• Dlaczego My

• Miechowice
  • Sławęcinek
  • Cieślin
  • Latkowo

3. Opinie o pracodawcach Inowrocław
  5. Opinie o OPAKMET Spółka z o.o.

Opinie o OPAKMET Spółka z o.o. Inowrocław

Nie przegap nowości o OPAKMET Spółka z o.o.!

nowy

27.04.2014 14:10

zawsze myślałem że jestem już dobrze doświadczony zawodowo i wielu miejscach pracowałem jednak tu poraża mnie mierna wiedza techniczna moich przełożonych i wydaje mi się że są oni jedynie specjalistami od dobrego wizerunku co tylko sami chcą wszystkich za wszystko rozliczać a sami za powstający chaos nie biorąc odpowiedzialności-no chyba że to tylko moje mylne wyobrażenie na skutek zbyt krótkiego okresu pracy w firmie ,a może ktoś mnie z tego pierwszego złego wrażenia wyprowadzi???
    związkowiec

30.04.2014 09:43

Na tą firmę i p.B.potrzebne są związki zawodowe takie jak w górnictwie ,to wtedy może by coś drgnęło. Pracownicy Opak-metu ,a może tak powołajcie związki zawodowe pracowników.Jest to dobra myśl... życzę powodzenia.

16.04.2014 10:07

A ja obserwator ,widzę małego z portierni jest załamany mandatem ale to nie koniec szykuję się następny mandat ,jeszcze większy dla małego .Mówię Ci mały uważaj,bo teraz będzie z dużej rury.Najlepiej schowaj się do kanalizacji tam cię wódz nie znajdzie.

15.04.2014 10:41

Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Taki tekst powinien wisieć w każdym zakładzie na widocznym miejscu. A szczególnie w gabinetach szefów i osób odpowiedzialnych za zasoby ludzkie w firmie !!!

15.04.2014 14:22

a szczególnie w tej "firmie"

09.04.2014 09:18

Widzisz mały ,tak skakałeś aż wódz cię ukarał mandatem i to jakim ,dowiesz się na 10.Obserwatorzy cię obserwują,a nie lepiej było skoczyć w wir pracy.Cały zakład w śmieciach a ty się lenisz.

07.04.2014 12:19

Panowie czy widzicie tego małego z portierni jak on się denerwuje ,że wszystko wyszło na jaw .Po co on to robi, sprzedaje kolegów z pracy.To jest jawny sprzedawczyk, nie lepiej być szambonurkiem i myk do kanalizacji.Zyczę mu powodzenia.
    DO KALWIEGO.

07.04.2014 12:09

Panie Kalwi czy ty jesteś polonistą,jeśli tak to pomyliłeś firmy.Nie piszemy, niech zasięgną pomocy w słowniku tylko niech zasięgną poprawnej pisowni z słownika i tyle.

29.03.2014 13:40

Poziom IQ osób, które zamieściło 5 w/w wpisów jest &!@# ... mało tego .. Zanim takie osoby wchodzą i chcą coś napisać niech zasięgną pomocy w słowniku albo cofną się do 1 klasy podstawówki, której zapewne i tak nie ukończyli... Na koniec dodam, że bot's check powinien być trudniejszy aby takie osoby jak co niektóre tutaj nie potrafiłyby sobie poradzić z przepisaniem kodu z obrazka i nie zamieszczałyby tak idiotycznych wpisów.
    Pippa

04.04.2014 18:22

Zjedz Snickersa, bo zaczynasz gwiazdorzyć :-)

29.03.2014 08:25

A ja widzę tego małego ,jest trochę zdenerwowany .A po co to robi a nie lepiej być szambonurkiem i myk do kanałów .Ale podobno mały nie umie pływać .Ale szef wykupił mu naukę pływania za dobrą współpracę.

25.03.2014 16:40

A ten mały z portierni nadal upierdliwy jest ,panowie ja wam mówię uważajcie na niego .Bo on duże uszy ma ,niby myk do oczyszczania zakładu ale wszystko słyszy i widzi .A wiecie co on z tymi informacjami po południu robi.A najlepsze informację są na nocnej zmianie.

25.03.2014 16:40

golgota cd.

20.03.2014 16:44

Podobno portierzy chodzą do szefa popołudniu i pucują mu podłogę w biurze.łącznie z kurzami z parapetów,i sprzedają co niektórych pracowników.A najgorszy jest ten mały-uważajcie.

20.03.2014 16:36

A to prawda,że z portierów zrobiono pracowników oczyszczania zakładu z odpadów i innych nieczystości.A czy szambo też przepychają,poprostu szambonurki.
    Tomek

10.03.2014 14:46

Witam mam pytanie mógł by ktoś przedstawić krótki opis tej firmy bo dostałem propozycje pracy właśnie tej firmie. Chciałbym się dowiedzieć o zarobki i godziny pracy a także jaka tam panuje atmosfera i o co chodzi tymi mandatami.

Oferty pracy - OPAKMET Spółka z o.o.

Osoba do prac pomocniczych na lakierni (l.proszkowa lub l.mokra)

39 - 46 PLN / h

Osoba do prac lakierniczych - pojazdy szynowe (lakiernia natryskowa )

39 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca maszyny CNC z możliwością przyuczenia

33 - 46 PLN / h

Osoba obsługująca krawędziarki CNC

Osoba wykonująca prace szlifierskie

34 - 36 PLN / h

Osoba wykonująca prace spawalnicze TIG stal nierdzewna i aluminium

47 - 57 PLN / h

23.02.2014 23:17

Jaka płaca taka praca.Wykazać się?Chłopie jak ktoś dostaje marne grosze to nie ma motywacji,a takie firmy zawsze znajdą jakiegoś "łosia"co będzie pracował za grosze.

21.02.2014 18:37

a wiekszosc myslala ze za samo bycie w firmie dostana wyplate a tu niespodzianka trzeba pracowac

21.02.2014 19:41

a pomyślałeś o wszechwiedzący ,że ktoś chciałby pracować za godziwą wypłatę ???? A nie tylko wybrańcy przy korycie ??? (usunięte przez administratora) Naprawdę się cieszę ,że już tam nie pracuję :) :) :)

21.02.2014 23:17

To już zapomogi są większe.

19.02.2014 19:26

Właśnie, ze nie. Nie mozna generalizować. Każdy gdy przychodzi do pracy to akceptuję wszelkie warunki pracy i płacy. Nie musi nic podpisywac na siłe. Trzeba po prostu chciec pracować i wykazać sie. Nikt nic za darmo nie dostanie.

19.02.2014 19:25

19.02.2014 17:54

Jeżeli chodzi o kierowców to widać co to za firma,jak by dobrze płacili to nie ogłaszali by się co parę tygodni w urzędzie pracy.Firmę poznać po tym jak często zmienia pracowników.
    małpa

18.02.2014 16:03

Terrorrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
    X-men

17.02.2014 13:36

Kierowca ma tam 6,30 brutto na godzine,smiech na sali,co chwile telefon o jakies pierdoły kazdy dzwoni,kompletnie zero organizacji,logistyka tam nie istnieje tam kazdy ządzi urwanie głowy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OPAKMET Spółka z o.o.?

Hans Kllos

16.02.2014 19:27

o co wam wszystkim chodzi przecież firma jest prowadzona na styl zachodni tj.niemieckim zarządzaniem a to że metodami z 2 wojny światowej to już szczegół-fakt można by jeszcze zastąpić kary finansowe -karami cielesnymi np. pręgież,hłosta.. czy coś..bo odbierać z najniższej pensji już nie ma z czego

14.02.2014 23:21

Była to ironiczna odpowiedź na twój pełen superlatyw tekst który w całej swojej rozciągłości mijał się z prawdą.
    Tadeusz

14.02.2014 16:39

Mój syn u was pracuje i wiem od niego jak u was jest -u nas to nie do pomyślenia -ale skoro mistrzowie tak szaleją to gdzie jest pełnomocnik aby donieść szefowi o tych złych rzeczach (karach ,mandatach)które się dzieją na produkcji-średniowiecze już minęło.. Pracownik Intermetalu
    Tadeusz

15.02.2014 18:45

Sory nic z tego nie rozumiem,to szefostwo popiera takie dzikie karanie pracowników??.Czyżby im nie zależało na dobrej opinii o firmie i pracodawcy,przecież opinia nie tylko idzie na Inowrocław!!,... to już zaczynam rozumieć dlaczego tylu ludzi ,którzy u was pracowali tak źle się o pracy u was wypowiada i nikomu nie poleca..

15.02.2014 19:56

Nareszcie zrozumiałeś o co biega.
    Pippa

14.02.2014 16:34

Firma jest bardzo rozwojowa. Pracują tu bardzo rzetelni, kulturalni i zawsze pomocni ludzie. Pracownicy są traktowani z szacunkiem i z pewnością w firmie czują się jak w domu. Wszystko gotowe jest na czas co umożliwia pracę w bezstresowej, wręcz sielankowej atmosferze. To jest fenomen na skalę całej Europy. Więc co jest jeszcze potrzebne firmie, aby usłyszał o niej cały świat? Pytania???

14.02.2014 19:49

Napisało szefostwo o swojej firemce ;-D

13.02.2014 17:22

A za co są te mandaty, uzasadnione?
    Punisher

13.02.2014 17:26

glównie za karty braków lub totalny brak myślenia... Ale syndrom turysty jest najlepszy!

11.02.2014 15:56

fajne forum zbiedzonych nieudacznikow co to sami nic nie potrafia a na innych narzekaja
    sp

04.08.2014 17:04

pawełek ty konfituro
    landryna

10.08.2014 14:52

Pawełek i Marcinek nie tylko słodzą szefowi bo i w tyłek tak wchodzą że nazywamy ich czopkami, a niejedno rozwolnienie już wywołali..

Kontakt - OPAKMET Spółka z o.o.

Marcinkowskiego 110 88-100 Inowrocław

Branża główna: Wyroby metalowe

09.02.2014 20:36

Jak to dobrze ,że już tam nie pracuję bo widzę jak tam się traktuje pracowników. Nie dosyć ,że pracują za grosze to jeszcze z tych marnych pensji zabiera się przy pomocy mandatów i innych kar ciężko zarobione pieniążki.

09.02.2014 18:29

nagrody za mandaty to są ale dla tych co je wystawiają przynosząc dodatkową kasę dla zakładu, a to że inne firmy się za tą "nowoczesność" z nas w głos śmieją to nikogo nie obchodzi no ale "na sławę " trzeba sobie zasłużyć

08.02.2014 23:36

Niedługo to trzeba będzie z rodzicami na dywanik do przełożonych przychodzić oraz mieć wszystkie uwagi w dzienniczku podpisane ;-) A są jakieś nagrody za odpowiednią ilość mandatów?
    Kazik

08.02.2014 13:47

Po zebraniu już wiem kto wystawia mandaty (albo raczej kto ich nie wystawia --byłoby krócej) i widać jak już mistrzowie się w ich pisaniu prześcigają ,wiem że niebieski to kolor królewski, no i że premią dla pracownika za dobrą pracę jest brak kary... czy mandatu.....,kiedyś to były pieniądze no ale nowoczesna firma nowoczesne zasady!!!?

07.02.2014 11:09

albo od razu wyczuli czym to pachnie

06.02.2014 10:52

najwidoczniej tacy zdolni byli
    Franek

01.02.2014 16:32

No kierowcą być tak extra - w zeszłym miesiącu tylko czterech na tym stanowisku się zmieniło...

30.01.2014 20:29

A kierowca jakie ma tam warunki i ile zarabia?Bo się ogłasza w urzędzie pracy.
    badyl

26.01.2014 19:36

W magazynie lepiej nie -kieras p.P. to zły i nie kultularny człowiek ,który tylko kabluje ,sam mało co robi a ludzi goni do roboty i w dni wolne zwłaszca ,beka z typa ,tylko intrygi wynajduje aby odwrócić uwagę od swojej próżności ,sory sam nie polecam i zmieniam posadę.
    Lewoskrętny

25.01.2014 18:00

Jak się pracuje w magazynie tej firmy? jakieś konkrety? Chciałbym się starać o pracę w Opakmecie, dlatego proszę o opinie.
    Do Pawła

22.01.2014 10:51

A doszły Mnie słuchy ,że to właśnie Ty sprzedajesz kolegów (usunięte przez administratora)Pamiętaj ręka sprawiedliwości cię ukaże.
    Sprawiedliwy

22.01.2014 10:46

Ja się pytam jaką minimalną to jest(usunięte przez administratora)
    Odpowiedż do Pawła

22.01.2014 10:44

Bez demagogii proszę .A wiesz ta branża rybna jest lepsza od twojej.Poczekaj jeszcze trochę aż się poprawi rynek pracy to zobaczymy jak będziesz śpiewał.

21.01.2014 14:59

Wnioskuje po twojej wypowiedzi tajemniczy ??? ze pracujesz w branzy rybnej.

21.01.2014 18:05

Coś mi się zdaje że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem no ale na to, to ja już nic nie poradzę. Nawiasem mówiąc to tak piszesz jak byś tam pracował.

Zostaw merytoryczną opinię o OPAKMET Spółka z o.o.