CLEANER SP. Z O.O.

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 35 ocen.

CLEANER SP. Z O.O.
3 35

Opinie o CLEANER SP. Z O.O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEANER SP. Z O.O.

Agnieszka

@nowy, a jak oceniasz nastrój panujący w firmie? Jaka atmosfera panuje między pracownikami? Czy warunki zatrudnienia są satysfakcjonujące? Jaki typ umowy jest oferowany pracownikom? A może jako zatrudniony w CLEANER orientujesz się, czy są otwarte obecnie jakieś rekrutacje?

nowy

ja pracuje w firmie od 5 miesiecy i co najwazniejsze to placa na czas, nigdy nie bylo nawet dnia spoznienia. kierownik tez jest ok. zwiedzilem juz kilka firm sprzatajacych ale mysle ze tutaj zostane na dluzej.

Agnieszka

@Paweł, a co w takim razie mógłbyś powiedzieć na temat pracy w CLEANER? Jak atmosfera w firmie? Czy warunki, które oferuje ten pracodawca, są dla Ciebie satysfakcjonujące? @Cezary, jesteś zainteresowany pracą w CLEANER? Aplikowałeś już? @Agata, wypowiadając się na forum, pamiętaj proszę o przestrzeganiu naszego regulaminu. Zachęcam do przeczytania: https://www.gowork.pl/regulamin

Cezary

Zastanawiam się o co chodzi? Wiem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!

Paweł
@Cezary 20.04.2018 18:12

Może i krótko pracuję bo dopiero 7 miesiąc ale nie mogę powiedzieć złego sowa na firme.

Agnieszka

@Zadowolona, dziękujemy za Twoją obszerną opinię. Będzie ona na pewno bardzo ważna dla osób poszukujących informacji o pracy w CLEANER SP. Z O.O. Czy mogłabyś jeszcze powiedzieć, czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity? @Marysia, czy próbowałaś zgłaszać to komuś wyżej? Może to tylko kwestia nieodpowiedniej osoby na nieodpowiednim miejscu :)

Agata
@Agnieszka 16.03.2018 11:48

@Agnieszka a może to kwestia tego, że firma Cleaner to (usunięte przez administratora)

Zadowolona

Czytam wszystkie wpisy i jestem w szoku. Pracuje już dość długo w firmie ,ale nie dam powiedzieć o Cleaner nic złego. Praca super dla ludzi ,którzy chcą pracować, a nie ściemniać. Wyplata na czas , nigdy nie oszukali mnie nawet na złotówkę. Pomoc od strony Kierownika i nie tylko jak potrzeba to i od Dyrekcji.Ja mam 25 lat pracy ,ale jeszcze nigdy nie trafiłam na tak solidna firmę. Mój kierownik jest młodym człowiekiem ,ale ma tak super podejście do ludzi , jeszcze nigdy się z tym nie spotkałam..Zawsze służy radom i pomocą . Wszystkim polecam ta firmę. To kłamstwa umowa o dzieło podpisywana jest przed podjęciem pracy ,nigdy nie zdarzyło się ,ze pracownik podjął prace i pracował bez umowy. A co do atmosfery w pracy jest super ,każdy ma swój zakres obowiązków i wystarczy je wypełniać .Kierownik zawsze broni swoich pracowników i służy radom ,nawet jak potrzeba to pomaga, mój tak robi. Wszystkim polecam ta firm, na pewno się nie zawiedziecie..

Marysia
@Zadowolona 15.12.2017 16:01

To na dobrego Kierownika trafiłaś,bo ja o swoim tego nie mogę powiedzieć,brak szacunku do pracowników,wulgarnie się odzywa ,zarobki śmieszne,brak podwyżek dla pracowników od lat.

Oszukana

Pracowałam jako sprzątaczka w tej firmie miesiąc za darmo. Kierowniczka po miesiącu po prostu powiedziała, by nie przychodzić do roboty. Miałam mieć umowę o dzieło, nie dostałam nic. Uważajcie na tych oszustów! Nie dajcie się wrobić! Atmosfera pracy okropna, wyzysk na całego.

nowa
@byly pracownik 06.02.2018 18:28

Nie straszcie wiadomo że nie można podać nazwiska, administrator portalu od razu usunie wpis. Skoro pracujecie w Cleanerze i jest wam tak dobrze, to spytam ile zarabiacie i kiedy mieliście ostatnią podwyżkę?

dbaranska

Witam pracuję w firmie Cleaner prawie pół roku jako kierownik obiektów , to nie jest moja pierwsza praca w firmie sprzątającej jest to trzecia moja firma i powiem jestem mega zadowolona wszystko jest przejrzyste i jasne atmosfera w pracy ok , dzwoniąc z problemem nie ma mowy o krzykach i wyzywaniu tylko każdy zastanawia się jak ci pomóż nie zostaje się samemu z problem wizyty przełożonych na regionie to też czysta przyjemność pensje pracowników wypłacane w czasie a nawet przed czasem .

anonymous
@dbaranska 24.09.2016 12:39

pani"kierownik" daj już sobie lepiej spokoj. robisz tylko "dobra mine,do zlej gry" miej szacunek chociaż dla siebie,skoro nie masz dla biednych,zapracowanych POLAKOW.

Agnieszka

Zobaczcie co oferuje Wam firma! http://cleaner.com.pl/praca/ Gwarantują między innymi terminową płatność wynagrodzenia oraz możliwość korzystania z ZFRON.

anonymous
@Agnieszka 09.03.2017 15:19

oferuje!!! tak,oferuje!!! i tyle .później sa już tylko "schody"

Pracownik

Własnie weszłam na stronę i czytam opinie o firmie,pracowałam kiedyś w Cleaner i dziwią mnie te wpisy. Atmosfera w firmie super, jeżeli jest jakiś problem ,zawsze służą pomocą,pieniądze na czas ,umowa od razu do reki. Własnie znów podali mi rękę ,oczywiście Kierownik i znów jestem ich pracownikiem. Zycze aby dalej byli tak wspaniałymi ludźmi jak są teraz.

byly pracownik
@Pracownik 15.12.2017 16:32

a to jest pani w bledzie,albo udaje glupia. firma oszukuje. co innego mowia ,zatrudniając pracownika,a co innego wychodzi ''w praniu''. czekam na umowę już miesiąc. a to karalne. czeka ich inspekcja i sad pracy.pozdrawiam wszystkich ,którzy kryja oszustow!!!

ktos

ta firma to jedna ,wielka sciema. oferują ''atrakcyjne''wynagrodzenie ,zapieprzac trzeba,a później się okazuje cos innego. umowy nie ma przez miesiąc. a to jest karalne. zgłaszam wiec sprawę do inspekcji i sadu pracy. i osobiście dopilnuje sprawy,bo nienawidzę bandydztwa.

Aga

Jak w każdej firmie będą Ci zadowoleni i Ci niezadowoleni (szkoda tylko że te niepochlebne wpisy często pojawiają się od osób które również nie są święte :-) ) , ja pracuję w firmie Cleaner już od 6 miesięcy i absolutnie złego słowa nie mogę powiedzieć. Kierownicy bardzo fajni, właściciele również. Ja ze swojej strony polecam, wcześniej pracowałam w konsorcjach i to dopiero był bajzel.

Ewcia

Czytam te wpsiy i się zastanawiam gdzie marudzocy pracowali. Ja byłam we firmie prawie rok i przeszłam do Amluxa. To dopiero syf! Żałuję odejścia, ale wstyd mi wrucić tam.

ADAM
@Ewcia 16.12.2017 20:34

Pracuję w Cleaner parę lat i jestem bardzo zadowolony. Polecam:-)

PRACOWNIK

Ja tez pracowałem za darmo,pieniedzy jak nie bylo tak nie ma.NO WŁASNIE JEST TAKA SYTUACJA ZE FIRMA NIE WYPŁACIŁA PIENIEDZY,NIE INTERESUJA WAS ZADNE PRZEPISY,TO SIE NADAJE DO PIPU

Janusz
@PRACOWNIK 08.12.2017 16:18

Pracuje w tej firmie juz jakis czas i z tego co wim to kontrole z pipu maja co jakis czas i jakos nie maja z tym problemu bo nic nie wychodzi zlegio. Ja jerstem zadowolony ale co sie dziwic jak zatrudnionych jest duzo osob orzeczonych psychicznie co kradna albo wogole albo przyjda na godzine albo nie przychodza do pracy i oni chca umowy, groza kierownikom albo poxniej robia raban w internecie ze firma zla. Ja powiem tak- ja nie mam firmie nic do zarzucenia.

PRACOWNIK

Pieniedzy nie ma na czas!!!

Były

Banda złodziei i cwaniaków nie można się doprosić pieniędzy za godziny na umowe o dzieło telefon milczy u pani kierownik od carefura

ULA

NIE POLECAM!!! rozliczenia na czas, ale praca zawsze za najniższą krajową!!! Najlepiej to chcieliby żeby zostawać po pracy i robić nadgodziny za darmo. Oszukują na godzinach, w kadrach nikt nic nie wie. DRAMAT!!! Jak jest problem to przełożeni nie oddzwaniają, ale jak coś potrzebują to 50 telefonów dziennie.

NIKI
@ULA 15.11.2017 10:24

Ja też nie polecam!!! Masz rację ULA rozliczenia są na czas, ale najlepiej na najniższą krajową a jeśli wywalczysz podwyżkę to dadzą Ci ale "do ręki". Firma Oszustów i cwaniaków. Jeżeli chce ktoś pracować w Cleanerze na stanowisku średniego lub wyższego szczebla to naprawdę niech się zastanowi. I nie oczekuj awansu, bo w tej firmie nie ma coś takiego jak droga awansu. Mam nadzieję że Firma zbankrutuje.

Kasix

Witam, na Łódź jest ogloszenie na kierownika Regionalnego.czy mogłabym sie dowiedziec jak ta praca wyglada, po ile godzin, czy pracuje sie w weekendy? Jakie mniej wiecej sa zarobki? Czy moge liczyc na pomoc z Państwa strony? Dziękuję

Adam

Witam.Pracuję w firmie CLEANER kilka miesięcy jestem bardzo zadowolony, organizacja i atmosfera w pracy super ,pensja jaka obiecana zawsze na czas.

DM

Osobiście polecam firmę Cleaner. Pracuję od niedawna, ale jestem szczerze zadowolona. Atmosfera sprzyja efektywnej pracy. Dla mnie na Plus. Pozdrawiam

AA

Pracuję w firmie od niedawna ale jestem bardzo zadowolona, przełożeni zawsze służą rada i pomocą jeśli jest jakiś problem, pensja zawsze na czas taka jaka ustalona była na początku. Warunki współpracy proste i klarowne. @Agnieszka z całą pewnością mogę polecić pracę na stanowisku Kierownika Regionalnego

@nana

Pracuję w tej firmie ponad dwa lata, wypłaty wynagrodzeń są terminowe, dostaję zwrot z ZFRON na leki, siłownię i prywatną służbę zdrowia. Pracuję na umowę o pracę, mam stabilne zatrudnienie, stałą pensję i spoko kierownika. Problemy wydmuchane!

Agnieszka

@Niunia a z jakiego powodu wypowiedzieli Ci umowę? Obecnie pojawiła się oferta pracy jako Kierownik regionalny w Warszawie. W ofercie napisali, że gwarantują Samodzielne stanowisko; Rozwojową pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku i przejrzystych strukturach zarządzania; Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji; Umowę o pracę; Samochód służbowy, telefon, laptop. Może ktoś będzie aplikować?

tomek

jak możecie napisać, ż ktoś zeruje na niepełnosprawnych, przeciez jak mają lekki stopień i sa sprawni do pracy to smialomoga proacowac.

anonim

(usunięte przez administratora)

mania

Teraz dopiero się zastanawiasz że, wiele osób narzeka, a to nie wróży firmie dobrze. To nie jest wina ludzi tylko firmy. Bo atmosfera w miejscu pracy jest podła, szefowie traktują podwładnych jak podludzi, bezpośredni przełożeni stosowali starą, dobrą zasadę "dziel i rządź” szczując na siebie współpracowników. Jest to recepta na sukces, ale krótkotrwały. Kolejne zaniedbanie Cleanera, które wynika z przekonania, że dobry pracownik doskonale wie, że jest dobry - czyli brak wyraźnych pochwał. Pracodawca wychodzi z założenia, że miejsce pracy to nie przedszkole i nie ma co się bawić w rozdawanie cukierków. "Och, no jasne, że zrobił coś świetnego, pewnie wie o tym doskonale, po co go chwalić”. Choćby po to, żeby pojawiła się świadomość, że ktoś zauważa trud i wysiłek włożony w sukces całej firmy. Dobry manager musi wiedzieć, że motywacja potrzebna jest wszystkim, ale nie na każdego zadziała zwyczajowy brak zjeby. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

mania

Tak i owszem dają wszystkie narzędzia do pracy oraz umowę o pracę. Nawet obiecają Ci premię za zatrudnianie niepełnosprawnych którą możesz otrzymywać co kwartał ale w rzeczywistości dostaniesz raz na pół roku i nie wiadomo jeszcze czy całą. Wyliczaniem premii zajmuje się dyrektor operacyjny który wylicza według swojego "widzi misie". Atmosfera w pracy jest okropna, jako kierownik będziesz musiał współpracować z kadrami, nie załatwisz nic co obiecasz pracownikom. Zastanów się czy chcesz pracować w tej firmie na stanowisku koordynatora ds. obiektów. Jeszcze jedno firmą rządzi dwóch prezesów-współwłaścicieli, każdy ma inne zdanie. Nie wiadomo którego słuchać o ile są w firmie, bo rzadko można ich zastać. Nawet gdy dla firmy załatwisz kontrakt, potrafią nie przyjechać na umówione spotkanie z kontrahentem. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

zuza

Bzdura. Jest to firma oszukująca pracowników. Nie dają do ręki umowy o dzieło, trzeba się koniecznie przypominać. Poza tym nie zapłacili mi za dwa dni pracy, koordynator powiedział że to było szkolenie. W ten sposób cwaniakują i wykorzystują niewinnych ludzi. Płacą marnie bo 6 zł za godzinę. Pozdro

kolo

ja pracuę w tej firmie i jestem zadowolony z wykonywanej pracy ale jak będzie z wynagrodzeniem to się dopiero okaże napiszę coś jak otrzymam pieniądze.

Ira

nikomu nie polecam a nawet nie życzę pracy w tej firmie. Z taką pogardą dla człowieka nie spotkałam się nigdzie, tylko w tej firmie. Przeczytałam wszystkie opinie i stwierdzam, że ta firma w każdym mieście działa tak samo. Umowy o pracę tylko dla osób z grupą, pozostali tylko umowy o dzieło płacone przez inną firmę ale o tym dowiadujesz się wtedy kiedy uda Ci się wyegzekwować umowę. Płacą takie stawki że wstyd pisać. Premii wcale nie ma, chociaż ręce byś sobie urobił do łokci. W okresie letnim nie dają nawet pół litra wody na miesiąc, w myśl zasady radź sobie sam. Nie mogę pojąć jak taka firma może funkcjonować na rynku. Mam tylko cichą nadzieję, że teraz się to zmieni.

Były

Witam wszystkich których pracowali w tej w złodziejskie firmie CLEANER. Pracowałem u nich na umowe o prace a jaki wyzysk za takie śmieszne pieniądze bez premi bez niczego.Kazali mi sie zwolnić za porozumienie stron z mojej winy a teraz kur**** nie mam nic ani kuroniówki pracowało sie po 14 godz dziennie 12 i na dodatek z grupą inwalidzką choruje na nadciśnienie tętnicze i padaczke mam.Ile razy żle sie czułem w czasie pracy i kazano mi robić.

Niunia
@Były 03.08.2015 16:29

Ja pracowalam 5dni i mi wypowedzieli umowe i umowy do tej pory nie mam

Zostaw opinię o CLEANER SP. Z O.O. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLEANER SP. Z O.O.