Eurokontakt Serwis

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Boleszkowice - Agencja Pracy Za Granicą Boleszkowice Sp. z o.o.
Grudziądz - EUROKONTAKT
Katowice - Eurokontakt
Zamość - Eurokontakt

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Eurokontakt Serwis Katowice

Nie przegap nowości o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.!

05.06.2018 17:12

Witam pracował ktoś na magazynie przy pakowaniu mebli ogrodowych? Ta firma jest wypłacalna?
    mario

04.06.2018 09:58

juz dlugi czas wyjezdzam jako brukarz i nie mam nic do zarzucenia, pieniadze duze i na czas, formalnosci wszystkie po stronie eurokontaktu zalatwione, ogonlnie elegancko
    Marek44

29.05.2018 11:50

ja od roku jezdze na budowe do niemiec przez eurokontakt i nie mam nic do zarzucenia, kasa na czas, dokumenty w porzadku, rozliczylem sie normalnie w Polsce bezproblemowo, wszystko gitara ogolnie
    Jacekk

22.05.2018 13:33

dwa lata z rzedu jezdzilem do Francji na zbiory winogron zeby dorobic sobie troche kasy w wolne od studiow, powiedziec moge tyle ze praca ok, tylko czasem upaly za mocno dokuczaly, pare razy nawet nie pracowalismy bo gospodarz mowil ze jeste za goraco, ogolnie trafilem dwa razy na naprawde fajnych ludzi wiec to tez bylo mega fajne ze nie bylo spin miedzy nami itd, oceniam te wyjazdy na duzy plus i jesli w przyszlosci znowu bede potrzebowal dorobic to na pewno sie skusze zeby wyjechac przez eurokontakt ;)
    notLess

18.05.2018 11:11

z eurokontaktem mam dobre skojarzenia, znam wiele osob ktore wyjezdzaly z ta agencja do francji albo niemiec i dalej z nimi pracuja, z tego co wiem niektorzy mieli tam problemy ale to dlatego ze byli leserami, a takich to nikt do pracy nie chce ;)
    zalotka

17.05.2018 09:44

praca spoczko, bardzo wazne na jaka ekipe sie trafi, chociaz ja jak ze znajomymi jezdze zwykle wiec jest super. warunki byly ok tak samo jak hajs wiec pasowalo
    Piotr11223

16.05.2018 10:04

Pracowalismy z dziewczyna na produkcji zabawek w niemczech w zeszlym roku. Robota swietna i lekka z zakwaterowaniem. Opiekun wyjazdu byl zawsze do dyspozycji. Serdecznie polecam firme a w wakacje znowu z nimi planujemy wyjjechac.
    MIŚ

11.05.2018 17:34

KOCHAM EUROKONTAKT!!!
    Fury

10.05.2018 09:52

kiedys jezdzilem i mi sie podobalo, spoczko byla atmosfera i kasa, zadnych problemow, jechales i pracowales po prostu
    Wojtas5

08.05.2018 10:58

na szparagach bylem w niemczech ze 3 razy, spoko praca, troche ciezka ale oplacalna, plecy spalone od slona takze nad morze juz jechac nie musialem :) a tak serio to bylo ok, nie mialem zadnych problemow z niczym nigdy, papierki elegancko wszystkie wypelnione w biurze, zero problemow i dobry kontakt z biurem i opiekunem
    timoty

27.04.2018 09:39

jezdzilem i jako stolarz i na budowe jak nie bylo innych fajnych ofert w zawodzie, co moge poweidziec, pieniadze przyzwoite, praca jak praca, troche ciezka ale warta zachodu, zadnych problemow ze strony posrednika czy opiekunow wyjazdu
    Daniel7

25.04.2018 10:23

mi sie udalo pare razy an frezarki wyjechac, do niemiec i belgii, kasa spoko ale kontakt czasem z opiekunem byl taki niemrawy, nie wiem cyz to ja po prsotu na takiego trafilem czy kazdy taki jest, gdyby nie to firma 10/10 dla mnie a tak to z 7 moge dac
    cieslak

23.04.2018 11:43

pare kontraktor jako ciesla mialem przez eurokontakt, podobala mi sie organizacja samego wyjazdu i to ze ja sie w zasadzie nie musialem o nic martwic, wszystko praktycznie w biurze zalatwili a mi tylko pozostalo jechac i zarabiac
    marynarz81

20.04.2018 10:11

kiedys bylem przez eurokontakt jako ogrodnik na trzech wyjazdqach, wiecej sie nie zdecydowalem pojechac bo o ile z biurem fajny kontakt i sie nic nie czepiali to niemiaszkom nigdy nic nie pasowalo i zawsze trzeba bylo poprawiac pare razy robote, a i tak na koniec wygladalo tak jak na poczatku :) do samej firmy sie przycepic nie mam o co ale do ludzi dla ktorych pracowalem na miejscu to inna bajka :P
    soup

11.04.2018 11:00

od roku nie jezdze ale praca na budowie byla calkiem w porzadku, fajna kasa a praca normalna, taka jak na miejscu w Polsce ;)
    Marcin

04.01.2018 09:50

W zeszłym roku byłem z nimi w Niemczech na karton gipsach i w tym roku też się wybieram. Jeżeli ktoś jest chętny to mam dwa miejsca w aucie. Jeżeli jesteś zostawcie tutaj maila a ja napiszę informację
    Nn

10.01.2018 20:18

Jedz nic nie tracisz a jak cos bedzie nie tak wal do opiekuna kontraktu
    Łukasz

07.04.2018 10:26

[email protected]

04.12.2017 10:07

Czy ktoś był na zbiorze małż we Francji ?

03.04.2018 12:24

Byliśmy na ostrygach i wszystko się zgadzało, kasa po terminie ale wypłacona całkiem niezła. Polecam
    Dawido29

05.04.2018 13:00

w tamtym roku bylem na ostrygach tez, i dokładnie jak kolega/żanka wyżej pisze, bardzo fajna kasa ale wypłacona około tydzień po terminie, mimo wszystko warto było czekać
    Jarek114

03.04.2018 10:44

swego czasu na plytki jezdzilem do Francji i Niemiec, wporzo kasa jest, robota prosta i co wazne zadnych problemow z papierami nie mialem
    R Maj

18.12.2017 18:47

Kto po 8 rano pisze opinie ?no kto.....
    zocha

24.03.2018 01:37

Wiadomo kto, pracownicy biura Eurokontakt i innnych spoleczek:)

02.04.2018 15:57

Czy ta firma oszukuje z wyplata
    Reki

28.03.2018 13:58

ja ze swojej strony moge dodac ze praca mi sie naprawde podobala, zadnych zgrzytow nie bylo, wszystko git, kasa na czas

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokontakt Serwis?

Kontakt - Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.

UL. ANDRZEJA MIELĘCKIEGO 10/503 40-013 Katowice

Robol

20.03.2018 12:20

witam, dostalem propozycje wyjazdu z firma eurokontakt do Niemiec i zastanawiam sie za co mam placic przed wyjazdem?? ktos sie orientuje w temacie??
    Życzliwa

22.03.2018 12:52

Za kurs językowy to jest 290 zł ale możesz wpłacić 100 zł a resztę z pierwszej wypłaty ci potraca i podróż nic więcej
    Robol

23.03.2018 11:25

Ale ja nie slyszlem zeby jakas agencja pobierala kase przed wyjazdem. Pani z ktora rozmawialem powiedziala ze nie trzeba znac jezyka i nie jestem zainteresowany zadnym kursem
    Majki

22.03.2018 10:14

ja ze dwa lata temu bylem ostatni raz przez eurokontakt, ale z tego co pamietam to placilem za szkolenie jezykowe i na pewno za transport na miejsce, bo jechalem busem zalatwionym przez nich, teraz to w sumie nie wiem jak jest ale wtedy to pamietam ze dobrze sie oplacil wyjazd, bo pieniadze ktore na poczatku dalem to bylo malo w porownaniu do tego co przywiozlem ;)
    piotr

20.03.2018 10:10

ja raz bylem przez eurokontakt jako operator maszyn cnc we Francji, pieniadze lepsze niz w polsce za taka sama prace ale ciezko mi sie pracowalo, bez znajomosci jezyka jest ciezko cokolwiek szybnko ogarnac
    emerik

05.03.2018 09:23

dwa lata przepracowalem przez eurokontakt na kontraktach i oprocz regularnych opoznien wyplat to nie mam co im zarzucic
    Rafalek12

19.03.2018 13:48

Jak funkcjonuje ta firma
    Fotty

12.03.2018 09:18

z eurokontaktem bylem juz na paru konktraktach, jako dekarz, malarz i budowlaniec, na kazdym z nim sporo kasy zarobilem, ani razu nie wrocilem niezadowolony.
    Ramiklo

08.03.2018 09:06

jezdzilem przez gdzies 8 miechow i zarobilem, pooszczedzalem duzo, staralem sie na miejscu nie wydawac i moglem sobie calkiem spoko furke kupic po powrocie
    zaya

26.02.2018 10:11

ja bylam na jednym wyjezdzie na zbiorach owocow i dorobilam sobie do studiow, nie byla to dla mnie lekka praca ale mim zdaniem warta, pieniazki nie male przywiozlami bylam zadowolona ^^
    cypis

23.02.2018 08:56

ja z ziomkiem jezdzilismy na studiach na zbiory owocow do francuzow, luzna kasa, troche sie trzeba bylo napracowac ale jak hajsik sie dostawalo to wiadomo ze bylo warto, ogolnie spoko ekipa zawsze sie tez nam trafiala a to daje duzo
    bone

21.02.2018 08:47

@Paulina lacznie to cos kolo 2.5 roku, ale jak mowilem jezdze jak mam problemy ze znaleznieniem pracy na miejscu. Jesli chodzi o warunki pracy to nie roznia sie od tych w Polsce, przynajmniej na stanowisku ktorym pracowalem tj ogolnobudowlaniec ;) Zakwaterowanie najczesciej wyglada tak ze do pokoju wrzucaja 4-5 chlopa i trzeba tak mieszkac, nie jest to moze najwygodniejsze ale mi to specjalnie nie przeszkadza, nie jezdze tam odpoczac na wakacje tylko do pracy. A wrazenia jakie odnioslem podczas pracy dla eurokontaktu jak najbardziej pozytywne, wiadomo ze najwiekszym motywatorem do pracy jest dobra kasa ktora w mojej ocenie eurokontakt zapewnia
    Krzyś

19.02.2018 16:04

Niestety nie pracowałem przez tą firme ale brat pracował we francji i nie narzekał jak mówił bardzo konkretna firma jedna z najuczciwszych agencji pośrednictwa pracy w Polsce
    Pete

19.02.2018 09:09

raz bylem przez eurokontakt ale moj brat jezdzi czesto calkiem i oboje nie mielismy klopotow no chyba ze mi nie mowil czegos chociaz watpie, wydaje mi sie ze obydwaj bylismy zadowoleni
    bone

16.02.2018 08:48

z eurokontaktem czasem jezdze jak mam problemy z praca w Polsce, do tej pory na czterech wyjazdach bylem z nimi i jest to swietna alternatywa kiedy sa problemy na rodzimym podworku
    Włoch

12.02.2018 10:11

Nie polecam co innego obiecuja a co innego jest na miejscu mieszkania tragedia
    Tala

15.02.2018 07:19

a gdzie pan był
    Mario

10.02.2018 17:11

Witam czy ktoś wyjeżdżał do Francji jako monter regałów wysokiego skladowania przez te firmę.
    $

11.02.2018 16:42

Tak
    Mario

12.02.2018 09:13

Morze cos wiecej szczegółów
    Ciekawa

08.02.2018 17:38

Czy 14.022018r.jedzie ktoś z tą firmą na cykorie? Jedziemy pierwszy raz razem z narzeczonym fajnie by było kogoś poznać a może ktoś był i mógłby coś podpowiedzieć? Serdeczne dzieki
    Ciekawa

08.02.2018 17:34

Czy jedzie ktoś może do Francji na cykorie w środę???
    Knocal

08.02.2018 09:49

jezdzilem przez eurokontakt tylko na budowe, jako ogolnobudowlaniec albo murarz, wolalem zawsze jako murarz bo mialem troche wiecej placone nie ma sie w sumie do czego przyczepic jesli chodzi o organizowanie tych wyjazdow czy papierologie potrzebna do wyjazdow
    Dunczyk

07.02.2018 09:20

z zona bylismy 2 razy w ciagu dwoch lat na zbiorach warzyw z eurokontaktem zeby dorobic na meble i takie tam rzeczy do domu, nie nazwalbym tego praca marzen ale dorobilismy oboje na tyle ze na wszystko co chcielismy nam starczylo ;)
    john

01.02.2018 09:20

jezdzilem na karton gipsy swego czasu z nimi i nie bylo zle, nie bylo super, bylo tak normalnie po prostu, kasa sie zgadzala na czym najbardziej mi zalezalo bo rodzinka na utrzymaniu, wiadomo. Ogolnie to nie mam czego zarzuci eurokontaktowi ze bylo kiepsko
    Gordon

29.01.2018 12:05

bylem dwa razy z eurokontaktem i dwa razy w niemczech jako stolarz, kasa moze nie byla na nie wiadomo jakim poziomie ale baardzo przyzwoita, szlo dobrze zarobic, minusem bylo wlasnie ze w pokoju bylo po 5 osob a nie byly to nie wiadomo jakie duze pokoje, no ale jak na wyjazdy do pracy to do zniesienia

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokontakt Serwis Sp. z o.o.