jak w ogłoszeniu? Czy troszke pokombinowania? - czas pobytu/wyjazdu do pracy: jest ograniczony czy nie?

24.11.2022 12:25

Cześć Maniek! Widzimy, że masz do nas wiele pytań. Skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected], a nasi rekruterzy odpowiedzą na wszystkie interesujące Cię kwestie :) Zapraszamy również na naszą stronę https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/ - znajdziesz wszystkie aktualne oferty ze szczegółami. Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis
    @Były pracownik

20.10.2022 15:11

Ja tam jestem zadowolony, wyjeżdżałem z Agencją z Grudziądza na winogrona. Pieniądze się zgadzały , za winogrona dostałem rozliczenie przed czasem . ZUS i US został uregulowany w moim imieniu - sprawdziłem wszystko się zgadza. W przyszłym roku jadę ponownie. Pozdrawiam wszystkie Panie z biura
    @Były pracownik

18.11.2022 11:27

Nie zakwaterowanie było u nas w porządku, gwarantował je Francuz , pokoje maks 4 osobowe .
    Rafał Olszewski

14.07.2022 21:00

Nie polecam proszę państwa.Jezeli będziecie mieli(nie życzę nikomu) wypadek w pracy jesteście pozostawieni samemu sobie.Nie interesuje się nikt jak się czujecie co wam jest.Przykre ale prawdziwe.A jeśli chodzi o jakiekolwiek odszkodowanie.Tak dostaniecie śmieszne złotówki.Jesli później z powodu wypadku myślicie że dostaniecie jakieś chorobowe to się mylicie.(usunięte przez administratora).Przyklad.Urwie wam mogę podczas pracy!! (usunięte przez administratora).Ale to że do końca życia nie będziecie mogli pracować nikogo nie interesuje.Banda oszustów.Olszewski Rafał.

19.07.2022 13:58

Cześć Rafał! Jest nam bardzo przykro, że czujesz się pozostawiony samemu sobie . Z tego co wiemy, na razie nie pracujesz bo przebywasz na urlopie wypoczynkowym we Włoszech. Z informacji jakie posiadamy od Ciebie wiemy, że po urlopie oraz wyleczeniu swojego palca, wrócisz do nas ponownie na kontrakt. Oczywiście zaraz po tym jak nas zawiadomiłeś o tym nieszczęśliwym wypadku, skierowaliśmy Cię do lekarza, który zbadał Twojego palca i rozpoznał stłuczenie. Uraz wymaga leczenia, aczkolwiek można wrócić do pracy po skończonej rehabilitacji. Również dostałeś od nas wszystkie informacje odnośnie ubezpieczenia oraz zapewniliśmy, że otrzymasz zwrot za zakup potrzebnych leków. Opiekunowie zapewniają, że są w stały kontakcie z Tobą i na bieżąco otrzymują informację o Twoim stanie zdrowia. Bardzo nas boli, że pomimo otrzymanej od nas pomocy, czujesz się niezaopiekowany i rozżalony. Mamy nadzieję, że szybko powrócisz do zdrowia i dalej będziemy mogli kontynuować współpracę ???? Jeśli masz do nas dodatkowe pytania, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Rafal Olszewski

16.11.2022 12:33

Proszę państwa.Ja ze swojej strony chcialbym przeprosić za swoje zachowanie całą firmę Eurokontakt.Moje zachowanie było nie taktowne i nie na miejscu.Faktycznie i prawdą jest że opiekę lekarska i medyczna miałem.Co do komentarza ktory wpisalem poniosly mnie nerwy oraz sytuacja rodzinna którą miałem.Palec wrócil do formy i jestem gotowy do dalszej współpracy z firmą Eurokontakt.Moja żona odeszła do najlepszego przyjaciela także już sobie żyje bezstresowo bo doprowadzała mnie do szału.Pozdrawiam wszystkich którzy współpracują z firmą Eurokontakt.Ja zastrzeżeń nie mam żadnych.Olszewski Rafał.
    Krzyś

10.10.2022 13:41

Wyjeżdżam sezonowo już piąty rok z eurokontaktem.Nigdy się nie zawiodłem na pracownikach z biura.Wręcz przeciwnie ,jestem zadowolony.Kazdy wyjazd jest szczegółowo omawiany z Panią rekruter która dokłada wszelkich starań aby przekazać szczegółowe informacje na temat wyjazdu ,oraz warunków pracy. Doświadczylem iż z punktu widzenia obsługi kandydata ubiegającego się o pracę za granicą, są firmą doskonałą ,stosują wyższe standardy zatrudnienia niż to wynika z samych przepisów o zatrudnieniu. Umowa jak i warunki zatrudnienia oraz zakwaterowania są zawsze przedstawiane szczegółowo , dzięki temu zawsze z pełnym zaufaniem wyjeżdżam co sezon z eurokontaktem. Pan Nowak w czasie kontynuacji kontraktu dokłada wszelkich starań aby wszystko przebiegało pozytywnie. Co do wypłat wynagrodzenia zawsze na czas , wypłacone co do centa za kazdą przepracowaną godzinę oraz dodam , nad godzinę . Warunki mieszkaniowe były zorganizowane przez kontrahenta tak aby każdy z pracowników mógł wypocząć i coś sobie ugotować .Mieszkania były zawsze wyposażone w podstawowe AGD i RTV . Z zagranicznymi gospodarzami nigdy nie było nieprzyjemności zawsze wdzięczni za wykonaną pracę .A co do opiekunów Pana Eugeniusza i Pana Roberta to są odpowiednie osoby na odpowiednim stanowisku i uważam iż inne komentarze na ich temat są naprawdę zbędne . Cóż więcej ? Szczeże polecam jako jedyną Agencję Pracy Tymczasową w Polsce na wyjazdy zagraniczne długo i krótko terminowe.Polecam !!!
    Krzyś

10.10.2022 13:33

mały mis.

25.09.2022 18:41

Czy moze mi ktos powiedziec o pracy na stanowisku spawacz.

26.09.2022 09:31

Hej :) Jeśli masz do nas pytania prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Nasi rekruterzy wszystko wyjaśnią i odpowiedzą na każde pytanie. Zapraszamy na naszą stronę z aktualnymi ofertami: https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/ Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis
    Julia

19.09.2022 18:57

Odradzam współpracę z ową firmą. Na wypłatę czekałam ponad miesiąc, ponieważ według firmy nie dostarczyłam podpisanych kart godzinowych, było to spowodowane niechęcią francuskiego pracodawcy do podpisania tych kart oraz informacją od koordynatora, że tych podpisów nie potrzebujemy. Oczywiście godziny zostały skrócone o 18 godzin, musiałam zapłacić za kurs językowy do którego nie było dostępu, gdyż strona była niebezpieczna. Co do zakwaterowania - co tydzień musiałam się przeprowadzać do innej lokalizacji, w trzecim hotelu otrzymałam pokój z łazienką, bez kuchni i możliwości przygotowania posiłków, oczywiście kontaktowałam się z koordynatorem, który stwierdził, że nie jego problem. Poniosłam z tego tytułu straty finansowe, gdyż musiałam kupować obiady w restauracji. Praca polegała na zbiorze sałaty, miałam pracować od poniedziałku do piątku od 8-16 według umowy, w rzeczywistości pracowałam od 6-19:30 z 1,5h przerwą. Nie było możliwości zjedzenia czegokolwiek podczas 6h godzin pracy. Warunki pracy odbiegały od tych, o których zostałam poinformowana. Nie polecam, nie wywiązuje się firma z umowy. Umowa dotyczy tylko zleceniobiorcy nie ich samych. Koordynatorzy nie przejmują się osobami zza granicą, ciężko było nawet się do nich dodzwonić.

20.09.2022 12:04

Hej Julia! Zawsze informujemy, każdego pracownika wyjeżdzającego na kontrakt, że potrzebna jest podpisana (przez pracodawcę) karta przepracowanych godzin, na podstawie której jest potem wypłacane wynagrodzenie. Wpisane godziny pracy zostały skrócone o godziny, w których nie pojawiłaś się w pracy. Pracodawca poinformował nas, że niejednokrotnie nie wracałaś z przerw do pracy, dlatego godziny zostały ucięte o te, w których się nie pojawiłaś w pracy, a zapisałaś je w karcie godzin pracy. Brak dostępu do kursu językowego - wystąpił błąd, który został już naprawiony, zawsze jesteśmy wdzięczni jeśli ktoś nam zgłosi awarię, staramy się wtedy jak najszybciej usunąć usterkę. Zmiany zakwaterowania wynikały z sezonu wakacyjnego i urlopowego, przez co musieliśmy zaproponować inne zakwaterowanie, jednak poinformowałaś nas, że w wyznaczonym budżecie znajdziesz na własną rękę, zakwaterowanie blisko pracy. Z informacji jakie uzyskaliśmy, nie udało się, dlatego w ostatniej chwili były już wolne tylko pokoje hotelowe, w których nie ma aneksu kuchennego. Jeśli masz do nas pytania, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    MARTA

15.09.2022 11:33

CZY KTOŚ OD NICH WYJEŻDŻAŁ NA ZIEMNIAKI DO FRANCJI ?I PROSZĘ O MERYTORYCZNY WPIS NA TEMAT AGENCJI CZY PŁACA UCZCIWIE ITP

15.09.2022 11:52

Cześć Marta :) Wszystkie oferty związane ze zbiorami znajdziesz tutaj: https://euro-kontakt.eu/pracownik-zbiorow/ Zapraszamy do kontaktu z naszymi rekruterami, którzy odpowiedzą na wszystkie pytania :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

Nie polecam współpracy

08.09.2022 16:42

Praca jako pokojówka. Nie polecam współpracy z agencją. Naliczają opłaty za zorganizowanie pracy (wciskając, że to jest kurs językowy opłata 200 zł). Zakwaterowanie miało być za darmo, ale agencja nalicza opłatę bez możliwości wglądu do rachunku za nocleg (manager obiektu pozwolił zostać dłużej niż do końca pracy. A agencja naliczyła opłatę 100e za 4 dni). Manager hotelu jest pewny, ze nie zostało naliczone potrącenie za zakwaterowanie. Agencja sama go naliczyła. Nie ma wypłaty. Teksty od agencji, że jest wstrzymana. Braki w dokumentacji (zgoda na potrącenia na które się nie zgadzam). Brak wypłaty, brak kontaktu. Potrafią zerwać kontrakt po podpisaniu dokumentów jeszcze przed wyjazdem do pracy (moje znajome tego doświadczyły). Brak opieki koordynatora. Zakładają działaność gospodarczą, jednoosobową firmę na was, żeby uniknąć podatków. Zabezpieczają się wekslem in blanco. Do tej pory przelali zaliczkę 166e i 200e, co jest śmiesznym żartem (za 119h). Opiekunowie nadają się do zwolnienia (Gxxegoxx oraz Floxiax). Gdy chcę otrzymać informację wygląda to jak scena z "Asterixa i Oblelixa 12 prac Asterixa" z zaświadczeniem A.36. Biuro Obsługi klienta nic nie może pomóc, biuro zajmuje się tylko papierami, opiekun nie ma nic do powiedzenia. Na plus mogę dodać że praca była w porządku (było mało godzin jak na miesiąc, tylko to może być lekki problem)
    Nie polecam współpracy

14.09.2022 16:52

Manager obiektu twierdzi że opłata za nocleg nie została naliczona. Zapytałam się go teraz. Wysłałam do waszej firmy prośbę ponad 2 tygodnie temu o usposobienie rachunku od rezydencji. Do tej pory nie otrzymałam informacji. Przez to że zostało podpisane pełnomocnictwo zalozyliscie w moim imieniu działaność. Nie zostałam o tym poinformowana. Dopiero informacja z zusu mnie o tym uświadomiła. Napisała do mnie obca osoba na mailu. I również tej osobie zalozyliscie działalność. Czyli nie tylko mi. Jest więcej takich osób. Zadzwońcie do waszego oddziału zusu żeby się dowiedzieć czy wasze składki są opłacone poprawnie bo my jesteśmy teraz płatnikami ZUS , mamy numer NIP. Oraz czy firma jest zamknięta po tym jak zakończyliście współprace z eurokontaktem. Gdy nawiązywaliśmy współpracę w tym roku nie zostałam powiadomiona o kursie. Nie przedstawili mi państwo oferty. W tym momencie chcecie wymusić na mnie zakup waszego produktu na który ja nie wyrażam zgody. Nie wypłacając wynagrodzenia działacie niezgodnie z prawem. Mój brat za 119h pracy otrzymał niepełne wynagrodzenie. Otrzymał teraz od was ponad 300e. Czyli łącznie ok 700e. Za 119h pracy. Wychodzi lekko ponad 6e/1h pracy. Jak wspomniałam opiekun i kontakt z eurokontaktem nie istnieje. Tylko w taki sposób odpowiadacie. Bo oczywiście się z wami kontaktowałam. I wygląda to jak przerzucanie odpowiedzialności. Nikt nic nie wie.
    Odpowiedz nie polecam współpra

14.09.2022 17:33

Manager obiektu twierdzi że nie została naliczona opłata za nocleg. Mam z nim kontakt do teraz w tej sprawie. Ponad 2 tygodnie temu napisałam do was z prośbą o udostępnienie rachunku na nocleg. Nie otrzymałam odpowiedzi do teraz. W kwestii wynagrodzenia. Mój brat otrzymał od was ponad 300e. Łącznie z zaliczką to ponad 700e. Za 119h pracy. Wychodzi 6,60e/h. Również nikt z nas nie otrzymał do wglądu dokumentów na podstawie których wyliczono nasze wynagrodzenie (wysłałam zapytanie o to ponad 2 tygodnie temu). Ja nie otrzymałam wynagrodzenia. Co jest niezgodne z prawem. W kwestii zakładania działalności. Podpisałam pełnomocnictwo. Zgodnie z którym mogliście w moim imieniu założyć działalność. Eurokontakt mnie o tym nie poinformował. Dowiedziała się od ZUSu. Wysłali mi pismo o otwarciu nowego rachunku bankowego na który mam przelewać kasę na składki za siebie i pracowników moich ponieważ stałam się płatnikiem. Co ciekawe napisała do mnie na mailu osoba, która również otrzymała list z otwarciem nowego rachunku w ZUSie czyli nie jestem jedyna. Do innych byłych pracowników: zadzwońcie do swoich oddziałów w ZUSie czy składki są opłacone prawidłowo i czy działaność została zamknięta. Co do kursu. Rok temu od was go kupiłam. Nie był potrzebny do pracy. W tym roku nie zostałam poinformowana PRZED rozpoczęciem pracy o ponownym kupnie produktu od waszej/zaprzyjaźnionej firmy językowej. Nie wyrażam zgodę na zakup produktu. Jak wspomniałam w poprzednim wpisie. Kontakt z eurokontaktem nie istnieje. Widzę że publicznie muszę załatwiać z wami sprawę. Proszę o wysłanie wypłaty za moją pracę.
    Chętny na wyjazd

13.09.2022 09:21

Czy ktoś może dać opinię o firmie z produkcją plastiku???
    rafik1123

14.09.2022 10:03

Byłem ogulnie polecam, praca dosc cieżka ale kasa zawsze sie zgadzala.

14.09.2022 10:07

Cześć Rafik, dziękujemy za Twój komentarz i mamy nadzieje, że do usłyszenia, gdy ponownie będziesz chciał wyjechać za granicę do pracy :)
    Beti

30.08.2022 18:00

Hej mam pytanie czy ktoś jeździ na zbiory winogron do Francji? Polecacie? Co można zastać na miejscu?

13.09.2022 08:53

Cześć Beti, bardzo się cieszymy, że rozważasz wyjazd z nami na kontrakt. Zapraszamy do kontaktu z naszymi rekruterami, którzy chętnie odpowiedzą na wszystkie pytania. Nasze oferty dotyczące zbiorów znajdziesz tutaj: https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/?search_keywords=zbi%C3%B3r+winogron :) Mamy nadzieje, że wyjedziesz z nami!
    Mandra

03.09.2022 10:00

Nie polecam wyjazdów przez tą firmę do Francji na zbiór winogron. Jeden pokój na 9 osób, jedna łazienka na 19 osób (jeśli ktoś nie zaopatrzy się w swoje sztućce i talerzyki, kubki na miejscu zastaliśmy 2 kubki w szafce na wszystkie osoby). Generalnie jest (usunięte przez administratora) (niedziela pracująca- brak możliwości wyjścia w niedzielę do sklepu po zakupy), brak kontaktu z koordynatorem oraz firmą (my załatwialiśmy z Rzeszowa). Czekamy na wypłatę pieniędzy. Zdawaliśmy sobie sprawę że zbiór winogron to nie jest lekka praca (wiadomo, tereny lekko górzyste) , jeśli chodzi o zakwaterowanie- dramat. Właściciel wyżej (usunięte przez administratora) niż d*pę nosi. Tak czy siak, nie polecam.

13.09.2022 08:50

Cześć Mandra, przykro nam, że doszło do takiej sytuacji. Zweryfikowaliśmy sprawę. Zakwaterowanie na tym kontrakcie było zapewnione przez francuskiego pracodawcę. Nasza agencja zawsze interweniuje, gdy są zgłaszane uwagi odnośnie stanu zakwaterowania oferowanego przez klienta. Przeważnie w ciągu 24h kandydaci przejeżdżają w inne miejsce, lub aktualne zostaje dostosowane. Niestety nikt z Was się z nami nie skontaktował. Jeśli nasi opiekunowie nie odbierają warto napisać SMS, a na pewno oddzwonią. Można zawsze też śmiało dzwonić do nas na numery wszystkich oddziałów, które znajdują się na naszej stronie internetowej. W jakie jakichkolwiek wątpliwości napisz proszę do nas na [email protected] i zajmiemy się Twoją sprawą.
    Tomasz

07.09.2022 16:06

Szukam pracy w Niemczech nie znam języka mój zawód to spawacz metodą 135 oraz 141 . Programowanie robotów spawalniczych pojedynczych jak i podwójnych marki ABB opanowane do perfekcji . 12 lat w branży metalurgicznej aktualne certyfikaty . Dodatkowo dobra znajomość pras krawędziowych (gięcie blach ) oraz opanowana obsługa prasy krawędziowej sparowanej z robotem yaskawa ,prasa Amanda . Moje pytanie ile muglbym zarobić i czy w ogóle są jakieś propozycje pracy w moim kierunku .

08.09.2022 08:05

Cześć Tomasz! Na pewno znajdzie się praca dla Ciebie. Zapraszamy na naszą stronę: https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/. Zobaczysz nasze oferty, zgłoś się na te, które Ciebie zainteresują. Nasi rekruterzy skontaktują się z Tobą :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Marta

20.08.2022 00:04

Nie polecam. Chciałam podjąć pracę w owej agencji, mimo mieszanych opinii. Pierwsze co budziło moje wątpliwości to konieczność zapłacenia za "kurs językowy" (a właściwie dostęp do platformy on-line) 259 zlotych. Ciekawa jestem co takiego znajduje się w owym kursie, czego nie można znaleźć w dzisiejszych czasach w internecie gdzie dostęp do darmowych kursów jest nieograniczony. Szkoda, że na stronie agencji oraz na portalach, gdzie się reklamują adnotacja o kursie językowym wygląda jak zachęta, a pominięto fakt, iż należy za niego zapłacić. Jednak podjęcie decyzji o wyjeździe do pracy z tą agencją najbardziej zniechęcało z powodu wpisów, które podkreślały jak bardzo utrudniony jest kontakt z rekruterami i koordynatorami. Pod każdym takim wpisem widniała oczywiście odpowiedź, że często spowodowane jest to wieloma telefonami, ale oddzwaniają kiedy tylko mogą - a jesli chodzi o coś ważnego, to wystarczy napisać SMS z prośbą o kontakt. I co? Aż ciśnie się na usta wiadoma odpowiedź. Najpierw dzwoniłam pod numer rekruterki z ogłoszeniem które mnie interesowało, jednak bez powodzenia. Zadzwoniłam więc do kolejnej, która udzieliła mi informacji, wysłała mejla z ofertą - na którego odpisałam z kilkoma pytaniami. Do dziś (jest piątek, minął tydzień) odpowiedzi nie uzyskałam. We wtorek podjęłam próbę kontaktu telefonicznego (5 połączeń). Więc napisałam wiadomość SMS z prośbą o jak najszybszy kontakt, gdyż mam pewien problem jeśli chodzi o kartę EKUZ. Nikt się nie odezwał. Cieszę się, że do wyjazdu nie doszło bo nie daj Boże na miejscu potrzebowalabym jakiejś pomocy i wsparcia, a wyglądało by to pewnie tak samo.
    Marta

23.08.2022 11:36

Dziękuję Pani Moniko, że w końcu po tylu dniach, wczoraj (poniedziałek 22/08) próbowała się Pani do mnie dodzwonić. Jestem pewna, że nie miało to zupełnie powiązania z publikacją mojej opinii.

30.08.2022 13:20

Hej Marto! Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Odbieramy bardzo dużo telefonów i przez dużą ilość rekrutacji, kontakt może być utrudniony. Jednak robimy wszystko co w naszej mocy, by z każdym się skontaktować i pomóc ze wszystkimi formalnościami. Cieszymy się, że udało nam się skontaktować, mamy nadzieję, że wszystko zostało rozwiązane i dalsza współpraca będzie już przebiegać bez nieporozumień. Jeśli masz do nas jeszcze dodatkowe pytania, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis

13.08.2022 06:30

Dzień dobry. Czy ktoś mógłby opisać jakie warunki panują w miejscach zakwaterowania pracowników tej firmy? Czy jest czysto, ile osób mieszka w pokoju bądź domku, ogólna ocena wyposażenia lokalu (czy swobodnie można korzystać z pralki oto)? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

16.08.2022 08:36

Hej! Widzimy, że masz do nas dużo pytań. Prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected], postaramy się odpowiedzieć szczegółowo na wszystkie :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    aldo

05.08.2022 23:35

jakościowo dno, kontrakty bez znaczącej zmiany stawki od 3 lat,kontakt z opiekunem DNO! nie mogę polecić bo pan eugeniusz cały czas zajęty i jak się nie podoba to każe zjechać bo nie ma czasu na rozmowę. szkoda czasu,lepiej szukać samemu z asystą tłumacza.

08.08.2022 11:50

Hej Aldo! Jest nam przykro z tego powodu. Staramy się zawsze oddzwaniać i pomóc we wszystkich sprawach. Niestety przez natłok pracy i dużej ilości telefonów czasami kontakt telefoniczny może być utrudniony. Jednak każdy może liczyć na naszą pomoc i wsparcie. Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę , prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis

08.08.2022 11:55

Cześć Kamila! Stawki to kwestia bardzo indywidualna. Wszystko zależy od danego kontraktu, umiejętności, doświadczenia czy zawodu. Jeśli wejdziesz sobie na nasze oferty na stronie internatowej, każde ogłoszenie posiada stawkę "od" oraz rozpisane wszelkie szczegóły. Dużo rzeczy organizacyjnych jest ustalane indywidualnie, wiec nie jesteśmy w stanie dokładnie odpowiedzieć na pytanie "jaka stawka?" jeżeli kontrakt ma wiele zależności. Polecamy zajrzeć na naszą stronę z ofertami ???? : https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/ Jeśli masz do nas więcej pytań, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Sławex

28.06.2022 01:21

Proszę biuro aby się zastanowiło nad podwyżką za zwrot kilometrówki że względu na rosnące ceny paliw .Bo niedługo nikt nie będzie chciał jeździć .Dwa euro za litr to już sporo ,chyba że trzeba będzie pobierać od osób które jeżdżą w samochodzie dopłate.
    Bo ja

03.08.2022 14:05

Moje pytanie zaznaczam nie złośliwie ,ale premie dla kierowcy to co? Premia również na paliwo . Faktycznie się dokłada ze swoich teraz na tankowanie. Ceny na niektórych stacjach ponad dwa euro.

05.08.2022 15:24

Cześć! Tak jak wspomnieliśmy wyżej, są dodatkowe premie dla kierowców oprócz kilometrówek :) Jeśli masz do nas inne pytania prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Postaramy się pomóc! Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Basia

16.07.2022 08:56

Firma nie godna polecenia . Robią odtrącenia np za język Mąż byl na kontrakcie nie znał Niemieckiego obiecali że na miejscu będzie ktoś z Niemieckim niestety nie było nikogo musiał sobie radzić a potem mu odjęli 20e za język. Porażka. Opiekunowie nie odbierają telefonów. Oddzwaniają nie zawsze.A PANI z biura dzwoni tylko wtedy gdy jej coś trzeba np zaoferować nową umowę a gdy jest problem nie odbierze i nie odzwoni.Opiekunowie nie są rzyczliwi chyba że tańczysz jak oni graja. Nie polecam Jeśli nie musicie nie jedzcie z tą firmą na kontrakty. Mąż był 2x i więcej nie pojedzie.Pracownicy z tego biura nie są zaopiekowani za granicą

19.07.2022 13:55

Cześć Basia! Jest nam bardzo, bardzo przykro z powodu tego co napisałaś. Pracodawcy nigdy nie robią potrąceń za brak języka. Jeśli kandydat zna język, którym może wesprzeć nie tylko siebie, ale i współpracowników, oferują oni dodatkową premię. Wszyscy pracownicy są życzliwi i zawsze chętnie starają się pomóc we wszystkich sprawach. Przez natłok pracy możliwe jest, że kontakt może być utrudniony czasami, jednak zawsze do każdego oddzwaniamy. Każda wyjeżdzająca osoba może liczyć na naszą pomoc. Mamy nadzieję, że mąż będzie kontynuować współpracę z nami :) Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis

18.07.2022 12:02

19.07.2022 13:52

Cześć! Bardzo się cieszymy, że udało Wam się znaleźć pracę przy truskawkach! Życzymy udanych zbiorów i pracy :) Jeśli macie do nas pytania prosimy skontaktujcie się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Oszukany

03.07.2022 10:04

Pani Patrycja zapewniała pojawisz się u farmera wyślę papiery, a że nie zdążyły dojść i odniosłem kontuzje w przy dźwiganiu w pracy i nie mogę stać na nogach wyrzucono mnie z zakwaterowania. Nie dostanę pieniędzy bo bez umowy pracowalem teraz mówi. Nie mogę chodzić już kilka dni ani podnieść bagażu żeby wrócić. Byłem już na gandarmeri i wybieram się do ambasady to jest niewolnictwo najpierw tak Panie pracuj Pan a teraz to jak Pan bez papierów pracowal zero pieniędzy zero pomocy i wynos się.

15.07.2022 10:55

Hej Oszukany! Zweryfikowaliśmy opisaną przez Ciebie historię. Jest to ciężka sytuacja dla nas jak i dla Ciebie. Jednak po weryfikacji i konsultacji ze współpracownikami, jak i kontrahentem wiemy, że nie doszło do żadnego wypadku. Niestety Twoje zachowanie nie fair w stosunku do kontrahenta spowodowało, że nie chciał z Tobą kontynuować współpracy i poprosił o opuszczenie zakwaterowania. Umowę jak najbardziej otrzymałeś, jednak odmówiłeś jej podpisania. Jest nam przykro, że nasza współpraca nie przebiegła pomyślnie, staraliśmy się by każda ze stron była zadowolona. Jeśli masz do nas pytania, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Kasia

05.07.2022 10:54

Nie polecam agencji Eurokontakt. Miło i przyjemnie jest tylko w trakcie rozmowy z rekruterem. Obiecują wiele rzeczy, a po przyjeździe na kontrakt można się bardzo rozczarować. Kontakt telefoniczny jest niemożliwy, można dzwonić 10 razy na podany nr telefonu i mieć pewność, że nikt nie odbierze. Opieka na miejscu pracy nie istnieje, znowu jest podany nr telefonu i możesz dzwonić, a szansa że ktoś łaskawie odbierze jest znikoma. Jeśli Waszym kierownikiem kontraktu ma być Pan Florian to uciekajcie jak najdalej. Osoba absolutnie niesłowna. Umowa z agencją jest bardzo dziwna, długa i zawiła. Do wyjazdu dochodzi masa kosztów dodatkowych- platforma językowa, ubezpieczenie, transport, ubrania robocze, wyżywienie, często zakwaterowanie. Bardzo dużo minusów, a jedynym plusem są pieniądze wypłacane w miarę w terminie, co nie zmienia faktu, że wiele agencji zapewnia lepsze albo takie same stawki. Podsumowując, nie polecam, jeśli macie możliwość wyjechać z inną agencją to zdecydowanie to zróbcie.

15.07.2022 10:54

Hej Kasiu! Jest nam przykro z tego powodu. Staramy się zawsze oddzwaniać i pomóc we wszystkich sprawach. Niestety przez natłok pracy i dużej ilości telefonów czasami kontakt telefoniczny może być utrudniony. Jednak każdy może liczyć na naszą pomoc i wsparcie. Nasza umowa posiada wszystkie ustalenia, każda jest szczegółowo omawiana podczas podpisywania dokumentów w naszych oddziałach lub online. Jeśli osoba ma wątpliwości, może skonsultować się zawsze z rekruterem, bądź z naszym działem prawnym. Wszystkie koszty przed wyjazdem są jasno przedstawiane kandydatowi. Wyjazd za granicę zawsze wiąże się z pewnymi wydatkami po stronie kandydata. Jeśli ją/jego nie stać by pokryć wszystkie wydatki od razu, udzielana jest pomoc w formie zaliczki. Zakwaterowanie w większości kontraktów są bezpłatne. Z organizacją wyjazdu również pomagamy, po stronie kandydata pozostaje wyżywienie na miejscu. Ubranie robocze w zależności od umowy jest zapewniane od pracodawcy lub we własnym zakresie. Mamy nadzieję, że będziesz z nami kontynuować współpracę. Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Biały

02.07.2022 14:09

Nie polecam. Totalne olanie pracowników. Brak kontaktu, a jak już jakoś się dodzwoniłem to odwlekanie formalnościami lub zrzucanie na kontrahenta.
    Basia

05.07.2022 10:57

Można, ale równie dobrze pracownik biura może odebrać telefon. Byłam niejednokrotnie świadkiem jak pracownik biura widzi jak dzwoni telefon i go wycisza. Sama ostatnio dzwoniłam do biura 10 razy w przeciągu godziny i nikt nie był w stanie odebrać.

15.07.2022 10:53

Hej Biały :) Zawsze staramy się oddzwaniać do każdego. Czasami nasze telefony są zajęte, ponieważ odbieramy bardzo dużo telefonów i przez natłok pracy, kontakt może być utrudniony. Jednak robimy wszystko co w naszej mocy, by z każdym się skontaktować. Czasami niektóre sprawy mogą się przedłużyć ze względu na to, że czekamy na odpowiedź od kontrahenta bądź niezbędne dokumenty. Staramy się by wszystko było dopięte na ostatni guzik i jak najszybciej każdy kandydat mógł wyjechać do pracy. Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis
    Fasti

02.06.2022 11:22

Pracownicy w biurach tej firmy są jak najbardziej lojalni wobec pracowników .Niestety sprawa ma się inaczej z osobami które pracują naście miesięcy na kontraktach lub kontrakcie i obrosły w piórka .Przykre ale prawdziwe.

02.06.2022 11:41

Cześć Fasti! Przykro nam ze masz takie zdanie o osobach pracujących na kontraktach. Każdego pracownika traktujemy jako priorytet i robimy wszystko co w naszej mocy by każda nasza współpraca przebiegła super. Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę , prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Jula

26.05.2022 12:30

Nie polecam. Szczególnie kontaktu z Panią Arleta.

26.05.2022 13:02

Cześć Jula! Jest nam przykro z tego powodu. Jeśli masz do nas pytania lub nierozwiązaną sprawę, prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Pawel89

23.05.2022 14:55

Brak zapłaty w terminie wszystkie listy podpisane przez majstra i cisza co z pieniędzmi zero kontaktu kordynatora

24.05.2022 08:48

Cześć Pawel89! Jest nam przykro z tego powodu. Staramy się by każdy kandydat był zadowolony ze współpracy z nami. Jednak napisałeś zbyt mało informacji abyśmy mogli się do tego szerzej odnieść. Prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected], a my postaramy się rozwiązać tę sytuację :) Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Lukasz

23.12.2021 03:32

Pomimo krótkiej współpracy z firmą (problemy osobiste)serdecznie polecam pieniadze wypłacone na czas godz.jesli masz podpisane przez szefa wszystko się zgadza a pozatym serdecznie polecam panią Renate oraz kordynatora Roberta ludzie na poziomie wszystko zalatwia po nowym roku wracam bo naprawdę warto⁸
    mundek

23.12.2021 12:20

ja tez jade do zobaczenia
    Biker

11.04.2022 11:47

Witam, czy ktoś ma informacje jak firma odnosi się do weksli in blanco? Jak je wykorzystują? Po co firmie upoważnienie do zawierania umów w moim imieniu z kontrahentami firmy? Ma ktoś doświadczenia z tą firmą w tych tematach?

11.04.2022 12:33

Cześć Biker! Na wszystkie nurtujące pytania możemy Ci odpowiedzieć. Chętnie pomożemy i wyjaśnimy wszystkie kwestie dotyczące umowy. Prosimy skontaktuj się z nami bezpośrednio na [email protected]. Pozdrawiamy Eurokontakt Serwis
    Smakosz 89

22.03.2022 14:23

Dzień dobry chciałem się dowiedzieć jak wygląda kontakt odnośnie pracy w de bo jest podany nr że można dzwonić aby się skonsultować z rekrutorem a tam nikt nie odbiera a dzwonię już od ponad tygodnia aby się czegoś dowiedzieć i nic a nie chce wyjść na człowieka natrętnego

23.03.2022 13:48

Hej Smakosz :) Jest nam przykro to czytać! Prosimy odwiedź naszą stronę, przejrzyj oferty, które Cię interesują i wypełnij formularz kontaktowy. Na pewno rekruterka skontaktuje się z Tobą. Strona z ofertami: https://euro-kontakt.eu/oferty-pracy-zagranica/ Pozdrawiamy, Eurokontakt Serwis

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.