4.4/5

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Kraków - MGopieka24
Nürnberg - Agencja Pracy MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp. k.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Opinie o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k. Kraków

Nie przegap nowości o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.!

Dawid

22.12.2023 11:35

Witam wraz z bratem( ja 20 brat 22) poszukuję osoby z autem która chciała by wspólnie pojechać do pracy w niemczech order picker Edeka 10 11 stycznia. Praca naprawdę super podstawa to 13.5 euro plus premia za wydajność co suma sumarów daje 1650 - 2100 mies. Kawusia i herbata za Free super atmosfera pracy.Ja sam zarabiałem 1900 -2000 z wydajnością. Chętnych proszę o kontakt w kom. .
    daniel

03.01.2024 12:31

odezwij się na [email protected]
    Pietrek

05.01.2024 14:20

Cześć,a mógłbyś napisać coś więcej o kwaterach jakie mają do dyspozycji?Są to jakieś nory czy czy w miarę schludne kwatery?No i bliżej jakiego miasta znajduje się magazyn?
    szybkieszotyjakmbappe

04.01.2024 15:48

witam , jedzie ktos na projekt do Soltau na magazyn z częściami samochodowymi ?
    Pandaa

02.01.2024 20:14

Cześć, czy pracuje ktoś w miejscowości Lauterbach na pralni? Można prosić jakieś opinie? Jak mieszkania, zarobki itp??
    Xxxx

03.01.2024 08:48

Witam, zarobki to około 1700€. Praca po 8h. 6-14 i 14-22. Mieszkania są nawet w porządku nie ma luksusów ale też nie są to jakieś dziury. Do pracy maks 15km zazwyczaj okolo 7-8km
    kandydatka nr1

03.01.2024 12:29

macie jakies benefity w pracy?

01.01.2024 15:58

Jaki projekt możecie polecić z obecnych ofert pracy i czy te oferty na go worku które są teraz podane są aktualne ?

Zadaj pytanie pracodawcy

Masz pytanie do MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

* Nick
    Moj status
    Treść pytania

malunaa

21.12.2023 10:55

czy wie ktoś jaki jest okres wypowiedzenia oraz jak przebiega taki proces ?
    Aneta

29.12.2023 19:47

Tak, my co miesiąc podpisywaliśmy kolejne aneksy do umowy,z tego co wiem to mg nie ma nic do tego czy firma w której pracujesz chce nadal z tobą współpracować.

31.12.2023 13:24

Ostatniego dnia miesiąca dowiesz sie czy pracujesz czy nie. W każdej agencji tak jest, nikt Ci nie da miesiecznego okresu wypowiedzenia.
    Piotr

31.12.2023 11:20

Witam. Szukam kogoś od wiosny na wspólny wyjazd i pracę przez MG. Preferowane osoby 30-40 lat. Piotr. [email protected]
    Pracownik orchidea

30.12.2023 23:45

Chciałem zapytać czy ktoś był na projekcie przy produkcji orchidei i moze napisać jak wygląda praca ?

30.12.2023 23:27

Witam chciałem zapytać czy ktoś był na projekcie w laboratorium przy produkcji sadzonek i może coś więcej napisać na ten temat?
    szukamosobynawyjazd

29.12.2023 15:51

Hej, szukam kobiety do wspólnego wyjazdu do Niemiec od Nowego Roku. ( najlepiej 30-35 lat) . Gdy ktoś jest chętny wspólnym szukaniem pracy i wyjazdem, napiszcie na [email protected]
    Molek

20.12.2023 22:08

Hej Czy ktoś pracował na produkcji ryb i mógłby napisać jak tam jest? Zarobki zakwaterowanie i atmosfera w pracy?.")
    Dziewczyna

14.12.2023 12:34

Hejka, aktualnie pracuje i jestem w Niemczech ale od końca stycznia/początek lutego chciałabym zmienić pracę i szukam dziewczyny która chciałaby ze mną pracować w parze zawsze raźniej.
    Ania

19.12.2023 15:02

[email protected] lub 734123306.napisz.sms
    Gabi

19.12.2023 19:51

Hej jeśli nadal szukasz jakieś osoby do wspólnej pracy to możesz się do mnie odezwać a się zgadamy :) [email protected]
    Ania

19.12.2023 12:22

Hej chce wyjechać od stycznia szukam.drugiej.osoby najlepiej koleżanki która by była chętna r wyjechać razem raźniej oraz szybciej w parze można znaleźć oferte????prosze o email jeżeli jest.ktoś chętny [email protected]
    Pracownik mg

26.11.2023 11:52

Cześć. Już wyjeżdżałem z tej agencji . Szukam chętnej osoby do wyjazdu . Mam samochód prawo jazdy bez nałogów.
    Maszter

07.12.2023 09:59

Jak coś jestem kandydatem tylko mi się źle klikło
    Mati

18.12.2023 18:42

Jeśli nadal aktualne pisz:) [email protected]

Oferty pracy - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Pracownik produkcji naczep - monter - PRACA W NIEMCZECH!

Rzeszów

16 - 16 EUR / h

Pracownik produkcji (k/m/d)

Bielsko-Biała

11000 - 15000 PLN / m

Pracownik produkcji komponentów rolety

Warszawa

15.5 - 15.5 EUR / h

Pracownik produkcji komponentów (k.m/d)

Kielce

Stuttgart

11000 - 13000 PLN / m

Mati

18.12.2023 18:40

Siemka, poszukuję mobilnej osoby która jest chętna do pracy w agencji MGsolutions. Rok temu tam pracowałem i i bardzo dobrze wspominam ten czas. Kontakt: [email protected]
    Qazwsx

18.12.2023 14:04

Pracował lub pracuje ktoś w Soltau? Jakies opinie czy praca spoko czy nie
    Veronica

18.12.2023 13:47

Cześć, szukam towarzyszki do wspólnego wyjazdu po 15stym stycznia. Prawo jazdy posiadam ale na chwilę obecną brak auta. Mam 36lat, pracuje w Niemczech rok czasu ale od nowego roku planuję zmianę pracy. Niemiecki dobry. Pozdrawiam
    Veronica

18.12.2023 13:47

Mój mail: [email protected]
    Paulinka1997

09.12.2023 20:27

Mam pytanie jak oceniacie ta agencje czy jest sprawdzona i warto jechac
    B.

16.12.2023 18:48

+wyplata na czas +zazwyczaj spoko pieniądze +ogarniete ubezpieczenia, urlopy, formalnosci +sa uczciwi -na wielki minus sa kwatery. Niestety czasem trafi sie na takie towarzystwo ze nie można wytrzymać:/ a o kawalerkę bardzo trudno sie doprosić. Towarzystwo na kwaterach to totalna porażka, zachowuja sie jak dzicz a samemu znaleźć mieszkanie bez języka nie jest latwo.
    Nowy

12.12.2023 20:58

Witam,planuje wyjechać przez MG w lutym do pracy,czy może mi ktoś powwiedzieć,doradzić jakąś pracę tak żeby zarobić chociaż te 1700euro??

13.12.2023 14:35

Najczęściej wyplaty to okolo 1500 euro przy pelnym miesiącu

14.12.2023 17:22

No jak miesiac jest krotszy to zarobisz mniej, bo placa za przepracowane dni. Jak nie pracujesz, to nie zarabiasz.
    Moniaa

14.12.2023 08:53

Hej Wszystkim. Szukam towarzyszki na wspólny wyjazd do pracy.. ;) praca jak i termin do uzgodnienia.;) Ale ogólnie mogę od zaraz jechać :) tylko,że nie mam auta a wiem,że potrzebują ludzi z autem.:( Wiec jeśli ktoś, jakas dziewczyna ma auto i nie ma z kim jechać to odezwij się;) [email protected] ;)
    Agataa

10.12.2023 08:56

Szukam towarzyszki na wyjazd. Mam samochód ale wolę jechać z kimś niż sama. Oferta do uzgodnienia jak i termin.
    Gabi

12.12.2023 20:51

Jeśli jeszcze nikogo nie znalazłaś to napisz do mnie na maila a tam się zgadamy [email protected]
    Monia

14.12.2023 08:20

Hej ;) ja jestem zdecydowana na wyjazd można napisac,że od zaraz mogłabym jechać ale właśnie nie mam auta i fajnie byłoby poznać jakas dziewczynę z autem i żeby razem jechać a nawet jeździć w przyszłości do pracy :) byłam już raz w pracy przez tą agencje i wspominam bardzo dobrze ten czas :) więc jeśli nie znalazłaś jeszcze nikogo na wapolny wyjazd to odezwij się na email to uzgodnimy co i jak odnośnie wyjazdu;)) [email protected] ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.?

09.12.2023 07:30

Szukam osoby chętnej na wspólny wyjazd do pracy w styczniu przez tą agencje .

13.12.2023 15:08

Nadal jesteś chętny? Jaka praca? Kozemy się jakoś zgadać na emaila mogę podać messengera czy coś
    Dariusz

13.12.2023 16:00

Gdzie się wybierasz bo ja trz w styczniu wyjezdzam
    Ewka

11.12.2023 14:27

Czy pracował ktoś w Hamburg na produkcji ryb i może się podzielić opinią?
    jurym

12.12.2023 11:35

śmierdzi rybą i jest chłodno poza tym spoko moim zdaniem nie wspominam źle o tak powiem
    jurym

12.12.2023 11:36

szukacie może kogoś do współy? miałby kolege do polecenia ostatnio się rozglądał za wyjazdami
    Krzysztoff

12.12.2023 01:56

Witam, proszę o kontakt e-mail [email protected] Chcielibyśmy z dziewczyną wyjechać na stałe do niemiec do pracy, i żeby tam mieszkać. Będę kontaktował się z Agencją, niestety nie posiadamy samochodu. Jesteśmy z Poznania
    Qulson

01.12.2023 19:06

Współpracował ktoś z agencją w pracy w Niemczech? Może się podzielić opinią?
    Izydora

11.12.2023 10:12

właśnie to chyba też zalezy od cen, często ktoś jedzie żeby jak nawięcej zarobić i trochę bezsensu jakby znaczną sumę z tego przeznaczył na jedzenie na wynos XD
    Onyx

11.12.2023 15:54

I tutaj się z tobą zgodzę na różnych ludzi można trafić,mieszkaliśmy z takimi kucharzami cały czas gotowali,ale i na nich był sposób wchodziło się na chama i się gotowało bo ileż można czekać, niektórzy myślą że są w domu i mama posprząta lub śmieci wyniesie.

09.12.2023 08:33

Witam szukam koleżanki na wspólny wyjazd do pracy ????

11.12.2023 14:39

Kiedy i gdzie?

12.12.2023 10:16

Najlepiej to od razu pojechać jak by była fajna oferta .
    szukam kogoś z prawkiem

11.12.2023 13:05

Hej szukam kogoś na wyjazdy w niemczech z prawkiem i autem bo sam nie posiadam, najlepiej jakaś praca na wózku widłowym, sam znam angielski w stopniu bardzo dobrym i ucze sie niemieckiego zostawiam email jakby chciałby sie ktoś zgrać [email protected]
    szukam kogoś z prawkiem

11.12.2023 13:05

najlepiej ktoś w moim wieku (sam mam 23 lata) to tak 20-25 byłoby idealnie

Kontakt - MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.

Myślenicka 133 30-698 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

Nm92

08.12.2023 22:54

Umowa jest niemiecka, czy polska? Pieniądze w euro czy PLN? Pytam bo mam komornika ????????‍♂️
    Kropka_50

06.12.2023 20:55

Witam! szukam kobiety, która posiada samochód do wspólnego wyjazdu do pracy.
    Luki

14.11.2023 13:05

Poszukuję ludzi którzy są chętni wyjechać razem do pracy. Jeżeli jest ktoś zainteresowany zostaw maila i się spiszemy :)
    druid

01.12.2023 15:11

a gdzie się wybieracie konkretnie? :)
    goździk

05.12.2023 12:54

takie tam, tylko najważniejszej informacji gościu nie podał na początku xd
    ślimak

28.11.2023 14:30

siemka jako że się zastanawiam nad pracą tutaj najbardziej interesuje mnie atmosfera w pracy tzn czy z ludźmi idzie się dogadać i kwestia jakiś benefitów i dodatków pracowniczych jest tutaj w ogóle coś takiego?
    podrozniczka

05.12.2023 09:49

Ja byłam na projekcie Edeka w Magdeburgu i ludzie byli w porządku, raczej nikt problemów nie robił. Jeśli chodzi o benefity to z tego co pamiętam był pakiet fitness i pakiet sportowy, jakaś premia wakacyjna i świąteczna. Zależy pewnie od tego na jakie stanowisko i miasto się decydujesz.
    Anonimowa

30.11.2023 11:02

Hej, ktoś pracował może z tej agencji w branży automotiv i jest się w stanie wypowiedzieć czy praca nie jest ciężka ? Do jakiej miejscowości polecacie się udać ? Czy jeżeli wynajmuje swoje mieszkanie to też dają jakieś dodatki czy tylko do agencyjnych mieszkań?
    Produkcja książek

27.11.2023 23:11

Witam byłbym chętny na wyjazd przy produkcji książek widzę ze jest dostępna ta oferta szukam osoby która zna język angielski lub niemiecki żeby się dogadać w pracy

27.11.2023 23:19

Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę zostawić adres e-mail resztę szczegółów można dogadać na privie
    asd

25.11.2023 23:03

Ktoś z samochodem byłby chętny razem wyjechać? Mój email: [email protected]

16.11.2023 09:50

Witam poszukuje chętnej dziewczyny na wyjazd ,projekt do ustalenia .
    Mm

22.11.2023 18:39

Magazyn do czego dokładnie?
    berwen

24.11.2023 14:14

na bremie byłem na magazynie kosmetycznym i spożywczym może to to samo, nie żeby jakaś większa różnica między nimi była
    Goslar

21.11.2023 16:52

Ktoś jedzie do Goslar i zaczyna pracę 27 listopada? :)

24.11.2023 02:41

Co to za praca? W Goslar?:)
    Ziuta

24.11.2023 08:13

A jaka jest oferta w Goslar?
    Wuwu

15.11.2023 15:46

Witam Czy ktoś pracuje na produkcji kasków w Magdeburg i mógłby opisać jak wyglada praca zakwaterowanie i jak z wypłatami?
    Błękit

23.11.2023 23:34

Witam. Ja pracuję z chłopakiem w tej firmie od ponad miesiąca. Co do pracy to zależy na jaki dział trafisz. Na ogół praca nie jest ciężka. My jesteśmy póki co zadowoleni. Zakwaterowanie zależy od szczęścia tak naprawdę. My dostaliśmy mieszkanie 3 pokojowe (dla trzech par). Wspólna łazienka, kuchnia - wiadomo. Warunki w porządku, pokoje mogłyby być większe, ale dla nas takie warunki są wystarczające. Pensje wypłacają do 10 każdego miesiąca. Minimum 1400 euro obiecywali i tak faktycznie jest.
    Dave123

22.11.2023 19:36

Wybieram się dnia 26.11.2023 z Nowego Sącza do pracy ,mogę wziąć jedną osobę.Wybieram się do Landshut
    natka

07.09.2023 14:16

cześć! szukam chętnej dziewczyny, która posiada samochód do wspólnego wyjazdu do pracy :) słyszałam dużo pozytywnych opinii o MGsolutions od moich znajomych, którzy wyjeżdzali do pracy z tej agencji. Teraz ja jestem zainteresowana takim wyjazdem od zaraz, jednak warunkiem koniecznym jest posiadanie samochodu, którego ja nie posiadam xd fajnie też byloby wspolnie wyjechac, zawsze to razniej, plus koszty transportu dzielone są na pół :) zostawiam swój kontakt e-mail: [email protected]
    Lipiec

16.11.2023 08:34

Pytam bo mam juz niby ekipe ale nie wiem jak się za to zabrać
    Mike11

20.11.2023 10:43

chyba wystarczy im po prostu o tym powiedzieć oni cię już poprowadzą
    Pati

07.11.2023 12:03

Ktoś planuje wyjeżdżać w najbliższym czasie? Szukam osób z autem, bo jest ono wymagane. Zawsze taniej na paliwie wyjdzie. Proszę o kontakt mailowy, jak na start: [email protected] / raz pracowałam przez tę agencję - od początku do końca wszystko przebiegło pozytywnie
    Cygan

16.11.2023 09:09

Duże auto woj mazowieckie
    Mike11

20.11.2023 10:42

Gdzie się wybierasz?
    Ola

30.10.2023 10:41

Hejka. Wraz z chłopakiem planuje wyjechać poprzez tą agencję. Opinie ma i tak najlepsze ze wszystkich jakie patrzyłam. Czy jest ktoś z autem kto również chce wyjechać jak najszybciej ? W kupie raźniej :) 21 i 26 lat.
    Lipiec

16.11.2023 08:36

właśnie, trzeba mieć swoje auto?
    Sierpień

20.11.2023 03:27

No trzeba, do pracy często jest 10-20 km. Na innych pracowników nie ma co liczyć bo nie każdy chce kogoś wozić

Zostaw merytoryczną opinię o MGsolutions MGJJ Sp. z o. o. Sp. k.