Can-Pack

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 278 ocen.

Opinie o Can-Pack

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack

ed

witam jak wygląda praca na produkcji? będzie to odbieranie puszek z linii przez 8h? a jak tam z premią od początku zatrudnienia jest czy po paru miesiącach?

Iwona

Jak tu też będziecie pisać bzdury to też wątek o Bydgoszczy zablokujemy !

mądra głowa
@CHdikk 13.07.2017 20:20
Blokowac !!!

Blokujcie osoby po ich adresie IP. Zresztą Bydgoszcz a Brzesko to dwa różne światy.

Gruby
@Iwona 09.07.2017 20:13
Jak tu też będziecie pisać bzdury to też wątek o Bydgoszczy zablokujemy !

Bydgoszcz... Fajna firma. Supcio jest pracowac swiatek piatek i niedziela. 2700 bruttno na start. Potem 2900 a po roku 3100 brutto. Faktycznie kraina mlekiem i miodem plynaca. A teraz realnie jest duzo dobrych rzeczy z tej pracy. Nie napijesz sie w piatek bo idziesz na nocke. Nie wstawisz sie w sobote bo smigasz w niedziele na 6 rano i od 2 miesiecy jest dodatek 350 za to ze system 4 brygadowy. Praca sama w sobie nie jest zla ale za te pieniadze i z taka gora ktora Cie oklamuje i oszukuje ... Ja sam tutaj pracuje ale juz nie dlugo. Czas uciekac. Coraz gorzej sie tu dzieje

nieznany

o systemie na google mozna sie dowiedziec panie ?? ..... Rozmowa o prace smieszna dla mnie zamiast o pracy to pytaja jak murek na budowie bym wymurowal o moim zawodzie albo czy pieniadze potrzebne prywatnie czy z rodzicami by cos wrzucic do garnka takie pytania padały na rozmowie pytanie jak pan by sprawdzil wieczko od puszki przy np 100 tys sztuk rozne sa na to sposoby ale my musimy oczywiscie wiedziec najlepiej ksiazke przeczytac o ich zakladzie by wszystko wiedziec na rozmowie hah troche nie tego z glowa ma kierownik

??

Jak wygląda system 3 zmianowy 4-brygadowy w tej firmie?

Maciek

Witam, zapytam wprost, a czy do działu jakości przyjmują też osoby przed 50-tką, czy tylko same młode, ostatnio aplikowałem do innej firmy na inspektora jakości i tam przyjmują tylko do 40-tki, a jak jest u was?

Kandydat

Cześć pytanie jakie zarobki w kontroli jakości?? Jak to u was wygląda. Z góry dzieki

kj
@Kandydat 26.09.2017 17:37
Cześć pytanie jakie zarobki w kontroli jakości?? Jak to u was wygląda. Z góry dzieki

Jeżeli jesteś zainteresowany pracą w systemie 4 brygadowym i płaca Cię nie odstraszy (na początek tak jak w innych działach 2700 + dodatek zmianowy 350 oczywiście wszystko brutto no i premia kwartalna 9% )to aplikuj bo ludzi ci u nas brak

Olo

Ile zarobi pracownik magazynu operator wozka widlowego na dziale wydawania?slyszalem ze kolo3000tys na reke czy to prawda?

bobson
@Olo 21.09.2017 09:52
Ile zarobi pracownik magazynu operator wozka widlowego na dziale wydawania?slyszalem ze kolo3000tys na reke czy to prawda?...

1900 na start

qwerty

Jestem zainteresowany pracą na stanowisku operatora maszyn lecz studiuje zaocznie (co drugi weekend muszę być na uczelni).Jest jakaś szansa dostosowania grafiku tak bym mógł tutaj pracować i jednocześnie się uczyć?Pozostałe dwa wolne weekendy byłbym całkowicie dyspozycyjny na jakiekolwiek zmiany.Jak ktoś coś wie na ten temat proszę o info.

Sam
@qwerty 15.09.2017 18:00
Jestem zainteresowany pracą na stanowisku operatora maszyn lecz studiuje zaocznie (co drugi weekend muszę być na uczelni).Jest...

No jasne! Nikt nie weźmie wolnej soboty bo ty musisz się uczyć..

qwerty
@Sam 21.09.2017 08:19
No jasne! Nikt nie weźmie wolnej soboty bo ty musisz się uczyć..

Zapytałem się grzecznie gdyż nie znam specyfiki pracy tej firmy więc po co się prujesz parówo?

Malwina

Jest teraz ogłoszenie na kontrolera jakości, czy ktoś może więcej mi powiedzieć o tym stanowisku, czy dla kobiety nie jest zbyt ciężkie, a przede wszystkim jaka jest atmosfera w dziale jakości?

asd

I to tłumaczenie się z gowork na tablicach... nawet jeżeli go work to nie źródło 100% prawdy to większości przypadków co tu Ludzie piszą to prawda!

Wubor
@asd 14.08.2017 21:08
I to tłumaczenie się z gowork na tablicach... nawet jeżeli go work to nie źródło 100% prawdy to większości przypadków co tu Lud...

O wiele więcej niż standardy prasowe - nie wytrzymują.

asd

Jedyne co mi się podoba to, że już tam i nie pracuję i jak otwieram puszeczkę tyskiego a tam cp i mieloneczka na deser również cp to przez myśl mi przechodzi ten okropny syf... Cwaniaczki na stanowiskach management - spijających śmietankę... i robole - byłem jednym z nich. Z mniej niż 4 tysie na rękę za operatora maszyn to bym nie poszedł. Toć to kopalnia !

asd

Żal mi tych wszystkich co tam muszą pracować niecałe 2 tysie na początek - operator maszyn - smród, hałas, świątek piątek... powodzenie chłopaki uciekajcie z tego syfu!

browarnik

W CAN-PACK w brzesku macie dobrą pracę i dobre wynagrodzenie były podwyżki plus 350 złotych za pracę w 4 brygadówce podobno obiady za darmo a u nas w browarze Okocim redukcje zatrudnienia od kilkunastu lat i bida. Browar zatrudniał ponad 1000 pracowników a teraz zatrudnia 300. Nie narzekajcie że by was nie spotkało to co u nas.

anonim

(usunięte przez administratora)

Yuki

Tu i tak sie nic nie dzieje.

koledzy l 9

W Brzesku zwalniaja sie ludzie

Prywatny

Nie polecam pracy w tym śmiesznym zakładzie. Obiecują nie wiadomo co a w praktyce co niektórzy nie mają czasu nawet śniadania zjeść. Pełno cwaniakow.

my benefit

30 czerwca stare punkty straciły ważność, dziś mamy 3 lipca i moje konto nie zostało zasilone, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ?

my benefit

Dzięki za info.

rekrutacja

Orientujecie się może jak długo czeka się na odpowiedz od czasu rozmowy rekrutacyjnej w sprawie przyjęcia do pracy czy raczej nie ma reguly ? Minal juz tydzien od rozmowy rekrutacyjnej na stanwisko kontrolera jakosci i Pani miala sie odezwac jakos na poczatku tygodnia... Jesli sie jeszcze nie odezwala to moze oznaczac, ze odpowiedz jest negatywna i nie przyjeto mnie do pracy ?

Piotr

Witam ile zarabiaja ludzie w tej firmie z 5 6 letnim starzem? Bo ja pracuje w Kablu juz 6 lat i mam ok 2500 na reke i nie wiem czy warto zmieniac prace. Z gory dziekuje, pozdrawiam

cała prawda o can packu
@przodownik pracy 26.06.2017 18:48
Okolo 2700 plus premia kwartalna z 500-600.

Skąd ty wziąłeś te 2700 nie rób ludzi w ( usunięte przez administratora )max 2500 a przeważnie mniej

przodownik pracy
@cała prawda o can packu 27.06.2017 01:01
Skąd ty wziąłeś te 2700 nie rób ludzi w ( usunięte przez administratora )max 2500 a przeważnie mniej

Najwidoczniej to ty jesteś robiony w bambuko. Rozmawiałem z ludźmi to wiem z grubsza ile kto ma. Chyba że się przechwalają.

BuBu

Witam. Mam zamiar aplikować na stanowisko magazyniera . Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o tym stanowisku ???

przodownik pracy
@BuBu 24.06.2017 19:53
Witam. Mam zamiar aplikować na stanowisko magazyniera . Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o tym stanowisku ???...

Praca polega ogólnie na przewożeniu palet z puszkami. Musisz mieć dosyć dobre doświadczenie w obsłudze widlaka ponieważ są dosyć spore i trzeba wysoko ustawiać.

Taaaa

Za taką prace co chcecie, w pracy sie pracuje a nie schadzki,niedługo multi kino can pack powstanie. Catering juz jest nasz pracownik o to dba miejsce na drzemke tez jest o co chodzi zyć nie umierac

Hdudikdjeh

Głupole ???? Pozdro dla Krzycha i Burzy. Który zostaje i ściera tablice ?hehehehe

przodownik pracy

Wszyscy zadowoleni z podwyżek i dodatku do 4bryg. to już na forum cisza jak makiem zasiał. Dobrego słowa już nikt nie potrafi napisać tylko narzekać potraficie. Za jakieś pół roku znowu się trolle uaktywnicie. Zarząd w końcu zrozumiał potrzeby ludzi i chwała mu za to.

Czas się zagnac
@przodownik pracy 17.06.2017 23:21
Widełki są uzależnione od stanowiska. Specjalista z drukarek nie jest równy specjaliście z kontroli. Tak to już jest u nas i te...

Tak w tym.przyznam ale tak jak każdy chce wiedzieć jakie sa widelki np operatora nastawiacza i nie w kontroli

przodownik pracy
@Czas się zagnac 17.06.2017 23:30
Tak w tym.przyznam ale tak jak każdy chce wiedzieć jakie sa widelki np operatora nastawiacza i nie w kontroli...

Pogadaj z Andrzejem z HR ewentualnie z kierownikiem. Chyba powinni udzielić takich informacji.

zdziwiony

Widzę,że kadrowiec Andrzej ciężko pracuje na stronce.Same pozytywy ale za taką kasę to każdy by głupoty wypisywał

Kat ofiara che gewara

Celowo blad popełniłem w słowie podwyżka by ukazać ułomności tej calej sytuacji z aneksami. Na pocieszenie napisze że nie mamy nic na razie damy co się okaże zęby wbijemy w paznokcie na tyle by wytrzymac każda chwile A gdy smar oczy zatka do ostatka to podwyżki potrzebne nie będą

Kat ofiara che gewara

Nie dojrzałes tej podwyzszki .Temperatura na hali podskoczyla to była ta podwyzszka.obiecane wykonane

Niezadowolony

A jak z podwyżkami bo coś ucichło?

xxx

Może tak wystarczy tych oszczędności co nasz kochany dyrektor wprowadził bo nie ma czym już pracować czy nikt tego nie widzi. Ile może działać maszyna bez serwisu. Czy wasze samochody nie są serwisowane nie trzeba wymieniać części które się zużywają.

Niedziałający wentylator

CP wydał masę kasy na coś co przypominać miało klimatyzację (tzw. nadmuchy) i jak się okazuje były to pieniądze wyrzucone w błoto. Ostatnio wcale nie działają lub tak wieją, że można się choroby nabawić. W te upały praca bez nadmuchów staje się praktycznie niemożliwa, może ktoś odpowiedzialny za to badziewie w końcu się zainteresuje problemem. A może lepiej Państwową Inspekcję Pracy zaprosić, niech zobaczą w jakich warunkach musimy pracować.

cyc i $

WITAM !!! pracowałem tam 8 lat stracony czas praca przez 7 dni ostatnie to nocki i masz tylko 1,5 dnia wolnego święta i weekendy w pracy i tak ten interes się kreci ..masakra !!!zarobki po 8 latach 2500 zl na netto a o przerwie na śniadanie to zapomni ....przy maszynie !!! tak jest prawda zapytaj się pracownikom to Ci opowiedzą .. pozdrawiam !!!

pijący piwo

Jestem ciekawy jak tam wyszły te badania rynku pracy, może ktoś napisać z tych siedzących wyżej?

byly pracownik

W can packu majówka jak zawsze udana czyli w pracy co by nie tracić cennego czasu na siedzenie w domu z rodzina lub znajomymi ha ha

SCPG
@byly pracownik 06.05.2017 04:06
W can packu majówka jak zawsze udana czyli w pracy co by nie tracić cennego czasu na siedzenie w domu z rodzina lub znajomymi h...

Nikt Ci przeciez nie kazal sie zatrudniac w CP a poza tym to wiedziales na jakich warunkach jestes zatrudniony

Rampam

Miłej Majówki panowie!

Dziadostwo

W can-packu szukają frajerów za mniej niż 2 tysiące, ich starania i ogłoszenia niestety nie wywierają wrażenia już na Polakach może Panie Andrzej zamiast profilować klatę czas zacząć uczyć się ukraińskiego i wyp... na wschód w poszukiwaniu niewolników? buahahaha

byly prscownik.

Jak tam canpakowcy narzekacze. Widzę ze nic sie nie zmieniło tylko jęczycie i stękacie jak to macie źle i jako to can pack nie dobry. Ale nikt nie ma jaj żeby się zwolnic. ( a zapomniałem , większości canpak życie uratował bo tak to byście musieli zapier... Za najniższą krajową) nie wiem jak wy ale ja juz piatek mam wolny . Majoweczka cala wolna wszystkie święta i weekendy . Jak widac można w Bydgoszczy normalnie pracować no i 3 z przodu tez jest .

byly pracownik
@gnida 12.04.2017 08:07
Tylko trójka za 300 godzin pracy, współczuję kozaku.

300 h ha ha dobry dowcip

zastanawiacz
@byly pracownik 12.04.2017 15:20
300 h ha ha dobry dowcip

Jest tu ktos kto pracuje w dziale personalnym i jest w stanie sie wypowiedziec, na temat klimatu pracy biurowej w can packu? Jak wygladaja zarobki? Od jakiegos czasu wisi ogloszenie na pracuj i zastanawiam sie, czy jest sens aplikowac. Mozna liczyc na jakies sensowne pieniadze? Jak kwestia Ukraincow na produkcji?

Ogar

A to jest jakaś sprawa która Ciebie dotyczy?? Patrz na swój zarobek i pracę jaką wykonujesz... A co do spraw rekrutacji, ludzi jest w pip ale z wyższym nie umiących nic, ledwo kanapkę sobie dają radę posmarować, a co dopiero o pracy mówić.

Rezolutny
@Ogar 06.04.2017 01:40
A to jest jakaś sprawa która Ciebie dotyczy?? Patrz na swój zarobek i pracę jaką wykonujesz... A co do spraw rekrutacji, ludzi...

Dotyczy bo musze na takich zapierdal .c

rezolutny

Może mi ktoś wytłumaczyć po co CP tworzy kolejne sztuczne stanowisko jako specjalista ds rekrutacji ? Obecni nie mogą nikogo zatrudnić ? To po co oni są w tej firmie.

zdziwiony
@rezolutny 05.04.2017 20:10
Może mi ktoś wytłumaczyć po co CP tworzy kolejne sztuczne stanowisko jako specjalista ds rekrutacji ? Obecni nie mogą nikogo za...

dla kasy,po znajomosciach

Znawca
@rezolutny 05.04.2017 20:10
Może mi ktoś wytłumaczyć po co CP tworzy kolejne sztuczne stanowisko jako specjalista ds rekrutacji ? Obecni nie mogą nikogo za...

W Krakowie zatrudnili 5 dyrektorów, w Brzesku 5 HR managerów do szukania frajerów a każdy od 11 tys zaczyna prace

Ogar

Trzeba było się uczyć :) by teraz bólu d.. nie było,że ktoś ma tak a ja nie. Pzdr.

Kiba

Teraz pracuje w budowlance i zarabiam 2000 i muszę przerobić conajmniej 10 11 godzin żeby to zarobić dlatego uważałem że 2100 jest ładna wypłata ale zależne są też różne czynniki właśnie tak jak się państwo wypowiadacie

przodownik pracy
@Kiba 04.04.2017 12:53
Teraz pracuje w budowlance i zarabiam 2000 i muszę przerobić conajmniej 10 11 godzin żeby to zarobić dlatego uważałem że 2100 j...

Jak już napisałem wyżej. Spróbować można. Jeśli jesteś dobry w budowlance to zawsze praca się znajdzie jak Ci CP nie będzie odpowiadać. Sam widzisz że koksów nie masz w obecnej pracy. Tutaj dochodzi jeszcze przyzwoity socjal. Nawet jak zostaniesz zaproszony na rozmowę i będą Cię chcieli to zawsze ostatnie słowo należy do Ciebie.

Kuba

No w sumie macie rację panowie ja się właśnie zastanawiam czy złożyć cv jednak nie mam doświadczenia w takiej produkcji wogole

praser
@przodownik pracy 03.04.2017 20:49
Podwyżki będą. Jest to oficjalnie ogłoszone więc poczekajmy do maja. Myślę że zarząd pomyślał też o podniesieniu stawek dla now...

przodowniku pracy, jak masz jaja ( na 95% ich nie masz) to się ogarnij, bo jedziesz mi tymi co nic nie robią:) robisz na myjce czy na paleciaku?

przodownik pracy
@praser 03.04.2017 21:51
przodowniku pracy, jak masz jaja ( na 95% ich nie masz) to się ogarnij, bo jedziesz mi tymi co nic nie robią:) robisz na m...

Co chciałeś mi przekazać swoim inteligentnym postem? Podejdź do chłopaków z paleciaka i powiedz im że nic nie robią cwaniaczku z pks-u. Każdy tu pracuje na ten wynik więc nie zaczynaj dzielić obszarów na lepsze czy gorsze. Tylko napisałem fakt o planowanych podwyżkach. Jakie będą tego nie wiem ale jak każdy liczę na przyzwoite.

Kiba

To chyba nie jest tak zle jak dla nowego pracownika jest 2100 na rękę

zdziwiony
@Kiba 03.04.2017 05:09
To chyba nie jest tak zle jak dla nowego pracownika jest 2100 na rękę

Warunki pracy są bardzo ciężkie, hałas, farby, lakiery, nocki, weekendy, święta w pracy - myślę, że 2100 to zarobisz na ten czas chyba wszędzie. Co mają powiedzieć ludzie, którzy tam pracują kupę lat i mają tylko 300 -500 zł. więcej ?

grabarz
@zdziwiony 03.04.2017 07:09
Warunki pracy są bardzo ciężkie, hałas, farby, lakiery, nocki, weekendy, święta w pracy - myślę, że 2100 to zarobisz na ten cza...

Za takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki pracy to 3.000 pln to mało.

Kuba

Witam jakie zarobki na start można uzyskać?

przodownik pracy
@Kuba 02.04.2017 19:57
Witam jakie zarobki na start można uzyskać?

2100 plus premia kwartalna 400-500 zł

drukarz

Panie Andrzeju czekamy na te wyniki badań:)

obiektywny

Skoro szanowna dyrekcja chce badać rynek pracy i porównywać nasze zarobki do innych to proponuję od zarobków drukarzy w Bydgoszczy ... lekko się zdziwicie ile zarabiają drukarze. To samo dotyczy operatorów wózków widłowych.

przodownik pracy
@CP 01.04.2017 18:48
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale czy to znaczy, że kasjer w castoramie nie poradziłby sobie na kasie w biedronce? Tam kasuje...

Tak, dobrze rozumiesz. Drukarz przychodzący do nas musi uczyć się praktycznie od zera. Dlatego też powinien być odpowiednio wynagradzany za swoją pracę. Jest to najtrudniejszy obszar na produkcji.

piter
@przodownik pracy 02.04.2017 10:07
Tak, dobrze rozumiesz. Drukarz przychodzący do nas musi uczyć się praktycznie od zera. Dlatego też powinien być odpowiednio wyn...

Dla innych są to bodymejkeły.

Zwykły robol

Jak widzę te wszystkie komentarze,to żałuję że z takimi ludźmi pracuję.Normalnie masakra.Podczas rekrutacji do firmy powinni przeprowadzać testy na inteligencję.Panowie,ogarnijcie się.

pewny swego

Jak będą podwyżki 100 zł. to nie podpisujcie ich, niech się nimi wypchają i przeznaczą na nagrody dla dupowłazów.

Ruchacz

Ale nie miałem nic złego na myśli tylko pozytywnie się wypowiadam.

przodownik pracy
@Ruchacz 26.03.2017 18:42
Ale nie miałem nic złego na myśli tylko pozytywnie się wypowiadam.

Już to kiedyś pisałem ale się powtórzę. Do pana od koparki i łychą ze 3 razy w łeb. Pewnie się prawidłowo wysłowić nie potraficie a szczotką do kibla zęby myjecie. Po jakiego kija takie głupoty na forum piszecie? Co wam to da? Ludzie pomyślą że tu małpy pracują i nikt do pracy nie przyjdzie a wtedy firmę szlag trafi. Tego chcecie?

przodownik pracy

Jak podwyżki będą na poziomie tych ostatnich to byłoby dobrze. Plus wyrównanie . Co do kasy dla nowo zatrudnionego to myślę że powinna być oba zróżnicowana w zależności od doświadczenia zawodowego. Faktycznie warto troszkę podnieść te najniższe stawki. Myślę że firma o tym wie i to zrobi.

Piki
@przodownik pracy 15.03.2017 09:54
Plotkują że w kwietniu...

W kwietniu 2043

przodownik pracy
@Piki 18.03.2017 18:45
W kwietniu 2043

To ja już prawie na emeryturze będę

Prognostyk

Zobaczymy jakie będą te podwyżki w CP, markety dały sporo pracownikom, by nie odchodzili do konkurencji. Nie ma porównania praca na linii do pracy na kasie, a stawki są zbliżone (śmiech na sali). Nie piszcie proszę głupich komentarzy jak nie pasuje to idź na kasę, bo nie po to tutaj pracuję. Niech góra zacznie doceniać tych na dole to wszystkim będzie się przyjemniej i łatwiej pracować w tej firmie.

Prognostyk

Stara kadra pracowników się starzeje, nowo zatrudnieni w 90% to ludzie z łapanki, nie mają pojęcia o pracy. Jak nie będzie solidnych podwyżek to ta firma długo nie przetrwa. Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę.

przodownik pre
@Prognostyk 12.03.2017 00:34
Stara kadra pracowników się starzeje, nowo zatrudnieni w 90% to ludzie z łapanki, nie mają pojęcia o pracy. Jak nie będzie sol...

Nie rozumiem. Czyli uważasz że pracownicy z łapanki co sugeruje że nie wszyscy się nadają zaczną pracować lepiej bo dostaną kasę? Trochę głupie myślenie. Pieniądze nie zrobią z nich fachowców. Kto się nie nadaje to nawet kasa z niego nie zrobi specjalisty.

Prezes
@przodownik pre 12.03.2017 19:08
Nie rozumiem. Czyli uważasz że pracownicy z łapanki co sugeruje że nie wszyscy się nadają zaczną pracować lepiej bo dostaną ka...

Ale jak zapłacisz ludziom więcej na wejściu to przyjdą lepsi kandydaci ;-) Jak dasz starym podwyżki to tak łatwo nie odejdą.

przodownik pracy

No dobrze. To przejdźmy do istoty tego forum mającego zapoznać przyszłego pracownika z pracą w CP. Potrafisz "trzymać klucz" w ręku, jesteś w miarę ogarnięty i potrafisz dogadać się z ludźmi to spróbuj. Nic nie stracisz a poznasz coś nowego bo fabryk puszek to w okolicy zbyt wiele niema.

przodownik pracy

Wszystkimi autorom ostatnich postów proponuję poprosić pana operatora koparki z budowy wieczka o postukanie łychą w łeb. Trzy razy.

Zostaw opinię o Can-Pack - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack