Speedmail

• Ciechanów

5. Opinie o Speedmail

Opinie o Speedmail Warszawa

WebsiteIconSpeedmail

Nie przegap nowości o Speedmail!

fifik

20.07.2014 23:02

Witam, pracuję tam od pół roku w jednym z większych miast. Dzięki współpracy z inpostem troche sie ta firma ruszyła i mozna fajnie zarobic. Jestem studentem więc dla mnie kasa jest ok i atmosfera również. Nie bedę ściemniał, przedział to 1100-2000. Ja miewam pośrodku. Za sieciówke zwracają. Wiadomo czasem dostanie sie fajny mały rejon i dużo listów, czasem ma to ktoś inny dla wyrównania i wtedy lepiej miec rower . Zwykle praca od 9 do 15-16 także godziny optymalne. Ostatnio jednak inpost nie daje listów więc i mniej się zarobi. Ale jak mówię jestem studentem i mnie takie finanse wystarczą. Zgodzę się natomiast, że nie jest to praca dla osoby która musi utrzymac rodzinę. Z tego co czytuję tutaj większośc ludzi chciałaby miec po 3 tysiące za siedzenie na (usunięte przez administratora) ale niestety tak się nie da. Nie chcę tutaj pouczac starszych, ale taka prawda. Patrząc na oferty pracy to jedna z lepszych zleceniówek nielicząc magazynów czy tam jakichś ubezpieczalni.
    mgunia

23.06.2014 09:48

Co do punktu dystrybucyjnego to zależy oczywiście od miasta i chęci do pracy. Ja z tego utrzymuję rodzinę i nie jest źle. Każdy oddział jest inny...
    migomat

26.05.2014 10:59

Czy warto być ich punktem dystrybucyjnym? miał ktoś lub ma doświadczenie w tym rodzaju współpracy ze Speedmailem?
    Ryszard

28.05.2014 09:45

Nie warto, szkoda czasu i pieniedzy które sie straci.
    Bogdan

14.05.2014 19:09

Kiedyś pracowałem w Speedmaili jako kurier PDC ale usługa ta się skończyła, czy ktoś się orientuje czy zgodnie z zapowiedziami powróciła czy nadal jej brak ?
    maryjan

08.01.2014 18:27

Idz do Inpostu maja mase przesyłek jak będziesz chciał to i 3000 zł zarobisz
    Joanna

15.11.2013 22:34

W praktycznie wszystkich portalach pojawiła się oferta pracy dla listonoszy w speedmailu w Warszawie czy to oznacza tak ogromny rozwój super firmy czy to, ze dotychczasowi listonosze poszli po rozum do głowy i sie pozwalniali z tej super firmy ?

08.10.2013 12:25

Rafał Sz.

15.11.2013 22:40

Prezes jest super dba o wszystkich jak ojciec i nie da nikomu zrobić krzywdy. Powinniśmy go za to szanować i doceniać. Pomyślcie jak by nie było Prezesa i Speedmaila to nie mielibyście gdzie pracować i zarabiać na utrzymanie swoich rodzin.
    Lady W

21.10.2014 12:39

kurtki :-).

Kontakt - Speedmail

Warszawa

Speedmail
    Ryszard

07.10.2013 17:19

Michałek tam nie ma nic takiego jak grafik tam są trzy dni w miesiącu kiedy jest praca i masz wtedy zap...... od 5:00 do 23:00 a potym pracy nie ma i masz przymusowe wolne czyli nie masz płacone. Daj sobie spokuj z tą firmą szkoda Twojego czasu a pieniędzy tam nie zarobisz bo to wyzysk w biały dzień.
    doradca

24.08.2013 23:21

Wiesz nie o jeżdżenie rowerem tu chodzi tylko to miała byc ich usługa super więc kurier ma byc w białej koszuli i krawacie więc rower odpada samochód ze względów ekonomocznych też wię na super usługę zostaje co ...... ZTM z całą gamą swoich usług czyli autobus, tramwaj, skm no i metro. co do przesyłek to te 5 to jet średnia są dni kiedy jet ich nawet i 10 ale są kiedy są 2 i jest kicha.
    doradca

20.08.2013 20:03

Jeśśi pytasz o kuriera to płaca 10 złotych brutto za przesyłkę i umowa oczywiście śmieciowa a przysyłek to ci wyjdzie około 5 dziennie bo wiecej nie ma i nie jeździsz rowerem tylko komunikacją miejska bo na rower za duży rozżut a na samochód sie nie opłaca i wogóle to nie praca tylko raczej jako hobby bo na ryż niestety nie zarobisz.
    Ryż

20.08.2013 00:20

Omijać szerokim łukiem, szkoda czasu i energii. Piramida wynagrodzeń: ryż, ryż, ryż .... złoto.

19.08.2013 17:58

grubas

07.02.2014 18:36

no i jak doszły do was te dobre czasy ???? HAHAHAHAH
    asia

11.02.2014 18:24

doszły, doszły a nawet już poszły.......
    Rysio

01.08.2013 00:11

Jakie jes wynagrodzenie kurierów w tej firmie ?
    rysio

19.07.2013 17:49

To co jest tu oferowane trudno nazwać pieniedzmi, żal i wstyd trzeba się od tej firmu trzymać z daleka.
    Rafał

28.06.2013 17:14

Przecież tak sie chwalą swoją jakością obsługi kurierskiej - telefon, umówienie itd.... wie ktoś ilu maja kurierów ?
    Rysio

21.06.2013 23:21

Nie przesłyszałeś się takie maja stawki i uważają, że jest to bardzo dobra stawka - taka firma.
    zdzicho

30.05.2013 22:57

Czy miał ktoś do czynienia z tą firmą w Warszawie na ul. Serockiej - chodzi o opinie i atmosferę która tam panuje i jak się pracuje - czy dobrze płacą ?

Zostaw merytoryczną opinię o Speedmail