Opinie o Starter24 Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Starter24 Sp. z o.o.

Agata

@erty, @MAK czyli najlepiej iść i zobaczyć na "własnej skórze" czy praca w firmie Starter24 nam odpowiada. Też tak uważam i myślę, że jest to najrozsądniejsze podejście. A z tego co napisał @erty to w firmie się dużo zmieniło i negatywne komentarze mogą być osób, które dawno tam pracowały. Jak plus na pewno można potraktować benefity takie ja: prywatną opiekę medyczną, lekcje języka angielskiego oraz dofinansowanie karty na posiłki.

zainteresowana

No faktycznie poniższe opinie na samym starcie odpychają do pracy w tej firmie. A jak wygląda praca, atmosfera i płaca w administracji, księgowości? Tam też nie polecacie? Bo właśnie zastanawiam się. Jest tyle ogłoszeń....

Ktoś nie powiem kto

Szlak mnie trafia w tej pracy, zwłaszcza gdy czytam jak to innym po odejściu się udało tutaj każdy o tym marzy aby stąd zwiać i pewnego dnia firma zostanie z brakiem pracowników, ale trzeba mieć dokąd uciec wynagrodzenie jest mniejsze o połowę od pracownika firmy wywożącej śmieci takie czasy... słuch już mamy zniszczony

Marek S
@Gupi_i_gupszy 28.08.2017 13:24

Jaki nick taki komentarz.

Maria
@Ktoś nie powiem kto 25.08.2017 13:51

:D o pojecie o wynagrodzeniach to ty tutaj masz faktycznie dobre :D (usunięte przez administratora) warta opinia

Stanisław

Witam, Jednak po przeanalizowaniu wszystkich wpisów dałem sobie spokój i nie poszedłem na tą rozmowę. Szkoda czasu. Wiem że powinno się iść i sprawdzić samemu jak jest ale ilość negatywnych wpisów na tym forum dała mi dużo do myślenia, dlatego odpuściłem. Tam jest jakiś dramat w tej firmie chyba...;/ ???

Piotr
@Stanisław 04.10.2017 12:32

brawo Stanisław jednego ocalonego więcej:p życzę dużo sukcesów w normalnej firmie

erty
@Stanisław 04.10.2017 12:32

tak jest dramat - ponad 100 ludzi tam pracuje i nie wie, ze uczestniczy w dramacie - pewnie zostali zniewoleni umyslowo... / zawsze warto przyjsc i sie przekonac - bardzo duzo sie zmienilo tutaj na plus

Agata

@Kam, @Lec czyli pracując w Starter24 ma się szansę i możliwości rozwoju. Czy można też liczyć na dodatkowe kursy i szkolenia podnoszące kwalifikacje? Co jeszcze mogllibyście doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy?

Epicka

Co za impreza!

Szybki ślimak

Oho widzę ze w starterów wzięli się za pisanie pozytywnych komentarzy na tym forum nie ma co się dziwić idzie zima, święta. Mało kto Tam został do pracy.,.

Agata

@Grzegorz dzięki za odpowiedź. Ważne, ze firma nie żałuje młodym pracownikom umowy o pracę. Zawsze to jest po części pewność zatrudnienia. @MG a Ty dlaczego masz tak odmienną opinię opinię o Starter24?

Stanisław

Witam, W przyszłym tygodniu idę na rozmowę do tej firmy. Stanowisko "Key Account Manager". Czy może ktoś napisać jak wygląda praca na tym stanowisku? Pozdrawiam.

Kam
@batman 22.09.2017 15:18

Polecam prace! Możesz duzo nauczyć się od szefa sprzedaży. Równy gość i zawsze doceni dobra prace.

Lec
@Kam 22.09.2017 16:51

W każdym dziale nauczysz się wiele, dyrektor centrum wnosi wiele spokoju w prace jego pracownikow i daje się rozwijać.

Agata

@Grzegorz czyli polecałbyś firmę Starter24 dla absolwentów? Mówisz, że mogą się dużo nauczyć. Czyli firma jest dobra do rozpoczęcia swojej kariery? A firma bez problemu przyjmuje młodych ludzi bez doświadczenia?

Grzegorz
@Agata 08.09.2017 11:27

3xTak

Grzegorz
@Agata 08.09.2017 11:27

Zależy też dla absolwentów czego :) i jakie stanowisko ale wydaje mi się że warto spróbować. Na początku jest umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące. Jeśli się nie spodoba to można się pożegnać.

Grzegorz

Pracowałem w Starterze ponad 4 lata wczoraj ostatni dzień. W ciągu ostatniego roku/dwóch wiele się zmieniło, głównie dzięki powstałemu działu HR wprowadzono benefity: - karta sodexo doładowana co miesiąc przez pracodawce - za zgodność z grafikiem (brak UNZ i L4) - ubezpieczenie LuxMed - nie miałem konieczności korzystać, ale zawsze jest to jakaś opcja - kursy j. ang - prowadzone przez native speakerów, kwestia kwalifikacji do danych grup może budzić wątpliwości, ale same lekcje prowadzone bardzo spoko, w małych grupach. Można narzekać na wynagrodzenie, każdy, zawsze chciałby zarabiać więcej. Osobiście w ciągu 4 lat pracy mogę powiedzieć że moja pensja wzrosła niemal dwukrotnie w porównaniu z poziomem startowym. Dużo? Mało? Kwestia dyskusyjna, ja starałem się nie narzekać. Dodatkowo praktycznie co roku jakieś nagrody w okolicach noworocznych, to również pozytywna sprawa. Premia półroczna (wcześniej kwartalna) w zależności od stanowiska, wyników, wykorzystania urlopu (z tym bywało różnie). Jak dla mnie zasady przyznawania premii były jasne i czytelne, wiem jednak, że nie na wszystkich stanowiskach tak było/jest. Przełożeni? W zależności od Działu, w jakim pracujesz. Osobiście nie byłem skonfliktowany z kierownikami/dyrektorami. Ale wiadomo, perspektywa szefa jest inna niż pracownika i niektóre polecenia mogą się wydawać oderwane od rzeczywistości. Atmosfera w pracy spoko, ludzie, którzy tam pracują, szeregowi pracownicy, część kierowników i dyrektorów jest bardzo w porządku. Nie ma bariery, zawsze można pogadać w kuchni przy kawie (o ile ekspres się nie zepsuje). Oczywiście nie zawsze jest kolorowo, kwestia organizacji pracy, procedur, wymaga poprawy, w wielu sytuacjach można zauważyć chaos organizacyjny, ale nie ma miejsc pracy doskonałych. Pracę w Starter24 można polecić na pewno ludziom młodym, którzy nie mają jeszcze wielkiego doświadczenia, dużo się nauczą (ja się nauczyłem). W pracy przydaje się dystans, zdolności organizacyjne, analityczne, SAMODZIELNE MYŚLENIE, czasami potrzeba dużo energii żeby przetrwać szczytowe okresy. Zakres obowiązków: zajmowałem się głównie badaniami marketingowymi, niezależnie od stanowiska trzeba być przygotowanym na możliwość wspierania innych działów w sezonie oraz dodatkowe polecenia czasami tylko luźno związane z danym stanowiskiem.

MG
@Grzegorz 01.09.2017 14:05

W brudny tunel sobie wsadź taką "pijarową" bajkę pod publiczkę, jedna wielka kpina, polecić młodym... chyba zajechać. Stek bzdur, setki komentarzy wyżej w tym multum pokasowanych przez kierownictwo a tutaj nagle pojawia się jak to pięknie i cudownie... żenujące zachowanie firmy, która kładzie nacisk aby wycisnąć z pracownika 7 poty i zajechać go na amen.

wqety
@MG 22.09.2017 12:03

skad ta agresja slowna? ja pierdziele - ktos napisal obiektywnie swoje odczucia, a tu jakas szajba komus odbija :D nie wiem co tobie zrobili w tym starterze, ale musialo byc dawo temu i grubo :D

Agata

@Bachus, @odp, @ Bartek praca w Starter24 jest opisana w wywiadzie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,831625,wywiad-marta-marzec. Praca jest opisana pozytywnie dla pracownika. System zmianowy i nocki płatne z dodatkiem, premie i karta z opieką medyczną i posiłkami. Brzmi to bardzo dobrze. Jak byście się do tego ustosunkowali? Aktualnie firma Starter24 poszukuje pracowników na różne stanowiska https://www.starter24.pl/kariera/. Czy warto byłoby aplikować?

Jupi
@Agata 07.08.2017 09:15

Aktualnie to oni szukają od zawsze pracowników i znajdują ale na max dwa miechy hehe

Bachus

W sumie niedługo stukną mi 2 lata pracy, całkowicie obiektywnie z mojej strony (choć czasami nie ^^)w punktach: -Praca jest stresująca i ciężka dla zdrowia psychicznego, nie z uwagi na współpracowników, a głównie KL, którzy myślą, ze im wszystko wolno, szczególnie przez telefon) -Właśnie, KL, osoby, które myślą, ze jak dostały coś darmowo to im się wszystko należy, że wiedza najlepiej, a każda sprawa nie po ich myśli to nasza wina. -Z 2giej strony, trafiam na wiele przyjemnych ludzi poprawiających mi humor przez telefon, czy to krótka rozmową, czy anegdotką -Do Pracy KZtów nie mam zastrzeżeń, jak ktoś się obraza o takie pierdoły jak odpowiedz nie do końca miła to nie pasuje do pracy z KL (najczęściej dobrze się z nimi rozmawia i nawet można pożartować (z jednym błąd wyjątkiem). -Kiedy jest dużo pracy bywa, ze trzeba poczekać na przerwę, ale chyba jest to normalne. -Wypłata nie jest zła jak na korpo CC, widywałem gorsze. -Stanowiska pracy są dostosowane (choć przyznam, że brakuje przepierzeń między komputerami i hałas czasem daje się we znaki), komputery natomiast już nie (choć jest to prawdopodobnie sprawa SO, a nie samego sprzętu) -W firmie trzymają mnie głównie ludzie, bo ekipa jest przednia i wiele grup społecznych jest do wyboru, wiec zawsze coś się znajdzie. -@Lechu, cóż, nie wszystkie są piękne, ale ładnych tez nie brakuje (ale to juz prywatne gusta i guściki) -niezbyt dobrze Starter patrzy na sztukę w kuchni i kartki pożegnalne (kto pracuje, ten wie). -chwilowo tyle.

VIG bos
@Bachus 20.07.2017 19:52

Duzo w tym prawdy ale wydaje się ze przekolorowanej!

Bartek

Praca idealna dla studentów i... dla starszych ludzi nie powinna być już miejscem pracy bo to już coś znaczy o takiej jednostce. Co do ludzi to ekipa jest młoda - prawie wszyscy poniżej 30 roku życia, atmosfera jest ok, płaca jest średnia. Plusem jest umowa o pracę dla ludzi, którzy nie mają doświadczenia. Jeśli chodzi o wymagania to głowa na karku, logiczne myślenie oraz język angielski - szybko wtedy się awansuje, bo potrzebują tam ludzi ogarniętych jak zresztą w każdej firmie. Do minusów zaliczyłbym pracę w różnych godzinach 6-14, 8-16, 10-18, 14-22, 16-24 oraz 22-6 (nocki) oraz to, że praca jest weekendy oraz święta. W pracy niestety mamy do czynienia z kilkoma osobami, które zwyczajnie są toksyczne w relacji. Ale skupię się na najgorszych - na dziewczynach na stanowisku kierownik zmiany - koleżanki bardzo mocno wywalają swoje frustracje emocjonalne na podwładnych. Jedna jest aż tak perfidna w tym, że się dziwię że nadal tam pracuje. Nie wychodzi jej w życiu osobistym to odreagowuje na konsultantach. Zresztą doszły mnie słuchy, że znowu romansuje z kimś w pracy. Jestem ciekaw czy nadal jest to tak "profesjonalna" relacja. Chłopaki na KZ tutaj zachowują znacznie bardziej profesjonalne podejście do relacji kierownik-pracownik. Kierowniczka A. oraz K. potrafią odpowiedzieć konsultantowi "chyba nienormalny jesteś" gdy ten czegoś nie wie - czy tak to powinno wyglądać? Tak jak pisałem wcześniej - dobra praca dla studentów bez fachu w ręce, nic więcej.

odp
@Bartek 19.07.2017 23:16

W tej firmie nikomu nie wychodzi życie osobiste bo mając tak piiii zmiany nie da się niczego załatwić zrobić ludzie którzy tam siedzą między nami są tak sfrustrowani że niebawem eksplodują emocjonalnie takie są realia pracy w tej pseudo firemce jeden wielki emocjonalny stresowy moloch który prowadzi do wypalenia i depresji. Trują się tam wszyscy oglądając się zbyt często nawzajem. Ewakuacja to jedyna droga do normalności innym chętnym powiem: Chyba sobie jaja robicie jeśli chcecie tu pracować. Jest wiele innych możliwości gdzie z językiem docenią cie jak człowieka a nie przedmiot do zgnojenia.

Mark z

Co tu się dzieje?

do marka
@Mark z 22.03.2017 08:23

Marku ludzie prawdę piszą

NickaNick

Czytając powyższe "pożąlsięboże" komentarze człowiek myśli tylko, że lepiej dla tej firmy, że się zwolniliście...żałosny poziom, nie nadający się nawet do pracy przy przerzucaniu frytek.

Wolę frytki
@NickaNick 21.03.2017 20:23

Szczerze wolałbym przerzucać frytki niż wrócić do startera na słuchawkę

plum
@Wolę frytki 22.03.2017 06:03

To przerzucaj. Żadna praca nie hańbi. Ale nie każda rozwija.

Peter

Starter to normalna firma, nie polecam sugerowania się powyższymi opiniami ludzi którzy prawdopodobnie gdziekolwiek by pracowali to by narzekali. Praca to praca i jak w każdej - trzeba pracować.

k.. paść można :D
@Peter 20.03.2017 10:38

Jesteś z ukrainy czy może trochę dalej wioski Borata? Albo pracodawca tfu zatrudnił cię jak niedorozwoja intelektualnego albo masz grupę inwalidzką i jesteś osobą niedowidzącą bo innego wytłumaczenia nie ma na szczyt twojej arogancji i ślepoty od kilku lat zjazd w setkach komentarzy na temat tej firmy a jeden taki ten rodzyn z bazin pisze jak mu dobrze ehhh

President
@Starter dziękuję postoje 20.03.2017 13:00

Wiesz czym się różni ławka w parku od pracy w starterze? Ławka bez problemu może utrzymać dwoje dorosłych i dziecko

Waciak

Starter to fajne i profesjonalne korpo =DDDDDD

student

Najlepsi w tej firmie są kierownicy co ukończyli studia rodzaju Wyższa Szkoła Gotowania na Parze

anonim

(usunięte przez administratora)

Paweł VI w

Oj a jak z rotacja dalej co chwile ktoś odchodzi, piszesz "osoby zadowolone" to takie tam są heh gratuluję :) pamiętam ze przez dwa miesiące mojej kariery co tydzień ktoś się zwalnial...

a poznań
@Paweł VI w 16.03.2017 22:39

to tak jak w ikea ssc, zwłaszcza german team - rotacja, rotacja, rotacja a w hr robią głupią minę, że niby ludzie odchodzą z przyczyn osobistych. ikea ssc = kołchoz

Baska69xxx

Śmiać mi się z was chce cebulaki ustawiły sobie mail o nowym wpisie i tylko czekają żeby znowu oczernić starter. Myślicie jedna z drugim że zaszkodzicie firmie obecnym lub przyszłym pracownikom? Znowu w życiu wam nie wyszło biedaki. Parę wpisów wyżej ktoś miał stany depresyjne bo się stresowałJakim zerem życiowym trzeba być aby już pierwszego dnia pracy nie zrezygnować skoro chcesz się chlastać po odebraniu telefonu od klienta muahahah xDDD Albo ci to narzekają na zarobki to już w ogóle komedia Ludzie za najprostsze prace przed kompem nie wymagającej ŻADNYCH kwalifikacji oczekują 10k najlepiej od pierwszego dnia pracy żal mi was Polaczki. Polecam wziąć się w garść wasze zycia to prawdziwe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż tryska z waszych komentarzy całe życie na goworku prostaki XD Jakim gównem trzeba być żeby siedzieć kilka lat w pracy której się tak nielubi i oblewac ja blotem w internecie kozak w necie pi@da w świecie. A teraz szybciutko marsz do klawiatur leszcze i mnie tu porzadnie zhejtować bo tak lubicie żygajcie dalej tymi śmieciami

Mark z
@Aldona 16.03.2017 21:36

Bardzo mądrze powiedziane, trzeba mieć jakiś poziom!

Mój komputer
@Baska69xxx 14.03.2017 18:03

Wpis powinien zostać usunięty. Osoba pisząca - kompletnie zakompleksiona. Starter - praca ciężka, jeden wielki harmider , wieczne krzyki - to jest dla ludzi o mocnych nerwach. Trzeba też mieć brak życia prywatnego, bo chodzisz codziennie na inną godzinę do pracy. Niektórzy zostają w tej pracy , bo po prostu boją się ,że nie znajdą innej - a w Polsce nie można sobie pozwolić na bezrobocie. Aby znaleźć dobrego pracodawcę - trzeba też mieć trochę szczęści :) Ale pamiętajcie do odważnych świat należy ! Trzeba życie sobie polepszać- a nie pracować w jakiejś depresyjnej firmie.

otco

(usunięte przez administratora)I kamieniu kupa no i tępe i ekstremalnie brzydkie pracownice

lechu
@otco 13.03.2017 19:40

To fakt pięknością nie grzeszą

boją się prawdy więc kasują

Starter24 myślicie że kasując wpisy byłych pracowników zbudujecie pozytywną opinie o tej rzeźni jaką proponujecie ludziom? za najniższe pieniądze tryb pracy ciągłej zero dodatkowych pieniędzy za nocki święta nowy rok sylwestra 1 święto w grudniu itd? zero urlopu kiedy pracownik chce wyżywanie się na pracownikach za to że xyz jest na L4 więc cała złość na pracownika który rzetelnie wykonuje swoją pracę? stres jaki fundujecie w tej pracy i zniszczone zdrowie jest nie do opisania, ludzie z 2 językami płynnie znającymi mają pracować w tej firmie? chyba sobie żartujecie że zatkacie usta osobom które mają coś do powiedzenia każdy ma prawo wyrażenia swojej opinii taka jaka ona jest koty które tu zajrzą niech wiedzą jaka jest prawda i nie próbujcie nawet zaprzeczać bo jesteście żenującymi kłamcami, kasujecie wpisy ludzi bo piszą że są tam wazeliniarze konfidenci którzy tylko czekają na błąd innych aby donieść uprzejmie że ktoś zrobił coś złego spóźnił się albo nie umył rąk po siku? brawo róbcie tak dalej na pewno nikt się nie dowie więc ciii

The first time
@boją się prawdy więc kasują 09.03.2017 13:01

HR w tej firmie zachowuje się jak by nic nie wiedział albo nie chciał wiedzieć o kolchozie piętro wyżej, tym samym dziękuję wam za stany depresyjne spowodowane przewlekłym stresem, szkoda ze na rozmowie nie mówicie co to za syfna robota

anonim

(usunięte przez administratora)

Paweł VI w

Ludzie nie idziecie do pracy w tej firmie. Szanujcie siebie i swój czas

mark z

Zatkalo!

nel
@mark z 27.02.2017 21:38

Hehe wszystkie wpisy piszace prawde skasowane :-) starterze brawo , oby tak dalej :-)

anonim

(usunięte przez administratora)

kit

A kiedy było tak jak piszesz, mylisz ze w innych call center jest inaczej, sam pewnie nigdy takiego świństwa koledze nie zrobiłeś? Można narzekać na wiele, że jest ciężko, praca i grafik zmienny ale coś w tym temacie się ruszyło i ludzie jakby milsi nisz to co napisałeś.

Nick

Skoro przez 2 lata miałeś tylko jeden wolny weekend w miesiącu to chyba wyolbrzymiasz. Staram się tam o prace i teraz nie wiem co myśleć.

dno

Dno dno dno i tyle w temacie

anonim

(usunięte przez administratora)

qwert

Następny… Przeczytajcie regulamin i się do nie go stosujcie. Wtedy przestaną Wam usuwać posty.

anonim

(usunięte przez administratora)

qwert

Zarzucanie komuś kradzieży łamie regulamin, więc nic dziwnego, że Twoje wpisy są kasowane.

Czemu
@qwert 03.02.2017 09:56

Jakby ktos "pożyczya" należne pieniądze to hmmmmmm. Jak mozna to nazwac? Dziwne ze pracodawca sie do tego nie chce odniesc.... tylko kasuje. Skad ten strach? Uzasadniony? Czyzby byla to prawda i jest cos do ukycia? Hmmm....

anonim

(usunięte przez administratora)

helsz

Już długo nie pracuję w S. Nie wiem jak tam jest. Wiem jak było. Mniejsza o to. Powyższe dwie wypowiedzi o wypadku to jakiś bełkot, z którego nic nie wynika. Żadnych konkretów, nic. Ewidentnie widać, że ktoś tu komuś na siłę chce zaszkodzić. Żenujące.

przeżyłem

Jedna wielka PORAŻKA Organizacja pracy i kierownictwo poniżej krytyki Pracownicy... W zdecydowanej większości: (usunięte przez administratora)

userka

Czas na podsumowanie, zbliza sie 2017 a opinie/wpisy od 2012 nic sie nie zmienily - same negatywne. !!!!! Cos jeszcze dodac? Nie trzeba...

usereka

Czas na podsumowanie, zbliza sie 2017 a opinie/wpisy od 2012 nic sie nie zmienily - same negatywne. !!!!! Cos jeszcze dodac? Nie trzeba...

donald
@usereka 31.12.2016 09:17

podwyzki znow w starterze, tak samo jak bylo w 2016 roku i teraz wspaniala firma podwyzsza pracownikom pensje w wyniku wzrostu najnizszej krajowej hahahahaha, ale w tym starterze nam dobrze!

anonim

(usunięte przez administratora)

Liujo

Opinia prawdziwa. Odradzam stanowczo starter

NIKT

Witam. Mam pytanie czy przychodząc na rozmowę przyjęli was od razu. Czy dostaliście informację, żeby czekać tydzień na kontakt zwrotny. Jak to wyglądało?? Proszę o odpowiedź

kaczka

W sylwestra np zapraszamy na sluchawke, skorzystasz?

sew

Ludzie ogarnijcie sie psujecie rynek pracy jak godzicie sie pracowac za takie grosze. Co do powyzszych komentarzy to jak tak bronicie firmy to idzicie sami tam pracowac, na chleb wam braknie

NIKT

Witam. Mam pytanie czy wymagana jest znajomość języków obcych?? Pozdrawiam

klient (niedoszły)

W pale się nie mieści co się wyprawia w tej firmie z pozycji klienta trafiłem tutaj jako pierwszy link w wyszukiwarce i już odechciało mi się korzystać z usług tej firmy, całe szczęście jest już konkurencja która w większości zastępuje tą firmę pracownikom serdecznie współczuje i doradzam piętnować kierownictwo prywaciarze w Polsce jednak to zło konieczne szukajcie innej pracy bo po komentarzach macie żebracze pieniądze.

anonim

(usunięte przez administratora)

fred
@Wir 19.12.2016 17:51

Zgodnie z kodeksem pracy wykonuje polecenia pracodawcy a on ma obowiazek mi za to zaplacic. W tym wypadku wina jest calkowicie po jego stronie. Odsylam do przepisow prawa pracy ziomek

Lol
@stary ale jary 14.12.2016 16:58

No coment.

anonim

(usunięte przez administratora)

Dorbomir Frasobliwy

Człowieku - weź coś na uspokojenie. Jak ten nieszczęsny Starter coś Ci ukradł to zgłoś to na policję, a nie na go work wypisujesz takie mecyje. A może tak się obijałeś w robocie, ze żadnych przekroczeń nie miałeś i stąd ta zazdrość, że inni dostali, a ty nie. No bo w sumie trudno przekroczyć dobę pracowniczą na wiecznym zwolnieniu lekarskim. Pracę już zmieniłeś, to zmień jeszcze lekarza i będzie cacy.

lotr
@Dorbomir Frasobliwy 13.12.2016 22:18

Zapraszam papugo na miesiac do startera, zobaczymy czy będziesz taki madry. Na bazarze pazdzioch wiecej zarabia

Całka

Szcz'ek'i, Elem'ek', Locz'ek'. Nawet po nickach można się domyślić że to sama osoba wszędzie "ek". Dodatkowo wszystkie trzy komentarze dodane tego samego dnia podobnej treści i trzy razy autor kliknąl like. No coment

szczeki

Całkiem godziwa płaca, atmosfera sympatyczna no i dużo możliwości rozwoju. Pracuje w starterze 3 lata i jestem zadowolona, inaczej bym podziękowała

loczek996

bezpodstawne hejty osob ktore sie nie nadawaly do pracy w s24. dla kogos kto ma checi i nie jest obrazony na caly swiat bo trzeba zaczac od poczatku a na dodatek cos w pracy robic na pewno dobra propozycja :)))

Starter. Nie dziękuję
@loczek996 30.11.2016 08:29

I znowu mamy pokaz desperacji o czym świadczą trzy powyższe wpisy. Chyba nikt się nie da nabrać. Boicie się o stołki co i szukacie naiwnych do pracy. Czyli bez zmian pozdro :)

Starter. Nie dziękuję
@loczek996 30.11.2016 08:29

I co wam da to samozachwalanie? , nawet jeśli ktoś się da nabrać i się zatrudni to i tak się zwolni po kilku tygodniach.

anonim

(usunięte przez administratora)

welma

Brawo kudlaty

welma

Dzial IT nawet się sypie. Kudlaty wkoncu sie odważył

nito
@welma 24.11.2016 20:24

I tak mu sie dziwie ze tyle lat tam siedzial. Glowna glowa IT i takie zarobki jak w tesco. Wkoncu się obudził

broda

ta za odprawe ze startera rolki

Nick

A co to sie stalo ze wpisy kłamliwie polecające STARTERA zostały usunięte ;-)?

dziobak

jest szansa sprawiedliwie zaobic w tej firmie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Uwazajt

Jezeli jako konsultant, to nie zawracaj sobie głowy ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

@@@

Ja jestem obecnym pracownikiem Startera i potwierdzam nagatywne opinie. Nikt tam nie chce pracowac ja tez nie ale juz nie dlugo i moja noga w tej pseudo firmie nie stanie. Wiec serio ludzie lepiej nie dac sie zwiezc i nie marnowac czasu na starter.

Kocham Starter

Nowi pracownicy przychodzą w nadziei, że dostali fajna pracę jednak szybko im sie oczy otwiwrajat ze zdumienia ze trafili w nieodpowiednie miejsca i z przyjemnością zegnaja sie ze starterem. Starsi stazem dziela sie na dwa typy pierwszy to ogarnieci spoko ludzie którzy odchodza jeden po drugim i została sie juz ich garstka hehe, a drugi typ starszych stazey to szare wredne i zakompleksione myszki które cieszą sie ze tyle osob sie zwalnia bo wtedy one "awansuja" w hierarchii. Pozwólcie że zacytuje przedmowce. "Żal mi WAS..."

Zostaw opinię o Starter24 Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Starter24 Sp. z o.o.