Progress Active

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 116 ocen.

Progress Active
2 116

Opinie o Progress Active

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active

Iga

Czy sądzicie,że firma podniesie wynagrodzenie?

   
Misio

Ta tęsknota za firmą. Misia może sobie kup i się przytulaj. Będzie ci lepiej.

   
anonymous
@Misio 17.05.2018 11:20

bleee, sam sobie kup,

   
Praca

Już nie musi Makaron nic śledzić bo (usunięte przez administratora) uciekli jak szczury z firmy i teraz jest bez nich bardzo fajnie - tylko chyba im brakuje nadzoru skoro się zaczepiają - sio do swoich spraw!

   
anonymous
@Praca 17.05.2018 12:11

sam jesteś szczur

   
Andrzej

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje? Jakieś dodatki do pensji?

   
anonymous
@koral 06.06.2018 23:21

szkoda że załącznika nie można dodać

   
Praca

Komentarze są zamieszczane przez osoby zadowolone. Żenada to TY !!!!

   
Praca

Firma ok. Działają na terenie Rzeszowa i innych lokalizacji.

   
Rzeszowiak
@Praca 14.05.2018 11:54

Jak komentarze sa wstawiane przez osoby zwiazane z firma to.zawsze bedzie ok.Żenada

   
Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Rzeszów.

   
oferta

Jedna z najlepszych ofert na rynku internet światłowodowy 36 Mb /s już za 24 zł oferta no limit na komórki za 15,99 zł telewizja 100 kanałów za 19 zł.

   
Ja

Witam Pracowalem w tej firmie okolo 8 mięs.kierownik z Rzeszowa byl na poziomie, moj bezpośredni kierownik regionalny również, byl bardzo pomocny, i robił super szkolenie. Niestety moment zakonczenie pracy byl negatywny, zostalem wyrzucony jak pies i nie dostalem pensji za 2 mc. Nikt nawet dokladnie nie wyjasnil dlaczego i nie potwierdzil faktu zwolnienia.... ale czytajac tu na forum zrozumialem ze to nie ja jedyny.... jedyną osobą kompetentną byl moj kierownik ktory nawet po zakonczeniu współpracy zachowal sie bardzo w porządku.

   
neutralny
@Ja 06.03.2018 09:22

O naiwności ludzka to kierownik podejmował decyzję o zatrudnianiu i zwalnianiu a potem zwalił na firmę i jeszcze udawał przyjaciela dobre

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
były kolega

Mylisz się trochę w zeznaniach lub nie pracowałeś i piszesz co ci powiedzieli część handlowców miała telefony i sami je dostarczali wcześniej pisałeś o nie wypłaconych pensjach teraz piszesz , że trzeba było wstrzymać wynagrodzenie wiec było jednak wypłacane piszesz o sprzedaży o potwornych ilościach , tak były to potworne ilości tylko 2 usługi na 3 było dopisane jeżeli byłyby aktywowane tak jak twierdzisz to niektóre osoby trafiłyby na dłuższy odpoczynek za ich fałszowanie nikomu nie naliczono kar bo wtedy to klienci podali by na policję przedstawicieli którzy podpisali te umowy , zresztą to nie byłaby pierwsza sprawa bapcz za fałszowanie tylko on jakoś zawsze się wykręcił a reszta miała potrącenia i sprawy na policji on jak zwykle czysty teraz werbuje do jakiejś nowej krucjaty oszwabi was wszystkich tak jak w innych firmach

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
pif paf

hahaha jemu się wydaje że mądry jak schowany

   
Ktoś

Zwolnienie za oszustwa to nie odejście. Pojęcia ktoś myli.

   
Ktoś

Sprzedawali. Dobre żarty. Dopisywanie usług biednym starszym osobom. To jest sprzedaż. To oszustwo. Takie stosujecie zasady. Pracy nie macie bo już wszyscy znają ten wasz durny sposób. Kilku kierowników hahaha szkoda że już tak dobrze im nie idzie.

   
Kubuś

Zemsta jest słodka jak miodzik Kubusia Puchatka

   
śmiech
@smok 15.03.2018 23:08

Pewny siebie Zarząd pisze o sobie....

   
obecny

idź(usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora) IDZCIE JUŻ Precz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ROK NIBY WAS NIEMA a ciagle tu zaglądacie idzcie nikt tu po was płakać nie bedzie . miłej pracy tam gdzie jesteście

   
logiczny
@obecny 14.03.2018 09:37

to ciekawe przecież do nich marcn. w i anna s. nikt się nie pcha tylko oni tu ciągle siedzą i jęczą dużo czasu up.łynęło a marcin w. anna s. ciągle tu oszczerstwa i żale wylewają idzcie stąd nikt płakać nie będzie nikt was nie chce znać . miłej pracy tam gdzie teraz jesteście .

   
młodociany

LO NR 5 Rzeszów Nauczycielu Marcinie.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
LO5
@Obecny PH 13.03.2018 00:05

Pamiętasz LOnr 5 NAUCZYCIELU??

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Obecny PH
@Świetny 12.03.2018 22:41

Zmień płytę, bo już nudny/a się robisz, żenujące są wasze wypowiedzi, zajmijcie się wkoncu pracą swoją.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
lupkow

A gdzie jest ten film ?

   
Makarska

Super praca skoro szefostwo siedzi na forum i walczy komentarzami, poniżając się coraz bardziej.

   
Obecny PH
@Makarska 09.03.2018 22:51

Nie szefostwo,na głupoty czasu nie mają, i nie będą zniżać się do waszego poziomu! poniżasz to Ty się tak kretyńskim komentarzem. Zajrzyj na inne strony "opinie o firmach" . I tam wygłaszaj swoje żale..... Na każdej ze stron pisz o szefach, również o swoich obecnych.

   
BartoszP

Pracuje się bardzo dobrze samochod, telefon, super atmosfera, w cc praca super!!!

   
CC
@BartoszP 09.03.2018 06:32

chyba już daaaawno cię tam nie ma TYLKO CHCESZ OCZERNIAĆ koleżanki i kolegow

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Gwiazda

Zabłysłeś / zabłysnełaś jak chrząstka w salcesonie !!!!! ja też lubię sex hahahaha ,kto z nas nie lubi ???? chyba tylko impotent !!!

   
OBSERWATOR

Jak to jest na tej stronie ,usuwane są posty ,w których pisze się prawdę ,bez żadnych przekleństw ,a pozostają posty byłych pracowników ,którzy używają wulgaryzmów w stosunku do swoich byłych szefów ,kolegów i koleżanek z byłej pracy ??? Komuś bardzo zależy aby prawdy nie pisać!!!

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
prawda

prawda!!!!! a to tylko część zyciorysu tego opiniodawcy ...

   
Ktoś

Ludzie czy wy tacy durni jesteście. Przecież to widać ze te wpisy wasza robota. Oj żebyście tacy do roboty byli jak do durnych pomysłów.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Wierny

Trójkąt Bermudzki

   
Ktoś

Poziom ludzi na tym portalu ( byli pracownicy wiemy kto) to żenada. Nie dajemy się prowokować. To już nie jest forum firmy tylko jakaś strona z durnymi wpisami. Nie ma tu nic wspólnego z firmą. Każdy może się podać za kogo chce. Tak jak było wcześniej Mądrzy wiedzą a głupi niech czytają!

   
Zniesmaczony

Poziom inteligencji i prestiżu osób odpowiadających w imieniu firmy bez komentarza.jak jesteście w porządku po co dajecie się prowokować

   
Ania

Żałośni jesteście tyle w temacie a wy sobie walczcie z wiatkami.

   
Ania

Ale obserwujecie co u nas. Zdjęcia no mamy. Tak nam dobrze a wy co już nie możecie tego znieść. Ciężko się ślinę przełyka. Do roboty na chleb zarabiać.

   
Redaktor naczelny
@Ania 07.03.2018 10:47

U was nawet na chleb nie da się zarobic

   

Zostaw opinię o Progress Active - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Active