Exalo Drilling

2.3/5

• Referencje
  • Dlaczego warto pracowac w Excalo?

Referencje

Dlaczego warto pracowac w Excalo?

• Poznań
  • Józefów
  • Zawidowice
Zielona Góra - EXALO DRILLING

3. Opinie o pracodawcach Piła
  5. Opinie o Exalo Drilling S.A.

Opinie o Exalo Drilling Piła

Nie przegap nowości o Exalo Drilling S.A.!

antypilak

09.10.2015 00:15

Wprowadzil bym identyczne karty oceny dla wiertni. To moze by w koncu doprowadzili do porzadku, caly osprzet ktory nadaje sie na zlom a nie do prob chlonnosci. Pozatym agregat cementacyjny z nurami 3 1/2 nie sluzy do proby chlonnosci tylko testery. Jak na razie to same awarie sa na wiertniach, wiec przestancie odwalac "profesjonalistow" tylko wezcie sie do roboty. Brac premie stanowiskowe to umiecie a jak spierdolocie robote to szukacie wszedzie winnych tylko nie u siebie. Widac Wais i Dytko wyprali wam mozgi na calego!!!!!!!
    pikuś

08.10.2015 19:45

resztki włosów stają dęba jak się to czyta co za IDIOCI to piszą???????????????

07.10.2015 20:37

No jak to! Kolesie się wylogowali na własne życzenie. Wszyscy za alko idą przeciez do urzędu pracy.
    xyz

07.10.2015 20:00

To Platforma Obywatelska i ludzie z tym ugrupowaniem powiązani stworzyli ten twór zwany dziś Exalo Drilling.Jak to coś funkcjonuje i w jakim jest stanie każdy widzi, jeżeli tak wygląda stan całej gospodarki kraju to tylko emigracja a tutaj żałoba narodowa.Ile lat potrzeba będzie na naprawe tego co oni zniszczyli i czy to się da jeszcze naprawić, łącznie z naszą firmą ???
    alko

07.10.2015 18:48

złapali złapali ale o konsekwencjach nie słychać
    Zagłada 2

07.10.2015 18:36

A wiecie, co tam na Parzeczewie? Ponoć nalot był z rana i sprawdzali alko? Ktoś coś wie?
    Zagłada

07.10.2015 15:03

Ludzie, czy ktoś coś wie o co chodzi z tym nalotem na Kraków? Wszędzie łażą i sprawdzają. Strach wyjść na korytarz. Czy znowu będą zwalniać?
    Mr.T

07.10.2015 19:42

Jeżeli chodzi o to łażenie po Krakowie i sprawdzanie wszystkiego to pewnie tak robią dlatego bo czasu coraz mniej żeby zlikwidować to co w Krakowie zostało, przed wyborami.Wszystko wskazuje na to że PiS wygra te wybory,więc na pewno będą zmiany w spółkach państwowych,a wiadomo że najmocniejsi są w Małopolsce i na Podkarpaciu.Jest bardzo prawdopodobne że stery w PGNiG obejmie ktoś z PiSu, a może nawet ktoś z wyżej wymienionych regionów kraju.Co to może oznaczać dla PO-wskiej kadry w Pile chyba nie trudno się domyślić.Dlatego zachęcam wszystkich do głosowania na partie Jarosława.Nigdy nie byłem Jego zwolennikiem ale innego wyjścia niema żeby rozwalić to towarzystwo wzajemnej adoracji w Pile !!!
    xxx

08.10.2015 06:52

to kupcy nie mają akcentu wschodniego

07.10.2015 12:06

Moim zdaninem ma to sens moze skonczy sie przyjezdzanie na wiertnie z cementarkami ktore nie trzymaja cisnienia na proby chlonnosci operatorzy doskonale o tym wiedza a my latamy jak idioci bo im sie pompy lub zasuw nie chce zrobic jeszcze potem trzeba prosic inwestora by taka fikcje podpisal
    abc

07.10.2015 10:16

No i mamy właśnie następne genialne zarządzenie Dyrektora do spraw serwisów i jego pomagiera Karta oceny serwisów – Mam pytanko ,czy ci Panowie nie powinni szukać pracy tylko wymyślać takie genialne zarządzenia? Jakim trzeba być (proszę sobie wpisać dowolny epitet ) żeby nie widzieć konfliktu interesów?? Kartę trzeba podpisać u inwestora Czyli co? Macie nagiąć projekt do takiego jak chce inwestor i np. nie pisać tego w protokole końcowym, bo jak nie, to wystawię wam 1! Serwis będzie chciał maksymalizować zyski z danego zlecenia a –inwestor będzie chciał obcinać koszty .Czyli podcinamy sobie sami skrzydła. Projektowanie- kto projektuje a kto wykonuje zlecenie? Następna sprawa, sprawność sprzętu- jak serwis przyjezdza na otwór np. nie odpali silnika w temp minusowej to inwestor napisze że 30-40 letni sprzęt jest niesprawny, i co Exalo kupi nowy?? Przecież to jest stek bzdur, albo chodzi o zapewnienie komuś stołka ,albo zmniejszenie zysków serwisów bo mają za duże.
    T-1600

07.10.2015 09:20

Pracownik w hotelu śpi, bo musi, więc podatku nie płaci - warto koledzy przeczytać i nie dać się więcej robić w balona przez naszą firmę (usunięte przez administratora)
    ja

06.10.2015 20:55

W tej firmie dają tylko wypowiedzenia a nie pożyczki.
    x2

06.10.2015 17:11

Czy w firmie można dostać jakąś pożyczkę na budowe domu?

06.10.2015 07:40

Facet jest jak niemowlę.Jak jest niezadowolony trzeba mu dać cycka lub butelkę ,a Wam co trzeba dać?
    zzxxx

05.10.2015 22:39

kontrakty nic dodać nic ująć ....
    Diament

05.10.2015 09:19

PIS-27%,PO-23%,SLD-22%,KUKI-16% Koalicja PO+SLD = EMIGRACJA
    RB

04.10.2015 09:16

Życzę wszystkim miłej ,spokojnej ,rodzinnej niedzieli, pozdrawiam
    xxxx

04.10.2015 00:30

do 12345 kosmos nowe kosztuje kraków milion a naprawiane w p.... wychodzi dwa miliony to co jest do jasnej ciasnej, ile kosztował flagowy składak Mas zaden system nie policzy ile wyszedł jego koszt zapewne nowy rig by kupił co kolego a tak to stary klekot za taką kasę, ale za to jakie było bicie piany w czasie jego składania to wszyscy wiemy bo słyszeliśmy osobiście na naradach jak rz....... zachwalał swoje dziecko (wylane z kapielą)
    miłosz

03.10.2015 20:30

Po likwidacji Wołomina ciężko znaleźć w tej firmie ostoje normalności.
    a

03.10.2015 19:42

Ludzie zajmijcie się czymś bardziej pożyteczniejszym niż oglądaniem takiej telewizji.

03.10.2015 19:39

Ponoć Pani prezes PSU wynajęła detektywa....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Exalo Drilling?

Kontakt - Exalo Drilling S.A.

Plac Stanisława Staszica 9 64-920 Piła

Branża główna: Usługi techniczne

03.10.2015 19:36

Tak mafia bo 100l brała z kursu....
    pp

03.10.2015 19:36

TVN i wszystko jasne:)
    hhh

03.10.2015 19:30

Kto oglądał dziś fakty o PKS?
    sdss

03.10.2015 19:22

Weźcie już przestańcie wypisywać głupoty po internatach, bo i tak nikt z Was nie wie do końca co naprawdę planuje "góra", a snucie domysłów naprawdę w niczym nie pomoże.
    12345_kosmos

03.10.2015 18:46

Hahaha a raczej Hau, hau, hau W wydaniu krakowskim to by w kosmos poleciały tylko dwa psy - dlaczego ????????? Bo krakowie się nic nie naprawia tylko kupuje nowe. Mechanicy są po to żeby olej wymieniać.
    Jas

02.10.2015 20:13

Przetarg na odzież był rozstrzygany dziś w Krakowie, ciekawe co teraz dadzą. Poza tym jakaś narada operacyjna była u St..., pewno przed przyjazdem Algierczyków.

02.10.2015 20:04

A co?-zdziwiony? Kim to może by sie uzbierało, ale czym? Nie ta liga żeby wejś na tamtejszy rynek.

02.10.2015 19:57

Lepiej już było. teraz tylko gorzej... Barbórka 1400 zł-żenada.Ile musi polecieć głów żeby było po te 1400zł na tych pozostałych? Oj, przepraszam-kontraktowcom barbórka się nie należy, bo przecież to nie wiertnicy-górnicy, tylko kontraktowcy. Porażka niestety.
    pilak

02.10.2015 18:49

w Miloslawiu jest gaz chwali sie Exalo,jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej,barborka bedzie wyplacona i bony na swieta po 1400zl wiem z dobrze poinformowanego zrodla ale pare glow jeszcze do tego czasu poleci
    exalowiec 33lat stażu.dozór wyższy

02.10.2015 17:49

Sami te wszystkie brednie co tu wypisujecie wymyślacie? To jest żenada do kwadratu. Jacyś debile dorwali się do neta i piszą, piszą, piszą. Końca tych bredni nie widać, byle komuś dowali, bo fartuch był nieszczelny i polało, bo kliny się wcięły i ciężko rwać. Tu łatwiej udawać światowców, obytych z robotą inżynierów, efekt jest żenujący!
    xxxxx

02.10.2015 15:28

do taka sytuacja ,wiem znam sprawę juz w czasie pakowania IDM trzeba było szukać ludzi obytych z deskami i piłami spalinowymi którzy sobie poradzą z pakowaniem podzespołów.Z tego co wiem to ,,chłopaczki" z piły dostali o wiele większe pieniążki niż ci co już są od dawna w pakistanie.Ciekawe czy TD pojedzie do piły do wielmożnego Rz..... do remontu czy taniej będzie zrobić go na miejscu, ale czy tu chodzi żeby było tanio z tego co obserwuję na wiertniach to ma być jak najdrożej bo pieniążek lubi obrót.
    Taka sytuacja

02.10.2015 13:40

Na IDM na Pakistan byli pchani na rozkaz HD tylko i wyłacznie ludzie z Pily. Nieważne czy chcieli jechac czy nie. I zadni dyrektorzy, kadry, hr nie mieli nic do powiedzenia. Oczywiście dozór i wiertacze pojechali również z Pily (oprócz jednego w/w).
    xxxxx

02.10.2015 11:18

jak w kuwejcie przeprowadzili wywiad o ,,osiągnięciach'' firmy od roku 2013 wypadki śmiertelne,awarie wiertnicze i maszynowe,komplikacje,erupcje,utraty otworów,afery to z kalkulacji wyszło że mniejsze straty poniesli w wyniku najazdu iraku i .........się poddali wolą saipem. Taka jest prawda panowie ,zróbcie rachunek sumienia to sami zobaczycie że nie wzięli byście siebie do roboty nawet za darmo bo to co robicie to jedna wielka porażka i tylko upadłość może utatować coś z dobrego polskiego wiertnictwa.

02.10.2015 07:59

Tak podobno Saipem tam ma wejść:(
    xxx

01.10.2015 21:31

słyszeliście, ze już w Kuwejcie nie będziemy wiercić, odrzucili nas...
    x

01.10.2015 19:41

ma te korzenie i szkoda ze je ma, przerost wszystkiego od wzrostu zaczynając, pracowałem z nim..
    xxxx

01.10.2015 07:43

Mylisz się kolego jeden kierownik miał ( czy ma) jasielskie korzenie:)
    ktoś

30.09.2015 19:44

Powtarzam.......kierownictwo i wiertacze na IDMie są z Krakowa. Wystarczy tylko zapytać, i wszystko jasne.
    yyyyyy

10.10.2015 22:47

żeby wszyscy pracowali jak Pani Gosia to Exalo byłoby potęgą!!!!

11.10.2015 18:06

Odpowiedz nie na ten post co byl zamiar Pani Gosia wiemy ,ze jest najlepsza pozdrowienia
    Osama

30.09.2015 12:45

Pewnie tylko Pani Gosia wie komu załatwiała wcześniejszy zjazd.
    zainteresowana

30.09.2015 12:24

Czy ktoś może już napisać więcej szczegółów na temat awarii w PK ?

Zostaw merytoryczną opinię o Exalo Drilling S.A.