ZREW Transformatory rekrutuje na stanowisko Nawijacza uzwojeń transformatorów mocy. Oferta pracy jest oparta na umowie o pracę, jednak nie podano szczegółów dotyczących wynagrodzenia. Kluczowym wymaganiem jest przynajmniej zawodowe wykształcenie oraz umiejętność organizacji pracy. Wśród oferowanych benefitów wyróżnia się prywatna opieka medyczna. Czy te wymagania są wystarczające w kontekście pracy jako Nawijacz uzwojeń? I czemu nie ma informacji o zarobkach? Jak to jest w tej firmie?
Niestety, ale nie polecam pracy w ZREW Transformatory. Firma zatrzymała się w epoce kamienia łupanego, jeżeli ktoś przywykł do pracy w okresie (usunięte przez administratora) to nie będzie rozczarowany, ale jeżeli komuś zależy na rozwoju i postępach na miarę XXI wieku to niestety to nie jest firma dla niego.
Prace na spawalni odradzam każdemu chętnemu po swojej krótkiej przygodzie na spawalni stwierdzam że to jakaś masakra ,wymagania jak w NASA , najpierw trzy dni jedziesz szlifierką i Bóg wie czym jeszcze a potem każą spawać jak byś prom kosmiczny spawał ,a do tego płacą jakby ktoś ci w gębę napluł,niepolecam
Jak wygląda praca na stanowisku spawacz ?spawacz spawa czy wykonuje również przygotowkę ?,na jakie zarobki można liczyc
Jeśli nie chcesz zarobić za dużo to ZREW jest właśnie dla ciebie. (usunięte przez administratora) Pracownicy z wieloletnim stażem i olbrzymim doświadczeniem nie są w żaden sposób respektowani w firmie, traktuje się ich jak zwykłych (usunięte przez administratora), których można w każdej chwili zastąpić. Po przepracowaniu nastu lat nie można liczyć na zmianę zaszeregowania na "specjalistę" ponieważ wiązałoby się to z podwyżką, której praktycznie nie da się dostać, no chyba, że jest to 100-200 zł brutto na pocieszenie przy inflacji, która zjada 10% pensji. (usunięte przez administratora)
Jak wygląda praca w dziale kontroli?
Praca w dziale kontroli to przyjemość mozliwosc rozwoju i nauki nowych technologi. z całego serca polecam to stanowisko.
Zauważyłam wakat dla technika w dziale utrzymania ruchu. Narzeczony będzie miał możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji zawodowych?
Jak wygląda obecna sytuacja w firmie ? Warto wysłać CV na pracownika typowo fizycznego?
Nie, uważam że lepiej poszukać bardziej stabilnej firmy, chyba że faktycznie zależy Ci na szybkim znalezieniu pracy
Jako młodszy monter transformatorów mąż może się spodziewać fajnej atmosfery w firmie? Zależy mu na dobrych relacjach w zespole i z szefostwem bo w poprzedniej firmie były zgrzyty...
Cześć, czy obecnie w firmie na stanowisku nawijacza jako nowy pracownik można zarobić 4000+ na rękę ? Realna kwota na początek?
Stary 4K to dają na start dla nierobów, po jednym dniu pracy dostaniesz podwyższę do 6K, na rękę, a po dwóch dniach pracy dostaniesz aneks do umowy na 10K na rękę.
Czy ktoś mógłby dać znać czy młodszy specjalista ds kontroli jakości to praca zmianowa czy na jedną zmianę? W ogłoszeniu wpisali tylko że umowa o pracę a nie ma nic czy trzeba też w nocy pracować.
Tylko na dwie bez nocek Lecz kto wie jaka dalej będzie polityka firmy. Cały czas przechodzi przekształcenie z PRL-u w industrial. Fakt większość traktują jak roboli których bez problemu można ukrainą zastąpić. Może zarząd zrobić ukraiński, będzie taniej?
A na jakim dziale chcesz pracować?
Czy w zrew jest jedna zmiana ile dają na start ?
Cała prawda o Zrewie: Im mniej Ci zależy, tym więcej możesz dostać.
Co się dzieje w zrewie aktualnie ? Jakieś podwyżki były po nowym roku ?
Dzień dobry. Czy na działach takich jak montaż konieczny czy nawijarkarnia można liczyć na szybki awans? Na jakich zasadach się to odbywa?
Maciek jak chcesz awansować na dziale nawijania to musisz przynosić brygadziście jajka tak jak to robił jeden z pomocników . A i Długiemu też musisz przynosić bo to ziomale od kawy . Inaczej możesz awansować na starszego pilarza od tulej cięcia preszpanu . Jak pomogłem łapka w górę.
Boniek uważaj na Małego !!!!! Oczernia cię .
A JaRosNę i rosnę pięknie wszystko wyśpiewał. Brawa!!!
Mam pytanie do zarządu przez które nie moge skupić się na pracy od dwóch tygodni: Wiertarka udarowa jest udarowa bo leżała na słońcu czy słońce daje udaru bo urzywa wiertarki udarowej Z góry dziękuje i pozdrawiam
Kiedy Opel Insygnia był "najlepiej prezentującym się autem w Zrewie", panował porządek a ludzie byli szczęśliwi. Niestety te czasy już nie wrócą.
Bartłomiej na to nic nie poradzisz. Zarząd spuścił ze smyczy kontrolera który zrobi wszystko tylko po to by zaspokoić swoje ego. Szkoda tylko że przez niego cierpią inni z DK których to wszyscy szanują. Jest problem ale nikt nie jest w stanie tego rozwiązać. Trzeba wystosować odpowiednie pismo do Szwajcarów może kogoś tam to zainteresuje, bo tu nikt nie reaguje. Małpa z brzytwą, dobrze to ująłeś, ja by jednak stwierdził że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych dość obelżywego słowa którym można by go określić. Jeżeli się zgadzacie łapka w górę.
Hahahahaha dobre! Ciekawe czy gospodarczy był tak próżny i naiwny, że uwierzył w te słowa czy może jednak wyczuł ironię ;) Ponoć teraz "robi" na maszynie a życie pieknie mu płynie? Uczciwy chłop. Pamiętam, że wolał dać biednym..
Słyszałem, że Gar(pełen)wacków totalnie rozwalił oświetlenie w szatni, bo chciał coś zajbeać na działkę. Po co trzymacie takiego pasożyta w zakładzie? Więcej strat niż zysków..
Czemu pracownikowi, który był kilka dni na zwolnieniu lekarskim, zabiera się całą premię wydajnościową. Kto na to pozwolił i czemu nikt z tym nic nie robi??

Jak się pracuje w ZREW Transformatory S.A.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w ZREW Transformatory S.A.?