Weegree

• Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Weegree

Opinie o Weegree Opole

Nie przegap nowości o Weegree!

28.04.2015 16:52

A ile mozna zarobic netto na tych paletach robiac faktycznie 180 dziennie?
    damiano

27.04.2015 15:24

siema jedzie ktos teraz w niedziela do palet??
    petro67

18.04.2015 17:51

Witam był ktoś oddelegowany w okolice Borgloon do pracy na stanowisku dekarza-cieśli budowlanego. Zastanawiam sie czy aplikować i musze być pewny bo wyjezdżając musze rzucić obecną prace.
    edek

11.04.2015 11:08

z tego co wiem to zalezy jaka praca i ile osob szukaja, jak wiecej to bez jezyka tez mozna sie zalapac
    kielce

11.04.2015 10:09

jak z tą znajomością jezyka trzeba znać. pracuje może ktoś że Świętokrzyskiego

10.04.2015 10:32

dzień dobry czy przyjmują do tej firmy bez znajomości języka ?????czy tylko osoby które znają komunikatywnie język
    30ck30

11.04.2015 10:15

Witam właśnie jak z tym językiem jest trzeba znać pracuje ktoś jako murarz że Świętokrzyskiego mój e-mail [email protected]
    olo

17.03.2015 18:42

Pracował ktoś może jako dekarz? Jak wygląda umowa i socjal? Jak atmosfera i dojazd z polski?
    zorientowany

02.03.2015 14:14

Dlaczego zadajesz takie dziwne pytania.Firma ma swoją stronę tam są oferty.Potrafisz coś konkretnego zrobić,znasz język,składasz aplikacje i jedziesz lub nie.Wszystko w temacie.
    onaona

09.02.2015 14:10

Witam, czy ktos pracuje dla tej firmy w Chorzowie-Niedźwiedzoniec?? pakowanie gadzetów reklamowych??
    janka

11.03.2015 17:55

tak , ja pracuje.
    patryk

01.02.2015 17:51

witam czy ktos był jako hydraulik mam z nimi jechac
    greg

10.02.2015 09:05

Ja bylem na dwuch projektach, ostatni musialem zakonczyc z powodow rodzinnych. Wspulpraca bez zastrzezen. Jak bede mial mozliwosc to chetnie jeszcze z nimi wyjade.
    patryk93

01.02.2015 17:47

witam czy ktos był w pracy od nich jako hydraulik,bardzo prosze o jakies informacje z góry dziekuje mam zamiar z nimi jechac.pozdrawiam
    euro

29.01.2015 11:08

Kto te opinie pisze o paletach błagam hehe
    elaelasma

20.01.2015 20:53

hey, stalowy businesmanie z bombkom w uchu lub nosie gdzie ty jesteś , a już szykowałem się do roboty

04.01.2015 16:44

Mozna wyrobic. Ja po 2 miesiacach wyrabiam. Na poczatek bylo 120 do 140.
    domin

03.01.2015 15:06

siema a jak w tych paletach jest,pracowalem juz dla nich i wszystko bylo okey ale to w innej firmie :) idzie premie wyrobic??

30.12.2014 13:40

Ja pracuje dla nich 5 lat. Poczatki byly rozne ale teraz jest ok. Firma sie rozwija mniej problemow. Wyplaty na czas, mieszkania dobre. Wiem ze nawet jak kliemlnt nie zaplaci to innym chlopaka placa u nas nie ma tego problemu bo nasza firma placi na czas.
    Maciek

26.12.2014 11:51

Weegree zapewnia mieszkania oraz dojazdy do pracy na miejscu. Jezeli dojezdzasz wlasnym samochodem to zwracaja kilometrowke. Zarobki od 7 euro do 13 euro w zaleznosci od profesji. Sprzet zapewniaja, czasem pracownicy biora swoj za ktory polowe zwraca firma a polowe pracownik ale sprzet nalezy do pracownika i jest jego wlasnoscia. Mowa oczywiscie o drobnym sprzecie. Sprzety wieksze oraz ubrania robocze i buty zapewniaja.
    Tomek

11.12.2014 20:00

Ja zarabiam 9 euro. Musisz patrzyć na ich stronie. Pracuje u nich 2 lata. Współpraca jest ok w razie problemów sa dwie osoby co pomagają. Mieszkamy we trzech i razem pracujemy. Mieszkanie zapewnione wyposażone i dojazdy do pracy. Na wypłaty nikt z nas nie narzeka. Pieniądze wypłacane w całości uczciwie.
    Romek

12.12.2014 13:23

Tomuś a w jakim zawodzie pracujesz ?
    alan

06.12.2014 13:51

Witam, czy pracował/pracuje ktoś w tej firmie jako elektryk? W ofercie jest niby umowa z niemiecka agencją a nie 1/20 etatu i reszta jako delegacja.
    Tomek

06.12.2014 11:18

Potwierdzam to co napisal Roman. Firma jest ok. Zarobki i mieszkania dobre.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Weegree?

Kontakt - Weegree

Krakowska 26 45-075 Opole

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Roman

03.12.2014 20:50

Pracuje u nich jako malarz 4 lata. Nie ma żadnych problemów z wypłatami, mieszkanie jest ok każdy ma swój pokój, mieszkania wyposażone, blisko pracy. Pracy jest sporo i można normalne zarobić a nie ja w Holandii.
    Lukasz

28.11.2014 15:51

Ja pracuje 6 miesięcy i jest ok. W paletach jest cieżko ale mozna zarobic.
    gandalf

27.11.2014 13:27

Jak wolisz sluchac jakiegos anonima (usunięte przez administratora) niz wlasnych kumpli to nie jedz i zostaw miejsce innym
    Kadłub

25.11.2014 08:31

Witam wszystkim którzy mają zamiar wyjechać z tej firmy do naprawy palet naprawę odradzam byłem tam (usunięte przez administratora). Nie polecam tej firmy.
    elaelasma

09.11.2014 19:46

hey stalowy bussinesmanie z bombkom w nosie, chętnie bym u ciebie popracował 15 ojro/mc

07.10.2014 17:17

polone

21.10.2014 20:53

nie warto się z nimi wiązać!
    lind

01.10.2014 14:08

Witaj stalowy byłbym chętny współpracą z Tobą napisz na mail telefon:[email protected]ęki.Pozdrawiam.

25.09.2014 11:29

Pralki, lodówki wyposażenie kuchni i łazienki są. Żelazka i deski nie ma ale można dokupić i zwracają kasę. Internet jest ale płacimy sobie sami.
    pytam

24.09.2014 08:30

Witam, jakie tam dają warunki mieszkania? Pralki są? wyprasować ubrania się da? internet jest, czy trzeba samemu załatwiać?
    zapytanie

23.09.2014 21:06

Witam. Możecie opisać mniej więcej jakie są warunki mieszkaniowe? Tzn da się zrobić pranie, wyprasować? czy człowiek nie zamarznie z zimna? Jest internet czy trzeba samemu sobie ogarniać?
    blok ekipa

18.09.2014 19:07

A kogo to interesuje!!!
    Łukasz S

15.09.2014 18:33

Witam, chciał bym polecić firmę weegree jest to jedna z najlepszych firm działających na rynku oferują dobre stawki godzinowe bezpłatne zakwaterowanie i prace w dobrej atmosferze pracuje u nich parę lat w rożnych zawodach jak kończyła się praca u jednego klienta zawsze mogłem liczyć ze znajda mi coś nowego nie zostawili mnie na lodzie a co do wypłat nie było żadnych problemów nigdy!!!opuznienia 2 -3 dni maxx a nie jak piszą inni uczestnicy forum i wiem ze te złe komentarze piszą ludzie którym nie poszło bo po prostu się lenili i olewali prace popijali sobie albo mieli robotę w (usunięte przez administratora) itd.Firma jest ok biorą ludzi dają im szanse i nie jednemu (usunięte przez administratora) uratowali przed komornikami,długami itd dają zaliczkę na start a w razie jak by się noga potknęła zwracają za przejazd do belgi firma jest rzetelna i wiarygodna możecie śmiało ruszać do pracy .
    JA

05.09.2014 07:06

Pracuje dla weegree 5 lat jako spawacz i jestem zadowolony. Są czasem problemy ale zawsze można się dogadać. Genk
    stalowy

01.09.2014 21:15

Pablo; puki co mam 2 pomocników i nie potrzebuje do nowego roku nikogo bo roboty jest tak dla nas w sam raz po nowym roku startujemy z 4 potężnymi projektami tag-ze będę potrzebował z 10 osób przynajmniej 3 osoby na robotę wiec miejsce pewnie będzie zajmuje się głownię budowlanka 70% i 30 spawalnictwem jak pasuje to tu napisze kiedy co i jak czekaj do grudnia . nie pracujcie dla weegree chaty slamsy grosze na h i tempo koszmar!!!!
    pablo

29.09.2014 18:31

Siemano stalowy to jest mój nr. tel (usunięte przez administratora), jak będziesz miał robotę to daj cynka. Pozdro Paweł
    Rafał

06.04.2015 10:10

witam czytalem na gowork pana opinie o weagree napisal pan ze posiada pan swoja firme czy nie poszukuje pan pomocnika na budowe?? jestem solidny silny fizycznie moj e-mail [email protected]
    cwks

01.09.2014 20:20

Oferują bezpłatne mieszkania w pełni wyposażone. Większość z tych mieszkań to po prostu slamsy, zawilgocone i zagrzybione pustostany bez podstawowych mediów. SYF KIŁA I MOGIŁA
    stalowy

30.08.2014 17:02

o Firmie weegre wcześniej star express powiem tyle wcześniej było dużo lepiej teraz jest tragedia większość tych dobrych komentarzy piszą ludzie z biur dobre firmy nie siedzą na takich stronach o firmach i podbudowywują wizerunek firmy . praca w tej firmie jest bardzo ciężka dla ludzi o dobrych warunkach fizycznych i przede wszystkich ze znajomością języka i to nie angielskiego jak piszą tylko niderlandzkiego nie czarujmy się jedzie się ciężko pracować na belga drugiego pośrednika belga i na polską zakłamaną firmę w sumie pracujesz na 3 podmioty wyciskają z człowieka wszystko co się da przychodzisz do domu to tylko spać całe dnie w pracy a stawki są tak dopasowane żebyś zarobił od 1200 do 1700 euro z tym ze to drugie przy dużej ilości godzin około 240 h miesięcznie stawki 7 8 9 10 euro 10 dla ludzi z 10 letnim stażem w firmie gratulacje dla tego co tyle przetrwa po 10 latach nadajesz się tylko na rentę inwalidzką ...stanowczo odradzam tą firmę bo to nie jest firma dla ludzi którzy chcą osiedlić się w be bo dzis pracujesz a jutro nie jesteś chroniony zadnym prawem a umowę rozwiązują w mig psyyk i cie nie ma już firma dobra dla kryminalistów i złodziei ponieważ tylko takich ludzi szanuje weegree bo tylko takich się boi ja z ta firmą skończyłem kilka miesięcy temu otworzyłem swoją działalność dogadałem się z belgijską strona wynegocjowałem 20e na godzinę lub od projektu i bardzo sobie chwale pracuje swoim tempem nikt mnie nie goni zarabiam teraz od 3000 e do 5000 na miesiąc co prawda trzeba płacić tax (podatek)ale to i tak przy firmie weegree 3 x więcej dochodzą zwroty paliwo itd , reasumując weegree NIE!!!
    pablo

01.09.2014 20:32

Siemasz stalowy, ja też pracuję dla tych cwaniaczków ale mam zamiar ich olać bo to banda oszukańców. Jak masz jakieś namiary na robotę w Belgii to daj cynka. Pozdro
    spawacz

26.08.2014 20:25

Wyjechalem teraz. Pracuje i jest wporzadku. Wyplaty jeszcze nie bylo ale zaliczke dostalem pierwsza.

23.08.2014 12:12

Panowie !!! Jeśli macie naprawdę chęci do pracy to firma jest naprawdę OK. Oczywiście zależy jakie mamy wymagania - u mnie średnio europejskie.
    Lukasz

21.08.2014 19:43

Ja pracuje w prefabrykatach. Jest ok. Dużo godzin, warunki mieszkaniowe są przyzwoite, pokoje we dwóch. nie jest daleko do roboty. A z wypłatami racja czasem się spóźniają ale nie więcej niż 3 dni.
    Pawel

21.08.2014 14:45

Pracuje u nich 5 lat. Zawsze wyplacaja wszystko. Spoznienia sa ale maks do tygodnia. Znam ich juz troche i nie maja zwyczaju zeby kogos oszukac. Pierwszy raz,jak jechal i projekt nie wypalil zwrocili za przejazd. Nie wam inne agencje holenderskie oddadza za przejazd. NiGDY!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Weegree