DSV ISS Warszawa

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 64 ocen.

Opinie o DSV ISS Warszawa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSV ISS Warszawa

Zgadzam sie

Zgadzam sie. Typowe KORPO. Nie polecam. Spojrzcie ile ogloszen. To o czyms swiadczy. Wiele osob odchodzi.

Karolina

Niektóre osoby piszące na forum oceniają innych bardzo negatywnie. Może warto spojrzeć na swoją pracę, czy jest taka jak być powinna?

Bułka

DSV to typowe korpo. Wycisną z ciebie ostatnie soki, pomimo bardzo wysokich wyników audytu i tak zwolnią. Wyjdziesz o 4 minut wcześniej, po firmie zostanie wysłany mail, że wyszedłeś wcześniej i to jest nie fair wobec innych bo "work-life balance" został naruszony. Pomino, zdania egzaminów z angielskiego na poziome C2 dalej będziesz zobligowany do nauki języka ze starych ponad dwudziestoletnich podręczników. Wynagrodzenie: mocno przeciętne. Plusy: lokalizacja, socjal z okazji świąt, paczki świąteczne, ewentualna możliwość pracy zdalne.

Były pracownik DSV

Mój post dotyczy działu związanego z finansami. Praca dobra dla osób bez doświadczenia, nawet z minimalną znajomością excela, bez sapa. Atmosfera jest dość sympatyczna, nauka angielskiego 2 razy w tygodniu obowiązkowa do poziomu mocne C1. Niestety nie ma szkoleń dla zwykłych pracowników. Jeśli już są to dla wybranych i to słyszałem tylko o tych z excela. Awans możliwy tylko jeśli ktoś kto wcześniej zajmował to stanowisko odszedł z pracy. Kwestia zarobków dla nowych osób na najniższe stanowiska specjalistów (nie mówię o stazystach, associate itp.) z tego co słyszałem to 3500-5000 brutto.

Szukampracy

Dlaczego jest tak dużo ogłoszeń na p***uj.pl ? Firma jest tak ogromna w Warszawie?

Grit
@Szukampracy 10.10.2017 16:19

Dsv wykupilo w zeszłym roku inna firme spedycyjna więc to naturalne że ISS sie rozrasta.

Lidia

Dziękuję @Grit, @Krytyczna_ale_szczera, czyli w sumie dla takiej początkującej osoby nie jest najgorzej. Na pewno dużym plusem są te języki obce, gorzej z nowymi rzeczami do nauczenia. A słuchajcie jakie są tutaj benefity, jakiś socjal, coś takiego w ogóle DSV ISS proponuje?

Grit
@Lidia 27.09.2017 13:00

Standardowo medicover + multi sport. Jakies owoce w tygodniu.

Lidia

Wcześniej dyskutowałam na ten temat z @krytyczna_ale_szczera, @karolek, więc garść informacji znajdziesz powyżej. Co do zarobków w DSV ISS Warszawa, to na pewno szczegółowe informacje otrzymasz na rozmowie rekrutacyjnej, bo mogą być to poufne informacje, które pewnie zależą też od Twojego doświadczenia.

?
@Lidia 10.09.2017 10:40

Czy to nie HR?

Karolek

Na jakie zarobki może liczyć IT manager w tej firmie? Widzę ze właśnie jest rekrutacja

Grit
@Karolek 01.09.2017 01:14

Kwot nie znam bo tajemnica. Wiele zależy od działu i czym się on zajmuje. Czy to 1 czy 2 czy 3 linia. Jakie masz doświadczenie i na kogo trafisz. Polecam negocjować.

Lidia

Dziękuję za opisanie sytuacji @Krytyczna_ale_szczera, każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Ty z tego co piszesz posiadasz dobre wykształcenie i spore doświadczenie, a co powiedziałabyś o osobach, które dopiero zaczynają i szukają pracy gdzie mogą się czegoś nauczyć. Warto zaczynać wtedy z DSV ISS Warszawa?

Krytyczna_ale_Szczera
@Lidia 31.08.2017 12:01

Hej, jakieś doświadczenie złapiesz na pewno, ale generalnie jeżeli jesteś ogarnięta to po miesiącu wszystko złapiesz i już nie będziesz się uczyć nowych rzeczy. Świetnie można ćwiczyć języki obce, co niektórym telefon się urywa non stop i jeszcze trzeba odbierać telefony do spanikowanej teamliderki, która nie może się dogadać z dostawcami ;).

anonim

(usunięte przez administratora)

Dawny pracownik

W pełni się zgadzam.

Lidia

Skoro pracujecie w DSV ISS Warszawa, nawet w dziale IT @korpoludek, to na pewno też słyszycie jak jest w innych miejscach w firmie? Czy moglibyście wypowiedzieć się całościowo na temat całego biura? Wchodzą tutaj różne osoby, które na pewno chcą poznać różne opinie.

Grit
@Lidia 23.08.2017 10:25

Trudno powiedzieć mi. Całe It siedzie w jednym budynku. Reszta działów w drugim i na jednym pietrze trzeciego, i zwykle nie mam po co chodzić do głównej siedziby firmy więc nie wiem jak tam jest. Plotek nie będę powtarzał bo nie wiem czy mają pokrycie w realu. W IT jest na prawde dobrze. Inne działy nie wiem, obstawiam że gorzej.

Lidia

Jak to w takim razie wygląda w innych działach @Pracownik, tak jak pisałam rekrutacja jest spora, więc na pewno inni zainteresowani będą wdzięczni za udzielenie aktualnych opinii dotyczących warunków pracy, np. w marketingu?

Grit
@Lidia 13.08.2017 11:51

Firma sie rozrasta. W zeszłym roku wykupiła innego giganta spedycyjnego Uti. Wiec naturalnie w zwiazku z tym ISS potrzebuje wiecej ludzi.

Lidia

Wcześniej pojawiały się zarówno pozytywne jak i negatywne opinie na temat firmy @ciekawy ale to było jakiś czas temu. Ofert pracy na ich stronie jest teraz bardzo dużo, jak piszą ze względu na rozwój firmy. Czy aktualni pracownicy wiedzą coś na ten temat? Zapewne jest wielu zainteresowanych takie informacje na pewno by się tutaj przydały.

Ciekawy

Witam chciałbym zasięgnąć opini na temat 2 lini service desk dokładnie dział salesforce. Czy warto dołączyć, jak wygląda praca i sam team czy miał ktoś styczność ?

Grit

Nie wiem jak inne działy Iss ale It ma się dobrze. Pracy jest sporo ale bez przesady, nikt sie nie czepia o muzykę w uszach dreas code czy 1h wyjscie na lunch. Pensje są średnie ale też firma szkoli wielu pracowników od 0 więc moim zdaniem nie ma na co narzekać. Ale to w IT. Nie wiem jak inne działy.

Grit
@Pracownik 31.07.2017 20:53

Bo It jest zarzadzane z poza Polski a reszta z Polski :)

Korpoludek
@Grit 15.08.2017 20:28

Święta prawda! Duńczycy mają całkiem inne podejście, atmosfera pracy jest przyjazna. Pracuje już ponad dwa lata i muszę przyznać, że pracuje się bardzo dobrze, zero stresu, możliwość awansu, podwyżki, jest współpraca a nie mobbing. Oczywiście wszystko zależy od działu ale w IT jest spoko. Polecam

Art

Jestem w trakcie rekrutacji na stanowisko Project Managera w Business Process Development, miałem pewne wątpliwości po pierwszej rozmowie (brak konkretów), a opinie na tym forum są bardzo zniechęcające. Czy ktoś coś może napisać o pracy w tym dziale?

xxx

Nie polecam. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda pięknie. Po rozmowie wszystko sie zmienia, w ogólnym rozliczeniu nie polecam..

Szukam pracy

Ja też nie polecam. Pomijam fakt zmian, ale potrafią Cię chwalić, uśmiechać się, a potem zwolnić lub nie przedłużyć z Tobą umowy mimo, że nic na to nie wskazywało. Racja, nie ma obowiązku przedłużania umów ale to nieprofesjonalne i chwaląc kogoś, dając do zrozumienia , że robi świetnie cele to nie fair.

freedom
@Szukam pracy 28.04.2017 14:43

Zdarzyło się Wam, że nie otrzymaliście odpowiedzi po rozmowie kwalifikacyjnej? Pani z działu rekrutacji zapewniła, że otrzymam odpowiedź nawet jeżeli będzie negatywna. Rozmowa miała miejsce ponad miesiąc temu i do tej pory cisza..Zastanawiam się czy to norma..

gowork
@freedom 28.04.2017 22:56

Ciesz sie ze nie oddzwonili :)

Pracownik

Uwaga dla potencjalnych kandydatow do DSV ISS, aktualnie firma przechodzi zmiany całych działow oraz leaderow i obowiazkow w danych działach, moze sie okazać ze zostaliscie zatrudnieni jako specjalista od X i za miesiac bedziecie wrzuceni do innego dzialu bez jakiejkolwiek rozmowy, iście bandycka i nie profesjonalna praktyka, aby wrocic spowrotem na wlasciwe tory musicie przejsc przez nowy proces wewnetrznej rekrutacji!! Albo sie zwolnic, najwyrazniej nikogo to nie obchodzi! Bardzo nie polecam, zastanowcie sie czy nie szkoda waszego czasu i problemow z ponownym szukaniem pracy po byciu najzwyczajniej w swiecie Oszukanym!!!!

Zainteresowana

Powiedzcie mi warto do działów finansowych? Jak jest tam teraz? Oferty wyglądają fajnie.

z dzialu fin
@Zainteresowana 06.04.2017 22:23

Pracowalm w DSV znam firme od podstaw idzc tam popracujcie to sama zobaczysz...... . Moja opinia jest bardzo bardzo negatywna i tyle.

robson

rak

Luke

Zdecydowanie 100 razy NIE. Oszukuja, wycofuja zlozona oferte, lawiruja, sciemniaja. Ciesze sie ze tam nie trafilem po wycofaniu oferty, ciekawe co by sie potem zaczelo..... Mam wrazenie ze cala ekipa na smyczy dunskiej, polacy wyrobnicy pt ISS. PORAŻKA

Jj

Asystent ds. administracji logistycznej - jakie zarobki? Warunki? Ktos cos?

ada
@Jj 02.03.2017 14:29

I jakie wrażenia? Mam mieć rozmowę w czwartek, ale po opiniach już mi się odechciewa...

kasztanek

czy ktoś może coś powiedzieć na temat pracy handlowca w DSV ?

RUS

Czy ktos moze cos powiedziec na temat "Specjalisty ds. Pozyskiwania Przewoźników z językiem rosyjskim", zostalam zaproszona na rozmowe ale tak czytam te opinie to nie wiem czy warto isc. Praca w Ołtarzewie i czy ktos sie orientuje jak tam z atmosfera? Albo ktos tam obecnie pracuje i moze powiedziec co i jak? Bede wdzieczna za info

ex-one

Mam mieszane uczucia. W wiekszosci przychylam sie jednak tym negatywnym opiniom. Ale ludzie, jak na pierwszA prace po studiach to nie jest jakos zle. lepsze to niz ulotki, co nie ;)

g1

Odradzam, kultura organizacyjna nastawiona na wyzysk, ludzi się zwalnia jak nie są wygodni, niektórzy z managementcie rodem z Polski lat 90-tych. Są lepsze miejsca do pracy!

zawiedziony

Kultura managementu finansowego prosto z polskiej firmy lat 90-tych, wszystko wolno manadżerom, pracownicy są od klepania w klawiaturę i najlepiej jakby nie mieli zdania, rygor godzin pracy, śledzenie każdego kliknięcia, oszczędności typowe dla biur niskokosztowych, brakuje noży i widelcy w kuchni, duża rotacja w firmie. Nie polecam!

Ano
@Dzika 21.12.2016 18:34

Sporo prawdy, jeśli chodzi o działy finansowe. IT to inna bajka. Ścieżki rozwoju solidne, możliwości awansu realne. Wystarczy mieć łeb na karku. Bez wazeliny.

MrD
@Ano 21.12.2016 21:51

Te realne awanse to chyba w momencie jak podkopiesz dołek pod kims i wejdziesz w jego buty. Jak dotąd to nawet nie rozpisuje sie konkursu na stanowiska tylko przyjmuję na morde po znajomości. Wiec proszę oszczędź tych głupot. Chyba że jestes z HR i musisz mydlic oczy nowym kandydatom. Co do podwyżek przy awansach dsv tnie pensje przez pierwsze 3 miesiące taki myk że niby zapłacimy ci wiecej (to co sobie wynegocjowalem ) jak sie sprawdzisz typowe faszystowskie podejscie. Niedosc ze kasa jest mala bo placz ze nie budgetu zebtakie widelki to jeszce cie oszukują. Wiem bo wlasnie tak mam.

Znak zapytania

A ja nie rozumiem... Na pracuj.pl wisi ogłoszenie którego nie ma na ich stronie (Pracownik administracyjny). To w końcu szukają kogoś czy nie?...

Sandra

Firma DSV poszukuje obecnie Specjalisty ds. Rekrutacji. Ktoś może wyrazić opinię o zespole? Szukam nowej pracy ale nie chcę wpaść z deszczu pod rynnę. będę wdzięczna za odpowiedzi.

amaretto

olnoij to pozostaje jeszcze kwestia na jakim poziomie musisz tutaj znać dokładnie ten angielski i oczywiście jak dokładnie jest on i w jaki sposób weryfikowany podczas procesów rekrutacyjnych, nie chciałabym niespodzianek

Aaaaa

Czy jesteście w stanie powiedzieć coś nt. stanowiska - Młodszy specjalista ds. likwidacji szkód ? Zastanawiam się czy wysłać CV. Jak wygląda atmosfera w pracy w tym dziale ?

lion
@Aaaaa 18.09.2016 23:22

z jakim językiem? pracowałam tam krótko i powiem, że zależy do kogo trafisz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Absolwent

@Ciekawy pracowałem prawie 3 miesiące w firmie, bardzo mało możliwości rozwoju. Robienie incydentów jest głównym zadaniem. Ciekawsze zadania poprzypisywane innym (często faktycznie po znajomości). Generalnie liczą się statystyki i ilość zrealizowanych zgłoszeń. Dodatkowo jest duży problem z uprawnieniami. Co do warunków pracy, fajne biuro, duże openspacy. Wynagrodzenie rynkowe i płacone na czas, ale akurat to nie było powodem zmiany pracy. Co do ludzi bardzo fajni, cześć faktycznie poprzechodziło z innych firm , tak jak jest wspomniane wcześniej, ale to chyba już takie uwarunkowania rynkowe. Kierownictwo w zależności od działu, są osoby z wizją i te które pracują na swoją renomę, niestety nie miałem szczęścia.

PoU

Chyba właśnie byli i udalo im sie opuścić zacne szeregi tej firmy.

PoU

Chyba właśnie byli i udalo im sie opuścić zacne szeregi tej firmy.

Dżamal

@Duńczyk Chyba wiem o kim piszesz... powodzenia w nowej pracy LOL

anonim

(usunięte przez administratora)

Duńczyk

Wach rozumiem, że twój komentarz dotyczy mojego wpisu. Więc powiem tak pracowałem przeszło 1.5 w DSV ISS. Widziałem co się dzieje w firmie jak się zmienia i kogo przyjmuję. Jeszcze kilka tygodni temu na papierosie słuchałem opinii aktualnych pracowników tej firmy. Większość ma podobne zdanie trzyma ich jedynie szukanie pracy. Nie słyszałem żeby coś się zmieniło od tego czasu . Jeżeli nie wierzysz zapraszam, do złożenia aplikacji zatrudnienia się i poznania firmy od podszewki. Mam nadzieję , że zmienisz zdanie. Chyba, że praca w ISS okaże się twoim życiowym powołaniem. Jeżeli tak nie było i nie jest to zapraszam do przestudiowania WPISÓW z poprzednich miesięcy. A taki mały przykład jeżeli z 4 osobowego działu zostaje jedna osoba ... to coś to znaczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Aktywny

Pracę mam. Jeżeli są w stanie zaproponować lepsze warunki finansowe to możemy się dogadać, a tu po pierwsze nie podali w ofercie ile oferują, po drugie opinię jak widzę firma ma złą więc wysyłanie CV i ewentualna rozmowa to strata czasu.

Aktywny

Trafiłem na ofertę pracy w DSV ISS ale nie podano wysokości wynagrodzenia więc zacząłem szukać i trafiłem tutaj. Dzięki za opinie. Nie będę w takim razie marnował swojego czasu. :)

moto90

Witam, w przyszłym tygodniu mam mieć rozmowę na 2 stanowiska ( jedno analityk, drugie to młodszy specjalista) jestem po studiach, prawie 2l doświadczenia. mam pytanie o zarobki czy jest opcja żeby liczyć na 4tyś brutto? Wiecie coś na ten temat? Z góry dziękuję

gdffhjg
@moto90 26.06.2016 21:47

Na 4 kBrutto nie masz co liczyć maksymalnie na 3500brutto.

xyz

O grubszych zwolnieniach nie slychac, ale rotacja jest ogromna. Ludzie sami w wiekszosci odchodza - za male pensje. dla mnie firma ok

Robcio

słyszałem o jakiś zwolnieniach w tej firmie - czy wiecie cos wiecej w tym temacie? pozdro

Kazik

Słaba firma, nie polecam

Nowy

A czy ktoś ma jakieś doświadczenie odnośnie DSV Insurance? Jestem zaproszony na rozmowę na stanowisko SPECJALISTA DS. LIKWIDACJI SZKÓD. Miałem wstępną rozmowę przez tel. Mam teraz w miarę spoko robotę i zastanawiam się czy warto zmieniać. Nie chciałbym zamienić dobrego na gorsze.

ntfs
@Nowy 08.04.2016 12:54

ponieważ jest spora rotacja :) pozdrawiam

fat32

Przeglądam sobie znany portal na p i co mnie zadziwiło czemu do jasnej anielki od ponad roku wisi tam ogłoszenie o nabór Junior Service Desk Specialist? Teraz przeczytałem wasze opinie tutaj i wszystko stało się jasne. :)

FajneIT
@fat32 31.03.2016 08:40

Błąd :) akurat jeśli chodzi o Service Desk, to ciągły nabór wynika z, przede wszystkim, wewnętrznych awansow :) Wiem, bo blisko trzymam z tym zespołem. Sam w nim byłem ;)

MrD
@FajneIT 21.12.2016 22:04

A możesz mi powiedzieć ile tych awansów do tej pory było. Dziwnym trafem też mam dużo doczynienia z tym zespołem i wedlug mnie realna liczba to 4 osoby reszta poprostu odeszła. To pewnie jest powód czemu ogłoszenia wiszą po kilka misiecy na pra**j. I jeszcze jedno ilu z 30 osobowego zespołu to juniorzy. No bo "ścieszka" to na pewno bedzie.

exe13

Pracuje na umowę zlecenie na miesiąc. Płaca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale też pracy nie mam za wiele (czuje się trochę czasami jak bym okradał pracodawcę). Atmoswera bardzo dobra, na open space panuje spokuj, w kuchniach (3 na pietra) bezpłatne automaty na napoje (kawa, soki, herbata itp), ludzie zresztą często siedzą tam. Robota bardziej nużąca niż stresująca. Dodatkowo premie okolicznościowe, pakiety zdrowotne oraz nauka języka czy skolenia płatne (przez pracodawcę pracownikowi). Osobiście polecam Warunek konieczny - angielski jest uzywany na okrągło

Profeso

@ilonka: no cos tu nie tak, skoro regularnie, cały czas szukają pracownika na to samo stanowisko. Czyli wygląda mi, iż biorą kogoś na okres próbny i wyrzucają i od nowa to samo. Oczywiście, jeśli mają dział HR, to ten ma co robić i przynajmniej ma pracę :) Ale normalnie, jak coś nie wychodzi, zmienia się metody. Np. więcej zapłacić i miec spokój i bardziej wydajnego pracownika ;) Proste, prawda? :)

Andromeda
@Profeso 28.01.2016 09:02

Profeso ma absolutną rację. Przestrzegam przed pracą w DSV ISS. Zanim tam poszłam po studiach pracowałam 2 lata w jednej firmie, miałam więc zdobyte doświadczenie zawodowe potrzebne na stanowisko, na które aplikowałam. Na początku wszystko ok- telefon już na następny dzień po wysłaniu CV, rozmowa kwalifikacyjna, informacja o przyjęciu już parę godzin później. Przy czym usłyszałam jednak, że pracę rozpocznę dopiero za ponad miesiąc, ktoś niby jeszcze na tym stanowisku pracuje przed odejściem. Zgodziłam się na to, bo tyle wcześniej się nasłuchałam o takiej przyjemnej atmosferze, która panuje w DSV ISS, inne warunki też były ok, nie miałam specjalnie dużych wymagań ,a byłam wyczerpana z powodu mobbingu i pracy ponad siły u poprzedniego pracodawcy. Żałuję, że nie przyszło mi do głowy wcześniej, żeby sprawdzić na Goldenline, kto i PRZEZ JAK KRÓTKI CZAS pracował wcześniej na tym stanowisku. Poza tym zostałam oszukana. Jak mnie przyjęto do pracy, pewne rozliczenia nie były dokonywane od co najmniej pół roku (a osoba przede mną pracowała tam tylko 3 miesiące, a zaległości były zdecydowanie większe). Dodam jeszcze, że w ogłoszeniu o pracę i na rozmowie kwalifikacyjnej wymienione wymagania były bardzo niskie, co nie dziwiło mnie, jeżeli poszukiwali studenta lub świeżo upieczonego absolwenta. Ja pracowałam w tej firmie całe trzy tygodnie- w tym czasie zrobiłam wszystkie zaległe z kilku miesięcy rozliczenia (to miały być moje główne obowiązki, o których zostałam wcześniej poinformowana) i usłyszałam: DO WIDZENIA. Wiem, ktoś może powiedzieć, że chcę się zemścić na fimie, przyznam, że trochę tak jest, ale przy okazji chcę też ostrzec ludzi- już wasza sprawa, co z tym zrobicie. Ale radzę wam, jeżeli macie kilka ofert do wyboru, to zdecydujcie się na coś innego. Co było powodem mojego wypowiedzenia? Zostałam zatrudniona na stanowisko: Asystentka, w dziale był jeszcze Starszy Specjalista i Główna Przełożona, która niebawem idzie rodzić i na macierzyński. Usłyszałam,że przez kilka miesięcy nieobecności mam ją zastąpić w większości obowiązków, bo Starszy Specjalista nie ma na nic czasu, a jeszcze chce wykorzystać zaległy urlop. Dodam, że aby wykonywać te obowiązki, potrzebna jest kilkuletnia praktyka, najlepiej poparta specjalistycznymi kursami, zakończonymi uzyskaniem certyfikatu. Jak powiedziałam, że nie zajmowałam się nigdy podobnymi rzeczami, a na rozmowie, ani w ogłoszeniu nie było o tym wcześniej mowy, to mnie wyrzucono (a według ogłoszenia i rozmowy kwalifikacyjnej miała to być praca dla osoby rozpoczynającej swoją karierę, pytania zadawane na rozmowie były banalne). Dodam, że oczywiście nikt nie miał ochoty w nic mnie wdrażać, ani nawet poświęcić minuty, aby odpowiadać na zadane przez mnie pytania. Moim zdaniem zostałam perfidnie wykorzystana do wykonania zaległej pracy, zwłaszcza, iż od półtora roku co jakiś czas na Pracuj.pl ponawiane są oferty pracy na zajmowane kiedyś przeze mnie stanowisko.Przez tą firmę straciłam dwa miesiące czasu, kiedy mogłam poszukać sobie czegoś lepszego. Po drugie spowodowało prawie półroczną przerwę w CV: 3 miesiące szukałam wcześniej pracy, po przyjęciu czekałam ponad miesiąc na podjęcie pracy, plus trzy tygodnie i dwa dni pracy w DSV ISS. Przecież to aż wstyd zamieścić w CV, że w jakiejść firmie nie pracowałam nawet miesiąca. Zachowanie DSV ISS jest po prostu, tak po ludzku niemoralne.

niko piko
@Andromeda 07.06.2016 00:30

OBECNIE POTRZEBUJĄ : Młodszy Księgowy Działu Intercompany Miejsce pracy: Warszawa | nr ref. MKIC-WAW/16 CZY TO TA SAMA OFERTA TJ. DO WYCZYSZCZENIA ZALEGŁOŚCI OK. TRZY MIESIĄCE I DO WIDZENIA? JAKIE WIDEŁKI PŁACOWE NA TYM STANOWISKU.

poszukująca

Hej, a czy ktoś mógłby sie wypowiedzieć na temat pracy tam w dziale finansów? Aplikowałam tam, mam doświadczenie, zaprosili na rozmowe.

Profeso

Wszedłem tu przypadkiem. Napiszę tylko, że długi czas temu zaaplikowałem na pewne stanowisko na pracuj.pl do tej firmy. Nikt oczywiście nawet nie odpisał - takim polskim zwyczajem. Po paru miesiącach zdziwienie, bo znowuż to ogłoszenie się pojawia. No i tak już parę razy się pojawia z paromiesięcznymi odstępami. Ja olewam tę firmę po tym. MAM TAKIE PRAWO, PRAWDA? I na pewno już tam nie zaaplikuję, mimo, że mam doskonałe kwalifikacje na to stanowisko.

antyislam

Także jestem po rekrutacji na stanowisko magazynier. Ten gość który odbywał rozmowę jest z marsa. Zaproponował mi 1500 zł za kilka lat doświadczenia na miedzynarodówce, kurs na wózek widłowy itp Śmieszny test dla idiotów - tabliczka mnożenia. Wiec olałem temat szczególnie że dojazd jedynie samochodem. A nie dam 1/3 wypłaty na paliwo. Żenada. Duńska firma a płacą grosze

Zostaw opinię o DSV ISS Warszawa - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSV ISS Warszawa