TPS Sp. z o.o.

Strzelin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 560 ocen.

TPS Sp. z o.o.
1 560 6 1

Opinie o TPS Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPS Sp. z o.o.

anonymous

(usunięte przez administratora) koff pedały :-)

pracownik

Masakra z tym parkingiem. Ludzi traktują jak roboty, pieniądze śmieszne, układy układziki. Jeśli masz znajomego lub kogoś z rodziny na wyższych stanowiskach to można praktycznie udawać że sie pracuje, przecież inni nadrobią. Wykonywana praca nie adekwatna do zarobków co pokreślam zarobku NETTO :)

Pracownik
@pracownik 17.07.2018 16:46

Pan Krówka na zebraniu mówił że to głównie młodzi parkują pod drzwiami a teraz zabiera nam miejsca parkingowe dla nierobów w biurze. a oni też mają dwie przerwy na papierosa?

Bibi

Co to się stało że patologia biurowa zabrała miejsca parkingowe więcej pracowników w biurze niż na produkcji

anonymous

Ja Cię poprę, że takich idiotów jak Ty to powinni awansować odrazu na prezesa nałogowców i powinieneś dostawać pieniądze z pomocy społecznej. A w firmie są potrzebne porządki z takimi jak Ty i całą resztą. Myślisz,że jesteś nie do zastąpienia , masz rację bo kończy się era cwaniaków w firmie.????????????

Kolega z działu
@anonymous 24.03.2018 23:03

No właśnie ty powinieneś zostać zwolniony (usunięte przez administratora) W (usunięte przez administratora) byłeś i (usunięte przez administratora) widziałeś i będziesz cwaniakowac. Wszyscy ci (usunięte przez administratora) A myślisz że masz kolegów buraku.

Ktoś

Witam. Chyba się wszystkim pomyliło do czego tak naprawdę służy ten portal. No więc będę szczery. Pracuje w tej firmie już dobrych parę lat. Jeśli chodzi o zarobki to uważam że nie różnimy się od pozostałych zakładów pracy. Praca jak praca zależy na jakim stanowisku pracuje się,ale tak naprawdę nie jest aż tak źle żeby nie wyrobić normy. Jest nowa kadra kierownicza ale czy będzie aż tak źle, czas pokaże dajmy się wykazać. Co do prezesa to młody człowiek który pewnie ma zamierzony cel zwiększenia produkcji ale narazie nie zrobił nic co można by nazwać pogorszeniem warunków pracy.

kozak
@Ktoś 18.05.2018 21:24

drugi powod do okola jest duzo pracy i mozna wybierac co jest

NewOne

@Dan chcesz multisportu to idz do mpc. Ludzie maja to w 4 literach. Kazdy chce zarabiac godziwe pieniadze aby spokojnie zyc a nie byc... "legalnym niewolnikiem" w XXI WIEKU!

Dan
@NewOne 14.05.2018 22:14

NIE WAŻNE FIRMA JAK FIRMA JAK BY CHCIELI TO BY DALI W SUMIE TO MAJĄ ALE TYLKO DLA PRACOWNIKÓW BIODROWYCH ????????????????

Krystyna

@Zbyszek, możesz powiedzieć, jakie stanowisko zajmujesz? Wysokość wynagrodzenia zależy w dużej mierze od tego. A może wszyscy zatrudnieni mają taką samą stawkę? Jaki rodzaj umowy oferuje pracodawca? Wspominasz o braku benefitów, a czy są jakieś dodatki świąteczne? Może firma organizuje wyjazdy integracyjne?

IPPP
@Krystyna 16.05.2018 12:12

Jak by coś organizowała to napewno nie dla takich szaraków jak my

Zbyszek

Każdy zakład na terenie Strzelina daje większe pieniądze a tu normy, że nie można się wyrobić i wypłata 2 tysiące nie ma się co dziwić, że ludzie przychodzą na miesiąc/dwa i się zwalniają. O multisporcie to niech kolega zapomni firma zbyt zacofana może za 10 lat. Teraz budują nową fabrykę za zaoszczędzone na ludziach pieniądze. Czym ludzi przyciągną wypłatą 2000?????

Pracownik miesiąca

Obiecanki cacanki A głupiemu radość. Kasa mała A oczekiwania od pracownika wielkie.... I jeszcze (usunięte przez administratora) kierownicy zmiany odzywają się jak ostatnie świnie.... widać że kultury osobistej za grosz nie mają....

EDEK
@Pracownik miesiąca 14.05.2018 22:11

Prawda na registrach jest też dwóch śmiesznych jak by to nazwać kierowników baranów,jeden dupowłaz S.P (dyrektorowi by tyłek wylizał),a drugi pajacyk W.M to dopiero dobry judasz cichociemny kombinator....

Dan

Dyrektor TeCe Nie wal w córy proszę zrób coś z Multisportem temat jest bardzo przydatny bo dzięki temu że pracownicy są w stanie korzystać z Multisporta są bardziej wydajni poprawia to jakoś pracy firma zyskuje poprzez wydajność pracowników a gdy pracownik nie jest wydajny spada tego jakość co obniża nie tylko jakośc firmy Ale będzie skutkowało mniejszą ilością zwrotów towaru i poprawieniem jakości zamówionego towaru już nie patrzymy że sprzęty są stare i dziadowskie bo nie to się liczy liczy się pracownik wydajny pracownik i dobrze wypoczęty pracownik nie uważasz dyrektor ??? Jeśli nie odpiszesz nic na ten temat lub też nie dasz żadnego znaku w tym temacie znaczyc to będzie że nie zależy ci wogóle na firmie pracownikach i gdzieś masz wydajność dyrektor wyoowiedz się lub zrób jakieś spotkanie z pracownikami nie mnie oceniać ja uważam tylko że może ciekawą inicjatywą było by dofinansowanie pakietu benefit do Multisporta nie uważasz pan panie dyrektor TeCe

Krówka
@Dan 12.05.2018 15:31

Ten multisport to wsac sobie w tyłek co ty wypisujesz baranie......

Dan

Kierowniku nowy obczaj temat Multisporta bo ludzie chcą być wydajniejsi a jak mają być skoro nie mogą się do tej wydajności przygotować

Pracownik

Jeżeli chodzi o pracę to inaczej wygląda to na rozmowie kwalifikacyjnej a inaczej w rzeczywistości... Zarobki jak za wykonywaną pracę jałmużna

EDEK
@Pracownik 10.05.2018 08:31

Prawda prawda prawda......

anonymous

Pionierska metoda nowego prezesa, normy w góre a ludzie co chwile sie zwalniają, premii wydajnościowej nie ma bo jakieś gałgany nie zebrały zamówień. Szkoda strzępić ryja...

Serek(Twarożek)

Krówka daje Ci jeszcze sześć miesięcy jak Cię Frajtag usunie baranie z tego stanowiska,zatrudnia swoich kolegów nie mających żadnego pojęcia o robocie wykonywanej tu...było sobie TECE .......

Dan

Witam serdecznie jestem pracownikiem w obecnym TECE industrial i troszkę się zawiodłem mimo pracy która mi zaoferowano to brakuje mi i najprawdopodobniej wielu pracownioom takiego czegoś jak dofinansowanie z Multisport co poprawiło by kondycję pracowników i podniosło większą wydajność pracowników a co jednocześnie poprawiło by pozycję firmy mimo wielu braków to chciałbym prosić nowego kierownika który może to przeczyta o rozpatrzenie tego pomysłu kto jest za nich pisze Multisport

Krystyna

@Karas, @Stanisław, zapraszam was do zapoznania się z regulaminem serwisu- https://www.gowork.pl/regulamin. Portal rzeczywiście służy do dyskusji, jednak na temat konkretnych firm i pracodawców. Komentarze powinny być rzetelne i pomocne. Jeśli wiecie coś na temat aktualnej sytuacji w TPS, zapraszam do wyrażenia swojego zdania. Napiszcie nieco o wysokości wynagrodzenia, szansach na rozwój.

Karas
@Krystyna 23.04.2018 23:40

TPS z TECE Industrial to ta sama firma, zachęcam do zapoznania się z rzeczywistością.

STANISŁAW

STANISŁAW nas opuszcza i było sobie TECE(rozpier.....)

EDEK
@Xxx 21.04.2018 23:55

Banda idiotow z was

znajomy wszystkim

witam. czytam i nie wierze. ludzie wy myśleliście że lepiej będzie dla was??? proszę??? lepiej to mają ci którzy pracują w biurze i ci którzy wami rządzą. podobno nowe szefostwo na registrze jest przyjęte po znajomości(kierownik registrów), koleś nie ma zielonego pojęcia o firmie i o zasadach związanych z hydrauliką itd. a tych dwóch kierowników zmiany to już całkowicie nie porozumienie. kto ma lepszy kontakt z kierownictwem i mu nie podpadł to może liczyć w przyszłości na awans. jeśli podpadłeś i nie masz dobrych relacji twoim kierownikiem lub majstrem nie licz na awans tylko na to, że będziesz robił to co robisz.

Szef

Czyżby pan zaszyty? Zajmij się robotą idioto skończony, a nie interesuj się tym kto co robi czy pije czy nie pije bo tacy jak ty szybko kończą kadencję w tej firmie. Jestem za likwidacją rodzinnych klanów w tej firmie i nie jeden mnie w tym temacie poprze

Platyna

Było przedszkole, w końcu ktoś się zobaczył co tu się działo w tej firmie . Jeszcze to pijaństwo panie prezesie musisz zlikwidować .

????
@Wacek 14.03.2018 21:40

A po co szukać domu?! Ja nie pije to trafię,hehe. Prawda boli?!

anonymous

Dał ludziom parę złotych i teraz szopki odstawia taki to Nowy dyrektor.Oddaj te automaty do kawy przeszkadzały Ci nawet się kawy rano nie można napić.W biurowcu macie kawe darmową za nasze pieniądze (usunięte przez administratora)

:-)
@Pracownik 06.03.2018 18:20

Jak brakuje!!!Przecież zwalniają.

Numluk

Czy ktoś słyszał o firmie Inoxventa ze Strzelina jaka tam jest kasa, atmosfera,itp.

Adrian
@Numluk 16.02.2018 14:28

Tam jakieś hydroformowanie jest

Bywa i tak ;-)

Oj, lubią sobie nasi drobnomieszczanie podnieść ciśnienie plotami! Zastanawiam się czy aby nie mamy już dosyć tej całej szopki?! Zaczyna się wojna między REGISTRAMI a MODUŁAMI .Osoby, które mają problem są z Registrów. Drogie panie! może mniej plotek,obrabiania pup komuś kto jest lepszy od was??? Zawsze znajdzie się ktoś, kto ma wiele do powiedzenia, a sam nie jest święty. Warto się jednoczyć,bo atmosfera w firmie i tak jest już nie ciekawa.Szanowanie innych, a nie traktowanie jak trędowatych i gorszych od siebie nie jest waszym przywilejem. Pogarda,plotki i wywyższanie się jest rzeczą złą .Czas zająć się pracą a wyjdzie to na dobre PRO PUBLICO BONO. Jesteśmy jedną firmą,a tyle złego się dzieje miedzy Nami. Panie z REGISTRÓW zawsze gardziły innymi,ale teraz to są tam aż cztery okazy,które pokazują swoją pogardę !!!! ...tak wiele chce­my wie­dzieć o in­nych, a tak mało wiemy o sobie.... ,bo mamy problem w tym,że jesteście słabe i pełne kompleksów. W re­lac­jach między­ludzkich - naj­ważniej­szy jest uśmiech. Jeżeli re­lac­je się psują - uśmiech - pier­wszy zni­ka z twarzy. Uśmiechajcie się,pogarda w waszych oczach jest straszna. i tak na koniec,Cza­sami mu­simy wyjść do ludzi. Ale nie po to, by z ni­mi po­roz­ma­wiać. Tyl­ko po to, by być wśród nich. By móc poczuć... że jest się częścią ja­kiegoś miej­sca. Ja­kiego­kol­wiek. Miejsca wśród ludzi,a nie obok. Miłego życia w waszym fałszywym świecie :-)

Stanisław
@Bywa i tak ;-) 16.02.2018 17:47

Co wy lejby wypisujecie!!!!!!zajmijcie się swoimi (usunięte przez administratora)

STANISŁAW

EDWARD WRACAJ....!!!!!

Helena

Uważajcie szefowie firmy. Chcecie być w telewizji? Chcecie być sławni, tak jak "Biedronka" i inne firmy? A chcecie może, żeby powalczyć o prawa człowieka w UE? Nie myślcie sobie szefowie, że jesteście panami życia. Wszystko się kiedyś kończy...Szanujcie ludzi, bo inaczej oni was nie uszanują ...Bójcie się masy ludzkiej

Amf

W Tece industrial (dawniej TPS zeby nikogo nie zwiodla nowa nazwa) jak w lesie albo i gorzej. Jednak zacznijmy od początku, pieniadze. Male porownujac inne zaklady, male porownujac 80% etatów w pelnym wymiarze godzinowym nie licząc stazow. Srednio dostajemy ok. 2000zl na rękę,chyba że jest sie dobrym kolegą pana S. Ktorego kryteria ustalania stawek wciaz pozostają niewyjaśnione, czasem wiecej czasem mniej zalezy od miesiąca. Duzo, mało kazdy ocencie sami, jednak moim subiektywnym zdaniem jesli ktos ma rodzine kredyty lub nieoczekiwany większy wydatek to moze byc krucho. Dla kogos kto mieszka z rodzicami jest to dla niego pierwsza praca na stale jest srednio zadowalajaca. Listopadowa podwyżka ktora zafundowal nam Prezes wynika tylko i wyłącznie z tego, ze od 2018 minimalne wynagrodzenie brutto to 2100 i chcial zapewne zachowac taka sama różnicę pomiedzy naszym wynagrodzeniem a wynagrodzeniem minimalnym. Kiedys pan Pawlak zrobil zebranie zeby uswiadomic nas o nadchodzacym ciezkim okresie zwiazanym z duza ilością zamowien. Pieknie opowiadal o tym jak to jestesmy druzyną, musimy sie spiac zostawac na nadgodzinach. Obiecal nam podwyzki do czwartku (spotkanie bylo w poniedzialek) jak nietrudno zgadnac nic z tego nie wyszlo w czwartek nikogo nie bylo natomiast w piatej zjawil sie jegomość przypominając o sobotnich nadgodzinach. Jak mozna wywnioskowac po poprzednich opiniach punktualnosc wyplat tez pozostawia troche do zyczenia. Oczywiscie zadnych przeprosin nie ma co oczekiwac. Praca jaka tu wykonujemy sama w sobie nie nalezy do ciężkich poza malymi wyjątkami jednak gdy przychodzi sezon ( okres wiosna-lato) to ilość pracy do wykonania rośnie co sprowadza sie do nieludzkich nadgodzin( wiekszosc wakacji po 12h dziennie do tego kazda sobota robocza). Gdy ktos sie sprzeciwia, zwlaszcza młodzi, grozi im się zwolnieniami zabieraniem premii itd. Bywa i tak ze zeby dostac urlop kierownik mowi zeby przyjść na nadgodziny to dostaniesz urlop. Szantaż, mobbing? Byc moze jednak coz z tym zrobic... Atmosfera w pracy. Z tyn bywa roznie zalezy z kim sie trzymasz. Kablowanie na kolegow to norma chyba ze pije sie wódkę a bardziej stawia wódkę. Picie w pracy to tutaj raczej norma. Nie mowie ze pija wszyscy ale zdarza sie tak ze grono osob w ciagu tygodnia mniej dni w pracy jest trzezwe niz na bombie. Zdarzalo sie tez tak ze przez nadmiar alkoholu ktos nie byl w stanie wykonywac pracy i trzeba bylo go odwozic do domu, lub osoba musiala sie przespać w kiblu ( ta osoba jest teraz kierownikiem zmiany wiec jesli chcecie tu awansowac to wiecie co robic). Zapowiadane zmiany przez pana prezesa wyszly delikatnie to ujmując słabo. Mial byc wiekszy komfort pracy, materialy mielismy miec przy stanowiskach, i to wszystko z myślą o nas pracownikach. A jak jest naprawdę? Wyzsze normy wieksza odpowiedzialnosc wiecej obowiazkow mniejsza swoboda. Te zmiany sa naprawde dobre ale tylko dla prezesa co by mogl pochwalic sie wyzszymi slupkami prezentujacyni przychody firmy. W praktycr te zmiany to pomylka a najlepiej o tym swiadczy ilosc osob ktora zlozyla wypowiedzenie. O szacunku do dlugoletnich pracowników raczej mozna zapomniec a wrecz starsi pracownicy sa opluwani bo jak inaczej nazwac to, ze różnica miedzy kims kto ma staz pracy Kilkanascie lat a kims kto dopiero sie zatrudnił to mniej niz złotówka a w niektkrych przyoadkach nowy pracownik ma WIECEJ niz ktos kto pracował tu ponad 10 lat. Firma produkuje utensylia łazienkowe umywalki kible pisuary a bywalo tak ze w toalecir zakladowej dzialal jeden kibel i jedna umywalka bo reszta byla zapchana. Sytuacja trwala okolo miesiaca. Szewc w dziurawych butach chodzi chcialo by sie powiedziec. Majstrowie dumnje przechrzczeni na kierownikow to niewychowane chamy ktorzy maja człowieka za robaka. Jesli ktos sie szanuje to raczej nie przyjdzie tu pracowac. Mam nadzieje ze ta wypowiedz bedzie dla kogos pomocna w kwestii wyboru swojej pracy.

Uciekajcie
@Amf 12.02.2018 18:30

Komu zalazł kier.registrów??? Fakt kierownicy tam to porażka. Stary majster-kier.????a nowy kier. nadal niewypał (brak profesjonalizmu i poglądy w mowie ) No cóż ,macie do czynienia z brakiem profesjonalnej obsady kier. Odszedłem z tego bagna. Ludzie wszędzie jest lepiej niż tu u Was. Pracują całe rodziny i to jest podstawowy błąd. Czym się tu kierują? Odchodzcie???? mi to wyszło na dobre. Źle naliczane godz.złe traktowanie ludzi,wyzysk,bo pracujecie po 12h i sześć dni w tyg. Dlaczego się na to godzinie. Może związki powinny powstać by wreszcie widzieli,że jesteście ludźmi. Żenada a nie zakład. Ponoć Nowy prezes to już się nie kłania i nie podaje ręki- uciekajcie

Serek(Twarożek)

Przestańcie już narzekać uciekać puki czas, nieobrażajcie innych i niekręcic na siebie bata..Będzie jeszcze gorzej bo lepiej już było jak za komuny!!!!!!!!!

Norbi

Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać o firmie? Zawsze mogą zdarzyć się trudne czasy ale to nie znaczy, że firma jest do niczego!!!

123

Witam Czytałam opinie na temat tej firmy. Miałam nadzieję ,że są mocno przesadzone(te negatywne)dlatego złożyłam CV w kadrach.Panie powiedziały że trzeba czekać-wtedy były jeszcze w miarę miłe.Przy następnym spotkaniu ich zachowanie było chamskie i aroganckie -powiedziały ,żebym szukała sobie pracy dookoła a jak one będą potrzebować to zadzwonią. Panie chodzą do pracy jak chcą .Robią sobie wolne kiedy chcą i zachowują się jak wielkie szefowe.Zamiast pomagać ludziom i być wizytówką firmy ,to jeszcze bardziej pogrążają i tak już nadszarpniętą reputację zakładu.

WredneBabiska
@123 01.02.2018 11:13

Baby w kadrach są wredne i chamskie, odnoszą się do ludzi z pogardą, ich zachowanie jest tragiczne. Do sprzątania kibli ! Jak nie umiecie z ludźmi rozmawiać!

mmxx

kasa juz jest ale dlugo trzba czekac ....................

Zostaw opinię o TPS Sp. z o.o. - Strzelin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TPS Sp. z o.o.