Demant Operations Poland

• Nowostawy Górne
  • Wyskoki
  • Bratoszewice

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Demant Operations Poland Sp. z o.o.

Opinie o Demant Operations Poland Szczecin

Nie przegap nowości o Demant Operations Poland Sp. z o.o.!

ola

29.01.2016 01:22

No to fakt w firmie sie o tym mówi ze tam sie zarabia większą kase. Tylko dlaczego produkcja i reszta działów ma mniej.A podobno praca jest dużo łatwiejsza i plociuchy mogą se swobodnie gadać .

29.01.2016 01:21

Administracja zapierdziel Na Makowej zarabiają więcej niż w innych działach, a do tego naciągają firmę na nadgodziny. Wiedzą, że jak mało pracy to sztuczny tłok robią i se sami prace dozują, są cwani, a góra tego nie widzi.Ściema miedzy pułkami itd.
    administracja

30.01.2016 20:50

Makowej niedługo nie będzie więc cieszcie się póki możecie :) W tej firmie płacą źle bez względu na stanowisko. - Nie naskakujcie na siebie bo dzięki temu i takim wpisom duńczycy wiedzą gdzie przykręcić śrube. Nie zachowujcie się jak głupki, przecież nimi nie jesteście.

31.01.2016 01:51

Duńczycy to powinni dostać odpowiedniego e-maili z załącznikiem informacyjnym co w tej firmie się dzieje. Jak tu tak na prawdę traktuje się ludzi i jak szybko przed każdą ich wizytą robi się przyjazne warunki pracy.A Makowa czy jest czy jest jej nie ma każdy powinien zarabiać sprawiedliwie.
    Administracja

27.01.2016 22:03

Powiem krótko, w administracji wbrew pozorom też jest zapierdziel- za mało ludzi zatrudniają do natłoku pracy. Do tego mało płacą. Wykwalifikowany człowiek ma zarabiać 2 000 -3 000 zł? Przecież to kpina jest. Za fachowca i biegły angielski? Wolne żarty. Jak ktoś wyżej pisał - murzyństwo.
    Mała

29.01.2016 22:16

Post powyżej odnosi się do postu donpierdinio - 2016-01-27 18:25:36
    donpierdinio

27.01.2016 18:25

Jak się komuś nie podoba praca w korpo to zawsze może iść zapitalać na kasie albo u prywaciarza. pozdro dla kumatych
    Hohoho

27.01.2016 08:07

Sluchajcie praca w dgs jest dla osob ktorym nic w zyciu nie wychodzi ! Masa moich znajomych tam pracowala na roznych dzialach ...wiekszosc z nich zostala i bieduje w domu przynoszac drugim osoba do domu ochlapy . No ale nie oszukujmy sie pracujac w tej firmie mozna miec skonczona podstawowke lub papiery na choroby psychiczne ! Podwyzki ktore daja mozna sobie w buty wsadzic ! Albo i w D ! Kawa za darmo ! Tez jest u mnie w pracy i to lepsza . Silownia haha ! Mowicie o tym miejscu do ktorego nikt nie chodzi - to jest pakiet socjalny . Zapamietajcie sobie ze jestescie robolami - w innych panstwach ta sama firma wyplaca na ich zycie duzo wiecej kasy . Jak myslicie dlaczego otworzyli firme w Polsce - zeby zapier...za pol darmo !!!!' Wiecej zarobicie sprzatajac ulice ale zadna z dam sobie tam raczek nie pobrudzi. Podjezdzaja autami pod firme i mysla ze ksiezniczkami sa za 1400 i 1500 hahahah ! Przyjezdzam po kolege czasami pod prace i dziwi mnie skad te laski maja auta...pelen sponsoring !

22.01.2016 21:21

Kawa gratis ? Chyba że z brudnego automatu .FUJ .
    Pedro

15.01.2016 22:42

Tania siła robocza - welcome to DGS! Kawa gratis!
    Ania

15.01.2016 20:39

Nawarstwiają się ogłoszenia do dgs przez różne agencje pracy. W ogłoszeniu piszą o możliwości zatrudnienia bezpośrednio przez firmę dgs po trzech miesiącach. Jak to możliwe jak tyle załogi pracuje już po 12 miesięcy lub dłużej przez agencje pracy i cięgle są zbywani i ściemniani co do umowy z dgs. Może ktoś mądry z firmy sprostuje i przedstawi cała prawdę dlaczego tak jest?????????????
    ITE Value Stream

12.01.2016 18:41

Co z tego, że się robi wszystkie możliwe nadgodziny, przychodzi się na tabletkach do pracy i daje się z siebie 150%? I tak Cię mają w D, premii nie dostaniesz. Dobra robota.
    nikoś

07.01.2016 19:55

Firma jak firma.Bardzo duży nacisk na nadgodziny, potrafią poinformować pracownika 20 minut przed końcem pracy, że trzeba zostać na nadgodziny.O pracującej sobocie możesz dowiedzieć się w połowie swojej piątkowej pracy(nawet na drugiej zmianie),więc nie próbuj planować weekendu.Zarobki przez agencje pracy to marne 1400,00 zł.Praca na akord jak nie wyrobisz normy to o premii możesz zapomnieć.Z czystym sumieniem polecam i pozdrawiam.
    strata czasu ta firma

07.01.2016 19:10

Nędzne zarobki w administracji, o produkcji to nawet nie wspomnę.
    Byly pracownik

03.01.2016 17:02

Ludzie jaka premia ? Zerowa ! Slyszalem od kolegi ze niby pracownikow nam nie przybylo . A zobaczcie ile jest ogloszen . Czyli rotacja ? Czy sie myle ? Szukajcie innej pracy bo lepiej moze byc tylko bez dgsu.
    janu

03.01.2016 00:16

alma dzięki za odpowiedź. Tak jak mówisz strony typu "wynagrodzenia pl" faktycznie pokazują widełki zaczynające się od takich kwot. Miałem jednak nadzieję, że skoro w ogłoszeniu zaznaczają znajomość obu języków to, że może można by liczyć na nieco więcej. Nie wiem jednak czy się łudzę, bo w sumie do tej pracy oprócz znajomości języków nie wymagają specjalnie nic więcej. Jeżeli ktoś jeszcze na forum wie coś o tym stanowisku, pensji, najlepiej z autopsji, to proszę o podpowiedź.
    janu

01.01.2016 18:55

Cześć Czy ktoś orientuje się na jaki zarobek może liczyć osoba na stanowisku specjalista obsługi klienta z językiem angielski, holenderski? Może pracujesz na takim lub podobnym stanowisku? Podpowiedz proszę jak wygląda praca w Szczecinie. Pozdrawiam
    Już nie pracuje tam

21.12.2015 18:05

Na wigilii generalny powiedział coś co nie wszyscy chyba zrozumieli: Liczba pracowników praktycznie nie zmieniła się. Do tej informacji należy dodać fakt jak wiele ludzi zostało zatrudnionych w tym roku. Co nam to daje? Równie dużą liczbę zwolnień, ludzie odchodzą bez przerwy bo za mało tam płacą. Firma zarabia kokosy na tych aparatach - a ludzie zarabiają nędznie.

16.12.2015 23:06

Co ? Ktos ponizej pisze ze trzeba znac jezyk obcy . Zartujecie sobie. Przeciez polowa z osob pracujacych to wiek ponizej 22 lat . Jaka oni moga miec znajomosc perfekt jezyka obcego ?!!!! Nie wierze. Dzieci znaja jezyki obce . Wlasnie zlozylem wypowiedzenie i nie wypowiadam sie, ale powiem jedno. Szkoda slow .
    nowy

04.12.2015 22:15

a co z premiami podobno sa trzy rodzaje? frekwencja i jakies jesszce to ile sie wychodzi?
    nowy

03.12.2015 13:27

ile zarabia sie przez randstad? odpowie ktos? 1750 brutto? czyli 1200 z groszem?
    tak

04.12.2015 19:13

tak
    Anna

27.11.2015 23:59

Zwykłe korpo, nikt się z nikim nie liczy, każdy do drugiego uśmiecha a za plecami ma gdzieś. 8h do domu i na końcu pensja. Nic więcej od tej pracy nie da się wymagać. Durna powtarzalna robota, do tego nie rozwojowa. Od trybik w maszynie. Grunt to udawać że się ciężko pracuje, dobra ściema to podstawa w takim kołchozie.
    Jacek

22.11.2015 00:10

Tak to prawda ze przelozeni to jeszcze dzieci, a kto z wyksztalceniem by pracowal za takie pieniadze! Nikt !!!! Jakie przedszkole taka firma !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Demant Operations Poland?

Kontakt - Demant Operations Poland Sp. z o.o.

Szczecin

needCHANGES

11.11.2015 16:24

Uwaga najnowszy news. Szkoleniówka zarabia tyle samo co doświadczeni operatorzy na produkcji. Skomentuję to tak: haahhahhaahhhahahahhahahahhahaha. Nie wierzę :( Jak żyć? Jest ogromny nacisk na cyferki (cele), ludzie puszczają popelinę, jakość spada na dalszy plan. DGS (Delivering Excellent Services). Na prawdę "Excellent"?
    dgsss

18.02.2016 08:20

dobrze, że bąków nie puszczają, ale niedługo pewnie i do tego dojdzie.
    DalejGenialneSytuacje

10.11.2015 23:19

Ta firma se robi żarty z doświadczonych pracowników. Daje podwyżki nowo przyjętym, aby nie uciekali z tego syfu i łatali dziury nimi :) Ogólnie firma nie dba o to kto dla nich pracuje. Człowiek jest nie zastąpiony - kto inny przyjdzie zrobi to samo za mniejsza stawkę (bo na podwyżkę się czeka i czeka). Osoba robiąca 10 razy więcej zarabia co nowy operator ciekawe :D Cele rosną a gówno się z tego ma. Pracodawca tylko patrzy na cyferki i szuka jeleni do pracy. Nie ma co się rozpisywać bo szkoda gadać. Firma zaprasza podnieśli najwyższą. Kto przyjdzie się przekona i ucieknie albo ugrzęźnie w Gu... :))))
    dadaris

10.11.2015 20:16

hej a ja mam pytanie odnosnie stanowisk typu junior software engineer, czy inzynier wsparcia technicznego ds jakosci. Jaka placa na start? Czy ciezko dostac prace, bo widze, ze oferty ciagle sie pojawiaja- pytanie czy takie wysokie wymagania, malo ludzi, czy niskie zarobki?
    tumidaj

06.11.2015 12:35

Teraz wprowadzili jeszcze większy megahit. Żeby wpisać się w warunki uzyskania premii trzeba być niemalże robotem, ale UWAGA, to i tak NIE GWARANTUJE CI uzyskania premii, bo brygadzista wybiera tylko dwie osoby ze stołu! hahahahhahaha. Ludziska nie polecam.

24.10.2015 09:53

Znowu brednie

01.11.2015 22:05

Przełożeni? W sensie na produkcji? Często 25-30 latkowie i tyle choć nie zawsze. Często więcej. Oni i tak nie mają wpływu na Wasze płace, to duńczycy wszystko regulują. Ile razy można pisać o tym samym. A 1600zł to można dostać z premią łącznie, która i tak jest stała i liczona od tego jak linia zrobi a nie od tego jak pojedyncza osoba pracuje - dziwne ale tak jest. Zresztą ta premia i tak jest od górnie modyfikowana żeby nie wyszła za dużo albo za mała. Nie miejcie złudzeń.

22.10.2015 08:31

W Mierzynie 1600 to max ile mozna zarobic . Z premiami ktorymi zaciskaja nam buzie. Dostajemy za dobra prace. Gowno a nie firma. Nasi przelozeni maja po 20 lat to jak moze byc lepiej. Mysla tylko z kim dzisiaj pojda zachlac pale. Szukam innej pracy bo firma z przyszloscia okazala sie kupa
    AUDYTOR

21.10.2015 14:24

DGS Business Services (Oxygen ) płaci coś koło tych kwot . Im większe doświadczenie na pełnej księgowości tym wyższe wynagrodzenie a język to wystarczy podstawowy-komunikatywny . Zamknięcie roku się zbliża tak więc trzeba wszystkie konta księgowe posprawdzać oraz salda potwierdzić a bez doświadczonych pracowników będzie problem .
    księgowa

21.10.2015 09:53

Co do wynagrodzeń to standardowe widełki .Nie wiem jak u Pani z językiem oraz doświadczeniem na pełnej księgowości (plan kont itp. ) Ale jako księgowa z 3-4 letnim stażem to Pani na sam start dostanie 4300-4800 brutto . Jest socjal szkolenie językowe ( dofinansowane ) dobra atmosfera itp . Inny świat niż ten w Mierzynie . Są braki w personelu to widać po ofertach pracy a terminy i zamknięcie roku goni. pozdrawiam
    księgowa

17.10.2015 21:09

witam w fianasach w biurowcu w oxygenie Bardzo dobre warunki pracy i płacy . TO jest inny świat niż ten w mierzynie. Szczerze polecam !!!
    Gość

20.10.2015 14:15

Witam, mam pytanie odnośnie zarobków w DGS Business Services (Oxygen). "księgowa" pisała, że są tam bardzo dobre warunki pracy i płacy. Ile brutto zarabia tam junior accountant, accountant i sernior accountant?
    paweł

16.10.2015 18:46

Witam a jak tam w DGS w FINANSACH (OXYGEN) bo ciągle oferty są w internecie . Może ktoś opisać co w tym dziale się dzieje jaka atmosfera zarobki itp?
    bradnie

04.10.2015 21:36

Kłamstwo nikt na produkcji nigdy nie zarobi 2 tys netto za 160h. Przestańcie naganiać jak Wam chętnych do pracy brakuje. Kierownictwo nie ma nic do gadania jeśli chodzi o stawki - o wszystkim decydują poganiacze niewolników czyli właściciele duńscy. Jesteście niewolnikami we własnym mieście- zrozumcie to :)
    Och Karol

01.10.2015 23:57

Impreza integracyjna przebiegla pomyslnie . Jak zwykle obgadalam kazda jedna osobe.

30.09.2015 15:56

Bardzo duża rotacja na produkcji, wielu doświadczonych operatorów odchodzi, bo zarobki są bardzo niskie. Po 7-10 latach pracy bez nadgodzin przy 160 godzinach w miesiącu można wyciągnąć ok 2 tys netto. Jest już coraz więcej firm na rynku, które proponują lepsze warunki.
    nicki

29.09.2015 00:27

No to u Was rotacja, a na produkcji to już przesada. Wielu doświadczonych i wartościowych operatorów się zwolniło, a kierownictwo nie reaguje. Psie pieniądze jak były tak są. Brawo dgs!

26.09.2015 15:52

Rotacje ? Tu wlasciwie nie ma stalej ekipy
    Meritum

21.09.2015 08:10

Pytanie numer jeden : jak tam po spotkaniu integracyjnym ?
    Nicolas

16.09.2015 07:50

Imigranci was wygryza. Pierw poleca ci co najczesciej chodza na zwolnienia .
    Kukulka

13.09.2015 19:39

Nie ma szans na rozwoj. Chyba ze po znajomosci ! To owszem. Kazdy o tym wie . Bo widac to na kazdym kroku. Bardzo trzeba sie wykazac. Oj bardzo
    Hula hula

13.09.2015 19:35

Dajcie spokoj kolko wzajemnej adoracji ! Jak przyswirujesz do tego do kogo chcesz przyswirowac to bedziesz mial/miala lepiej. Ale czy warto ? Nie warto !
    Obserwator

07.09.2015 08:21

Dlaczego M. ma ciagle zadarty nosek ? Moze ktos sie wypowie. Bo mi juz zbrzydla !

Zostaw merytoryczną opinię o Demant Operations Poland Sp. z o.o.