Pikseo Sp. z o.o. sp.k.

3.1Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Pikseo Sp. z o.o. sp.k.

kcinwocarp

Gdybyś sprzedawał(a) to byś zarabiał(a) :D Niejeden z handlowców ma wypłaty rzędu 4k+, wystarczy się chociaż trochę postarać.

godo

Wow, ktoś usnął moją opinię - dlaczego? bo poza plusami pracy w handlowym było też o minusach?

shigella2

Ja pracuję od lipca jako copywriter. Nie narzekam, nigdy nie miałam problemu z kontaktem, wypłaty realizowane na czas i nie rozumiem negatywnych komentarzy. Zazwyczaj się nie wypowiadam, na takich stronach, ale muszę napisać, że jeżeli komuś zależy i się stara, to sobie poradzi i może sobie zarobić. Pozdrawiam.

Babcia

Lepszy rydz niż nic a praca spoko - mi się bardzo podoba. Nie rozumiem jak tak w kółko można narzekać. Praca fajna i spokojna nikt nie goni nie krzyczy. A że 1400 zł na rękę i umowa zlecenie? No cóż od czegoś trzeba zacząć. Nie od razu Kraków zbudowano. Pozdrawiam

Opiekun klienta
Przebieg rekrutacji

Z racji pandemii oczywiste zachowanie dystansu i dezynfekcja. Pan rekruter bardzo sztywny niezbyt sympatyczny. Pytania bezsensowne ale dość łatwe. Pan zachowuje się także jakby pierwszy raz na oczy widział cv i w ogóle nie zapoznał się z jakim kandydatem rozmawia. Wreszcie obietnica tego że do końca dnia uzyskam informacje zwrotną niezależnie od wyniku rozmowy. Informacji takiej oczywiście nie otrzymałem, może i dobrze bo firma która nie szanuje kandydatów nie szanuje też pewnie pracowników. PS nie wiem czemu muszę pisać te opinie 2 raz bo została usunięta. Widocznie marketing internetowy w wykonaniu tej firmy działa również tutaj.

Pytania

O doświadczeniex dyspozycyjność, jakie argumenty użyłbym gdyby coś sprzedać, reszta jakieś bzdury.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Semita

1400 to podstawa dla COPYWRITERA bez żadnego doświadczenia, dochodzą premie :)

Zastanawiam się

Opinii to tu widzę cała masa, szkoda, że więcej internetowego, "odważnego" hejtu i sztucznych, wydumanych wypowiedzi... Niech ktoś z obecnych/byłych pracowników (copywriterów, technicznych) powie mi szczerze jak wyglądają fakty i czy są zgodne/aktualne z tym co można znaleźć na goworku/sieci, mianowicie: -wynagrodzenie, 800-1000-1200-1400zl stałej + premie (jakie są mniej więcej kwoty premi?) + uznaniowe nagrody? -praca wymagająca/niewymagająca doświadczenia, prosta/trudna, przy komputerze? -dobra atmosfera, fajni i młodzi ludzie? -ludzkie podejście do pracownika, kierownictwo chłodne, jasne, przestrzegane warunki współpracy (praca bez umowy?) -stłoczenie działu na małej przestrzeni? -ciężki dojazd? -jak to jest z tym dniem próbnym? -jak wygląda kwestia ewentualnych nadgodzin? Z góry dzięki za czas poświęcony na normalne odpowiedzi. Pozdrawiam.

Somebody
@Zastanawiam się

Dziwne pytania zadajesz, wszystko zależy od stanowiska. Jeśli chodzi o pensje to nie spodziewaj się więcej niż 1400 na umowie zlecenie. W sumie czego się spodziewać po formie która jest na takim wygnajewie, widocznie na wszystkim tną koszta, łącznie z kosztami pracowników.

Zadowolony

Fajnie się pracowało, ciężko się wgryźć w firmę i ludzi podczas miesięcznego wakacyjnego stażu ale i tak miło będę wspominał. Polecam szczególnie osobom szukającym czegoś na dłużej, inaczej ciężko się wykazać i wypracować premie, aa i wielki plus za uczciwe i ludzkie podejście! Pozdrawiam :)

Ktoś tam

Ponoć każą pracować! :D No ale tak poważnie, o jaki dział pytasz?

mateo

Śmiać mi się chce jak to czytam. Mi na dniu próbnym koordynator działu przekazał tylko suche informacje, potem go większość czasu nie było. Poza tym pracownicy z biura wszyscy słuchawki w uszach i do kogo tu się odezwać? W centrum miasta jest o wiele więcej firm, które pomagają zdobyć doświadczenie i więcej płacą. Pozdro

Semita

bądźcie poważni :) jeżeli macie problem z zainwestowaniem 1 dnia (mówimy tutaj pewnie o osobach bez żadnego doświadczenia) to nie mam pytań... takie to młode pokolenie jest... niech zgadne wszyscy pewnie koło rocznika 95 jestescie? w dziale technicznym zaproponowali mi 1400+ premie, spokojnie 2000 okazało się że można wycisnąć. Wyzysk? Nawet na dniu testowym, kierownicy inwestują mnóstwo czasu więc to jest jedynie strata dla firmy nie żaden zysk, ale to w głowie trzeba mieć cokolwiek żeby to zrozumieć, a jeśli ktoś bez doświadczenia tak przeżywa dzień próbny to pokazuje podejście btw. w dziale technicznym w ogóle nie ma rotacji i pracuje ponad 50 osób... faktycznie mało

Somebody
@Semita

Ludzie szanujcie się, w dziale technicznym 1400 serio? Czyli panie na kasach mają większą wiedzę techniczną od Ciebie skoro zarabiają więcej łącznie z tą Twoja 'premią' . Widać jaka firma taka płaca :)

coworker

@rozczarowana skoro sądzisz, że firma może istnieć na zasadzie "szukają jeleni na jeden dzień", to nie dziw się, że do Ciebie nie oddzwonili :) przed budynkiem są flagi, na drzwiach logo itd... ale rozumiem rozgoryczenie skoro Ciebie nie zatrudnili... ja pracuje i jestem zadowolony, najłatwiej mieć pretensje o wszystko, a samemu nie reprezentować nic...

coworker

@rozczarowana
@coworker

No tak najlepiej jest wychwalać zza biurka kierownika :) ciekawe ile macie premii za to :D a jeżeli ktoś chce pracować za darmo to śmiało, każda inna firma płaci minimum połowę stawki za dzień próbny a w tej firmie jest jawny wyzysk...

rozczarowana

Mam podobną opinię jak @zima. Zgłosiłam się na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy, ponieważ ogłoszenie było bardzo obiecujące. Rozmowa poszła szybko i zaprosili mnie od razu na dzień próbny. Tam miałam do wykonania dwa zadania po czym znowu rozmowa. Mieli się odezwać następnego dnia. Niestety telefon milczał, a Pan zapewniał mnie że odezwą się nawet jeśli odpowiedź będzie negatywna. To świadczy o zerowym poziomie jakiegokolwiek PROFESJONALIZMU. Zrobiłam co miałam zrobić i tyle i nara. Zero odzewu. Zapewne szukają takich jeleni na jeden dzień. Minus wielki za dojazd i słabe oznakowanie budynku. Lipa. Kasa też bez szału. Nie polecam. Jest wiele ciekawszych miejsc w Bydgoszczy z takim samym stanowiskiem, i lepszymi zarobkami.

T

Wypłata zazwyczaj jest między 6 - 10 dniem każdego miesiąca ;)

handlowiecwannabe

Szukają szukają, byłem dziś na rekrutacji. 5 zaczynam szkolenie zapowiada się ciekawe.

Zadowolony klient

Wysoki poziom usług i profesjonalne podejście. Oby tak dalej!

Tomasz

Fajna firma, wypłaty w terminie, dobra atmosfera w biurze. Polecam.

mała90

rekrutują na stanowisko copywritera, ktoś może powiedzeć coś więcej o warunkach na tym stanowisko? umowa o pracę?, zarobki? itp?

Jola

Odnośnie działu technicznego - pieniądze spoko, 1400 + premie na rękę, dobra atmosfera, praca prosta ale czasami nużąca, głównym minusem jest 'stłoczenie' działu na małej przestrzeni.

Seba

Lokalizację każdy może sobie sprawdzić sam. Dojechać można bezpośrednio pod i z biura linią 76, ewentualnie (z 10 minutowym spacerem) tramwajem 6. Są jeszcze autobusy podmiejskie do Solca i z Solca (które też zatrzymują się pod biurowcem), ale nimi nie jeździłem a więc ciężko się wypowiadać. Ogólnie tragedii nie ma ale mogło być lepiej.

Zostaw merytoryczną opinię o Pikseo Sp. z o.o. sp.k. - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Pikseo Sp. z o.o. sp.k.?

Zobacz opinie na temat firmy Pikseo Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 73.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Pikseo Sp. z o.o. sp.k.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 35, z czego 24 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Pikseo Sp. z o.o. sp.k.?

Kandydaci do pracy w Pikseo Sp. z o.o. sp.k. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii