P.H.U. Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki
5 90 6 1

Opinie o P.H.U. Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki

Filtruj opinie po kryteriach:

Ada
 Opinia

Witam popieram wypowiedzi poprzedników naprawdę warto nawiązać współprace prace wykonali wzorowo w terminie i za rozsądna cenę a jestem osobą wymagająca i spełnili wszystkie moje zachcianki :))

Pomocna?
Hrabi Daniel
 Opinia

Polecam warto

Pomocna?
MATEUSZ K
 Opinia

Polecam z czystym sumieniem najlepsza firma na jaka trafiłem a było ich wiele doradzili wykonali i posprzątali super zadowolony jestem 100%

Pomocna?
Tatiana Katowiz
 Opinia

Polecam każdemu kto chce mieć świetnie wykonany kominek i rekuperacje fachowe podejście doradztwo oraz bardzo wysoko oceniam pracowników pełni wiedzy i chęci pomocy inwestorowi poleca te firmę wszytkom bardzo udany deal

Pomocna?
Linecki P
 Opinia

Polecam te firme profesjonalizm i bardzo wysoka jakosc wykonania .

Pomocna?
Koper
 Opinia

Pełen profesjonalizm pan Nowicki doradził a pracownicy godni polecenia wykonali świetnie swoja prace oceniam to firmę bardzo wysoko i polecam wszystkim najlepsza ekipa z jaka miałam do czynienia na mojej budowie.

Pomocna?
Pawel Powala
 Opinia

Zapraszam do Gliwic kominek wykonany super polecam każdemu watro cena przystępna i jakość wykonania na najwyższym poziomie.

Pomocna?
Janusz stryben
 Opinia

polecam na 100% potwierdzam opinie poprzedników szybko w rozsądnej cenie i kominek wygląda porywająco kamień do wyboru i pełne zagazowanie pracowników i szefa czysto i dokładnie wykonana praca z czystym sumienie polecam zapraszam do mnie w rybniku oglądać kominek ja zadowolony i zona szczęśliwa Janusz

Pomocna?
nowicki jaroslaw
 Opinia
@Janusz stryben 07.02.2018 19:53

witam dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej firmy i pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
sielski b
 Opinia

polecam i potwierdzam opinie poprzedników szybko czysto po sobie zostawili solidna praca dobry kontakt jak i z właścicielem oraz pracownikami będę jeszcze zmawiał schody parapety ale dopiero na wiosnę. teraz kominek jestem z zona bardzo zadowolony z efektu końcowego

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@sielski b 08.02.2018 13:20

Witam i dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej pracy pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
krolik anna
 Opinia

profesjonalne podejście do klienta, praca wykonana bardzo sprawnie i rzeczowo oraz czysto polecam bo warto

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@krolik anna 08.03.2018 18:22

Witam dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej firmy będzie to nas mobilizować do dalszej wytężonej pracy

Pomocna?
wieslaw
 Opinia

Bardzo dobra ekipa i szef kominek schody marmurowe wykonali super jaszcze kuchnia blaty że spisków kwarcowych zamówiłem zapraszam do Rudy Śląskiej zobaczycie ich wykonanie na najwyższym poziomie jestem bardzo zadowolony doradzili super fachowcy i wszystko w rozsądnej cenie

Pomocna?
Nowicki jaroslaw
 Opinia
@wieslaw 28.08.2018 19:22

witam i dziękuje za opinie pozytywna na temat naszej firmy pozdrawiam Nowicki Jaroslaw

Pomocna?
milena
 Opinia

Polecam wszystkim szybko czyściutko i to co chciałam warto ceny do negocjacji nie wygórowane

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@milena 09.09.2018 13:00

Witam dziękuje za pozytywna recenzje na temat naszej firmy życzę przyjemnego i bezpiecznego korzystana z kominka pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
jola kusz
 Opinia

firma godna polecania profesjonaliści w każdym calu wykonali wszystko sprawnie i w najwyższej jakości za rozsądna cenę. Panowie montażyści naprawdę bardzo pomocni szef doradził i wyjaśnił wszystko polecam wszystkim bo warto :)

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@jola kusz 01.12.2018 19:30

Witam i dziękuje za pozytywna opinie na temat naszej firmy polecamy się na przyszłość aby służyło długo i cieszyło około pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
lucjan
 Opinia

Polecam ta firmę każdemu , bardzo profesjonalne podejście wysoka jakość wykonania i świetny kontakt z właścicielem i montażystami, doradzili mi odnośnie wkładu i samej zabudowy kominka jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi . fv vat wraz z gwarancjami na wykonana prace i wkład grzewczy wraz z umowa. Polecam te firmę ze spokojnym sumieniem każdemu inwestorowi czy osobie chcącej wykonać kominek .

Pomocna?
Aleksandra
 Opinia
@lucjan 28.10.2018 16:00

Wszystkie osoby, które zabierają głos na wątku odnośnie pracy w ART FIRE NOWICKI KOMINKI to w większości zadowoleni klienci firmy. A co na jej temat powiedzą osoby, które są wykonawcami tych usług i pracują w tej firmie? Za co cenicie sobie pracę w tej firmie?

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@lucjan 28.10.2018 16:00

Panie Lucjanie dziękuje za pozytywna opinie będziemy starać się jeszcze bardzie aby spełnić oczekiwania inwestorów pozdrawiam

Pomocna?
Aleksander
 Opinia
@Nowicki Jaroslaw 01.01.2019 11:21

Panie Jarosławie, ja również jestem zadowolony z państwa usług. Nikt mi tak szybko nie zapewnił tego, co chciałem. W przyszłości pewnie skorzystam ponownie. Pozdrawiam

Pomocna?
Mariusz Pycia
 Opinia

Polecam wszystkim, kominek wykonany super szybko czysto i w bardzo dobrej cenie panowie montazysci doradzili oraz szef wszystko wyjasnil polecam 100%

Pomocna?
Nowicki
 Opinia
@Mariusz Pycia 09.12.2018 22:55

Dziękuję za pozytywną opinię pozdrawiam Nowicki Jarosław

Pomocna?
mamsy
 Opinia

super super super wszystko na 10 na 10 polecam każdemu kto chce mieć wspaniały kominek w rozsądnej cenie szybko czysto i przede wszystkim fachowo .umowa fv gwarancja jestem bardzo zadowolona mamsy

Pomocna?
Nowicki jaroslaw
 Opinia
@mamsy 18.08.2017 14:09

Witam , dziękuje za pozytywna opinie będziemy dalej starać się sprostać wymagana inwestorów . Nowicki Jaroslaw

Pomocna?
Szymon W
 Opinia

Witam, super firma bardzo wysoka jakość wykonania, wiedza i doradztwo na najwyższym poziomie każdemu nawet bardzo wymagającemu inwestorowi sprostają każdemu wymaganiu, kominek wygląda i pracuje wyśmienicie polecam z czystym sumieniem 100% .

Pomocna?
Nowicki Jaroslaw
 Opinia
@Szymon W 16.12.2018 16:38

Dziękuje Panie Szymonie, za pozytywna opinie niech się dobrze pali i ślicznie wygląda ,będziemy dokładać wszelkich starań aby nasze usługi były jak u pana na najwyższym poziomie. Pozdrawiań Nowicki Jarosław wraz z pracownikami.

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Powiedzcie co się dzieje teraz w P.H.U. ART FIRE NOWICKI KOMINKI JAROSŁAW NOWICKI? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o miejsce pracy?

Pomocna?
kacha
 Opinia

Lipa i tyle...nie polecam

Pomocna?

Zostaw opinię o P.H.U. Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Art Fire Nowicki Kominki Jarosław Nowicki

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.