ZREW Transformatory S.A.
2 77 6 1

Opinie o ZREW Transformatory S.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZREW Transformatory S.A.

wolny od zrewu

wreszcie się doczekałem dwóch d...ów z zarządu wyleciało, jeszcze pora na dwóch "wykształconych"kierowników z produkcji.

Abaddon
@wolny od zrewu 14.07.2018 22:40

Jeszcze kierwa będziecie za nimi płakać. Zobaczycie jak pod rządami ABB się odnajdziecie. Za rok góra półtora będziecie szukać pracy. Taka to kadra zarządzająca zasili ta firmę. Zobaczycie....

Admin

@Aneta twoje komentarze nic nie wnoszą do dyskusji o firmie ZREW a wręcz zaśmiecają merytoryczną wymianę informacji o problemach pracujących tam ludzi.

Aneta

@wolny od zrewu, Twój komentarz nie wnosi nic do dyskusji. Na forum mile widziane są informacje, które dotyczą pracy w danej firmie. Jeśli jesteś pracownikiem tej firmy to napisz proszę merytoryczną wypowiedź z informacjami, które będą pomocne dla potencjalnych pracowników ZREW Transformatory. Przypominam również, że według regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin na forum niedozwolone jest opisywanie innych pracowników oraz przełożonych.

Aneta

@Sowa, a może widzisz jakieś plusy pracy w ZREW Transformatory? Czy pracodawca oferuje benefity pozapłacowe? Czy jest możliwość wypracowania premii? @Wiesio, jeśli jesteś pracownikiem ZREW Transformatory to może mógłbyś napisać co sądzisz o pracy w tym miejscu? Wszystkie informacje, które zamieszczacie będą pomoce dla osób, które planują podjąć pracę w tej firmie.

BOBO

Firma kiepska wszedzie klan rodzinny i towarzystwo wzajemnej adoracji odradzam stanowczo omijajcie to jak sie da....

Wiesio
@BOBO 21.03.2018 20:52

TO fakt

Sowa

Odradzam stanowczo prace z ZREW ganiaja nas jak przy produkcji pralek a skladamy transformatory za kilka milionow przy takim zasowaniu nigdy jakosci nie uzyskamy a materialy z oszczednosci coraz gorszej jakosci

Aneta

@Felek, Twój komentarz jest niezgodny z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Pamiętaj, że forum Gowork.pl jest miejscem publicznym, w którym niedozwolone jest obrażanie innych. Jeśli jesteś pracownikiem w ZREW Transformatory to proszę Cię, żebyś wyraził opinię o pracy w tym miejscu. @Nikt, komentarz jest zgłoszony do administracji, więc zostanie usunięty. Jeśli pracujesz w ZREW Transformatory to może mógłbyś napisać co sądzisz o pracy w tej firmie? @Bolo, na forum Gowork.pl nie dozwolone jest opisywanie innych pracowników. Jest to niezgodne z regulaminem. Zachęcam Cię do rozwinięcia swojej opinii. Powiedz jak oceniasz warunki zatrudnienia? Zwracam Wam również uwagę na fakt że na gowork.pl codziennie pojawiają się tysiące opinii i pracownicy administracji nie maja możliwości sprawdzać każdej na bieżąco. Oczywiście wyrywkowo sprawdzane są pojedyncze wątki, ale administracja rozpatruje wyłącznie komentarze zgłoszone jako łamiące regulamin. Jeśli widzicie taki komentarz zachęcam Was do przesłania zgłoszenia mailowego na adres admin@gowork.pl.

Bolo

Firma nie najgorsza. Gorsze są w niej układy i ukladziki. Jedna pani z HR weszła z ukladzikiem wyleciała z jednej firmy zobaczymy jak długo tutaj się utrzyma... chyba że uda jej się przechytrzyć koleżankę nad nia. Już jednej młodej się pozbyla.

Jerzy

Czy jakieś zmiany zaszły w firmie?

Administrator

Możecie opisać nową sytuację ZREW Transformatory S.A.? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Drugi nikt
@Nikt 27.05.2018 12:02

Może sytuacja zarządu nie jest komfortowa ale ten pracownik też nie jest w porządku wobec niektórych kolegów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikt

proszę aby administrator tego serwisu usunął opinię obraźliwą dla tego człowieka. opinie niekorzystne dla pracodawcy są usuwane momentalnie!

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikt

proszę aby administrator tego serwisu usunął opinię obraźliwą dla tego człowieka. opinie niekorzystne dla pracodawcy są usuwane momentalnie!

Smutna prawda

14.5 brutto po 15 latach (usunięte przez administratora)

Xxx

Nie pasuje to zmień firmę. A nie męczysz się.

Administrator

Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą ZREW Transformatory S.A.? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?

szukajacy pracy

Panowie i Panie.Jakie warunki dla pracownika produkcji?Szukam pracy i zastanawiam sie czy ABB czy ZREW.Jaki system pracy jest?Dzieki zgóry za odp

Szukajacy pracy

Witam chciałbym złożyć CV w ZREW.Czy jest szansa że zarobie ponad 2000 na 3 zmiany?I czy jest jakiś socjal?Panowie i Panie ABB czy ZREW,pomożecie w wyborze.Z góry dziekuje.

Kolega z ....

Panowie , jak tak wam zle to pochwalcie sie ile macie na godzinę

Karol

Co do wcześniejszych wpisów na anonimy nie odpowiadam . Jednak warto napisać o nowych wydarzeniach W piątek mieliśmy okazję wziąść udział w szkoleniu SCC(finansowanym przez naszego pracodawcę) które to otwiera nam drzwi do wyjazdów delegacyjnych na teren Niemiec . To duża szansa na jeszcze lepsze wynagrodzenia. Chcę też podziękować Chmielowi , Jarkowi i chłopakom z transportu za pomoc w Warszawie . Bez was tak szybko bym nie skończył.

Boniek

Drogi Karolu o czym ty wogólde piszesz chłopie ,ze spawaczy jesteś praktycznie najsłabszym ogniwem twój zapał do pracy swiadczy tylko otym jakim jesteś pracownikiem ,jak karza ci wyjśc z nory i przyjść na duża spawalnie i zaczać normalnie pracowac to az sie trzesiesz i uciekasz do siebie , nie wszedzie w tym zakładzie praca polega na siedzeniu z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] piciu herbaty i jezdzeniu w delegacie wiec popracuj jak czlowiek i moze dopiero sie wypowiedz leniu

Niewierny
@Boniek 01.08.2017 10:26

I tu przyznaję rację Bońkowi, żeby to jeszcze dotarło do Sławomira G.

black

No prosze szok normalnie szok, jeden zadowolony na stu, tylko czy karol faktycznie jest pracownikiem najnizszego szczebla a jezeli tak to pracujac od zeszlego roku to raczej za bardzo sie firmy nie pozna, wypowiedz sie za dwa trzy lata, zobaczymy czy wtedy tak samo wypowiesz sie o firmie. A jezeli twierdzisz ze srew, jest tak wyjatkowa firma na rynku pracy w regionie, to albo lgasz w zywe oczy, albo nie masz pojecia o czym mowisz.

Karol

Wszyscy tylko biadolą. No to czas ożywić tą dyskusję Pracuje w Zrewie od października 2016. Mam porównanie jak wygląda łódzki rynek pracy bo jako przedstawiciel firmy sprzedającej art. spawalnicze miałem doskonałe rozeznanie. Jako spawacz powiem tak. Wiem że obecnie pracuję dla najlepszego w regionie . Postanowiłem napisać tu na forum bo mnie szlak trafia jak ci co tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu we własne gniazdo jednocześnie nie mają odwagi ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poza firmę i poszukać czegoś lepszego. Nie mam nikogo z rodziny w firmie a jednak udało mi się uzyskać dofinansowanie do kursu j niemieckiego. Można? Można! Do plusów zaliczam też piękne kobiety w kadrach i księgowości. Do minusów , brak automatów do kawy na halach.

Nicki​
@Karol 16.07.2017 17:59

Karol za 12 srebrnikow zdradziłeś kolegów. Za kurs j. niemieckiego ty patryjota podpisaleś volksliste. Kiedyś dla takich była brzytwa dziś prawda i modlitwa! Mam tylko nadzieje że tą laurke napisałeś pod wpływem alkoholu. Wytłumacz się i przeproś!

Aneta

@next rozumiem, że jesteś pracownikiem biura. Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swojej pracy? @Nicki​ rozumiem, że masz już długi staż pracy w ZREW Transformatory. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat zmian jakie zaszły w firmie w tym czasie?

Boniek

Arti niewien na jakim jakim stanowisku pracujesz ale zwolnij sie lepiej poco chlopie sie meczysz , jak ci tak zle w ostatecznosci sie zwolnij

Młody

Nie jest źle (usunięte przez administratora) Dobre stanowisko delegacje w euro A wy narzekanie

Nicki​

Mam tylko nadzieję że Państwowa Inspekcja Pracy rzetelnie podejdzie do kontroli w (usunięte przez administratora) ZREW. Polecam jeszcze kontrolę urząd skarbowy, urząd celny, Państwowa Inspekcja Sanitarna, Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego, Centralne Biuro Antykorupcyjne (usunięte przez administratora)

Nicki​
@arti 31.05.2017 22:16

Moja sugestia o wnikliwą kontrolę w ZREW Transformatory podyktowana była zła opinią przede wszystkim o zarządzie którego zachowanie wobec pracowników przybrał kolejny najwyższy już poziom pogardy. Pracuje w ZREW na tyle długo ze mam prawo do takich opinii. Nie ten dyrektor prod. mnie zatrudniał i nie ten będzie mnie zwalniał. Ta firma to zwykli ludzie w niej pracujący.Pamiętaj Karma wraca. To co dajesz, to też do ciebie przyjdzie!

Aneta

@Black jeśli pytasz o mnie, to nie jestem związana z ZREW Transformatory S.A.. Jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie między innymi dzięki Waszym komentarzom. Wspominasz, że są w firmie problemy z uzyskaniem urlopu. Czy taka sytuacja występuje często? Będę również wdzięczna jeśli mógłbyś odnieść się do moich poprzednich pytań. Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które szukają opinii na temat tego jakim pracodawcą jest ZREW Transformatory S.A.

Black

Twoja praca jest malo przydatna gdy prosisz sie o podwyzszke, lecz gdy prosisz o urlop nagle staje sie wazna dla ludzkosci.

Black

Na 99%w biurze, a kto inny moglby sie w ten sposob wypowiadac, nikt z pracownikow fizycznych,a tak wogole kim jest kasia,Moze cos wiecej o sobie,i po co te pytania?

next
@Black 27.05.2017 09:36

to prawda - biuro, nie znam realiów produkcyjnych, ale w biurze nie jest źle.

Black

Dyrektora i kierownika przedewszystkim, aby uzdrowic atmosfere w firmie, najwiekszych mobingowcow

next
@Black 24.05.2017 07:45

@black a w jaki sposób mobingują? ja jestem zadowolony z pracy, każde miejsce ma minusy , ale tutaj zdeycowanie mniej niż w innych firmach

Aneta

@Blackco w takim razie możesz powiedzieć o tym, jak wygląda praca w ZREW Transformatory w dziale w jakim pracujesz? Wspominasz, że są minusy pracy w firmie. Mógłbyś powiedzieć jakie? Co warto by w firmie według Ciebie zmienić?

Zostaw opinię o ZREW Transformatory S.A. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZREW Transformatory S.A.