MediaExpert

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Łódź

WebsiteIconMediaExpert

Nie przegap nowości o MediaExpert!

Prezes Biznes

12.10.2018 10:21

Umowa o pracę tak, ale wręcz nie do pomyślenia, że Polak Polakowi tak ją konstruuje tzn. 1500 brutto + 50 % premii od podstawy... Do tej pory nie wiem, jak oni to robią, że ludzie nadal się godzą na takie warunki pracy i jak omijają zapis najniższej krajowej. System premiowy tak, za sprzedaż TV za 8 tys, daje 100 PLN Brutto, a jak dasz 10 zł rabatu to nic... są droższe TV, za których sprzedaż nie dostaniesz nic, poza jakimiś śmiesznymi punktami, które się przelicza według marnej stawki. 1 taki punkt wart 0,011 gr a w Grudniu 0,007 gr, a za sprzedaż odkurzacza dostaje się punktów 20... Rewelacja. Karta multisport jest, ale trzeba do niej dokładać. Premia na Święta w jednym roku była równa woreczkowi suchych pierników, a w drugim jak tam pracowałem to 100 PLN do wydania w markecie. Zapomnijcie o jakimkolwiek ubezpieczeniu a zacznijcie liczyć nadgodziny, bo ich będzie multum (20-30 w miesiącu to norma, Grudzień 60-70, spoko jeśli nie musisz sprzątać i gotować na Święta) i pracę non stop w orającej mózg korporacji. Uczciwa sprzedaż w Media już dawno się skończyła, teraz jest tylko wcisk, na ratach super ekstra gwarancja nikomu nie potrzebna (pod warunkiem, że ma normalne ubezpieczenie domu/mieszkania) i raty 0% tylko dla tych co odchodzą z punktu ratalnego z groźbą pójścia do konkurencji. Pozdrawiam ciepło wszystkich pracowników TERG i życzę samych sukcesów.

25.09.2018 22:00

anonymous

09.10.2018 23:19

Tak myślałem. Nie ma innego
    Tergowiec

09.10.2018 20:32

Reklamacje cdl2 to wielka porażka.Za poprzedniego kierownika Piotra było naprawdę dużo lepiej.
    On

08.10.2018 11:26

Jeśli ktoś lubi bawić się w(usunięte przez administratora) to CDŁ 2 jest idealnym miejscem

17.06.2018 13:12

To polska firma a w takowych dużych firmach nie szanuje się ludzi.polak Polaka wyje... jak tylko może .terg to dno dlatego do końca roku na Niciarnianej starych pracowników można będzie policzyć na palcach jednej ręki . A te podwyżkę 150 brutto dla wybranych wsadzcie sobie między nogi a plecy zobaczymy jak na czwary kwartał załadunkowi wam wyjdą za to pominięcie ich przy tych podwyżkach zacnych .swoją drogą śmiech ogarnia większość pracowników tą wasza podwyżka i waszym myśleniem że zatrzymacie ludzi takim ochłapem .

08.09.2018 14:10

Chyba żartujesz. Starzy pracownicy zostaną. Wszyscy którzy odeszli do innych firm żałują. Praca jest ciężka, ale zarobisz. Jak nie chce się pracować to do urzędu na państwową posadę. Ale niestety większości brak wykształcenia i rozumu. Większość gada, gada, gada i na tym się kończy. A firma płaci i nie podoba mi ię, że leserzy tam pracują jeszcze....

06.10.2018 05:10

Ciekawe, ktora z osob odchodzacych zalowala odejscia z firmy? Takie bzdury nie wypisuj, bo ludzie odchodza bo maja dosyc przelozonych (usunięte przez administratora)
    Anty terg

25.09.2018 15:50

Generalnie (usunięte przez administratora) koła i mogiła na Niciarnianej CDŁ2. Nie polecam. Trzymać się trzeba od tego (usunięte przez administratora) z daleka.
    zbychuzestrychu

24.09.2018 11:46

3,5 roku wytrzymałem w tym miejscu. Z początku jeszcze było spoko na Zakładowej, dopóki nie zmieniła się dyrekcja i nie zaczęli stawiać na ukraine. Potem już było coraz "lepiej"- czwarty kwartał w zasadzie się tam nie kończy. Magazyn jest wiecznie przeładowany towarem, ludźmi, śmieciami, brakuje narzędzi do pracy i porządnych ludzi do rządzenia tym miejscem.
    Czerwona_Kamizelka

19.09.2018 17:38

Dzwonili do was z HR ws. wywiadu w temacie dlaczego odeszliście z firmy??

21.09.2018 16:05

Dzwonią dzwonią i prawda idzie do samej centrali. O atmosferze ,warunkach pracy ,o podejściu przełożonych do pracowników ,(usunięte przez administratora)
    WBA

22.09.2018 09:17

No pewnie , zetak :)

20.09.2018 16:32

Kompletacja cdl1

21.09.2018 14:43

To ten dziadek pracuje jeszcze ? Ja myslalem ze jak zatrudnili probet na cdl1 to jego wymietli szczotka z magazynu na bruk, bo przeciez pamietam jak mu zaproponowali na wozek wejscie a ten baran 30min uruchamial go lol.. A potem jechal przez pol dnia na druga strone magazynu.... Cdl 2 wspolczuje wam ze musicie dziadka charakterek znosic .
    Czerwona_Kamizelka

18.09.2018 07:51

(usunięte przez administratora)--to ściemniacz pierwszej wody

18.09.2018 11:51

(usunięte przez administratora) już nie pracuje ponad miesiąc to jaki sciemniacz?
    Zaladunkowy

17.09.2018 05:07

(usunięte przez administratora) Magister to jest operator !!!

17.09.2018 08:00

Chyba swojej sondy kosmicznej albo roweru.
    luka

07.09.2018 08:21

Generalnie jest jakiś tam social np darmowe posiłki, napoje-kawa. Ubrania robocze bez problemu, jakieś dodatki finansowe- nieduże ale są. Można wybrać dział aby dopasować się do pasujących nam godzin, chęci dorobienia itd. Kasa nie najgorsza, ale d nie urywa. TYLKO FAKTYCZNIE czasami koordynatorzy są jak pan i władca, przydałby się dział lub osoba gdzie można takie dziwne rzeczy zgłaszać, bo takie nadużycia są na granicy mobbingu, a na pewno dobrego smaku i kultury, może nawet niezgodne z umową o pracę jaką się ma ! Materiały szkoleniowe zero, szok, wielki MINUS . Ludzie z bhp mogli by patrzeć co się dzieje w ciągach komunikacyjnych bo czasem leżą tam pudła, taśmy. No i dlaczego w szatniach nie ma jakiś ławek, koszy na śmieci , wkurzające, cały dzień na nogach i nawet o robocie ubrać buty trzeba na stojąco, bardzo dziwne.
    Daniel Gładki

25.08.2018 18:50

Jakość sprzętu, obsługa, i cały personel, to jedna wielka TRAGEDIA !!!, w sklepie na Kolumny 6/36, 93-342 Łódź, nie oddają pieniędzy jak się zwraca popsutą z winy producenta rzecz !!!, sprzęt się sam rozleciał bo okazał się bublem, a Oni proponują tylko i wyłącznie wymianę towaru na nowy, ten sam wadliwy bubel. Jak się prosi o zwrot gotówki, po kilku dniach użytkowania sprzętu, który się sam popsuł, to pracownicy śmieją Ci się w twarz, i bezczelnie mówią, że w grę wchodzi tylko naprawa albo wymiana, a jak Ci coś nie pasuje, to możesz sobie iść do Rzecznika Praw Obywatelskich czy Konsumenta, i tam sobie zgłaszać. Więc poszedłem do Rzecznika, i powiedzieli Mi, że powinni bez problemu oddać całość pieniędzy, i jeszcze przeprosić, a nie bezprawnie wprowadzać klienta w błąd i utrudniać. Sprawa jest dla Media Expert z góry przegrana, bo prawo stoi po stronie konsumenta, i na pewno będą musieli oddać tą gotówkę, tyle tylko, że przez mało rozgarniętych ludzi, trzeba się niepotrzebnie nachodzić po urzędach, i naczekać na odpowiednie dokumenty, papiery, i decyzje. Mi jednak nie zależy na czasie, więc jak oddadzą te pieniądze nawet za pół roku, to i tak mi obojętne, a opinia o całym Media Expert już pójdzie w świat, i nikt od nich kupować nie będzie.
    Były magazynier

28.08.2018 14:36

To zmień sieć prostaku i nie znał się tutaj. Widać nie jesteś lepszy jak nie umiesz prostej sprawy załatwić. Ha ha śmieszny (usunięte przez administratora)
    roman

07.09.2018 08:11

Trzeba było wybrać coś innego niż bubel , bo tanie wychodzi na drogie, a nie się dziwić ...tzn zamiast TV Tlc , kupić Samsunga, czy zamiast Chińskiego roweru, Meridę, albo zamiast smartfona Kianosonic , Asusa.

06.09.2018 19:30

@Dzwoneczek, dlaczego nie polecasz pracy w Media Expert? Piszesz, że firma to "porażka", co zaważyło na takiej radykalnej i negatywnej opinii? Chodzi o atmosferę w zespole, podejście do pracownika, niską pensję? Opisz proszę swoje odczucia dotyczące pracy tutaj, każdy taki szczery wpis bardzo pomaga osobom odwiedzającym ten wątek.
    Dzwoneczek

06.09.2018 22:42

Wypowiadam się na tym forum po raz któryś i jeżeli ktoś jest zainteresowany moją opinią na pewno ją odnajdzie. Poza tym w mojej wypowiedzi słowo "firma" było w cudzysłowie A nie jak w twojej "porażka" to ma ogromne znaczenie. A tak jeszcze szybciutko. Pensja nawet spoko ale za brak szacunku do pracownika i traktowanie go jak murzyna po prostu nie polecam.
    zapytanie

04.09.2018 19:27

To jak to jest.Warto tam iść czy olać ciepłym moczem.Rotacja (ruch) większa niż na manufakturze.Sumy podane na tym forum są netto czy brutto.Dzięki
    OLEJ

05.09.2018 13:00

Olej tą firmę zarobki tak jak wszędzie na magazynie bo teraz je podnieśli .dlaczego podnieśli bo ludzie z tamtad wychodzą. starych pracowników to już tam są śladowe ilości a nowi w większości wchodzą i wychodzą powody są takie że traktują cię tam jak psa .nie stój ,nie gadaj nie piernij nawet jak nie ma co robić masz zap...ć do tego (usunięte przez administratora) smród i brud bo do magazynu zwożone są śmieci ,elektrośmieci od klientów z całej Polski a chyba nie trzeba mówić jak śmierdzi stara pralka czy lodówka.łamanie zasad BHP też na porządku dziennym drogi pozastawiane zaśmiecone ,baterie porozstawiane po hali a nie jak mówią przepisy w jednym miejscu .sprzęt na którym jeździsz też ma wiele do życzenia .socjalu brak dostaniesz czip na kanapki ok80zł mc i premie świąteczna ok1500-2000.mozesz wierzyć na słowo albo samemu sprawdzić co soba tą firmą reprezentuje Pozdro
    Dzwoneczek

05.09.2018 22:23

To ja krótko i na temat absolutnie NIE polecam. Ta "firma" to porażka.
    lewy

11.08.2018 12:49

Krótko i na temat - firma krzak. Jak chcesz pracować to nie masz warunków, ale gdy chcesz odejść to milion kłód pod nogi. To w jaki sposób traktuje się starych pracowników woła o pomstę do nieba, a stawki dla operatorów wózków są gorsze niż dla psów w schronisku. Dopóki z tej firmy nie odejdzie cały doświadczony skład dopóty nic się tam nie zmieni. A przekształcenie magazynu AGD w wysypisko elektrośmieci, folii, kartonów i styropianów dopełnia tylko całości. Nie znam drugiej takiej firmy w której główny, użytkowy magazyn towarów wysyłanych na całą PL zapełnia się odpadkami i śmieciami, które oprócz miejsca generują niewyobrażalny brud i smród na całym obiekcie. Ale widocznie to jest elementarną wizytówką wizerunkową firmy. O BHP nikt tam nie słyszał, skoro na całym magazynie wyją czujniki alarmowe, a jedyne co się w tej sprawie robi to dzwoni po człowieka, który je wyłącza. I jeszcze jedno - za mojej kadencji tam za polecenie nowej osoby do pracy można było otrzymać 400 zł. Na dzień dzisiejszy ta suma jest kilkukrotnie wyższa, co też o czymś świadczy. Nawet za 10 000 nikogo bym nie polecił do takiej pracy, bo by mi było zwyczajnie wstyd. A jak chcesz odejść to musisz odpracować pełny okres wypowiedzenia. O porozumieniu zapomnij. Albo L4 albo porzucenie pracy. Wszystko w ramach wdzięczności za lata ciężkiej harówy i zasuwania zwłaszcza w 4 kwartale, gdzie towaru było tyle, że nie lada wyzwaniem było przemieszczanie się po magazynie i gdyby ktoś zechciał wpaść z zewnętrzną kontrolą (jak PIP) to magazyn do zamknięcia od razu. Może wtedy by ktoś wymienił swój pusty łeb na taki który zawiera mózg i cokolwiek w tej sprawie zrobił. Ja tylko współczuje tym co nie mają uprawnień i muszą (usunięte przez administratora) na dwukółkach. Serio nie wiem co kieruje tymi ludźmi, że się dają tak wykorzystywać. Ciekawe czy wraz z otwarciem nowego magazynu będzie miał jeszcze kto tam pracować. Bo inwestycje tak, ale wyzysk pracowniczy - nie. W końcu ludzie przejrzą na oczy. A wtedy będzie za późno.......
    Mam astme na falszywych ludzi

16.08.2018 20:20

Wlasnie o tej osobie pisalem. Ostatnie 3 wyplaty pomijajac ostatnia dostal bardzo dobre, widzialem paski. Jakby jeszcze zalapal sie na podwyzke to by mial wiecej ale rzucil glejtami i wywalone ma .
    Abcd

30.08.2018 18:19

BHP jest tylko jedyne co osoby z tego dzialu potrafia to sprawdzic czy wypisales ksiazke a jak nie to negat. Jak zglaszasz bhp jakis problem to odwracaja glowe w druga strone dopiero kiedy dochodzi do wypadku to pokazuja jakies zainteresowanie ta sprawa.
    Tb

14.08.2018 23:42

Szczerze na CDL2 pracuje tylko jedna osoba i bylem nie raz tym swiadkiem jest to lider od Kuby a ten nic nie robi nierob liczy tylko na to ze lider wszystko ogarnie ten koles jest do zwolnienie pozdrawiam tych co go zatrudnili
    Tbc

29.08.2018 01:33

Ty jesteś zwykłą (usunięte przez administratora) za to.. byłeś u Niego na zmianie? Wiec nie pisz glupot . Pogadaj może najpierw z ludzmi z jego zmiany a potem wydawaj opinię.
    Pracus

20.08.2018 07:51

Widze, ze retail za duzo zarabia, ziomus od was na l4 i nowym jeepem z salonu jezdzi. Chyba do was trzeba przejsc .

20.08.2018 09:25

Dlatego położył papier żeby w oczy nie bolało całą tą niebieską śmietankę wzajemnej adoracji
    Tron

17.08.2018 14:14

Witam chciałbym usłyszeć opinię co do pracy operatorów wózków widłowych Wysokiego składowania W oddziale na zakładowej Jak zarobki i ogólnie atmosfera w pracy Pozdrawiam
    K

19.08.2018 09:21

A teraz przeczytaj jeszcze raz post na który odpowiadasz. Pytane było o wysoki skład na Zakładowej , a ty wylewasz swoje żale na temat Niciarki.

19.08.2018 09:29

Na niciarnianej na WS masz większych pajacow niz na zakladowej .

21.06.2018 18:12

To forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Media Expert. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Jak wygląda system wynagrodzeń? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe, socjal, premie?
    Retrakowiec

07.08.2018 12:43

Nie aplikowales/as nie wypowiadaj się. Pracowałem wiem jaki to (usunięte przez administratora) Przepisy BHP omijane mobbing na początku dziennym. Także lepiej wczytaj się we wpisy i nie pisz czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia.
    Slawek

09.08.2018 10:46

Chcesz to aplikuja wydymaja cie na pensji dokladnie. Wycisna kazda zlotowke z ciebie.. A wezmiesz na zadanie urlop to masz -100% calej premi wypracowanej przez caly miesiac.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Łódź

MediaExpert
    Nowicjusz

06.08.2018 09:04

Szanowni Państwo trochę jestem przerażony tym co czytam. Odnoszę jednak wrażenie że niestety niektórzy nie bardzo lubią Ukraińców i wytwarza się jakaś chora rywalizacja. Ja tam spróbuję się zaczepić do pracy.
    S

06.08.2018 20:00

Nie mówiąc o zaplanowaniu urlopu
    Bbbb

07.08.2018 11:36

Obys trafil na dobra zmiane bo u pana KOORDYNATORA u kyorego sypie sie juz zmiana bo odchodza ludzie jest bardzo slaba atmosfera, arogancka zarazem na poziomie przedszkola odzywki przelozonych oby dwuch. Oraz zmuszanie do wykonywania pracy wbrew przepisa BHP. Na tej zmianie wlasnie przez to padly az 3 wypowiedzenia i zaraz padna kolejne 2 lub 3.
    Przemek

28.07.2018 11:12

Pracuje już miesiąc w BSH i z media powinni przyjść i zobaczyć jak funkcjonuje magazyn i jaki szacunek maja do pracownika a i mniej zarabiam buhaha ???? ????
    mroku

28.07.2018 13:39

Jeszcze się na tobie nie poznali? Odezwij się za miesiąc i pochwal czy NADAL tam pracujesz, z twoim podejściem do roboty nie wróżę ci długiej kariery ;)
    anonymous

28.07.2018 16:41

Niejestem takim nygusem jak ty
    Pawlo

07.06.2018 20:09

Jak to pan MS powiedział idź DOBSH tam będziesz mniej zarabiał ????????????
    Bsh

24.07.2018 12:32

Tylko ze w bsh nie traktuja tak ludzi

24.07.2018 21:27

D.M ma dożywocie w tergu wszędzie gdzie by poszedł jest spalony.sprzedawczyki i lizorowy tak już mają.
    adam

24.07.2018 13:11

Dostałem jakiś czas temu tel z prośbą o rozmowę w ME w magazynie ...i jak doszedłem z czytaniem do 4 strony to miałem dosyć.... Patologia i (usunięte przez administratora) zatrudnia patologię, rządzi nią, a jak ktoś jest normalny, bo na pewno tacy są, to zostaje wbity w bruk. Do pracujących Ukraińców osobiście nic nie mam , miliony naszych tez pracują za granicą, ale jak firma zatrudnia takowych to sygnał że w takiej firmie dobrze nie jest. Opis toalet i czystości też był obrazowy. Szkoda że administrator pozwala na takie opisy wulgarne, ale w sumie dobrze że one są bo widać kto tam pracuje i jakie ma problemy, "zainteresowania".
    Wiktor

13.07.2018 19:00

Czy firma prowadzi jakąś rekrutację?

17.07.2018 13:39

tak ogólnie to do firmy jest się łatwo zatrudnić a jeszcze trudniej zakończyć współpracę ze strony pracownika patrząc na ostatnie podejścia w firmie, 2 pracowników dostało porozumienie obu stron a 4 musi pracować do końca okresu wypowiedzenia .
    WS

17.07.2018 16:06

L4

05.07.2018 03:24

LIDER

05.07.2018 08:45

W Internecie nikt nie jest anonimowy
    Take my out.

11.07.2018 13:31

Zapraszam do BSH na tzw Papierke, w przyszłym tygodniu o 14, to wszystkie watpliwosci rozwiazemy .
    nowy

06.07.2018 18:24

Czy jest ktoś w stanie uczciwie napisać ile zarabia się na rękę na miesiąc? bez zbędnych komentarzy. pozdrawiam
    pracownik cdł 2

06.07.2018 23:31

poprawka,raczej nie mniej niż 2300
    Cdl2

07.07.2018 21:52

Operator(usunięte przez administratora)ojdziesz a jak jeszcze lepiej to jak nie ktorzy operatorzy nawet powyzej 3000zl netto

02.07.2018 20:52

03.07.2018 19:13

A na zakładowej 100%zwrotu już na kontach:)
    Cdl2

04.07.2018 00:16

Cdl2 tez 100%na kontach
    Były

03.07.2018 16:43

Testują wytrzymałość pracowników na reklamacjach. Próbują podnieść fundusz inwentaryzacyjny. Ale to się nie uda. Mapsa sam będzie niedługo zapierdzielał. Karma głąbie wraca.
    Asik

01.07.2018 21:16

Widzę że u was nie ma żadnej atmosfery w pracy wyzywacie się nawzajem więc chyba nie warto tam przyjść po mlomo nie najgorszych stawek jakie macie

02.07.2018 14:15

To niestety prawda. A niektórzy powinni się dobrze zastanowić nad oceną innych i pamiętać, że KARMA wraca.
    D__M__K

02.07.2018 16:35

Co prawda to prawda
    LIDER

20.06.2018 20:59

Biali Murzyni ot co

30.06.2018 18:26

Ludzie, nie potraficie ze sobą rozmawiać? Zero kultury. Każdy ma swój zakres obowiązków i jak się nie podoba to nikt nikogo na siłę nie trzyma. Wszyscy powinni dbać o atmosferę w pracy. Nikt nie jest nieomylny i nikt nie jest Duchem Świętym. Rozmawiajmy ze sobą i słuchajmy siebie nawzajem.

01.07.2018 19:06

Psychologowie są zgodni: zazdrość jest chorobą i to nieuleczalną. Dlatego trzeba nauczyć się z nią żyć. To trudne, ale możliwe.
    He he

01.07.2018 11:02

Jeszcze troche i bedzie ustawka kibicowska na ws :)

20.06.2018 17:20

Ukrainscy pracownicy nie powinni miec uprawnien do prowadzenia wozkow unoszacych !!! zaklad im zrobil wewnetrzne uprawnienia i tylko robia same szkody !!! patrzec jak tylko z funduszu inwentaryzacyjnego nam zabiora za uszkodzenia tych popaprancow lub jak dojdzie do jakiegos wypadku.

30.06.2018 11:28

Zwłaszcza na telewizory i rowery.

29.06.2018 16:24

Czy ktoś powie ile można zarobić czy chociaż odpowie na pytanie czy (usunięte przez administratora) na rękę bez nadgodzin się zarobi
    X

29.06.2018 20:41

Ja mam (usunięte przez administratora) netto jako operator. Przy czym mam czas na pogaduszki tez.
    X

29.06.2018 20:44

W firmie jest zle przez obsade kierownictwa i koordynatorow. Byli ludzie normalni nie poniewierajacy pracownikow to nawet za stawke (usunięte przez administratora)netto ta praca nie jest zla. Ale opinie psuje banda przelozonych....
    Biuro

28.06.2018 11:29

Małe pieski Chihuahua Szczekajcie sobie,bo tylko tyle możecie

27.06.2018 19:50

Drodzy użytkownicy forum, przypominam wam o regulaminie, który zaakceptowaliście publikując komentarze (https://www.gowork.pl/regulamin). Zgodnie z nim opinie zawierające treści obraźliwe, mające na celu obrażenie innej osoby, bądź wulgarne mogą zostać usunięte. Proszę wszystkich o merytoryczne uargumentowanie wypowiedzi na temat pracy w firmie Media Expert. Przypominam również, że pomimo tego, że publikujecie komentarze bez ujawniania swoich danych osobowych to wciąż ponosicie pełną odpowiedzialność prawną za ich treść. @Czytelnik, jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi na temat warunków pracy oferowanych przez pracodawcę. Firma Media Expert jest tak dużą firmą, ma tak wiele placówek, że opinii na temat pracodawcy też może być bardzo dużo. A warunki, o których piszą użytkownicy forum mogą ulegać zmianie. Czy widzisz coś w tym złego, że pytam?

27.06.2018 20:40

Warunik moga ulec na gorsze i tak tez sie staje w firmie w magazynach centralnych. Warunki ulegna poprawie jedynie osoba, ktore wlasnie zlozy wypowiedzenia i zatrudniaja sie w lepszych firmach.
    Pawlo

24.06.2018 16:34

Jeszcze cztery dni i koniec kariery wkoncu

18.06.2018 22:33

(usunięte przez administratora) i wyzysk na reklamacjach i tyle w temacie.Nie polecam!!!!

20.06.2018 17:21

u was to i tak sa same zlodzieje to sie nie dziwie za wyzysk nad jelopami .
    Elvis.

13.06.2018 20:46

Nie polecam w żadnym magazynie robić bez uprawnień na wózki widłowe bo tylko człowieka zamęczą kordynatorzy z kamizelką (Chetnie Pomogę) To jest pic na wodę foto montaż. To są lenie a nie koordynatorzy.
    K

16.06.2018 17:10

Zamęczą ??? Pracujesz jak chcesz - to od tego zależna jest twoja premia - więc nie wmawiaj komuś że koordynatorzy kogoś mają zamiar zamęczyć . Jak się ma 20 lat i ciężką pracą jest praca na magazynie to sorry . Pokolenie nygusów i tyle.
    Jim beam

16.06.2018 21:22

Szczegolnie jak jeb...esz tylko 20lat na magazynie bo nie umiesz nic sobie innego znalezc. Tylko tak latasz indesit potem media expert i masz na karku 40+ . siedz na tym zwolnieniu nieudaczniku. Ja cie tu nie chce!! Pokolenie dziadow starych .

14.06.2018 12:43

lolandia

14.06.2018 13:21

Oni sa za glupi na to, głowa w piasek jak strusie xD
    CBA

16.06.2018 11:53

Jak komuś coś (usunięte przez administratora)To się nauczą a wtedy inspekcja i mądry kordynator ma (usunięte przez administratora)z kogoś kalekę zrobił

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert