GARO Polska

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Tanowo - Garo Polska

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o GARO Polska Sp. z o.o.

Opinie o GARO Polska Szczecin

Nie przegap nowości o GARO Polska Sp. z o.o.!

Ciekawy

09.02.2017 15:30

Jak wygląda praca jako magazynier? Jakie zarobki, atmosfera?
    M

06.07.2017 15:34

Ciężka... brygadzista ma dziwne podejscie do ludzi i zachowuje sie czasem jak H...pracuje tu od niedawna i juz szukam czegos innego...
    Ciekawy

09.02.2017 15:29

Jak wygląda praca jako magazynier? Jakie zarobki, atmosfera?
    Rosół

14.05.2016 19:58

No jak dla mnie bardzo fajna praca, bardzo polecam
    Daga

08.12.2015 14:12

Taro-< wcześniejsza wypowedź nie mówi że za te pieniądze nie powinni pracować, Przeczytaj ze zrozumieniem. W sumie ja widze troche racji. Zgadzam się z myślą o podwyższaniu kwalifikacji i szukaniu lepszych perespektwy dla siebie.
    Bliżej niż myślisz

04.12.2015 18:10

"ciężko pracująca" czy mijam się rzeczywiście z rzeczywistością? Pomyślmy...z tego co piszesz, wnioskuje, iż pracujesz na hali-ciężko xD Zadowolona hm widocznie nie wiele ci trzeba do szczęścia...aż szkoda mi się ciebie robi, jak sobie pomyśle, że satysfakcjonuje Cię pensja ok.1.500zł za stres, ciągłe zdjęcia, które robią na hali po to by zabrać premie, ciągłe podwyższanie wymogów, mniejsza ilość czasu na skończenie zamówienia. Szkoda mi Cię...widać ZERO ambicji, by znaleść coś lepszego niż GARO i chorzy ludzie w biurach, a na hali sami fałszywce. Ale najważniejsze, że powiększą Ci szatnie jejjjjj , super!!! A może Ty masz "dobrze" bo jesteś pupilkiem, albo konfdentem?! Cóż, nie obchodzi mnie to. A opinia z pierwszej ręki ;) Nie wiesz kim jestem...pomyśl, że może jestem bliżej niż myślisz i wiem więcej. Pozdrawiam P.s "ogier" program multisport to już norma w firmach ;) żadne ochy i achy. No chybaże pracuje się w firmie, która nic nie wie o zarządzaniu i pchają dla siebie.
    cieżko pracująca

22.11.2015 12:44

Nie wiem skąd mają informacje korespok i Info ale mocno mijają się z rzeczywistością! Ja pracuje już dłuższy czas w Garo i jestem zadowolona. Firma się będzie dalej rozwijać o czym informował prezes. Niedawno dostaliśmy karty multisport, będziemy miały większą szatnię. Ludzie jak to ludzie ale generalnie atmosfera OK! Proszę nie obrażać nas jako mało normalnych! Jak komuś nie pasuje to po co siedzi i puszcza takie komenty!
    Info

11.11.2015 14:41

"korespok" nie wydaje mi się, że firma"splajtuje" bo ma bardzo dużo do spłacenia...bardziej trzeba liczyć się z faktem, że z każdym dniem coraz bardziej będą zaciskali pasa i patrzeli komu premie uwalić, pensje jak najniższe, szkoda tam składać cv jak chcesz mieć psyche zdrową. Tam jest mało "tych normalnych" a jeśli chcą dobrze, to pan prezes od razu rzuca bana i neguje. Nic dla pracownika, wszystko, aby zaoszczędzić, a sami szastają w biurach kasą na prawo i lewo.gw3d
    poirytowana

29.09.2015 18:27

zgadzam sie z osoba wyzej... strach nawet sie popatrzyc
    Poirytowany

27.09.2015 18:02

Porażka, pracowałem tam nie długi okres czasu. A to dlatego, że zobaczyłem jak firma działa. A mianowicie...pan prezesiorek nie robi nic przesiaduje całymi dniami w logistyce (szklana szyba-wszystko widać na produkcji) a jak im się nudzi to wymyślają jak pracownikom utrudnić życie. Wymyślają premie za donoszenie jeden na drugiego. Co chwile ktoś przechodzi po hali i robią zdjęcia jak osoby pracują i jak wygląda ich stanowisko. A później oglądają komu pojechac po premii. ŻENADA.
    komar

05.09.2015 15:46

a przez kogo był przeprowadzony wywiad z prezesem? bo nigdzie nie pisze o autorze wywiadu na stronie internetowej...
    komar

26.08.2015 10:47

SZEROKIM ŁUKIEM RADZE OMIJAC TE FIRME.
    ania

07.02.2015 22:59

jakie sa zarobki? ile osob pracuje? na jakie zmiany? od pon do pt?
    aga

04.02.2015 13:29

A czy ktoś się orjentuje czy w tej chwili sa jakies przyjęcia?????
    swen

10.11.2014 22:23

zawsze jest tak że u sąsiada trawa jest bardziej zielona. praca na jedną zmianę.Fakt, że są nadgodziny i soboty pracujące,ale nikt nie robi tego za darmo, a pieniądze są na czas. wiadomo że chciałoby się więcej zarabiać, ale tragedii nie ma. oczywiście nie jest idealnie i nie będzie bo różni ludzi przychodzą do pracy. nie można zadowolić wszystkich. duża ilość kobiet nie sprzyja braku plotkowania i narzekania :) generalnie oceniam pozytywnie.
    miecia

05.11.2014 01:10

Jak tam mają się kolesiostwo i układy w Garo??? Słyszałam że Ciocia Madzia wprowadza niezły chaos z wujkiem Markiem?
    ja

07.07.2014 18:44

Nie chodzi o pracę biurową,do Twojej wiadomości alek w GARO monterami są głównie kobiety ( i świetnie sobie radzą.Jak dla mnie praca super, zarobki mogłyby być wyższe ale głodem nie przymieram,a jeśli chodzi o plucie jadem to nie rozumiem,umowy są ok(nie dlatego,że nikt by nie przyszedł do pracy}i naprawdę trzeba być lewusem żeby nie przedłużyli umowy,co do ludzi to nie przewija ich się aż tak dużo.Ekipa jest złożona głównie z pracowników z długim stażem,a że są też nowi pracownicy świadczy tylko o tym,że firma się rozwija.Ja polecam tę pracę z czystym sumieniem.

06.07.2014 20:19

nikogo nie obrażam. Piszę tylko obiektywną prawdę. Czym większa rotacja w firmie tym bardziej zły znak dla potencjalnych pracowników. To nie była moja pierwsza praca... więc nie baw się w zgadywanie bo Ci słabo idzie...
    ona

06.07.2014 18:46

Oj mylisz sie to nie kierownik tylko pracownica. Gwaratuje ze jesli sie wykarzesz i postarasz to umowa bedzie przedluzona. Nie wirm czy xxx nigdzie nie pracowales spojrzec dookola nas przez kazda firme przewija sie duzo osob. Ale jesli jestes ok to firma wobec ciebie tez jest ok. Moze to tobie nie przedluzyli umowe dlatego tak oceniasz firme trzeba spojrzec najpierw na siebie, nie obrazajac nikogo.

06.07.2014 12:58

wpis powyżej pisany przez kierownika. Skoro tak pięknie to czemu tyle osób się przewija przez tą firmę? Umowa na czas określony to żaden luksus. Kasa mała już są firmy że więcej płacą a się tyle nie narobisz. Najważniejsze dla chcących tam robić na starcie umowa na 3 miesiące. Kierownik będzie wam obiecywał ale te obiecanki bez pokrycia. A po 3 miesiącach następnej umowy nie podpiszą tak to wygląda
    ona

06.07.2014 00:58

Polecam prace w Garo. Dobra umowa, kasa tez nie jestzla wiadomo zawsze mogloby byc lepiej. Ale najwzaniejsze ze atmosfera w pracy fajna. Az chce sie przychodzic do pracy. Pracowalam w wielu firmach i cos o tym wiem. A wy ludzie z Garo tylko narzekacie, jak sie komus nie podoba zawsze moze zmienic prae tam.nikt nikogo nie trzyma. Kamery sa, nagrywaja ale jesli ktos wykonuje swoja prace dobrze i sie nie opier.. jak co nie ktorzy to nie ma sie o co bac. Kierownik dwa w jednym wporzadeczku jest no i brygadzistka jest the best. Naprawde polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GARO Polska?

Kontakt - GARO Polska Sp. z o.o.

Kadmowa 4 70-856 Szczecin

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika

02.07.2014 05:49

hehe od razu umowa bo inaczej następnego dnia nikt by się nie pojawił w pracy.

30.06.2014 19:44

po prostu poszli do innych firm. W sezonie letnim sporo jest ofert pracy. Tylko trzeba mieć czas na szukanie. Gdybyś się innych zapytał co tam pracowali/ pracują podzielać będą moją opinię... a na jakie stanowisko chciałeś tam iść?

29.06.2014 13:38

Przed urlopem mają obowiązkowe nadgodziny więc nie piszą. Nie zapominać trzeba też że dużo ludzi odeszło lub ich zwolniono. Zapewne po urlopie kolejni się zwolnią kwestia czasu... Zapewne kierownik i prezes w jednej osobie będzie wymagał od nich żeby podawali swój numer ip. firma już prowadzi głęboką inwigilację przykład kamery nagrywają obraz i dźwięk to tak żeby mieć na ludzi haka.
    ktoś

19.04.2014 22:51

W końcu ktoś przejrzał na oczy. Ciekawe czy nadal przyjaźń kwitnie ???:)
    nikt

17.04.2014 20:12

No i nie ma Adasia
    ktokolwiek

23.02.2014 16:48

do odważnych świat należy ... Do działa więc !! Najlepiej uczy się na własnych błędach
    Cydzik

08.02.2014 18:23

Nikt nie pisze bo nic dobrego nowego się nie dzieje, nic od dawna sie nie zmienia i nigdy nie zmieni....
    sysia

15.11.2013 16:46

A czy praca w Garo należy do trudnych? Chodzi mi o to czy trzeba się bardzo dobrze znać na tej pracy, czy da rade się nauczyć. Chciałam się również zapytać czy na produkcji pracują kobiety?
    brygadzista

12.11.2013 18:45

[usunięte przez moderatora] Garo omijajcie szerokim łukiem!!
    ......

11.11.2013 16:50

Pracowałem w kilku firmach produkcyjnych i zauważyłem jedną tendencję, że ludzie pracujący w takich firmach bardzo narzekają na pracę, a i tak grzeją tyłki na swoich stanowiskach i tych niższych i tych wyższych... Prawda jest taka, że w Polsce w żadnej firmie produkcyjnej pracując jako zwykły szeregowy pracownik się nie dorobisz. W każdej firmie jest podobnie, więc dla tych co szukają pracy na produkcji. Nie ma co się sugerowac opinią innych.
    brygadzistka

07.11.2013 15:30

Nikomu nie polecam tej firmy!!! Niskie zarobki, ciągła presja i (usunięte przez administratora)!
    Byla

06.11.2013 21:06

Popieram wcześniejsze wypowiedzi, oddział firmy w Szwecji pokazuje jak to wszystko powinno wyglądać. Niestety nasza kadra zarządzająca a najbardziej prezes wprowadzają standardy polskie (usunięte przez administratora)
    ktos

01.11.2013 20:09

Jesli chcesz cos dorobic to tylko zle doswiadczenie i prace z niedoswiadczona kadra zarzadzajaca. Krotko mowiac jesli chodzi ci o rozwoj i dobre pieniadze to wykresl Garo z listy potencjalnych firm.
    kris

01.11.2013 18:48

Witam, To ktoś pracował i może coś napisać o tej firmie? Czy można sobie tamdorobić?
    ...

28.10.2013 09:21

Firma Garo sama w sobie świetna, jednak nie pod rządem obecnego prezesa. [usunięte przez moderatora] niestety ukazują się w większość negatywne bo niewiem czy znalazłaby się choć jedna pozytywna wśród byłych i obecnych pracowników....

27.09.2013 16:36

Jest jedna bardzo dobra nazwa dla umowy którą daje Garo. Umowa - śmieciowa.

08.08.2013 11:50

A ja słyszałem że w Garo Polska można zarobić .....................................................naganę :):):):):)

08.08.2013 11:39

Hahahha duża to chyba jedynie NĘDZA :) Zasady są takie że zarabiasz 1500zł brutto, a jak będziesz zap....lać 8 godzin w pocie czoła to dostaniesz do tego może całe 200zł premii (oczywiście brutto). Ale musisz uważać bardzo mocno na jakość bo jak będzie reklamacja to z ogromnej premii trzeba będzie odjąć 50 zł. Zapomniałabym że jak jakiś błąd popełnią twoje koleżanki to premia w dalszym ciągu będzie się pomniejszać. Szkoda gadać, firmy takie jak Garo porównać można do zbiorów truskawek za granicą, tyle że tam można trochę więcej zarobić!!

06.08.2013 17:48

bida z nędzą

05.08.2013 00:08

Tak 1500zł brutto wypracowane w pocie czoła wchodzi na czas. Szczerze nie polecam tej firmy!

Zostaw merytoryczną opinię o GARO Polska Sp. z o.o.