Progress Active

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 120 ocen.

Progress Active
2 120 6 1

Opinie o Progress Active

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agata

@paranienormalni, jesteś obecnie pracownikiem Progress Active? @Smiech, wypowiadasz się z perspektywy byłego czy obecnego pracownika Progress Active? @MARIUSZ, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy w firmie? Co oprócz zarobków jest dla Ciebie istotnym aspektem zatrudnienia?

MARIUSZ

Ja pracuje trzeci miesiąc na stanowisku przedstawiciela jak narazie ok. Kasa na poziomie 2400 na rękę i nie jest tak ciężko, chodź mój opiekun trochę ciśnie

Smiech
@MARIUSZ 27.08.2018 20:39

Haha 2400 w telekomie?? Smiech na sali, w innych firmach z tej branzy za takie zarobki by cie nie trzymali 6000-7000 takie zarobki w telekom to norma. 2400 to w Biedronce albo Lidlu placa

paranienormalni
@Smiech 30.08.2018 07:38

jaki to telekom ? tego czegoś tak nie można nazywać.

Agata

Proszę użytkowników o zachowanie kultury wypowiedzi i ponowne zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl. Forum jest miejscem gdzie dzielimy się opiniami na temat warunków pracy a nie obrażamy siebie nawzajem. Takim zachowaniem nie pomożemy ani sobie, ani użytkownikom forum ani tym bardziej potencjalnym pracownikom. Wszystkie wpisy muszą być zgodne z regulaminem serwisu i warto o tym pamiętać. https://www.gowork.pl/regulamin @Fakt, powiesz nam jaka atmosfera panuje w Progress Active? @Ken, czy pracujesz obecnie w firmie? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym Progress Active?

anonim

(usunięte przez administratora)

Ken

Wy czyli kto?? Skoro tacy pewni jesteście to może nazwiska... No chyba że to kłamstwo i się boicie

Fakt
@Ken 06.08.2018 09:18

W swoim czasie. Wszystko w swoim czasie.

Gregor

Fajnie zarobki i miła atmosfera, nie ma problemu z wolnym i kasa się zgadza. Polecam pracę

Agata

@Maciej, rozumiem i masz oczywiście takie prawo. Pytam o to ponieważ każda opinia na temat pracy, zatrudnienia, rekrutacji czy atmosfery w firmie jest istotna dla osób, które planują podjąć zatrudnienie w tym miejscu. Gdybyś zdecydował się opowiedzieć nam jakie warunki pracy panują w Progress Active, będziemy czekać na Twoją odpowiedź.

Agata

@Maciej, a czy mógłbyś doprecyzować swoją wypowiedź? Co dokładnie masz na myśli? Jesteś obecnie pracownikiem firmy? Może powiesz nam coś na temat warunków pracy w tym miejscu? @Jerzy, nie znalazłam aktualnych ofert pracy na żadnym w wiodących serwisów pracy. Czy jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu?

Jerzy

Czy firma ma jakieś oferty pracy? Warto starać się o pracę?

Maciej
@Jerzy 05.07.2018 22:51

nie warto, beznadzieja, zarówno płaca jak i atmosfera.

Iga

Czy sądzicie,że firma podniesie wynagrodzenie?

czapa
@Iga 11.06.2018 11:21

zobaczysz jak świnia niebo

Misio

Ta tęsknota za firmą. Misia może sobie kup i się przytulaj. Będzie ci lepiej.

anonymous
@Misio 17.05.2018 11:20

bleee, sam sobie kup,

Praca

Już nie musi Makaron nic śledzić bo (usunięte przez administratora) uciekli jak szczury z firmy i teraz jest bez nich bardzo fajnie - tylko chyba im brakuje nadzoru skoro się zaczepiają - sio do swoich spraw!

anonymous
@Praca 17.05.2018 12:11

sam jesteś szczur

Andrzej

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje? Jakieś dodatki do pensji?

koral
@Andrzej 24.05.2018 18:59

Andrzej dodatki?? chyba na minus !!

anonymous
@koral 06.06.2018 23:21

szkoda że załącznika nie można dodać

Praca

Komentarze są zamieszczane przez osoby zadowolone. Żenada to TY !!!!

Praca

Firma ok. Działają na terenie Rzeszowa i innych lokalizacji.

Rzeszowiak
@Praca 14.05.2018 11:54

Jak komentarze sa wstawiane przez osoby zwiazane z firma to.zawsze bedzie ok.Żenada

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Rzeszów.

oferta

Jedna z najlepszych ofert na rynku internet światłowodowy 36 Mb /s już za 24 zł oferta no limit na komórki za 15,99 zł telewizja 100 kanałów za 19 zł.

Ja

Witam Pracowalem w tej firmie okolo 8 mięs.kierownik z Rzeszowa byl na poziomie, moj bezpośredni kierownik regionalny również, byl bardzo pomocny, i robił super szkolenie. Niestety moment zakonczenie pracy byl negatywny, zostalem wyrzucony jak pies i nie dostalem pensji za 2 mc. Nikt nawet dokladnie nie wyjasnil dlaczego i nie potwierdzil faktu zwolnienia.... ale czytajac tu na forum zrozumialem ze to nie ja jedyny.... jedyną osobą kompetentną byl moj kierownik ktory nawet po zakonczeniu współpracy zachowal sie bardzo w porządku.

TY
@Ja 06.03.2018 09:22

Myślę że coś jest nie tak z ta twoja wypowiedzą. Firma prowadzi szkolenia kierownicy są pomocni od tego są w firmie. Szkolenia prowadzone systematycznie.

Ja
@TY 06.03.2018 09:39

To czemu jest tyle negatywnych opinii? A te najbardziej negatywne to usuwacie?

Ty
@Ja 06.03.2018 09:52

Mądry jesteś to pomyśl. Zobacz od kiedy są te wpisy i jakiej treści. To sama złość. To nie opinie. Widzisz co tu się dzieje. Pewni ludzi nie radzą sobie ze sobą i swoja sytuacją chcą sami nie widzą czego. Znaleźli sobie pole walki forum. Jakaś masakra.

Ja
@Ty 06.03.2018 09:57

Ale przyznaj sie że odrobina prawdy w tym jest... chyba że chcesz zbudowac 100% pozytywów:-)

Ty
@Ja 06.03.2018 09:59

Zapamiętaj nie ma pracodawcy idealnego. Nie chce tu samych pozytywów. Ale bądźmy normalni. A to co tu się wyprawia to już przerosło wszystko.Nie da się tego brać na poważnie. Gorzej niż w cyrku.

Ja
@Ty 06.03.2018 10:09

Zgadzam się, ale pamietaj kto to zaczął... wiec wina nie jest tylko po jednej stronie

Ty
@Ja 06.03.2018 10:11

To nie jest miejsce ani czas na tego typu wypowiedzi. To jest forum normalności a tu głupota tylko jest widoczna i złość. Nic tu nie jest prawdziwe. Obrażanie wszystkich wymyślanie tych historii ile można tego słuchać. Nie da się tym sugerować.

Ja
@Ty 06.03.2018 10:14

No niestety innej formy kontaktu z firma nie ma, jak by byl to ja osobiscie np bym to stosował... jestes na poziomie wiec jest szansa ze troche zmienisz tą firmę... Pozdrawiam

Ty
@Ja 06.03.2018 10:19

Jest kontakt tylko chęci potrzebne. Nie trzeba zmieniać ta firma dobrze działa.Pozdrawiam

Ja
@Ty 06.03.2018 10:25

To skoro jest kontakt to podaj do siebie umowimy sie na kawę:-)

Ja
@Ty 06.03.2018 10:25

To skoro jest kontakt podaj nr tel to umowimy się na kawę:-)

Ty
@Ja 06.03.2018 10:29

Kawa hmm ciekawa propozycja :). Daj do siebie namiar odezwę się i pójdziemy na kawę :)

Ja
@Ty 06.03.2018 10:36

Ja zapraszam wiec ty powinnaś podać:-) po za tym jestem dzentelmenem a kobiety mają pierwszeństwo:-)

neutralny
@Ja 06.03.2018 09:22

O naiwności ludzka to kierownik podejmował decyzję o zatrudnianiu i zwalnianiu a potem zwalił na firmę i jeszcze udawał przyjaciela dobre

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Pracowalem i potwierdzam każde słowo....

sprawiedliwy

Komu sprzedajecie te głodne kawałki cześć super przedstawicieli została wywalona a pozostali uciekli bo nie pozwolono im dopisywać usługi i oszukiwać klientów sumienia nie macie że takie rzeczy opowiadacie za czyjąś krzywdę w piekle będziecie się smażyć Wielki kierownik do kościoła lata co niedziela a pozwalał starsze osoby oszukiwać i dopisywać usługi

były kolega

Mylisz się trochę w zeznaniach lub nie pracowałeś i piszesz co ci powiedzieli część handlowców miała telefony i sami je dostarczali wcześniej pisałeś o nie wypłaconych pensjach teraz piszesz , że trzeba było wstrzymać wynagrodzenie wiec było jednak wypłacane piszesz o sprzedaży o potwornych ilościach , tak były to potworne ilości tylko 2 usługi na 3 było dopisane jeżeli byłyby aktywowane tak jak twierdzisz to niektóre osoby trafiłyby na dłuższy odpoczynek za ich fałszowanie nikomu nie naliczono kar bo wtedy to klienci podali by na policję przedstawicieli którzy podpisali te umowy , zresztą to nie byłaby pierwsza sprawa bapcz za fałszowanie tylko on jakoś zawsze się wykręcił a reszta miała potrącenia i sprawy na policji on jak zwykle czysty teraz werbuje do jakiejś nowej krucjaty oszwabi was wszystkich tak jak w innych firmach

anonim

(usunięte przez administratora)

pif paf

hahaha jemu się wydaje że mądry jak schowany

Ktoś

Zwolnienie za oszustwa to nie odejście. Pojęcia ktoś myli.

Ktoś

Sprzedawali. Dobre żarty. Dopisywanie usług biednym starszym osobom. To jest sprzedaż. To oszustwo. Takie stosujecie zasady. Pracy nie macie bo już wszyscy znają ten wasz durny sposób. Kilku kierowników hahaha szkoda że już tak dobrze im nie idzie.

Kubuś

Zemsta jest słodka jak miodzik Kubusia Puchatka

Hmmm
@Kubuś 13.03.2018 19:06

Co poeta ma na myśli hmm?????

smok
@Kubuś 13.03.2018 19:06

1 Tego, który się mści, spotka zemsta Pana: On grzechy jego dokładnie zachowa w pamięci.

śmiech
@smok 15.03.2018 23:08

Pewny siebie Zarząd pisze o sobie....

obecny

idź(usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora) IDZCIE JUŻ Precz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ROK NIBY WAS NIEMA a ciagle tu zaglądacie idzcie nikt tu po was płakać nie bedzie . miłej pracy tam gdzie jesteście

logiczny
@obecny 14.03.2018 09:37

to ciekawe przecież do nich marcn. w i anna s. nikt się nie pcha tylko oni tu ciągle siedzą i jęczą dużo czasu up.łynęło a marcin w. anna s. ciągle tu oszczerstwa i żale wylewają idzcie stąd nikt płakać nie będzie nikt was nie chce znać . miłej pracy tam gdzie teraz jesteście .

młodociany

LO NR 5 Rzeszów Nauczycielu Marcinie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ładna pogoda

Takie filmiki są zbedne. Gowork służy do wstawiania opinii na temat pracodawcy a nie wstawianie prywatnych filmików przez pracodawcę na pracownika.

Krystyna
@Ładna pogoda 10.03.2018 10:31

Przepraszam bardzo, jaki to prywatny filmik???? Więzień wyraził zgodę na nagranie i upublicznienie jego wizerunku przez telewizję polska. Filmik jest w sieci, a więc nie jest prywatny !!!!!!!! Można go udostępniać kiedy się chce i gdzie się chce i komu się chce !!!! Ktoś tu pojęcia nie ma, na temat swojej wypowiedzi!

Obecny PH
@Ładna pogoda 10.03.2018 10:31

Ładna pogoda idź na spacer, a nie spamuje mi tu!!!!

Być wolnym ptaszkiem
@Obecny PH 10.03.2018 13:21

Widocznie dana osoba nie wyraziła zgody skoro w/w filmiku już nie ma.

Obecny PH
@Być wolnym ptaszkiem 11.03.2018 20:14

Plama na życiorysie i w papierach pozostaje na całe życie, tu już nie ma opcji "wykasuj"!!!!

Byly
@Obecny PH 12.03.2018 08:17

Plama to pozostaje po odejściu z firmy voice net progress active

Obecny PH
@Byly 12.03.2018 22:38

Kup sobie Vanish Oxi Action, plama napewno zejdzie!!! A gorzkie żale to w kościele!!!

LO 5
@Byly 12.03.2018 22:38

Rzeszow

LO5
@Obecny PH 13.03.2018 00:05

Pamiętasz LOnr 5 NAUCZYCIELU??

anonim

(usunięte przez administratora)

Redaktor naczelny

Bo to zła kobieta była

AS.
@Redaktor naczelny 07.03.2018 10:55

... NIE BYŁA JEEST HA HA HA HA HA JEEEST ZAPAMIETAJ JEEEST

AS.
@Redaktor naczelny 07.03.2018 10:55

...nie była jeest h ha ha ha ha ha zapamiętaj jest

Obecny PH

A co to Lucynka twoja koleżanka, że tak po imieniu, trochę szacunku jak już coś to Pani Lucyna. Trochę kultury osobistej do byłego pracodawcy. Prosty człowieczku, co ty po podstawówce jesteś???? Oczernianie Naszej Pani Prezes mija się z twoją wymyśloną prawdą.

Świetny
@Obecny PH 09.03.2018 11:54

Prezes jak z koziej du pki trabka

Obecny PH
@Świetny 12.03.2018 22:41

Zmień płytę, bo już nudny/a się robisz, żenujące są wasze wypowiedzi, zajmijcie się wkoncu pracą swoją.

anonim

(usunięte przez administratora)

nikits

tak...

mis

no wlasnie

xxx

Wow

BartoszP

Praca super. Polecam.

lupkow

A gdzie jest ten film ?

Makarska

Super praca skoro szefostwo siedzi na forum i walczy komentarzami, poniżając się coraz bardziej.

Obecny PH
@Makarska 09.03.2018 22:51

Nie szefostwo,na głupoty czasu nie mają, i nie będą zniżać się do waszego poziomu! poniżasz to Ty się tak kretyńskim komentarzem. Zajrzyj na inne strony "opinie o firmach" . I tam wygłaszaj swoje żale..... Na każdej ze stron pisz o szefach, również o swoich obecnych.

BartoszP

Pracuje się bardzo dobrze samochod, telefon, super atmosfera, w cc praca super!!!

Była
@BartoszP 09.03.2018 06:32

W CC dostajesz samochód i telefon? Dziwna sprawa bo ja tam pracowałam i nie mialam nawet czasu zjeść nie wspomnę o nacisku ze strony szefostwa. Odradzam

CC
@BartoszP 09.03.2018 06:32

chyba już daaaawno cię tam nie ma TYLKO CHCESZ OCZERNIAĆ koleżanki i kolegow

anonim

(usunięte przez administratora)

Gwiazda

Zabłysłeś / zabłysnełaś jak chrząstka w salcesonie !!!!! ja też lubię sex hahahaha ,kto z nas nie lubi ???? chyba tylko impotent !!!

Zostaw opinię o Progress Active - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active