4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Soltau

14.09.2023 14:39

Witam, czy pracuje ktoś w Soltau i mógłby sie wypowiedziec o warunkach pracy? Czy faktycznie głownie sa 1 i 2 zmiany?

17.09.2023 07:57

2 zmiany a po 2 miesiącach -3 maksymalnie nie przedłużają umowy bo niby nie ma pracy :) i po chwili znowu nowi przyjeżdżają
    xxx

14.09.2023 10:57

Hej! Mam 28 lat i jestem chętna na podjęcie pracy od zaraz. Szukam dziewczyny/dziewczyn/grupki znajomych z samochodem :) Ja będę cieszyć się z transportu, Ty mniejszym kosztem transportu hahha :D Proszę o kontakt mailowy: [email protected] gdzie możemy omówić szczegóły i podpytać o cokolwiek. Pozdrawiam :)

11.09.2023 11:47

Być może jest to głupie pytanie jednak spotkałem się z opiniami na ten temat i ciężko określić mi czy to prawda. Słyszałem opinie, że auto którym jedzie się do Niemiec musi być w idealnym stanie, zero rdzy czy czegokolwiek, bo inaczej dostaje się wysoki mandat i obowiązek zabrania samochodu na lawecie z terenu Niemiec. Stąd moje pytanie, czy faktycznie tak to działa? Jeżdżę Mazdą 3 która owszem ma lekkie ślady rdzy, ale jest w pełni sprawna technicznie i nie ma z nią większych problemów, przechodzi normalnie przegląd i posiada zieloną plakietkę uprawniającą do wjazdu do zielonych stref w Niemczech.

12.09.2023 16:24

Czyli tak jak myślałem, każdy po prostu gada byle gadać i żeby nie doszło do wyjazdu. Dzięki za odpowiedź, bo sam już wątpiłem w swoją rację

14.09.2023 08:02

To jakieś brednie. My byliśmy na projekcie autem za 2 tysiące, wcale w nie najlepszym stanie, policję nieraz mijaliśmy i nikt nas nie zatrzymał. Ważne żeby auto jeździło, miało podbity przegląd i tyle ... my nawet jeździliśmy z wgniecionym zderzakiem i nikt nic na to nie mówił
    Robert39

08.09.2023 13:09

Chciałbym się wybrać do pracy z tą agencją lub inną agencją z początkiem listopada 2023. Posiadam własny samochód i szukam koleżanki na wspólny wyjazd. Zależy mi na ciszy i spokoju w pokoju, dlatego szukam koleżanki, bo ostatnio jak byłem z inną agencją sam to trafiałem niestety na nienajlepszych współlokatorów. Zapraszam do kontaktu poprzez e-mail: [email protected] a następnie poprzez facebook. Mam 39 lat i jestem ze Śląska. Pozdrawiam.
    Robert39

12.09.2023 17:35

Nie na tym co piszę. Po prostu byłem już w Niemczech przez inną agencję. Przez 9 miesięcy miałem 3 różnych wspólokatorów i ciągłe picie, ćpanie, imprezowanie i bałaganienie mnie przerosło. Mam jakieś pasje, zainteresowania, dodatkową pracę na komputerze i zależy mi na względnym spokoju.

14.09.2023 07:59

Tak, bo przecież dziewczyny zawsze sprzątają, nie imprezują i nigdy nie stosują używek:D

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

Cartman

11.09.2023 16:41

Pracowalismy na 2 projektach, łącznie prawie półtora roku i bardzo chetnie jeszcze wrócę, spoko praca, i dobre mieszkania a jak się pojawią jakiś problem to panie i panowie z centrali szybko pomagają, nie musiałem znać niemieckiego co też jest dużym plusem
    Nowy

11.09.2023 15:56

Na co teraz rekrutują? Co polecacie z własnego doswiadczenia?
    NadRenia

11.09.2023 15:48

rekrutacja sprawnie przebiegła, u mnie pierwsza wyplata na czas
    Kumpel

08.09.2023 15:00

Witam wysłałem właśnie cv do mg solutions ile sie mniej więcej czeka na odpowiedź od agencji ? Pozdrawiam
    Rf

10.09.2023 09:50

To będzie 11 napewno, spokojnie
    Klient

12.09.2023 12:10

Jest w umowie zapis że do 10 każdego miesiąca. Inaczej firma musi wypłacic odsetki za zwłokę.
    Wojtek

04.09.2023 12:43

Witam. Jedzie ktoś do Bremen na komisjonowanie? Ja chce wyjechać na dniach. Samochód mam jak ktoś chętny wyjechać razem to pisz na maila. [email protected]. Jestem z Kujawsko Pomorskiego

10.09.2023 03:51

dobrze się zastanów
    Ciekawa

08.09.2023 20:38

Witam czy pracuje ktoś w pralni w Bad Oldesloe i może się wypowiedzieć na temat pracy
    M

29.08.2023 12:25

Czy pracuje ktoś na automotive w morsbach? Opisalby ktos jak wyglada praca oraz warunki mieszkalne?
    kenzo

06.09.2023 13:56

trzeba znać język skoro sama Polonia? :P
    Mario

07.09.2023 11:25

Jak się zna język to jest oczywiście łatwiej ale u nas prawie żaden Polak nie mówi po niemiecku
    Ciekawy

07.09.2023 09:54

Hej, jak oceniacie koordynatorów na miejscu? Slyszałem że są gdziniegdzie? Przez telefon wszystko i pięknie a jak to u Was wygląda?
    @Lopez

03.09.2023 08:58

Witam, podzieli się ktoś opinią na temat pracy Pomocnik produkcyjny - pralnia przemysłowa w miejscowości Beelitz ? Jedziemy razem z narzeczoną jak to jest z mieszkaniem, czy faktycznie za free, jak z miejscem parkingowym jedziemy własnym samochodem, kwestia ubezpieczenia, ogólne warunki pracy czy są możliwe nadgodziny, jakie zarobki na godzine, czy dają ubranie do pracy ogólnie wszytko co tylko ktoś wie. Z góry dzięki za info:-). Pozdro.
    @Anga

06.09.2023 10:29

Kiedy wyjeżdżacie? Tez mamy zamiar z mężem jechac
    kenzo

06.09.2023 13:54

ogarnialiście już jakieś formalności?

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

Pracownik produkcji napojów

Stuttgart

11000 - 13000 PLN / m

03.09.2023 21:17

Proszę o opinię pracy branży automotive w Morsbach?
    mms

05.09.2023 20:35

polecacie może jakies inne projkety ewentualnie?
    Morsbach

06.09.2023 09:14

3 zmiany
    Kacper

16.03.2023 15:34

Witam wysłaliśmy z dziewczyną aplikacje chyba na wszystkie projekty.. i cisza nic się nie odzywają. Dzwonilismy i każą czekać ale już nas to denerwuje bo ileż można.. czy ktoś z obecnych dostał ostatnio telefon z propozycją pracy czy też nic?

23.03.2023 12:32

Szanowni Państwo, warunkiem oddelegowania Pracownika do pracy w innym kraju UE jest otrzymanie europejskiego formularza A1, a abyśmy my jako Pracodawca taki formularz otrzymali z ZUS Pracownik musi poświadczyć (udokumentować), że przez ostatnie 30 dni podlegał polskiemu ubezpieczeniu zdrowotnemu (jest wiele tytułów takiego ubezpieczenia: np. umowa o pracę, umowa zlecenie ze składkami, uczeń / członek rodziny, Urząd Pracy, KRUS, działalność gospodarcza, renta, itd.) lub jeśli nie posiada się żadnego tytułu ubezpieczenia, można wyjechać do pracy za granicą również na podstawie oświadczenia, że przez ostatnie 30 dni przebywało się w Polsce i nie były w tym czasie odprowadzane składki na ubezpieczenie w żadnym innym kraju (czyli nie pracowało się w ostatnim miesiącu w żadnym innym kraju, w któym byłyby odprowadzane składki ubezp.).

05.09.2023 17:13

W jaki sposób zdobyć takie oświadczenie?
    Niwe

31.08.2023 15:09

Ktoś jedzie na projekt Fruch service Leuna ? 4 września?
    Niwe

01.09.2023 10:40

Sortownia warzyw i owoców, 13 euro na godzinę jeżeli masz 100 % obecności w miesiącu nie płacisz za mieszkanie, jeżeli opuścisz jakiś dzień to płacisz 200 euro
    Loki

04.09.2023 00:41

Hejka, a można więcej informacji na temat tej pracy? Co tam się robi i jakie warunki mieszkaniowe?
    Ad

03.09.2023 11:01

Czy nie ma tu nikogo kto pracuje bądź pracował przy komponentach rolety
    @Lopez

03.09.2023 08:51

Witam, może ktoś pracował bądź pracuje na stanowisku Pomocnik produkcyjny - pralnia przemysłowa w miejscowości Beelitz i podzieli się prawdziwą opinią na temat daru lub pracy jakim samej pracy, zarobków na godzinę itp miejscem parkingowym, jedziemy własnym samochodem, czy dają ubrania itp jak to jest z ubezpieczeniem, mieszkaniem? Czy pary pracują i mieszkają razem jedziemy we dwoje z narzeczoną. Ogólnie dosłownie wszystko co wiecie. Z góry dzięki za info. Pozdro.

29.08.2023 21:33

Cześć . Jedziemy na projekt do Morsbach niedaleko Kolonii . Ma ktoś jakieś informacje na temat pracy i lokacji ? Ponieważ to nasz pierwszy wyjazd chcielibyśmy się czegoś na starcie dowiedzieć między innymi jakie zakupić ubranie do pracy i czy warto brać ubezpieczenie z Chubb. Zaczynamy 4 Września. Pozdrawiam . Ps. w razie kontaktu e-mail- [email protected]
    Nieznany 3

31.08.2023 19:43

Zależy jak trafisz na werku 1 jest porażka nie masz czasu żeby napić się wody czy iść do toalety na zmianie są sami obcokrajowcy nie ma żadnego Niemca masz 2 przerwy 15 min teamladerzy co ustawiają maszyny gonią do pracy i jak czegoś nie ogarniasz dzwonią do kordynatora ogólnie masz robić szybko i dokładnie jak się nie wyrabiasz to papa, kordynator bardzo w porządku, werk 2 i 3 z tego co słyszałem jest fajnie ale 1 to porażka a tam teraz dużo szukają bo wielu Polaków odeszło.
    M

02.09.2023 09:21

Czytać umiesz? Na halach jest ciepło, na moim stanowisku ponad 30 stopni. Jeśli ktoś ma poziom inteligencji wyższy niż ameba, to wydaje mi się, że wyjeżdżając na idącą już twoim zdaniem zimę w sierpniu (ma być 27 stopni w tym tygodniu) weźmie jednak coś innego niż krótkie ubrania ;)
    K.

01.09.2023 14:18

Proszę o opinie na temat pracy, zakwaterowania i zarobków na produkcji czekolady w okolicy Magdeburga.
    Nika

01.09.2023 21:14

Dopiero parę dni było tu pisane i kontakt do osoby która pracowała. Tak trudno poszukać?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

31.08.2023 17:11

Na jakie zarobki na rękę można liczyć aktualnie na różnych stanowiskach? Które najbardziej opłacają się dla par?
    Beti

30.08.2023 10:44

Cześć Szukam osoby chętnej na wyjazd. Projekt: pomocnik na produkcji słodyczy. Posiadam auto do dyspozycji. Kontakt: [email protected]
    Mateusz P

30.08.2023 14:36

Ja miałem jechać z dziewczyna, ale dostaliśmy dziś informacje, ze nie szukają już ludzi na te stanowisko
    @Beti

30.08.2023 19:02

Napisałam, proszę sprawdzić e-mail

30.08.2023 16:44

Proponuje założenie grupki dla ludzi chcących poznać jak wygląda praca w tej agencji. Wymiana doświadczeń, a przede wszystkim poznanie się i być może mieszkanie również razem na miejscu, już z osobami których się zna (chociaż tutaj nie wiem jak to wygląda i czy w ogóle tak można). Jeśli jesteście chętni podeślijcie na email ss swojego profilu na Fb to założę wspólny czat :) email: [email protected]
    Anonimus

30.08.2023 15:58

Witam Chciałbym zapytać czy pracuje/pracował ktoś na automotive w Morsbach. Wybieram się tam i jestem ciekaw opinii na temat pracy i np. zakwaterowania.
    Nati

30.08.2023 15:49

Chciałabym wyjechać z chłopakiem, mozecie polecić sprawdzone miejsce z aktualnych ofert?
    Mimo

30.08.2023 10:10

Praca na produkcji książek ktoś coś

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

21.08.2023 18:36

Witajcie . Wraz z partnerem wybieramy się do pracy w Morsbach niedaleko Kolonii . Jedziemy własnym autem więc chcemy zapytać czy nie ma problemu z miejscem parkingowym i jakie macie zdanie na temat lokacji ? Czy mniej więcej zarobki zadowalają i praca ? Pozdrawiamy.
    Romx

25.08.2023 10:41

Szukacie jeszcze kogoś do wspólnego wyjazdu?

30.08.2023 07:21

Prawdopodobnie pierwszy
    Krzysztof Poznań

21.08.2023 02:49

Witam szukamy stałej pracy w Niemczech z dziewczyną ja 30 lat dziewczyna 27, proszę kogoś o kontakt mailowy kto tam pracował bądź pracuje :)
    Praca

27.08.2023 10:17

Wiem ze jak pojedziesz na automotive koło koloni to po zakończeniu projektu (15mies) dostajesz umowę
    XD

29.08.2023 20:31

No raczej chyba zależy czy firma cię chce. I musisz sobie znaleźć mieszkanie a tutaj BARDZO ciężko z tym

29.08.2023 14:22

Jak długo trzeba czekać na odpowiedź na emailu od agencji? Czy lepiej bezpośrednio kontaktować się z agencją telefoniczne?
    Gruby

29.08.2023 19:19

Dzwoń. Mi na CV odpowiedzieli po 2 miesiącach.
    Mateusz

25.08.2023 18:21

Czy ktoś pracował i mógłby odpowiedzieć na kilka pytań związanych z praca Pomocnik na produkcji słodyczy w Wernigerode?

27.08.2023 12:28

Pisz na [email protected]
    @[email protected]

29.08.2023 12:40

Hej napisałem czekam na odpowiedz :)
    Oli

29.08.2023 07:49

Pracownik produkcji komponentów rolety, czy ktoś orientuje się i może napisać cos na temat tej pracy
    Bartek

27.08.2023 14:53

Witam wszystkich, mam pytanie jak to wygląda z składkami ? Odprowadzanie są do Polski? Na tej umowie

28.08.2023 20:49

Tak, do zusu

28.08.2023 20:53

Składki społeczne i zdrowotne.
    Wiktoria7777

23.04.2023 17:24

Hej :) Otrzymaliśmy z partnerem ofertę pracy jako pomocnik magazynowy branży automotive w miejscowości Soltau. Nurtuje mnie jednak pewna kwestia. Otóż agencja nie zapewne odzieży i obuwia roboczego. Musimy, więc zakupić specjalne buty. Czy to normalne? Mieliśmy też propozycje w innych agencji, w których takie rzeczy były zapewniane. Wybraliśmy MG że względu na opinie. Jest to nasz pierwszy wyjazd, brak nam doświadczenia, więc za wszelkie porady będę wdzięczna :)
    Relino

06.05.2023 10:26

I jak wygląda praca soltau na pomocnika magazynowego, może coś więcej powiesz bo bym chciał się dowiedzieć.

28.08.2023 20:40

My też wybieramy się na ten projekt. Aczkolwiek byliśmy też na projekcie jako pracownik produkcji, też na automotive koło Hannoweru, i dostaliśmy od agencji buty.
    Xxx

28.08.2023 19:17

Cześć, na jakie zarobki można liczyć pracując dla Mg? Chodzi o kwoty netto już po odliczeniu kosztów zakwaterowania. ???? Pozdrawiam
    Aa

18.08.2023 23:29

Część pracuje ktoś na magazynie spożywczym koło Magdeburga? Czy praca ciężka? I jak warunki mieszkalne?

27.08.2023 15:53

Nie polecam. Po miesiącu pracy ścigają za normy. Praca ciężka przez 8 do 10 godzin zbieranie towaru ( alkohole, chemia, karma dla zwierząt, słoiki). Agencja zachwala że można dorobić do stawki godzinowej za pracę ponad normę ale nie wspomną że to dla większości nie możliwe i kierownicy mają problem ze podstawy nie możesz wyrobić. Mieszkania takie sobie, da się mieszkać ale po 6 osób na mieszkanie. Większość osób co tam przyjeżdża to szybko ucieka gdzie indziej.
    @Pracodawca

25.08.2023 22:18

Czy agencja zatrudnia na polską umowę o pracę z oddelegowaniem?Bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji.
    Boniek

21.07.2023 18:42

Ktoś się wybiera na automotive koło koloni teraz?
    Kamil

23.08.2023 07:40

Zero organizacji na Werk 3 30% musisz umieć języka niemieckiego Części do różnych samochodów

25.08.2023 16:33

Nie licz na kawalerkę
    Romx

25.08.2023 10:40

Gdzie mam zgarnąć jakąś większą ekipe do wyjazdu jest jakieś forum gdzie się umawiacie?
    Pula

25.08.2023 03:45

Agencja wzorowa, formalności wszystkie na plus, kontakt cały czas. Zakwaterowanie loteria, ja trafiłem na lokatora w pokoju co robił na inną zmianę, a inna osoba co zaczynała ze mną trafiła na pojedyńczy pokój. Praca w Meckenheim automotive, nie polecam, dla desperatów ,3 pary rękawiczek i pęcherze na rękach, narzucone tempo przez innych i maszyna niby nie może stać dłużej jak 15 minut, trzeba cążkami oberwać gorącą gume nad rozgrzaną do 160 stopni formą, wyjąć ręcznie gotowe elementy, ja obsługiwałem maszyne z formą na 80 sztuk, nałożyć metalowe rurki w otwory włączyć maszynę i oszlifować te 80 gorących sztuk w 15 minut, międzyczasie dowieźć gumę jak się kończy do maszyny , czasem wywieźć gotowe elementy i dowieźć metalowe rurki jak się kończą. Co kto lubi, Formalności z agencji wzorowo, do niczego nie można się przyczepić, tylko właściciel który zleca taką pracę odklejony od rzeczywistości. Pieniądze to nie wszystko, mniejsze tempo i na ciężkie maszyny 2 osoby i by było wmiare ok, chytry traci 2 razy
    Dziewczyna

01.08.2023 20:47

hejka szukam koleżanki do wyjazdu w wieku 18-25lat najlepiej. Mam samochód

10.08.2023 06:24

Witam napisz do mnie [email protected]
    K.

24.08.2023 16:48

My mieliśmy dwa jednoosobowe, musieliśmy sobie zrobić przemeblowanie, żeby je połączyć haha

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.