Grupa DSF Sp. z o.o.

Adres: Powstańców 4A lok. 67, 05-091 Warszawa

NIP: 1251620232 KRS: 0000457046

Grupa DSF Sp. z o.o.
2 123 429 5 1

Opinie o Grupa DSF Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

okradziony
 Opinia

Prezesie (usunięte przez administratora) złodzieju i twoja klika oddaj pieniądze, które ukradłeś. TVP transmitująca twoje hobby będzie lekko zdziwiona, że jesteś (usunięte przez administratora) chyba że razem z tobą to preferuje w co nie chce mi się wierzyć. Złodzieju nie pogrążaj obecnie rządzących bo dzięki nim są stawki godzinowe, które w miarę godnie odnoszą się do pracy wyrobnika. Złodzieju chyba że jesteś ustawiony w obecnej opozycji i uważasz, że po wyborach jesiennych wygrają i będzie jak dawniej tzn. w (usunięte przez administratora) z człowiekiem . Mam nadzieje złodzieju , że obecna władza osądzi cię sprawiedliwie jako złodzieja i malwersanta.

Pomocna?
Tak4Nie
Bez sił
 Opinia

DUBA wzioles pieniądze za obiekt na którym stałem dlaczego ja jeszcze nie mam zapłacone za tę miesiące.co robisz z naszymi pieniędzmi.jest pewna znana ci osoba w naszym mieście i do niej chcemy się skierować żeby jako osoba medialna pomogła nam do ciebie przemówić skoro tak przed nami uciekasz.

Pomocna?
Tak6Nie
Pracownik
 Opinia
@Bez sił 21.06.2019 08:21

Innych sposobów nie ma. Chowa się jak szczur.

Pomocna?
Tak1Nie
kot
 Opinia
@Bez sił 21.06.2019 08:21

Bo to kawał (usunięte przez administratora) i cwela (usunięte przez administratora) żeby to czekało w przyszłości jego jeb rodziny co teraz nas

Pomocna?
Tak4Nie
Szybki
 Opinia
@Bez sił 21.06.2019 08:21

Trzeba (usunięte przez administratora) naglosnic w mediach niech każdy wie co go czeka jak do tej sieciowy się zatrudni

Pomocna?
Tak2Nie
Były pracownik
 Opinia
@kot 21.06.2019 21:09

Dokładnie, ktoś powinien to naglosnic w mediach.

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik
 Opinia

Ludzie macie jakiś nr.telefonu do kadr tej zapyziałem firmy....jakby ktoś podał to dziękuję Jak dzwonię na ten nr.,chyba do biura to nie chcą podać...

Pomocna?
Tak1Nie
Zrobiony w bambuko
 Opinia
@Były pracownik 24.06.2019 14:01

Mam dwa do księgowości: 697 690 750, 665 667 285

Pomocna?
Tak1Nie
Bez sił
 Opinia
@Zrobiony w bambuko 24.06.2019 15:51

Pod tymi nr p.kasia i p.karolina już dawno nie odbierają dziś też próbowałem dzwonić ale mnie to już chyba zablokowały

Pomocna?
TakNie
DS(y)F
 Opinia

Justynka nic się nie wypowiada? Trzęsie raciczkami że strachu? Bój się, bój bo i ty jesteś w tym umoczona. Nie wybielisz się.

Pomocna?
Tak9Nie
Bbbbb
 Opinia
@DS(y)F 20.06.2019 15:51

Trzęsie, ona i jej podobne lachony (usunięte przez administratora) jeszcze poniosą za wszystko odpowiedzialność

Pomocna?
Tak4Nie
Misiek2
 Opinia
@DS(y)F 20.06.2019 15:51

Jaka Justynka szmatowa (usunięte przez administratora) przez nią tyle każdy (usunięte przez administratora) darmo

Pomocna?
Tak2Nie
Diablo
 Opinia
@Misiek2 21.06.2019 21:11

Jutro administracja kiego (usunięte przez administratora) usuwasz palę temu (usunięte przez administratora) ile ci (usunięte przez administratora) płaci z usowanie

Pomocna?
TakNie
świadomie oszukana
 Opinia

Sławciu napisz komu płacisz za kontrakt w płocku na hali - czy to jest korupcja?, komu płacisz pod stołem, aneta zdjęcie z godłem,mundurem??????????????? a pracujesz na macierzyńskim i od dawna zgadzasz się na oszukiwanie państwa i nie płacenie zusu i podatków z imprez?????????????????? Justyna.... wystarcząTwoje wulgaryzmy i maile z błędami. A jak płakałaś na galach bo proste polecenie ciebie zabijało, a potem gadałaś głupoty, że gdyby nnie ty.... to firma by funckjonowała wyśmienice. Napisz co mówiłaś o kontroli z mswia. Okradacie i oszukujecie niewinnych ludzi z pełną premedytacją bez skrupułów. Usuńcie ten post wolny kraj to go ponowię z kolejnymi szczegółami dotyczącymi innych aspektów.

Pomocna?
Tak7Nie
Bez sił
 Opinia
@świadomie oszukana 19.06.2019 12:06

DUBA nie ma nic wspólnego z halą w Płocku.nic za to mu do kieszeni nie wpada .ten łysol w Płocku już nie ma żadnej władzy.jedynie co jest winien to pieniądze ludziom z Płocka.justynka wplyn swoją sztywna gadką na tatusia żeby oddał co ukradł.

Pomocna?
Tak4Nie
Zdegustoeany
 Opinia
@świadomie oszukana 19.06.2019 12:06

To on jeszcze ma jakieś obiekty w Płocku? Mecze piłki nożnej też tam obstawia?

Pomocna?
Tak1Nie
Bez sił
 Opinia
@Zdegustoeany 19.06.2019 18:22

Napisane było Duba nic w Płocku nie ma w Płocku nie ma już oddziału dsf.to jest inna firma.nikt na tego złodzieja już nie pracuje.

Pomocna?
Tak3Nie
Bbbbb
 Opinia
@świadomie oszukana 19.06.2019 12:06

Wrzuć na google, tam nie zginie komentarz. A więcej osób zobaczy o tej uczciwej firmie i tym 2 oszustkom.

Pomocna?
Tak2Nie
Misiek2
 Opinia
@Zdegustoeany 19.06.2019 18:22

To (usunięte przez administratora) duże pasowało odwiedzić w tym jego rodzinnym (usunięte przez administratora) może wtedy by inaczej (usunięte przez administratora) gadał a nie się (usunięte przez administratora) chowa za następnym celem leszko

Pomocna?
Tak1Nie
Bez sił
 Opinia
@Bbbbb 20.06.2019 21:55

Ja już pisałem do całej trujący.justyna.k... aneta.w.d. i nawet agnieszka.r. żadna niezragolowa na wpisy a nigdzie więcej się nie da wszystko poblokowane.nie stać mnie żeby codziennie jeździć do Warszawy ale po niedzieli poświęcę dzień żeby zrobić nalot na ich bur..l. ..duba kiedyś wpadnie sam w swoje sidła i to jest cos więcej niż tylko puste pisanie.

Pomocna?
Tak2Nie
Diablo
 Opinia
@Bez sił 22.06.2019 07:31

Wiecie co najlepiej by było jak byśmy się zebrali razem pod biurem i go (usunięte przez administratora) dube docenić nawet za wszelką cenę jak by było nas więcej mamy szanse coś osiągnąć co wy na to

Pomocna?
Tak2Nie
Zdegustowany
 Opinia

Kolejny raz z rzędu usunęli komentarze jeszcze rano było 412 a teraz już 405 Ludziska wstawiajcie swoje opinie o nich niech społeczeństwo zobaczy jaka to nierzetelna firma. Również niech instytucje Państwowe zaczną tu zaglądać.

Pomocna?
Tak2Nie
Axxx
 Opinia
@Zdegustowany 19.06.2019 11:20

Usuwają że strachu bo kto teraz na nich będzie pracował.pisalam żeby każdy jak może i gdzie się da rozgłaszał ich nazwiska żeby już nikogo nie okradli a tu wcześniej czy później pieniądze i tak odda nie chce po dobroci to go sąd zmusi a pieniędzy to na obiektach już się nie nachapia. DUBA to (usunięte przez administratora) i tyle w temacie.

Pomocna?
Tak2Nie
Komentarze
 Opinia
@Zdegustowany 19.06.2019 11:20

Trzeba wstawiać komentarze w innych miejscach, portalach. Na google nie maja wpluwu. Tam nie przekupia nikogo.

Pomocna?
Tak1Nie
Misiek2
 Opinia
@Zdegustowany 19.06.2019 11:20

Jak do końca miesiąca nie dostanę kasy to tego (usunięte przez administratora) dube i leszko do uwagi opisze niech idzie w świat żeby ostrzec wszystkich przed takimi debilami nawet w przyszłości jak by chcieli zatrudniać ludzi żeby każdy wiedział co ich czeka

Pomocna?
Tak2Nie
Dżałf
 Opinia

Dla osób z Warszawy chcących złożyć pozew zbiorowy Grupie DSF. Piszcie swój kontakt na mojego maila: antonio.sienkiewicz@wp.pl. Teraz tak... Ruszamy z kopyta od początku lipca. Im więcej osób tym lepiej. Na chwilę obecną jest całe IMiGW(10 osób) i parę sztuk z innych obiektów. Co jest potrzebne na pewno: umowy zawarte z Grupą.... Rozwiązanie umowy zlecenie z winy Zleceniodawcy i wezwanie do zapłaty na określoną liczbę godzin i kwotę jaka się należy za przepracowane godziny. Piszcie na maila(nie wysyłajcie żadnych dokumentów jakby co na maila na chwilę obecną) a w miarę możliwości odpiszę co i jak. W KUPIE(żeby nie pisać że w Grupie tfu tfu tfu) SIŁA!!!! Pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie
Bez sił
 Opinia

Nikt już nic się nie udziela wszyscy chyba czekają na cud.Misiek też ucichł wszyscy tylko gadają a jak przychodzi co do czego..to liczą że wszystko załatwisz za nich albo co poniektórzy poskładali papiery do sądu.tylko co dalej duba powinien tu coś napisać .jak nie można w inny sposób się do niego dostać.on sobie jakoś radzi a nas ma głęboko w d...e.

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik
 Opinia

Chętnie dopiszę się do pozwu zbiorowego,im nas więcej tym gorzej dla tego posrańca duby.....złamasa.....jakby co mój mail.......zolejek@o2.pl

Pomocna?
Tak2Nie
Gonzo
 Opinia

Jakiś kontakt do pozwu zbiorowego?

Pomocna?
TakNie
Bez sił
 Opinia

No to mnie duba urządził trzy miesiące niezapłacony kredyt i wczoraj info iż łapę kładzie komornik nawet nie miałem możliwość dogadać się z bankiem bo na konto nic nie wpływa a kieszeń pusta . Dziękuję Sławku .po takim czasie kiedy ty chapaled do własnej kieszeni ja jestem w totalnym szambie.DZIEKUJE.

Pomocna?
Tak6Nie
Szybki
 Opinia
@Bez sił 15.06.2019 09:19

Siemanko dlatego (usunięte przez administratora) trzeba nauczyć pokory do pracowników bo żeby nie my to śmieć nie miał by nawet złotówki pisaniem tu nic nie wskuracie ponieważ (usunięte przez administratora) admin kasuje co (usunięte przez administratora) karze trzeba działać i (usunięte przez administratora) usadzic tylko trzeba razem to zrobić większe mamy szanse

Pomocna?
Tak5Nie
Bez sił
 Opinia
@Szybki 15.06.2019 09:48

Jego nazwisko i tych panienek powinno być upublicznione żeby nikt już nie pracował pod ich rządami bo dorobią się jedynie nerwicy.no chyba że ktoś z nudów będzie u niego pracował bo na pewno nie po to żeby zarobić na chleb..że państwo polskie nic nie może zrobić z takimi ludźmi.takie złodziejstwo to tylko w Polsce.

Pomocna?
Tak3Nie
Hhhh
 Opinia
@Bez sił 15.06.2019 09:19

Misiek może teraz się k...... Wypowiesz. Co w takiej sytuacji maja ludzie robic. Jeszcze jedna jakąś obronczyni byla tego oszu...sta. Noi co k.... Teraz. Ktora z pan pomoze.

Pomocna?
Tak2Nie
Bez sił
 Opinia
@Hhhh 15.06.2019 11:56

Mi to już chyba tylko sznurek pomoże.bylem tam ale nikt nie otwierał.duba człowieku oddaj pieniądze ..

Pomocna?
TakNie
Dżałf
 Opinia
@Bez sił 15.06.2019 12:56

A gdzie byłeś???? Firma ma teraz nowy adres.. Uciekli (usunięte przez administratora) na ulicę Tarnogórską 16... Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Samo zło
 Opinia
@Bez sił 15.06.2019 09:19

Ty jeszcze dziękujesz za to, że Ciebie oszukał!! Jego bezczelność nie ma granic ! Pędź jak najszybciej do sądu, może jeszcze coś ugrasz. Justyna K. to jego nieślubna córka, która odnalazła ,,tatusia'' po latach, więc ją finansuje, a znajdzie się ich więcej. Nie macie na co liczyć, to są beznadziejni ludzie pod każdym względem.

Pomocna?
Tak5Nie
Bez sił
 Opinia
@Samo zło 16.06.2019 19:44

Ta s..a to jego córka boże miej nas w opiece.no to teraz mężowie( partnerzy) wszystkich tam pracujących lo.h posiadający dzieci powinni naprawdę sprawdzić czy wychowują swoje dzieci.toc to ta Justyna z r.ja widać że wredne suk...e.a i ta Anetka to nie lepsza.gang duby.

Pomocna?
Tak1Nie1
Niki
 Opinia
@Bez sił 15.06.2019 12:56

Posłuchajcie ta (usunięte przez administratora) sobie jaja robi jak czyta (usunięte przez administratora) dawajcie się zebrać razem w tej sprawie i do sądu go (usunięte przez administratora) podać bo to są ciężko zarobione pieniądze pracowałam w tym (usunięte przez administratora) i wiem jak jest więc zgrać się i tyle

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Bez sił
 Opinia

Dokładnie.czy ktoś tam odpowiedzialny są zaistniała sytuację może wkoncu poinformować ludzi kiedy będą oddane pieniądze.sxukacie ludzi do nowej firmy zastraszacie jeszcze wam pozostałych pracowników .a co z ludźmi którzy jeszcze nie otrzymali wypłat zarobionych w dsf .poknijcie się w głowy i oddajcie pieniądze.

Pomocna?
Tak4Nie
Dżałf
 Opinia

Hmmmm.... Marek O. były koordynator Grupy Dsf a obecnie znowu pracownik firmy Impel. I nagle Impel przejmuje obiekty po Grupie albo namawiają pracowników na porzucanie stanowisk..... Przypadek???? Jak dla mnie Marek O. działał od samego początku na szkodę Grupy(złodzieje tak czy tak). A i koordynator z niego był (usunięte przez administratora) a nie facet. Ta firma została zeżarta i rozpieprzona od środka. Ale jak widać nadal gnieżdżą się w niej glisty i wszelkiej maści robactwo i larwy.

Pomocna?
Tak1Nie1
Dżałf
 Opinia

Jest prosta sprawa. Musicie zejść z obiektów. Wypowiedzieć umowę zlecenie z winy Zleceniodawcy i jednocześnie złożyć wezwanie do zapłaty z wyszczególnionymi miesiącami ile godzin i jaka kwota. Muszą Wam to podpisać. Nie bójcie się bo i tak już nic nie macie do stracenia. Najlepiej byłoby się jakoś zgadać i walnąć grupowy pozew z jak największą ilością osób. Z tego co wiem to pracownicy z IMiGW już coś takiego szykują.

Pomocna?
Tak3Nie
Szybki
 Opinia
@Dżałf 15.06.2019 14:07

Jestem za

Pomocna?
TakNie
Misiek 2
 Opinia

Ta (usunięte przez administratora) firma będzie opisana w gazecie już ja się o to postaram żeby nikt nie zatrudniał się w sieciowej foremce no i jak wyczytałem wcześniej o tym żeby się zebrać itd jak coś to jest pełniejsze że jest wygrana jak coś pisze się z wami trzeba (usunięte przez administratora) tego nicponia

Pomocna?
Tak3Nie
Axxx
 Opinia
@Misiek 2 13.06.2019 08:13

Na dube to już określeń nie ma .pisałam żeby (usunięte przez administratora) otworzył i te jego panienki zarobią kasę żeby ludziom oddać.prxeciez na te zakłamane ryje nikt im patrzył nie będzie.justynka i tak chętnie daje to może zarabiać.

Pomocna?
Tak1Nie
Tosiek
 Opinia
@Misiek 2 13.06.2019 08:13

Trzeba (usunięte przez administratora) ta rzekoma firme i zlodzieji

Pomocna?
Tak2Nie
Szybki
 Opinia
@Tosiek 13.06.2019 09:32

(usunięte przez administratora) tych frajerów i ta rzekoma firme

Pomocna?
Tak1Nie
Szybki
 Opinia
@Misiek 2 13.06.2019 08:13

Ta smieciowa podfremka

Pomocna?
TakNie
Oszukana przez DSF
 Opinia

A Pani Aneta to jest na macierzyńskim czy pracuje? No właśnie, kolejny wątek w tej firmie. Najpierw podnoszenie wypłaty, teraz praca na macierzyńskim. Ciekawe czy zus wie? Praca mundurowych na imprezach też wątpliwy temat. Gotówki w biurze kolejny. I tak można zadawać pytania. Najważniejsze to wypłacenie pieniędzy. Justyna to jedyny ochroniarz na koturnach. Nikomu nie polecam tej firmy.

Pomocna?
Tak3Nie
Oooooo
 Opinia
@Oszukana przez DSF 13.06.2019 09:23

Ciekawy jej ten macierzyński skoro chodzi na imprezy i pzeciez ludzi ogarnia. Chyba kolejny myk. Zus powinien sie ta sprawa zajac.

Pomocna?
Tak4Nie
Były pracownik
 Opinia
@Oszukana przez DSF 13.06.2019 09:23

Jak od większości nie odprowadzaja skladek to i to mnie nie dziwi. Sami sprawdzcie czy macie placone skladki bo w naglym wypadku mozecie sie zdziwic. Wyplaty pod stolem. Najnizsza krajowa na papierze-to jest wlasnie dsf.

Pomocna?
Tak1Nie
Iiuuu
 Opinia
@Oooooo 13.06.2019 10:29

Aneta naprawde tak robisz??????????? Wstyd. Mam nadzieje ze zglosilas do zus podjecie pracy.

Pomocna?
Tak1Nie
Aneta
 Opinia
@Iiuuu 14.06.2019 13:34

Taaaaaa jak całą resztę machlojek

Pomocna?
TakNie
Axxx
 Opinia
@Aneta 14.06.2019 13:51

Ty wredna su.o zapłacisz wszystko zobaczymy kto się będzie z kogo śmiał.twoj mąż powinien test na ojcostwo zrobić bo może się okazać że wraz ze stanowiskiem duba dał ci coś jeszcze .i dlatego trzyma cię przy sobie.pobierasz pieniądze to na pewno nie są pieniądze za twoją ciężką pracę.

Pomocna?
Tak4Nie1
Misiek2
 Opinia
@Axxx 14.06.2019 17:02

Daje (usunięte przez administratora) za talez zupy (usunięte przez administratora) za nasze wyplaty

Pomocna?
Tak2Nie1
ja
 Opinia
@Oooooo 13.06.2019 10:29

ale to wiadomo ze sie wyprze... na to nie rady.

Pomocna?
TakNie
Fadek
 Opinia
@Axxx 14.06.2019 17:02

Koniecznie. Bo duba (usunięte przez administratora) wszystko;) bez ograniczeń zryty łeb od sterydów ma. A te laski durne. Zona i kochanki jeden klan.

Pomocna?
Tak2Nie
Martin z Płocka
 Opinia

Ludzie jacy Wy naiwni, nie czekajcie na wypłaty bo ich nie dostaniecie. Jedyne co możecie zrobić to odejść z pracy, wtedy będą zerwane kolejne kontrakty i braknie im kasy. Póki co kasa wpływa Ale na konta osób wysoko postawionych w tej firmie, do Was niestety nie trafi. Przecież to widać że to wszystko kręci się tylko po to aby kierusy I managery mogli zgarnąć chociaż jeszcze jedną grubą wypłatę. Taki lajf

Pomocna?
Tak1Nie
Yyyy
 Opinia
@Martin z Płocka 14.06.2019 15:57

Nikt nawet dnia dłużej nie powinien na ta bande zło..dziei pracować

Pomocna?
Tak2Nie
Axxx
 Opinia

Dziś jest 15 według sms .ów jakie ostatnio przyszły do tego dnia miało być wszystko uregulowane .poczekam wkoncu dzień dopiero się zaczął jeśli nic nie będzie po niedzieli sławus i Justynka na kolanach oddadzą pieniądze.moze ten cały MISIeK się orientuje czy na Płock poszły przelewy ..nie zadowole się informacja iż ten (usunięte przez administratora) nie ma pieniędzy miał czas żeby spieniężyć swoj dobytek lub pożyczyć tak jak my pożyczamy przez jego nieudolność bo pod tą łysa kopuła to on pewnie przyrodzenie nosi .bo te jego służebnice to chyba tylko na kasę leciały .toć urodziwy Sławomir nie jest sama cofki dostaje jak patrzę na niego.oddaj łysolu pieniądze.

Pomocna?
Tak2Nie
Jjjjj
 Opinia
@Axxx 14.06.2019 07:22

Są lachony co lecą na niego. Ale wiadomo dlaczego. W tej firmie awanse sie dostaje przez łóżko. Prawda Panie Dyrektor.

Pomocna?
Tak2Nie
Tosiek
 Opinia
@Jjjjj 14.06.2019 09:48

Jaki dyrektor ta (usunięte przez administratora) duba (usunięte przez administratora) wyzywa te wypłaty już w krutce

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
 Opinia

Bylen dzisiaj w biurze a tam zamknięte. Zmienili adres?

Pomocna?
TakNie
nick
 Opinia
@Ja 13.06.2019 14:35

zmienili

Pomocna?
TakNie
Axxx
 Opinia
@Ja 13.06.2019 14:35

Ponoć gdzieś na żyznej.

Pomocna?
TakNie
Lol
 Opinia
@Axxx 13.06.2019 16:46

Tarnogorska 16

Pomocna?
Tak1Nie
Lol
 Opinia

Tam sa na stowe.

Pomocna?
TakNie
Leeee
 Opinia

Tak adres dobry.

Pomocna?
TakNie
Ja2
 Opinia
@Ja 13.06.2019 14:35

Jak się nie placi to sie trzeba wprowadzać

Pomocna?
Tak1Nie
Oszukany przez DSF
 Opinia

Tarnogórska 16 byłem osobiście

Pomocna?
TakNie1
#
 Opinia
@Oszukany przez DSF 13.06.2019 19:57

Czego się dowiedziałem ciekawego?

Pomocna?
TakNie
Szybki
 Opinia
@# 13.06.2019 22:13

Co się dowiedziałem

Pomocna?
TakNie
misiek
 Opinia

Gdybym był jako Justyna to bym sie podpisal jako ona... ale spoko dobrze wiedziec;) Wiec jestem mężczyzna;:)

Pomocna?
TakNie4
Ktos
 Opinia
@misiek 12.06.2019 20:22

Nie ośmiesza się i przestań pisać tu bajeczki Ludzie są wściekli i mają prawo bo duba ich zrobil w Ch.... A A ty piszesz jak w tej firmie jest super Jest jedno wielkie smierdzace g.....o zresztą tak jak ty Dsf iprezesik duba że świta okradaja ludzi pracowników

Pomocna?
Tak7Nie
Ubawiony
 Opinia
@misiek 12.06.2019 20:22

Rzeczywiście patrząc na ciebie misiek tak podejrzanie wyglądasz ni to kobieta ni facet. Kawał faceta z Ciebie Justyna:)

Pomocna?
Tak5Nie
Axxx
 Opinia
@Ktos 12.06.2019 20:27

No my w Płocku już działamy obiekt na którym byłem już przejęła inna firma tak więc parę tysiaczków już im do kieszeni nie wpadnie.teraz droga sądowa chcemy odzyskać nasze pieniądze i to z odsetkami za każdy dzień opóźnia i jeszcze zapłaci kare bo rozwiązaliśmy umowy z winy pracodawcy..poczekamy bo na żadne obietnice tego złodzieja duby.i tej Justyny nie damy się nabrać.juz kręcili nami 3 miesiące. Trzymamy rękę na pulsie i jak tylko oni coś na tej żyznej zaczną kombinować to im to będziemy utrudniać .DUBA....i Justynka to (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Do Misiek
 Opinia
@misiek 12.06.2019 20:22

Kobieto/facecie jak wolisz. Sama przyznalas, ze dostajesz pensję na czas. Więc co sensownego masz do powiedzenia tym pewnie setkom ludzi, ktorzy od 3 mcy komponują skąd wziąść kasę na jedzenie dla dzieci. NIE INTERESUJE MNIE NA CO DUBA WYDAJE KASĘ. Ale niech wkońcu znajdzie resztki honoru i wyplaci ludziom ich zasłużone pensje. Tylko tyle i az tyle. I jeśli nie jesteś w sytuacji takiej jak My, że nie mamy na chleb to nie udzielaj sie. Chyba ironię widzisz. Bo najedzony głodnego nie zrozumie. Więc skoncz już swoje wywody i zabierz sie za pracę ku chwale Bossa.

Pomocna?
Tak5Nie
Iiii
 Opinia
@Axxx 13.06.2019 06:46

Teraz to Duba obiecuje gruszki na wierzbie. Musimy walczyć o nasze pieniadze, bo innym obiecuje zwrot dlugow. Stawki podnosi-tylko co z tego jak kasy nie wyplaci..... Chyba czas wydzwaniac i jezdzic do nich codziennie. Zeby czasami o nas nie zapomnieli. Teraz Duba wziął się za robotę bo co mądrzejsi juz się zwolnili a tylko Justyna i Aneta tam dzialaja.

Pomocna?
Tak5Nie
Tosiek
 Opinia
@Axxx 13.06.2019 06:46

Co za idiota administrator że sowa też musi (usunięte przez administratora) w kieszeń wchodzić jedna (usunięte przez administratora) smieciowa żeby tym (usunięte przez administratora) to samo się stało co nam (usunięte przez administratora) wypłacaj (usunięte przez administratora) wypłaty każdy ma rodziny i opłaty dlatego nie możemy im na to pozwolić i trzeba działać

Pomocna?
Tak4Nie
Elll
 Opinia
@Tosiek 13.06.2019 08:25

Kiedyś czesciej znikały niekorzystne wpisy o firmie, teraz sie troche powstrzymuja. Ale podobno Duba oplacil ten portal zeby kasowal niewygodne dla niego wpisy.

Pomocna?
Tak2Nie1
Misiek 2
 Opinia

Ha ha ha Misiek czy pies jak zwal tak zwal Dupie liże ijak się da po co pierdolcie że też nie macie wypłat kurwą debile nauczyli się regulki bo idiotą dupa kazał i tak każdemu pierdolą to złodzieje

Pomocna?
Tak5Nie
Xxx
 Opinia

Pani Justyna k. to największa zmora tej firmy. zawsze niemiała hamska i posiada. Jest dobra tylko dla tych tylko co może czerpać korzyści... zawsze zapracowana. A każdy wie jak jest. Nie jedna osoba przez nią nie pracuje i nie będzie...

Pomocna?
Tak6Nie1
Pracownik
 Opinia
@Xxx 13.06.2019 06:31

To prawda.... wymaga kultury od pracowników podczas pracy a jej kultura osobista poniżej zera!

Pomocna?
Tak4Nie
Iiii
 Opinia
@Xxx 13.06.2019 06:31

Prawda

Pomocna?
Tak2Nie
Baton
 Opinia

Czy w innych oddziałach też nie płacą czy tylko w Płocku??

Pomocna?
Tak2Nie
321
 Opinia
@Baton 11.06.2019 10:38

Nigdzie nie placa. Misiek czyli Justyna jak pisala dostaje.

Pomocna?
Tak6Nie
Oooooo
 Opinia
@321 11.06.2019 11:41

Trudno zeby nadworny du#właz nie dostawał. Na pensje dla dyrektorów to ma duba.

Pomocna?
Tak7Nie
Pracownik
 Opinia
@321 11.06.2019 11:41

Wiecie co powinniśmy się wszyscy zebrać i nawiedzic dube i miska. Ciekawe co wtedy beda śpiewać.

Pomocna?
Tak6Nie
Dzialajmy
 Opinia
@Pracownik 11.06.2019 11:59

Czy Ktos, kto umie moze utworzuc gripe zamknieta na FB? No oszukano DSF? Tam sie latwiej skomunikowac co do wspolnych dzialan I akcji.

Pomocna?
Tak4Nie
Szybki
 Opinia
@Dzialajmy 11.06.2019 12:47

No dobrze by było bo trzeba ich usadzic a wspólnie mamy szanse wiem bo już w tej sprawie rozmawiałem i dziś już zeszłem z posterunku ponieważ wiadomo sprawa dziady kasę wpierdalaja sobie i już zaczynają im schodzić obiekty w trybie natychmiastowym

Pomocna?
Tak8Nie
Ja...
 Opinia
@Pracownik 11.06.2019 11:59

Kogut was nie wpuści????????????????

Pomocna?
Tak4Nie
Axxx
 Opinia
@Pracownik 11.06.2019 11:59

No ja się wybieram może jako jednostka nic nie zdziałam ale rzucę im rachunki do opłacenia i pożyczkę która mosial wziąć żeby żyć przez te trzy miesiące.i chętnie na dowidzenia splune im w te wredne mordy.

Pomocna?
Tak7Nie
Szakal
 Opinia
@Baton 11.06.2019 10:38

Niema innych oddziałów jest tylko warszawa i płock

Pomocna?
TakNie
Szybki
 Opinia
@Ja... 11.06.2019 18:02

Że co ha ha

Pomocna?
TakNie
misiek
 Opinia
@Szakal 12.06.2019 16:47

@Baton i tu sie wlasnie mylisz bo sa inne jakos.. imprezy same sie nie robia...

Pomocna?
TakNie1
wlasnie ta
 Opinia
@misiek 12.06.2019 20:25

Nie klam Misiek ponownie. Nie ma. Imprezy robia podwykonawcy. Nie klam juz. Wyplaty zaplacone? I nie pytam o Ciebie I rodzine Twoja.

Pomocna?
Tak1Nie
misiek
 Opinia
@wlasnie ta 12.06.2019 20:50

Hnmm tak to powiedz mi np jaka firma robila z nimi? no ciekaw jestem....

Pomocna?
TakNie1
wlasnie ta
 Opinia
@misiek 12.06.2019 22:37

Wedlug zgloszen do zusu nikt. I sie dobitnie o tym przekonasz. Szkoda, ze nie da rady tutaj wstawic zalacznika bo bym cos wstawila z Twoim podpisem I ze 2,3 maile I screeny z massangera. DSP prezesowno, pamietasz? Napisz co z wyplatami, bedzie wiecej pozytku niz te opisy oddzialow.

Pomocna?
Tak2Nie
Szybki
 Opinia

Siemanko pamiętajcie każdego kogo się da żeby tego debila t ta debilka firmę omijali nowi z daleka dacie na wiarę że oni się wcale nami i naszymi wyplatania się nie przejmują już szukają nowych za nas a co najciekawsze jest to że się obawiają że jak przyjdzie nowy to będzie informowanie że firma jest nie wyplacalna te (usunięte przez administratora) nie robi se z tego nic że ludzie (usunięte przez administratora) po nad swoje siły i (usunięte przez administratora) każdy ma rodziny rozmawiałem z tym śmiesznym leszko to nawet nie potrafił się wysłowić co do zaległych wypłatę tylko wszyscy mają jeden tekst,regulke jak w podstawówce i zamykają ludziom oczy że wypłaty wpływają co za idioci może wpływają ale dupowlazom temu (usunięte przez administratora) czy jak jemu tam propozycja jest taka rozmawiałem z adwokatem i jak coś zbieramy się razem i mamy szanse na to by ich ruszyć z wyplatami co wy na to

Pomocna?
Tak5Nie
Cccccc
 Opinia
@Szybki 12.06.2019 18:57

Smród koło (usunięte przez administratora) poczuli i podwyższają stawki. Tylko pytanie kiedy i czy wogóle coś wypłacą. Ludzie nie nabierajcie się na te brednie.

Pomocna?
Tak5Nie
Llllllll
 Opinia
@Cccccc 12.06.2019 19:43

Święta Prawda!!!!! Ludzie zrobią a kasy nie zobaczą.

Pomocna?
Tak1Nie
Tosiek
 Opinia
@Szybki 12.06.2019 18:57

Te administrator kiego (usunięte przez administratora) usuwasz wątki i prawdę o tych zlodziejach widać taki sam jesteś jak i oni niech się dowiedzą wszyscy i nowi co chcą do tego śmietnika przyjść do pracy (usunięte przez administratora) ponad swoje siły (usunięte przez administratora) każdy a teraz nie ma za to zapłaty duba pajacu żeby to samo czekało twoja rodzinę cieniasie nie ważne ile razy ten idiota usunie to i tak każdy będzie pisał

Pomocna?
Tak1Nie
Tosiek
 Opinia
@Szybki 12.06.2019 18:57

Będzie trzeba to się na fejsie da ogłoszenie żeby do (usunięte przez administratora) nie zatrudniał się nowi bo (usunięte przez administratora) kradną wypłaty a tam (usunięte przez administratora) administratorem nie ma dostępu

Pomocna?
Tak1Nie
Poszkodowany
 Opinia

Ludzie Skladajcie wypowiedzenia bez okresu wypowiedzenia z winy pracodawcy tj. Brak wynagrodzenia w terminie. Nic wam nie zrobią nie bójcie się. Dzięki temu prezesik straci obiekty tj. Stale źródło swojego utrzymania. Jak on was ma gdzieś to wy też jego. To jedyny sposób na walkę z nieuczciwa firmą.

Pomocna?
Tak7Nie
Dżałf
 Opinia

WCZORAJ DSF STRACIŁ OBIEKT IMiGW. Prawie 70tyś na miesiąc x8 miesięcy= 560tyś. Tyle właśnie już nie dostaną!!!!!! GRATULACJE DLA IDIOTÓW Z DSF. A wystarczyło tylko zapłacić pracownikom.

Pomocna?
Tak10Nie
Oszukana przez DSF
 Opinia

Dlaczego kolejny miesiac nie ma wyplat na koncie. Jest 10. Kiedy beda wyplaty.

Pomocna?
Tak7Nie1
Axxx
 Opinia
@Oszukana przez DSF 10.06.2019 16:38

Niestety.pieniedzy nie ma i nie będzie wszyscy zostaliśmy okradzeni przez dube.my jutro składamy pozew zbiorowy do sądu.glowni koordynatorzy z Płocka dziś złożyli wypowiedzenia i nikt z Płocka już od jutra na obiekty nie idzie..łysy mały (dupa).wszystkich wyr....ł.bez mydła.

Pomocna?
Tak10Nie
Anty misiek
 Opinia
@Axxx 10.06.2019 16:48

Noi co teraz Misiek powie. Justyna daj głos

Pomocna?
Tak7Nie
...
 Opinia
@Anty misiek 10.06.2019 21:16

Misiek/Justyna już nic nie napisze bo pakuję manatki i spie...a jak najdalej.... Grunt pod nogami się wali Skladajcie do prokuratury na policję MSWiA oraz do kontrahentow wszystkie pisma żale zgłoszenia Nie szukajcie ich na krynoliny tylko na zyznej Kolejna rada to Skladajcie wypowiedzenia bez zachowania okresu wypowiedzenia z winy pracodawcy tj. Brak wypłat wynagrodzenia w terminie zgodnie z art. W umowie o wyplatach

Pomocna?
Tak10Nie
...
 Opinia
@... 10.06.2019 21:22

Schodzimy z posterunkow w trybie natychmiastowym Po co pracować dla nich jak i tak tych pieniędzy nie odzyskamy. Jutro idę do dyrekcji mojego obiektu i zgłaszam im fakt niewyplacania pieniędzy! MSWiA i prokuratura też zostana powiadomione ich przekretach

Pomocna?
Tak12Nie
Nick
 Opinia
@Anty misiek 10.06.2019 21:16

Misiek z kogutem łzy losowi wycierają pewnie

Pomocna?
Tak8Nie
Nick
 Opinia
@Anty misiek 10.06.2019 21:16

Szkoda że nie można się z wami skontaktować na Priv.

Pomocna?
Tak2Nie
Pat
 Opinia
@Oszukana przez DSF 10.06.2019 16:38

Podobno wczoraj wyrzucili dsf z IMGW.

Pomocna?
Tak6Nie
Axxx
 Opinia
@... 10.06.2019 21:22

My już tak wczoraj zrobiliśmy w Płocku dziś papiery idą do sądu..o zaległe pieniądze będziemy walczyć chodzbysmy mieli miesiące batalię prowadzić.piszesz że biuro teraz na żyznej no to może tam trza się wybrać.musze się spotkać z tymi miśkiem czy to jest właściwie ta Justyna.

Pomocna?
Tak5Nie
Axxx
 Opinia
@Nick 10.06.2019 22:18

Mnie to zastanawia jak ten łysy sk......n doprowadził do tego że firma ma tyle długu że na obiektach w Płocku na przelewach komornik łapę trzyma moim zdaniem najpierw powinni uregulować zaległe pieniądze dla osób które są pokrzywdzone przez pseudo prezesa a dopiero zabierać temu machmecie.dlaczego ludzie nadal mają cierpieć przez jego machlojki.ciekawe bo dsf ma ponoć 9 placówek w Polsce czy wszystkim się tak oberwało czy tylko Płock.ta sprawę trzeba nagłośnić żeby ten (usunięte przez administratora) już nie miał możliwości być na takim stanowisku żeby od niego zależały losy ludzi bo znowu nakradnie i się będzie ukrywał.

Pomocna?
Tak4Nie
Leeee
 Opinia
@Axxx 11.06.2019 07:01

Tam jest kilka wyznawczyń bossa m.in. Justyna i Aneta, wiec to ktoras z nich. Ale zapewne to justyna wypisuje te bzdury.

Pomocna?
Tak6Nie
Leeee
 Opinia
@Axxx 11.06.2019 07:31

Wszystkim. Co z tego jak ci (usunięte przez administratora) już ponoc nowa firme otwieraja z justyna i aneta na czele. Warte swojego sponsora. I Panstwo Polskie na takie machlojki pozwala, zamiast chronic pracownika

Pomocna?
Tak6Nie
Axxx
 Opinia
@Leeee 11.06.2019 08:00

No to trzeba zaobserwowac czym te paniusie będą się teraz zajmować co to za firma będzie no chyba że dom uciech i w ten sposób chcą zarobić żeby oddać to co ukradły .bo w przeciwnym razie następne rodziny będą pokrzywdzone .no i prezesik ma tam jeszcze kilka panienek to szybko zarobią pieniążki.ja tak tej bandzie nie odpuszczę.sama tam pojadę i zobaczę co za cyrk teraz będzie.

Pomocna?
Tak3Nie
Wydymany
 Opinia
@Oszukana przez DSF 10.06.2019 16:38

Nie wiem czy w ogóle będą,jak tak czytam te posty ludzi.to załamka.Ja za 3 miechy już jestem w plecy.w warszawie dymałem za dwóch przez ostatni rok żeby pożyczki pospłacać,a teraz muszę się przez dziadów znowu zadłużyć.żeby żyć.tragedia????

Pomocna?
Tak4Nie
Były pracownik
 Opinia
@Wydymany 11.06.2019 09:25

Takich jak Ty jest więcej. Niestety. Ludzie tyrali na tą bandę. I teraz za swoją ciężką pracę pieniędzy nie zobaczą. Ludzie nie przepracujcie tam ani godziny dłużej. Niech sami stają na obiektach, które jeszcze im zostały. Ta banda nie ma sumienia. Przecież ludzie mają dzieci, mają rodziny, kredyty, zobowiązania. Przeciez nikt nie pracował bo mu sie nudziło. Miejcie resztki honoru-spłaccie ludzi. Mnie już więcej nie zobaczą. Chyba że w sądzie.

Pomocna?
Tak6Nie
Dżałf
 Opinia
@Pat 11.06.2019 04:05

Nie wyrzucili tylko pracownicy przyszli na obiekt i odmówili podjęcia się czynności służbowych. Dzięki temu IMiGW mogło wymówić natychmiastowo umowę i szukać nowej firmy aby przejęła pracowników i zaczęła im płacić. Także DSF stracił obiekt warty około 70tyś miesięcznie na fakturze. GRATULACJE!!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Szybki
 Opinia

Witam kto będzie chciał zatrudnić się w tej firmie to niech się zastanowi najpierw dwa razy zanim to zrobi ponieważ firma jest nie wyplacalna dostają za dany obiekt kasę i zamiast pracownikom wypłacić za zasłużone pracę to cały ten prezesina od siedmiu boleści inwestuje (usunięte przez administratora) wie w co jak nie jakieś gale to jeszcze w jakieś swoje wygibasy

Pomocna?
Tak4Nie
Axxx
 Opinia

Na wszystkich przelewach z obiektów łapę trzyma komornik .jakim trzeba być człowiekiem żeby tak kraść ludziom ich zarobione pieniądze.gdzie duba pochował pieniądze.najpierw pracownik się liczy.co on i jego banda mają w głowach żeby ludzi bez środków do życia zostawić.zycze tej bandzie żeby kiedyś ktoś tak samo postąpił z nimi.

Pomocna?
Tak9Nie

Zostaw opinię o Grupa DSF Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny