DSV International Shared Services Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 82 ocen.

DSV International Shared Services Sp. z o.o.
3 82 6 1

Opinie o DSV International Shared Services Sp. z o.o.

anonymous

jak wygląda stanowisko admina do wprowadzania danych? i zarobki?

PoorAndPure
@anonymous 02.09.2018 03:50

Podejdz do Biedry i zapytaj kasjerke ile zarabia,a potem te kwote podziel przez 2 i bedziesz miec swoja odpowiedz.

Kontrowersyjny

Tak czytam i czytam te opinie w stylu buldópy. Zanim dołączyłem do DSV to czytałem te Wasze opinie tutaj i miałem wątpliwości czy pójść na tą rozmowę kwalifikacyjną. Ale poszedłem. Przychodzę, pani w recepcji mnie przyjmuje, po kilku minutach przychodzi Monika z HR i pyta się czy chcę kawę - oczywiście się zgodziłem. Zobaczyłem jakieś czasopisma, tak przeleciałem je szybciutkko i wyciszyłem telefon (bo wypada). Za 5 minut Monika przynosi kawę i prowadzi mnie do pokoju, gdzie będzie rozmowa. Tu na chwilę przerwę... Pieprzycie od rzeczy, że trzeba czekać po 10-15 minut? Łola Boga! Tak Ci spieszno człowieku? To oni mają Cię zatrudnić, a nie Ty ich! Do jasnej wilgotnej ogarnijcie się. 15 minut to nie tragedia, czyż nie? Rozmowa kwalifikacyjna, trzech na jednego. Monika z HR i dwóch gości. (usunięte przez administratora) atmosfera. Od razu prześliśmy na poziom mieszany czyli troszkę żartów wplatanych między poważne kwestie i... nieustanny uśmiech, lekkość rozmowy, poczucie jakby się rozmawiało z (już) kolegami z pracy. Rozmowa z HR? Aplikowałem na techniczne stanowisko, więc Monika nie miała za dużo do popisu. Wspaniała kobieta (Taaaak... Piękna też! :) ), zadała pytania z kategorii HR i zamilkła, notowała gdy koledzy pytali mnie o techniczne sprawy. Później tylko wtrąciła się mówiąc o pakietach, benefitach itp po czym ulotniła się. Bo po co miała siedzieć i słuchać pieprzenia o technikaliach? Pozdrawiam Cię Moniko! :) Zgadza się, słyszę i widzę inne działy jak pracują. Są te gorsze i bardziej restrykcyjne, są też bardziej zrelaksowane. Ale jak czytam te wypociny to widać kto je pisze... Ci co nigdy nie zaznali prawdziwej pracy w życiu, ci co dawali ciała na każdym kroku, a potem byli rozczarowani, że zrezygnowano z nich. Ci, którzy zgodnie z powiedzeniem: "najmniejszy pies najgłośniej szczeka" zachowywali się jakby byli ekspertami od samego początku. A ja? Ja siedzę tu rok już i zamierzam dłużej. Możliwość awansu? Owszem jest jakaś, gdzieś tam jest szklany sufit, którego nie przejdziesz bo jesteś Jan Nowak, a nie Martin Hansen. W końcu to duńska firma. Jak Ci przeszkadza to zmień pracę ale nie mów mi, że nie ma rozwoju bo rozwój to tu jest - wystarczy zapytać się swojego menedżera o szkolenia. Albo wewnętrzne albo refundowane zewnętrzne. Wystarczy się wyrazić jasno czego chcesz i będziesz to mieć! A teraz pozdrawiam tych płaczących zwolnionych co chcą miliona benefitów, super atmosfery i czego tam jeszcze. Do pracy przychodzi się pracować! Taka jest definicja tego słowa! Jak zrozumiesz co to znaczy pracować to zrozumiesz, że DSV jest dla Ciebie bo tu nie trzeba robić nic więcej poza po prostu robieniem swojego, a jak robisz wiecej to Cię zauważą. Prędziej czy później. Ja wstaję rano i z radością wybieram się do pracy. Dlaczego? Bo mam świetnych kolegów, świetnego menedżera, owoce raz tygodniu, te standardy typu multisport i MediCover. Za mało? To nie aplikuj. Idź sobie bo tu trzeba mieć grubą skórę na (usunięte przez administratora) bo w kuchni mamy zajedwabiste poczucie humoru, mijasz ludzi na korytarzu i każdy uśmiechnięty. Dlaczego uśmiechnięty? No właśnie... Kawa niesmaczna? No tak... Stare automaty, które mają być wymienione. Taki lajf. Jak Ci nie pasuje to kup sobie swoją (usunięte przez administratora) wodna! Płacą za mało? To nie aplikuj. Według raportu płac 2017 czy 2018 trzymają się średniej. A jak płacą mniej to znaczy, że możesz zacząć tutaj karierę za jakieś 10-20% mniej, a potem się rozwinąć, prawda? Więc skończ biadolić. Mój przykład pokazuje, że te wszystkie komentarze to mżonki, bul dópy i krytycyzm ludzi, którzy nie mieli beznadziejnego szefa czy nędznej atmosfery. Tutaj tak nie ma. Zapraszam do DSV ludzi z pomysłem, uśmiechem, dystansem do siebie i poczuciem humoru. Reszcie podziękuję - nie macie pojęcia o czym mówicie bo albo byliście za słabi albo mieliście problem z przegadaniem problemu z menedżerem.

No nie wiem
@Kontrowersyjny 24.08.2018 19:32

Za każdym razem jak zmieniałem pracę to aplikowałem też do DSV. Za każdym razem ktoś z HR po usłyszeniu moich wymagań finansowych mówił, że są zbyt wysokie i budżet to kwota taka i taka. Problem w tym, że budżet ten wynosił tyle ile zarabiałem w pierwszej pracy na studiach! A wymagania ogromne. Biegły angielski, programowanie, jakieś certyfikaty (de facto warte czasem po kilkanaście tys. zł), obsługa programów... Za trzecim razem dostałem też identyczną odpowiedź. Pani z HR stwierdziła, że to adekwatne do mojego doświadczenia. Problem w tym, że pracuje od kilku lat w dużo większych firmach, na dużo bardziej zaawansowanych stanowiskach i za dużo większe pieniądze. Pozdrawiam.

Anita

Jeśli komuś nie odpowiada praca to nikt na siłę nie trzyma. Malkontentom dziękujemy!!!

adaś
@Anita 18.03.2018 13:16

Kiedyś może zrozumiesz, że ludzie mają większe ambicje niż picie kawy z ekspresu za równowartość średniej rocznej twoich zarobków xD

xoxo
@adaś 08.08.2018 12:47

A jesli o kawie mowa to wg mnie jakosc kawy w DSV to wstyd. Pracowalam lacznie w 4 biurach, korporacjach. W zadnym nie bylo takiego syfu jak jest tu. Wg mnie jakosc dodatkowy (benefity tyou multisport ale tez kawa czy owoce) swiadcza o firme, o dbalosci o pracownika. W tym przypadku widac jak bardzo DSV nie interesuje sie. Gorsza kawa niz w automacie na jakims podrzednym dworcu. Jak znajomi opowiadaja o swoich firmach to czasem az wstyd przyznac. No, ale tnie sie koszty tam gdzie mozna. Dobrze, ze woda jeszcze w baniakach jest. Nie wiem, slyszalam ze roznie jest w innych budynkach. To jest ciekawe. Czyli jedni pracownicy sa traktowani lepiej a drudzy gorzej? Ciekawe...Co to za polityka?

Lidia

@adaś a czy sam miałeś okazję zdobywać w DSV International Shared Services doświadczenie zawodowe? Może mógłbyś opowiedzieć o swoich wrażeniach z powyższym pracodawcą? Komentujmy zgodnie z regulaminem serwisu.

Lidia

@Gutek rozumiem, że miałaś okazję pracować w firmie DSV International Shared Services przez kilka lat. Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników? Mógłbyś w kilku zdaniach opisać jak wyglądał Twój angaż w tej firmie?

Gutek

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!!

Aska
@Gutek 29.07.2018 12:37

Najlepiej za darmo!!!

Anonim

Witam, przestrzegam przed pracą w DSV ISSC w zespole Deployment. Według mojej opinii atmosfera w zespole pozostawia bardzo wiele do życzenia, jest nieprzyjazna, napięta, nie pozwalająca na rozwój, występuje tam permanentny brak komunikacji, wymiany informacji i dzielenia się wiedzą. W mojej opinii brakuje tam umiejętności managerskich, współpracy. Nie poświęcono nawet godziny na wdrożenie mnie do zespołu a oczekiwania były bardzo wygórowane. Dla mnie panuje tam chaos, jak pracowałam to zadania nie były odpowiednio delegowane. Szkoda Waszego czasu. Ja straciłam 4 miesiące na pracę w niezdrowym i stresującym środowisku. Natomiast firma jako firma nie jest zła, z tego co zauważyłam inne działy funkcjonują normalnie. Poza tym jednym.

:)
@Anonim 29.06.2015 11:58

Popieram opinie że częściowo dobra atmosfera prysła jak bańka mydlana... zaczyna się wyścig szczurów kto lepszy kto szybszy kto głośniej się chwali pierdołami to dostaje brawa ... męczące i żenujące. Nikt nie wnika w to co robisz tylko pobieżnie i na szybcika oceniaja ludzi. Ostatnio zaczęły się zwolnienia i ludziom też przestaje odpowiadać narastajaca stresowa atmosfera, aczkolwiek są i tacy którzy dobrze się w niej czuja. Generalnie zależy gdzie się trafi i na kogo, są lepsze i gorsze działy a wszystko zależy od przełożonych. Dunczycy .... usmiechają sie od ucha do ucha są mili ale spodziewaj sie że pewnego dnia poczujesz nóż w plecach, bo im się odwidziało albo zmienili strategie ...

DSV
@Anonim 29.06.2015 11:58

Otóż stwierdzenie " DSV ISSC w zespole Deployment" jest mocno nieprwadziwe ponieważ działów tzw. i szeroko rozumianego developmentu jest w DSV wiele. Nie kwestionuję, że ktoś trafił źle ale znam co najmniej 4 działy developmentu w DSV, które funkcjonują bardzo dobrze a atmosfera jest b.dobra. Pracownicy należycie są przeszkoleni i proces ten zajmuje co najmniej 2 tygodnie - mówię o szkoleniu, zapoznawaniu się z procesami itp. tylko a nie o zadaniach stanowiskowych, na które potem jest czas co najmniej kolejnych 3 miesięcy. Zaznaczę tutaj, co istotne sam pracodawca wychodzi z założenia, że okres próbny 3ms to za mało aby pracownik się wdrożył a pracodawca go poznał... To też o czymś świadczy, czyż nie? Nie jestem z działu HR :P

fuc ku
@DSV 22.01.2017 15:08

Coż za reklama

Lidia

@Iza piszesz, że to dobry pracodawca. A czy mógłbyś w kilku słowach opisać, jak wyglądała Twoja przygoda z dostaniem pracy w firmie DSV International Shared Services? Może chciałabyś podzielić się z przyszłymi pracownikami wskazówkami odnośnie spotkań rekrutacyjnych?

anonymous

Mam pytanko - co sądzicie o dziale Księgowości w DSV Shared Service? Rekrutują na różne stanowiska m.in. Głównej Księgowej...ktoś ... coś ....??

Iza

Idealnych firm nie ma. Przeważnie jest coś za coś ale generalnie to dobry pracodawca

Anna S.

Pracowałam w DSV przez ostanie miesiące, jesli chodzi o atmosferę wszystko zależy oczywiście od teamu do którego sie trafi , ale ja trafiłam na super ekipę,świetni ludzie, team leader bardzo nastawiony na ludzi , gorzej jest natomiast na wyszszym szczeblu, z managerami team leaderow, masakra, oglądanie słupków tylko i wyłącznie, czynnik ludzki nie istnieje,traktowanie ludzi jak trybików na taśmie, maksymalne cięcie kosztów, narzędzia służące do kontroli pracownika, wyliczanie przerwy. Zarobki 4700 brutto. Pakiet benefitów tych samych co wszedzie plus lekcje angielskiego w czasie pracy. Niezły pakiet szkoleń, natomiast stanowiska nieewolucyjne bez przyszłości.

Lidia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa dużą rolę. Może ułatwiać życie codzienne w firmie, a także je utrudniać. Jaka atmosfera panuje w DSV International Shared Services? Czy pracownik czuje się doceniony przez pracodawcę? Czy kontakty między pracownikami są prawidłowe? Zachęcam zatrudnionych w DSV do aktywności na forum. Każda wypowiedź oparta o własne doświadczenie jest cenną wskazówką dla osób zainteresowanych pracą w tej firmie.

Lidia

@nie polecam, może napiszesz coś więcej na forum? Jaka jest Twoja opinia na temat pracy w DSV International Shared Services? Czy możesz uzasadnić ją przykładami? Czy jest coś jeszcze z czego byłeś niezadowolony? A może z jakiś aspektów w tej pracy byłeś usatysfakcjonowany? Każda wypowiedź na wątku jest bardzo pomocna dla osób zastanawiających się nad złożeniem swojego CV w tej firmie.

nie polecam
@Lidia 29.05.2018 00:38

Nie czuje potrzeby pisania czegos wiecej na forum. Zgodzilem sie z przedmowca (nick: Zadowolony). Mam taka sama opinie jak on. Nic dodac nic ujac.

Zadowolony

Jeśli lubisz zostawać po godzinach i pracować w chaosie to ślij cv oczywiście wszystko zależy o działu.

nie polecam
@Zadowolony 21.02.2018 06:40

Zgadzam sie

hmmm...

dsv ma ciągłą rekrutację na stanowiska, bo proponuje śmiesznie niskie stawki. nie ma żadnej informacji z ich strony na temat proponowanego wynagrodzenia (nawet widełek) podczas rozmowy kwalifikacyjnej. informacja jest dopiero podawana telefonicznie. 3500 brutto max (jednej z moich koleżanek zaproponowano nawet mniej) na stanowiska asystenckie dla osób z doświadczeniem.

bB
@hmmm... 09.05.2018 13:52

Niestety, to prawda. Ja juz tam nie pracuję i zostałabym, gdyby nie za małe pieniądze oraz kiepska atmosfera na open space. Ale wiem, ze sa teamy gdzie atmosfera bywa lepsza. Zalezy gdzie się trafi niestety.

Lidia

DSV International Shared Services prowadzi nowe rekrutacje: http://www.pl.dsv.com/About-DSV/Career. Jak obecnie wygląda proces rekrutacyjny w firmie? Jak przebiegają rozmowy kwalifikacyjne? Może ktoś wypowie się na ten temat? Tego typu informacje będą cenna wskazówką dla osób chcących złożyć swoje CV w firmie.

maslanka

Rzeczywiście zarobki są podobne do tych na kasie w Biedrze, ale cóż sama się na to zgodziłam i ponoć 4 brutto to i tak nie jest źle. Podwyżki roczne są ok. 100 brutto. Premie z socjalnego są na Boże Narodzenie. Atmosfera jest miła i przyjemna. Zero ciśnienia, bo i tak wszystko co ciekawsze dzieje się w Danii. Praca idealna dla ciotki Bożenki, referentki z PKP, która podszkoliła trochę angielski i zamarzyła o pracy w korpo. Kawka i ploteczki, dłuższa chwila na forach o wywabianiu trudnych/nietypowych plam i o tanich, a dobrych pomysłach na pełen wrażeń wieczór w domowych pieleszach, później jeszcze rozmowa z koleżanką o tym jak jest dużo pracy ostatnio i że wieczorami nie ma człowiek nawet siły namoczyć cieciorki i je samego tuńczyka z puszki bez niczego, a tu nagle już prawie 16sta i znowu się nie wyrobiła ciotka Bożenka z połową zadań, a tu już do domu trzeba iść. I tak w kółko. Kiedy urlop???

hmmm...
@maslanka 11.04.2018 18:54

4 brutto? mi nawet tyle nie zaproponowano. generalnie ciekawe, że ta firma przeszła z 'płaci się powyżej średniej' do bieda-korpo. w administracji państwowej dostałabym trochę mniej, niż dsv proponowało.

Abc
@hmmm... 09.05.2018 13:45

Wszystko zależy od tego na jakie stanowisko startujesz, na jaki poziom. Asystenckie mogą mieć takie stawki. Ale z drugiej strony w zasadzie nie musisz mieć doświadczenia bo wszystkiego Cię nauczą. Czy 4000 to naprawdę tak mało na start? Mam wrażenie że teraz każdy z dyplomem mgr uważa że wszystko wie i NALEŻY mu się 4000 ale netto. Popatrzcie po innych firmach tego typu. Na starcie wszędzie jest prawie tak samo. Trzeba się trochę postarać, pokazać i będzie lepiej.

hm...
@Abc 15.05.2018 11:50

Ale mi zaproponowano dużo mniej niż 4000 złotych brutto, więc nie wiem o co się czepiasz. Oferta była kierowana do osób także z doświadczeniem. Dodatkowo - to może być szokiem, wiem - nie każdy wychodzi 'zielony' ze studiów. Niektórzy z nas podjęli pracę już po pierszym roku, więc nie widzę powodu, aby nie żądać odpowiedniego wynagrodzenia.

Abc
@hm... 16.05.2018 13:48

Nie czepiam się. Naprawdę. Nie mam w tym interesu ani osobistej potrzeby wyżywania się w internecie. Pisze jak to wygląda z perspektywy kogoś kto już jakiś czas tam pracuje. Faktycznie, po Twoim uzupełnieniu wygląda to inaczej i nie dziwię się że odmówiłaś.

Lidia

@hmmm... Orientujesz się jeszcze może jaką formę zatrudnienia oferuje firma DSV International Shared Services na początek współpracy? Jaka jest atmosfera w firmie oraz czy pracownik może liczyć na jakieś dodatki tudzież benefity? Wybacz za tak wiele pytań, jednak wydajesz się być zorientowany w temacie, dlatego chciałabym Cię prosić o odpowiedź.

Pracujący
@Lidia 10.05.2018 18:17

Jeśli chodzi o formę zatrudnienia to w działach finansowych to zawsze jest umowa o pracę na 7 MSC a potem czas nieokreślony. Atmosfera fajna ale wiele zależy od tego do jakiego zespołu idziesz, jakich ludzi tam spotkasz itp, jak wszędzie. Jeśli chodzi z kolei o dodatki i benefit to w sumie jest korpostandard, Multisport, Medicover, owoce, karty do Empiku (uznaniowo wedle zasług), dodatki finansowe z ZFSŚ na Wielkanoc i Boże Narodzenie. Ponadto szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, w zależności od działu, finansowe, Excel, ogólnie Office.

Pracujący
@Lidia 10.05.2018 18:17

Są jeszcze lekcje angielskiego w godzinach pracy. Poziom niestety uzależniony od lektora. Ja trafiałem na dobrych profesjonalistów ale trochę ludzi narzeka na niski poziom. Chociaż nie wydaje mi się że to wielki problem bo można zmieniać grupy.

Lidia

@maslanka Przestrzegajmy regulaminu i nie wypowiadajmy się o pracownikach firmy DSV International Shared Services. Co do reszty Twojej wypowiedzi - wyraziłaś w niej informację na temat Twoich zarobków oraz tego, jak wyglądają podwyżki. No i oczywiście kwestia atmosfery. A może wypowiesz się jak TOBIE się pracowało w DSV International Shared Services? @Monika W dzisiejszych czasach chyba wszędzie wymagany jest język angielski. = A przechodząc do meritum - jak wyżej, może też wypowiesz się na temat tego, jak TOBIE pracowało się w firmie? Taka informacja będzie bardzo cenna.

Monika
@Lidia 11.04.2018 20:55

Nie wiem na czym opierasz swoje przedświadczenie o tym, że wszędzie potrzebny jest angielski. Nie wiem, jak się pracuje w DSV, bo po usłyszeniu proponowanej stawki oferty pracy nie przyjęłam.

???

Szkoda że na moje pytanie dotyczące motywowania pracowników przez managerów nikt nie odpowiedział......

pablo
@??? 13.04.2018 22:39

Zalezy jaki dzial i konkretny TL bo kazdy ma chyba swoje metody. Ale premii kwartalnej czy jakis voucherow to sie chyba nie dostaje nigdzie, jesli o to Ci chodzi

żaneta
@pablo 23.04.2018 13:32

ale multisporta, medicover czy ubezpiecznie na zycie mogliby dać gratis, a u nas za wszystko trzeba sobie zapłacić.

Kamxi

Myślę, że zadowolenie z pracy w DSV ISS zależy od działu do jakiego się trafi. Wiadomo są bardziej i mniej ogarnięci teamleaderzy. W moim dziale jest dużo pracy, ale mamy fajnych ludzi w zespole i nawet w momentach krytycznych umiemy rozbić napiętą atmosferę. Zdarza się, ze ktoś wyleci z DSV, ale musi się o to postarać-narazić firmę na straty finansowe. Nie słyszałam, żeby kogoś zwolnili z innego powodu. Pensja w DSV zależy od działu, ale to nie są kokosy i milionów się tu nie zarobi. Osoby do udziału w szkoleniach wybierają teamleaderzy. Praca bywa monotonna i powtarzalna, w moim teamie brakuje dobrego zarządzania i ogarnięcia. Są premie na święta. Nie ma dress codu. Raczej siedzi się 8-16, czasem jak przyjdzie się wczesniej to mozna zmyć się chwilę wczesniej. Na rozmowach rekrutacyjnych zdarza się test z excela,, albo na spostrzegawczość ,ale wszystko zalezy od działu. Podwyżek raczej nie ma. Co jeszcze? Hmmm. Trzeba znać wizje i wartości DSV.

Pestka
@Kamxi 21.04.2018 09:00

Zgadzam sie z opinia ze pracuje sie 8-16 i ze nie ma kokosow. Za to podwyzki sa, niestety zwolnienia tez.

monika

wymagania wyższego wykształcenia, znajomości języka angielskiego i doświadczenia na stanowisku, a proponowana płaca niższa niż w kilku sieciach popularnych dyskontów. zastanówcie się dwa razy.

???

Czy właśnie w ten sposób pracownicy są motywowani do pracy, jak w poniższym przypadku do wysyłania CV? Czy takie są standardy na zarządzanie pracownikiem w DSV ISS????

ciekawe

Mam pytanko, czy sekcja likwidacji szkód, to ten słynny dział Finansów o którym tutaj ( i nie tylko ) tak głośno?

Poszukiwacz

Cześć. Mam pytanie w kwestii działu likwidacji. Jest sporo ogłoszeń do tego działu. Jak wygląda praca w likwidacji? Na co trzeba się przygotować? Czy jest sens wysyłać cv?

Zgadzam sie

Zgadzam sie. Typowe KORPO. Nie polecam. Spojrzcie ile ogloszen. To o czyms swiadczy. Wiele osob odchodzi.

niezgadzamsię
@Zgadzam sie 08.01.2018 22:53

świetna obserwacja, ale wniosek nietrafiony. przez ostatnie 3 lata liczba pracowników zwiększyła się dwukrotnie. To dlatego tyle ogłoszeń - firma intensywnie się rozwija. pracuję w IT i jestem bardzo zadowolony.

kolunek

Niski poziom profesjonalizmu odnośnie odpowiedzi po rozmowie rekrutacyjnej. Straciłem tylko 4 tygodnie czekając z nadzieją finalnie na olanie mimo obietnic odezwu.

gosc

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat działu księgowego, stanowiska General Ledger Accountant?

Karolina

Niektóre osoby piszące na forum oceniają innych bardzo negatywnie. Może warto spojrzeć na swoją pracę, czy jest taka jak być powinna?

Bułka

DSV to typowe korpo. Wycisną z ciebie ostatnie soki, pomimo bardzo wysokich wyników audytu i tak zwolnią. Wyjdziesz o 4 minut wcześniej, po firmie zostanie wysłany mail, że wyszedłeś wcześniej i to jest nie fair wobec innych bo "work-life balance" został naruszony. Pomino, zdania egzaminów z angielskiego na poziome C2 dalej będziesz zobligowany do nauki języka ze starych ponad dwudziestoletnich podręczników. Wynagrodzenie: mocno przeciętne. Plusy: lokalizacja, socjal z okazji świąt, paczki świąteczne, ewentualna możliwość pracy zdalne.

Zostaw opinię o DSV International Shared Services Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSV International Shared Services Sp. z o.o.