CLEANER SP. Z O.O.

Adres: Piotrkowska 209 lok. 4, 90-451 Łódź

NIP: 7251840586 KRS: 0000125926

CLEANER SP. Z O.O.
3 37 57 5 1

Opinie o CLEANER SP. Z O.O.

Filtruj opinie po kryteriach:

Senama
 Opinia

Umowa o pracę dla niepelnosprawnych. Najniższa krajowa. Żeby mieć sprawny sprzęt trzeba być pierwszym na stanowisku pracy i pozbierać go z wózków innych pracowników . Stelaże do mopa trzeba samemu naprawić jesli sie da a jak nie to skleic taśma. Wyciskarki zacięte. Apteczki brak choć L4 grozi zwolnieniem z pracy. UNŻ każą zglaszac 3 dni wczesniej. Przelozony sam wyznacza ile dni urlopu mozna wykorzystać choć np pracownik sam chce rozplanowac wakacje zaoszczedzic choc 1 dzien na późniejszy termin. 40 kilowe smieci kaza nosic w rece lub rozsypac na 2 worki a potem kaza oszczedzac kazdy worek. Płynów brak moze czasami choc sa wymagania by np umyc lustra. Nie wolno wyjsc do toalety bo strasza zwolnieniem. Osoby niepelnosprawne sa poniżanie ze wzgledu na swoja chorobe. Kierownik w poznaniu nie orientuje sie czy jest ZFRON i odsyla do łodzi. telefon sluzbowy sluzy do zastraszania przez przelozonego wiec jak firma wynajmujaca cleaner dzwoni w waznej sprawie nikt go po prostu nie odbiera. Problem stanowią popekane szufelki przez które przelatuja śmieci. Spreje zapachowe do toalet pozostawiaja wiele do życzenia a utrzymują sie 3 dni. Mimo szczerych checi pracowanikow i mimo ich umiejetnosci atmosfera fatalna.

Pomocna?
TakNie
były pracownik
 Opinia

Witam (usunięte przez administratora). Umowa o pracę oczywiście jest ale na najniższą krajową i nie ma mowy o wyższej stawce . Inne pieniądze albo pod stołem albo jak jesteś osobą niepełnosprawną to z ZFRON-u ale nie za dużo bo nie starczy na inne rzeczy . Co i tak dla mnie jest śmieszne bo to zakład pracy chronionej a pieniądze dostają od Państwa . Idziesz do prezesa porozmawiać o podwyżce przysłowiowych 100 zł bo dajesz z siebie naprawdę dużo i chciało by się zostać choć trochę docenionym a w zamian otrzymujesz informacje że spóźniasz się 5 min do pracy ale że siedzisz 30 min dłużej bo musisz skończyć robotę to już tego nie widać albo pracujesz w domu po godzinach . Nadgodziny w tej firmie nie istnieją .(usunięte przez administratora) Nie docenianie pracowników to standard w tej firmie .(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Cola
 Rekomendacja

Pracuje od jakiegos czasu w tej firmie na myjni .Nie jestem zbyt zadowolony z tej pracy z tego wzgledu ze kiedy nie ma samochodow do mycia to siedzimy i zarabiamy marne 3 zl /h takze jak zdarzaja sie kiepskie miesiące to na miesiac mozesz zarobic 600/700 zl smieszne troszkę ale prawdziwe .Brak umow na pelny etat .A z jakiego wzgledu, bo wtedy podatku nie musza płacić takiego wysokiego ...... Takie wykorzystywanie ludzi bez szkół i doswiadczenia zawodowego by chceli zebysmy najlepiej za darmo pracowali .Dajcie ludzia cos wiecej możliwość jakiegos awansu wyższe zarobki .Nie polecam pracy w tej firmie .chyba ze chcesz sobie dorobic

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olga
 Opinia

Nie zgadzam się z tymi opiniami. Dla mnie to dobra firma ale ja staram się dobrze pracować.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
żeczywistość
 Opinia

nie polecam . stwierdzone przez czas pracy .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
d
 Opinia

Pracuję już ponad 1,5 roku, patrząc na doświadczenia z innych firm sprzątających ( w moim dorobku 3) absolutnie nie mogę powiedzieć złego słowa. Fajna atmosfera, fajni ludzie, przełożeni doceniają ciężką i dobrze wykonaną pracę. W firmie pracuje mnóstwo ludzi z co no najmniej kilkunastoletnim stażem i też są bardzo zadowoleni. Zawsze znajdą się niezadowoleni, tylko szkoda że czasami mocno w złości koloryzują rzeczywistość.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nie polecam
 Opinia
@d 27.12.2018 13:21

bieli pani bo ma w tym cel dlaczego tylko z grupą są zatrudnienia - grupa to ograniczona zdolność do pracy takie osoby są pod ochrona -a nie ciężką pracę mam na myśli utajniony akord ja w okularach mam problem co mam widzieć CUD jak nie widzę ograniczenie też jest co za h 10 zł. to u was normalne .Co do atmosfera tak się widzi jak się piszę a nie jest się w niej oszukujecie stwarzacie sztuczną sytuację bo macie w tym cel znajduje się firma w polu 1 na h jest autobus wiocha .ale na wsi jest szacunek tu brak nikomu nie polecam chyba że chce izolację życia .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nie polecam .
 Opinia

ostrzegam nie polecam pracują ludzie z grupą inwalidzką 0 szacunku jako sprzataczka musialam od 6 rano posprzatać 3 szatnie pracownicze po 200 m.w tym łazienki razem 600 m2 do godz.9 rano na drugi dzien zostałam zwolniona powód że nie dokładnie jest ?ale rzeczywistość wróciła dziewczyna z zwolnienia -czyli nie ma miejsca pracy teraz mam problem jak dostać swoje pieniadze przepracowane w pocie bo pani brygadzistka nie palaci, a szefowej numer brak zasięgu NIE POLECAM .SZKODA CZASU ZDROWIA pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolona
 Opinia

Czytam wszystkie wpisy i jestem w szoku. Pracuje już dość długo w firmie ,ale nie dam powiedzieć o Cleaner nic złego. Praca super dla ludzi ,którzy chcą pracować, a nie ściemniać. Wyplata na czas , nigdy nie oszukali mnie nawet na złotówkę. Pomoc od strony Kierownika i nie tylko jak potrzeba to i od Dyrekcji.Ja mam 25 lat pracy ,ale jeszcze nigdy nie trafiłam na tak solidna firmę. Mój kierownik jest młodym człowiekiem ,ale ma tak super podejście do ludzi , jeszcze nigdy się z tym nie spotkałam..Zawsze służy radom i pomocą . Wszystkim polecam ta firmę. To kłamstwa umowa o dzieło podpisywana jest przed podjęciem pracy ,nigdy nie zdarzyło się ,ze pracownik podjął prace i pracował bez umowy. A co do atmosfery w pracy jest super ,każdy ma swój zakres obowiązków i wystarczy je wypełniać .Kierownik zawsze broni swoich pracowników i służy radom ,nawet jak potrzeba to pomaga, mój tak robi. Wszystkim polecam ta firm, na pewno się nie zawiedziecie..

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marysia
 Opinia
@Zadowolona 15.12.2017 16:01

To na dobrego Kierownika trafiłaś,bo ja o swoim tego nie mogę powiedzieć,brak szacunku do pracowników,wulgarnie się odzywa ,zarobki śmieszne,brak podwyżek dla pracowników od lat.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Zadowolona 15.12.2017 16:01

Szkoda tylko, że nikt nie wie jak jest naprawdę w centrali na Telefonicznej. Dyrektorka Katarzyna Wysocka to wariatka, która tylko kontroluje wszystkich , wiecznie do nich dzwoni czy mają już danego klienta czy nie. Ciągle wymienia się pracowników bo nikt z nią nie wytrzymuje. Sama jest nieporadna i przelewa swoje frustracje na innych. Nie da siecz nią pracować i nie zwariować .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sylwia
 Opinia

Pracowałam w Firmie Cleaner na obiekcie Selgros od 1.02.2016 do 30.04.2016 pracuje tam taki (usunięte przez administratora) bez przerwy były jakieś wezwania a to ktoś proszek rozsypał a to butelka od wina i napoju była potłuczona a to jeszcze to posprzątać trzeba było jak było coś na chemii na napojach czy alkoholach rozlane to faceci musieli maszyną czyszczącą jeździć (usunięte przez administratora) za mną łaził śledził mnie osaczał jak moja koleżanka była na chorobowym to zadzwoniłam z telefonu komórkowego do kolegii a przy napojach szło zamiatałam to kierownik Hali do mnie tekst żebym nie gadała przez telefon później jak byłam na napojach postrzątać rozbite szło czepiał się co tak późno mało tego chciał wiedzieć moje nazwisko to się na niego tak wydarłam że wszystkie Działy mnie na Selgrosie słyszały i wpadłam też w histerie pociełam nożyczkami żyły i byłam zdenerwowana bardzo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
rozbawiona
 Opinia

ha ha ha. Te wszystkie pozytywne wpisy to pracownicy biura. Ile Cleaner płaci za Public Relations (pi-ar).

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

@nowy, a jak oceniasz nastrój panujący w firmie? Jaka atmosfera panuje między pracownikami? Czy warunki zatrudnienia są satysfakcjonujące? Jaki typ umowy jest oferowany pracownikom? A może jako zatrudniony w CLEANER orientujesz się, czy są otwarte obecnie jakieś rekrutacje?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowy
 Opinia

ja pracuje w firmie od 5 miesiecy i co najwazniejsze to placa na czas, nigdy nie bylo nawet dnia spoznienia. kierownik tez jest ok. zwiedzilem juz kilka firm sprzatajacych ale mysle ze tutaj zostane na dluzej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

@Paweł, a co w takim razie mógłbyś powiedzieć na temat pracy w CLEANER? Jak atmosfera w firmie? Czy warunki, które oferuje ten pracodawca, są dla Ciebie satysfakcjonujące? @Cezary, jesteś zainteresowany pracą w CLEANER? Aplikowałeś już? @Agata, wypowiadając się na forum, pamiętaj proszę o przestrzeganiu naszego regulaminu. Zachęcam do przeczytania: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cezary
 Opinia

Zastanawiam się o co chodzi? Wiem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Cezary 20.04.2018 18:12

Może i krótko pracuję bo dopiero 7 miesiąc ale nie mogę powiedzieć złego sowa na firme.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

@Zadowolona, dziękujemy za Twoją obszerną opinię. Będzie ona na pewno bardzo ważna dla osób poszukujących informacji o pracy w CLEANER SP. Z O.O. Czy mogłabyś jeszcze powiedzieć, czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity? @Marysia, czy próbowałaś zgłaszać to komuś wyżej? Może to tylko kwestia nieodpowiedniej osoby na nieodpowiednim miejscu :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agata
 Opinia
@Agnieszka 16.03.2018 11:48

@Agnieszka a może to kwestia tego, że firma Cleaner to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oszukana
 Opinia

Pracowałam jako sprzątaczka w tej firmie miesiąc za darmo. Kierowniczka po miesiącu po prostu powiedziała, by nie przychodzić do roboty. Miałam mieć umowę o dzieło, nie dostałam nic. Uważajcie na tych oszustów! Nie dajcie się wrobić! Atmosfera pracy okropna, wyzysk na całego.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Oszukana 18.10.2014 16:25

Prosimy o podanie imienia, nazwiska i danych Kierownika pod którego Pani podlegała. Nie ma takiej możliwości, żeby firma nie wypłaciła wynagrodzenia, chcielibyśmy sytuację wyjaśnić. Proszę pamiętać, że bezpodstawne oskarżenia są karalne.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byly pracownik
 Opinia
@Ania 29.08.2017 08:46

jak mniemam nazwisko tego pana będzie uwzględnione w sadzie pracy. i dobrze. pewnie jeszcze kilka innych nazwisk wyjdzie na jaw.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowa
 Opinia
@byly pracownik 06.02.2018 18:28

Nie straszcie wiadomo że nie można podać nazwiska, administrator portalu od razu usunie wpis. Skoro pracujecie w Cleanerze i jest wam tak dobrze, to spytam ile zarabiacie i kiedy mieliście ostatnią podwyżkę?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dbaranska
 Opinia

Witam pracuję w firmie Cleaner prawie pół roku jako kierownik obiektów , to nie jest moja pierwsza praca w firmie sprzątającej jest to trzecia moja firma i powiem jestem mega zadowolona wszystko jest przejrzyste i jasne atmosfera w pracy ok , dzwoniąc z problemem nie ma mowy o krzykach i wyzywaniu tylko każdy zastanawia się jak ci pomóż nie zostaje się samemu z problem wizyty przełożonych na regionie to też czysta przyjemność pensje pracowników wypłacane w czasie a nawet przed czasem .

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@dbaranska 24.09.2016 12:39

pani"kierownik" daj już sobie lepiej spokoj. robisz tylko "dobra mine,do zlej gry" miej szacunek chociaż dla siebie,skoro nie masz dla biednych,zapracowanych POLAKOW.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

Zobaczcie co oferuje Wam firma! http://cleaner.com.pl/praca/ Gwarantują między innymi terminową płatność wynagrodzenia oraz możliwość korzystania z ZFRON.

Pomocna?
Tak2Nie
anonymous
 Opinia
@Agnieszka 09.03.2017 15:19

oferuje!!! tak,oferuje!!! i tyle .później sa już tylko "schody"

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Własnie weszłam na stronę i czytam opinie o firmie,pracowałam kiedyś w Cleaner i dziwią mnie te wpisy. Atmosfera w firmie super, jeżeli jest jakiś problem ,zawsze służą pomocą,pieniądze na czas ,umowa od razu do reki. Własnie znów podali mi rękę ,oczywiście Kierownik i znów jestem ich pracownikiem. Zycze aby dalej byli tak wspaniałymi ludźmi jak są teraz.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byly pracownik
 Opinia
@Pracownik 15.12.2017 16:32

a to jest pani w bledzie,albo udaje glupia. firma oszukuje. co innego mowia ,zatrudniając pracownika,a co innego wychodzi ''w praniu''. czekam na umowę już miesiąc. a to karalne. czeka ich inspekcja i sad pracy.pozdrawiam wszystkich ,którzy kryja oszustow!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ktos
 Opinia

ta firma to jedna ,wielka sciema. oferują ''atrakcyjne''wynagrodzenie ,zapieprzac trzeba,a później się okazuje cos innego. umowy nie ma przez miesiąc. a to jest karalne. zgłaszam wiec sprawę do inspekcji i sadu pracy. i osobiście dopilnuje sprawy,bo nienawidzę bandydztwa.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia

Jak w każdej firmie będą Ci zadowoleni i Ci niezadowoleni (szkoda tylko że te niepochlebne wpisy często pojawiają się od osób które również nie są święte :-) ) , ja pracuję w firmie Cleaner już od 6 miesięcy i absolutnie złego słowa nie mogę powiedzieć. Kierownicy bardzo fajni, właściciele również. Ja ze swojej strony polecam, wcześniej pracowałam w konsorcjach i to dopiero był bajzel.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewcia
 Opinia

Czytam te wpsiy i się zastanawiam gdzie marudzocy pracowali. Ja byłam we firmie prawie rok i przeszłam do Amluxa. To dopiero syf! Żałuję odejścia, ale wstyd mi wrucić tam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ADAM
 Opinia
@Ewcia 16.12.2017 20:34

Pracuję w Cleaner parę lat i jestem bardzo zadowolony. Polecam:-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PRACOWNIK
 Opinia

Ja tez pracowałem za darmo,pieniedzy jak nie bylo tak nie ma.NO WŁASNIE JEST TAKA SYTUACJA ZE FIRMA NIE WYPŁACIŁA PIENIEDZY,NIE INTERESUJA WAS ZADNE PRZEPISY,TO SIE NADAJE DO PIPU

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janusz
 Opinia
@PRACOWNIK 08.12.2017 16:18

Pracuje w tej firmie juz jakis czas i z tego co wim to kontrole z pipu maja co jakis czas i jakos nie maja z tym problemu bo nic nie wychodzi zlegio. Ja jerstem zadowolony ale co sie dziwic jak zatrudnionych jest duzo osob orzeczonych psychicznie co kradna albo wogole albo przyjda na godzine albo nie przychodza do pracy i oni chca umowy, groza kierownikom albo poxniej robia raban w internecie ze firma zla. Ja powiem tak- ja nie mam firmie nic do zarzucenia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PRACOWNIK
 Opinia

Pieniedzy nie ma na czas!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia

Banda złodziei i cwaniaków nie można się doprosić pieniędzy za godziny na umowe o dzieło telefon milczy u pani kierownik od carefura

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ULA
 Opinia

NIE POLECAM!!! rozliczenia na czas, ale praca zawsze za najniższą krajową!!! Najlepiej to chcieliby żeby zostawać po pracy i robić nadgodziny za darmo. Oszukują na godzinach, w kadrach nikt nic nie wie. DRAMAT!!! Jak jest problem to przełożeni nie oddzwaniają, ale jak coś potrzebują to 50 telefonów dziennie.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NIKI
 Opinia
@ULA 15.11.2017 10:24

Ja też nie polecam!!! Masz rację ULA rozliczenia są na czas, ale najlepiej na najniższą krajową a jeśli wywalczysz podwyżkę to dadzą Ci ale "do ręki". Firma Oszustów i cwaniaków. Jeżeli chce ktoś pracować w Cleanerze na stanowisku średniego lub wyższego szczebla to naprawdę niech się zastanowi. I nie oczekuj awansu, bo w tej firmie nie ma coś takiego jak droga awansu. Mam nadzieję że Firma zbankrutuje.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasix
 Opinia

Witam, na Łódź jest ogloszenie na kierownika Regionalnego.czy mogłabym sie dowiedziec jak ta praca wyglada, po ile godzin, czy pracuje sie w weekendy? Jakie mniej wiecej sa zarobki? Czy moge liczyc na pomoc z Państwa strony? Dziękuję

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia

Witam.Pracuję w firmie CLEANER kilka miesięcy jestem bardzo zadowolony, organizacja i atmosfera w pracy super ,pensja jaka obiecana zawsze na czas.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DM
 Opinia

Osobiście polecam firmę Cleaner. Pracuję od niedawna, ale jestem szczerze zadowolona. Atmosfera sprzyja efektywnej pracy. Dla mnie na Plus. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AA
 Opinia

Pracuję w firmie od niedawna ale jestem bardzo zadowolona, przełożeni zawsze służą rada i pomocą jeśli jest jakiś problem, pensja zawsze na czas taka jaka ustalona była na początku. Warunki współpracy proste i klarowne. @Agnieszka z całą pewnością mogę polecić pracę na stanowisku Kierownika Regionalnego

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o CLEANER SP. Z O.O. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej