Tece Industrial Sp. z o.o.

Strzelin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 629 ocen.

Tece Industrial Sp. z o.o.
1 629 6 1

Opinie o Tece Industrial Sp. z o.o.

Bick

A ja bardzo lubię prezesa I wigilie jestem Zadowolony.

EDEK
@Bick 18.10.2018 17:12

Jakiego prezesa nie rozumiem?

Krystyna

@duszek, powiesz nam coś na temat zmian jakie zaszły w tym miejscu pracy? Na podstawie Twojej opinii wnioskuję, że coś się zmieniło w Tece Industrial. Jakiego rodzaju są to zmiany? Czy wpływają one na pracę osób zatrudnionych w tym miejscu? Podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

anonim

(usunięte przez administratora)

EDEK

Co Ty chłopie wypisujesz, stawki pożal się Boże,a smieszny dyrektor za pewnie się tu czuje trzeba mu noska utrzeć..

Jurek

Nie wypisuj bzdur pajacu z biura przyjdź popracuj na produkcji to zobaczysz czy to dobry pracodawca jakby było dobrze to by masa ludzi się nie zwalniała. Dla twojej wiadomości to ten zakład już sięga dna

Txccc

To prawda ludziom zawsze mało

}{iπ™
@EDEK 21.09.2018 18:47

Ucieraj wszyscy tu robioną pod siebie nikt nie podoba bo każdy obešrany

duszek
@EDEK 21.09.2018 18:47

Psy wiedzieliście na byłego dyrektora i kierownika a teraz jak wam pod kręcili obroty to narzekacie .

Edek

16,50 po trzech miesiącach to już po podwyżce.Porażka jakaś, omijajcie ten cyrk dużym łukiem Ja jeszcze trochę i im podziękuję:-)

cxx
@Edek 20.08.2018 20:22

Dlatego właśnie opuscilem ten (usunięte przez administratora) A co powiesz na to że po 11 latach stawka 18.50,ja taka miałem gdzie niektorzy maja po 20 i wykonuja ta samą pracę co ja?

Stanisław
@cxx 24.08.2018 10:17

Szczera prawda Ja po 24 latach 19zł i co mam powiedzieć jedna banda na naszych garbach się dorabiaja ci nasi polscy kierownicy mądry Pawlak i inne nieroby łapówkarze.......

Duch
@Edek 20.08.2018 20:22

Jak Ci nie pasuje to po co tam robisz , pewnie z Ciebie taki pracownik , że gdzieindziej Cię nie chcą.

Po

Na tapczanie siedzi leń nic nie robi cały dzień..... Tak ludzie trzeba pracować a nie biadolic

}{iπ™
@Po 25.09.2018 16:24

A ty co serowy pedał jesteś sami nic nie robicie cała zmian tego zesranego pedała pleśniowego powinni zapodać w holokaust do pieca }{

Bbb

Jak się pracuje i z kim i jaki jest zespół

Bcc

Każda opinie to inna widać po tym kto jak pisze i się wysłania a piszących to mamy zdolnych to widać słychać i czuć pały z polskiego

Wkurzony

Normalnie zj....a p....a dziadownia kierownik karakan reszta h....i pieniądze z jak z pi...y wyszarpane człowiek zapiera.......a jak p.......ny dwoi się troi obiecali wyższą stawkę i pi....a blada nie dość że patolnia to jeszcze nie potrafią kierować firmą tylko płaczą że ludzi nie ma będą ludzie jak będzie lepszy pieniądz a tak to możecie najwyższej mnie połechtać w dzyndzel kierownictwo od d....y strony

Wista wio!!

Pani Izo (rzekomo moderatorka ) Czemu pani milczy ? A może jednak umówimy się na kawe !??

pracownik

Masakra z tym parkingiem. Ludzi traktują jak roboty, pieniądze śmieszne, układy układziki. Jeśli masz znajomego lub kogoś z rodziny na wyższych stanowiskach to można praktycznie udawać że sie pracuje, przecież inni nadrobią. Wykonywana praca nie adekwatna do zarobków co pokreślam zarobku NETTO :)

Ktoś
@pracownik 17.07.2018 16:46

Miejsca parkingowe zabrali. A do kadr mamy wchodzić z zewnątrz bo przez biurowiec ludzi z produkcji nie wpuszczają. Robole niech się najlepiej schowaja bo się Nas wstydzą. A ciekawe kto na nich wszystkich zarabia?

Pracownik
@pracownik 17.07.2018 16:46

Pan Krówka na zebraniu mówił że to głównie młodzi parkują pod drzwiami a teraz zabiera nam miejsca parkingowe dla nierobów w biurze. a oni też mają dwie przerwy na papierosa?

IWO
@Pracownik 17.07.2018 22:45

Dla pana K. to zero szacunku, nawet dzień dobry nie odpowie, w sumie (usunięte przez administratora) nie musi mi odpowiadać

Rob
@pracownik 17.07.2018 16:46

atex otwiera nowy zaklad w Godzikowicach kolo Olawy. Placa za fachowcow 4000 na ręke. Daja dosyc duza premie od zyskow. Tak informacyjne jakby ktos szukal.

Ktoś

Witam. Chyba się wszystkim pomyliło do czego tak naprawdę służy ten portal. No więc będę szczery. Pracuje w tej firmie już dobrych parę lat. Jeśli chodzi o zarobki to uważam że nie różnimy się od pozostałych zakładów pracy. Praca jak praca zależy na jakim stanowisku pracuje się,ale tak naprawdę nie jest aż tak źle żeby nie wyrobić normy. Jest nowa kadra kierownicza ale czy będzie aż tak źle, czas pokaże dajmy się wykazać. Co do prezesa to młody człowiek który pewnie ma zamierzony cel zwiększenia produkcji ale narazie nie zrobił nic co można by nazwać pogorszeniem warunków pracy.

anonymous
@Ktoś 18.05.2018 21:24

Skoro nic nie zrobil co pogorszylo warunki pracy to czemu tyle ludzi sie zwolnilo?

Ktoś
@anonymous 19.05.2018 13:32

Kto się zwalnia? Ci którzy krótko pracują,albo po prostu mają lepsze oferty pracy a nie starzy pracownicy. A to oni mają największe porównanie co do warunków i systemu pracy. Więc nie narzekaj.

anonymous
@Ktoś 26.05.2018 11:20

Od grudnia całkiem sporo pracowników się zwolniło, komuś potrzebne okulary najwyrazniej. Poza tym podniesienie norm to chyba nie jest zmiana na plus...

kurant
@Ktoś 18.05.2018 21:24

ludziom sie pracowac nie chce

kozak
@Ktoś 18.05.2018 21:24

drugi powod do okola jest duzo pracy i mozna wybierac co jest

Sławomir
@Ktoś 18.05.2018 21:24

Jaki to prezes, na umowie którą miałem widniał jako dyrektor wykonawczy. Do prezesa to mu jeszcze daleko, a kto go prezesem tytułuje to dalej w komunie żyje gdzie nawet przewodniczącego spółdzielni mieszkaniowej się prezesem tytułowało

Bibi

Co to się stało że patologia biurowa zabrała miejsca parkingowe więcej pracowników w biurze niż na produkcji

JA
@Bibi 13.07.2018 15:45

Poczekaj aż z drugiej strony się rozbudują, jeszcze więcej darmozjadów będzie., pod Mrówką będziemy parkować, bo gwiazdy potrzebują miejsca, będziesz musiał podanie pisać żeby do kadr się dostać, bo pozabierają nam dostęp do biura, bo jak robole do gwiazdeczek mogą chodzić

Krystyna

@anonymous, przypominam, że wypowiadasz się na forum publicznym. Wszelkie określenia obraźliwe są niedozwolone i niezgodne z regulaminem forum. Jeśli chcesz się czymś z nami podzielić zrób to proszę w sposób kulturalny. @Pracownik, czy próbowałeś wyjaśniać takie kwestie z szefostwem? Nie zniechęcam do aktywności jednak na forum niewiele osób będzie w stanie Ci pomóc w realnym rozwiązaniu problemu.

anonymous

(usunięte przez administratora) koff pedały :-)

anonymous

Ja Cię poprę, że takich idiotów jak Ty to powinni awansować odrazu na prezesa nałogowców i powinieneś dostawać pieniądze z pomocy społecznej. A w firmie są potrzebne porządki z takimi jak Ty i całą resztą. Myślisz,że jesteś nie do zastąpienia , masz rację bo kończy się era cwaniaków w firmie.????????????

Kolega z działu
@anonymous 24.03.2018 23:03

No właśnie ty powinieneś zostać zwolniony (usunięte przez administratora) W (usunięte przez administratora) byłeś i (usunięte przez administratora) widziałeś i będziesz cwaniakowac. Wszyscy ci (usunięte przez administratora) A myślisz że masz kolegów buraku.

NewOne

@Dan chcesz multisportu to idz do mpc. Ludzie maja to w 4 literach. Kazdy chce zarabiac godziwe pieniadze aby spokojnie zyc a nie byc... "legalnym niewolnikiem" w XXI WIEKU!

Dan
@NewOne 14.05.2018 22:14

NIE WAŻNE FIRMA JAK FIRMA JAK BY CHCIELI TO BY DALI W SUMIE TO MAJĄ ALE TYLKO DLA PRACOWNIKÓW BIODROWYCH ????????????????

Krystyna

@Zbyszek, możesz powiedzieć, jakie stanowisko zajmujesz? Wysokość wynagrodzenia zależy w dużej mierze od tego. A może wszyscy zatrudnieni mają taką samą stawkę? Jaki rodzaj umowy oferuje pracodawca? Wspominasz o braku benefitów, a czy są jakieś dodatki świąteczne? Może firma organizuje wyjazdy integracyjne?

IPPP
@Krystyna 16.05.2018 12:12

Jak by coś organizowała to napewno nie dla takich szaraków jak my

Zbyszek

Każdy zakład na terenie Strzelina daje większe pieniądze a tu normy, że nie można się wyrobić i wypłata 2 tysiące nie ma się co dziwić, że ludzie przychodzą na miesiąc/dwa i się zwalniają. O multisporcie to niech kolega zapomni firma zbyt zacofana może za 10 lat. Teraz budują nową fabrykę za zaoszczędzone na ludziach pieniądze. Czym ludzi przyciągną wypłatą 2000?????

Pracownik miesiąca

Obiecanki cacanki A głupiemu radość. Kasa mała A oczekiwania od pracownika wielkie.... I jeszcze (usunięte przez administratora) kierownicy zmiany odzywają się jak ostatnie świnie.... widać że kultury osobistej za grosz nie mają....

EDEK
@Pracownik miesiąca 14.05.2018 22:11

Prawda na registrach jest też dwóch śmiesznych jak by to nazwać kierowników baranów,jeden dupowłaz S.P (dyrektorowi by tyłek wylizał),a drugi pajacyk W.M to dopiero dobry judasz cichociemny kombinator....

Dan

Dyrektor TeCe Nie wal w córy proszę zrób coś z Multisportem temat jest bardzo przydatny bo dzięki temu że pracownicy są w stanie korzystać z Multisporta są bardziej wydajni poprawia to jakoś pracy firma zyskuje poprzez wydajność pracowników a gdy pracownik nie jest wydajny spada tego jakość co obniża nie tylko jakośc firmy Ale będzie skutkowało mniejszą ilością zwrotów towaru i poprawieniem jakości zamówionego towaru już nie patrzymy że sprzęty są stare i dziadowskie bo nie to się liczy liczy się pracownik wydajny pracownik i dobrze wypoczęty pracownik nie uważasz dyrektor ??? Jeśli nie odpiszesz nic na ten temat lub też nie dasz żadnego znaku w tym temacie znaczyc to będzie że nie zależy ci wogóle na firmie pracownikach i gdzieś masz wydajność dyrektor wyoowiedz się lub zrób jakieś spotkanie z pracownikami nie mnie oceniać ja uważam tylko że może ciekawą inicjatywą było by dofinansowanie pakietu benefit do Multisporta nie uważasz pan panie dyrektor TeCe

Krówka
@Dan 12.05.2018 15:31

Ten multisport to wsac sobie w tyłek co ty wypisujesz baranie......

Dan

Kierowniku nowy obczaj temat Multisporta bo ludzie chcą być wydajniejsi a jak mają być skoro nie mogą się do tej wydajności przygotować

Pracownik

Jeżeli chodzi o pracę to inaczej wygląda to na rozmowie kwalifikacyjnej a inaczej w rzeczywistości... Zarobki jak za wykonywaną pracę jałmużna

EDEK
@Pracownik 10.05.2018 08:31

Prawda prawda prawda......

anonymous

Pionierska metoda nowego prezesa, normy w góre a ludzie co chwile sie zwalniają, premii wydajnościowej nie ma bo jakieś gałgany nie zebrały zamówień. Szkoda strzępić ryja...

Serek(Twarożek)

Krówka daje Ci jeszcze sześć miesięcy jak Cię Frajtag usunie baranie z tego stanowiska,zatrudnia swoich kolegów nie mających żadnego pojęcia o robocie wykonywanej tu...było sobie TECE .......

Dan

Witam serdecznie jestem pracownikiem w obecnym TECE industrial i troszkę się zawiodłem mimo pracy która mi zaoferowano to brakuje mi i najprawdopodobniej wielu pracownioom takiego czegoś jak dofinansowanie z Multisport co poprawiło by kondycję pracowników i podniosło większą wydajność pracowników a co jednocześnie poprawiło by pozycję firmy mimo wielu braków to chciałbym prosić nowego kierownika który może to przeczyta o rozpatrzenie tego pomysłu kto jest za nich pisze Multisport

Krystyna

@Karas, @Stanisław, zapraszam was do zapoznania się z regulaminem serwisu- https://www.gowork.pl/regulamin. Portal rzeczywiście służy do dyskusji, jednak na temat konkretnych firm i pracodawców. Komentarze powinny być rzetelne i pomocne. Jeśli wiecie coś na temat aktualnej sytuacji w TPS, zapraszam do wyrażenia swojego zdania. Napiszcie nieco o wysokości wynagrodzenia, szansach na rozwój.

Karas
@Krystyna 23.04.2018 23:40

TPS z TECE Industrial to ta sama firma, zachęcam do zapoznania się z rzeczywistością.

STANISŁAW

STANISŁAW nas opuszcza i było sobie TECE(rozpier.....)

????
@STANISŁAW 15.04.2018 07:04

A skąd ten smutek? Skrzywdził wiele osób. TECE jest i bedzie będzie. Powinny też zwolnić dwóch kierowników..... Wreszcie na modułach nastanie równe traktowanie. Na registrach też by się przydało jedno zwolnienie,bo jeden z kier.to szmaciarz

Xxx
@???? 15.04.2018 10:11

Może i slrzywdzil ale tego ze dużo razy przymykal oko no roznego typu wybryki to już się nie pamięta nie?!! Z Nim zawsze można było coś załatwić... Potrzebowałes stelaż nie ma problemu itd....

:-)
@Xxx 17.04.2018 00:39

A stelaż dawał darmo,nie. Nie jest dobrym człowiekiem. Wiele osób spotka taki los. Narzekacie,a przecież nie jest dobrze w firmie .

Xxx
@:-) 21.04.2018 13:41

Prawie darmo ????

EDEK
@Xxx 21.04.2018 23:55

Banda idiotow z was

znajomy wszystkim

witam. czytam i nie wierze. ludzie wy myśleliście że lepiej będzie dla was??? proszę??? lepiej to mają ci którzy pracują w biurze i ci którzy wami rządzą. podobno nowe szefostwo na registrze jest przyjęte po znajomości(kierownik registrów), koleś nie ma zielonego pojęcia o firmie i o zasadach związanych z hydrauliką itd. a tych dwóch kierowników zmiany to już całkowicie nie porozumienie. kto ma lepszy kontakt z kierownictwem i mu nie podpadł to może liczyć w przyszłości na awans. jeśli podpadłeś i nie masz dobrych relacji twoim kierownikiem lub majstrem nie licz na awans tylko na to, że będziesz robił to co robisz.

Szef

Czyżby pan zaszyty? Zajmij się robotą idioto skończony, a nie interesuj się tym kto co robi czy pije czy nie pije bo tacy jak ty szybko kończą kadencję w tej firmie. Jestem za likwidacją rodzinnych klanów w tej firmie i nie jeden mnie w tym temacie poprze

Platyna

Było przedszkole, w końcu ktoś się zobaczył co tu się działo w tej firmie . Jeszcze to pijaństwo panie prezesie musisz zlikwidować .

????
@Platyna 11.03.2018 17:36

Pijaństwo będzie,bo jest na to przyzwolenie. Zwalnia się tych co nie piją a pijanych zostawia.

Cycki
@???? 14.03.2018 11:12

Co wy wypisujecie bezmuzgi o tym pijanstwie,w pracy się nie pije i nigdy nie piło

anonymous
@Cycki 14.03.2018 17:36

Ooo,to ty biegasz do szatni i myślisz,że nie czuć. Mentosy nie pomagają,oj nie ????

Wacek
@anonymous 14.03.2018 20:46

Gościu zaraz możesz biegać po lesie z mentosem w d...ie i szukać domu baran...e

????
@Wacek 14.03.2018 21:40

A po co szukać domu?! Ja nie pije to trafię,hehe. Prawda boli?!

Zostaw opinię o Tece Industrial Sp. z o.o. - Strzelin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tece Industrial Sp. z o.o.