Pikseo Rafał Łapka Sp. K.

3.7/5

• Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Pikseo Rafał Łapka Sp. K.

Opinie o Pikseo Rafał Łapka Sp. K. Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Pikseo Rafał Łapka Sp. K.!

Ewa

06.01.2020 10:37

Czy obecnie poszukujecie pracowników do zespołu w Bydgoszczy?
    Pracuje

10.12.2019 08:06

Pracuje się dobrze ale trzeba swoje robić a nie udawać. Wcześniejsi pracodawcy nie byli tacy fer. W pikseo jest dobra atmosfera, jak się postarasz to można zarobić i awansować!

25.06.2019 13:39

Dla osoby, która umie i lubi sprzedawać dobra praca. Szczególnie jeżeli porównać z tym co oferuje konkurencja.
    Baba

22.11.2019 19:16

W cyfrowym Polsacie na infolinii ogólnej na własnej działalności sprzedając telewizję gdzie często sprzedaż trwa 5 minut przytulam od 12 do 20 zl od klienta. Obsługuje też klienta gdy trzeba. Wychodze 4600 brutto gdzie mam z tego 500 zl zusu I 500 zl podatku. Więc 2500 na słuchawce to jest absolutne minimum zwłaszcza że pracowalem u was I poziom stresu jaki dostarcza waszą firma jest nieporównywalne z cp.(usunięte przez administratora)
    Tomek

25.10.2019 11:08

Rekrutacja przyjazna, czekam na informację z drugiego etapu, na tą chwilę mogę polecić bo siedziba w Toruniu Genialna!
    BOBY

26.10.2019 15:44

Napisz proszę coś więcej o etapie rekrutacji.
    Bolo

06.11.2019 13:55

Tomek sam tą rekrutacje prowadzi to mu się podoba :D
    Robert94

02.11.2019 09:40

Niestety nie dają dobrego początku na start, szkolenia są bardzo zdawkowe, a po 2-3 dniach każą dzownic bez zoorintownia na produkt. Praca nie wymaga do najtrudniejszych, ale jeśli lubisz sprzedawać musisz wiedzieć, że sprzedaż jest kilka razy na miesiąc. Jak na Toruń czy Bydgoszcz dobra podstawa, godna prowizja, ale ta praca nie jest po prostu dla mnie.
    Paweł

27.10.2019 21:17

Praca ok. Jak potrafisz sprzedawać to praca bajka. Firma uczciwa i z dobrym podejściem do pracownika.
    Odpowiedź

21.10.2019 10:46

Dobre warunki pracy, bardzo dobre zarobki no i wypłata tak jak być powinna - w terminie, normalna umowa o pracę. Obowiązki typowe, siedzisz i dzwonisz. Bardzo ładne biuro + fajne bonusy. Szkolenia krótkie i konkretne, wystarczające na start. Co tu więcej mówić, jak kogoś nie przeraża praca na słuchawce i potrafi chociaż w niewielkim stopniu sprzedawać to tutaj będzie zadowolony. Jak ktoś nie chce / nie potrafi to szkoda czasu i nerwów.
    Wigo

17.10.2019 19:47

Bardzo dobre warunki.
    Tomek

09.09.2019 14:41

Tutaj sprawa jest prosta, jak pokazujesz, że ci zależy i wykażesz się kreatywnością, to firma da ci możliwości rozwoju, a jak przychodzisz i w trakcie pracy przeglądasz pracuj.pl, to nie licz, że coś pozytywnego z tego wyjdzie ;D
    Kuba

09.09.2019 11:21

Dla mnie rewelacja, pracuje juz kilka miesięcy, wyjscia integracyjne, benefity, dobra płaca, naprawde na rynku cięzko o takiego pracodawce... też możlwiości rozwoju są niesamowite

06.09.2019 14:13

Dobrze się pracuję, stabilnie, kasa na czas, ludzie też w porządku :) Nie wiem czy inni komentujący mają porównanie do pracy w innych firmach, ja mam i pikseo jest bardzo ok.
    Xxx

23.10.2019 20:22

Ludzie w porządku? Ha ha zabawne bo takiej (usunięte przez administratora) jeszcze nie widziałem jak tam. Bynajmniej na dziale w którym miałem wielce być. Szkolenia rzeczowego brak A wsparcia zadnego
    E

06.09.2019 13:14

Jest elegancko i tyle :)
    Carlos

03.09.2019 23:41

Szkoda czasu dzwonisz i namawiasz. Wprowadzenia w ofertę właściwie nie ma, radzić trzeba sobie samemu. (usunięte przez administratora) Jak dla mnie bardzo słabo ale potwierdza to bardzo duża rotacja pracowników. Nie polecam
    izi

04.06.2019 21:35

Ładne, dobrze zlokalizowane biuro. Jak na pracę na słuchawce jest w porządku.
    Paweł

27.08.2019 14:06

Objazdowa to taka dobra lokalizacja? xd
    pracuś

29.08.2019 08:35

siedziba Pikseo jest też w Toruniu na ulicy Lelewela ;)
    Kuba

24.06.2019 19:21

Wdrażająca wiedze że szkoleń, zwiększając wyniki sprzedażowe z miesiąca na miesiąc, po prostu rozwijając się można awansować przy czym szybkość awansu jest kwestia indywidualna o ile ma się takie predyspozycje. Zaplecze merytoryczne od przełożonych oraz ich wsparcie ułatwia pokonywać ścieżkę kariery. Z mojej strony jeżeli jesteś ambitna osobą jak najbardziej mogę Ci polecić współpracę z Pikseo :).
    Morti

08.06.2019 21:10

Może bedzie laurka, ale pracuje od niedawna i nie spotkalem sie jeszcze z takim podejsciem, oczywiscie pozytywnym. Firma rozwija sie w niesamowitym tempie, codziennie dostajemy jakies dodatki na przywitanie owoce slodycze itd Jest bilard pilkarzyki tenis stolowy, plejak i fajna atmosfera. Wiadomo ze wymagaja i trzeba pracowac ale nie ma nic za darmo. Umowa o prace po 3 msc prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe i multisport dla kazdego w pakiecie.
    WIOLA

07.06.2019 15:19

szczerze mówiąc jedna wielka beznadzieja, brak elastyczności i opieki nad pozycjonowaną stroną....potrafią kilka miesięcy nic nie robić bo.....nie mają podobno dostępu do strony
    A.

02.06.2019 20:43

Dobra firma dla młodych osób.
    Hubert

02.06.2019 00:00

Jest ok, normalna praca.

10.07.2018 11:13

@Anders z tego co napisałeś wynika, że młode osoby, będące na starcie swojej kariery zawodowej mogą tu liczyć na wdrożenie do pracy. To z pewnością duży atut. Możesz powiedzieć czy firma oferuje jakieś szkolenia zewnętrzne czy może raczej są to szkolenia prowadzone przez obecnych pracowników bez możliwości uzyskania certyfikatów. Wiesz może coś o premiach np. za wyniki?
    anonymous

10.08.2018 18:29

Dyrektor we wszystko wrowadzi ^_^

01.06.2019 16:49

Żadnych szkoleń zewnętrznych, szkolenia wewnętrzne często są przeprowadzane przez osoby, które nie umieją przekazywać wiedzy innym i są niemiłe kiedy np. masz jakieś pytania, bo nie ogarniasz. Podwyżka w tej firmie jest jak Yeti, niektórzy mówią, że ktoś widział...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pikseo Rafał Łapka Sp. K.?

Kontakt - Pikseo Rafał Łapka Sp. K.

Jagiellońska 21 85-097 Bydgoszcz

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Magda

22.02.2019 15:57

Jak ktoś pracuje tutaj dłużej, podrzućcie informację jak wygląda w firmie rozwój pracownika? Da się awansować? Jeżeli tak to jak to praktyce wygląda?
    zaangażowany

08.03.2019 11:05

parę lat temu było 20 pracowników, a teraz jest chyba ze 100, wielu awansuje na kierowników nowych działów, wszystko zależy od zaangażowania

01.06.2019 16:46

Zero możliwości awansu, firma nie inwestuje ani w docenienie finansowe pracownika ani w zapewnienie możliwości rozwoju takie jak np. szkolenia. Również mało informacji pracownicy otrzymują na temat nowinek z branży, co jest na maksa słabe.

14.03.2019 19:28

Witam, Niżej zadałam pytanie, ale chyba jest niewidoczne, więc je ponawiam. Czy w Toruniu nadal funkcjonuje tylko dział handlowy Pikseo? Czy może też techniczny dla copywriter'ów lub webmaster'ów? Zmieniło się coś w tym zakresie? Na olx widziałam ofertę pracy Pikseo Toruń - pracownik biurowy/copywriter i zastanawiam się nad aplikowaniem jeżeli chodzi faktycznie o Toruń. Proszę o odp. Dziękuję i pozdrawiam;)
    Pikseo

23.04.2019 09:30

Hej, tak jest dział copy i webmaster. Zapraszamy :)

25.04.2019 11:56

Witam i dziękuję za odpowiedź. 24 kwietnia wysłałam CV na [email protected]. Pozdrawiam.
    Tola

30.06.2018 21:09

Witajcie, jakie warunki Pikseo oferuje copywriterom? Jestem zainteresowana współpracą zdalną. Posiadam już trochę doświadczenia w pisaniu tekstów na strony internetowe. Chciałabym wiedzieć jak się wiedzie w Pikseo copywriterom? Pozdrawiam serdecznie.
    zdalny

09.08.2018 16:20

Z tą możliwością pracy zdalnej na UoP to bujda na kółkach. Nie licz na to. Na podwyżki też nie.

07.03.2019 19:22

Czy w Toruniu nadal funkcjonuje tylko dział handlowy? Czy może też techniczny dla copywriter'ów czy webmaster'ów? Proszę o odp. Dziękuję i pozdrawiam;)
    zew

17.10.2018 13:29

Moje doświadczenie z tą firmą stety bądź niestety zakończyło się na etapie rozmowy kwalifikacyjnej. Pan z którym tę rozmowę prowadziłem, całkiem miły zgoła, zapewniał mnie dwukrotnie patrząc mi w oczy, że będą się kontaktować ze wszystkimi kandydatami nawet jeżeli odpowiedź będzie negatywna. Dwukrotnie, bo szanuję swój czas i dwa razy wyraźnie o to prosiłem. Nie kontaktowali się. Jeżeli tak podchodzą do pracowników jak do kandydatów na pracowników to szczerzę współczuję i radzę unikać.
    osoba

27.09.2018 12:22

To była... najdziwniejsza i chyba najgorsza rozmowa kwalifikacyjna, na której byłam. Na moje CV odpowiedziano od razu, po kilku minutach zaproszono mnie na rozmowę następnego dnia. Ok, dojechałam na ten koniec świata, byłam punktualnie :D Zgłosiłam się, zapukałam do drzwi, powiedziałam, że jestem. Jakaś pani kazała mi usiąść na korytarzu i powiedziała, że zaraz ktoś po mnie przyjdzie i... czekałam dobre pół godziny. Nikt inny w tym czasie nie był na rozmowie. Mnie zaś potraktowano jak małpkę z wystawy - nagle pracownicy zaczęli chodzić po korytarzu, niby po kawkę, oglądali mnie, przyglądali się. Nikt nie raczył mnie zaprosić. Czekałam, czekałam,dłużyło się to niesamowicie. Nagle jakiś nieśmiały pan wyszedł z pokoju, trzymał moje CV. Podszedł do mnie, przywitał się i powiedział, że to jeszcze chwilę potrwa... To już prawie było 45 min czekania! Chciałam wyjść, w sumie, to żałuję, że tego nie zrobiłam. No, wreszcie mnie zaproszono.(usunięte przez administratora) Rozmowa przebiegała... dziwnie.(usunięte przez administratora)Ale spoko. Na koniec tej męczącej - i dla mnie - rozmowy dodał, że albo się odezwą, albo nie. Pełna profeska! :D Rozmowa ta to była męka. Niewiele dowiedziałam się o obowiązkach, o stanowisku. Nic... Straciłam dobre 2 godziny, licząc dojazdy na ten koniec świata, gdzie właściwie nic nie jeździ oprócz jednego tramwaju z połową patologii z Łęgnowa. Nie polecam, serio.
    odp

07.10.2018 15:01

webmaster z dłuższym stażem zarabia tam max (usunięte przez administratora)netto. Nowy - cos koło (usunięte przez administratora)k na rękę
    qwerty

08.10.2018 16:25

serio tyle w IT płacą? mogliście iść na jakichś magazynierów, produkcję, na kasę, call center albo w sumie gdziekolwiek indziej, pewnie dostalibyście jeszcze trochę więcej, po co było się uczyć, żeby zarabiać tyle co ludzie po podstawówce? no nic to ja odpuszczam, nie będę zmieniał pracy na gorszą, ale dzięki za odpowiedź i powodzenia :)

07.08.2018 13:47

@copy polecasz pracę zdalną? Możesz określić w jaki sposób jesteś rozliczana? Teksty przechodzą przez osobę nadzorującą Twoją pracę czy może wygląda to inaczej? Jakim osobom poleciłabyś pracę zdalną w Pikseo? Możesz pracować w dowolnych godzinach?
    copy

20.08.2018 09:48

Masz stałą stawkę za 1000 znaków. Bierzesz 1 zlecenie, dopiero jak je napiszesz możesz wziąć z listy następne (zdalni nie mają możliwości zaklepywania sobie kilku zleceń). Możesz pisać w dowolnym czasie. Skończone teksty są sprawdzane przez osobę nadzorującą oraz program antyplagiatowy. Jeśli coś jest nie tak, są odrzucane - musisz poprawić i w tym czasie nie możesz wziąć żadnego nowego zlecenia.
    Madzia91174

15.08.2018 17:02

Byłam na rozmowie na stanowisko specjalista ds. Pozycjonowania. Osoba która przeprowadzała rozmowę nie dość że kazała na siebie czekać 20 minut to jeszcze sprawiała wrażenie niechętnej do tego spotkania. Bardzo nieprofesjonalne podejście do kandydata. Zero odpowiedzi jakiej kolwiek. Nawet gdyby była pozytywna odpowiedz nie zdecydowałabym się na pracę w tej firmie bo pierwsze wrażenie na minus. Nie polecam.

23.06.2018 15:36

Szukam opinii na temat firmy, co możecie powiedzieć na temat atmosfery? Jakie trzeba mieć kwalifikacje, czego można oczekiwać po dłuższym stażu pracy? Czy wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy? Sporo osób zastanawia się nad złożeniem CV. Wiecie czego można spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej?
    Anders

03.07.2018 09:51

Atmosfera różnie, ale część ludzi bardzo spoko. Kwalifikacje to zależy, do jakiej pracy się zgłaszasz, na jakie stanowisko. Często nie trzeba mieć kwalifikacji. Teraz w firmach często liczy się zaangażowanie, a niekoniecznie wielka wiedza od początku. Zawsze mogą Cię douczyć, jeśli okażesz się "do rzeczy". Tu raczej też tak jest. Rozmowa kwalifikacyjna jest raczej uprzejma, normalna pogadanka. Wynagrodzenie nie najgorsze, choć stawki typowo bydgoskie, więc cudów się nie spodziewaj. Student będzie z kasy zadowolony, a reszta różnie.

02.07.2018 10:45

@copy możesz opisać swoje obowiązki i wymagania jakie stawia copywriterom Pikseo? Na jakich zasadach jesteś zatrudniona? Działalność gospodarcza, umowa zlecenie czy może dzieło? Ile miesięcznie jesteś w stanie zarobić - czy pracujesz zdalnie?
    copy

02.07.2018 10:51

pracuje zdalnie, rekrutacje na olx robili. umowa o dzieło lub faktura. Stawka jest jaka jest, ale pieniądze w ciągu 2-3 dni na koncie i zawsze jest co pisać
    On

10.05.2018 19:41

https://www.pracuj.pl/praca/asystent-klienta-w-dziale-marketingu-internetowego-torun,oferta,6040572 Warto aplikować ? Mam doświadczenie w SEO , AdWords , jednak aktualna atmosfera w obecnej formie odbiega od moich oczekiwań.
    MB

02.01.2018 09:47

Asystent klienta w dziale marketingu internetowego, ktos cos napisze o tym stanowisku? Czy duzo call center w tym i ogólnie?
    Daria

29.01.2018 20:02

Podbijam
    Pati

28.04.2018 00:52

Wybierasz sobie branżę, budujesz bazę klientów i dzwonisz proponując pozycjonowanie strony. Masz okreslony do wyrobienia w dniu limit minut rozmow. Czy typowy call center? Sam sobie odpowiedz. Cisnienie na sprzedaz jest na pewno, ciśnienie na minuty wydzwonione tez.
    Jestem świadkiem

24.04.2018 15:30

Jeśli szukasz tu obiektywnych opinii to radzę brać sporą poprawkę na te wszystkie pozytywne głosy. W końcu Pikseo zajmuje się budowaniem wizerunku w internecie. To ich chleb powszedni. Możesz być pewien, że wkładają sporo serca w niniejsze Forum :)
    bok

11.01.2017 15:33

Pracowałem w Pikseo w dziale handlowym jak i dziale obsługi klienta. Niestety z przyczyn osobistych musiałem zrezygnować z pracy. Myślę że po zakończeniu dłuższej współpracy mogę wyrazić obiektywną opinię. Jeśli chodzi o opinie poprzedników, głównie dotyczące umów, nie spotkałem się nigdy z jakimikolwiek problemami w uzyskaniu umowy o pracę. Możliwe że dlatego, iż byłem dobrze rokującym pracownikiem, któremu warto było oferować taką formę współpracy. Patrząc na formę wypowiedzi poprzedników, zarówno pod względem poprawności językowej oraz umiejętności przekazywania najprostszych informacji, trudno się dziwić, że umowa o pracę mogła nie zostać zaproponowana. Pozostaje jedynie mieć nadzieje, że hejterzy powyżej nie ubiegali się o stanowisko copywritera ;) Na początku wspomniałem o pracy w dziale handlowym, którą oceniam bardzo dobrze. Plany sprzedażowe ustalone są na odpowiednim poziomie. Tak na prawdę plan można wykonać jedną dobrą umową, co zdarza się bardzo często. Dodatkowo. Co tydzień organizowane są szkolenia, które znacząco podnoszą umiejętności sprzedażowe. Świetnym pomysłem było utworzenie dokumentu do pracy w grupie, gdzie każdy może zapisać pojawiające się wśród klientów obiekcje oraz sposoby ich merytorycznego "rozbicia". Nie sposób również nie wspomnieć o świetnej atmosferze panującej w dziale! Już pierwszego dnia pracy uzyskałem mnóstwo rad i wskazówek. Bardzo ciepłe, życzliwe przyjęcie do grupy zdecydowanie pozwoliło na pozbycie się stresu, który zawsze towarzyszy podejmowaniu nowej pracy. No i... niezapomniane mecze w piłkarzyki! :D Niestety nie zdążyłem już na partyjkę bilarda... :( Podczas pracy w dziale handlowym, kierownictwo zauważyło moje predyspozycje do kontaktów ze stałymi klientami spółki. Dzięki temu mogłem objąć stanowisko w dziale obsługi klienta. Znacznie więcej obowiązków, znacznie więcej odpowiedzialności, jednak satysfakcja z pracy również proporcjonalnie większa :) Jak widać na moim przykładzie, firma daje bardzo duże możliwości rozwoju. Przy okazji chciałbym zdementować doniesienia któregoś z poprzedników, iż klienci odchodzą z firmy. Sam obsługiwałem stałych, wieloletnich klientów i wiem że 99.999 % z nich jest BARDZO ZADOWOLONYCH Z USŁUG PIKSEO! Co więcej, większość z klientów decyduje się na rozszerzenie kampanii oraz uruchomienie kampanii AdWords. Cóż mogę napisać na koniec. Z całego serca polecam pracę w Pikseo. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę z działu handlowego a w szczególności niezapomniane koleżanki z działu obsługi klienta :) :)
    Ew

16.02.2017 13:12

A jak z wynagrodzeniem?sensowne pieniazki?czy praca w Bydgoszczy czy w Toruniu??
    Zabawne

24.04.2018 15:11

Opinia nigdy nie jest obiektywna. Kolega zabłysnął :)

06.03.2018 09:05

Proszę o wypowiadanie się w taki sposób na forum, który będzie w stanie pomóc osobom zainteresowanym pracą w Pikseo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k..
    anonymous

25.03.2018 21:46

czyli jaki?
    Pawelo

14.03.2018 09:37

Byłem na rekrutacji która się składa z dwóch etapów. Na plus to, że na pierwszym dowiedziałem się wszystkich szczegółów odnośnie pracy i finansów. Myslę jak to w pracy wymagają ale za coś wypłatę dają. Zobaczę czy mnie zatrudnią.
    Maciej

02.01.2018 10:00

Asystent klienta w dziale marketingu internetowego? Ktoś pracuje i powie wiecej o tym stanowisku?
    Ttt

23.11.2017 20:14

Bylem dzis na rozmowie 2500 netto jak na torun miazga
    Mora

03.12.2017 07:32

Byles na rekrutacji, a czy pracujesz? Swoją opinię o pracy, atmosferze i warunkach pracy i zatrudnienia wysuwasz tylko na podstawie dwóch etapów rozmowy rekrutacyjnej? No to moje gratulacje za obiektywne opinie na temat pracy w Pikseo.
    Czytelnik

12.12.2017 08:26

Mora - widać w wTwoich komentarzach że masz problem ze sobą. Z takim nastawieniem do życia nie powinnaś nigdzie pracować bo tylko na minus wszystko. Załóż firmę, i zaproś nas na rekrutację, do pracy i my ocenimy Twoje podejście i warunki do pracy. Pewnie Ci żal tył... ściska że nie dałeś/aś sobie rady. Niech moc będzie z Tobą :)
    Hala

06.12.2017 22:39

A jak z zarobkami w działach technicznych/realizacji ? Wyższe/niższe, niż w handlowym? Są jakieś premie? Pracowałam już w 2 firmach z tej branży i najczęściej dynamiczny rozwój działów handlowych odbywał się kosztem działów technicznych (duża liczba klientów przypadająca na 1 pracownika realizacji (szczególnie ostatnio przy niskim bezrobociu), duża presja czasu, przepracowanie itp.)
    meg

27.11.2017 11:44

Siemka, chcę aplikować do tej firmy. Bodajże na asystenta klienta, proponują po okresie próbnym umowę o pracę, dodatkowo stawka netto wychodzi dość spora ( wiem, że wszędzie trzeba pracować ) jednak proszę Was o informację, czy ta praca to nie czasem typowa słuchawka w dziale marketingu ? czy kierownictwo chętnie służy pomocą? jak długo trwają szkolenia ?

28.11.2017 09:58

Cześć, stanowisko na które chcesz aplikować to faktycznie stanowisko handlowca, ale u nas to nie jest typowe call center, oczywiście dzwonimy i sprzedajemy, ale przede wszystkim dzwonisz gdzie chcesz, sama generujesz sobie baze na podstawie branż które Cie interesują, nie sprzedajesz też gotowego produktu, tylko dla każdego klienta przygotowujesz indywidualną strategię martketingową, klienci są mega zainteresowani bo pozyskują przez to klientów, więc to nie jest setny raz przedzwoniona baza telecomu czy cokolwiek, u nas w Toruniu jest już ok 20 osób, ale jest spoko, miła atmosferta super biuro, dzwonimy bardzo mało jakby porównac, pracowałam w innych cc i była masakra. U nas jest bardzo na plus.
    Byłem na rozmowie

24.11.2017 09:35

W dniu wczorajszym byłem na pierwszym etapie rekrutacji. Na rozmowie otrzymałem wszystkie konieczne informacje oraz mogłem zobaczyć miejsce pracy. Nic strasznego, każdy ma swoje stanowisko, każdy pracuje na siebie i co było widać młoda zgrana ekipa ponieważ chyba trafiłem na przerwę. Licze, że trafię na drugi etap ponieważ 2500 zł podstawy na rękę i do tego prowizja, oczywiście od przedaży i będzie trzeba sprzedawać bo to dział handlowy, to co chcą tam robić osoby które się dziwią że trzeba sprzedawać. Może ktoś daje taką pracę, gdzie nic się nie robi a tyle płatą i jak ciebie nie ma w pracy i nie masz sprzedazy to też płacą - chętnie pójdę i tam na rekrutację :)

Zostaw merytoryczną opinię o Pikseo Rafał Łapka Sp. K.