Johnson Controls Int. Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 222 ocen.

Opinie o Johnson Controls Int. Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson Controls Int. Sp. z o.o.

Weronika

@mody, proszę Cię o zamieszczenie merytorycznej opinii o Twojej pracy w Johnson Controls Int. Czy w Twojej ocenie warunki zatrudnienia są satysfakcjonujące? Może jest również coś, co jest warte poruszenia na tym forum i związane jest z tym pracodawcą?

oglądaj wrealu24pl

Ta firma należy do żydów chazarskich :):):) Polaka jak niewolnika traktują !!! Oglądaj wrealu24.tv prawicowe media żaden TVN POLSAT i TVP :):):)

Tomek

pracowałem na tłoczni najlepsze były selekcje kiedy był duży odrzut przychodził koordynator i kazał wymieszać złe części z dobrymi :)

Weronika

@Był pracownik, co wpływa na Twoją opinię? Jakie masz doświadczenie wynikające ze współpracy z Johnson Controls? Uargumentowana wypowiedź będzie ważnym źródłem informacji dla osób chcących pracować w tej firmie.

Był pracownik

Nie polecam tej firmy

Ciekawy

Witam, znajomy pracował w tej firmie pare lat na produkcji bardzo sobie chwalił więc skont te negatywne opinie piszcie jak jest naprawdę

mody
@Ciekawy 17.03.2018 10:26

haha ta chwalił pracować za nie duże pieniądze zresztą z takim wykształceniem skont haha

Marek134

Witam, czy ktoś pracował jako przedstawiciel handlowy/doradca techniczny w tejże firmie?

Nowy

Adient Poland Sp. z o.o. Świebodzin Witam, Wszystkich staram się praca Siemianowicach do działu utrzymania ruchu czy coś możecie powiedzieć na ten temat jaka praca itd.

Kolega

Hej ile dają na początek na nowej tłoczni proszę o szczere odpowiedzi

Dla wszytskich byłych pracowni

Witam :) Jestem byłem pracownikiem tej firmy przepracowałem 18 miesięcy w tym czasie miałem 3 dni L4 pracowałem w soboty niedziele w tygodniu po 12 godzin i ......... na moim świadectwie pracy słowa o tym nie ma ale jest natomiast napisane że w czasie zatrudnienia miałem 3 dni L4 ... Czy to czasem nie jest dyskryminacja ?? Inną pracę znalazłem bez problemu ale świadectwo pracy zostaje ze mną do końca życia i chyba gdyby oprócz wypisanego L4 i tego że ja dałem wypowiedzenie nikt nie wspomina o ponad 300 godzinach miesięcznie oraz że jako jeden z nielicznych podjąłem się pracy spawacza ale co tam na świadectwie śladu po tym nie ma. Myślę że to może dać do myślenia obecnie tam pracującym pracownikom ... A czy nadal firma jak pracownik chce podwyżki tłumaczy się kryzysem albo że jak zastrajkujecie to przeniesiemy fabrykę do Rumuni że za Was przyjadą Ukraińcy co będą z chęciom pracować za Was i to jeszcze za mniejsze pieniądze -- czy nadal tak wygląda motywacja pracowników ?? Pozdrawiam i życzę Wszystkim takim jak ja aby udało im znaleźć się normalniejszą pracę ... bo to moim zdaniem jedyne sensowne rozwiązanie

Wincenty Pstrowski
@Ola 04.03.2018 21:06

Ola, ale ty gupia jesteś. Tydzień to ma 24x7=168 godzin. A nadgodzin nikt nie chce, tylko spróbuj odmówić. Zresztą dobrze wiesz, bo nie jesteś Ola a kto jesteś poznałem po tych 300 godzinach w tygodniu.

misiek

(usunięte przez administratora) dlaczego moje posty są usuwane? link pomocny dla osób chcących pracować w Adient Siemianowice

misiek

Na serio można zarobić tyle co obiecują w Adient Siemianowice 2000 netto + 800 zł premii??:)

Xyz
@misiek 27.02.2018 23:10

Te 800 zł premi jest brutto a po drugie wysokość premi zależy od twojego zaangażowania w pracy i od koordynatora który to wypisuje

anonymous

Czytałem właśnie, że Adient 2 Siemianowice zatrudni 1500 osób, a w Adient 1 pracuje też 1500 razem 3000 osób sporo:)

Siergiej z Charkowa

My was wszystkich zastąpić Polaki. My już jechać wynajętymi autobusami hehe

oglądaj wrealu24.tv
@Siergiej z Charkowa 21.02.2018 16:56

Maklera przyjmie z otwartymi rękami !!! Ludzie z Afryki i tak tam nie będą pracować. W Niemczech jest wysoki social :):):)

AgAm3

Ja powiem tak... bardzo długo starałam się o zatrudnienie tam, pracuję prawie rok ,z dnia na dzień odechciewa sie Znajomości i układy po pierwsze. Takie osoby awansują idą pod zakład ( ostatnio kobietka po 3,5 miesiąca pracy hehe śmiech na sali...) , młodzi przełożeni a kompetencje dają dużo do myślenia, niestety doświadczyłam współpracy z "ekipą po znajomości" miesiącami trwał mobbing traktowanie jak śmiecia z zazdrości. X Alfa zero reakcji? Bo świetnie się po pracy bawi że swoimi pracownikami zwanymi a praktycznie im jest to brak profesjonalizmu i dojrzałości na stanowisko Lidera żeby oficjalnie pokazywał swoje bliskie relacje z grupą i nie reagując na ich nieprofesjonalne chamskie zachowanie wobec swojego kozła ofiarnego który ma Xxxxxxxxxx doświadczenia w branży kwalifikacje ambicję chęci i siły hah i to jest powód żeby ta osobę gnębić razem ze swoim Alfa szydzić i mieć temat przewodni do śmiechuu a jak przychodzi do poniesienia konsekwencji to Alfa i jego grupa ustalają wspólną wersję mającą na celu upokorzyć i zniszczyć szansę na dalszą pracę w firmie..bo będąc sam od miesięcy w takiej atmosferze i smieceniu człowiek nie potrafi obronić się przed całą grupą niedojrzałych podłych osób którzy zamiast zająć się pracą to głównym zajęciem jest dobijanie lepszego od nich. Zamiast przepraszam to jeszcze coś wymyślą żeby z deptać z błotem. Ktokolwiek tam wejdzie w krąg pewnych ludzi w pewnym miejscu uważa to samo co ja nie wiedząc o przeszłości -sytuacjach tej super grupki. Nikt nikogo nie nastawia każdy sam wystawia opinie po doświadczeniach w tym zakresie. Co by nie zrobić to źle to obserwacje jak w zoo to szepty zs plecami dzieje się coś złego - mobbing zachowanie na poziomie patologii to jest udawana rozmowa z żadnymi skutkami. płaczą że nie ma ludzi proszą o nadgodziny tych którzy mają finansowa lipę i ciężką sytuację bo wiedzą że jakiś Delta nie odmówi. Pomijając inne różne ekipy zs młode i zbyt niedojrzałe do pracy w tej branży. Przyjdzie chopek pierwsza praca ma szczęście idzie pod firmę i w tym momencie najchętniej by siadł na tronie i dziecko chce moralizowac chopka co doświadczeniem i innymi aspektami jest milion mil nad nim. ... Samowolka jednych s drudzy muszą się prosić żeby iść do toalety już nie mówiąc o papierososie. Robol tyra na target hendler sobie na wszystko pozwala podskakuje zaburza czyjąś pracę nie wykonuje swoich obowiązków chodzi gdzie chce kiedy chce kierunek palarnia co 20 min max s jak prosi się go o zamiane bo człowiek chce iść do toalety to głośne NIE i śmiech ale target wpisony mo. Dzieciarnia i patologia zero szacunku do starszych i ogólnie do innych, zero współpracy. Kolejna sprawa jest taka że koledzy z zagranicy mają darmowy dojazd pracowniczy a my? Hehe bilet za duży hajs i parę godzin straconych. Panie z zagranicy dopiero przyjechały i już próbują wprowadzać swoje zasady komentują prowokują człowiek nic w tym języku nie rozumie Tak nie było pracowników ze teraz super pracowników Polaków się zwalnia bo woli się osoby z zagranicy. A jak inaczej ma być na umowachmiesięcznych cciągła niepewność strach przed utratą pracy bez powodu. Źle siętam dzieje dziwny system wartości przebiegu współpracy. Nie dla mmnie takie traktowanie i psychiczne warunki i tłumienie w sobie ze strachu że nie przedłuża super miesięcznej umowy. Praca jako czynność super interesująca ambitna ciekawa odnajduje się idealnie do niej bo mam duże doświadczenie zawodowe w całej branży automotiv. Tylko ta atmosfera nieciekawi ludzie którzy myślą że mając znajomości mogą wszystko co chcą nie ponosząc konsekwencji. Każdy człowiek i pracownik musi być równy i podstawą jest Szacunek do drugiej osoby i odpowiedni sposób współpracy z innymi to jest właśnie moja mała porada. Ps. Pomijam 40 latkow chodzących skarżyć delikatnie ujmując. Daremne ... I ....Zarobki Ok a wymiana tych ubrań tragedia wyprane zmieszane damskie męskie wieczne kolejki czasem nie ma tego czasem ich w ogóle nie ma. Średnio kobieta ma ochotę chodzić w ubraniach po mężczyźnie rozciągniętych i kompletnie nie dopasowanych i zmechaconych ani to apetyczne ani higieniczne. Zmiany zmiany zmiany polecam....

abdullach wisimulaha
@biały murzyn 21.02.2018 16:49

Większość ogłoszeń z ofertami nowych stanowisk wywieszonymi na stołówce to pic. Właściwi ludzie zostali już wcześniej wytypowani. Oczywiście ich cechą wspólną jest to, że mają tzw; plecy.

wujek

Witam Jak wygląda praca w kontroli na jakim dziale najlepiej a na jakim najgorzej?

wrealu24 tv oglądaj
@wujek 12.02.2018 18:12

Tam wszędzie mobing i (usunięte przez administratora) :):):)

endrju w.

w moim przypadku współpraca z JC było jak wejście w (usunięte przez administratora) Brak kompetencji kadry zarządzającej, dodatkowe obowiązki i odpowiedzialność, brak jasnej struktury w dziale. Stanowczo zalecam ostrożność przy zmianie pracy na JC bo można obudzić się z ręką w nocniku. Firma amerykańska ale standardy polskie.

wrealu24 pl oglądaj
@endrju w. 11.02.2018 14:56

standardy polskie ?? ja myślę że chińskie :):):) za miskę ryżu taki współczesny (usunięte przez administratora)

oglądaj wrealu24pl

Koncerny zagraniczne są po to aby jak najbardziej wykorzystać Polaków https://www.youtube.com/watch?v=ONdkV80GXMo Oglądajcie prawicowe media wrealu24.pl

Kura

Jak wam (usunięte przez administratora) nie pasuje to (usunięte przez administratora) na zasiłek .

PO to dno
@Kura 27.01.2018 20:16

Głupiś i tyle ...

Bronislaw komornowsko

Wszyscy narzekacie kto was trzymie tam na sile ?idzcie do prywaciarza napierdalajcie po 12 godzin . Pozatym prawda jest taka ze sa dni w ktorych naprawde trzeba cierpliowsci sily itd ale ale sa dni co opierdalacie sie pol dniowki zarobki owszem (usunięte przez administratora) sa ale tak jak mowie nikt nikogo na sile nie trzyma narzekacie won do prywaciarza lizac dupska

MALA MIII

Mam opinie o dziale montaz 4 ,ladnie wyprowadzili ludzi z Aktriona w pole ,praca na linii z nimi ,obiecywanie ,ze beda wliczani do premii za ponad norme .ale zapomnieli poinformowac ludzi ,ze to dowcip ,Aktrion dawal z siebie ile sie dalo ,a zrobili ich na szaro ,uzylabym innych okreslen mniej uprzejmych ,ale by mnie ocenzurowano

profesor doktor
@mala mii 28.10.2017 20:06

Sobie nie se i depczą nie deptają ;). Po wpisie wnoszę żeś fizyczna :)

Pic na wodę fotomontaż

Jak tam misiaczki? Jak sądzicie kiedy nas wymienią na Ukraińców?

Montaż 3

Jak nowe torby ? Zadowoleni ? :)

mikołaj mariusz
@Montaż 3 06.12.2017 17:05

Nowa świecka tradycja: puste torby bez prezentów.

Przybysz

Pracowałem w tym zakładzie i mogę powiedzieć tyle: jeśli masz mocne nerwy i twardą (usunięte przez administratora). to tam się nadajesz. Pracownika mają za nic, jakiekolwiek zdarzenia życiowe są dla nich niczym. Śmierć w rodzinie ? masz jeszcze jedną ciocię. Chore dziecko ? zadzwoń do sąsiadki bo cie wcześniej nie puścimy. Źle się czujesz ? ale jeszcze nie umierasz dasz rade. Tak wygłąda moje doświadczenie w tym zakładzie. może się teraz coś zmieniło, ale raczej nie sądze.

Weronika

@Były pracownik rozumiem, że praca w Johnson Controls Int. Sp. z o.o. nie była dla Ciebie zadowalająca, Twój wpis o tym świadczy. W jaki sposób objawiało się negatywne traktowanie Cię w pracy? Czy próbowałeś podjąć rozmowy z kierownictwem o swoich uwagach dotyczących atmosfery w pracy?

Były pracownik

Ta firma to porażka, pracowałem tam za długo i dowiedziałem się jeszcze więcej, konfidentów, lizusów tam nie brakuje, pracownika traktują jak śmiecia, o niczym na bieżąco nie powiadamiają, dopiero po fakcie, pracowników na nową halę będą chyba szukać w innym kraju, bo ludzie mają swoją godność. Ps Pozdrawiam kadrową zołzę, która odnosi się do ludzi z brakiem jakiegokolwiek szacunku, pamiętaj co to szacunek rozpieszczona smarkulo, poza tym Karma Zawsze wraca!

mala miii
@Były pracownik 03.11.2017 05:42

chopie nie cytolzes gazetki Adient wspiera zawodowki i gwarantuje im prace w renomowanej firmie ha ha biedaczki z tych uczniow

Mateo

MALA MIII Pan Dyrektor robi dobrą minę do złej gry, gdyby taki był jak piszesz to wywalczyłby dla pracowników podwyżki i nie tylko, jest pracownikiem Korporacji, a tam są pewne reguły na których najbardziej cierpią pracownicy najniższych szczebli. Stworzył związki zawodowe które są tylko po to aby były..

mala miii
@Mateo 03.10.2017 06:45

chopie jo sie nawet nie moga doprosic o obnizenie stolu do sprawdzania siedzisk ,widocznie pilach za malo mleka ,a to naprawde jest maly wisilek ,a ja bylabym mniej niezadowolona ,juz olalam te premie i podwyzki i tak szukam normalnej roboty ,resztki szacunku do siebie mi jeszcze zostaly

Robert

Czy uważacie, że to sytuacja bez wyjścia? Aż trudno uwierzyć, żeby nic nie można było zrobić? Tym bardziej, że tu nie chodzi o finanse tylko o ludzi!!

mala miii
@Robert 04.10.2017 17:35

dzieki robercik ,skumales o co mi chodzi

Robert

Może warto rozmawiać na temat problemów. Nie ma ludzi niezastąpionych a jeśli są w firmie osoby uważające się za panów życia to należy to zmienić. Rozmawiajcie z dyrekcją bo to poprawi atmosferę i chęci do pracy!!

MALA MIII

chcialabym zeby moje wpisy przeczytal Pan Dyrektor Reczko ,to ludzki dyrektor ,pamietam jak pomogl mi z ciezkim wozkiem na weno jak wspolpracownicy patrzyli jak sie szarpie z tymi trackami ,na festynach rodzinnych bawi sie z ludzmi i do dzis zawsze pierwszy mowi dzien dobry ,tylko do niego mozna sie zwrocic w takich problemach ,ja lubie prace na szybkich obrotach ,ale nigdy nie doswiadczylam mobbingu w pracy ,po pracy w Hance to moja ulubiona praca byla

Zostaw opinię o Johnson Controls Int. Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson Controls Int. Sp. z o.o.