Demant Operations Poland

• Nowostawy Górne
  • Wyskoki
  • Bratoszewice

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Demant Operations Poland Sp. z o.o.

Opinie o Demant Operations Poland Szczecin

Nie przegap nowości o Demant Operations Poland Sp. z o.o.!

08.08.2022 14:48

Witaj na naszym profilu w serwisie GoWork!

Jeśli pracujesz w Demant i chcesz coś zgłosić lub o czymś porozmawiać, będzie nam miło, jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio. Możesz skorzystać z poczty elektronicznej i wysłać wiadomość na adres [email protected] albo osobiście porozmawiać z reprezentantem działu HR w Mierzynie. Niezależnie od wybranej ścieżki, jesteśmy do twojej dyspozycji.

Jeśli interesujesz się pracą w Demant i chcesz dowiedzieć się więcej na jej temat, zachęcamy cię do zapoznania się z zakładkami po lewej stronie. Znajdziesz w nich wiele cennych informacji, m.in. o tym, jak wygląda praca przy produkcji aparatów słuchowych, jak przebiega proces rekrutacji, co możemy ci zaoferować, czy też jakimi wartościami kierujemy się w firmie. Chętnie też odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące pracy w naszej firmie.

Na koniec dodamy, że jesteśmy wdzięczni za wszystkie pojawiające się opinie. Zastrzegamy sobie jednak prawo do zgłaszania i usuwania (zgodnie z regulaminem portalu) komentarzy, które są nieprawdziwe lub obrażają konkretne osoby z naszej organizacji. Dobro naszych pracowników jest dla nas priorytetem. Zachęcamy więc do merytorycznej dyskusji.

Zespół HR w Demant
    @demant

06.11.2023 19:48

Skoro chętnie odpowiecie, to ja chętnie zapytam. Jaki jest wskaźnik rotacji pracowników np. w dziale planowania, zakupów lub obsługi klienta? Niech będzie np. za ostatnie 2 lata.
    NowaTu

12.07.2024 07:14

Dzień dobry. Czy w pracy na produkcji jest akord?

10.08.2022 09:57

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. Zapewniamy, że na wszystkie merytoryczne opinie, które pojawią się na profilu, chętnie odpowiemy. Demant jest firmą, w której obszar HR reaguje na wszelkie zgłoszenia dotyczące nieprawidłowości. Polityka firmy jest w tym aspekcie klarowna i respektowana. Jednakże w dużej części opinie, które publikowane są za pośrednictwem niniejszego portalu, nie pokrywają się z prawdą, a te, które naruszają regulamin portalu, przepisy prawa lub bezzasadnie obrażają naszych pracowników lub firmę, są usuwane. Chcielibyśmy uprzejmie przypomnieć, że ten profil to miejsce do dzielenia się swoimi opiniami na temat miejsca pracy. Wspominamy o tym tylko dlatego, że widzimy u niektórych komentujących tendencję do podejmowania w tym miejscu prób rozmów o kwestiach administracyjnych, personalnych lub dotyczących finansów. W takich sprawach należy kontaktować się bezpośrednio ze swoim przełożonym lub HR. W obszarze produkcji Demant pracuje ok. 2 500 pracowników. Staramy się, by każdy z nich czuł, że atmosfera w firmie jest przyjazna a komfort pracy wysoki. Wystarczy przejść się po korytarzach firmy, aby się o tym przekonać (serdecznie zapraszamy!). Jak w każdej organizacji zdarza się jednak i tak, że pewne grono osób decyduje się rozwiązać z nami umowę i pójść inną drogą. Trzymamy za nich kciuki, by nowa praca przyniosła im satysfakcję i zadowolenie. Jeśli i Ty zastanawiasz się nad współpracą z nami i chcesz się przekonać, jak rzeczywiście oceniają Demant pracownicy oraz jak wygląda praca u nas, zachęcamy do kontaktu z rekruterem. Życzymy wszystkiego dobrego!
    Tadeusz Dozorca

02.08.2022 21:21

Serio? Wierzysz tej stronie? I opinia tych ludzi? 50% to bajkopisarze, 30% wchodzi by się pośmiać i popisać durne komentarze, 10% prowokuje do hejty, 10% realia jak tam jest. Nigdy nie przeglądaj na tej stronie opinii o danej firmie bo zawsze jest to że ta praca to gułag, kolesiostwo, mobbing, że ludzie kradną: kanapki, kapcie, tożsamość czy duszę jak dementorzy. Idź i sam się przekonaj co ci szkodzi jak nie ma lepszej alternatywy? To typowa praca na produkcji czyli możesz spodziewać się monotonii, średnich bądź niskich zarobków w zależności od perspektywy, norm które będą nakładać itp itd. Nie sugeruje się opiniami tutaj... No dobra poza moją ;)
    Kilka słów...

16.07.2022 14:47

Czyli, że co Państwowa Inspekcja Pracy nie interweniowała na zgłoszenia? Wina Demanta? W każdej firmie są problemy, nie ma idealnych firm, ale nie rób z tej firmy obóz pracy, bo nim nie jest. Jaki problem zmienić tą pracę na inną? Znam osobiście ludzi, którzy w tej firmie pracują 10 i więcej lat i są zadowoleni, bo w życiu doświadczyli zdecydowanie większych upokorzeń ze strony innych pracodawcow... a zobowiązanie finansowe nie są przeszkodą przy zmianie pracy ,tym bardziej, że zarobki w tej firmie nie są wygórowane.

Obiektywizm

13.08.2026 01:58

Miałam przyjemność pracować tam kilka miesięcy, postaram się przekazać najlepiej jak mogę moje spostrzeżenia. Zatrudniłam się od razu na stanowisko brygadzisty - team leader. Jeśli widzisz taką ofertę oto moje rady: 1. Przygotuj się na tragiczny start (z tego co wiem mimo moich (i innych osób z tego stanowiska) uwag dalej sytuacja się nie zmieniła. Pierwszy dzień jest taki sam jak zwykłego pracownika - wszystko ładnie, oprowadzenie podpisanie dokumentów tak jak każdy pracownik (widać że tu ktoś to ustandaryzowal i przemyślał) zabawa zaczyna się od kolejnych dni gdzie poprostu jesteś wrzucony pod innego brygadzistę (jak trafisz albo możesz się w spokoju uczyć albo zostaniesz rzucony/a na głęboką wodę i sobie radź) przez pierwszy miesiąc nikt nawet nie pokazał z grubsza co właściwie robią pracownicy których na tym stanowisku rozliczam z ich pracy ect, wszytsko musisz robić sam/a i siedzieć godzinami w domu też bo wymaga się od ciebie od początku wiedzy absolutnej. Do tego wiadomo „wyścig szczurów” i ciągła presja na wyniki itp, a gdy już osiągasz wspaniałe wyniki to cała reszta brygadzistów krzywo patrzy bo „psujesz im tryb pracy” (połowa brygadzistów praktycznie mogłaby być zdegradowana - nie ma potrzeby tylu ludzi ale wykształcili taki tryb pracy aby wydawało się że się „nie wyrabiają” mimo że realnie pół dnia pracy potrafią być na papierosku lub innym rodzaju przerwy. Ale muszę oddać im że wcale się temu nie dziwię , to zdecydowanie najgorsza pozycja więc korzystają ile mogą - dlaczego tak uważam - jeśli robisz cokolwiek źle - twoja wina , jeśli coś jest super - zasługa lidera (twojego przełożonego) i żebyś nie miał/a złudzeń wyświetlą ci to codziennie na monitorach na stanowisku 😊 Ogólnie jeśli masz „twardą (usunięte przez administratora) i szukasz pracy z w miarę ok stawką to nie jest to najgorszy wybór , za moich czasów ok 6500brutto/msc , plus także za służbowy telefon . Ale czy to stabilna praca nie do końca bo w każdym momencie możesz usłyszeć tak jak ja od swojej przełożonej że „pracujesz właściwie super, ale nie pasujesz do aktualnej „ekipy” brygadzistów więc no niestety musimy się pożegnać” nie wiem czy nie chciano mi powiedzieć czegoś nie miłego w twarz dlatego padło takie zdanie czy co się wydarzyło ale w momencie gdy to usłyszałam to mnie na tyle zaskoczyło że nie zapytałam. W każdym razie trafiłam tam potem jako zwykły pracownik, tutaj zależy od działu ale jak się wstrzelisz to praca marzenie dla kogoś kto poprostu chce mieć stałą pracę i nie najniższą krajową. Można na spokojnie wyrobić swoją normę i mieć gdzieś, tu minus dojazdów bo autobusy organizowane przez firmę to cyrk więc lepiej uzbroić się w swoje auto lub jeździć z kimś z zmiany. Benefity pracownicze raczej śmieszne niż faktyczne docenianie ale może dlatego że nie bardzo cieszy mnie fotobudka lub dzień czerwonego koloru w zamian za tanią świeczkę itp. Podwyżki i premie nie ustandaryzowane więc ciężko jeśli nie jesteś „lubiany/a” coś dostać - tu też nie wina twojego brygadzisty bo dostaje on odgórne wytyczne np na 100 pracowników wybierz sobie 2 którzy dostaną i masz do wyboru kobiety z dziećmi, kogoś kto faktycznie robi ci 300% normy i starszą panią której ledwo starcza na leki a do emerytury jeszcze 2 lata - wybieraj. Podsumowując praca nie jest najgorsza ale nie jest to też szczyt pro pracowniczego nastawienia jak to jest kreowane na socjal mediach firmy i podczas rozmów o pracę ect. Wyciągnijcie z mojej opini co uważacie za stosowne lub przekonajcie się sami Miłego dnia każdemu kto dotarł do końca mojej rozprawki , pozdrawiam :)
    #LiderZespoluTeamLeader

13.08.2026 13:53

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tak szczegółowej i wyważonej opinii. Widać, że opisujesz swoje doświadczenia szczerze, wskazując zarówno te aspekty pracy, które oceniasz pozytywnie, jak i obszary, które wymagałyby Twoim zdaniem większej uwagi. Doceniamy takie głosy, nawet jeśli nie zawsze są łatwe do przeczytania. Szczególnie zwróciliśmy uwagę na kwestie związane z wdrożeniem do roli brygadzisty. Wiemy, jak duże znaczenie ma dobry start i poczucie wsparcia przy obejmowaniu nowych obowiązków. Dlatego stale analizujemy informacje zwrotne od pracowników i liderów, aby rozwijać nasze procesy onboardingowe oraz sposób, w jaki wspieramy osoby rozpoczynające pracę na stanowiskach liderskich. Z uwagą przeczytaliśmy również Twoje spostrzeżenia dotyczące współpracy, doceniania pracowników, komunikacji oraz codziennego funkcjonowania zespołów. Każda osoba inaczej odbiera swoje środowisko pracy, dlatego traktujemy takie opinie jako ważne źródło informacji i okazję do zastanowienia się nad tym, co możemy robić lepiej. Cieszy nas jednocześnie, że dostrzegasz również mocne strony pracy w naszej organizacji, takie jak stabilność zatrudnienia czy warunki pracy na stanowiskach produkcyjnych. Dziękujemy za podzielenie się swoją perspektywą. W kulturze, którą staramy się budować, ważne jest dla nas słuchanie różnych głosów i wyciąganie wniosków z doświadczeń pracowników. To właśnie dzięki takim opiniom możemy się rozwijać i wprowadzać zmiany tam, gdzie są one potrzebne. Życzymy Ci powodzenia w dalszej drodze zawodowej i wszystkiego dobrego.

Anonim86

25.05.2026 14:37

Co roku to samo brak klimatyzacji w autobusach ludzie mdleją na plecach innych.
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

26.05.2026 08:59

Dziękujemy za podzielenie się tą uwagą. Rozumiemy, że komfort podróży, szczególnie w okresie wysokich temperatur, jest bardzo ważny. Zgłoszenia w tym zakresie są na bieżąco przekazywane do przewoźnika. Z posiadanych informacji wynika, że klimatyzacja w autobusach jest uruchamiana zgodnie z obowiązującymi zasadami, jednak potrzebuje również chwili, aby zacząć być odczuwalna — szczególnie na początku podróży. Doceniamy wszystkie przekazywane sygnały — pomagają nam monitorować sytuację i pozostawać w kontakcie z operatorem. Jednocześnie zachęcamy do bezpośredniego zgłaszania uwag poprzez stronę www.demant.pl: zakładka kontakt lub formularz zgłoszeń naruszeń lub poprzez wewnętrzne kanały komunikacji w firmie, co umożliwia ich dokładniejsze przeanalizowanie.
    Silo

10.09.2025 15:44

Czy w firmie istnieją związki zawodowe? Jakie? Jeśli nie to dlaczego? Kto reprezentuje pracowników w przypadku problemów pracowniczych, postulatów itd?
    Żubr

23.02.2026 19:45

Dlaczego firma zakazuje tworzenia związków zawodowych? Dania słynie ze związków zawodowych a to przecież duńska firma. Do tego nie raz przyjeżdżali do nas członkowie duńskich związków zawodowych.

25.02.2026 10:18

Dziękujemy za komentarz i podzielenie się swoją perspektywą. W różnych organizacjach i krajach kwestie dotyczące funkcjonowania związków zawodowych mogą wyglądać inaczej, nawet jeśli firma działa globalnie. To, czy związki są obecne w danej lokalizacji, zależy od lokalnych uwarunkowań, przepisów oraz historii danej jednostki organizacyjnej. Jeśli masz dodatkowe pytania lub chcesz porozmawiać szerzej o tym temacie, serdecznie zapraszamy do kontaktu przez nasze oficjalne kanały, w tym poprzez stronę www https://demant.codeofconduct.app/wb;eFormGuid=d36668f5-81fc-4548-880a-23326b412d89;siteId=21023
    Zainteresowy

19.12.2025 13:23

Pytanie do działu HR: Jeśli kandydat przeszedł u Państwa np.: 1-2 etapy rozmów kwalifikacyjnych na stanowisko np. nieprodukcyjne to niezależnie od tego czy został ostatecznie wybrany czy nie na dane stanowisko, zawsze dostanie odpowiedź od HR ? W jakim terminie udzielacie odpowiedzi, 1, 2 czy 3 tygodnie od ostatniej rozmowy ?
    Pablo

27.11.2025 17:31

Dzień Dobry czy w Demant jest instytucja kasy zapomogowo pożyczkowej? W wielu firmach ludzie mogą brać kredyty na preferencyjnych warunkach do jakiejś kwoty. Ciekawi mnie czy w Demant to funkcjonuje.

02.12.2025 13:07

Dziękujemy za pytanie. Informujemy, że w Demant nie funkcjonuje instytucja kasy zapomogowo-pożyczkowej. Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące aspektów pracy w Demant, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu przez stronę internetową Demant Polska (https://www.demant.pl/) czy formularze kontaktowe w mediach społecznościowych. W Demant zachęcamy do bezpośredniej komunikacji – chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
    Nie ma pracy dla każdego

25.11.2025 16:12

Powiem szczerze, że zacząłem tutaj swoją pracę i na początku mi się spodobał ogólny spokój. Jednak jak każda praca ma swoje minusy, tak tu jest jeden ogromny moim zdaniem minus - rotacja zmian. Czyli przychodzisz tydzień na 1 zmianę, potem na 2 i ewentualnie na 3. Wcześniej pracowałem tylko i wyłącznie w nocy, gdyż z natury jestem nocnym markiem i nie umiem inaczej niestety. Od zawsze byłem przeciwny zmianowej pracy, gdyż to destrukcyjne dla zegaru biologicznego i organizmu. Ogólnie jeśli wam nie przeszkadza system zmianowy (za co podziwiam ), to przyjdźcie na testy manualne, zatrudnijcie się i oceńcie jak wam się spodoba. Jest tutaj różnorodność, nie tylko prace manualne pod mikroskopem, ale także magazyn. W każdy wtorek i czwartek przychodzą świeże owoce, w głównych budynkach są stołówki "kantyny", gdzie zawsze znajdzie się coś dobrego (lub nawet niekoniecznie), ale zawsze. Firma zapewnia transport poprzez linie pracownicze, co jest na prawdę fajne dla osób bez samochodu. Co 2 godziny są przerwy (przynajmniej w przypadku produkcji, nie wiem jak na magazynie). Każdy znajdzie coś dla siebie, a nawet jeśli nie, to trudno. Mobbingu nie ma - wszyscy, trenerzy, team leaderzy i ludzie są raczej rozmowni, różni, ale bardzo interesujący. Podsumowując - praca dobra, ale niestety nie zdecyduję się dłużej tutaj pracować ze względu na samo chroniczne przemęczenie i ogromne trudności z zasypianiem przy pracy zmianowej. Momentami bardzo fajnie się tutaj pracowało, ale niestety… stałych zmian raczej tu nie znajdziecie 🙁 Nie ma IDEALNEJ pracy DLA KAŻDEGO. Każdy człowiek się różni, jeden woli zmianową pracę, drugi fizyczną pracę, a trzeci same nocki woli robić.
    #OperatorLiniiProdukcyjnej
    Księgowy

25.09.2025 22:17

Czy ktoś wie dlaczego Demant ciągle publikuje ogłoszenie o prace na stanowisko "młodszych księgowy"? Odkąd pamiętam, zawsze gdzy szukałem pracy widziałem to ogłoszenie, za każdym razem wysyłam CV i za każdym razem dostaje informacje ze ktoś inny został wybrany, ale ogłoszenie dalej jest dostępne i odświeżane regularnie. Czy to jedno z typowo fake ogłoszeń sprawdzających ile osób jest chętne na stanowisko

26.09.2025 10:17

Dziękujemy za komenatrz! Ogłoszenie na stanowisko młodszego księgowego pojawia się regularnie, ponieważ w Demant mamy kilka zespołów księgowych, które stale się rozrastają i sukcesywnie szukają nowych osób. Nie są to „fake” oferty – każda aplikacja jest analizowana, a decyzje wynikają z dopasowania do aktualnych potrzeb danego zespołu. Zachęcamy do ponownego aplikowania – rekrutacje prowadzimy na bieżąco.
    Norek

27.11.2024 19:06

Skandynawska kultura pracy? Liderzy chyba nie mają pojęcia co to pojęcie znaczy, nadużywają swojej pozycji i traktują pracowników w sposób karygodny. Komunikacja następuje w sposób agresywny, szkalowania, nie doceniania, krytykowania, a nawet zastraszania. Zgłaszanie błędów pracownikowi przy innych współpracownikach? Z mojego doświadczenia jako lider i przewodnik procesu jest to niedopuszczalne, niektórym chyba pomyliły się biurka, bo myślą, że na tej pozycji mają jakieś specjalne udogodnienia. Zarobki fatalne, czystka ludzi z doświadczeniem, bo ktoś jest dla nich niewygodny poprzez swoją asertywność, jedno wielkie dno, na miejscu pipu już dawno bym to zamknął za łamanie praw pracowników

28.11.2024 15:02

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że masz takie doświadczenia i odczucia związane z naszą organizacją. W Demant zależy nam na budowaniu środowiska pracy opartego na szacunku, zaufaniu i dialogu, dlatego każde tego typu uwagi traktujemy bardzo poważnie. Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej, aby zrozumieć sytuację i podjąć odpowiednie kroki. Zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem HR lub systemu sygnalistów https://demant.codeofconduct.app/wb;eFormGuid=d36668f5-81fc-4548-880a-23326b412d89;siteId=21023 – zapewniamy pełną poufność. Każda informacja pomaga nam ulepszać nasze działania i standardy pracy. Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię i liczymy na możliwość dalszego kontaktu.
    Pro HR

04.09.2025 22:16

A nie możecie po prostu przejść się niezapowiedzianie po produkcji, po magazynie i posłuchać, popatrzeć co się dzieje. Niestety jeśli zgłosisz coś oficjalnie to masz grube problemy. Kolega zglosił na gwizdek i od razu od osób które dostają powiadomienia poszło info do managera na którego zglosił. Niestety tak wygląda rzeczywistość w firmie. Dziwi mnie że przy tylu negatywnych opiniach naprawdę nie zatrudniliscie kogoś incognito, kto by szczerze opowiedział wam jak managerowie i liderzy odnoszą się do reszty pracowników
    Pablo

02.09.2025 20:42

Hej, czy w firmie Demant na Mierzynie są ładowarki do aut elektrycznych?

03.09.2025 10:23

Dziękujemy za pytanie! Obecnie na naszym parkingu w Mierzynie nie ma dostępnych ładowarek do samochodów elektrycznych.
    Monika

21.05.2025 18:12

Firma dobra dla kogoś na start. Nie jest to miejsce dla kogoś z doświadczeniem. Odradzam.
    PS

07.11.2024 11:41

Firma jest niekompetentna pod każdą dziedziną. Hr, produkcja... itd. Przełożeni są nikczemnymi osobami. Wyznają zasadę "lubię i nie lubię" co przekłada się na motyw do zwolnienia nawet bardzo zaangażowanego, oraz wieloletniego pracownika. Powiedzenie " (usunięte przez administratora)e" pasuje tutaj idealnie. Wystarczy, że będą kłamać jako by dany pracownik dopuścił się przewinienia i nie zastosował do regulaminu pracy, bądź niby nie zgłosił braku obecności. Brak możliwości awansu ,czy rozwoju jest tam od zawsze. Traktują ludzi jak sami wiecie co i mają normy nieadekwatne do wykonywanej czynności. Płaca niska i człowiek się czuje jak by pracował na akord. Mają bardzo duży odczynnik rekrutujących wciąż pracowników, który wynika ze złej atmosfery w miejscu pracy.
    ricky

01.12.2024 10:39

Przełożeni wygrywają rekrutację w 80% na zasadzie plebiscytu popularności, mało który ma wiedzę operatora na swojej linii, o większej już nie wspomnę, sam nieraz musiałem wyręczać swoją TL bo ona nie umie/nie wie, pominę fakt że na to stanowisko aplikowało 5 bardziej kompetentnych osób
    Kopek

27.02.2025 10:29

Prawda jest taka że te wasze wartości i praktyki można o kant sami wiecie czego potłuc. Zwykła ściema i bajeczka dla naiwnych.
    Kozak

31.01.2025 01:00

Zastanawiałem się nag praca tam ale serio 5000 brutto z nockami wy chyba sobie żartujecie!?To jest wypłata 3 lata temu, a jakaś nędzna premia 200 zł jaką można zabrać według prawa nie pomorze za dużo żyć przy tych cenach.To jest śmiech na sali.
    ktom

28.12.2024 23:55

Zastanawiam się nad aplikowaniem ale przy tym natłoku informacji na gowork i niedoprecyzowanym ogłoszeniu o pracę mam kilka pytań do @Pracodawca lub innych pracowników. Jakie są zmiany? 2 czy 3? Od czego to zależy? Czy jest tak, że jeden tydzień na rano, drugi na popołudnie a trzeci na nocki? Czy można sobie wybrać? W kwestii transportu: czy autobus jedzie gdzieś w okolicach Unii Lubelskiej albo Wernyhory? Piszecie też o nadgodzinach. Co w przypadku gdy dostanie się nadgodziny? Czy autobus wtedy jest to tego dostosowany czy wtedy zostajesz pozostawiony sam sobie i trzeba wracać na własną rękę? Czy podczas pracy na produkcji panuje całkowita cisza czy coś "plumka" w tle? Czy może można sobie słuchać audiobooków w słuchawkach? Czy na stanowisku pracy można mieć butelkę wody lub termos z kawą? Czy wyjście do toalety jest odliczane od przerw? Kiedyś słyszałam, że firma co miesiąc daje nową umowę i nie ma poczucia stabilizacji. Czy coś się zmieniło w tym temacie? Ile trwa okres próby i na ile jest druga umowa (bo jak się domyślam trzecia zgodnie z prawem na czas nieokreślony)? I ostatnie pytanie dotyczy testów manualnych. Kilka osób pisało że w rekrutacji brali udział z kilkoma osobami. Czy podczas tych testów manualnych te osoby stoją nad tą jedną która robi ten test czy pracodawca daje przestrzeń psychiczną na spokojne ich wykonanie? Z góry dziękuje za odpowiedź
    ktom

31.12.2024 19:17

nie wydaje mi się, żeby zadane przeze mnie pytania były tak specyficzne by nie można byłoby na nie odpowiedzieć na forum publicznym. Niemniej dziękuje, zapaliła mi się czerwona lampka i zrezygnuje z aplikowania. Tym bardziej jeśli pracownicy odpowiadając na zwykłe pytanie o godziny pracy stosują pasywno-agresywne zagrywki w stylu "to nie koncert życzeń".

02.01.2025 10:51

Życzliwy ton wypowiedzi i szacunek wobec rozmówcy lub rozmówczyni są bardzo istotne i zachęcamy do ich praktykowania zarówno osoby zatrudnione w Demant, jak i zainteresowane naszą firmą. To kwestia kultury organizacyjnej i wartości, którymi się kierujemy. Odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania nie są tajemnicą, a zaproszenie do kontaktu z nami wynika z dwóch bardzo prostych przyczyn: 1. Trudno udzielić na zadane pytania odpowiedzi uniwersalnej, nie wprowadzającej nikogo w błąd, gdyż jest ona uzależniona od obszaru do którego aplikuje kandydat / kandydatka (kwestia np. napoju bezpośrednio na stanowisku, słuchawek), ale także od jego / jej indywidualnej sytuacji, np. dzieci w określonym wieku, cukrzyca, orzeczenie o niepełnosprawności, itd. 2. Podczas bezpośredniej rozmowy zwykle pojawiają się kwestie, które mogą zrodzić kolejne pytania i jest wówczas okazja do rozwiania wszelkich wątpliwości. Bezpośredni kontakt wydaje nam się też świetną okazją do lepszego poznania się. Zapraszamy więc ponownie do kontaktu z Rekruterką Kamilą. Jest dostępna pod numerem telefonu 512 809 809.
    WEDM

18.12.2024 21:33

Witam. Chciałem zapytać o pracę jako operator/programista WEDM. Czy zatrudniacie na takie stanowisko? Kiedyś firma miała opinię bardzo dobrego pracodawcy (wysokie zarobki) ale po obecnych komentarzach widzę że coś się popsuło chyba.

19.12.2024 14:18

Dziękujemy za zainteresowanie pracą w Demant. Aktualne oferty publikujemy na bieżąco na naszej stronie internetowej. Zainteresowane osoby zachęcamy też do pozostawienia swojego formularza zgłoszeniowego w naszym Centrum Kariery. Niezależnie od stanowiska, naszym pracownikom i pracowniczkom oferujemy umowę o pracę na pełen etat w rozwijającej się organizacji, która jest światowym liderem w swojej branży, możliwości rozwoju i podejmowania interesujących wyzwań zawodowych, wsparcie doświadczonego zespołu oraz szeroki pakiet benefitów. Szczegóły znajdują się w każdej ofercie pracy. Jeszcze raz dziękujemy za zapytanie i zapraszamy do odwiedzenia strony oraz kontaktu z naszym zespołem rekrutacji.
    Opp

06.12.2024 22:14

Dzień dobry,@Pracodawca interesuje mi wypłata za 168 g w netto?i jak liczyć nockę w brutto jaką jest kwota? Czy możliwe otrzymasz 5000 netto w miesiącu? Proszę o informację (tylko konkretnie ) Dziękuję

28.11.2024 11:36

28.11.2024 15:13

Wystarczy, że się skontaktujesz z działem HR ([email protected]) - zapewniamy pełną anonimowość. Jeśli jednak czujesz potrzebę zachowania anonimowości już na tym etapie, to możesz skorzystać również z systemu sygnalistów: https://demant.codeofconduct.app/wb;eFormGuid=d36668f5-81fc-4548-880a-23326b412d89;siteId=21023;folderId=null Jeśli taka sytuacja ma miejsce, to rekomendujemy bezpośredni kontakt z nami, dzięki temu jeszcze szybciej będziemy mogli zareagować. Gdybyśmy mogli jeszcze jakoś pomóc, to zapraszamy do kontaktu na podany wyżej adres.
    Demancik

12.08.2024 10:26

Tak demant robi czystkę. Zwalnia ludzi którzy mają najwięcej. Za doniesienia zazdrosnych ludzi którzy dostają mniej również nawet nie sprawdzając czy to prawda. Chociaż najbardziej tam zasługuje kierowniczka na zwolnienie gdyż używa używek w pracy i jest to zauważalne non stop. Wyżywa się na brygadzistach którzy wciąż odchodzą przez nią i stawki gdzie mają nawet mniej od niektórych operatorów czy trenerów. Firma dno. Która plajtuje.
    Ktos

12.08.2024 10:11

Zarobki najmniejsze jakie mogą być. Zwalniają ludzi którzy mają większą stawkę bez wysłuchania ich by zaoszczędzić bo brak im teraz kasy.
    Sad

06.08.2024 14:01

Niestety mimo że warunki pracy administracji są w miarę spoko to zarobki są śmieszne. Zarząd jest mało elastyczny a Dania próbuje ucinać wszystkie benefity. Pracuje się coraz gorzej jednym słowem. Wieloletni pracownik nie ma co liczyć na wyższe wynagrodzenia mimo zaangażowania i wkładu w pracę. Każda inna firma proponuje więcej. Wszyscy uciekają do Westasa i może i dobrze.

15.07.2024 11:24

Witam, mam pytanie odnośnie rekrutacji na stanowisko specjalista do spraw zakupów. Czy cała rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w języku angielskim? @Pracodawca

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Demant Operations Poland?

Kontakt - Demant Operations Poland Sp. z o.o.

Szczecin

Zygfryd de Loewe

05.02.2024 22:31

Popracujcie nad bazą aplikacji ponieważ zaczyna być duży śmietnik. Kiedys, za DGSu, na bieżąco widać było co się dzieje z aplikacją; teraz status się nie zmienia - now aplikacja jest stale nowa mimo, iz mailowo już odrzuciliście moją kandydaturę - więc po co, sztuczny tłok ? Nie wiadomo czy proces trwa czy nie, czy odrzuciliście cv czy nie. W jednym z wpisów poniżej piszecie, że przy każdej aplikacji jest na dole wpisany konsultant HR - nie prawda, czy ogłoszeniach w j.angielskim często brakuje opiekuna.

27.02.2024 08:04

Dziękujemy za podzielenie się swoimi przemyśleniami i doświadczeniami związanych z procesem rekrutacyjnym w Demant. Rozumiemy, że każda uwaga jest dla nas cennym źródłem informacji, które pomaga nam w doskonaleniu naszych praktyk i budowaniu pozytywnego wizerunku naszej marki jako pracodawcy. Pragniemy podkreślić, że w Demant stawiamy na różnorodność i inkluzywność, co oznacza, że każdy kandydat jest traktowany z równą uwagą i szacunkiem, niezależnie od wieku czy innych czynników. Nasze procesy rekrutacyjne są projektowane tak, aby zapewnić obiektywną ocenę kompetencji i doświadczenia, które są kluczowe dla danego stanowiska. Wierzymy, że doświadczenie i wiedza, jaką przynoszą do naszej firmy pracownicy w różnym wieku, są bezcennym atutem, który przyczynia się do naszego wspólnego sukcesu. Rozumiemy, że brak zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną może być rozczarowujący, jednak chcielibyśmy zapewnić, że każda aplikacja jest dokładnie analizowana, a decyzje rekrutacyjne są podejmowane z największą starannością. Zachęcamy do kontynuowania aplikowania na oferowane przez nas stanowiska, ponieważ każdy proces rekrutacyjny jest unikalny i nowa aplikacja może zakończyć się sukcesem. Dziękujemy za poświęcony czas i wyrażenie swoich obaw. Jesteśmy otwarci na dalszy dialog i gotowi odpowiedzieć na wszelkie pytania lub wątpliwości, które mogą się pojawić w przyszłości.
    Kamdydatka

15.07.2024 08:09

Dokladnie ja to samo..wysłałam kilka aplikacji, wymagania spełnione i zero odzewu. Ciągle wiszą te same oferty na które w ogole ludzi nie,zapraszają.. odnawiane są one chyba automatycznie..nie da rady się tam dostać..nie ma sensu zawracać sobie głowy.

27.06.2024 20:06

Witam, czy ktoś może wie jakie są zarobki na stanowisku specjalista do spraw zakupów?

27.06.2024 16:14

Witam Jestem zainteresowany praca w Demant Prosze mi powiedzieć jak wyglada umowa o prace? Zakładam ze 1 3 mies próbne 2. Umowa na rok 3. … i co pózniej?
    Castri

25.06.2024 11:16

Cześć, czy aktualnie jest zmiana nocna?:)

25.06.2024 11:18

Tak, w dziale Produkcji i Centrum Dystrybucji. :)
    Przykro mi

07.06.2024 16:52

Po raz kolejny nie otrzymałam feedbacku z informacją o zakończeniu rekrutacji, a byłam o zapewniana, że takowy dostanę.

10.06.2024 09:04

Dziękujemy za tę wiadomość. Zależy nam na tym, aby każda osoba, która bierze udział w rekrutacji, otrzymywała pełną informację zwrotną w terminie, dlatego Pani zgłoszenie jest dla nas bardzo istotne. Sprawa została przekazana do Zespołu Rekrutacji. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i życzymy sukcesów w rozwijaniu swojej kariery zawodowej.

04.05.2024 10:21

Orientuje się ktoś ile wynosi dodatek za pracę w porze nocnej? a ile za pracę w sobotę? niestety w żadnym ogłoszeniu tego nie ma określonego.
    Wiewióra

03.06.2024 19:01

Dodatek w porze nocnej wynosi ok 7 zł , praca w sobotę jest płatna 100%
    PD

14.05.2024 22:06

Rekrutacja mimo, że zakończona niepowodzeniem pozostawiła bardzo dobre wrażenie. Rekruter (tak człowiek, a nie maszyna) napisał maila o stanie rekrutacji. Oby więcej takich firm.

08.05.2024 16:37

Witam, Przeglądając ogłoszenia pracy na stronie careers.demant zauważyłem, że część ogłoszeń posiada dopisek "rekrutacja wewnętrzna", a część nie. Czy oznacza to, że jeśli ogłoszenie nie posiada tego dopisku to jest ono skierowane tylko do osób z zewnątrz organizacji? Czy istnieje prawdopodobieństwo, że w rekrutacji zewnętrznej biorą również udział pracownicy z wewnątrz firmy?

09.05.2024 12:51

Cześć :) Jest tak, jak zostało to przez Ciebie przedstawione. Jedynie rekrutacje wewnętrzne są skierowane do wyznaczonej grupy osób, pozostałe są rekrutacjami otwartymi.
    QWERTY

25.04.2024 15:51

Ucieszyło mnie info o szybkim i sprawnym procesie rekrutacji: 1 etap i informacja zwrotna. To z oferty dla młodszego księgowego. A ile takie spotkanie może trwać, i czy w jego trakcie sprawdza się jakieś umiejętności? Czy angielski jest komunikatywny, bądź, jak z opanowaniem Office ?

26.04.2024 08:20

Hej, cieszymy się, że zainteresowałeś się współpracą z nami. Każda rozmowa ma swój indywidualny tok i czas trwania, które zależą zarówno od stanowiska, na które się aplikuje, jak i zakresu umiejętności oraz doświadczenia do zweryfikowania. Oprócz tego należy uwzględnić ewentualne dodatkowe pytania ze strony rekrutera lub choćby Twojej. Mamy propozycję, wyślij swoje zgłoszenie i podziel się później wrażeniami pod tym komentarzem. :)
    Anula

09.04.2024 06:27

W ofercie pracy na pracownika produkcji jest info o dodatkowej premii frekwencyjnej 200 zł Czy za ewentualne l4 albo opiekę zabierają ją całkowicie czy jest po prostu pomniejszona?
    Kraken

14.04.2024 08:27

Jeśli bierzesz l4 to nie dostajesz frekwencyjnej
    Zuzka

10.04.2024 13:31

Jakie są szanse wyjazdów szkoleniowych do Kopenhagi na stanowisku Application Support Consultant? Brak mi w ogłoszeniu, albo już oślepłam, podstawowych danych, jak forma zatrudnienia i widełki. Help!

10.04.2024 14:07

Ze względu na specyfikę zespołu wyjazdy do Kopenhagi, w tym także szkoleniowe są nieodłącznym elementem pracy na tym stanowisku. :) Co do szczegółów, jak zawsze zachęcamy do kontaktu z rekruterem, w tym wypadku Aleksandrem ([email protected]).
    Dgsmaczek

08.04.2024 20:11

Co się dzieje ? Co się dzieje ? Demant że zwolnieniami szaleje ! Gratka to nie byle jaka zrobić czystkę niczym wiosenne porządki :) drogi HR mam jeszcze kilka dobrych propozycji :) na jest jeszcze sporo kwiatków do przesadzenia :) została liderką która krzyczy do swoich brygadzistów " wynocha" jeżeli przeszkodzą jej w porannej kawie , tak btw jak byście sprawdzili przeglądarki służbowych komputerów to byście się zdziwili jak dużo czasu ludziom zarządzającym zajmuje robienie zakupów w internecie lub oglądania śmiesznych kotków ! Bardzo dobrze że firma za to płaci :)) proponuje też czystkę wśród operatorów :)) wiecie że jest pani która przyjeżdża w dni wolne od pracy i wpada na stołówkę po owoce i kawę ?:)) szok ? Niestety pani ponoć jest nie do ruszenia :) wielu brygadzistów próbowało lecz poległo :)) pani uwielbia w protokołach wpisywać " mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy ". Wracając do tematyki rządzącej tą firmą :) wiecie że podczas niektórych rozmów dyscyplinujących z kierownikami człowiek jest w stanie usłyszeć co najmniej 15 kłamstw na swój temat ?
    Mozzarela

09.04.2024 12:22

Czekaj, co? Możesz to opisać jakoś bardziej składnie i chronologicznie? Z tego wpisu zrozumiałam jedynie że: Są jakieś wiosenne porządki, i dlatego płacą za robienie zakupów w internecie, coś o przesadzaniu kwiatków... Czyli w czasie pracy mam zamawiać jakieś rabatki i płacą mi za to?

09.04.2024 13:22

Dziękujemy, że dzielisz się z nami tymi informacjami. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami, wysyłając wiadomość na adres [email protected]. Jeżeli zależy ci na anonimowości, pamiętaj, że możesz to zrobić anonimowo z niepowiązanego z Twoim stanowiskiem konta na skrzynce mailowej. Bez szczegółów nie będziemy w stanie ani zweryfikować podanych przez Ciebie informacji, ani na nie zareagować w jakikolwiek sposób. To bardzo ważne, aby wszyscy to czytający zrozumieli, że bez tego drugiego kroku nie jesteśmy w stanie pomóc. Aby dział HR mógł podjąć działania, potrzebuje realnego zgłoszenia z niezbędnymi informacjami (którymi nie można się dzielić publicznie ze względu na ochronę danych osobowych, dlatego zawsze zachęcamy do bezpośredniego kontaktu), które pozwolą nam zidentyfikować wszystkie zaangażowane strony. Jeżeli cokolwiek z tego, co tu padło jest prawdą, to nie powinno mieć miejsca i chcielibyśmy na to odpowiednio zareagować. Bez współpracy będzie to niemożliwe. Jeżeli zależy komuś na zmianie, to jest tylko jeden sposób, by to pokazać.

01.04.2024 21:54

Czy mogę ponownie aplikować na to samo stanowisko, jeśli poprzednia odpowiedź była odmowna?

08.04.2024 09:50

Oczywiście! :) Jeżeli od tamtej pory zmieniło się coś w Twoim życiu zawodowym, to nawet zachęcamy do ponownego spróbowania.

02.04.2024 08:10

Jak się pracuje w skandynawskiej kulturze? Senior Scrum Master poszukiwany, z minimum 4-letnim doświadczeniem. Żal, że bez podania widełek i że w biurze lub tylko częściowo na home office. Czy remote jest jednakowoż możliwe i po jakim czasie?

08.04.2024 09:47

Hej, praca w skandynawskim stylu opiera się na otwartości, wzajemnym zaufaniu, przyjaznej atmosferze i wspólnym podejmowaniu decyzji z uszanowaniem dla wszystkich punktów widzenia - bez względu na zajmowane stanowisko. :) Jeśli interesują Cię szczegóły wspomnianej przez Ciebie rekrutacji (która dotyczy spółki Demant Technology Centre Sp. z o.o.) najlepszym rozwiązaniem będzie rozmowa z osobą, która bezpośrednio prowadzi tę rekrutację, w tym wypadku, w tym wypadku to: Kasia Babych: [email protected]. Trzymamy za Ciebie kciuki!
    Aplikant

05.03.2024 21:23

Czy na stanowisku Senior. Managera od ciągłego doskonalenia można liczyć na zarobki brutto >15k PLN ?
    Urszula

29.02.2024 05:44

Cześć. Małżonek znalazł ofertę pracy na stanowisko inżyniera procesu w dziale procesów wtryskowych. Firma oferuje elastyczne godziny pracy. Wyjaśnijcie, na czym one polegają. Jeśli można wiedzieć, to ile firma dofinansowuje do prywatnej opieki medycznej? :) Z góry dzięki za informację.
    ktosiek

02.03.2024 04:25

Elastyczne godziny, czyli, że może przyjść do pracy między 6-8 i musi odbębnić 8h. Firma nie dofinansowuje opieki medycznej, tylko ją zapewnia w medicover.

23.01.2024 05:03

Hejka. Chciałbym aplikować na produkcje aparatów słuchowych. Właśnie szukają pracownika. Może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób udzielana jest premia uznaniowa? Z czego się składa? Po jakim czasie pracy dostaje nowy pracownik premie uznaniową? Wchodzi w nią frekwencja?
    Obecny

29.02.2024 19:29

A czy za nadgodziny powinna być przyznana taka premia? Załóżmy za 30 nadgodzin?
    ktosiek

02.03.2024 04:23

Za nadgodziny nikt Ci premii nie przyzna. Premia jest za wyniki i to nie za ich realizację, ale za wykazanie się czymś ponad.

02.02.2024 12:04

W internecie znalazłem ofertę pracy na stanowisko inżyniera procesu w dziale procesów wtryskowych. Firma oferuje elastyczny czas pracy. W jakich godzinach w takim razie się tutaj pracuje? Można to jakoś indywidualnie ustalić?:)) Czy jest to praca zmianowa? Można prosić o podanie widełek? Myślę nad aplikacją, ale chciałbym wiedzieć coś więcej... :))
    J.

28.02.2024 18:18

@Pracodawca Dzień dobry. A czy teraz jest prowadzona taka rekrutacja? Na GoWork widnieje możliwość aplikacji na stanowisko inżyniera procesu. Pozdrawiam

29.02.2024 07:57

Zgadza się, przepraszamy za zamieszanie - w tym wypadku system automatycznie przedłużył nieaktualny proces. Aktualnie nie prowadzimy takiej rekrutacji, ale zachęcamy do odwiedzania naszej strony, aby być na bieżąco.
    Ex operaio

04.01.2024 21:40

Wszyscy są bardzo mili i obiecują gruszki na wierzbie podczas rekrutacji.. Prawda jest taka że nie polecam pracy w tej firmie...owszem.mozna nieźle zarobić. Gdy pozwolą Ci na nadgodziny Panie brygadzistki .które to.potrafia zastraszać pracowników szantażować. Musisz za.....c jak.robot. Normy podnoszą. A sprzęt do pracy często nie działa i nic nie poradzisz..ogólnie. Ukraina rządzi w tej pracy.. Pracownicy. Dużo osób podłych fałszywych. Panuje mobbing.. Nie polecam zepsulam.sobie zdrowie w tej pracy

05.01.2024 08:56

W swojej opinii wysunęłaś poważne wnioski, których nie da się zweryfikować na podstawie tylko tego, co napisałaś. Jeśli jakakolwiek z wymienionych sytuacji miała miejsce, należało zgłosić takie nadużycie do działu HR. W Demant zależy nam na tym, aby każdy czuł się swobodnie i miał przed sobą realną perspektywę rozwoju. Nie jest tu akceptowane żadne z zachowań, które wymieniłaś - nawet w najmniejszym przejawie. Prosimy o kontakt: [email protected]. Chcielibyśmy zapoznać się z Twoją sprawą.
    Xxx

25.02.2024 00:19

Tak było zawsze i będzie pieniądze nędza chyba że ktoś twierdzi że po 20 latach zarabia4000tys na rękę i się cieszy nagano

21.02.2024 03:47

Interesują mnie Praktyki w Dziale Projektów Strategicznych, w tytule ogłoszenia jest również informacja, że są one płatne. Wiadomo, ile? Czy to kwota zbliżona do typowego wynagrodzenia? Będę wdzięczna za informacje, czy płaca "normalnie" czy raczej "symbolicznie ". Wtedy chyba wolałabym szukać normalnie pracy.

21.02.2024 08:15

Możesz nam przesłać link do ogłoszenia, o którym mówisz?

Zostaw merytoryczną opinię o Demant Operations Poland Sp. z o.o.