TPS Sp. z o.o.

Strzelin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 273 ocen.

Opinie o TPS Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPS Sp. z o.o.

Od dawien dawna

Pracuje tu od kilku lat i moje oczy wiele tu widziały A uszy wiele słyszały. Ale co teraz się tu dzieje to jakiś mało śmieszny żart. Kierownik zmiany jak i liderzy mają swoich ulubieńców. Ciężko mi zrozumieć jak Mariusz Twaróg może być tak arogancki chmowatym człowiekiem jednych gnoji drugim mało do tyłka nie wejdzie nie nadaje się na ta funkcję powinien wrócić do skracania, a liderzy to tu dużo mówić szybko zapomienli że byli taki szarymi robolami jak my. Liderka małego montażu ma swoją stała elite której nie tyka, a nowe dziewczyny są rzucane to na to stanowisko to na tamto bo stare pracownice nie będą naginać jak to kiedy usłyszałam lepiej tym nowym dołożyć roboty bo one przecież muszą mieć czas napić się kawki posiedzieć i pogadać. Lider dużego montażu to zwykły gnuj i donosiciel. Nie szanuje kolegów z ktorymi tak do niedawna skręcal. Wszyscy podnoszą normy Ale nie zastanowia się nad tym że ludzie nie są w stanie tych norm im zrobić. Przykre że tak nami pomiataja. Ci młodzi ludzie którzy tu pracują czekaj tylko do wiosny żeby się stąd zwolnić i pójść do nowej pracy a nowe osoby jak przyjdą i zobaczą co tu się dzieje i posluchaja opinii innych też długo tu nie zostaną. Nowy prezes chce dla nas dobrze ale zaczął nie od tej strony co trzeba.

Myślę że...
@Od dawien dawna 16.01.2018 10:45

Przestańcie myśleć że nowy Prezes chce dla Nas dobrze. Jedyne czego chce to więcej pracy, a podwyżki które dał na pewno nie są adekwatne do tego co zaraz z Was wycisną. A większość ludzi gdy dostanie namiastkę władzy to się zmienia i nie ma co myśleć, że gdyby liderem jakiegokolwiek działu był ktoś inny to byłby lepszy. Zawsze ktoś ma swoje sympatie i antypatie. Dziś jest lepiej Tym, a jutro będzie lepiej Tamtym. Więcej luzu...

A miało być lepiej

Witajcie w nowym roku, nowym w kalendarzu ale w tej firmie Tece Industrial wszystko zostało po staremu. Kolega koledze tylko czeka żeby nogę podstawić, koleżanka koleżance szpile wkłada, liderzy nie rozumieją swoich funkcji, kierownicy zmian mają radochę w oczach gdy mogą kogoś poniżyć i tak w kółko. Nowy rok, stare nawyki i będzie coraz gorzej, góra też ma się za niewiadomo co. Panie prezesie miał Pan kierować tym statkiem prosto a ten wrak schodzi na mieliznę. Ludzie ludziom dokuczają bo dostali trochę więcej do portfela i ułamek władzy, wszyscy od góry do dołu. Lider nie rozumie swoich funkcji, kierownik magazynu jest zwykłym chamem bez kultury, technolodzy mają się za najlepszych a ci z pracownikiem pracującym ciężko pod tą piękną fasadą, zapominają wszyscy że dzięki tym na samym dole macie to co macie. W nowym roku życzę nam cierpliwości, wytrwałości, kultury więcej i szacunku bo tego tutaj najbardziej brakuje. Władza i ciut więcej w portfelu odbiła co niektórym, sodowa woda szybko dotarła do pustki.

????
@A miało być lepiej 11.01.2018 09:43

Faktycznie nic się nie zmienia. Rodziny w dalszym ciągu mają układy. Układy niszczą ten zakład,przyjmowanie rodzin na jeden dział to żenada.Nigdy nie będzie dobrze,bo pozwala się aby rządy prowadziły klany rodzinne. Co do zwolnień-Będzie tego więcej to fakt,ale kto będzie pracował za takie pieniądze. Jeśli po Rosję rodzinne to podstawa tej firmy to już wiadomo,że jest to zły sposób na prowadzenie firmy. Czy nie powinno się ograniczyć zatrudnianie członków Rodziny,czy nie jest to tzw.KUMOTERSTWO(prowadzi to do braku szacunku do człowieka i OGRONNE PONIZANIE przez owych członków rodziny innych pracowników) Oczywiście biorąc pod uwagę fakt,że ów i członkowie rodziny nie pracują tylko stwarzają takie wrażenie nie powinno być kierowane przez tych z gory(jest na to pozwolenie,bo przecież "na układy nie ma rady"a tak jest w tps. Wiosna przynosi nadzieję,wiosna sprawi,że zaczną się zwolnienia jeśli nie zniknie zatrudnianie rodzinne. Szkoda,bo z przyjściem nowego prezesa były nadzieję,ale nadzieja o.ija ten niby zakład.

Xxx
@???? 11.01.2018 18:52

Sek w tym ze ten ów,,nowy prezes,, obiecywał nam lepsze zarobki a jak do tej pory to obiecanki cacanki... Ciągle malo i malo tylko ze zarobków tez jest mało panie prezesie.... Jak tak dalej pójdzie to nie będzie Pan miał komu pchac sobie tego wózka...

marco

w tym wyjatkowym dniu chcialem zyczyc wszystkim duzo zdrowia i szczescia wesolych swiat. I panu tez prezesie zeby pan nie zapominal o ludziach bo nie dlugo czesc z nas z stad odejdzie nic nas nie zatrzyma. Prosze sie mocno zastanowic i nie robic nic zlego......

Bordek

Witam wszystkich forumowiczów praca jak to praca trzeba ją szanować moim zdaniem jest ok w 2008 roku zarabiam 800 zł miesięcznie to były ciężkie czasy a teraz jest dużo lepiej. Wolę tu zarobić 2 tys niż we Wrocławiu 500 zł więcej tak ludziska do pracy się przychodzi pracować a nie plotkować i szanujcie kierownika produkcji bo jak on się zmieni to dopiero będziecie mieli powody do narzekania

Mistrzu
@Bordek 21.12.2017 10:51

No widać ze za długo w jednej firmie 2 tys to na waciki nie wystarczy i ludzie czasami nie wiedza jakie realia są na rynku pracy

abs

Dzis dowiedzialem sie o ludziach falszywych w tej firmie ktorzy sa specjalna grupa nie do ruszenia. Odzew jednej z tej osoby jest w opiniach chodzi o duza ilosc nadgodzin zlotowy i inne podejrzne typy.Pisze ogolnikowo bo nie znam sprawy.

po narkozie

zgadzam sie z opinia kolegi bordka ale medal ma drugi koniec .Czyli niektorzy tzw liderzy swoim postepowaniem niech naucza sie osobistej kultury.Zblizajacy sie swiateczny czas zmusi do przemyslen i reflekcji.

xxxx
@po narkozie 21.12.2017 12:33

bordek to dupowłazie bez wazeliny

edmund

chcialem wszystkim zyczyc wesolych swiat a w nowym roku lepszej atmosfery do pracy.Wspomniec chcialem naszego kolege Wojtka jestes z nami !!

bez znieczulenia

Krytyka jest domena demokracji i to trzeba madrze wykorzystac.Co niedawni nasi koledzy zostali liderami i jednemu z nich przestawilo sie w glowie.Niedawno skrecal ramy a teraz jest zwyklym gnojkiem. Nie szanuje ludzi tylko ich poniza.A tak nie powinno byc zespol ma byc jedna druzyna .A stosowac niechec do dawnych kolegow.Pokora i madrascia mozna wiele wiecej zdzialac.Kiedys koledzy dzis wrogowie!!!!!

Pracownik

Nie nie nie, pomimo zmian jeszcze większe nie dla tego obozu za śmieszne pieniądze. A z biurowych pracowników nikogo nie lubię bo ich nie da się lubić, zarabiają więcej nie robiąc nic, bez wyjątków!!!

W. D.
@Pracownik 18.12.2017 11:31

https://zapodaj.net/images/f6d2148416607.jpg

D. W.

Znajoma pracuje w obecnym TECE INDUSTRIAL dawniej TPS i gdy opowiadała o tym jak się tam pracuje to włosy na rękach stawały dęba. Zaintrygowały mnie takie eksperymenty a racja zawodu dziennikarza zmusił do odwiedzenia tego miejsca. Pretekst oczywiście poszukiwanie pracy. Udałam się w to dziwne miejsce jakiś czas temu i od samego wejścia powitał mnie lodowy podmuch zza wielkiego dziwnie wyglądającego pulpitu jak na promie kosmicznym. Pani sekretarka jak mniemam z miną mówiącą żeby wyp........ kazała mi iść do kadr, szkoda tylko że biedna istota nie wiedziała że wchodzący do firmy człowiek nie wie gdzie są owe kadry. Skwaszona sekretarko myślenie jeszcze nikogo nie zabiło a to ty jesteś pierwszą, w tym przypadku nietrafioną widocznie wizytówką firmy!!!. W owych kadrach odbiłam się od drzwi, bywa..... Cicho weszłam do dziwnego łącznika między biurowcem jak się potem dowiedziałam a halą produkcyjną, po drodze o mało nie zabił mnie zapach jak toalet, koszmar. Stanęłam w drzwiach i wypatrywalam znajomej, nagle drzwi łącznika otworzyły się i wpadła torpeda w postaci łysawego, ubranego w dziwną skórzaną marynarkę czlowieczka, który wyzywał dość wyraźnie jakąś damę, pewnie z biurowca (od znajomej dowiedziałam się że to kierownictwo magazynu, powszechnie nielubiane w firmie). Szanowny dziwny człowieku nie wyklina się pod nosem nikogo widząc kogoś obcego w pomieszczeniu, ale człowiek uczy się podobno całe życie. Znajoma zlękniona wypatrzona w końcu mnie zauważyła ale idąc do mnie otrzymała po drodze opr. od jeszcze dziwniejszego małego czlowieczka w okularach i brzmiącego jak jakiś klucznik, obwieszonego zresztą kluczami. Okazało się że ten typek to jakiś majster ale brakowało mu kultury osobistej również. Porozmawiam przez chwilkę ze znajomą a w międzyczasie przebiegła obok nas dość wysoka Pani z plikiem papierów w ręce i o dziwo powiedziała dzień dobry i coś miłego w stronę znajomej( fajna dziewczyna z magazynu - tak brzmiał opis od znajomej), potem przeszła niejaka Pani Marta też lubiana i Pan Swatek podobno prokurent ale nieprzyjemny typ w odbiorze. Pojawiła się jeszcze jedna Pani ale imienia już nie pamiętam Ewa albo Ela. Na końcu pokazał się bardzo elegancki PAN białej jak od Chajzera koszuli i okazało się że to terazniejszy Pan Prezes firmy, jednak i tutaj ani dzień dobry ani nic innego a to podobno mężczyzna powinien witać się pierwszy. W tej krótkiej wizycie posłucham kilkudziesięciu kąśliwych przekleństw osób idących na piętro w owym budynku, nawąchałam zapachu moczu i to było koszmarne i napatrzyłam jak pracujący tam ludzie uwijają się jak mróweczki a brygadzista ma to za nic i wyciera twarz i pluję jadem w ich stronę. Wszystko to pokazuje jak mały jest ciężko pracujący człowiek a ci którzy trzymają w takich miejscach władzę mają się za lepszych niż reszta. Bardzo to przykre i to wszystko za bardzo małe płace, o których wiem bo widziałam odcinek owej znajomej. Dawać się poniżać za takie żenujące pieniądze to przykre ale nikt tam z tego co widziałam, słyszałam i czytałam nic sobie nie robi, nikt z tych ważnych oczywiście. Wcale mnie nie zdziwi jak ludzie będą z tej firmy odchodzić czy odchodzą bo szkoda nerwów na takie coś.

W. D.
@D. W. 17.12.2017 00:56

http://9.s.dziennik.pl/pliki/6395000/6395181-643-355.jpg

tylko CBA

Na uklady nie ma rady???? Made in china2€. Made in Poland 3€ ????

Paulla

Wszyscy ważni i ci bardzo ważni zapominają o tym że szacunek do ludzi którzy ciężko pracują na ich lepsze życie jest bardzo ważny, a kultura to coś więcej niż bakteria w jogurcie!!!

Rozczarowany

Witam wszystkich nie polecam w tps/tece pracy! (usunięte przez administratora) bajko pisarze, na zebrania z krową szkoda czasu , bo moim zdaniem miejsce krowy jest na pastwusku lub w oborze a nie w zakładzie produkcyjnym . Jak to krowa dużo ryczy a mało mleka daje. Według mnie to likwidator zakładowy, zamiast poprawy jesteśmy zmuszani do zmiany miejsc pracy , dzięki jego podwyżką płac. Z naszych kolegów (liderzy ) zrobił essmanow brakuje im tylko pałek, A zakład przeobraza się w prawdziwy (usunięte przez administratora). Serdecznie zapraszam koledzy jeśli chcecie przypomnieć sobie lekcję historii brakuje tylko napisu i bramy z obozu przed wejściem .

Pracownik

Nie polecam nikomu tego zakladu pracy, zero szacunku do pracownika. Pracodawca mysli ze moze wszystko. A co do wyplat a raczej zasilkow bo tylko tak mozna to nazwac to szkoda slow. Podwyzka zwana konkurencyjna rowniez jest malo zabawna. Nagle duzo wieksze normy przy zalosnych zarobkach. Wlasnie spada powoli lawina wypowiedzen. Wyplaty wygladaja jak zasilek dla bezrobotnych i tylko czekac az prezes krowka razem z kierownikiem swatkiem sami zaczna pracowac bo nikt nie bedzie robil za takie pieniadze! ODRADZAM PRACE W TYM ZAKLADZIE!

bez znaczenia

reformy pana k... sa poprostu do bani wiecej pacy malo placy !!!!!!!!!!!!!!!!

HBGG

W TAKIEJ ATMOSFERZE PANIE PREZESIE NIESTETY NIE DA SIE PRACOWAC DLATEGO NIECH SIE PAN NIE ZDZIWI ZE CZESC PRACOWNIKOW PODZIEKUJE PANU. NIESTETY Z TAKICH METOD TAKIE JAKIE PAN STOSUJE ZAKLADY PRACY ODCHODZA.NIECH PAN SIE NIE ZDZIWI ZE ATMOSFERA PANUJACA TU TO BECZKA PROCHU.

Pracownik

Cytujac: Ludwig von Milses Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalności i posłuszeństwa. Jest mu winien usługę, za którą otrzymuje godziwą zapłatę, będąca nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. (usunięte przez administratora)

:-)
@Pracownik 01.11.2017 09:37

Tylko,że Ci na górze nie liczą się z ROBOLAMI. Nadchodzą zmiany,złe zmiany. Będzie ciężko pracować po zmianach. Nowi kierownicy ,liderzy...Zacznie się koszmar, ludzie zaczną się zwalniać. Poprzednie wpisy nie dały tym na górze do myślenia więc zmian nie będzie. Jedyna zmiana to ta,że będą dwie,trzy zmiany .ROBOL będzie zarabiał średnią krajową,a za takie pieniądze nikt nie zostanie w tym syfie. Masowe zwolnienia będą na wiosnę.Papier w toalecie to jedyna zmiana,która chleba ROBOLOM nie da. Zakazy,które do niczego nie prowadzą doprowadzą do chaosu .Czy ktoś się liczy w tej firmie prócz władzy,nikt, Człowieka nie szanowała poprzednia władz to dlaczego ma to robić nowa, Dać im dwa tyś.na m-c to zobaczymy czy dadzą radę.

Pracownik
@:-) 02.11.2017 17:41

Już to powoli widać... Coraz mniejsze zarobki a roboty więcej i tylko pretensje że mało zrobione. A to dopiero koniec roku, aż strach pomyśleć co będzie się działo od nowego roku ☹️

admin

Witam wszystkich! Znacie aktualne informacje na temat firmy TPS Sp. z o.o. www.tece.pl? Podzielcie się z nimi – być może pomożecie komuś w podjęciu decyzji o zatrudnieniu!

nie jestem robotem
@żenada 10.11.2017 12:35

Niższe ma Storsack i Lowara jak sie nie podoba w TPS wypraszam do nich, a napewno zostaniecie tam wyjątowo potraktowani !

Ja
@żenada 10.11.2017 12:35

Swiete słowa.....

Rozczarowany

I co, mija kolejny dzień i tydzień po wielkim spotkaniu z nowym prezesem a z obietnic nici. Jest coraz gorzej, fochy, fochy, fochy to już norma. Dużo obiecują a nie realizują nic - wymagania duże a w zamian wielkie nic WSTYD WSTYD WSTYD!!!

Robol

A ja mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pracownica od bardzo dawna

Tak siedzę i czytam te wszystkie opinie o firmie w której pracuję od bardzo dawna i ciężko się z wieloma sprawami nie zgodzić, ale pamiętać należy że każdy medal ma 2 strony. Piszecie koleżanki i koledzy że np sekretarka jest niezbyt przyjemna i non stop obrażona, a wiecie co ona przechodzi po tamtej stronie firmy? Piszecie, że pracownicy kontroli jakości czy technolodzy są tacy czy inni, a skąd wiecie jak traktuje ich szefostwo danych działów. Że Pani z magazynu czasami ma zły humor razem z magazynierami, a wiecie co mają z własnym szefem. Takich stron medalu jest bardzo dużo. Co innego majster, faktycznie bardzo arogancki typ, nie mający szacunku dla nikogo oprócz tych którzy mu donoszą. Tutaj kwestia kultury osobistej wchodzi w grę a tutaj jej brak. Nowy szef, dyrektor czy prezes, nie wiem jak Pana nazywać chce, żeby przykład szedł z samej góry, tylko oprócz Pana i jednostki jeszcze jednej, może dwóch,tylko że nie ma tam żadnego przykładu godnego naśladowania i nad tym trzeba pracować. I wymagać. My sami też nie jesteśmy idealni, przestańmy każdy każdemu nogi podkladac to będzie się do tego zakładu przychodzić z wielką przyjemnością!!! Uczymy się wzajemnego szacunku!!!

Ja!!!

Coraz gorzej jest w tym cyrku, obozie czy jak to nazwać i nie zapowiada się lepiej. Obietnice lepszego są ale jakoś tego nie widać, góra zrozumiała a dół ma za........ Brak szacunku do pracownika to tutaj norma, foch goni focha od góry do dołu. Trzeba powiedzieć w końcu dosyć!!!

Może w końcu czas na zmiany? nie pozwólcie sobą g

Powiem tak, jeśli nowy prezes chce mieć porządek i dobrze rozwijającą się firmę to przede wszystkim powinien zwolnić i to bez włocznie kierownika, Stanisława Swatka. Nie mam zamiaru wypisywać jak jakiś patus jakichkolwiek wyzwisk na temat tego prostackiego typka. Zrobię to sam osobiście bo wcale się go nie boję i szczerze mówiąc już nie jeden z Was by to zrobił tylko trzęsiecie portkami jak małe dzieci. Prawda jest taka, że żadnej łaski nikomu nie robi zatrudniając Was do pracy, to MY robimy największą robotę, za naszą pracę oni dostają pieniądze, kible same się nie skrecą, a stawki i sposób w jaki ten człowiek traktuje ludzi i myśli, że jest panem świata, jest niedopuszczalny. Ludzie weźcie się w garść i nie pozwólcie się zastraszyć nie jesteście niewolnikami i dobrze wam radzę, jeśli coś nie gra, coś wam nie pasuje, nie bójcie się o tym mówić i przede wszystkim nie pozwólcie sobą rządzić, to Wy robicie na nich a nie odwrotnie i gdyby nie Wy to mogli by sobie tylko pomarzyć o tym co teraz mają

były pracownik

Pracownik były. Panie Dyrektorze, ci dwaj ludziki Garbacz, Swatek nigdy nie doceniali pracowników,do nich dołączyć trzeba Kefira ,pół głupka,bez szkoły(majstra). Panie Dyrektorze trzeba było zmiany żeby pracownicy byli doceniani,chwała panu za to.(Firma stanie na nogi). Panie Dyrektorze słyszę na mieście że zachodzą głębokie zmiany w zakładzie,to bobrze,bierze się pan za porządek ,to też dobrze. Proszę Pana ja panu nic nie narzucam ,ale widziałbym to tak. Porządek zaczął bym od magazynu.Dowiedziałem się że pracownik mieszkający gdzieś na ulicy Wita Stwosza kradnie kształtki,a pracownik z firmy obok kradnie węże , obaj zaopatrują ,budowy w Strzelinie i nie tylko. Panie Dyrektorze wysyłany jest towar zagranice,i co się okazuje są zwroty ,bo czegoś brak. Ktoś powinien odpowiadać i być ukarany , gdyż są to straty firmy. Kontrolerzy (technolodzy) grzeją tyłki w biurze,biorą pieniądze za darmo. Panie Dyrektorze proszę o szczególną uwagę na kradzież ,gdyż w przeszłości kradziono wszystko : ubikacje,bidety,umywalki ,(wszystko). A o tym wiedział kierownik magazynu kierownik Swatek i Garbacz ,nic nie robili wszystko zatuszowali. Straty były potężne,nikt nie został ukarany.

Pracownik

Z zewnątrz piękna fasada i luksus a w środku zginiłe jajo z cyrkiem w środku, kiedyś dla ludzi, teraz bez szacunku dla ludzi. Zdecydowanie odradzam, popełniłem ten błąd jakiś czas temu i teraz ciągnę ten wóz bo wiek nie pozwala na skok w bok, w inny zawód. Zanim zdecydujecie się na podpisanie cyrografu zwanego umową zastanówcie się czy warto aż tak ryzykować i tracić zdrowie i nerwy na ten teatrzyk.

:-)
@Pracownik 26.09.2017 23:26

Dnia 27.09 w naszej firmie pierwszy raz odbyła się mała uroczystość . Zarząd firmy pożegnał naszych pracowników odchodzących na zasłużoną emeryturę . Pani Janina,Pan Jurek i Pan Zygmunt zostali docenieni. Kochani,będzie nam Was brakowało. Zawsze mogliśmy liczyć na Wasze dobre słowo,pomoc i nie tylko zawodową,ale też taką ludzką. Zawsze uśmiechnięci ,pogodni z pozytywnym podejściem do życia. Jesteście osobami które nigdy się nie skarżyły i nigdy nie mówiły nic złego na temat kolegów z pracy . Życzymy wiele pogodnych dni na emeryturze . Będziemy za Wami tęsknić :-)

Flinston

Jabadabaduuuuuuuu????

zażenowany pracownik od wielu już lat

Ogólnie ta firma to jedna wielka kpina. Z roku na rok jest coraz gorzej ,dla nas niższych stopniem pracowników w tej firmie. ZERO SZACUNKU dla pracownika, bez względu czy pracuje się tu naście lat czy klika dni. Brak szacunku i zwykłe grubiaństwo zaczyna się już na dzień dobry w sekretariacie ,gdzie siedzi wiecznie obrażona na wszystko i wszystkich wielka Pani sekretarka z miną,że bez kija nie podchodź. Kolejny poziom to kadra kierownicza i majstrowie- okropnie traktują pracowników,mając się za kogoś lepszego. Osobny temat to magazyn-tutaj prym wiedzie kierownik-człowiek z niskim poziomem kultury osobistej ( podziwiam od kilku lat Panią ,która tam pracuje-ma nerwy ze stali chyba-chociaż też ma swoje lepsze i gorsze dni, ale przynajmniej normalnie rozmawia i nie jest obrażona. Podziwiam też magazynierów-chociaż Ci tez maja swoje trudne dni). Technolodzy którzy pozjadali rozumy,kontrola jakości wstyd że tak sie nazywają. Płaca w tej firmie jest żenująca jak za pracę z takimi wymaganiami-świątek,piatek soboty, itd.Odmowa przyjścia jest równoznaczna z utratą premii. Brud ,smród w szatniach i toaletach to też osobny temat. Pan od BHP też mógłby sie bardziej wykazywać, a nie omijać zgłaszane problemy jak choroby zakaźne. Dobrze zarabiają tylko Ci ,którzy dobrze donoszą na swoich kolegów i koleżanki z pracy a takich tutaj też jest trochę. Może teraz gdy posadę prezesa przejęła osoba młodsza coś się zmieni a jak nie to będzie wam wszystkim wstyd. Szanujcie swoich pracowników bo my na WAS robimy,dzięki NAM jesteście tam gdzie jesteście. Nie dziwie się że mamy takie opinie na mieście,a niestety obawiam się,że będzie jeszcze gorzej.

KTOŚ

Nowy Dyrektor powoli zrobi co trzeba, najpierw powinien zrobić porządek z kadrą kierowniczą. Pracują tam rodziny i znajomi. W zakładzie dzieje się źle .Pracownicy są zmuszani do pracy wolne soboty ,i ponad godziny a to przez brygadzistę Kefira i Prokurenta. Naciągają zakład na straty ,tak zwanymi szybkimi nockami to znaczy ,brygadzista pisze godziny od 22:00 do 6:OO rano ,a tak naprawdę pracują dwie lub trzy godziny. Pan Dyrektor powinien zmienić Kierownika magazynu i szczególnie jednego pracownika .Gdyż magazynie dochodzi lub dochodziło , do znacznych kradzieży kształtek, i innego materiałów.Pan Dyrektor powinien zrobić porządek, z kontrolerami ,biorą pieniądze za darmo. Wyznaczyć jedną osobę odpowiedzialną za wysyłkę samochodów a nie będzie błędów. To nie koniec ,będzie więcej napisane.

Prezes

Stawka na początek 12 zl na godzinę. Toalety jak na PKP za PRL, można się zarazić. Córka Pana Wiesława wisi w google na telefonie, dziewczyny walą w ch°ja, siedzą jak łanie.. Pracownicy to jedna wielka rotacja, przychodzą i odchodzą. Niech nowy prezes weźmie się wreszcie "za porządek".

były pracownik

Nie polecam! Złodzieje i oszuści.

Zostaw opinię o TPS Sp. z o.o. - Strzelin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPS Sp. z o.o.