Tece Industrial Sp. z o.o.

Adres: 57, 57-100 Strzelin

NIP: 9140004250 REGON: 930673762 KRS: 0000050719

Tece Industrial Sp. z o.o.
1 693 6 1

Opinie o Tece Industrial Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Mirosław
 Opinia

Prawda popieram...

Pomocna?
1
Qwrr
 Opinia
@Mirosław 10.03.2019 12:19

:( :(

Pomocna?
Pracownik po podwyżce
 Opinia

Panie Krowa wracaj Pan do swojej (usunięte przez administratora)i zabierz ze sobą ten obornik w postaci kierowników bo smrodu narobiliscie już sporo, podwyżki, chyba ciśnienia. W (usunięte przez administratora) se wsadzcie te podwyżki, najlepiej w tych swoich nowych autach żeby wstydu już nie robić tej firmie. Słoma z butów i do rządzenia wam się zachciało, spadaj Pan do wcześniejszej obory!!!

Pomocna?
Oborowy
 Opinia

Przyszła krówka do obory i pożarła nam pobory. NIE MA NORMY, NIE MA SIANA JEST CO MACIE,ZAPOMNIJCIE O WYPŁACIE!! Rycząc w koło w Pęczu zrobiło się goło... O TY KRÓWKO,O TY ZŁA. KTO NAM TERAZ SIANKA DA?

Pomocna?
Abc
 Opinia
@Oborowy 11.02.2018 13:08

Hahahaha dobre

Pomocna?
Wkurzeni
 Opinia

Niech ktoś otworzy oczy i tego (usunięte przez administratora) i tumana Opacha, szefa od spawalniano lakierniczych spraw wywali na zbity pysk. Kablowanie tak lubi to niech się obok do energetyki przeniesie.

Pomocna?
Jajaja
 Opinia
@Wkurzeni 13.03.2019 08:54

A toalety gorzej niż na dworcu PKP mało tego notorycznie brak papieru toaletowego i ręczników papierowych na stołówce

Pomocna?
Aa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Mamy nowe auta więc podwyżki też będą syte????

Pomocna?
Bb
 Opinia
@Aa 07.03.2019 23:10

Po podwyżkach syte to będą łacińskie zaklęcia

Pomocna?
Palacz
 Opinia

Hmmmm zastanawiam się z kilkoma innymi osobami, kiedy poleci kierownik magazynu za palenie papierosów poza obszarem wyznaczonym. My kisimy się w tej wiacie zwanej palarnią a ten łazi z petem po całym placu,. Może tutaj się Borowik wykaże, dla przykładu wywalił chłopaka z hali za palenie poza palarnią więc może teraz tego nerwusa ktoś pogoni, bo wg nas kuszących się w plarni to On łamie zasady!!!

Pomocna?
Palacz 2
 Opinia
@Palacz 04.03.2019 18:33

Jak siedzisz w tej palarni to siedź i się nie (usunięte przez administratora) bo jak tak żyjesz według zasad to jeszcze trochę i będziesz wychodził na papierosa tylko na przerwie, a przypuszczam, że teraz robisz to znacznie częściej BUCU.

Pomocna?
Palacz
 Opinia
@Palacz 2 04.03.2019 19:21

Kulturalna odpowiedź fana Borowika czy Nerwusa z magazynu???

Pomocna?
Dość
 Opinia

Jeżeli nie zmieni się zachowanie kierownika produkcji albo jak kto woli Micro (usunięte przez administratora)w stosunku do pracowników hali i szefa spawalni to pora będzie poinformować odpowiednie władze o (usunięte przez administratora)w bajzlu zwanym tece. Dosyć tego, płace do niczego,(usunięte przez administratora). Wstydź się Pan,(usunięte przez administratora)czy jak się tam Pan nazywa, zatrudnił Pan kolesi, którzy zasłynęła z chamstwa i lenistwa, szczególnie szef produkcji modułowej!!!

Pomocna?
Obserwator
 Opinia
@Dość 01.03.2019 17:25

Towarzystwo wzajemnej adoracji będzie się zawsze trzymać razem, utopić potrafią dobrego pracownika w łyżce wody żeby swoje tyłki trzymać na powierzchniach. Mobbing jest tutaj na porządku dziennym odkąd Pan Przemysław się tutaj rozpanoszyl. Nie tylko zresztą on.

Pomocna?
potencjalny pracownik
 Opinia

Cześć, jakie są u was zarobki na produkcji? Czy jako pracownik fizyczny na rękę dostanę 2tyś.zł?

Pomocna?
Edek
 Opinia
@potencjalny pracownik 06.02.2019 10:38

16zł brutto niestety 2tys. nie zarobisz bida,tylko same nieroby do biura przychodzą-kolesiostwo z innych firm brak słów co tu się dzieje.Własciciel czyli cały zarząd w Niemczech niewiedzą co tu wyprawiają,banda idiotów odradzam to bagno.Jest wiele innej dobrze płatnej pracy w okolicy pozdrawiam:)

Pomocna?
Pracownica
 Opinia

Tak sobie obserwuję to co się dzieje i wnioski są jakie są. NOWA WŁADZO kiedy nauczycie się kultury??? Szczególnie Pan P. B-kultura i szacunek szczególnie dla Pań nie kosztuje dużo, no ale jak codziennie widzę Pana to przerasta. Kierownik spawalniczy to samo, awans za donoszenie i zero szacunku do ludzi hmmmm w sumie Pan też donosi. Jesteście wszyscy jak główni bohaterowie tych dziwnych programów typu TRUDNE SPRAWY!!!. Szanowne koleżanki i koledzy Wy również za w sumie nie wiem co potraficie utopić jeden drugiego w łyżce wody. Tece osiąga powoli dno, dobrze już było, teraz do dna już niedaleko. WSTYD MI ŻE NADAL TU PRACUJĘ. Na szczęście niedługo już. Panie Prezesie czy Dyrektorze na zebraniach używa Pan wielkich słów na spotkaniach z Nami, dyskretnie mówi nam że zawsze możemy się zwolnić a nie wyciąga Pan żadnych, kompletnie żadnych wniosków z zachowań ludzi których sam Pan zatrudnił. Pora traktować wszystkich jedną miarą, podobno nie ma tu równych i równiejszych??? Pokazuje nam pan i pana ludzie że jednak jest inaczej.

Pomocna?
japierdziu
 Opinia
@Pracownica 22.01.2019 15:26

Pracowałem w TECE 10 lat jak jeszcze było NORMALNIE. Teraz jak słyszę, co się dzieje w kiedyś fajnej firmie, to włos się na głowie jeży. Korpopodejście Pana Nowego Prezesa nie robi dobrze, niszczy ludzi, firmę, atmosferę. Wielka szkoda, bo mam naprawdę bardzo dobre wspomnienia z pracy w TECE. Może kiedyś będzie jeszcze dobrze...

Pomocna?
Elektryczne gitary
 Opinia
@Pracownica 22.01.2019 15:26

Wszyscy mamy źle w głowach ze żyjemy hej hej la la la

Pomocna?
Twojstary
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownica 22.01.2019 15:26

Chcialy Panie rownouprawnienie to mają. Teraz tylko płacz i szklochanie.A na szacunek trzeba sobie zapracować! Nie pasuje to nie rozmawiasz, to tylko praca a nie pokaz talentów xD bo dla niektórych to dalej piaskownicA i plac zabaw.

Pomocna?
cc
 Opinia

ten z nickiem . nastepny palant co wyzywa ludzi pewnie jestes nierobem spolecznym szkoda gadac

Pomocna?
.
 Opinia

Jak tam polskie robaki? Dalej tyracie jak frajerzy za 15 zł brutto i coroczna 30groszowa podwyżka czy poszliście po rozum do głowy? Nawet mi was nie żal. Tfu

Pomocna?
Andre22
 Opinia
@. 20.01.2019 21:04

Chyba ty (usunięte przez administratora)

Pomocna?
.
 Opinia
@Andre22 22.01.2019 08:06

Norma zrobiona ze tak szczekasz?

Pomocna?
cerr
 Opinia

odnosnie wpisu o studiach nick ja skoro uczyles sie dodatkowo 5 lat baran jestes bo obrazasz ludzi ktorzy ciezko pracuja

Pomocna?
Ja
 Opinia

Cześć szczury, jak się jadło na stojaka za regałami barszczyk i uszka? Bo my teraz w Hotel Maria, jedzonko i alko za wasze :D zabawa, trzeba się było uczyć a nie teraz narzekać, tyle w temacie

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Ja 20.12.2018 17:18

Ta, pokolenie, daj bo mi się należy. Co? Należy się tyle ile w siebie zainwestujesz. Studiowałam 5 lat, za darmo pensji nie biorę. Rozwój ludzie, nie rozumiecie tego?

Pomocna?
Shang Tsung
 Opinia
@Ja 20.12.2018 17:30

Dajcie już z tym spokój dziewczyny za duzo alko i usuncie posta

Pomocna?
Szary pracownik
 Opinia
@Ja 20.12.2018 17:30

Hmmmmmmm 5 lat studiów chyba poszło na marne patrząc na styl pisania i wcześniejszy wpis o Hotelu,ale nie załamuj się JA, na naukę zawsze jest czas, kultury już się nie nauczysz ale stylu pisania jeszcze możesz.

Pomocna?
@@@
 Opinia
@Ja 20.12.2018 17:18

Czika, ty mi się więcej po parkingu przed hotelem nie pętaj bo mi klientów pozarażasz. Wracaj na A4 pod Opole. (Lucjan)

Pomocna?
Browar
 Opinia
@Ja 20.12.2018 17:18

A co tam podawaliscie barszczyk i uszka? Jako kelnerzy? I resztki za cudze wyjedliscie?

Pomocna?
Ktoś
 Opinia

Nowa władza,nowe panujące zasady, zakaz wychodzenia,zakaz palenia poza godzinami przerwy.ale i tak naprawdę nikt nie przestrzega. Plac troszkę mała,ale uważam że adekwatna do wykonywanych czynności, największym minusem to ludzi którzy mają czas by plotkowac,obgadywać oczywiście lubią cudze życie,swoje maja widocznie za nudne. Więc między prawnikami atmosfera taka nie za ciekawa, do tego rywalizacja o premię kto zrobi więcej. Moje sugestie dla Tece Industrial Sp. z o.o.: Więcej pracy by ludzi nie mieli czasu tyle zajmować się innymi.

Pomocna?
Nikt
 Opinia
@Ktoś 10.12.2018 10:45

Wypowiedź tekstowa godna osoby, ktora skończyła trzy klasy podstawówki. Moje sugestie dla Tej osoby: Nie pisz jak nie potrafisz się wyrazić.

Pomocna?
Hhaha
 Opinia
@Nikt 10.12.2018 18:56

Albo niech nie pisze jak pije w czasie pracy :D

Pomocna?
aaa
 Opinia

pisze do osoby z nick ktos wiem ze piszac ludzie nie znaja klawiatury nerwy robia tez swoje a ty wylewasz pomyje

Pomocna?
arr
 Opinia

pracuje w tej fiemie kilka lat ale mam zamiar zmienic prace bo po kilku latach trzba zmienic otoczenie

Pomocna?
EDEK
 Opinia
@arr 30.11.2018 15:02

Poczekajmy do wiosny dopiero się zdziwią,registry będzie robił Adk,Mom i Pod bo nas już nie będzie-powodzenia :-)

Pomocna?
xxx
 Opinia
@arr 30.11.2018 15:02

Ja zmieniłem po 11 latach i żałuję że wcześniej tego nie zrobiłem. Wszędzie byle dalej od tego syfu...

Pomocna?
Krystyna
 Opinia
@arr 30.11.2018 15:02

Na pewno można zmienić otoczenie, ale czy jest taka konieczność? Czy powiesz nam, jak pracuje Ci się w Tece Industrial? A może wspomnisz też coś na temat atmosfery, jaka panuje w firmie? Można liczyć na wzajemną pomoc?

Pomocna?
EDEK
 Opinia
@Krystyna 04.12.2018 21:46

Atmosfera napięta chodzi o kasę mało się zarabia...

Pomocna?
Dawid
 Opinia
@arr 30.11.2018 15:02

Nawet się nie zastanawiaj też mi było trudno podjąć decyzję o odejściu zastanawiałem się gdzie tu iść do pracy ludzie mówili, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, a ja jednak rzuciłem wypowiedzenie i to była najlepsza decyzja w moim życiu! Teraz pracy jest mnóstwo wysłałem CV do 5 pracodawców z czego 4 zapraszało mnie na rozmowę i mogłem sobie wybrać pracę która mi odpowiada i dzisiaj jestem dumny z siebie, że zaryzykowałem bo mam dobrą pracę i zarobki o kilka stówek lepsze, niż w tym (usunięte przez administratora) Powodzenia

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Krystyna
 Opinia

Jeśli zdecydowałeś się jednak opublikować swój komentarz, powinieneś mieć na uwadze to, że przeczyta go wiele osób. Niestety treść Twojej wypowiedzi jest niezrozumiała i nie będzie pomocna dla zbyt wielu użytkowników. Postaraj się pisać w sposób merytoryczny i nie używać wulgaryzmów na forum GoWork.pl

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Krystyna
 Opinia

Proszę byś nie obrażał osób trzecich na forum. Nie jest to odpowiednie miejsce do opisywania czyjegoś wizerunku tym bardziej, jeśli mogłoby to ułatwić identyfikacje danej osoby. Zapoznaj się proszę ponownie z regulaminem forum GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
Qwenq
 Opinia
@Krystyna 09.11.2018 11:45

Mam to gdzieś

Pomocna?
123
 Opinia

Kozak w necie - p!zda w świecie. Historia prawdziwa.

Pomocna?
}{iπ™
 Opinia
@123 09.11.2018 18:03

Chyba twój stary XD

Pomocna?
Ktoś
 Opinia

Lepiej popatrzcie na kierownika produkcji modułów, ten to już wogóle nic nie robi i na niczym się nie zna, tylko chodzi kablować albo stoi przy maszynie z kawą

Pomocna?
EDEK
 Opinia
@Ktoś 10.11.2018 16:33

To prawda -Ćwiartka to pajacyk jak siemasz....

Pomocna?
Wyzwolony
 Opinia

Fajne jest to maleństwo grzeczna nie szkodzi nikomu musicie zrozumieć to co ja zrozumiałem jak jeszcze tam pracowałem, że pracownik produkcyjny jest tam nikim obojętnie na jakim by nie był stanowisku i jakiego by nie miał doświadczenia. Tam sprawiedliwości nie ma i nie będzie

Pomocna?
Krystyna
 Opinia
@Qwenq 09.11.2018 13:06

Forum GoWork.pl nie jest miejscem odpowiednim dla osób, które nie przestrzegają jego zasad. Komentarze, które nie są zgodne z regulaminem mogą zostać usunięte. Publiczne podważanie kompetencji osób trzecich również jest nie na miejscu. Jeśli chcecie wypowiedzieć się na temat pracy w firmie, róbcie to w sposób merytoryczny.

Pomocna?
TakNie
Bick
 Opinia

A ja bardzo lubię prezesa I wigilie jestem Zadowolony.

Pomocna?
EDEK
 Opinia
@Bick 18.10.2018 17:12

Jakiego prezesa nie rozumiem?

Pomocna?
Krystyna
 Opinia
@Bick 18.10.2018 17:12

Czy możesz powiedzieć nam co wpływa na Twoje zadowolenie z pracy? Jak rozumiem chciałeś przekazać, że cenisz sobie współprace z szefostwem? Co miałeś na myśli mówiąc o "wigilii"? Może chodziło Ci o spotkanie organizowane w okresie świątecznym zwane "wigilią firmową"? Postaraj się pisać swoje komentarze w taki sposób by były one zrozumiałe dla wszystkich użytkowników forum.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
EDEK
 Opinia

Co Ty chłopie wypisujesz, stawki pożal się Boże,a smieszny dyrektor za pewnie się tu czuje trzeba mu noska utrzeć..

Pomocna?
Jurek
 Opinia

Nie wypisuj bzdur pajacu z biura przyjdź popracuj na produkcji to zobaczysz czy to dobry pracodawca jakby było dobrze to by masa ludzi się nie zwalniała. Dla twojej wiadomości to ten zakład już sięga dna

Pomocna?
Txccc
 Opinia

To prawda ludziom zawsze mało

Pomocna?
}{iπ™
 Opinia
@EDEK 21.09.2018 18:47

Ucieraj wszyscy tu robioną pod siebie nikt nie podoba bo każdy obešrany

Pomocna?
TakNie
duszek
 Opinia
@EDEK 21.09.2018 18:47

Psy wiedzieliście na byłego dyrektora i kierownika a teraz jak wam pod kręcili obroty to narzekacie .

Pomocna?
TakNie
Majster
 Opinia
@EDEK 21.09.2018 18:47

Za waszą pracę i tak za dużo. Jak Ci nie pasuje to co tu jeszcze robisz, inne firmy o Ciebie się zabijają, a dyrektor i tak jest łaskawy że norm wam nie podnosi. Piszecie jak tu źle , a dalej tu pracujecie wynika, że chcecie odstraszyć nowych kandydatów na wasze miejsce.

Pomocna?
Marcin
 Opinia
@Majster 24.10.2018 12:39

Nikt tu nikogo nie chce odstraszać piszemy co dzieje się w firmie i może osoby nie znające tej firmy i myślące o pracy tutaj po przeczytaniu komentarzy pracowników zastanowią się dwa razy zaczym się tu zatrudnią. Za marne 2100zł mogę odstąpić swoje miejsce i pójść do pracy gdzie indziej za te same lub nawet większe pieniądze. Ludzie tu siedzą bo są z okolicznych miejscowości i mają blisko do pracy więcej plusów brak.

Pomocna?
Krystyna
 Opinia

@duszek, powiesz nam coś na temat zmian jakie zaszły w tym miejscu pracy? Na podstawie Twojej opinii wnioskuję, że coś się zmieniło w Tece Industrial. Jakiego rodzaju są to zmiany? Czy wpływają one na pracę osób zatrudnionych w tym miejscu? Podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

Pomocna?
TakNie
Edek
 Opinia

16,50 po trzech miesiącach to już po podwyżce.Porażka jakaś, omijajcie ten cyrk dużym łukiem Ja jeszcze trochę i im podziękuję:-)

Pomocna?
cxx
 Opinia
@Edek 20.08.2018 20:22

Dlatego właśnie opuscilem ten (usunięte przez administratora) A co powiesz na to że po 11 latach stawka 18.50,ja taka miałem gdzie niektorzy maja po 20 i wykonuja ta samą pracę co ja?

Pomocna?
Stanisław
 Opinia
@cxx 24.08.2018 10:17

Szczera prawda Ja po 24 latach 19zł i co mam powiedzieć jedna banda na naszych garbach się dorabiaja ci nasi polscy kierownicy mądry Pawlak i inne nieroby łapówkarze.......

Pomocna?
Duch
 Opinia
@Edek 20.08.2018 20:22

Jak Ci nie pasuje to po co tam robisz , pewnie z Ciebie taki pracownik , że gdzieindziej Cię nie chcą.

Pomocna?
TakNie
Po
 Opinia

Na tapczanie siedzi leń nic nie robi cały dzień..... Tak ludzie trzeba pracować a nie biadolic

Pomocna?
}{iπ™
 Opinia
@Po 25.09.2018 16:24

A ty co serowy pedał jesteś sami nic nie robicie cała zmian tego zesranego pedała pleśniowego powinni zapodać w holokaust do pieca }{

Pomocna?
Bbb
 Opinia

Jak się pracuje i z kim i jaki jest zespół

Pomocna?
Bcc
 Opinia

Każda opinie to inna widać po tym kto jak pisze i się wysłania a piszących to mamy zdolnych to widać słychać i czuć pały z polskiego

Pomocna?
Wkurzony
 Opinia

Normalnie zj....a p....a dziadownia kierownik karakan reszta h....i pieniądze z jak z pi...y wyszarpane człowiek zapiera.......a jak p.......ny dwoi się troi obiecali wyższą stawkę i pi....a blada nie dość że patolnia to jeszcze nie potrafią kierować firmą tylko płaczą że ludzi nie ma będą ludzie jak będzie lepszy pieniądz a tak to możecie najwyższej mnie połechtać w dzyndzel kierownictwo od d....y strony

Pomocna?
Wista wio!!
 Opinia

Pani Izo (rzekomo moderatorka ) Czemu pani milczy ? A może jednak umówimy się na kawe !??

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Masakra z tym parkingiem. Ludzi traktują jak roboty, pieniądze śmieszne, układy układziki. Jeśli masz znajomego lub kogoś z rodziny na wyższych stanowiskach to można praktycznie udawać że sie pracuje, przecież inni nadrobią. Wykonywana praca nie adekwatna do zarobków co pokreślam zarobku NETTO :)

Pomocna?
Ktoś
 Opinia
@pracownik 17.07.2018 16:46

Miejsca parkingowe zabrali. A do kadr mamy wchodzić z zewnątrz bo przez biurowiec ludzi z produkcji nie wpuszczają. Robole niech się najlepiej schowaja bo się Nas wstydzą. A ciekawe kto na nich wszystkich zarabia?

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@pracownik 17.07.2018 16:46

Pan Krówka na zebraniu mówił że to głównie młodzi parkują pod drzwiami a teraz zabiera nam miejsca parkingowe dla nierobów w biurze. a oni też mają dwie przerwy na papierosa?

Pomocna?
IWO
 Opinia
@Pracownik 17.07.2018 22:45

Dla pana K. to zero szacunku, nawet dzień dobry nie odpowie, w sumie (usunięte przez administratora) nie musi mi odpowiadać

Pomocna?
Rob
 Opinia
@pracownik 17.07.2018 16:46

atex otwiera nowy zaklad w Godzikowicach kolo Olawy. Placa za fachowcow 4000 na ręke. Daja dosyc duza premie od zyskow. Tak informacyjne jakby ktos szukal.

Pomocna?
Ktoś
 Opinia

Witam. Chyba się wszystkim pomyliło do czego tak naprawdę służy ten portal. No więc będę szczery. Pracuje w tej firmie już dobrych parę lat. Jeśli chodzi o zarobki to uważam że nie różnimy się od pozostałych zakładów pracy. Praca jak praca zależy na jakim stanowisku pracuje się,ale tak naprawdę nie jest aż tak źle żeby nie wyrobić normy. Jest nowa kadra kierownicza ale czy będzie aż tak źle, czas pokaże dajmy się wykazać. Co do prezesa to młody człowiek który pewnie ma zamierzony cel zwiększenia produkcji ale narazie nie zrobił nic co można by nazwać pogorszeniem warunków pracy.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Ktoś 18.05.2018 21:24

Skoro nic nie zrobil co pogorszylo warunki pracy to czemu tyle ludzi sie zwolnilo?

Pomocna?
Ktoś
 Opinia
@anonymous 19.05.2018 13:32

Kto się zwalnia? Ci którzy krótko pracują,albo po prostu mają lepsze oferty pracy a nie starzy pracownicy. A to oni mają największe porównanie co do warunków i systemu pracy. Więc nie narzekaj.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Ktoś 26.05.2018 11:20

Od grudnia całkiem sporo pracowników się zwolniło, komuś potrzebne okulary najwyrazniej. Poza tym podniesienie norm to chyba nie jest zmiana na plus...

Pomocna?
kurant
 Opinia
@Ktoś 18.05.2018 21:24

ludziom sie pracowac nie chce

Pomocna?
TakNie
kozak
 Opinia
@Ktoś 18.05.2018 21:24

drugi powod do okola jest duzo pracy i mozna wybierac co jest

Pomocna?
Sławomir
 Opinia
@Ktoś 18.05.2018 21:24

Jaki to prezes, na umowie którą miałem widniał jako dyrektor wykonawczy. Do prezesa to mu jeszcze daleko, a kto go prezesem tytułuje to dalej w komunie żyje gdzie nawet przewodniczącego spółdzielni mieszkaniowej się prezesem tytułowało

Pomocna?
Bibi
 Opinia

Co to się stało że patologia biurowa zabrała miejsca parkingowe więcej pracowników w biurze niż na produkcji

Pomocna?
JA
 Opinia
@Bibi 13.07.2018 15:45

Poczekaj aż z drugiej strony się rozbudują, jeszcze więcej darmozjadów będzie., pod Mrówką będziemy parkować, bo gwiazdy potrzebują miejsca, będziesz musiał podanie pisać żeby do kadr się dostać, bo pozabierają nam dostęp do biura, bo jak robole do gwiazdeczek mogą chodzić

Pomocna?

Zostaw opinię o Tece Industrial Sp. z o.o. - Strzelin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tece Industrial Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.