MediaExpert

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Łódź

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o MediaExpert!

Błażej

05.03.2021 10:16

Jakie trzeba mieć doświadczenie żeby jeździć na wózkach? Dopiero kurs zrobiłem, jednak trochę już jeździłem.
    Polecam ostrożność

30.01.2021 19:40

@Kandydat działu HR ogłoszenia do tego zespołu są regularnie umieszczane, z tego co wiem zespół jest co jakiś czas wymieniany w 99%.... Podobno atmosfera nieprzychylna pracownikowi, nie polecam jeżeli ktoś szuka stabilnej pracy i normalnej atmosfery.
    Nela

04.02.2021 18:49

Internet to najlepsza forma wyładowania frustracji, dobrze że istnieją takie portale jak ten. Przynajmniej niektórzy mają możliwość oczyszczenia się.
    Polecam ostrożność

04.03.2021 17:12

7 osób? Chyba razem z osobami na urlopie maciezynskim to można nawet do 10 doliczyć ???? szeregowy zespół raz w roku się zmienia, 95% odchodzących nie wspomina tego miejsca dobrze i nie chodzi o ilość pracy ani pracę w godzinach bez ograniczeń... Nikomu nie życzę pracy w tym miejscu ale najlepiej przekonać się samodzielnie. Albo sprawdzić ile godzin trwa praca każdego dnia. Dziwi mnie że nikt z tak dużej renomowanej firmy jeszcze się tematem częstych zmian w zespole nie zainterwsował. Może to tylko kwestia czasu...
    Let

27.02.2021 22:27

Pracownik Magazynu Reklamacji. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku i ile da się na nim wyciągnąć. Z góry dziękuje za informacje.
    Byly pracownik zakladowa 90/92

03.02.2021 21:13

Rekrutuja na przyjecia a konczysz na wykladaniu towaru, kompletny brak komunikacji na magazynie. (usunięte przez administratora) maja premie wydajnosciowe, a inni juz nie, do pracy przychodzi sie pracować a liderzy potrafili stawiac nas na pakowaniu i przez 2 godziny nie dawac nic do spakowania, tak samo z roznoszeniem towaru, każą ci wylozyc 10 palet a nie ma kompletnie gdzie tego towaru upchnac. Zreszta wystarczy popatrzyc jacy tam ludzoe pracuja i wiadomo wszystko o tym magazynie, kompletna patologią, trzymaj sie z dala jesli jestes normalny, bo mozna tam oszaleć.
    Adi

20.01.2021 00:06

@Baśka a to za co np się wylatuje jak się nie sprawdza?
    Baśka

25.01.2021 14:31

Myślę, że możesz coś o tym wiedzieć ;)
    Kandydat działu HR

05.01.2021 23:10

Jestem zainteresowana pracą w firmie Media Expert ze względu na chęć rozwoju ale zastanawiam się dlaczego tak często poszukują osób do działu rekrutacji? Dzisiaj pojawiło się ogłoszenie na Specjalistę ds. Rekrutacji, słyszałam negatywne opinie wiec wolę dopytać zanim złoże tam swoje CV. Będę wdzięczna za każdą informację
    Baśka

07.01.2021 07:43

Zwyczajna rotacja. Nie każdy się sprawdza, ot co. Powodzenia!
    no własnie

07.01.2021 11:26

Ta firma stale szuka pracowników.Obecnie nie ma co tam iść bo kończy się sezon i zaraz będą zwalniać.Tak jest co rok.

22.10.2020 19:52

Jakie zarobki na magazynie? Szanse awansu lub wewnętrznej rekrutacji na inne stanowisko np. Na kierowcę
    Jan

13.12.2020 17:23

No tak na wsi to ludzie pracują , a ci w mieście nie. Miasta same sie budują, nauka sama do prxodu idzie... brawo.Znam wsie co dostają za hektary ugorów tyle dotacji plus emerytury rolnicze itd ze nosa z koldry do 9 nie wystawiają, potem 500+ za 4 dzieci i dalej spać.

03.01.2021 05:09

Tak??

21.12.2020 22:50

Witam, czy ktoś pracuje w ME w Strykowie? Zostałem zaproszony na rozmowę o pracę na stanowisko ,,koordynator magazynu". Czy mógłbym się dowiedzieć na jakie zmiany pracuje ten magazyn oraz ogólnie co to za miejsce pracy. Dzięki z góry Pozdrawiam ????????
    filet

02.11.2020 12:12

W jakim celu ktoś z Tergu w Łodzi, czy Złotowa wprowadził nowe zmiany , myślę o np 8-16 i 19-03 . Chodziło o jakieś standardy sanepidu, bezpieczeństwa pracowników w czasach covida ?

28.11.2020 23:32

Gadasz głupoty, jeżeli nie chcesz zostać na nadgodziny to po prostu powiedz xD
    true Riddick

30.11.2020 12:02

Ale pieprzysz farmazony. W życiu nie był(usunięte przez administratora) w magazynie, to i bez potrzeby gębę otwierasz.
    Mer

07.10.2020 21:30

Technik ds. utrzymania ruchu. Ktoś coś może powiedzieć na temat tego stanowiska? W opisie m. in. serwisowanie drukarek itp.
    Ania785

28.11.2020 23:42

Jak HR padnie drukarka to zostaniesz ich bohaterem :) Ogólnie trochę taka złota rączka, tu coś naprawisz, tam pomalujesz, coś przebudujesz, jak kręci Cię majsterkowanie to praca idealna :)
    Basior Jr.

30.11.2020 11:59

Jam jest złota rączka:) Ludzie, nie pchajcie się, to będzie moja posada!
    Łukasz

27.09.2020 20:15

Jakie wózki widłowe są na magazynie? Operator stoi czy siedzi w kabinie?

28.11.2020 23:45

Są boczne, chwytaki, pieski, nie ma takich z podnoszoną kabiną. Ogólnie to siedzisz tylko na pieskach stoisz :)
    Kris

30.11.2020 11:57

NO i pasuje! Bierę:)
    Rozmowa

06.08.2020 15:44

Panie w rekrutacji chyba nie są zbyt poważne. Po złożeniu aplikacji na stanowisko magazyniera otrzymałem telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną, podczas której zaznaczyłem Pani, że jestem zainteresowany pracą pod warunkiem, że weekendy są wolne, ponieważ studiuje zaocznie. Pani stwierdziła, że nie ma problemu, jest dużo stanowisk i uda się to załatwić. Po czym pojechałem na rozmowę i okazało się, że niedziele pracujące więc dla studentów zaocznych nie ma miejsca. Wszystko byłoby ok, gdyby powiedziała mi to już przez telefon, a nie z dnia na dzień zmieniała zdanie.

28.11.2020 23:59

Może jak dzwoniłeś było miejsce na dziale bez weekendów, a jak przyjechałeś na rozmowę to już było zajęte i zostały tylko miejsca w pracującymi niedzielami.... W ostatnim czasie zatrudniają duża liczbę osób, więc wydaje mi się że trudno zapamiętać każdą rozmowę i każdego kandydata....
    Zainteresowany pracą w ME

16.11.2020 13:33

Dzień dobry Chciałem zapytać jak wygląda praca na Magazynie w Łodzi przy ul.Zakładowa 90 ile jest zmian?czy są trzy zmiany czy czterobrygadówka?czy w weekendy praca jest obowiązkowa czy tylko wtedy gdy,ktoś chce przyjść to przychodzi i jeszcze jedno pytanie jaka stawka brutto obowiązuje dla nowo przyjętych magazynierów.

28.11.2020 23:36

Słyszałam o 3 i 2 zmianach (ale wszędzie nocki), soboty wolne, niedziele pracujące :)
    Ania

20.11.2020 11:59

Witam, mam pytanie czy kobiety również pracują na magazynie i dają radę? Bardzo ciężko jest ? Pozdrawiam
    Kobieta

21.11.2020 15:37

Do mnie po rozmowie nie oddzwonili tak jak obiecali, więc nawet się z tego cieszę po tym co mówisz :) Zresztą 2800 brutto i premia frekwencyjna oraz uznaniowa to mało. Jeszcze w dodatku 2 zmiany z czego jedna w nocy.

28.11.2020 23:29

Sprawdź mail, ja tak dostałam odpowiedź o wyniku rozmowy. Dwie zmiany nie są złe, pracujesz po 10h, więc i tak w miesiącu wychodzi więcej dni wolnych ????
    Mateusz

16.11.2020 15:43

Witam, jestem zainteresowany praca w ME. W Łodzi jest dużo ofert pracy i w każdej się chwała jakie to dodatki do pensji są wstanie zaoferować, lecz nigdzie nie ma jak to tak naprawdę wyglada chodzi mi ile dokładnie jest wstanie pracownik magazynu wyciągnąć na rękę wraz z oferowanymi premiami. Czy pensja na rękę sięga około 3500 ? Czy może mniej a może nawet więcej. Proszę o szczere odpowiedzi będę bardzo wdzięczny.
    nie martw się

22.11.2020 19:18

tak tylko do stycznia
    ME to typowy prywaciarz

25.11.2020 15:13

Tak, 2800 brutto
    Ania

20.11.2020 18:55

@Kris bardzo dziękuję za odpowiedź. Jestem zaproszona na rozmowę i chciałam się upewnić czy kobiety tam sobie radzą. Bardzo fajnie. Mam nadzieję, że mi się uda
    Waldek

04.11.2020 12:57

Czy obecnie (listopad 2020), na Magazynie jest obowiązek noszenia maseczek w trakcie pracy.
    ***** terg

16.11.2020 14:27

jest, ale jak wszystko w tej firmie z kartonu - pic na wode. sa pozory zeby mogli sie latwo wybielic.
    magik8>90

17.11.2020 10:14

pieprzysz. środki do walki z korona są, trzeba tylko je stosować. Firma się wywiązuje, ale to ludzie muszą być odpowiedzialni
    Antoni

30.10.2020 16:59

Dziekuje tej miłej pani za doradztwo, telefon spisuje sie na medal

27.10.2020 17:06

Firma jakich wiele...Duże wymagania kierowników,ciągłe dążenie do wyższych norm i słupków.Bardzo duża kontrola pracowników i ich wydajności,i do tego praca na zmiany i również w niedziele.Ale plusy też są.Wypłata dość wysoka jak na początek,płatne nadgodziny,dość dużo dodatków poza pensją.Ogólnie nie jest źle...Chyba mogę polecić...
    Kitajec07_09

28.10.2020 13:42

No i poleciłeś:) Spróbuję, tylko nie wiem czy bardziej mówisz o sklepie czy magazynie?
    Maciek

18.07.2019 08:11

Prace na sklepie da się ogarnąć. Spokojnie da się zarobić przyzwoite pieniądze. Nie trzeba pracować fizycznie, tylko przy wydaniu towaru. Głownie jest to praca z ludźmi. Trzeba być przygotowanym na głupie pytania upierdliwych klientów. Kasa się zgadza.
    Tomson

25.10.2020 11:30

Przez ceneo warto kupować, często poprzez ich strone jest taniej niz wchodząc bezposrednio na strone sklepu. I dziwne ze jako handlowiec tego nie wiesz. Inna sprawa ze w ME ceny np kompów, gier, sprzętu audio video sä w ME wysokie.
    Tomson

25.10.2020 11:41

Szkoda że sprzedawcy nie mają szkoleń, albo szkolone są przez też przypadkowe osoby. Bo czasami ci jak piszesz upierdliwi, dociekliwi ( chyba kochani) klienci mają większą wiedzę niż sprzedawca, wynik częstych rotacji i tych słabych szkoleń? Osoba z rtv audio itp powinna mieć widzę lepszą niż 15 latek, a często jest żenada, ale to wina góry, nie sklepu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Łódź

MediaExpert
    Karen

08.10.2020 12:05

Kocham Media Expert!!!
    Aldi

09.10.2020 00:54

Chyba trafiłaś na fajnego lidera :)
    Karen

20.10.2020 08:33

Sama jestem liderką i codziennie wstaję szczęśliwa, bo mam super ekipę. MIlego dnia!
    Leszek

18.10.2020 23:25

Super sklep bardzo mili pracownicy
    Pit

26.09.2020 13:58

Osobiście nie polecam pracy w ME w Piotrkowie Trybunalskim na dziale POK ( Punkt obsługi klienta ) oraz jako doradca klienta działu IT. Pan 'kierownik' razem z panią 'kierowniczką' są bardzo specyficznymi osobami w pracy. Działają bardzo, ale to bardzo specyficznie. Może to podchodzić wręcz pod (usunięte przez administratora)- subiektywne odczucie każdej osoby. Prawie nikt na dłuższą metę nie wytrzymuje 'reżimu' w tym sklepie. Przykład: Kolejka na 15 osób a kierownik potrafi tylko powiedzieć: szybciej szybciej, albo : no co się tak ociągasz. Sam tylko stoi, ewentualnie spaceruje sobie i wita klientów zamiast pomóc jak widzi, że jest bardzo dużo ludzi. Przykład drugi: Przerwa 15 minutowa. Przysługuje pracownikowi przerwa 15 minutowa, w tej przerwie jedni jedzą posiłki suche, inni na ciepło. Jednak jeśli przekroczysz - UWAGA czas przerwy np o 2-3 minuty, tak 2-3 a nie 10-20 to są wielkie pretensje. Kierownictwo tego nie rozumie ponieważ chodzą sobie co rusz na zaplecze i nikt ich nie wylicza z tego. Raz siedzą sobie tam 5 min a innym razem 25 minut. P.s - Kawa na zapleczu to nie sprawy służbowe. Idąc załatwić potrzebę fizjologiczną - trzeba jak w przedszkolu powiedzieć, że wychodzi się do WC. Wychodząc na papierosa - trzeba wpisywać było swego czasu dokładną godzinę wyjścia i przyjścia z przysłowiowego dymka. Kolejna kwestia - pracując na dziale POK, pracujemy tylko w teorii do godziny 19. Przeważnie wychodzi się 19 20, 19 30 ponieważ trzeba zamknąć kasę podliczyć pieniądze itp. 90% załogi punkt 19 wychodzi sobie z pracy a dział POK robi po godzinach, i swego czasu nie wolno było wpisywać nad godzin jeśli nie przekroczyło to dodatkowych 30 minut. Np - 19 28 liczone było, że wyszło się o 19. Czy są jakieś plusy tej pracy? Dla mnie osobiście ich nie było. Możliwości zarobkowe na dziale POK są znikome. Podczas rozmowy kwal, mydlą oczy tym, że można wyjść do klienta i również być aktywny w sprzedaży, i w ratach. W praktyce ma się to tak, że prawie żaden 'kolega' z działu nie odda Ci klienta ani rat ponieważ to są ich pieniądze. Psychicznie w tej pracy trzeba być nie tylko mocnym, a wręcz być jak skała. Być może gdyby kierownictwo było inne to atmosfera była by dużo lepsza. Sklep wyniki ma bardzo dobre, i tym może się szczycić się kierownik sklepu, jednak chyba zapomina, że te dobre wyniki robią długoletni pracownicy z działów sprzedaży. Tam gdzie można zarobić bardzo dobre pieniądze to już są po kilka dobrych lat na danym dziale osoby i tam rotacji nie ma prawie wcale. Na dziale POK rotacje są tak częste jak zmiany trenerów w klubach Ekstraklasy albo i jeszcze większe. To nie jest przypadek. Pan kierownik ma swoje stanowisko właśnie przy dziale POK I IT , czy to przypadek, że właśnie na tych działach są największe rotacje? Na to pytanie już odpowiedzcie sobie sami. Jako klient - sklep warty polecenia. Jako pracownik sklepu - omijać szerokim łukiem. Być może taka jest specyfika tej branży, liczą się tylko cyferki i tabelki. Jeśli ktoś uważa, że da radę to śmiało może próbować, jeśli tylko jest odporny na stres i na wszystko co z nim związane. W innym przypadku można stracić dużo zdrowia i nerwów. W pracy oczywiście są też inni pracownicy, z jednymi można się dogadać z innymi nie. To akurat jest normalne i tak jest wszędzie. Zarobki jak na takie warunki są bardzo słabe.
    Olefan

06.10.2020 08:57

WIdać trafiłeś na kiepskiego kierasa, zdarza się. U mnie szef jest jak kumpel. Może weź swojego na piwo;)
    patrykooo

04.10.2020 18:38

Dopiero pierwszy miesiac ale git jest
    Łodzianin

20.01.2020 10:55

Pracuje w sklepie już 9ty rok. Niedługo jubileusz i nie zamierzam zmieniać pracy na żadną inną !

20.05.2020 19:50

Ok fajnie ze masz na czas. Bardziej moj kontekst posta odnosil sie, że "wyplata na czas" jest norma i niczym wyjątkowym a ktos wypisuje to jako atut firmy.
    Darek

22.09.2020 11:56

praca bez spiny w mexie? co ty gadasz chłopaku?
    kazik

25.08.2020 17:02

Cześć Terg poszukuje pracownika na stanowisko Specjalisty ds. Planowania i Transportu w Łodzi ul. Jędrzejowska. Czy ktoś może napisać jakie warunki pracy panują w tej firmie. To praca ilu zmianowa czy pracuje się we weekendy itp. Im więcej wiadomości tym lepiej :) Z góry dziękuje za każdą informację
    kaź

20.09.2020 21:08

Cześć i uzyskałeś jakieś informację ?
    Ciekawa

06.09.2020 18:17

Dziś dostałam telefon od rekruterki i w środę idę na rozmowę. Chciałabym jednak dowiedzieć się wcześniej czy warto. Chodzi mi o stawkę oraz zmiany. Czy są dwie czy trzy i tak dalej. Pomoże ktoś? ????
    Aldek

07.09.2020 23:33

Wszystkiego dowiesz się jak pójdziesz na rozmowę bez sensu pytać o takie rzeczy tutaj...

06.09.2020 21:12

Jaka jest stawka godzinowa i system zmianowy ?
    Kandydatka

06.09.2020 21:09

Jaka jest stawka godzinowa i system zmianowy?
    Rozczarowana

07.02.2020 21:46

Rozmowy rekrutacyjne bez sensu, jakby co najmniej praca w media expert była porównywalna do pracy na stanowisku państwowym. Pierwszy etap to oczywiście telefon z działu czy nadal jest zainteresowanie ofertą pracy i umówienie spotkania. Nastepny etap to spotkanie z Panią rekruterką, jeżeli z rozmowy wyniknie zainteresowanie obydwóch stron to przechodzimy do następnego etapu.. Czyli za tydzień... Spotkanie z Panią rekruterką i kierownikiem danego dzialu o które aplikowaliśmy. Niestety w moim przypadku natrafiłam na Panią kierownik, która nie doceniła mojego doświadczenia, wykształcenia, polecenia do pracy przez innego pracownika, a skupiła się na tym, że mam dziecko ???? Można podejrzewac, że bym chodziła na L4.... Ale to troche słaby argument, bo jakby tak było to by mi umowy pierwszej 3miesiecznej nie przedłużyli, poza tym opiekę dla dziecka mam zapewnioną. Ja sprawie zgłaszam do PIP. A wszystkim, życzę powodzenia, ja jednak znalazłam pracę u konkurencji na takich samych warunkach socjalnych... Niestety co do wynagrodzenia to nie wiem czy takie samo czy nie,bo niestety nie poinformowano mnie na tych spotkaniach dwóch!! o wynagrodzeniu.
    Dziewczyna

01.09.2020 22:16

Widzę, nikt mnie nie zrozumiał(usunięte przez administratora) Napisałam, że dostałam zaproszenie na rozmowę o pracę na dział Kontrolera stanów magazynowych. Później powiedziano mi, że rekrutacja została wstrzymana. Parę dni później, nadal widniało na stronach typu (usunięte przez administratora).To nie jest poważne traktowanie kandydata. Ludzie przeczytajcie najpierw ze zrozumieniem nim skomentujecie xd
    Dziewczyna

01.09.2020 22:20

Oczywiście jeszcze dodam, że sytuacja miała miejsce pod koniec marca :)
    Mlody

13.08.2020 16:56

Dzień dobry mam kilka pytań odnośnie pracy na wózkach o jakich pieniądzach mówimy na początku i na czym ta praca polega bo ja pracuje na magazynie i chciał bym wiedzieć coś więcej po czas na zmiany z góry dziękuję za szczere odpowiedzi
    szczery

22.08.2020 20:30

ja jeżdżę wózkiem i mam 4,5 tyś podstawy.Do tego dochodzą nocki i nadgodziny więc miesięcznie mam ok 7 tyś.Spokojnie możesz wołać 4 tyś ale jak masz doświadczenie to wał wyżej np. 6 tyś.Wtedy przy negocjacji masz z czego zejść.Powodzenia
    Doświadczony

23.08.2020 18:35

Ale chyba nie w tej firmie. Nawet z nadgodzinami tyle nie dostaniesz, a nie wiem skąd wziąłeś tę podstawę:)
    Misiek

23.07.2020 10:02

Byłem na rozmowie o prace,przebiegła normalnie,pytania jak wszędzie. Na zakończenie Pani poinformowała mnie ze na drugi dzień zadzwoni i powie czy są zainteresowani czy tez nie,mija 3 dzień i kontaktu brak SŁABO TO WYGLĄDA
    Aldek

10.08.2020 01:54

Nie każdy nadaje się na lidera widocznie nie mieli nikogo ciekawego do wyboru i wzięli z zewnątrz.
    Kibol97

12.08.2020 13:12

Kto chce, ten awansuje. Trza mieć ambicje i przeć naprzód. No i bicki się przydadzą:)

06.08.2020 05:49

Bony

09.08.2020 12:21

Niestety to prawda ale to jest wina kordynatorow i kierownikow to oni doprowadzili do takiego stanu bo maja parcie na tabelki wyniki i premie niech se sami tak zapierdzielaja za grosze..
    Niepolecam

17.07.2019 16:29

Media Expert - pracowałem krótko. Dzięki Bogu. Szkolenia są na zasadzie zrób je szybko na komputerze. Przy klientach... ciągła zmiana ekspozycji na widzimisię góry. Pensją słaba od 2000 do max 2500. I co najważniejsze przyszło mi zawiadomienie o zapłacie ponad 200 zł bo sklep miał ponad 7000 straty. A nie pracuje w firmie od kilku miesięcy. Masakra. Zobaczymy co na to powie PIP. Naprawdę nie polecam. Szkoda Waszego czasu
    Daro

06.08.2020 20:02

No trudno sie nie zgodzić z tym pierwszym członem wypowiedzi
    Daro

06.08.2020 20:02

Nie mówię że praca to ochy i achy same no ale kurde nikt nie kaze odpowaidac za cos z czym sie nie mialo stycznosci bez przesady

23.07.2020 07:03

Witam. Pojawiło się znowu ogłoszenie odnośnie fotografa produktowego w media expert na zakładowej. Mam kilka pytań. Czy osoba bez doświadczenia, ale w trakcie studiów graficznych ma jakiekolwiek szanse? Jak kierownictwo, współpracownicy? Jaka wypłata na start? Czy na start robią szkolenia, aby przygotować do obowiązków, które Cię czekają? Ogólnie: jak tam jest?

28.07.2020 15:21

gdy ja się przyjmowałem, to szkolili. Pewnie nadal to robią, sprawdź. Sprzedawców szkolą non stop, to myślę że i dla ciebie coś wymyślą
    tadek

26.07.2020 10:48

praca jak praca
    Beks

29.06.2020 11:16

To prawda, że dają kasę za polecenie kogoś do pracy? Czy będąc pracując w innej firmie też mogę zgarnać taki kesz?
    ogniomistrz99

07.07.2020 13:03

dokładnie. zgarniasz 1200, a w magazynie nawet 1500 od łebka

08.05.2020 10:37

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w MediaExpert?
    niedlaglupot

17.06.2020 13:43

Wiekszej (usunięte przez administratora) nie słyszałem ;) Zwolnienia to sa w kazdej firmie, w kazdym roku, a ja pracuje 4,5 roku w Me i jakos nie przypominam sobie zeby co roku mialy miejsce takie rzeczy o jakich mowisz. To jest kurcze portal o pracy, zamiast wciskac ludziom jakies bajki mozna opowiedziec o swojej pracy, doradzic, poradzic cokolwiek a nie pisac farmazony
    Mistrz Dizajnu

30.06.2020 11:13

Odwrotnie, 1 na 100 nadaje się do pracy. Dziś wielu ludzi ma wymagania z kosmosu, a ambicji i chęci do pracy za grosz. Ryunek pracownika...:(
    Tomo

06.06.2020 19:55

ja nie mam na co narzekać, jak w każdej pracy trzeba robić ale kasa jest, umowa jest, rozwój możliwy, czego chcieć więcej
    Milanówek

23.06.2020 14:33

To zależy gdzie. Na magazynie jak byś pracował, to byś musiał chodzić często na zwolnienia, ściemniać jak się da i wchodzić kierownictwu w wiadome miejsce, wtedy awans murowany. Nie wiem jak jest na sklepach.
    Jaca

29.06.2020 11:14

Ja tam nikomu nie wchodzę:) i skoczyłem dwa oczka w górę, także da się!
    Qwer

22.06.2020 18:53

szacun za rozsadne podejscie do wirusa bo na sklepach plyn antybakteryjny jest, maseczki maja pracownicy ta trzymac

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert