Samsung

• Samołęż

3. Opinie o pracodawcach Wronki
  5. Opinie o Samsung

Opinie o Samsung Wronki

WebsiteIconSAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.

Nie przegap nowości o Samsung!

22.12.2014 23:01

Chciałbym się dowiedzieć czy nadal zatrudniają do Samsunga w Wronkach ?
    p

22.12.2014 20:22

A orientuje sie ktoś czy jadą autobusy 30.12. na szkolenia będą zawozić?
    N.....a

19.12.2014 21:01

Co sie tak nakrecacie ze tak zle i wogole jak na yt mozna zobaczyc filmik jak to w Samsungu jest super i ludzie swietnie sie "bawia"
    obserwator

20.12.2014 13:28

ale fajne dziewczyny są w samsungu :) chciałbym je poznac
    nowa

15.12.2014 21:14

Orientuje się ktoś czy jest jakieś szkolenie bhp 22.12 dla niedawno przyjętych
    alojz

13.12.2014 21:05

Gorzej w samsungu niz w amazonie ale co sie dziwic to korporacje. Wiadomosc pewna ...chca zeby swieta i wigilia byla pracujaca.!!!!! bo z planem sie nie wyrabiaja..to nam na wtryskarkach powiedzieli. (usunięte przez administratora)SAMSUNG I ODRADZAM KUPOWANIA TEGO ZLOMU.!!!!
    ss sam_sung

13.12.2014 20:31

samsung (usunięte przez administratora) i tyle polak polakowi nóż w plecy wsadzi!!!
    lol

08.12.2014 13:37

7zł na godzinę netto, bez względu na to czy jest to praca na linii czy magazynie. Osobiście pracuję na młynie. Umowę z Samsungiem można otrzymać po przepracowaniu bodajże 18 miesięcy, będąc zatrudnionym przez agencję pracy (Work Service lub Adecco). Po otrzymaniu umowy z Samsungiem stawka idzie w górę w zależności od stanowiska. Nie wiem jak jest z operatorami wózków widłowych.
    ktos

09.01.2015 13:39

Fajne ciacho
    OLKA

05.02.2015 23:05

uwaga na tego podrywacza
    ile placa

08.12.2014 00:01

Hej! Ile płaca na godzinę w magazynie?
    ktos

05.12.2014 05:46

Czy ktoś zna Roberta kierowce autobusu który wozi ludzi do samsunga ?wiem ze do krzyża jezdzi .
    malolat

30.12.2014 07:17

Tak, znam osobiście Roberta. O co chodzi?
    lili

03.12.2014 11:59

Hejted Sepm i Hejted: SEPM tu możecie się bezkarnie wypowiedzieć
    mm

02.12.2014 09:33

To co sie dzieje w tym załadzie a własciwie obozie pracy przebija wszystko zbieranina ludzi patologie nie patologie są tam wszyscy pozatym to jak ludzie są traktowani jest warte opisania lub zrobienia reportazu w telewizji! Pracowałam tam jakis czas na weekendy ale ludzie w ogole nie na moim poziomie pozwalają sobie traktować cię jak jakiegoś smiecia i pomiatac bo są zmęczenia pracowaniem po 12h 6 dni w tygodniu! Porażka nikomu nie polecam tam pracy chyba ze ktoś jest dporny na pomiatanie sobą oraz pracowaniem jak robot. Pozdrawiam
    Aga Aga

23.11.2014 23:18

A co myślicie na temat naszych kolegów z Ukrainy ? Nie miałam okazji z nimi pracować ale z tego co słyszałam pracują dobrze a traktowani są jak g*wno. Mają zapewione siadanie w pracy w postaci wody i chleba z samą margaryną!!! Work zapewnia takie śniadania a może by tak Panie z biura Work zjadły sobie chlebek z margaryną zamiast ciasteczek i kawusi ? Czy ludzie mają robić zbiórkę pieniędzy aby zapewnić im normalne śniadanie ? A na obad o im dajecie ? Ryż i wodę ? Mama nadzieję że ktoś z działu HR przeczyta ten wpis i wyciągnie z tego jakieś wnioski bo coraz więcej ludzi ucieka z tego obozu pracy i ucieknie jeszcze więcej nawet Ukraińcy nie będą chcieli pracować jak tak do nas pochodzicie !!!!
    wald

19.02.2015 14:29

przestań aga aga łazić siać ferment i przewracać oczami.Ciagle mówisz jaa jesteś napracowana i niezastapiona.daj sobie spokoj i znajdz sobie faceta to przestaniesz ględzić.
    iimpel

31.05.2017 07:16

kto ci takich bzur naopowiadał te nygusy tylko patrza jak sie wymiksowac od pracy i sie gdzies schowac a np.ci ktorzy sa zakwaterowani w chojnie maja dowożone jedzenie i olympica i jeszcze im w d.. zle czy stać cie na to by sie zywic w olympicu??
    wwww

20.11.2014 13:57

moze wrescie RH SIE zainteresuja tym
    KrysiaPralki

19.11.2014 12:29

Hej, zna ktoś takiego chłopaka obcina sie na łyso, z tatuazem na bicepsie. Ma na kamizelce napisane IQC WM czy cos takiego, nosi bialy zegarek ? Fajne ciastko z niego , jak ma ktos namiary to prosze na maila :)
    aga

28.01.2015 13:36

I co? Wiesz coś więcej na jego temat jeśli tak to nopisz
    ...Szukajaca pracy...

16.11.2014 18:31

Witam.Szukam pracy.Jestem zainteresowana pracą w samsungu.Mam parę pytań mam nadzieję że ktoś mi podpowie jak jest z dojazdem do Wronek czy są bezpłatne, z racji tego ze kawałek mam do Wronek,jak jest z godzinami pracy no i zarobki jak wyglądają?Z góry dziękuję :)!
    szok2

12.11.2014 21:16

Kłócą się części ciała, która z nich jest ważniejsza i powinna zostać szefem: - My jesteśmy szefami bo dzięki nam możemy cokolwiek zrobić - mówią ręce. - My jesteśmy szefami bo my was wszędzie zaniesiemy - mówią nogi. - Ale tyko dzięki nam wiecie gdzie idziecie - mówią oczy. - A i tak robicie to tylko dzięki mnie i to ja będę szefem - mówi mózg. Na to d*pa: - Możecie się kłócić ale to ja zostanę szefem. Wszystkie części ciała się roześmiały. d*pa się wkurzyła i przestała srać. 1 dnia oczy się wykręciły. 2 dnia ręce zaczęły dygotać. 3 dnia nogi nie wytrzymały. 4 dnia mózg się zlasował. Jaki z tego morał? Szef zawsze (usunięte przez administratora) robi!
    ania

13.11.2014 20:58

a ja myślałam ze to opis majstra z pralek jacka
    www

19.11.2014 14:02

znowu BATURA i NYKIEL zorgsanizuja nam pracujaca NIEDZIELE / bo inaczej nie dostana PREMII/ mnie wiedza ze sa ANDZRZEJKI moze tez zorganizuja nam BOZE NARODZENIE oraz SYLWESTRA panowie sami sie prosicie zeby was odwiedziła INSPEKCJA PRACY bo my nie mamy przepisowych godzin odpoczynku
    szok

12.11.2014 10:07

Witam Przyznam że szukając informacji o pracodawcy nie spodziewałem się przeczytać tyle i pracownikach. Teraz juz wiem czego spodziewać się ze strony potencjalnych kolegów i koleżanek z pracy. Czy możecie jednak napisać jak się pracuje i ile zarabia. Mi mówiono ze minimum 2000 zł netto na produkcji i ze są nadgodziny. Jak jest na prawdę ?
    były pracownik

04.11.2014 16:50

Witam Z tego co tu przeczytałem , to muszę przyznać że zatkało mi dech w piersiach. Kiedyś miałem okazje pracować w amice przez okres sześciu lat. Teraz to nazywa się " Samsung ", niestety nic się nie zmieniło dupowłazy były są i będą Polska zawiść daje górę a wystarczy że się będzie miało 10 groszy na godzinę więcej . Boję się że kiedyś przymusowo będę musiał tam pójść do pracy . Wystarczyłoby mieć "normalne związki zawodowe " i oczywiście zgranych ludzi to chodziło by się do pracy z przyjemnością za normalną płace ( a nie złodziejską) . normalna tzn 8 godzin dziennie i 168 w miesiąc żeby szło za to przeżyć. Za takie tyranie to 3000 netto przy 168 godzinach to minimum a nie tak jak teraz tam macie , nie ważne ile się ma podstawy grunt że można nadrobić nadgodzinami . Ludzie sami się nakręcają cieszą się z ochłapów a później są takie a nie inne posty. Miałem okazje widzieć jak pracują niemcy , my jako naród musimy się wiele jeszcze nauczyć !!!
    pojebaniludzie

04.11.2014 16:41

Czy wy jesteście jacyś upośledzeni?? Temat tego wątku to opinie o pracy w firmie Samsung, a nie kto komu dupy daje i czy pizze w pracy na przerwie ludzie jedzą.. WTF with u people?
    ann

26.09.2014 08:37

Najlepiej na wtryskarki :)

22.10.2014 10:34

To poco tu wchodzisz tu same robole jak marketing to idz do HR

29.10.2014 19:39

Na linie nr 1

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Samsung?

Kontakt - Samsung

Wronki

SAMSUNG ELECTRONICS POLAND MANUFACTURING Sp. z.o.o.
    radio

25.09.2014 19:50

ja mam przyjemność tam pracować i nie jest wcale tak źle fakt trzeba robić dosyć szybko ale tragedii niema. spróbuj jak ci się nie spodoba to się zwolnisz nic nie tracisz

25.09.2014 21:20

Pewnie ze nie jest zle zalezy gdzie sie trafi
    kwaz19

22.09.2014 22:42

Cześć. Czy jest tutaj jakaś osoba, która rzetelnie powie o warunkach pracy w Samsungu? W najbliższym czasie będę miał przyjemność (bądź też nie) pracować w tym zakładzie, a chciałbym dowiedzieć się o specyfice pracy i warunkach jakie panują w zakładzie. Z tego co widzę i czytam to są jakieś psychiczne babury z zawichrowaniami umysłowymi... :) no ale mam nadzieję, że nie wszyscy są tacy, co? Proszę o jakąś opinię w miarę możliwości, pozdrawiam!
    pit

18.09.2014 21:18

Zna ktoś Kaske z Krzyża
    były pracownik

12.09.2014 15:03

Witam Wszystkich! To co tu się dzieje przechodzi wszystko! I również to co sięddzieje na hali ASSY ...po pierwsze liderzy powinni być zw wnatrz a nie liderem zostaje osoba która pracowała na STANOWISKU BP POTEM WYCHODZĄ ŚAME problemy jednego lubi bardziej o tak wtedy ludzi traktują. ..jeżeli chodzi o gitary to tam istnieje taka sytuacja ze kobiety które są pupilkami literki mówią jej kogo ma przestawić kto nie pracuje lub kto coś innego robi lider Malwina mię ma swojego zdania słucha innych o później wychodzi galimatias Niagara miała fory bo to przyszła szwagierka aż w końcu ja opisali i zrobili z tym porządek. ..wszyscy są nietykalni do czasu! LIDER POWINIEN Być z zewnątrz a nie wybierany z lini!dziejuje
    yesisthis

13.09.2014 13:57

W koncu ktos napisal jak bylo po raz kolejny.niagara ,violetta,oraz agnieszka kieruja ta linia i gadaja malwinie kto co i jak .wszystko do czasu.na ktorej lini pracowales?

10.09.2014 15:45

Nie przypominam sobie żebym pisała coś takiego o K więc mi tutaj nie wciskaj kitów ok? I tak pisała o N że jest wieśniara itd no to co, nie obrażała?
    hahanieogarniam

10.09.2014 17:12

zobacz wszystkie posty (no chyba ze czytać nie potrafisz i nie widzisz co czytasz) i zrozum że K nic takiego nie pisała i to nie są jej posty. A ja nie powiedzialam iż ty napisalaś na nią obraźliwy tekst lecz ktoś wyżej po czym został on usunięty przez admina strony.

09.09.2014 18:47

Karolina obrażanie innych, pisząc o nich głupoty na forum i wyzywanie ich od nie jakich tylko też jest karalne.
    hahanieogarniam

10.09.2014 06:36

Po pierwsze radze wrocic do szkoly i nauczyc sie skladac poprawnie zdania.Napewno jestes ta samą osoba ktora kilka postow wyzej napisala na K ze jest lodziara i sie bzykala na prawo i lewo...haha dobre nie wiem po czym to wnioskujesz... Zobacz sobie czy K obrazola N jakims slowem? Jesli potrafisz czytac ze zrozumieniem zobaczysz ze NIE tyle w temacie samsunga i assow..gigantyczna wiocha i polew z was ludzie
    mamtegowiecej

07.09.2014 20:55

to jest prywatne forum tylko dla osob zaproszonych dlatego wysylam na maila
    K...

08.09.2014 06:39

Podaj swojego maila bo ja.coś wiadomosci na swoim nie mam.To co sie tu wyczynia to jakaś beka .....:D
    mamtegowiecej

07.09.2014 19:23

A.... tez reflektujesz na adres?
    k...

07.09.2014 20:18

Dawaj linka tutaj na forum niech ludzie czytają.
    k

07.09.2014 18:30

[email protected] haha poprosze.
    haha

07.09.2014 01:07

Tutaj macie osobę piszącą wszystkie komentarze na temat swojej sytuacji w byłej pracy dot. "Niagary" i właśnie tutaj powiela to co sama napisała we własnej osobie na swoim blogu. Żale bardziej spersonalizowane poproszę czytać tu: (usunięte przez administratora) Koniec anonimowości Karolino, przyznaj się. Masło maślane dwie strony: gowork i blog porównajcie sami czy to wszystko pisze ta sama osoba. Dziękuję za uwagę. Koniec tematu a konsekwencje zostaną wyciągnięte niebawem.
    A....

07.09.2014 07:21

konsekwencje? co komu możesz udowodnić? sami pod sobą dołki kopiecie.
    K....

07.09.2014 08:40

Przepraszam bardzo ale straszenie wyciągnięciem konsekwencji(cokolwiek masz na myśli) podlega karze ( Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.) To co się tutaj dzieje to jakaś farsa ...Na blogu mogę zamieszczac co mi się podoba i nic wam do tego .Mobbing w pracy jest również karalny (Art. 218. § 1. Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.) tutaj macie przykłady mobbingu : I Odziaływania zaburzające możliwości komunikowania się: 1.Ograniczanie przez przełożonego możliwości wypowiadania się. 2. Stałe przerywanie wypowiedzi. 3. Ograniczanie przez kolegów możliwości wypowiadania się. 4. Reagowanie na uwagi krzykiem lub głośnym wymyślaniem i pomstowaniem. 5. Ciągłe krytykowanie wykonywanej pracy. 6. Ciągłe krytykowanie życia prywatnego. 7. Napastowanie przez telefon. 8. Ustne groźby i pogróżki. 9. Groźby na piśmie. 10.Ograniczanie kontaktu przez poniżające, upokarzające gesty i spojrzenia. 11.Różnego rodzaju aluzje, bez jasnego wyrażania się wprost Więc proszę o zaniechanie wypisywania głupot oczerniających mnie na tym forum ponieważ w innym wypadku będę musiała podjąć środki prawne .Ja ze swojej strony nie napisałam na w/w N żadnego kłamstwa i wszyscy dobrze o tym wiemy.Sprawę uważam za zakończoną .Żegnam państwa. źródła: http://forumprawne.org/dyskusja-ogolna/316244-kary-za-mobbing.html http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Babskie-sprawy/527983,1,Przyklady-mobbingu-w-pracy.html
    wiem bo robie; D

04.09.2014 19:51

Jak niagara jest taka nie winna to moze niech wie wypowie a nie nasyla koleżanki. W sumie nie ważne ze sie opierdalasz kase za nic dostaniesz.taka prawda niagara jest denna kretynka bez szkoly i nic wiecej.chcecie to jej broncie prosze bardzo.chora sytuacja ....

04.09.2014 17:51

Jeśli każdy by jej powiedzial co myśli to nie wiem czy by nam czasu i dniowki starczyło....Niagara to chamka i wieśniaczka nic więcej.Niewiem jakich słów jeszcze użyć..piszesz ze z niektorymi sie dogaduje tak jasne tylko wtedy gdy jestes jej pieskiem na posylki i chodzisz z nia na fajki w zadnym innym wypadku niema mozliwosci normalnego dogadania sie z nia.

04.09.2014 17:05

Nie powiedziałam że sama sobie zawiniła... Każdy z nas ma swoje zdanie na ten temat. Jakoś Niagara nie do każdego jest taka wredna i chamska wiec to świadczy o tym że nie jest aż taka straszna bo tak to by sapała do wszystkich. Po prostu z jednymi się dogaduje z drugimi nie a poza tym każdy z nas ma swoje za uszami to jest za duża firma żeby ludzie nie gadali, nie kłócili się i nie sapali do siebie. Ja tylko Wam wszystkim życzę żebyście to nigdy Wy się nie znależli w takiej sytuacji "OPISYWANI" na forum SZAJSUNG wronki! Jak to każdy wtedy zrobi z Was gwiazdę i wylęgę. Jak macie coś do powiedzenia to sobie mówcie w oczy, a nie tutaj każdy się unosi i wypowiada. Jak jest tyle chętnych, zgadajcie się ustawcie w rząd i powiedzcie Niagarze co Was boli, tylko żeby było TRUDNIEJ w OCZY a nie tu na forum :)

04.09.2014 16:39

No własnie nie wiesz i życzę ci żebys nie wiedziała. Wina po obu stronach? ..tsaaa i co jeszcze różowe słonie w tej bajce były ? Może mi próbujesz wmówić że (usunięte przez administratora) .sama sobie zawiniła przychodząc na assy? o nie nie... Niagara znalazła sobie kolejnego koziołka do popychania i wyśmiewania jak zwykle to bywa bo nie jedna już przez nią odchodziła i nie jedna płakała ..nie myśl sobie że Niagara jets świeta bo nie jest i wcale sie nie dziwię K ze odeszła..ile można wytrzymywać poniżanie i wyśmiewanie oraz przeklinanie Niagary na 4 strony świata i 10 pokoleń wstecz...każdy ma swoje nerwy . W sumie dobrze ze K odeszła chociaż już nie musi oglądać ryja Niagary a przyjemny widok to ci nie jest..przykre bardzo iż osoba z problemami emocjonalnymi robi wśród ludzi tylko czekać jak kogoś pobije.....bo nie wytrzyma a i takie groźby się tam słyszy z jej ust...

04.09.2014 15:59

No teraz już nie stoisz na pakowaniu.. Ja nie wiem jaka jest norma na nitce 3 ale też nie popadajmy w paranoje bo wina zawsze stoi bo obu stronach.

04.09.2014 15:46

Nietety ale nie stoje na pakowaniu....widzę co niagara i kolezanka malwina wyczyniaja na pakowaniu nie dziwie sie ze K nie wytrzymała.zabieranie gitar z przed nosa i wysmoewanie jest waszą normą tam? Stawiajac K na pakowaniu mściłyscie sie i nic wiecej.mobing i tyle szkoda mi was ludzie oj szkoda...

04.09.2014 15:23

Anna nie dosyć że jedziesz po nas to jeszcze jedziesz na własną nitkę.. Dlaczego nie pójdziesz i nie staniesz na pakowanie? Jak Ty stałaś na pakowaniu to tak zawsze sprawdzałąś wszystkie gitary?

04.09.2014 14:04

Mogę sie podpisać .Gadanie pod przykrywką nie jest dla mnie jest to zacofane i świadczy tylko o twojej głupocie i wieśniatwie . Anna N...

04.09.2014 13:35

A... to dlaczego Ty się nie podpiszesz? ;) Nie praw mi morałów skoro nie świecisz przykłądem.
    A....

04.09.2014 13:24

Ty ktosiu jeśli jesteś taka mądra i bronisz swoich głupkowatych koleżanek to dlaczego niemasz odwagi się podpisać z imienia i nazwiska..anonimowo możesz sobie gadać co tylko ci się podoba nikogo to i tak nie dotyka ani nie obchodzi ...głupkowate gadanie ludzi bez przyszłości.....

Zostaw merytoryczną opinię o Samsung