P.H.U Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki

Adres: Kapelanów Wojskowych 12/E/13, 44-194 Knurów

NIP: 9542191538 REGON: 276228195

P.H.U Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki
5 226 6 1

Opinie o P.H.U Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki

Filtruj opinie po kryteriach:

Ada
 Opinia

Witam popieram wypowiedzi poprzedników naprawdę warto nawiązać współprace prace wykonali wzorowo w terminie i za rozsądna cenę a jestem osobą wymagająca i spełnili wszystkie moje zachcianki :))

Pomocna?
Hrabi Daniel
 Opinia

Polecam warto ????

Pomocna?
MATEUSZ K
 Opinia

Polecam z czystym sumieniem najlepsza firma na jaka trafiłem a było ich wiele doradzili wykonali i posprzątali super zadowolony jestem 100%

Pomocna?
Tatiana Katowiz
 Opinia

Polecam każdemu kto chce mieć świetnie wykonany kominek i rekuperacje fachowe podejście doradztwo oraz bardzo wysoko oceniam pracowników pełni wiedzy i chęci pomocy inwestorowi poleca te firmę wszytkom bardzo udany deal

Pomocna?
Linecki P
 Opinia

Polecam te firme profesjonalizm i bardzo wysoka jakosc wykonania .

Pomocna?
Koper
 Opinia

Pełen profesjonalizm pan Nowicki doradził a pracownicy godni polecenia wykonali świetnie swoja prace oceniam to firmę bardzo wysoko i polecam wszystkim najlepsza ekipa z jaka miałam do czynienia na mojej budowie.

Pomocna?
Pawel Powala
 Opinia

Zapraszam do Gliwic kominek wykonany super polecam każdemu watro cena przystępna i jakość wykonania na najwyższym poziomie.

Pomocna?
jerzy w
 Opinia

witam firma art fire robila u mnie kominek okolo rok temu niemoge zgodzic sie z opinami moich poprzednikow szybko fachowo doradzali naprawde pelen profesjonalizm zapraszam do zobaczenia kominka ul ogrodowa 100% polecam

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@jerzy w 06.06.2013 17:06

Witam i dziękuje za pozytywny komentarz dla naszej firmy Pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
baron
 Opinia

podzielam opinie przedmówcy firma wykonała szybko fachowo solidnie czysto maja pomysły i sprzęt naprawdę polecam bo warto

Pomocna?
nowicki jaroslaw
 Opinia
@baron 16.08.2013 08:23

witam dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej firmy i pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
pycia
 Opinia

Wszystko ok polecam wykonali kominek exspresowo ale solidnie przepiękny kamień kratki do wyboru super

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@pycia 24.12.2013 21:53

witam dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej pracy pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
ewa
 Opinia

mnie wykonali kominek w rybniku polecam naprawde warto cena bardzo atrakcyjna kominek wyglada mimo 1 roku super bardzo elegancko naprawde polecam

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@ewa 24.04.2014 10:13

Wita dziękuje za pozytywna opinie będziemy się jeszcze bardzie starali pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
inka
 Opinia

Witam firma art fire. Nowicki kominki wykonala swoja prace znakomicie w termine kominek i parapety w moim nowym domu w rybniku wygladaja zjawiskowo moge polecic wszystkim zainteresowanym i maja wlasny zaklad kamienarski wykonuja mi schody zewnetrzne z granitu.inka

Pomocna?
Nowicki Jroslaw
 Opinia
@inka 09.11.2014 19:53

witam i dziękuje za pozytywna opina na t naszej firmy pozdrawia Nowicki Jarosław

Pomocna?
marian
 Opinia

zapraszam do mnie do Gliwic zona zachwycona szybko tak jak chciałem kamień maja na miejscu nie trzeba czekać wszystko na czas jakość super i cena do zaakceptowanIa polecam wszystkim pan Nowicki pełen profesjonalizm doradzi i podpowie ekipa super polecam z czystym sumieniem Marian

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@marian 23.03.2015 18:02

Witam dziękuje za pozytywna opinie będzie ona nas nobilitować do dalszej ciężkiej pracy przy kominkach pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
Weronika
 Opinia

@mirek1978 to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. A jak oceniacie Art fire Nowicki kominki pod kątem pracodawcy? Jakie największe plusy dostrzegacie w pracy w tym miejscu, a co według Was wymaga zmiany? Czekamy na Wasze opinie.

Pomocna?
Nowicki jaroslaw
 Opinia
@Weronika 08.06.2017 12:30

Witam dziękuje za pozytywna opnie i na pewno będziemy czynić wszystko aby każdy inwestor czuł się wyjątkowo

Pomocna?
Kamil Kruiel
 Opinia

Poleca wszystkim te firmę Panowe pomogli mi w wyburzeniu starego pieca oraz dobrali kominek wykonali rozpalili w kominku polecam każdemu profesjonaliści 100% :).

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@Kamil Kruiel 08.01.2019 17:51

Witam i dziękuje za pozytyw mam nadziej ze będzie długo i bezpiecznie się paliło Pozdrawiam :))) Nowicki Jaroslaw

Pomocna?
mariusz
 Opinia

znakomicie wykonali swoja prace ekipa oraz firma godna polecenia 100%

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@mariusz 15.10.2015 14:23

Witam dziękuje za pozytywna opinie i ciesz się ze się podoba i życzę przyjemnego i bezpiecznego użytkowania Nowicki jaroslaw

Pomocna?
mirek1978
 Opinia

polecam porządna i solidna firma czysto sprawnie i niedrogo warto

Pomocna?
Nowicki Jaeoslaw
 Opinia
@mirek1978 21.01.2016 12:02

Witam dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej firmy będziemy robić wiecej dzięki takim opina aż chce się pracować i robić więcej dla inwestorów pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
Zabawa
 Opinia

Znakomita firma solidnie czysto i nie drogo polecam fachowcy 100% od projektu po wykonanie żadnych zastrzeżeń praca wykonana w terminie i wszystko działa jak należy naprawdę warto

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@Zabawa 18.06.2017 00:31

Witam dziękuje za pozytywna opinie będziemy się starć jeszcze bardziej Nowicki Jaroslaw

Pomocna?
mamsy
 Opinia

super super super wszystko na 10 na 10 polecam każdemu kto chce mieć wspaniały kominek w rozsądnej cenie szybko czysto i przede wszystkim fachowo .umowa fv gwarancja jestem bardzo zadowolona

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@mamsy 18.08.2017 13:51

Witam dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej pracy cieszy mnie takie uczciwe podejście do sprawy i dziękuje Nowicki Jarosław

Pomocna?
Weronika
 Opinia

@arek możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Czy byłeś zatrudniony w firmie? Wspominasz o niedotrzymanych obietnicach. Czego one dotyczyły?

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@Weronika 30.08.2017 11:37

Witam i zarazem dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej firmy i wykonanej pracy aby długo służyło Nowicki Jarosław

Pomocna?
maciek
 Opinia

witam kominek zrobiony bardzo solidnie w terminie i dbałość o szczegóły słuchaj inwestora i jego uwag dostosowują się i doradzają maja sprzed wiedze i chęci do pracy wykonali świetna prace .

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@maciek 10.09.2017 15:36

Witam jestem wdzięczny za pozytywna opinie na nasz temat będzie to motywować do dalszej ciężkiej pracy i wysiłku jaka wkładamy do wykonani kominka od projekty po wykonanie końcowe. Nowicki Jarosław

Pomocna?
basia j
 Opinia

kominek wykonany pięknie szybko i czysto posprzątali po sobie i doradzili będę jeszcze brała parapety od nich polecam bo warto niedrogo i solidnie każdy będzie zadowolony

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@basia j 07.11.2017 13:40

witam super ze jest pani zadowolona będziemy się starać jeszcze bardziej Nowicki Jarosław

Pomocna?
przemek o
 Opinia

polecam warto profesjonalne podjęcie właściciela jak i przedstawiciela handlowego pelna informacja o kominkach pomoc przy doborze wizualizacja i profesjonalne wykonanie dobór kamienia wszystko czyściutko i miarę szybko polecam

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@przemek o 05.12.2017 13:49

Dziękuję za pozytyw i pozdrawiam Nowicki jaroslaw

Pomocna?
Janusz stryben
 Opinia

polecam na 100% potwierdzam opinie poprzedników szybko w rozsądnej cenie i kominek wygląda porywająco kamień do wyboru i pełne zagazowanie pracowników i szefa czysto i dokładnie wykonana praca z czystym sumienie polecam zapraszam do mnie w rybniku oglądać kominek ja zadowolony i zona szczęśliwa Janusz

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@Janusz stryben 04.02.2018 16:14

Witam dziękuje za pozytywna opnie na nasz temat na pewno będziemy się starać jeszcze bardziej aby sprostać wymagania inwestorów pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
krolik anna
 Opinia

profesjonalne podejście do klienta, praca wykonana bardzo sprawnie i rzeczowo oraz czysto polecam bo warto

Pomocna?
Nowicki jaroslaw
 Opinia
@krolik anna 08.03.2018 18:20

Witam i zarazem dziękuję za pozytywna recenzja naszej firmy na pewno będziemy się starali dalej aby każdy inwestor był kontent z naszej pracy pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
Marta Ogierman
 Opinia

u mnie wszystko na najwyższym poziomie profesjonalnie milo czysto szybko w rozsądnej cenie polecam jak i szef projekt wizualizacja to i wykonanie bardzo profesjonalnie jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim profesjonaliści w każdym calu. Zapraszam do rybnika zobaczyć dzieło.

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@Marta Ogierman 03.05.2018 14:24

Witam, dziękuje za pozytywna opinie i polecamy nasze usługi Nowicki Jarosław

Pomocna?
Maria Muzyk
 Opinia

Polecam te firmę każdemu kto chce mieć śliczny kominek profesjonalnie i szybko wykonany tak jak sobie wymarzyłam.Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanych usług i obsługi najbardziej z panów montażystów doradzili odradzili i wygląda super.

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@Maria Muzyk 19.05.2018 12:27

Witam dziękuje za pozytywna opinie cieszy mnie iż jest pan zadowolony z naszych usług Nowicki Jarosław

Pomocna?
Mati
 Opinia

Umnie wykonali szybko i sprawnie jestem zadowolony zwykonanej uslugi ,moge spokojnie polecic ta firme kazdemu kto chce miec porzadnie wykonany kominek w Gliwicach Mateusz Rybaczewski

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@Mati 08.06.2018 23:11

Witam Dziękuje za pozytywna opinie i polecam się na przyszłość Nowicki Jarosław.

Pomocna?
Mariusz Pycia
 Opinia

Polecam wszystkim, kominek wykonany super szybko czysto i w bardzo dobrej cenie panowie montazysci doradzili oraz szef wszystko wyjasnil polecam 100%

Pomocna?
nowicki
 Opinia
@Mariusz Pycia 09.12.2018 22:53

Witam Panie Mariuszu dziękuje za pozytywna opinie jestem kontent ze jest pan zadowolony z naszych usług w dalszym ciągu szkolimy się poznajemy nowinki oraz je wprowadzamy aby sprostać wymagana naszych klientów dziękuje raz jeszcze i pozdrawiam

Pomocna?
Marek Mazur katowice
 Opinia

Polecam warto szybko sprawnie i fachowo .

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@Marek Mazur katowice 12.07.2018 00:32

Witam Panie Marku, dziękuje za recenzje pozytywna i polecam się na przyszłość Nowicki Jarosław

Pomocna?

Zostaw opinię o P.H.U Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki - Knurów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.