GARO Polska

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Tanowo - Garo Polska

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o GARO Polska Sp. z o.o.

Opinie o GARO Polska Szczecin

Nie przegap nowości o GARO Polska Sp. z o.o.!

22.03.2020 12:47

Od początku roku odczuwaliśmy skutki spowolnienia gospodarczego, które obecnie zostało dodatkowo spotęgowane przez pandemię koronowirusa. W związku z powyższym musieliśmy podjąć niezwykle trudną decyzję o redukcji etatów w Garo Polska. Redukcja dotknęła zarówno pracowników produkcji i magazynu jak i pracowników administracji. Musimy pożegnać się kilkorgiem naszym pracowników - kolegów i koleżanek. Z taką sytuacja mierzymy się pierwszy raz i nie jest ona łatwa dla nikogo. Wierzymy jednak, że dzięki tej decyzji uda nam się przetrwać te trudne czasy.
    Xyz

22.03.2020 13:32

Chyba od początku ale 2019 roku bo cały poprzedni rok był kiepski w zamówienia. Chyba firma gdzieś popełniła błąd i się przeliczyła w pewnym momencie ale się nie przyzna nikt do błędu
    Franek

14.02.2020 14:11

Większość firm jeżeli chodzi o prace produkcyjne oferuje od 2400 do 3000 tys netto na początek to i tak marne grosze. A Garo oferuje niespełna 2000. Proszę was ludzie o czym my tu mówimy żenada. Poza tym prawda jest, że nie można pogadać bo zaraz uciszaja. Pełen rygor.

19.02.2020 08:13

Naszą politykę wynagrodzeń budujemy między innymi w oparciu o dane z lokalnego rynku, które dostępne są w raportach wynagrodzeń. Analizujemy te dane aby mieć pewność, że proponowane stawki dla nowych pracowników są zbliżone do tych, które oferuje nasza konkurencja. Oczywiście porównujemy się z firmami produkcyjnymi o podobnym profilu jak również systemie pracy tj. praca w systemie jednozmianowym nie wymagająca dodatkowych kwalifikacji czy uprawnień. Z pewnością w firmach, w których występuje zmianowość, praca w porze nocnej czy konkretne umiejętności, wynagrodzenie może być wyższe. Jeśli chodzi o wspomniane 2000 PLN netto dla nowych pracowników - Garo Polska oferuje wynagrodzenie powyżej tej kwoty.

20.02.2020 22:51

Czy ja wiem... wiele osób które się zatrudniają w firmie dostają marne wynagrodzenie i wątpię w to że robicie jakieś badania rynkowe. Powiem tak że od momentu zmiany pracy nie mogę narzekać na zarobki ponieważ na umowie trzy miesięcznej jest potężna różnica a również pracuje na jednej zmianie.

12.02.2020 13:00

Jaki jest wkład kierownictwa Garo Polska w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
    Elo

20.02.2020 19:28

HR Garo niestety ale nie mogę się z Tobą zgodzić a to dlatego że wasze badania nie pokazują całej prawdy z tego względu że to są tylko kartki z zaznaczonym krzyżykiem. Zamiast wyjść do ludzi i z nimi porozmawiać to wolicie jakieś głupie ankiety robić i później sprawdzać podoba się albo nie i kłamać ludzi w żywe oczy. Dla Was nie liczy się opinią ludzi w firmie tylko to żeby wam było dobrze. Większość ludzi narzeka na prowadzoną politykę w firmie jak i na to jakie podajcie macie do nich. A jak już dochodzi do jakość nieprzyjemności to podejmujecie decyzję które nie podobają się większości współpracowniką. Weźmy np. Imprezę świąteczną niektóre osoby nie chciały iść na nią ze względu na to że były wcześniej nieprzyjemne sytuacje ale wy mieliście swoje zdanie i to jak wy to jeszcze pokazaliście to była żenada. Atmosfera jest fatalna jak i będzie ze względu na kierownictwo i na to że nic nie chcą z Tym zrobić. Bo to przecież Garo tam każdy kto pracuje uważa siebie za króla bądź królową
    poirytowana

20.02.2020 22:07

Jak sobie ktoś nagrabi to nie ma się co dziwić że go zwalniają...
    ucho Prezesa

22.10.2019 18:18

nie rozumiem tych niepochlebnych i krytycznych ocen firmy Garo, jak i zarobków...co Wami kieruje, że tam aplikujecie? czy nie macie świadomości przy podpisaniu umowy jakie warunki finansowe firma proponuje? nie czytacie umowy, nie rozumiecie co do Was mówią podczas rozmowy rekrutacyjnej? pracuję w firmie od jakiegoś czasu, szczerze jestem mega zadowolona i z czystym sumieniem będę polecać każdemu pracę w Garo, firma dba o pracownika, w dużej mierze od niego samego zależy jaką pozycję w firmie osiągnie i jak będzie oceniany i ceniony i doceniany...mega plusem jest, że firma daje szansę osobom, które nigdy nie pracowały na produkcji, nie wymagają doświadczenia, więc nie oczekujmy od razu "złotych gór", wystarczy wykazać zaangażowanie, chęć pracy i dania cokolwiek od siebie, by móc czuć się w firmie pewnie, krytykują w moim odczuciu ludzie, którym nie chce się pracować, albo Ci, co chcą nic nie robić, a zarobić, to takie osoby psują wizerunek firmy swoimi opiniami, skoro jesteście tacy hardzi, czemu każdy pisze tu pod pseudonimem, zamiast podpisać się z imienia i nazwiska? dziecinada...firma Garo ma do zaoferowania dużo, a co Ty możesz jej dać? czy dyspozycyjność, zaangażowanie i frekwencja to tak wiele?
    Cocieto

11.01.2020 15:40

To po co zwalniają pracowników??? Potrafią tylko krytykować... nigdy nie doceniają pracownika...(usunięte przez administratora)
    Chiii...

22.01.2020 14:54

Niby gdzie tych zamówień więcej? Wiecznie czegoś brakuje. Magazyn wielki A braki jeszcze większe. Co do tematu "więcej zamówień to i ludzi potrzeba" może i tak ale na okres październik-grudzień. A teraz już przestój. I z dnia na dzień czekanie może jutro coś wpadnie ???????? A zarobki? Hmmm tu można dużo pisać. Osoby siedzące i zwijające woreczki z przewodem mają tyle samo płacone co osoby które zapierdzielają. Widocznie Ty Zadowolona jesteś jedną z tych osób od woreczków.
    Zaiteresowana

05.11.2019 21:18

Jaką kwotę brutto dają na poczatek na stanowisko monter?I jak z sobotami wolne są?
    Monter

25.11.2019 00:16

Bez doświadczenia mniej więcej 2800 brutto plus chyba premia po okresie próbnym

25.11.2019 08:03

Niestety, nie są to aktualne dane. Warunki finansowe przedstawiane są Kandydatom podczas rozmów rekrutacyjnych. Zachęcam zatem do aplikowana, gdy pojawi się oferta pracy.
    Ella

19.11.2019 17:10

Witam czy wie może ktoś jak można się skontaktować z ta firma Dzwonię co na internecie jest telefon ale nikt nie odbiera

25.11.2019 08:00

Jeśli jest Pani zainteresowana pracą, można zarejestrować się w naszej bazie Kandydatów - formularz dostępny jest na stronie internetowej. Gdy ruszamy z rekrutacją zawsze w pierwszej kolejności przeglądamy właśnie bazę. W przypadku innych pytań zapraszam do kontaktu pod numerem: 91 881 17 70
    Pani

18.11.2019 09:53

Witam,czy w garo będą przyjęcia do pracy w najbliższym czasie? Pytam bo jakiś czas temu wysłałam formularz rekrutacyjny na stanowisko monter Ale nie wiem czy jest sens czekać

25.11.2019 07:57

Na dzień dzisiejszy nie mamy otwartych projektów rekrutacyjnych. Sytuacja może zmienić się w pierwszej połowie 2020 roku. Proszę śledzic nasze ogłoszenia o pracę.
    Monter

25.11.2019 00:21

Po jakim czasie od zwolnienia przez kierownika można wrócić do Garo i czy jest WGL.taka opcja?

25.11.2019 07:52

Dzień dobry, nie czas tutaj jest istotny, lecz powód zakończenia współpracy. Każdy przypadek rozważany jest indywidualnie.

03.11.2019 13:15

Czy Garo Polska ma ściśle ustalone godziny pracy?

05.11.2019 20:57

Tak. Pracujemy w systemie jednozmianowym. Od poniedziałku do piatku, w godzinach 7:00 - 15:00
    Curacao

30.10.2019 23:10

Przestańcie (usunięte przez administratora)na tym forum bo niektórzy przesadzaja z opiniami pozytywnymi Firma Garo zaczyna szukać oszczędności na każdy kroku i tylko zamydlaja oczy wszystkim, niby dodają 200 zł do wypłaty wszystkim bo liczą się z tym że niedługo najniższa krajowa będzie wyższa i chcą dobrze wyglądać że niby sami dają cos od siebiea tak naprawdę będą musieli to dać a po drugie chcą unikanac odejścia większości osób bo widzą i wiedzą że dobrzy pracownicy albo odchodzą albo szukają nowej pracy a rynek oferuje podobne jak nie lepsze warunki finansowe od tych co daje Garo

01.11.2019 13:23

Odpowiadając skupię się na faktach: - wynagrodzenie pracownika rozpoczynającego pracę w Garo już w zeszłym roku było wyższe niż 2 600PLN (taka ma być płaca minimalna od stycznia 2020r.) Nie zostaliśmy więc zmuszeni prawem do przyznania pracownikom, oprócz corocznych podwyżek, dodatkowych 200 złotych; Dziś wynagrodzenie pracownika rozpoczynającego pracę w Garo jest kilkaset złotych wyższe od zapowiedzianego wynagrodzenia minimalnego - w roku 2019r. z własnej inicjatywy z Garo odeszło 5 osób, co daje nam rotację na poziomie 3,5%. Średni wskaźnik rotacji w firmach produkcyjnych to 22%. W 2019 roku zwiększyliśmy również wydatki niemal we wszystkich obszarach dotyczących pracowników produkcji: - integracji, prezentach świątecznych, nagrodach w konkursach, nagrodach Kaizen - wynagrodzeniach - odzieży roboczej; następuje wymiana odzieży na taką, która jeszcze lepiej odpowiada na potrzeby pracownika oraz jest lepsza jakościowo. Czy są na rynku pracy firmy, które oferują więcej? Zapewne tak. Pozostaje nam tylko cieszyć się, że mimo takiej konkurencji udaje nam się utrzymać tak niski wskaźnik odejść z pracy.

30.10.2019 07:29

Szanowni Państwo, podsumowując poniższą dyskusję wszystkich zainteresowanych pracą w Garo zachęcam do wyrobienia sobie własnego zdania na temat naszej firmy. Aktualne ogłoszenia znajdą Państwo na naszej stronie. Nieustannie się rozwijamy, a co za tym idzie powiększamy nasz zespół. Właśnie zakończyliśmy rekrutację na stanowisko montera oraz magazyniera. Ale mamy otwartą rekrutację na stanowisko elektromontera. Od Kandydatów wymagamy umiejętności czytania schematów elektrycznych. Reszty nauczymy już sami:) Pod czas rozmowy rekrutacyjnej opowiemy i pokażemy jak pracuje się w Garo. Najlepiej przekonać się o tym samemu:)
    To ja

31.10.2019 16:31

Chyba „podczas” ???? Ale co ja tam wiem, nie jestem bystrzachą jak Pani z biura ????

01.11.2019 12:43

Dziękuję za czujność. Edytor tekstu zrobił korektę. Niestety nie można było już edytować postu.
    Ciekawe kto to?

07.10.2019 21:25

Dlaczego firma Garo ma swoich pracowników w (usunięte przez administratora) i nie docenia ludzi którzy naprawdę się starają i pracują niejednokrotnie więcej niż na 100%? Dlaczego nikt tego wprost nie powie?
    X

15.10.2019 16:01

Ludzie boją się odezwać. Ten kto się odważył usłyszał że jak nie on to jest ktoś inny na to miejsce. Albo zostaje zwolniony bo jest konfliktowy. Ewentualnie zostaje wezwany na rozmowę z kierownikiem. Lepiej przemilczec temat i szukac innej pracy.
    Panna

25.10.2019 18:39

HR to, że słuchasz nie znaczy, że słyszysz. To , że patrzysz nie znaczy, że widzisz!

24.10.2019 20:24

zadowolona

25.10.2019 16:17

Łatwo jest ludzi oczerniać...gdy nie mogą się obronić...trudniej popatrzeć na siebie... Fajnie też wypowiadać się o firmie,w której już dawno Cię nie ma...A jakoś inni zostali...Ktoś ich na siłę trzyma???!!!!
    Tomek

18.10.2019 11:26

Niestety ale zarobki są tu na prawde tragiczne w porównaniu do innych firm a pracy na prawdę multum. Jestem w trakcie szukania nowej lepiej płatnej pracy oczywiście nikt o tym nie wie oprocz paru zaufanych osób. Firma tragedia. To nie tylko moje zdanie bo ludzie boją się wyrazac swojego zdania. Szczerze Nie polecam!
    Zadowolona

20.10.2019 17:25

skoro jest Ci tak źle to po co się męczysz? Pewnie połowa z Was została z Garo wyrzucona albo nie dostała podwyżki za ściemnianie. A teraz najlepiej na złą firmę wylać pomyje i marudzić na wszystko. Ja pracuje tu już ponad rok. złego słowa nie powiem.
    Xyz

23.10.2019 19:24

Zadowolona popracuj dłużej to zobaczysz jak będziesz doceniona i jak zmieni się twoje spojrzenie na firmę, wszystko przed Tobą. Powodzenia
    Darek Darek

12.10.2019 14:08

Witam.Jak wygladaja rozmowy rekrutacyjne?Ile osób przy nich jest itp?

13.10.2019 20:17

Panie Darku, wszystko zależy od stanowiska, na które prowadzimy rozmowy. Zawsze obecna jest osoba z działu HR i jeśli wymaga tego stanowisko, dołącza kierownik danego obszaru. Rozmowa składa się z dwóch części. Najpierw staramy się jak najwiecej dowiedzieć o danym kandydacie czyli jego doświadczeniu, zainteresowaniach itp. W drugiej części rozmowy oprowadzamy po firmie, pokazujemy stanowiska pracy. To również bardzo ważny element. Zależy nam na tym aby nasi potencjalni pracownicy wiedzieli jak będzie wyglądać ich przyszłe miejsce pracy. W razie dodtakowych pytań zapraszam do kontaktu.
    ciekawski

30.09.2019 11:43

Dzień dobry a jakie proponujecie na start i potem zarobki? np monter czy elektromonter?

30.09.2019 17:51

Dzień dobry, o konkretnych stawkach rozmawiamy indywidualnie podczas rozmowy rekrutacyjnej. Wynagrodzenie w na stanowisku magazyniera oraz elektromontera uzależnione jest od doswiadczenia oraz wiedzy Kandydata.
    Agaaaa

17.09.2019 07:54

Witam.Jestem zainteresowana pracą na stanowisku monter.Czy w obecnej chwili jest zapotrzebowanie na to stanowisko?Jak długo po wysłaniu cv poprzez aplikację www,oczekuję się na ewentualny kontakt od Państwa?

26.09.2019 08:16

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Niestety ,na ten moment nie mamy otwartej rekrutacji na stanowisko montera. Poszukujemy osób na z doświadczeniem w obszarze magazynu z oraz elektromonterów. W przypadku tego drugiego stanowiska wymagana jest umiejętność czytania schematów elektrycznych. Zapraszam do pozostawienia cv w naszej bazie - link do formularza dostępny jest na stronie www.garo.com.pl. Zastrzegamy sobie jednak prawo do kontaktu tylko z wybranymi osobami. W razie dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu.
    Xdxx

01.07.2019 14:15

Radzę omijać.

20.07.2019 17:26

No coz jak takie osoby bez doswiadczenia sie sciaga.do firmy. To co sie dziwic ze sie sypie
    POPOPOOO

24.04.2019 12:12

Witam pracuje w firmie kk wind solutions, czy jak mam tutaj stawkę ponad 20nzl jest to możliwe u was? Jakiś system premiowania, pozdrawiam

24.04.2019 18:28

Możesz wyjaśnić dlaczego bo właśnie chciałem aplikować na magazyniera
    Y

01.05.2019 20:38

Poczytaj poprzednie posty. (usunięte przez administratora)
    Qqqqqq

22.03.2019 22:38

Brawa dla Dariusza i Pauliny!
    elo leo

28.03.2019 08:00

Chłopiec czy dziewczynka?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GARO Polska?

Kontakt - GARO Polska Sp. z o.o.

Kadmowa 4 70-856 Szczecin

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Djalminha

27.02.2019 23:26

Firma może i rozwojowa ale osoby które zarządzaja produkcja są beznadziejne, wielka Pani kierownik nie ma pojęcia co się dzieje na produkcji. Niektóre działy są wogole olewane, żyją własnym życiem a produkcja idzie tylko i wyłącznie dlatego że są osoby które ogarniaja i ciągną ten wózek. Nie mam na myśli brygadzistek bo też są to osoby z przypadku bez żadnego doświadczenia zarządzania produkcją.
    Papapa

13.03.2019 09:43

Tutaj cała firma na kierowniczych stanowiskach jest po znajomości!!!!!!
    Julian

04.02.2019 20:49

Dzień dobry. Szukają Państwo dalej pracowników? Widziałem ogłoszenie w serwisie olx. Nie mam doświadczenia ale lubię uczyć się nowych rzeczy?
    Julian

12.02.2019 08:49

Dzień dobry. Można do Panstwa podjechać na rozmowę o pracę czy Panstwo dzwonią do kandydatów po tym jak wyślą aplikację?

17.02.2019 21:14

Panie Julianie, przeważnie kontaktujemy się z Kandydatami po zapoznaniu się z wcześniej przesłanym do nas cv. Jest to bardziej dogodne rozwiązanie dla obu stron - wspólnie umawiamy termin rozmowy i jest on zarezerwowany wyłącznie dla osoby starającej się o pracę. Gdy Kandydat przyjdzie do nas bez wcześniej umówionego terminu takiej gwarancji nie ma. Zachęcam zatem do przesłania swojego cv. Można to zrobić przez naszą stronę www. Przesłane dokumenty aplikacyjne przez formularz rekrutacyjny od razu zostają zapisane w naszej bazie. Zastrzegamy sobie jednak prawo do kontaktu jedynie z wybranymi Kandydatami. W razie dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu.
    Ireneusz

30.01.2019 13:10

Witam. W serwisie olx.pl znajduję się oferta pracy jako Monter/ka. Firma szuka osób z doswiadczeniem czy też do przyuczenia? Jaka jest pierwsza umowa? Zlecenie czy o pracę?

31.01.2019 08:51

Dzień dobry! Od osób aplikujących na stanowisko montera nie wymagamy doświadczenia w pracy na produkcji. Zatrudniamy osoby, które nie miały nigdy styczności z tym rodzajem pracy i uczymy wszystkiego od podstaw. Zatrudniamy pracowników wyłącznie na umowę o pracę. Pierwsza jest umową na 3 miesięczny okres próbny. Zapraszam do aplikowania przez nasz formularz rekrutacyjny: (usunięte przez administratora)
    Inmous

18.01.2019 10:46

Znalazłem ogłoszenie na stanowisko magazyniera. Jaka pensja po okresie próbnym? Poniżej coś piszecie o kiepskim brygadziście, dalej pracuje? Jest możliwość dorobienia na nadgodzinach?
    Nicknick

21.01.2019 16:23

1. Zależy jakie masz doświadczenie i ile wynegocjujesz, ale szału nie ma (2700-2900 brutto). 2. Tak. 3. Czasami, ale rzadko.
    Nicknick

25.01.2019 19:33

Wyślij CV a na rozmowie kwalifikacyjnej wszystkiego się dowiesz.
    Gala

22.01.2019 19:07

E tam. W Garo jest super ????
    Nieistotne

22.11.2018 22:02

Wiekszego ignoranta jak brygadzista magazynu to nie widzialam a swoje przezylam... Prostak jakich malo, dyrektor tego nie widzi? Poprzednie komentarze na jego temat wogole mnie nie dziwia.
    Brzózka

07.11.2018 16:11

Zapraszam dyrekcję do zapoznania się z poniższym: W spra­wie tem­pe­ra­tury mini­mal­nej obowiązuje roz­po­rzą­dze­nie Mini­stra Pracy i Poli­tyki Socjal­nej z 26 wrze­śnia 1997 r. w spra­wie ogól­nych prze­pi­sów bez­pie­czeń­stwa i higieny pracy (Dz. U. z 2003 r. nr 169, poz. 1650). Stwier­dza ono, że w pomiesz­cze­niach pracy należy zapew­nić tem­pe­ra­turę odpo­wied­nią do rodzaju wyko­ny­wa­nej pracy (metod pracy i wysiłku fizycz­nego nie­zbęd­nego do jej wyko­na­nia), nie niż­szą jed­nak niż 14°C, chyba że względy tech­no­lo­giczne na to nie pozwa­lają (np. praca w chłod­niach). Nato­miast w pomiesz­cze­niach pracy, w któ­rych jest wyko­ny­wana lekka praca fizyczna, i w pomiesz­cze­niach biu­ro­wych, tem­pe­ra­tura nie może być niż­sza niż 18°C (§ 30 powyż­szego roz­po­rzą­dze­nia). Obo­wiąz­kiem pra­co­dawcy jest zapew­nie­nie pra­cow­nikom w miej­scu pracy odpo­wied­niej tem­pe­ra­tury. Nie ma tu zna­cze­nia ani pora roku, ani sytu­acja eko­no­miczna pra­co­dawcy. W przy­padku, kiedy tech­no­lo­gicz­nie nie da się zapew­nić odpo­wied­niej tem­pe­ra­tury, albo odbywa się ona na zewnątrz, to na pra­co­dawcę spa­dają dodat­kowe obo­wiązki zwią­zane z dodat­ko­wymi prze­rwami w pracy, posił­kami rege­ne­ra­cyj­nymi, ubra­niem itd.
    Asd

11.11.2018 08:07

Kurtka zimowa i cieplejsze buty dla pracowników - to wszystko na co stać firmę? Co z zapewnieniem minimalnej temperatury podczas zimy? Czym ogrzewacie magazyn? Proszę spędzić 8h na magazynie przy 10° choć jeden dzień to może będzie Pani wiedzieć jakie spartańskie warunki fundujecie pracownikom. Co z ciepłymi posiłkami dla pracowników w tak chłodne dni? I proszę nie pisać o możliwości zrobienia sobie kawy bądź herbaty. Tutaj chodzi o regeneracyjny posiłek, którego nie ma a prawo pracy jasno określa, że firma ma obowiązek zapewnić taką formę posiłków dla pracowników, którzy pracują przy niskich temperaturach. Szukacie oszczędności? Szukajcie gdzie indziej. Inspekcja pracy lada moment zapuka do prezesa.
    Benji

14.11.2018 09:59

Może i jest trochę zimno, ale to przecież magazyn.... Trzeba załadować i rozładować auto i wtedy nawiewa, a przy zamkniętych drzwiach sie tego nie zrobi...Niektórym to nikt nie dogodzi.
    EB

10.08.2018 18:40

Praca na magazynie nie taka zla, ale kierowniczka magazynu to juz inna historia. Pani Ola ma glowe wyzej niz world trade center, oderwana od rzeczywistosci, nie ma pojecia o zarzadzaniu wieksza iloscia pracownikow, co przeklada sie na konflikty i kiepska atmosfere. Brygadzista jest aspoleczny i nie potrafi nic zalatwic dla swoich pracownikow, predzej wrzucilby na mine, a nizeli pomogl.
    2018

19.08.2018 11:07

Przecież pracowników magazynowych macie za nic i w każdej chwili z uśmiechem na twarzy jesteście w stanie pożegnać pracownika, mimo że nie ma nikogo KOMPETENTNEGO na ich miejsce. Nikomu nie polecam pracy na magazynie, no chyba że 2400 zł brutto to szczyt Waszych ambicji. Zero możliwości rozwoju. Wieczne kłótnie z pseudo brygadzistą, który jest tam tylko i wyłącznie ze względu na znajomość materiału i układy. Wszedłem tu z ciekawości odkąd przestałem pracować w Garo, ale widzę że się nic nie zmieniło. Do przewidzenia!
    Gosc

10.11.2018 18:20

Wlasnie dowiedzialam sie ze pracujacy brygadzista w firmie zamiast zajmowac sie integracja pracownikow magazynowych i dbac o atmosfera w magazynie w sposob oczywisty przesladuje pracownikow i ich osmiesza! Mam nadzieje ze dyrekcja zakladu jest o tym powiadomiona i wprowadzila odpowiednie poczynania do zaniechania negatywnego tego pana! Nalezy pamietac ze zdrowa atmosfera ma wplyw rowniez na wydajnosc pracy! Takie przypadki nie powinny miec miejsca a dyrekcja powinna natychmiast podjac odpowiednie kroki o ile zalezy jej na zdrowej atmosferze w zakladzie pracy. Jak dotychczas nie rekomenduje zakladu pracy szczegolnie dotyczy pracy w magazynie z owym panem brygadzista.
    Alf

02.11.2018 19:31

Widziałem ogłoszenie na elektromontera w Garo. Czy ktoś może mi powiedzieć na jaką stawkę może liczyć monter rozdzielnic z 3 letnim doświadczeniem głównie w Tabuli? Czy są jakieś premie? Pozdrawiam

08.11.2018 08:30

W przypadku pracy na stanowisku elektromontera warunki finansowe są uzależnione od doświadczenia pracownika oraz posiadanych przez Niego umiejętności i wiedzy. Dopiero po etapie weryfikacji powyższych elementów na rozmowie rekrutacyjnej możemy zaproponować konkretna ofertę. W przypadku tego stanowiska zawsze podchodzimy do tego tematu indywidualnie. W razie dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu. Zachęcam również do palikowania na stanowisko elektromontera:)
    Daniel

05.08.2018 10:58

Jak sądzicie czy są jakieś szanse na podwyżki? Przy braku rąk do pracy kto da więcej ten ma pracownika!!

08.11.2018 08:02

Podwyżki w naszej firmie przyznawane są co roku w okolicach października.

08.11.2018 08:03

O warunkach finansowych rozmawiamy wyłącznie z Kandydatami zaproszonymi na rozmowę rekrutacyjną.
    Lolek

11.09.2018 17:02

Witam jak wygląda praca w tej firmie ? jaka jest stawka na start, godziny pracy , jaka jest atmosfera w pracy. Dzięki za informację

12.09.2018 16:13

O jaki obszar pytasz? Produkcja czy magazyn?
    anonymous

18.08.2018 22:30

K 18 08 2018 Pracowałam tam kiedyś i nie polecam tej firmy nikomu. To była najgorszea i najcięższa praca w moim życiu, zawsze będę wspominać tą firmę bardzo źle.Radze omijać ta firmę z daleka.
    Aneta

06.08.2018 15:12

@Daniel, czy mógłbyś powiedzieć, na podstawie jakiej umowy pracuje się w Garo Polska w Szczecinie? Jak wygląda aktualnie sytuacja pracowników w tej firmie? Zachęcam do wyrażenia swojej opinii na temat tego pracodawcy! @xxx, czyli rozumiem, że praca odbywa się w ściśle określonych godzinach, tak? Jaka jest jej specyfika? Czy pracodawca zapewnia na przykład odzież służbową? Myślę, że to może być dość ciekawa informacja. @Nick, czy kwestia warunków, o których wspomina także @xxx, była w jakiś sposób poruszana na zebraniach z pracodawcą? Może warto zwrócić uwagę na ten temat.
    Sky

06.08.2018 19:47

W firmie pracownicy zatrudnieni są na podstawie umowy o pracę (jedni na okres kilku lat a inni na czas nieokreślony w zależności od czasu zatrudnienia). Praca w godzinach 7-15, czasem nadgodziny. Soboty płatne wycofali i nie ma jak dorobić. Odzież służbową firma daje ale to standard w każdej firmie więc nie wiem po co w ogóle o to zapytałaś. Jezeli chodzi o wynagrodzenie to Prezes nie chce więcej płacić. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie i moje koleżanki. Podobno we wrześniu mają być podwyżki ale osoby, które pracują tu trochę dłużej mówią że na więcej niż 100 zł nie ma co liczyć (oczywiście nie wszyscy w ogóle dostaną jakakolwiek kasę).

09.08.2018 12:59

Zmiana podejścia do pracy w godzinach nadliczbowych została wprowadzona na prośbę samych pracowników. Chcieli Oni weekendy spędzać w gronie najbliższych, co jest dla nas jak najbardziej zrozumiałe. Stąd nasza decyzja. W naszej firmie podwyżki przyznawane są co roku w okolicach października. Do każdej osoby staramy się podejść indywidualnie, a na finalną kwotę ma wpływ wiele czynników m.in absencje i zaangażowanie danego pracownika. Śledzimy trendy rynkowe i nasze wynagrodzenia nie odbiega od średniej.
    xxx

05.08.2018 07:37

Jedna zmiana to plus. Wynagrodzenie na bardzo niskim poziomie. Pracodawca dużo oczekuje a mało daje od siebie. W lato na produkcji temperatura sięga 30°. W zimie na magazynie nie wiem czy jest 10°. Witamy w XXI wieku.

09.08.2018 12:46

W plebiscycie "Pracodawca Roku Pomorza Zachodniego" brano pod uwagę zarówno warunki socjalne panujące w zakładzie pracy, atmosferę oraz co niezwykle istotne podejście do pracownika. Wszystkie te aspekty zostały również wysoko ocenione przez naszych pracowników w badaniu satysfakcji pracownika. W Garo Polska stawiamy na dobrą atmosferę, stabilność zatrudnienia oraz dobre relacje z przełożonym. Wyniki anonimowych ankiet mówią same za siebie. Jeśli chcesz przekonać się sam, jak pracuje się w Garo, zapraszamy!

09.08.2018 12:52

Fakt, jest trochę ciepło. Ale robimy wszystko aby się trochę schłodzić. Wyposażyliśmy halę w dodatkowe stanowiskowe wentylatory, dokupiliśmy dodatkowe dozowniki na wodę i jeśli upał naprawdę doskwiera zmieniamy godziny pracy. Jeśli chodzi o magazyn, nowe mury podczas tegorocznej zimy nie zdążyły się jeszcze nagrzać. Zdajemy sobie z tego sprawę dlatego pracownicy mieli dodatkowe przerwy podczas których mogli ogrzać się w biurze oraz wypić gorącą herbatę. Dbamy również o to, aby ubiór pracowników był dostosowany do warunków pogodowych. W okresie zimowych oprócz ciepłych polarów pracownicy magazynu otrzymują również kurtki zimowe. W razie dalszych pytań zapraszamy do kontaktu.
    Aneta

06.04.2018 13:18

@Tak Z Twojego postu nie wynika jednoznacznie jaka jest Twoja ocena firmy Garo Polska. Negatywnie oceniasz magazyn, ale jaki aspekt pracy masz na myśli? Czy chodzi o wynagrodzenie, a może atmosferę? Czy dostrzegasz jakieś pozytywy w pracy dla firmy Garo Polska? @info Rozwój firmy jest dla pracownika bardzo dobrą wiadomością. Czy firma aktualnie szuka nowych pracowników? Jeżeli tak, czy wiesz może do jakich działów?
    Nie

10.04.2018 20:55

Atmosfera i wynagrodzenie na niskim poziomie.
    Bartosz

23.03.2018 17:44

Podpowiedzcie jaka macie atmosferę w pracy?
    Tak

03.04.2018 08:34

Na magazynie dno :)
    Pesssm

25.02.2018 13:39

Niestety zaczyna się cięcie kosztów. Nie ma pracujących sobót, ludzie z produkcji odchodzą, przychodzą nowi. Ogólnie nic dobrego to nie wróży.
    info

01.03.2018 12:14

Z tego co wiem nowi przychodzą, bo zwiększane jest zatrudnienie.Cięcia kosztów nigdzie nie widać firma cały czas się rośnie.
    niki

18.10.2017 05:35

a jakie macie zarobki w firmie? na start i potem?
    Czosnek

22.01.2018 15:32

Na magazynie bardzo kiepskie. Proponują 2400-2500 zł brutto.
    Polecam

03.10.2017 17:07

Na pracę na produkcji nie narzekam. Monotonna ale bez stresu. Lada moment otwiera się nowa produkcja więc zobaczymy czy coś się zmieni. Co do magazynu to raczej chłopaki nie narzekają, dziwny tylko ten ich brygadzista i jego przydupasek
    Gosciowa

22.09.2017 20:02

Narzekają chyba tylko Ci którzy nigdzie wcześniej nie pracowali. Może nie jest idealnie ale nie znam chyba żadnej firmy w której wszyscy na produkcji byliby zadowoleni. Jak dla mnie jest Ok

Zostaw merytoryczną opinię o GARO Polska Sp. z o.o.