Demant Operations Poland

• Nowostawy Górne
  • Wyskoki
  • Bratoszewice

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Demant Operations Poland Sp. z o.o.

Opinie o Demant Operations Poland Szczecin

Nie przegap nowości o Demant Operations Poland Sp. z o.o.!

trolek

12.03.2016 18:37

wlasnie ten sposob myslenia cie gubi. ludzie nie pisza tu w pracy tylko w wolnym czasie a ty chcesz dysponowac calkowicie ich czasem. zasysasz z ludzi cala energie i chec do pracy. odkad rzady objely osoby o ilorazie inteligencji wykalaczki najwazniejsze sa ploty ktore w pracy rzadza wsrod koorynatorow. najwazniejsze kto wchodzi najglebiej w tylek nic innego sie nie liczy. niektorzy to nawet z tego calego wlazidupstwa zaczynaja wygladac tak samo.... baby,ktore nie potrafia uszanowac zwyklych pracownikow, a co najciekawsze im czlowiek glupszy tym lepsze stanowisko, rzadza barany a wysylki stoja.
    Niewidoma

10.03.2016 22:37

Ja pitole ,skąd Wy ludzie macie takie informacje że ktoś zaszedł w ciążę z kolegą z pracy? Podglądacie ludzi? Nic z tego nie rozumiem. Zwykle takie ploty rodzą się jak pracownicy mają za dużo czasu wolnego - trzeba będzie wprowadzić lepszą weryfikację efektywności w pracy.
    latynos

09.03.2016 23:12

stawka miedzy 1400 na randstadzie i 1900po dluuuugim okresie na dgs, jesli chodzi o magazyn. praca prosta ale presja ogromna. szmaca pracownikiem ale czego spodziewac sie po prostaczkach, ktore stanowiska zalatwia jedna drugiej. akic prowadzi legalny mobbing a jej brak jakichkolwiek kompetencji odbija sie na ppziomie pracy centrum, ktore mialo ogromny potencjal. nawet godzin z list obecnosci nie potrafi przepisac. jesli nie masz duzego zapasu wazeliny o jakimkolwiek awansie zapomnij. w zadnej firmie nie ma takiej duzej ilosci w osobach zarzadzajacymi procesami. a zwyklych pracownikow ciagle brakuje. odbija sie to tym ze na te 1400zl czlowiek traci zdrowie.
    Zainteresowany

09.03.2016 09:27

Ej a czemu juz jest cicho na temat tej laski co zaszla w ciaze z kolega z pracy na przerwie ? Co z jego zona heheh ? Przygarnela go pod skrzydelka z kochanka z pracy ?
    Cycata 28

08.03.2016 07:53

Na Szkocjii jest zaje....ista brygadzistka, Izka wygląda jak Babka Kiepska we fioletowej perułce :)
    Cycata 28

08.03.2016 08:12

bo stary nie wytrzymał tego syfu
    adpr

09.03.2016 17:18

,,peruce,, ;)
    kot

07.03.2016 00:04

Jak wygląda praca na magazynach ? Dlaczego szukają nowego Kierownika Magazynu ?
    kowal

06.03.2016 01:15

haha ktoś te słonie i słonice wytresował i wpuścił na arenę :) widocznie publiczność tego potrzebuje ;)
    Bolo

05.03.2016 12:37

No tak, chciałem być od razu kierownikiem a zaproponowali mi tylko prace w magazynie albo na produkcji.
    Blaz

04.03.2016 12:32

Witam wszystkich. Wie ktoś może jakie są stawki na stanowiskach inżynierskich oraz jaka panuje atmosfera "pracownik-przełożony"(inż z doświadczeniem)?Inżynier procesu itp...
    Mała

05.03.2016 19:06

Atmosfera jest ok zarobki nie mam pojęcia najgorzej jest na magazynach gdzie słonica i trochę niższe słoniątko rządzi. Tam atmosfera jest na niskim poziomie.
    kojot

05.03.2016 22:40

@Blaz Wśród inżynierów atmosfera jest ok. Co do kaski, to nie licz na cuda - nawet z solidnym doświadczeniem od razu powyżej 5k nie przeskoczysz.
    aQQ

03.03.2016 21:25

bla bla bla gorzkie żale i złośliwości jeśli kogoś interesuje praca w magazynie lub na produkcji to niech dzwoni do randstad, tam wszysto powiedzą, łącznie z zarobkami du... nie urywa, na początek najniższa krajowa i premia, no ale jeśli twój cały "kapitał" to pół drogi do matury i "mam dwie ręce - nimi kręce", to chyba trudno oczekiwać więcej? widziało się w życiu kilka zakładów i zapewniam, może być gorzej - duuużo gorzej w dgs 95 procent ludzi jest normalne, tu przeczytacie o pozostałych 5 procentach, w końcu debili nie sieją, sami rosną i nie ma na to siły zdrowia życzę forumowiczom i czytającym
    oh

02.03.2016 20:15

No niestety... ortografię - zabrakło "ę" no nic, ale jak ktoś nie ma argumentów to zaczyna używać epitetów.

02.03.2016 21:18

Ooo proszę... jednej kreseczki zabrakło i jednak uraziło.To nie jest forum na temat ortografii i poprawiania błędów,ale jeśli tak bardzo uraziło to chciałabym jeszcze się dowiedzieć, który to rodzaj epitetu?Bo jest ich chyba z 10 różnych rodzajów od stałych,złożonych itd.Proszę o wytłumaczenie eksperta, który to rodzaj. To wszystko nie na temat i bez sensu zmienianie tematu o prawdziwym problemie,którym jest bałagan w firmie(bałagan w przenośni oczywiście).

02.03.2016 00:43

Witam byłam tam zatrudniona przez pośrednictwo pracy na magazynie na okres próbny kaska naprawdę marna a jeśli chodzi o stosunek przełożonych do pracownika naprawdę brak poszanowania dziękuje panią przełożonym za tak fatalne podejście do pracownika miłej pracy życzę.NIGDY WIĘCEJ TAM
    o!

02.03.2016 15:06

Tak na marginesie, to pisze się "dziękuję PANIOM przełożonym" - liczba mnoga, a nie "dziękuję panią". "Panią" to chodzi o jedną panią. Wstyd.

02.03.2016 18:45

Oj przepraszam, że ugodziłam Pani godność, jeśli chodzi o ortografie.W taki bądź razie, poprawie się troszeczkę i.... Podziękuję tym wieśniarom z Dołuj. Mam nadzieję, że teraz nie popełniłam żadnego błędu ortograficznego ani interpunkcyjnego i już więcej PANI nie uraziłam?!
    dosia

01.03.2016 19:47

Firma dno każdego przyjmują nawet ziomki z pod sklepu znaleźli tam prace.Aż sie do autobusu nie chce wsiadać same meliniarstwo.Starych dobrych pracowników na bruk wyrzucają a zatrudniają nowych za parę groszy przez umowy agencyjne czyżby ciecia budżetowe
    Do poprzednika ..

28.02.2016 00:16

Schudnij 50 kilo to sie uda !!! Schowaj plakietke DGSu w plecak bo tam wszawica panuje i kazdy sie boi !!!
    Deadpool

29.02.2016 20:27

Pisze się Do plecaka a nie W plecak - to nawet ja wiem. Chudnąć nie muszę bo mam zgrabną pupcię. Za każdego klapsa oddaje dwa więc trzymaj łapki przy sobie. Sama mogłabyś poćwiczyć, zajmujesz dwa miejsca w autobusie pracowniczym. Mam nadzieje że potrącą Ci z pensji. Kurde, chwila.... czy zostawiłem włączone żelazko?
    nikoś

26.02.2016 20:00

Fałszywce to tam mają najdłuższy staż bo nikt normalny nie dał by tak długo rady. Weźmy pod uwagę takie dwie artystki jak Gosiunia i Julitka.Fałsz i obłudę mają wymalowanie na tych swoich zakłamanych buzieczkach.Tacy ludzie jak one nie powinny pełnić takich funkcji jak pełnią.Brak poszanowania do innych i brak elokwencji powinien je od razu skreślić z danej funkcji.
    Ania

28.02.2016 21:36

Nikoś brawo święta prawda te dwie są przesadzone cwaniary.
    Kursantka

26.02.2016 18:32

Praca jak każda inna, od czasu to czasu trafiają się jednostki fałszywe ale tak jest wszędzie. Grunt że płacą na czas :)
    Neutral

25.02.2016 22:35

Kultura na najwyższym poziomie ze strony osoby o pseudonimie "Mózg" a w rzeczywistości tego organu brak, a na pewno nie jest używany. Nie mierz wszystkich swoja miara ;) my wolimy zarobić jak ludzie i wrócić do domu w bezpiecznych warunkach. A jak Ty w taki sposób dorobiłeś sie samochodu to współczuje bo musi to być dla Ciebie niezła trauma, co widać po Twojej wypowiedzi ;) nie pozdrawiam
    Mózg

25.02.2016 08:37

Pustaki wezcie sie do roboty !!! Głąby !!! Taksoweczki wam sie chce ? Sobie zaplac !!! Jeszcze czego zeby firma stratna byla ! Wygodnie wam :) na autostrade ...i na autko zarobicie . Dajecie w pracy za free a mozecie na tym zarobic . Nic nie myslicie . Taxi hahahah !
    Deadpool

26.02.2016 22:05

Mózgu: Stałem na wyjeździe w kierunku Pyrzyc i nic. Nikt się nie zatrzymał. Nawet specjalnie wcisnąłem się w ciasne i opięte na tyłku skórzane lajkry i nic to nie dało. Zarobek zero tylko pyta zmarzła. W poniedziałek wracam na linie.
    miła

17.03.2016 18:39

Szkoda że ten kto tak pisze dawno tu już nie pracuje bo w innym przypadku nie miałby odwagi powiedzieć to na głos.
    Ble ble ble

23.02.2016 16:40

Co wy gadacie !!! Placa okolo 1500 nawet mniej na poczatku ...ciagle sa nowe osoby . Wieczne imprezy po pracy !!! Chlopaki sypiaja z pracownicami !!!!! Masakra !!! Pozniej jest o czym mowic przez miesiac na przerwach !!! Nie polecam . Ja tez uciekam ! Pol roku mi wystarczyl !
    karwasz

23.02.2016 21:08

To trzeba było się wziąć do roboty, a nie pizgać kocopoły. Uwaga najnowszy news. Nadgodziny nocne ogólnie skrócone o jedną godzinę i zlikwidowany powrót z tychże nadgodzin taksówkami. Zamiast nich autobusy. Cięcia budżetowe z rozmachem. Ciekawe jak teraz będzie wyglądała frekwencja... Ci co autem to ok, ale jest dużo osób bez, no i raczej nie będą się pałętać po nocy od przystanku do chałupy. Może sprzedajcie jeszcze krzesła i stoliki na stołówce, zawsze to parę groszy do budżetu. Pozdravlenie.
    Ted

23.02.2016 02:19

Od 2 lat ciągle te same ogłoszenia ciągle brak ludzi.Masakra jakaś a ciekawe jak w tej firmie z zasadami bhp bo podobno nie bardzo.Coś sie ostatnio przykrego wydarzyło brak słów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Demant Operations Poland?

Kontakt - Demant Operations Poland Sp. z o.o.

Szczecin

20.02.2016 20:06

Czy jest ktoś tu na tyle normalny i nie sfrustrowany żeby mógł napisać ile zarabia się w tej firmie? I podać do tego stanowiska ew jakieś przykłady. Koleżanka była niedawno na rekrutacji na specjalistę od czegoś tam i nawet nie chcieli powiedzieć ile oferują - przecież to są jaja jakieś. Idziesz rozmawiać o pracy więc wynagrodzenie jest podstawą do rozmowy - zaczynam rozumieć skąd te wpisy są i dlaczego tak dużo osób narzeka.
    Mina

20.02.2016 10:47

tez chyba nie ma sensu obarczac wina całą koordynatorów bo oni maja takie polecenie odgorne od szefów firmy żeby postępować z pracownikami tak a nie inaczej - to muszą być straszne typy lub typ
    tina

20.02.2016 08:36

ZAPYTAJCIE ZNAJOMYCH CO TO ZA FIRMA WIĘKSZA POLOWA SZCZECINA TAM PRACOWAŁA WIEC WAM OPOWIE JAK TAM KOLOROWO I CUDOWNIE JEST Z CZYSTYM SUMIENIEM NIE POLECAM
    Troll

20.02.2016 07:46

Starych(Mam na myśli takich którzy pracują ponad rok, bo teraz każdy przychodzi na kilka dni max miesiąc i odchodzi) pracowników też jest dużo. Czemu? Umowa z Dgs to dobre pieniądze a praca nie wymaga dużego myślenia. A Andzi tak czy inaczej trzeba sie pozbyć bo wprowadza atmosferę obozu pracy. Nigdy nie powinna powiedzieć, ze kogoś zwolni jak nie przyjdzie w sobote!! Nigdy nie powinna mowić ze nie zapłaci jeśli nie wyrobi sie normy!!
    Karen

23.07.2017 21:05

Umowa z DGS to dobre pieniądze? Tzn jakie? Bo nie wiem czy podpisywać umowę...
    tymbark

19.02.2016 21:44

obserwuje od około 2 lat ogłoszenia w internecie do tej firmy. Nagminnie się powtarzają. Tylko dlaczego z tego co znajomy mówi jest ciągła rotacja i nie ma stałej ekipy.Ciągle w brut nowych osób.Dlaczego taka rotacja niby w tak dobrej firmie coś tam musi nie grać.
    Zupa

19.02.2016 20:51

Tyle ile dajesz z siebie tyle do Ciebie wraca. Jak jesteś jednym z tych nierobów to idź do żabki.
    hhaaahh!

19.02.2016 19:44

firma daje więcej niż inne??? Chyba w morde!!!
    grrr

19.02.2016 18:05

Nikt Wam tu nic nie powie o zarobkach. Jedynie można przeczytać opinie sfrustrowanych pracowników. Sugeruję podjąć rękawicę bo firma moim zdaniem jest całkiem fajna i ciekawa.
    Łoś

19.02.2016 19:06

Firma ciekawa i naprawdę daje więcej, niż inne. Premie, bony, prezenty, nawet głupia organizacja wigilii z pasztecikami i barszczem, darmowy dojazd, prawie godzina przerwy (!). Czemu nikt tego nie docenia? Lepsze to, niż nic i ja się cieszę, że mogę na święta dostać ekstra pieniądze, a inni narzekają, że mało. To nie jest obowiązek firmy i nie muszą nam nic dawać. Wkurza mnie narzekanie na nadgodziny. To jest magazyn, dystrybucja. Kiedy Ty coś sobie zamawiasz, też oczekujesz, że przyjdzie na czas. Myślicie, że w innych takich miejscach nie ma nadgodzin?.. Jakby wszyscy normalnie pracowali przez 8 godzin a nie stali i plotkowali, albo udawali, że coś robią, to może wyglądałoby to inaczej. To skutkuje tym, że Andzia stoi nad nami z batem. Jeśli dla kogoś to za ciężka praca, to nikt go tu nie trzyma. Ludzie zatrudniają się na magazynie i myślą, że będą mieli luzik..
    łatek

19.02.2016 21:04

Andzia stoi z batem...!!!Bo do niczego innego się nie nadaje tylko stać rozkazywać,grozić zwolnieniami i przymuszać ludzi do nadgodzin.Dać tej kobiecie do zrobienia jakąś prostą rzecz np. wyrobienie głupiej normy która jest tak ważna to na żadnym stanowisku nigdy w życiu tego nie wyrobi.Ma małe pojęcie o firmie a o szacunku do ludzi to już nie wspomnę.Nie zna żadnego języka oprócz łaciny i polskiego.Nie ma pojęcia o procesach firmy.Marna sprawa a awans to chyba po dobrych układach ma.Zachęcajcie dalej ludzi ze Szczecina niewielu już ich zostało chętnych. A jak jest tak wspaniale i cudownie to dlaczego tyle ludzi odchodzi z tej firmy? Sami odpowiedzcie sobie na to pytanie jak tam jest.Wszyscy sfrustrowani i leniwi?! Przepiękny kraj :)
    fan

19.02.2016 10:52

Mobbing ze strony jednej osoby ?Ja pamiętam tam całkiem zgrany duet 2 osób agat i andze to jest zgranie całkiem niezłe a widze tu i na forum i Irenka potrafi wbić swoja szpile .
    Kot

19.02.2016 03:26

Niestety jeszcze tam pracuje i szukam pracy gdzieś indziej.Firma porażka ponad rok na umowie agencyjnej ciągle zbywanie jeśli chodzi o umowę z dgs .Zarobki marne wiecznie nadgodziny soboty ostatnio i w modzie niedziele.A do tego właśnie atmosfera strasznie nie ciekawa. liderki niedoświadczone nie szanujące drugiego człowieka i pracownika ciągłe krzyki nerwy zwłaszcza GOSK JULIT .PANIE PORAŻKA Dzięki bogu od środy zaczynam nowa prace i miło będzie wyjść i nie wracać.
    PCM

18.02.2016 11:54

Zróbcie zbiorowe zebranie dla tego kogoś co robi mobbing i jednym głosem niech wszyscy zagrożą tej osobie konsekwencjami
    Szukam pracy

17.02.2016 21:20

Jakie są zarobki na magazynie +/-?
    Łoś

19.02.2016 18:54

Od 1400 zł na agencji do ponad 2 tysięcy na DGSie. Na rękę.

17.02.2016 15:55

@ Iks. Daj prosze znać czy się udało, jakie wrażenia i jakie pieniądze. My się zastanawiamy czy wracać do Polski. Praca wydaje się jak dla nas, ale wiadomo chciałoby się wiedzieć coś więcej; )
    Haribo magazyn

16.02.2016 17:51

Większość osób, które zatrudnia DGS to jakiś margines społeczny. Wyglądają jak naćpani, śmierdzą, nie potrafią liczyć ani się wysłowić. Nie bez powodu są to słabe osoby, bo takie łatwo jest "ustawić". Umowy można się doczekać, jeśli pokażesz, że potrafisz coś więcej i masz chęci do pracy. Jeśli nadarzy się okazja, warto wyjść przed szereg. Nie trzeba się podlizywać, ale to też działa ;) Jeśli chodzi o koordynatorów, to nie mają pojęcia o pracy i całą robotę przerzucają na osoby niżej, co jest irytujące, bo pieniążki się nie zmieniają, a obowiązków coraz więcej. W dodatku nie ma od nich żadnego wsparcia. Świetnie potrafią zbywać, kiedy spytasz o umowę lub podwyżkę. Mobbing głównie ze strony jednej osoby, każdy z magazynu wie, o kim mowa, nie ważne czy Makowa czy centrum. Groźby zwolnieniami są tu normalne. Reszta osób wyżej jest sympatyczna. Jeśli jesteś silny psychicznie i masz trochę w głowie to wytrzymasz, a po przejściu na umowę DGS pieniążki są miłe, biorąc pod uwagę, że jest to prosta praca, do której nie potrzeba wyższego wykształcenia.
    hi

13.02.2016 09:33

Hej ciągle ktoś narzeka mała płaca, nadgodziny za które płacą jak się nie podoba to droga wolna najlepiej siedzieć i marudzić.To proszę wybij się jeden z drugim i do innej firmy najlepiej na dyrektorów powodzenia!!.A może to wy do końca się nie nadajecie do prostych prac w firmie DGS mówię tu głównie do tych co ciągle marudzą a dalej pracują.

08.02.2016 22:04

Kasa do bani . Wszystko do bani !!!!!! Zwalniam sie. Ploty, ploty, ploty...dawanie du...py po katach mnie ne interesuje.

05.02.2016 00:43

Daria dzięki za odpowiedź. Co do zarobków, sądząc po tym co mówi internet to ponoć jest dobrze jeżeli na początek pensja zbliża się do 2000 zł netto. Chociaż tu z dwoma dodatkowymi językami więc może i trochę więcej. Powiedź/-cie jeżeli jest lepiej ;) A wiesz może jak sprawdzają kwalifikacje językowe? Na jakim etapie jesteś? Miałaś już jakiś kontakt bezpośredni z firmą? Ludźmi z działu obsługi klienta? Jak wrażenia? Jest to typowa słuchawka czy może coś jeszcze?
    PCM

04.02.2016 12:01

rotacja jest tak wielka że niedługo zaczną zatrudniać murzynów z Burkina Faso, może ci nie uciekną

03.02.2016 12:23

Podbijam pytanie przedmówcy i proszę o podpowiedź jak dobrym angielskim posługują się pracownicy w dziale obsługi klienta. Przydatna byłaby również informacja o zarobkach na tym stanowisku i czy to prawda że dgs oferuje dla pracowników kursy językowe. Dzięki i pozdrawiam!
    Julita

29.01.2016 01:29

Makowa. Ciągłe nadgodziny, bez końca. Świątek, piątek czy niedziela, pracujesz i tyle. Tylko, że nie zawsze jest to praca kiedy potrzeba, a administracja ślepa, ręka ręke myje etc.

Zostaw merytoryczną opinię o Demant Operations Poland Sp. z o.o.