• Dlaczego My

• Miechowice
  • Sławęcinek
  • Cieślin
  • Latkowo

3. Opinie o pracodawcach Inowrocław
  5. Opinie o OPAKMET Spółka z o.o.

Opinie o OPAKMET Spółka z o.o. Inowrocław

Nie przegap nowości o OPAKMET Spółka z o.o.!

stefw

25.02.2019 10:51

czy firma zmienia profil produkcji

10.03.2019 21:21

Tak
    ElPedro

11.03.2019 11:35

Przydałoby się zmienić profil sprawności kibli i drzwi od portierni ... z tym już są ogromne problemy.
    B29

22.02.2019 14:51

Porażka co się na tym montażu wyrabia ... Pracownicy zamiast rzetelnie pracować i skupiać się na swojej pracy są odciągani od pracy na rzecz ,,skuterka’’. Na dodatek jeden z pracowników montażu wyjeżdża w trakcie pracy aby zakupić materiały na rzecz tej prywatki. Ciekawy czy zapłaci za wszystko osoba zlecająca tej projekt czy wrzuci się to w koszta i straty poniesie szef. Przypominam, że temat ciągnie się już od zeszłego roku ...

13.02.2019 12:36

Witam wie ktos moze jak wyglada sytuacja z spawaczami?, czy nadal kogos potrzebuja i jak tak to czy wezma kogos po kursach podstawowych? lub czy jest mozliwosc poduczenia sie lub zrobienia kursu ponadpodstawowego wlasnie w tym zakladzie? Jak wygladam tam sprawa z pieniedzmi lub z szybkoscia wykonywania pracy?, mozna robic sobie przerwy od czasu do czasu ze zmeczenia lub od"spaniecia", czy poprostu pracuje sie tam jak robot? wiekszosc zakladow w jakich pracowalem nikt nie mowil ze trzeba robic czybciej lub nie zwracali uwagi jak ktos robil sobie przerwe na papierosa czy zeby odpoczac od nadmiaru dymu lub swiatla. i tez slyszac o tych Plusach i minusach, czy mozna takie cos dostac za wolne wykonywanie pracy lub wlasnie przez takie przerwy?np zamiast po ciaglym spawaniu detal za detalem zrobic sobie 2min przerwy na poprawienie przylbicy czy wyczyszczeniu luski

14.02.2019 12:43

Pytalem sie o te przerwy na papierosa bo zazwyczaj w zakladach gdy osoby palace robily sobie przerwe to inni do nich dolaczali, niewazne czy palili czy nie, ja sam nie pale wiec jest chyba + A co do tego Akordu to moglbys, lub ktos kto wie napisac jak to mniej wiecej dziala?, czy trzeba robic normy, robic jak najwiecej lub poprostu dostaje sie ze musisz zrobic np 80 puszek zeby pospawac i masz na to 8godzin, jak nie dasz rady to siedzisz nadgodziny lub masz minusa?, strasznie nienawidze gdy nie wiem ile mam zrobic materialu lub ile powinno byc pospawane, potem czlowiek nie wie czy moze isc sobie spokojnie do toalety czy zrobic przerwe na picie/rozprostowac kosci czy cos.

14.02.2019 12:58

I tez napisales ze Firma jest otwarta na nowych pracownikow lub przyuczenie, mimo tego ja od 2 tygodni probuje sie tam dostac na przyuczenie+ kursy poprzez Urzad pracy i jakos dostac sie nie moge, dzwonie i kaza wysylac CV, a CV u nich lezy od 3 miesiecy.
    Sknera

08.02.2019 01:38

Po prostu fantastycznie w ogłoszeniu o pracę proponują po cztery tysiące i lepiej a na miejscu za 2250 niech ta pani Michalina co umieszcza te ogłoszenia o pracę się zastanowi zanim napiszę takie bzdury o wysokości proponowanego wynagrodzenia bo po prostu oszukuje potencjalnych kandydatów do pracy.
    Wierny

09.02.2019 11:30

Ona nie ustala wynagrodzenia tylko to idzie z góry
    Wierny

09.02.2019 11:32

Ona nie ustala wynagrodzenia tylko to idzie z góry
    Leon

18.12.2018 00:08

Widocznie nie jest tak różowo skoro dopiero po kieliszku ludziom się języki rozwiązały i dali upust niezadowoleniu stąd taka hryja na wigili
    Tomek

03.01.2019 18:59

Dokładnie. Sprzeczki zdarzają się wszędzie.
    slodziaczka

19.01.2019 13:47

co za skandal żeby w wigilie pracowniczą takie rzeczy ?

05.01.2019 17:15

Witam potrzebują ludzi do pracy w Opak Met? Trzeba mieć jakieś uprawnienia?

06.01.2019 21:45

Dzięki stary! A co to za czyszczenie ciulowa robota?
    Yep yep

07.01.2019 19:10

Teraz szukają osób do obsługi robota spawalniczego jak i technologa
    Adonis

22.12.2018 08:50

Pozdrowienia z Londyn. Jak tam u was nada 1900pln/m ????
    Twój wróg

23.12.2018 20:59

Nie kozacz chłopczyku Nie byłeś w stanie zostać brygadzistą w Polsce to tym bardziej nie zrobisz kariery w UK Możesz tylko robic najprostszą robotę której nie chcą robic angole
    abc

28.12.2018 13:25

Zależy co komu do szczęścia potrzebne.
    As

11.12.2018 10:21

Jeżeli poziom firmy jest równy poziomowi wigili no to jest istne dno.
    Jaś i Małgosia

14.12.2018 14:13

AŻ mnie korci żeby zapytać czy Ty człowieku nigdy błędu nie popełniłeś?? Pracujesz w ogóle ?
    Gok

15.12.2018 00:40

ten as to pewnie karaluch, uciekł z wigili a teraz próbuje wybielać się na forum ...
    ZADBAJCIE O PORZĄDEK

14.12.2018 18:53

Witam. Mam nadzieję że czasem zagląda tutaj Prezes i coś z tym zrobi. Mianowicie chodzi o Panie które ,,sprzątają'' jeżeli możemy to tak nazwać. Czy posprzątane pomieszczenia wyglądają w ten sposób? Niby posprzątana szatnia damska w której jedzą dziewczyny wygląda jakby tam było nasrane za przeproszeniem, zapchana toaleta od tygodnia że nawet papier się nie spłukuje,zlewy i lustro wycierane szmatą tą co czyszczą kibel i mało tego tą samą ścierką wycierane są stoły na których się je....Stołówka totalna masakra,białe krzesła które oczywiście kiedyś były ,,białę,, wyglądają jak wyglądają,lustro,automat do kawy i zew o samo. Czy jest to na rękę wszystkim kierownikom i głównie Prezesowi że tą samą szmatą one wam wycierają biurka ? Głównie podsumowując (usunięte przez administratora) JAK (usunięte przez administratora) !!!!
    Piętka

12.12.2018 11:29

Wigilia na takich samych standardach jak co roku, czego się więcej spodziewać ? Chlanie, bójki, rzyganie ...
    one night in bangkok

08.11.2018 10:31

Duży nacisk na rozwój firmy. Atmosfera ok. Nerwowo ? A gdzie nie jest ;) Pieniądz na czas. Polecam
    Jabol

09.12.2018 10:18

Motywujące jest wynagrodzenie, dobrym słowem siebie i rodziny nie wyżywisz!
    bry.

10.12.2018 08:13

kasa jest ok
    Młodszy Brat

03.12.2018 23:04

panowie i panie uwaga na wigilii zakladowej bo pewnie karaluch będzie patrzyl w monitoring i weryfikowal czy aby przypadkiem pracownik nie przekroczył wyznaczonej dawki zywności oraz alkohulu. I pójdą donosy a ten typ ma syndrom konfidenta... nie ogranicza się do swojego dzialu kabluje ile tylko mozna.... pozdrawiam z sytuacji dziś rano...ciekawe czy gdzie indziej będzie miał tyle do powiedzenia co na hali ?
    Żigolo

04.12.2018 21:08

Nic nie potrafi tylko co potrafi to podpier. .....
    Gbur

01.12.2018 10:12

Wszystkie kobitki idące na wigilię uwaga na pawka bo biega napompowany
    Ford

23.11.2018 12:22

Ktoś wie cos może jakie atrakcje będą się szykować na tegoroczną wigilię ? To dopiero moja pierwsza w tym roku, od kolegów z działu słyszałem, że w ugiegłych latach były pokazy poprawnego picia prowadzone przez technologa z malarni :+D
    wolf van graf

23.11.2018 15:51

żenujące że akurat takie kwestie są interesujące..
    Żigolo

01.12.2018 03:17

Ford zarzygalem cała podłogę i nie tylko polecam takie imprezy :)
    MilkaK.

07.11.2018 20:41

firma zatrudnia 260 ludzi, czyli jedna z największych w regionie. Praca ciekawa, pensja zawsze na czas, nie zatrudniają na czarno i na szaro. Atmosfera u mnie na wydziale bardzo ok. Koksiasty kierownik się nie wtrąca ;-)bardzo fajni klienci, nasze części jeżdżą w pociągach, tramwajach i metrach nie tylko w Polsce i Europie, ale i Australii, Stambule i Dubaju. Klientami są sami najwięksi producenci pojazdów szynowych. Szefowi bardzo zależy na pozyskiwaniu nowych klientów i zleceń a to się rzadko zdarza. Roboty jest baardzo dużo. Kupują nowe maszyny i ciągle przyjmują do pracy bo tyle jest zamówień. Jedna z niewielu firm w Inie, która nie dyskryminuje przy zatrudnianiu i oferuje przyuczenie do każdego stanowiska produkcyjnego. Są babeczki na spawalni, na montażu. Jest nerwowo, bo jest dużo pracy. Oby każda firma miała takie problemy
    MilkaK.

09.11.2018 13:18

w biurze struktura jest płaska- kierownik i podlegli pracownicy, awansu za bardzo nie można się spodziewac, ale podwyżki tak. Natomiast na produkcji zwłaszcza dla pracowników, którzy się przyuczają jest jasno sprecyzowana ścieżka rozwoju. Kadrowa objaśnia każdemu co i jak. Poza tym każdy dział ma dodatkowe zadania, które są płatne/premiowane dodatkowo, no i można dorobić na nadgodzinach.
    żbik

28.11.2018 11:00

Czyli same plusy ;) składam podanie i czekam na telefon!
    Goji

07.11.2018 13:20

Pracuję w Opakmecie od ponad roku i jetem zadowolona. Praca jest ciekawa a inni pracownicy mili i pomocni. Oferowane wynagrodzenie bardzo korzystne jak na okoliczny rynek i zawsze na czas. Pracodawca oferuje wiele możliwości dodatkowego zarobku i rozlicza się za wszelkie nadgodziny. Polecam pracę w Opakmet osobom szukającym stabilnego zatrudnienia oraz możliwości awansu.
    Wiech

07.11.2018 15:26

Zgadzam się z koleżanką, pracuje dobrych parę lat i nie narzekam. A jak czytam opinie poniższych narzekaczy i uciskanych rencistów to mi się słabo robi. Jak się komu nie podoba to w Polsce nie ma przymusu pracy i nikt na siłę nie będzie trzymał

11.10.2018 12:10

@Gwiazda, Twoja wypowiedź nie ma nic wspólnego z pracą w firmie Opak Met, dlatego, proszę, aby dodawać tylko i wyłącznie komentarze, które mają w swojej treści merytoryczne informacje o tym, jak wygląda praca w tym miejscu. Dodatkowo każdy wpis nie na temat zupełnie nie jest potrzebny forumowiczom przeglądającym ten wątek.

12.10.2018 20:40

Albo jesteś firmowym trollem albo kiepskim bootem wypisującym same peany i pochwały dla tej firmy. Ja wiem jedno dzięki pracy w tej "firmie" straciłem zdrowie jako eksploatowany ponad wszelką miarę pracownik ze statusem osoby niepełnosprawnej w zakładzie pracy chronionej ,którym to ten zakład szczycił się na wszelki możliwy sposób w necie i nie tylko . Bo trudno nazwać pracę osoby niepełnosprawnej ładującej na jedną zmianę trwającą nie 8 godzin a 12 (bo takie były zapotrzebowania produkcyjne) ponad 40 ton materiału przy produkcji francuskiego kontrahenta idące w dziesiątki tysięcy detali na jedno zamówienie a szło ich miesięcznie kilka żeby nie powiedzieć kilkanaście. Dział głównego technologa opracował nawet i wdrożył dodatkowe (nawet nie przewidziane instrukcjami obsługi maszyn) oprzyrządowanie . Więc jak mam tą firmę traktować jako przyjazną pracownikom ????

09.10.2018 21:36

Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie (usunięte przez administratora)

05.10.2018 08:44

A ja tam nie narzekam☺
    Fu.ck Baska

10.09.2018 12:28

Coś z tą Baska jest nie tak chyba faceta w domu nie ma a wiadomo że baba bez ból a dostaje pier.olca.
    Morske

11.09.2018 19:25

Widać zazdrość Ciebie dopadła
    MiKaS

11.09.2018 20:28

Kazdy wie co ma robić im więcej rządzących tym gozej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OPAKMET Spółka z o.o.?

03.09.2018 11:46

@Paulo, często dodawane są opinie, które nie są w żaden sposób uzasadnione i uargumentowane, dlatego napisałam, że opinie powinny być dodawane zgodnie z prawdą. Tylko takie opinie w oczach czytelników są opiniami, które można uznać za rzetelne i merytoryczne. Ktoś z Was może napisać coś jeszcze na temat pracy w firmie opak met? Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia, które oferuje pracodawca? Zapraszam do aktywnej dyskusji.

04.09.2018 11:20

Ogólnie praca dobra, wiadomo nie wszystkim się podoba ale jak się przepracuje się kilka miesięcy to się człowiek przyzwyczaja.

28.08.2018 14:54

@Paulo,@Były pracownik, pragnę Wam wyjaśnić, że tak szczegółowe pytania odnośnie pracy w firmie opak met mają zadanie przedstawić potencjalnym przyszłym pracownikom tej firmy warunki, które oferuje dany pracodawca. Dzięki Waszym opiniom osoby, które czytają ten wątek mają zobrazowane, jak obecnie wygląda praca w tym miejscu oraz czy takie warunki odpowiadają ich wymaganiom. Dlatego tak ważne jest, aby swoje opinie dodawać zgodnie z prawdą i rzeczywistością.

28.08.2018 19:50

Pisze po raz kolejny bo chyba coś z Tobą jest nie tak. "Opinie czyli co sądzisz o firmie bądź jej pracownikach". To nie jest forum PYTANIA I ODPOWIEDZI lub PODAJ PRZYKŁAD i WYJAŚNIJ. a Twoje ostatnie zdanie "aby swoje opinie dodawać zgodnie z prawdą i rzeczywistością" to już jest mistrzostwo ponieważ jak opinia może być prawdą lub rzeczywistością to chyba tylko Ty wiesz. Wpisz sobie w goglach "co to znaczy OPINIA" i później pisz na forum bo jak czytam Twoje wpisy to czuję się jakbym czytał jakąś książkę napisaną przez dziecko pięcioletnie.

21.08.2018 10:51

@Były pracownik, błędnie interpretujesz moją osobę oraz rolę na tym forum. Nie jestem zatrudniona w firmie opak met i nie bronie jej w żaden sposób. Chcę, aby w tym wątku pojawiały się merytoryczne i potwierdzone informacje na temat warunków pracy, które oferuje pracodawca. Moje pytania są szczegółowe, ponieważ nie chcę, aby został przeoczony, któryś z ważnych elementów, które składają się na pracę w tej firmie. Napisałeś, że duża część osób, która pracowała w tej firmie nabawiła się chorób, które doskwierają im do dziś, dlatego opisz jak wyglądały obowiązki pracownika na stanowiskach, które opisujesz? Jesteś pewny, że nie można napisać nic dobrego na temat tego miejsca pracy? Zachęcam Cię do dalszej aktywności.

21.08.2018 11:45

Skoro nie pracujesz w firmie to po co się udzielasz na tym forum !!! Jest dokładny opis forum "Opinie o opak met" więc każdy powinien pisać co chce a Twoje szczegółowe pytania to możesz zadawać np, na Dworcu ( ile kół ma autobus, jakiego jest koloru i jaka jest pojemność silnika)

22.08.2018 11:30

Masz rację Paulo takie szczegółowe pytania z daleka pachną podejrzanie

07.08.2018 13:30

@Burito, bardzo, proszę, o zachowanie należytego szacunku do innych użytkowników dyskusji oraz do mojej osoby tym bardziej, że nie jestem, jak to określiłeś "trollem". @NieBarneYGeY, pracownicy za Twoich czasów korzystali z możliwości rozmowy z szefostwem firmy opak met na tematy, które mogłyby usprawnić pracę tych osób? Były sytuacje, gdzie firma w jakiś sposób reagowała na zgłoszenia pracowników? Napisz, jak to wyglądało.

18.08.2018 07:30

Mam pytanie : powiedz przy jakim biurku i przy jakim korycie siedzisz skoro aż tak bardzo bronisz tej "firmy" ? Ja w tym "zakładzie" kiedyś dawniej szumnie nazywanym zakładem pracy chronionej na którą szef odbierał super kasę za każdego "niepełnosprawnego" z PEFRON przepracowałem kilka lat i dorobiłem się jako osoba "niepełnosprawna" (tylko z nazwy ! ) dodatkowych chorób dzięki , którym jestem np. po operacji kardiologicznej. Wiem,że w tej "super firmie" do dziś pracują ludzie którzy byli zatrudniani jako "niepełnosprawni" żeby statystyka dla PEFRON się zgadzała a MUSIELI podkreślam MUSIELI pracować ciężej od tych niby "zdrowych" żeby wyrobić swoje dniówki itp itd . Wielu z moich współpracowników z lat mojej pracy w tej pseudo-firmie jest już wrakami ludzi z ciężkimi chorobami a wielu z nich z powodu tych chorób już nie ma między nami. Popytaj "starych"pracowników związanych z tą "firmą" od wielu lat. Oczywiście jeśli zechcą w obawie o utratę pracy opowiedzieć Ci o szczegółach ich pracy !!!! Dlatego ponawiam moje pytanie i żądam kategorycznej odpowiedzi na moje pytanie : Ile szef płaci Ci za takie bzdurne wypowiedzi na tym forum i kim w tej firmie jesteś skoro tak bardzo boisz się o swój ciepły stołeczek i dodatkową kasę za takie wpisy.
    Kalwi

14.02.2018 19:44

Wypłaty zawsze są na czas I nigdy sie nie zdażyło, że nie było ich w terminie. Praca jest ciekawa I mozna sie wiele nauczyć gdy tylko się chcę. Jak w kazdej firmie znajdą się osoby narzekające na co kolwiek. Wiadomo, że są też osoby które nie wiedzą co to szacunek do drugiej osoby I mają wspaniałe speech'e... Propaganda oraz dramy w każdej firmie mają miejsce co ma bardzo proste podłożę.. Odwrócenie uwagi od siebie I skierowanie dalej. Na produkcji sporo ludzi narzeka bo ich horyzonty są płytkie I nie widzi, że to od nich samych zależy to ile dostaną przez własną pracę I przedewszystkim zaangażowanie które jest zawsze zauważone... Mogę śmiało polecić pracę w OPAKMET

18.08.2018 07:11

Poszła Ci w pięty moja opinia o tym "zakładzie" dawniej szumnie nazywanym zakładem pracy chronionej na którą szef odbierał super kasę za każdego "niepełnosprawnego" z PEFRON ? Wiem,że w tej "super firmie" do dziś pracują ludzie którzy byli zatrudniani jako "niepełnosprawni" żeby statystyka dla PEFRON się zgadzała a MUSIELI podkreślam MUSIELI pracować ciężej od tych niby "zdrowych" żeby wyrobić swoje dniówki itp itd . Wielu z moich współpracowników z lat mojej pracy w tej pseudo-firmie jest już wrakami ludzi z ciężkimi chorobami a wielu z nich z powodu tych chorób już nie ma między nami. Popytaj "starych"pracowników związanych z tą "firmą" od wielu lat. Oczywiście jeśli zechcą w obawie o utratę pracy opowiedzieć Ci o szczegółach ich pracy !!!! Dlatego ponawiam moje pytanie i żądam kategorycznej odpowiedzi na moje pytanie : Ile szef płaci Ci za takie bzdurne wypowiedzi na tym forum i kim w tej firmie jesteś skoro tak bardzo boisz się o swój ciepły stołeczek i dodatkową kasę za takie wpisy.

18.08.2018 07:16

Po Twoim wpisie widać jak młodym szczawiem jesteś w tej "firmie". Popytaj starszych pracowników od kiedy w tym zakładzie istnieją suwnice a potem dodawaj takie posty. Kiedy inni teraz schorowani niekiedy ciężko pracownicy zapieprzali w tym "zakładzie" to ty skakałeś u taty z jajka na jajko !
    Aaa

28.05.2018 22:50

Opakmet to jedna wielka ściema ogłoszenia na Olx po 9000 tys brutto a realia to średnia krajowa rozbita z premiami :dd za wiedzę się płaci, a nie liczy na naiwność ludzi..... Kadra zarządzająca to jakieś nieporozumienie, wyluzowanie to trochę za mało by być cool, trzeba miedź wiedzę o firmie o jej produktach itd a nie stwarzać pozory. Nie wierzyłem puki nie usłyszałem: + i - panowie to przedszkole czy firma produkcyjna, komuś widzę coś świeci ale nie dokonca wie co i jak.( Jak to usłyszałem myślałem że to żart....) Są inne metody podniesienia morali załogi począwszy od premii motywacyjny które lepiej się sprawdzają niżeli przyzwolenie na donosicielstwo. Wskaźniki zapewne się zgadzają na słupku ale czy z finansami panie prezesie. Nie neguje młodych kierowników ale neguję odczuwalne układy i kolesiostwo.. Nie polecam

04.08.2018 23:04

Zgadzam się z Tobą, kolesiostwo i ustawianie pracy. Kto co dostanie i na jakie czasy zarobi. Wszystkie prace są rejestrowane a czasy na przewodnikach z rękawa wyciągnięte. Jeden może zrobić 24godz w 8 godzin a drugi 2 godziny w 8godzin pracy zapierdzielając aż miło. Technologia leży, nie znają realnych czasów wykonania operacji, nagrywają telefonami Twoją pracę żeby określić rzeczywisty czas pracy a później wrzucają czasy na przewodniki inne niż w czasie dokonania pomiaru. Są działy gdzie ludzie mają jak pączki w maśle a są działy gdzie mimo że człowiek zapierdziela nie zrobi normy. Ludzie to numery jak obozach koncentracyjnych i nikogo nie obchodzi to ile zapierdzielasz. Możesz wziąć detal z dobrym czasem i go zrobić tak że pół dnia będziesz ściemniać a możesz wziąć taki że cała zmiana "warta" będzie 4 godz. To tyczy się każdego działu, wie o tym każdy z mistrzów, kier produkcji, kontrola jakości, technologia a nawet szefostwo. Jeśli zgłaszasz zmianę czasu na przewodniku to już technologia dostaje sygnał, ty otrzymujesz kolejny przewodnik z weryfikacją technologa gdzie musisz zawołać gościa z technologii który będzie stał i patrzył Ci na ręce jak robisz, ile i w jakim czasie, do tego nagra to na telefonie żeby zweryfikować czasy. Jednym słowem przyjdzie koleś który sprawdzi jak pracujesz i jak się ruszasz że nie możesz wrobić czasu z przewodnika. Temat rzeka. Każdy wie, widzi i komentuje, czasem dojdzie coś do kierownika i może nawet spróbuje coś zmienić ale na moje to liczy się kasa kasa i jeszcze raz kasa. Szefostwo podejrzewam czyta te komentarze i śmieje się że znajdą się takie osoby co poświęcą swoje 8godz życia dla ich dobrobytu. Jak nie ten to znajdzie się kolejny który przerobi pół roku z nadzieją na lepsze pieniądze, zwolni się to przyjdzie kolejny. To jest fabryka i ktoś musi być na stanowisku żeby szła produkcja a reszta jest nieistotna
    Marcquez

14.08.2018 18:41

Kolego zgadzam się !!

Kontakt - OPAKMET Spółka z o.o.

Marcinkowskiego 110 88-100 Inowrocław

Branża główna: Wyroby metalowe
    PotencjalnyNowy

25.04.2018 22:41

Witam. Widziałem ogłoszenie tej firmy w sprawie pracy operator CNC z możliwością przyuczenia. Chciałbym zasięgnąć waszej opinii co do pracy na tym stanowisku. Wynagrodzenie, jaki system pracy? 3 zmiany? Pozdrawiam
    Przemyslaw

27.04.2018 17:47

O jaka osobe Tobie chodzi????!!!

04.08.2018 23:09

a dlaczego ty Przemysław o to zapytałeś? ...
    Endzi

01.06.2018 22:49

Halo!! W OPAK MET Wiecej idzie zarobic jako ślusarz czy operator CNC? Prosze o odpowiedź:)
    Andrzej

12.06.2018 21:48

Zależy jak często (usunięte przez administratora)

04.08.2018 22:49

Więcej możesz zarobić jako operator CNC. Mowa o regulaminowym czasie pracy. Na ślusarni mają umowy zlecenie i zapracowują się po 10 czasem 12 godz i wychodzą lepiej. Natomiast operator CNC ... to zależy gdzie chciałbyś pracować, lasery dobra fucha ale zapomnij o 8 godz na 5 dni pracy. Chcesz zarobić musisz robić więcej godz. Frezarki, można zarobić najlepiej żebyś robił na dwóch na raz wtedy wyrobisz dobre czasy. Kwestia krawędziarek CNC to zależy gdzie trafisz... i ile zapier..papier 8 godzin na 5 dni w tyg to pieniazki rzędu słabego TV 42" a przewalisz parę ton na rączkach. Wspomnieć warto że firma robi w stali... 4mm inox 5 mm inox 6, 8 10 stal czarna... detale po 100kg

01.07.2018 19:29

@Nowy, dziękuję za odpowiedź. Czy możesz napisać coś na temat atmosfery panującej pomiędzy kadrą pracowniczą w firmie opak met? Jak ocenisz współpracę pomiędzy pracownikami oraz relację na linii pracodawca - pracownik? Czy pracodawca daje poczucie bezpieczeństwa swoim pracownikom oraz stabilność pod względem rozwiązywania losowych problemów? Napisz proszę coś na ten temat.

04.08.2018 22:41

Nie ma czegoś takiego jak relacja między pracownikiem a pracodawcą. Szanowne szefostwo traktuje pracowników jak numerki, nic poza tym. Szanowni Prezesowie przechadzają się dwa razy w ciągu dnia po halach produkcyjnych bez słowa "dzień dobry" a co mówić o relacjach... Nie wiem jak jest teraz ale wcześniej Stasiu miał jeden dzień dla pracowników przeznaczony na zgłaszanie zażaleń i rozmowy... Ogólnie temat rzeka

15.06.2018 10:34

@Witold firma aktualnie poszukuje osób do pracy jako: -technolog - kontroler jakości, - spawacz, - operator maszyn CNC, - lakiernik proszkowy, - ślusarz Tu znajdziesz szczegóły dotyczące oferty i wymagań wobec kandydatów: http://www.opakmet.com.pl/index.php?id=27&l=pl Widzisz coś dla siebie? Zamierzasz aplikować? Proszę również pracowników opak met o opinie o pracy na wyżej wymienionych stanowiskach. Będzie to wskazówka dla potencjalnych aplikantów.
    Ślusarz

15.06.2018 16:30

Na ślusarni trzeba być odpornym psychicznie, tam panuje dyktatura Mr Fingera.

04.08.2018 22:37

A mr Finger to który? Mietek? Pozdro z lepszego świata ;-)

31.07.2018 20:43

@Nico, skąd posiadasz informację odnośnie ewentualnego przyjęcia nowego pracownika do pracy w firmie opak met? Było jakieś aktywne ogłoszenie w internecie w związku z tym stanowiskiem? @fkj, co chciałeś wnieść to tematu swoim komentarzem? Rozwiniesz myśl, którą ukrywa Twój wpis?
    Burito

01.08.2018 13:32

Bacha zamilcz trolu.
    Nico

20.07.2018 23:00

A co się dzieje z liczydłem podobniesz do biura została przyjęta kierownik Pawel ja przyjał?
    fkj

31.07.2018 18:20

bunga bunga
    Mam plany

02.07.2018 15:44

Czy na stanowisku analiz jest bardzo duzo pracy? Czy w 8 godzin pracownik spokojnie wypelni obowiązki? Praca w jakich godzinach? W inowrocławiu.Dziekuję za odp

25.06.2018 10:30

@ADONIS @Kapitan Bombeczka @Wamp @Pioter @anonymous cieszę się, że jesteście aktywnymi użytkownikami forum, ale chcę jednocześnie przypomnieć, że służy ono do wymieniania opinii na temat miejsc zatrudnienia. Dzięki nim, potencjalni pracownicy mogą łatwiej podjąć decyzję czy wziąć udział w procesie rekrutacyjnym w danym miejscu. Domyślam się, że jesteście pracownikami opak met. W związku z tym proszę o podzielenie się Waszymi spostrzeżeniami odnośnie tej firmy jako pracodawcy. Czy jesteście zadowoleni z warunków jakie oferuje?
    Nowy

28.06.2018 00:01

4 miski ustępowe i 1 pisuar na tylu pracowników to za mało zdecydowanie, szafki śniadaniowe na hali produkcyjnej gdzie się kurzy, jedna z szatni bez umywalni . Wymieniać można dalej...
    ADONIS

05.06.2018 21:51

Siema jak tam na montażu? Pzdr UK????
    Pioter

15.06.2018 04:44

W Uk tez kadrowe obracasz????
    anonymous

17.06.2018 20:53

Tak Cię to boli?
    Endzi

01.06.2018 09:40

Czy warto składać CV? Ile idzie zarobić na poczatku i później jako operator maszyn CNC? Pozdrawiam
    Andrzej

09.05.2018 22:08

Napiszcie coś pracy w kontroli jakości. Jak z zarobkami czy duzo pracy. .
    Piotruśewicz Sebastian

28.05.2018 19:36

Popieram praca umożliwiająca rozwój. Chyba że studencik oportunista chce na wejście 5 tys bez żadnej wiedzy, to nie polecam.
    DoAndrzeja

30.05.2018 21:43

Jest cudownie. Możesz robić pseudo studia na pseudo szkole a szefostwo ci jeszcze za to zapłaci....
    XXX

24.04.2018 18:58

Witam , jestem zainteresowany pracą spawacza w firmie Opak Met na jaką stawkę można liczyć na początku i jaka umowa o pracę oraz jaka atmosfera panuje w firmie
    Tigowiec

12.04.2018 13:59

Witam. Panowie wypowie się ktoś na temat pracy na spawalni. Interesuje mnie praca na tigu. Nowa oferta pracy jest kusząca Ale czy to prawda ?? Jakie zarobki na początek A jakie po okresie próbnym. Pozdrawiam wszystkich topidrutow w tej firmie :)

13.04.2018 17:00

Dla początkującego to najniższa. Później możesz liczyć na pare setek więcej. Ale jeśli brak wiekszych umiejętności to zapomnij o tych 5400 brutto. I jeszcze przy 8 godzinach... Hehe. W Inowrocławiu spawacz zarabia tyle co w większych miastach komunalka.
    spawacz

16.04.2018 18:10

Jest ok, mówia prawdę. Ja robie już 2 lata i jestem zadowolony Po okresie próbnym 3 miesiące dostajesz wysoką stawkę, jest możliwość dorobienia w nadgodzinach, ogólnie jest dużo pracy
    Posejdon

11.04.2018 09:25

Wie ktoś może kiedy przyjdą lewe pieniążki za sobotnie nadgodzinki ?
    Posejdon

11.04.2018 23:39

A co będzie tak jak z karpiowym ???

12.04.2018 19:13

I co tam?☺ dostałeś ten drugi przelew?????

Zostaw merytoryczną opinię o OPAKMET Spółka z o.o.

Oferty pracy - OPAKMET Spółka z o.o.

Osoba do prac pomocniczych na lakierni (l.proszkowa lub l.mokra)

39 - 46 PLN / h

Osoba do prac lakierniczych - pojazdy szynowe (lakiernia natryskowa )

39 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca maszyny CNC z możliwością przyuczenia

33 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca krawędziarki CNC

Osoba wykonująca prace szlifierskie

34 - 36 PLN / h

Osoba wykonująca prace spawalnicze TIG stal nierdzewna i aluminium

47 - 57 PLN / h