Auto-Gazda Group

Pszczyna - Gazda Michał P.H.U. Auto-Gazda

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Auto-Gazda Group

Opinie o Auto-Gazda Group Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Auto-Gazda Group!

Renata, Sylwester Czarny

14.01.2021 13:23

(...) zakup samochodu to niecodzienna przyjemność, której często towarzyszą emocje i stres. Jednak nie tym razem!!! Stało się tak za sprawą doradcy handlowego P. Łukasza Gruszka z salonu Auto -Gazda w Bielsku - Białej. Cechujący doradcę spokój, rzeczowość, ogromna wiedza, cierpliwość, życzliwość, kultura osobista i umiejętność przekonywania niech posłużą za najwyższą notę, którą stawiam z całym przekonaniem i satysfakcją. P. Łukasz Gruszka to profesjonalista w każdym calu, znakomity handlowiec, przeprowadził nas bezproblemowo przez często zawiłe formalności, czyniąc nas niezwykle zadowolonym klientem. Świetny kontakt na każdym etapie zakupu samochodu - mieliśmy dużo pytań i tyle samo wyczerpujących odpowiedzi. Pomoc nieoceniona i godna wszelkiego polecenia.
    Opok Damian

31.03.2020 21:25

Ta opinia bedzie inna niz wszystkie. Niedawno przejezdzajac przez Bielsko B. w kierunku Katowic na wysokosci salonu Seata zepsul mi sie samochod innej marki. Podejrzewajac, ze sprawa dotyczy akumulatora udalem sie z prosba do salonu, czy ktos moglyby pomoc zlaczami. Mila Pani na recepcji poprosila pana z dzialu serwisu o pomoc. Okazalo sie, ze padl nieakumulator ale inna czesc, co nie zmienia faktu, ze pracownicy salonu okazali mi wielkie wsparcie i udowodnili, ze sa nie tylko do uslug uzytkownikow seata ale po prostu zyczliwymi i dobrymi ludzmi. Wielkie dzieki!!!
    Fieldorf

31.03.2020 21:20

Serwis jak również dział handlowy na bardzo wysokim poziomie. W żadnym salonie samochodowym nie zostałam tak " dopieszczona" jak w salonie Seat Auto-Gazda. Na każdym etapie doradcy pomagali oraz doradzali. Naprawdę świetny salon, w którym pracują ludzie z pasją. Polecam!!!
    Marek P.

31.03.2020 21:09

Jestem mile zaskoczony. Zaczynając od pierwszej wizyty, jazdach testowych, załatwieniu formalności z zewnętrznym leasingiem, na obsłudze gwarancyjnej kończąc

P

10.10.2025 12:23

Nie byłam jeszcze w salonie VW Auto-Gazda w Bielsku-Białej, ale o Arturze słyszałam tyle dobrego, że mam wrażenie, jakby już mi sprzedał samochód… przez telepatię 😄 Człowiek z pasją, wiedzą i uśmiechem – takich doradców powinno się klonować!

Gregory

04.08.2025 22:21

W sobotę odebrałem mojego Golfa R, jestem bardzo zadowolony mila obsługa przez p.Beatę Drobek.Polecam ten salon z , którym jest bardzo dobry kontakt.Szybka pomoc i załatwienie wszelkiego rodzaju spraw związanym z zakupem auta.Przy odbiorze auta wytłumaczono mi wszystkie funkcje dotyczące korzystania z funkcji multimedialnych , gdzie na początku sprawił by mi mały kłopot.Daje 5 ponieważ jestem zadowolony w 100% z zakupu auta, oraz obsługi Vw auto gazda.

Antoni

15.01.2025 22:03

Dzisiaj odebrałam samochód z salonu Auto Gazda. Jestem pod wrażeniem jak zostałem obsłużony przez p.Michała Stasicę. Przed zakupem przedstawił mi bardzo dobrą ofertę i starał się cierpliwie spełniać moje oczekiwania. Podczas wydania samochodu poświęcił bardzo dużo czasu aby mi wytłumaczyć jak wszystkie niuanse związane z obsługą samochodu. Bylem po wrażeniem. Dlatego bardzo dziękuję i polecam ten salon. .
    Patryk

07.01.2025 10:14

Serwis Citroena w Bielsku , Citroen C4 Cactus wada fabryczna paska rozrządu , okazało się ,że w 2022 gdy przyjechałem do serwisu usunąć szkodę z parkingu będąc na dzień dzisiejszy pewny , że prosiłem aby w czasie usunięcia szkody również powymieniano mi oleje itd okazało się , że nie zostało to zrobione ,a dowiedziałem się o tym 3 lata pózniej bo teraz za brak pieczątki muszę zapłacic za wymiana paska w samochodzie który uwaga ma przejechane 38tyś. Przemiły młody człowiek z serwisu gdy tam bylem wyliczył mi wymianę tego paska na 3300zl , ale mówił że tak jak to jest to jeszcze jakiś rabat do tego będzie ze jakoś to dzwigniemy bo to w sumie słabo wyszło , dzisiaj oddałem samochód do naprawy umówiony na godzinę 9 czekałem około 20minut aż ktoś do mnie podejdzie inny już pan podjął temat okazuje się ze wymiana tego paska z rabatem kosztować mnie będzie jednak 3700zl hahaha ,a żeby było śmieszne muszę dopłacić 150zł za dobę za samochód zastępczy czyli 300zł . Polecam wszystkim zakupy w salonach Auto Gazda , niezapomniane wrażenia .

Patryk

08.01.2025 11:36

Samochód odebrałem , Pracownik serwisu z którym sprawe załatwiałem na samym początku dał rady załatwić rabat jednak z wymiana paska i oleju kwota była niższa w granicy 3tyś , chociaż tyle i również dostałem rabat na samochód zastępczy , z braku pieczątki który jest jedynym powodem całej tej sytuacji wyszło jak wyszło.
    Aleksandra

06.07.2024 14:29

W Auto Gazda kupiłam używaną Toyotę Aygo Na pewno nie dokonała bym tego zakupu gdyby nie pan Krzysztof Kurasz. Jest profesjonalistą i świetnym sprzedawcą . Cierpliwy bardzo i pełny szacunku dla klienta. Doskonale tłumaczy zasadę działania samochodu nawet bardzo wymagającym osobom Bardzo polecam pomoc Pana Krzysztofa dla wszystkich poszukujących używanego samochodu
    Adam Dudzik

02.01.2024 23:53

Chciałbym napisać jakiś pozytyw. I w sumie są dwa. Tym razem laweta z inicjatywy Auto-Gazda i samochód zastępczy od nich. Szkoda likwidowana w ramach OC sprawcy od 13 listopada. Terminy i to że nie wszystko idzie jak po maśle rozumiem, to że TU staje okoniem - rozumiem. Ale tego że 21.12 o 12 zostaje mi wydany samochód po naprawie, przejeżdżam nim 8km i zostawiam na parkingu firmowym, następnie po skończeniu pracy wsiadam do niego i nie mogę jechać bo nie ma płynu chłodniczego nie rozumiem. Tego że kamera cofania i czujniki cofania nie działają też nie rozumiem. Z góry zaznaczam że mam świadomość tego w jakim kraju żyję ale nie jestem cwaniaczkiem chcącym coś wyłudzić. Do kolizji działały. W odebranym po naprawie samochodzie nie działają. NIKT się tym autem testowo nawet nie przejechał? W dodatku opinie pracowników o warsztacie w Pszczynie: "to nie pierwszy raz taka sytuacja że auto od nich zaraz wraca na serwis". No to skoro nie pierwszy to może czas coś poprawić? Ciekaw jestem co będzie dalej.
    Szybki 1982

08.08.2023 12:27

Witam mam pytanie czy przyjmują państwo na praktyki mam siostrzeńca który poszukuje pracodawcy żeby mógł kontynuować naukę proszę o kontakty 513938955
    Grzegorz Nachyła

09.06.2023 19:40

Dzien dobry Zaczne od podstaw. Kiedy wszedlem do salonu Mazdy Auto-Gazda Group w Bielsku-Białej, powitano mnie tak jakbym był najważniejszym klientem. Przede wszystkim na każdym etapie kontaktu wszyscy sie przedstawiali, wykazywali zainteresowanie moim problemem i co najważniejsze usmiechali się. To sprawiło, że w salonie Mazdy poczułem się jak w gronie przyjacioł. Nastepnie trafiłem do Pana Pawła Smolenia. Cokolwiek nie napisze o poziomie kultury osobistej, profesjonalizmie i niesamowitej kompetencji Pana Pawła, i tak nie odda w stu prcentach tego na co Pan Paweł zasługuje. Żadko dzisiaj można spotkać ludzi wzbudzajacych tak ogromne zaufanie. Niesamowita otwartosc w kontaktach spowodowała, że czułem się jakbym kupował samochód od najlepszego przyjaciela. Pelny wgląd w dokumentacje serwisowa, doskonały kontakt, cierpliwość, zaangazowanie w najdrobniejszy szczegol o ktory pytałem i co najważniejsze dotrzymywanie slowa to cechy, którymi Pan Paweł Smoleń sprawił, że zakup mojego wymarzonego samochodu był jak kupowanie codziennych, porannych, chrupiacych bułeczek. Bez stresu, bez kompleksów, bez obaw o źle ulokowane pieniądze. Dziękuję na pierwszym miejscu Panu Pawłowi, za pomoc, opiekę i bardzo kompleksowe podejście do mojego zakupu. Dziekuje za nawiazanie relacji bez barier. Sprzedawca to nie tylko fachowiec, sprzedawca to przede wszystkim człowiek. Pan Paweł Smoleń to doskonały przykład takiego właśnie zestawienia. Dziękuję również serwisowi Mazda Gazda-Auto Group w Bielsku-Białej za doskonałe przygotowanie mojej Mazdy do podróżowania. Dziękuję również Pani Ani Mańdok za przedstawienie oferty ubezpieczenia. Pozdrawiam całą ekipe Mazda Auto-Gazda Group w Bielsku-Białej. Jestem szcześliwy, że mogłem kupić samochód właśnie od Was. Pozdrawiam
    MGMT Ivy

04.05.2023 20:41

Wspaniała i profesjonalna obsługa przez Pana Adama Zdunka. Z pewnością wrócimy wkrótce po kolejne auto :)
    Danuta Kwiatkowska

12.09.2022 15:28

Dodaję bardzo pozytywna opinie kierownikowi salonu Auto-Gazda w Bielsku-Białej Panu Jarosławowi Dyczek. Sprostał moim oczekiwaniom. Wysłuchał mnie do końca, nie targował się jak na targu , był bardzo życzliwy. Myślę, że to odpowiednia osoba, na odpowiednim stanowisku. Bardzo polecam ten salon.
    Michał W.

17.08.2022 13:56

Zakup nowego VW Tiguana, począwszy od pierwszej wizyty w salonie VW w Bielsku-Białej przy ul. Krakowskiej 27 aż po odbiór samochodu, odbył się w przyjacielskiej atmosferze. To zasługa pana Łukasza Gruszki, który zawsze miał dla mnie czas, służył fachową radą, objaśniał i tłumaczył. Dzięki jego pomocy i zaangażowaniu jestem bardzo zadowolony z zakupu.

30.07.2022 01:36

Jaka atmosfera panuje w Pszczynie?
    HANKA

31.05.2022 13:07

Dziękujemy Panu Michałowi Tworek za miłą , fachową obsługę i pomoc w szybkim zakupie samochodu. Polecamy .
    Riposta

28.12.2021 23:24

Tam nawet podobno pierogi giną
    Krzysztof Rutkowski

21.01.2022 22:06

Jadę
    Riposta

28.12.2021 23:27

Tak zwolnili a po za tym jedna Mała rzecz ile aut jest sprzedawanych Uszkodzonych o których wie pan mecenas (usunięte przez administratora).!!!

06.01.2022 21:13

Niestety firma nie zawsze informuje klienta o szkodach na nowym samochodzie. Żeby klient sprawdził stan techniczny samochodu musiałby przyjechać np. z czujnikiem lakieru - i w sumie dobrze, że klienci nie przyjeżdżają z takim sprzętem bo firma miałaby sporo rezygnacji.
    Zbigniew Kolonko

05.08.2021 09:18

Chciałem podziękować Pani Beacie Drobek za życzliwe, miłe i profesjonalne przeprowadzenie przez proces jakim jest zakup nowego samochodu do tzw produkcji. Odwiedziłem wcześniej kilka innych salonów samochodowych, nie tylko marki volkswagen - ale to właśnie profesjonalne podejście do sprawy Pani Beaty przesądziło ostatecznie o decyzji, że to będzie VW T-roc, i zostanie zakupiony w tym salonie. Życzę wszystkim dilerom takich pracowników.
    xxxxxxx...porz..

23.01.2021 16:33

JAkie są warunki finansowe? Podobno zwolnili cała załogę czy to fakty?
    qwerty

19.02.2021 13:32

Zwolnili całą załogę salonu DS i kilka osób z serwisu :)
    xxxxx...../porzadki

22.01.2021 21:50

Dzień dobry, jak wygląda sytuacja w Auto Gazda teraz? Jakie warunki finasowe, warto się zatrudniać? xd Podobno zwolnili cała brygade czy to fakty?;/
    Renata, Sylwester Czarny

14.01.2021 12:42

(...) zakup samochodu to niecodzienna przyjemność, której często towarzyszą emocje i stres. Jednak nie tym razem!!! Stało się tak za sprawą doradcy handlowego P. Łukasza Gruszka. Cechujący doradcę spokój, rzeczowość, ogromna wiedza, cierpliwość, życzliwość, kultura osobista i umiejętność przekonywania niech posłużą za najwyższą notę, którą stawiam z całym przekonaniem i satysfakcją. P. Łukasz Gruszka to profesjonalista w każdym calu, znakomity handlowiec, przeprowadził nas bezproblemowo przez, często zawiłe formalności czyniąc nas niezwykle zadowolonym klientem. Świetny kontakt na każdym etapie zakupu samochodu - mieliśmy dużo pytań i tyle samo wyczerpujących odpowiedzi. Pomoc nieoceniona i godna wszelkiego polecenia. Renata, Sylwester Czarny
    Ewa i Zbigniew z Krakowa

20.07.2020 22:00

Serdecznie chcemy podziękować Panu Jarosławowi Dyczek doradcy handlowemu z salonu Auto - Gazda w Bielsku-Białej, który okazał się profesjonalistą w swej dziedzinie i pomógł nam w zakupie wymarzonego Volkswagena. Pan Jarosław prezentuje przede wszystkim wysoki poziom kultury osobistej, aż miło z takim człowiekiem prowadzić dialog, jest osobą słowną i merytorycznie przygotowaną do swej pracy. Panie Jarosławie,dziękujemy za życzliwość, cierpliwość i wszelkie porady przed podjęciem ostatecznej decyzji przed zakupem samochodu,który odebraliśmy 16 lipca 2020 roku. Przełożonym Pana Jarosława GRATULUJEMY takiego pracownika i życzymy więcej takich ludzi w całym Zespole - a zapewne już tacy są:)!!! Wszystkim Państwu, którzy szukają swojego Volkswagena,szczerze polecamy Salon Auto-Gazda w Bielsku-Białej, a przede wszystkim doradcę handlowego Pana Jarosława Dyczek:):):)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Auto-Gazda Group?

Kontakt - Auto-Gazda Group

Bielska 31D 43-200 Bielsko-Biała

Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów
    Taboret :-)

28.05.2020 19:22

Jazda, jazda, jazdaaa auto gazda. Nie polecam. Miałem okazje krótko popracować w Citroenie w Katowicach. Jeden wielki bajzel. Umysłowi nie szanują fizycznych, każdy patrzy wyłącznie na siebie i swoje interesy, kierownictwo...hehe STATYŚCI, wszystko wiecznie na wariackich papierach, samochody szykowane na godzine przed wydaniem i wieczne pretensje do wszystkich o wszystko. O Panu dyrektorze B. nawet mówić się nie chce. Kadra kierownicza wzięła się za czystki w niższych szczeblach, a tak naprawdę to oni są tam najmniej potrzebni, bo winni są całemu temu bałaganowi. Chociaż dział handlowy citroena to też ludzie którzy wyżej (usunięte przez administratora) Dobrze wspominać będę tylko załogę DS'a, dział obsługi klienta serwisu(poza pseudo kierownikiem), mechaników i likwidacje szkód. Mógłbym pisać i pisać, a to tylko kilka tygodni było. Podpisałem się tak, aby każdy wiedział kto to pisze, bo napisałem samą prawdę, więc to nic złego. Jazda jazda jazda, auto gazda
    Abdul wisi Mu Lacha

29.05.2020 21:45

Taboretem do musiał dobrze zarobić jak nie ma pojęcia gdzie pracował :)
    Taboret

01.06.2020 10:39

Bardzo dobrze wiem, gdzie pracowałem i kogo opisałem. Jak jeden z drugim masz problemy z czytaniem, to już nie moja bajka.
    Handlowy

28.05.2020 02:44

A ja Wam mówię że to klątwa bielskiego seata jest. Każdy dealer co się za to chwycił poległ-jeden to nawet dosłownie... A lokalizacja idealna była co pokazała Toyota. Nie wiem jak teraz jest w AG ale inni dealerzy już sprzedają w miarę normalnie. Z resztą serwis u nas pracował jak by nic się nie działo. Mimo wszystko po zmianie pracy okazało się że po AG potrafię obsłużyć kilka stanowisk gdzie indziej-i za to doświadczenie mogę być wdzięczny. Szef nie uznaje porażki ale myślę że 5 lat współpracy z dyrektorem to i tak cud że ta firma jeszcze istnieje. Powodzenia całej ekipie- jesteście świetni i wszędzie sobie poradzicie!
    Qwerty

25.05.2020 22:12

A ja na ten temat postaram wypowiedzieć się bardzo kulturalnie. Jeśli chodzi o klimat - ludzie z najwyższej półki. I zawodowo i prywatnie. Zawsze znajdziesz ciepło i pomoc wśród ludzi z którymi pracujesz na codzień. (usunięte przez administratora) Jako osoba która pracuje w Auto-Gaździe mogę otwarcie powiedzieć, ze więcej zarobisz na kasie w Biedronce niż za podstawę + premie od szefa. Oczywiście uprzedzam komentarze typu „nikt Ci tam nie każe pracować”. Owszem, nie każe. Ale jeśli ktoś chce nabyć doświadczenia w branży a teraz ciężko o jakąkolwiek prace w branży trzyma się wszystkiego. Mój błąd, ze nie zwolniłem się wcześniej. Teraz w czasach koronawirusa wiele osób poleciało, z dnia na dzień. Przykre to jest, ze szef nie miał na uwadze tego, jak ludzie się dla niego starali. Zwolnili ludzi z wieloletnim stażem, współczuje w jakim stresie musieli spedzic ostatnie dwa miesiące. Nie tak traktuje się pracowników którzy z sercem podchodzą do pracy. Każdy dealer samochodowy w tym czasie przechodzi kryzys, ale wydaje mi się, ze AG już jest na dnie. W tak ciężkich czasach, szef powinien wspierać pracownika jeśli widzi, ze ten się stara. (usunięte przez administratora)Jest źle, a będzie jeszcze gorzej, przykre.
    Zdziwiona ????

14.05.2020 19:17

Proszę doradzić mi jak wyżyć za 2000 PLN wypłaty. Tylko tyle znalazłam na koncie. Ze względu na wirus tysiąc mniej. Właściwie to w każdym miesiącu inaczej. To sto to pięćdziesiąt mniej. Nie wiem dlaczego? Jestem żoną pracownika. To ja prowadzę domową księgowość. To ja boję się jak z tego przychodu opłace rachunki (1600). To nagroda za 40 lat ciężkiej, sumiennej pracy w zawodzie. Prezesie obiecał Pan. Jak mąż zostanie z Wami to nie będzie narzekał. Na to co się dzieje jest pewne staropolskie przysłowie. Coś o radości i głupocie.
    Ziom

18.05.2020 08:54

A tam auta się nie czepiajcie. Jest prezesem, kupił bo ma taką możliwość. Każdy by takie chciał :) A kasa na koncie u pracownika jest wyznacznikiem stanu firmy. Oczywiście można powiedzieć że mniej pracy to mniejsza kasa jest ale skoro pracy jest mniej to firma się zwija a nie rozwija. Cała branża dealerów ma kłopoty ale mam wrażenie że AG to kolos na glinianych nogach. Ta firma już od pół roku jest po tyle za innymi. I to daleko.
    Kick

18.05.2020 11:46

2000zł na rękę? Buchcha :) To Was w tym miesiącu wynagrodzili :) I jak zawsze choćby w przyszłym miesiącu wypłata była normalna-w co wątpie to straty za ten miesiąc już nigdy nie zobaczycie na koncie :) Zostało w kieszeni...wiecie czyjej:)) To już lepiej się na bezrobocie zapisać: dostaniecie 1300 do ręki+1500 dodatku za utratę pracy przez wirusa- i to gwarantowane przez 3 miesiące :) I nikt wypłaty nie okroi ;))))
    FlexBass

10.05.2020 18:40

Nie polecam, brak jakiejkolwiek organizacji w strukturach, każdy sobie rzepke skrobie.
    Mike

10.05.2020 19:51

Kiedyś byłem świadkiem jak na salonie dwóch handlowców sprzeczało się między sobą w mojej obecności który mnie obsłuży... żenujące to było !!! Generalnie uważam to miejsce za bardzo stresogenne widząc jak pracownicy obsługują klientów. Tego samego dnia widziałem jak jakaś pani głośno krzyczała na kogoś i trzaskała drzwiami, nie pozwalając chyba komuś nic powiedzieć bo tylko ja było słychać. Byłem dwa razy i nic nie kupiłem, wiedziałem że skaczą tylko po to żeby sprzedac mi auto... jakiekolwiek. Tylko jakiś Pan na sklepie z częściami robiąc mi ofertę na koła zimowe był spokojny i bez parcia zrobił przystępną ofertę. Nie kupiłem ale tylko przez nie smak jaki widziałem i te kłótnie na górze. Jeżeli to był przypadek to dziwne a jeżeli nie tylko normą to współczuję... Ja bym to zgłosił prezesowi, może on nie dopuszcza do takich sytuacji.!??!

11.05.2020 17:57

Auto Gazda ma wiele salonów i marek. Który to salon? Kiedy to było?
    c

02.04.2020 15:55

Ale rozwiązanie jest na wyciągniecie ręki : jak się ktoś czuje na siłach - niech zaklada Firmę . Przecież każdy ma wybór - pracować u kogoś lub u Siebie . To nie jest niewolnictwo , nikt nie przykuwa człowieka do wiosła na galerze . Wolny kraj , można w każdej wyjść , trzasnąć drzwiami i pójść własną drogą . (usunięte przez administratora)
    D

02.04.2020 12:57

Ludzie , zastanówcie się co robicie ! Hejtujecie własne miejsce pracy . Nie widzicie , że się wszystko wali dookoła !
    A

02.04.2020 15:52

Kompletnie nie rozumiem skąd się biorą tacy ludzie i takie opinie i to w takim czasie jaki jest dzisiaj ... Pracuje w firmie już dobrych parę lat - raz jest lepiej raz gorzej (jak w każdej firmie) ale uważam że ani Szef ani Szefowa nie zasługują na tak ohydne opinie. Ludzie ogarnijcie się !!!! Powinniśmy sie cieszyć że w ogóle mamy robotę bo nie wiadomo co będzie jutro....
    BYŁY PRACOWNIK

02.04.2020 13:24

WSZYSTKIE OPISANE NEGATYWNE RZECZY TO PRAWDA! MOŻNA PODAWAĆ WIELE PRZYKŁADÓW JEŻELI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY. NAWIĄZUJĄC DO WCZEŚNIEJSZYCH WIADOMOŚCI TO SPECJALISTÓW TAM NIE MA JUŻ OD 2 LAT. TERAZ JEDYNIE HOSTESSY, KTÓRE NIE MAJA POJĘCIA O NICZYM. (usunięte przez administratora)TAK NIESTETY WYGLĄDA PRACA U FIRMIE AUTO-GAZDA. LEPIEJ SIEDZIEĆ W DOMU BO TAM ŻENADA!
    olek

31.03.2020 23:58

W nagłówku strony jest taki fajny filmik-polecam. Pracownik to czyjeś życie-może warto o tym czasem pomyśleć bo los bywa mściwy ale zawsze sprawiedliwy! Jesteście odpowiedzialni za ludzi którzy wam ufają więc rozmawiajcie z pracownikami bo knucie za plecami to najgorsze co na teraz może być. Pomyślcie że komuś się dziecko rodzi, ktoś ma chorych rodziców, komuś na święta nie starczy po zapłaceniu rachunków!(usunięte przez administratora). Jak można ratować firmę pozbywając się źródła dochodu jakim jest pracownik? W tym jest tyle logiki co w teoretycznej pomocy państwa-niby dadzą tylko ze świecą szukać tego co dostanie.

31.03.2020 04:21

31.03.2020 10:53

Szanowny Panie " Pracowniku ", ludzie honorowi stają do polemiki z otwartą przyłbicą . Kwestionuje Pan kwalifikacje , zarzuca niekompetencje, a nawet czyny karalne. Łatwo się kogoś opluwa będąc anonimowym . Przykro mi, że w tak lekceważącej formie próbuje Pan podważyć wysiłek ludzi, którzy oddają serce na rzecz klienta i Firmy AG. Jeżeli ma Pan odwagę zmierzyć się z rzeczywistością, zachęcam do podpisania się swoimi danym osobowymi. Wtedy dokonamy konfrontacji faktów, zakładam, że na drodze sądowej z mojego powództwa o zniesławienie. Rozumiem Pana motywy. Najtrudniej pogodzić się z własnymi słabościami czy zawiedzionymi ambicjami. Tak już jest na tym świecie, że tylko pracą można coś osiągnąć. Pragnę Pana zapewnić, że właśnie w AG etos pracy stanowi wartość samą w sobie i ludzi którzy to robią darzy się szacunkiem. Z poważaniem Piotr Boroń
    gines

31.03.2020 23:39

(usunięte przez administratora)-w pyskówki się Pan wdaje a w niedługiej przyszłości może już nie być tematu jak postój się do pół roku przeciągnie. Krytyka może i nie na miejscu w całej tej sytuacji ale trafiona! Ta firma istnieje i funkcjonuje tylko dzięki Prezesowi-cała reszta jest otoczką łącznie z Panem. Dziwi się Pan że ludzie się stawiają? Przecież za pensję 1 dyrektora można kilka miejsc pracy miesięcznie uratować! I myślę że to kadra kierownicza powinna się obawiać bo jak szef będzie miał wybór Dyrektor czy pracownik-to wybierze pracownika(w liczbie kilku za 1 dyrektora). A wie Pan czemu? Bo Dyrektorem może zostać każdy((usunięte przez administratora) a pracować nie każdy potrafi...
    TerazJa

31.03.2020 22:05

Wielki PLUS! Współpraca z firmą już od kilku lat układa się bardzo dobrze. Polecam ,polecam!
    Korpo

31.03.2020 21:58

Zdecydowanie wolę formę pracy w Auto Gazda niż pracę w korpo, z której tutaj przyszedłem. Jasne wszędzie są plusy i minusy chodzi o to aby znaleźć złoty środek. Nie pracuje tutaj zbyt długo.
    Ania R

31.03.2020 21:35

Ja w odróżnieniu od innych zawsze potrafię się dogadać z szefem :)

27.11.2019 13:08

xxx

31.03.2020 20:14

Jaki inny diler ma podobną nazwę ?
    Omega

31.03.2020 14:27

Panowie czy tam Panie wyluzujcie, borsuk po obiedzie to mu też powinno przejść ;) (usunięte przez administratora) Chyba dużo czasu macie. A co jest na teraz: Dyrektorzy co chcą na siłę udowadniać że są potrzebni, handlowcy co już się poddali, serwis bez aut i szefa który jako jedyny trzeźwo myśli. Więc zaufajmy szefowi bo on tą firmę 25lat prowadzi i nigdy nie zawalił to teraz też da radę! I bez rękoczynów na salonie bo na pewno ktoś będzie musiał odejść a na to nikt nie ma wpływu!

31.03.2020 12:16

Piotr

31.03.2020 12:30

Już są Pracownicy ? W grupie zawsze łatwiej ,a na pewno raźniej :) . Tak dla rozluźnienia atmosfery ( oby bez wirusa )
    Ania Woś

31.03.2020 10:12

Citroen Bielsko - Super obsługa, wysoka jakość świadczonych usług, jestem bardzo zadowolona z tego salonu.
    Chce kandydować

15.03.2020 09:28

Ja zawsze chciałam pracować przy samochodach bo się nimi interesuję. Zanim wyślę cv to czytam opinie i tutaj jedna rzecz się rzuca-o co chodzi z tym dyrektorem u was? Jest na forum jakiś pracownik? Auto Gazda ma dużo salonów a dyrektor jest chyba jeden to czemu wszyscy narzekają? Przecież się nie teleportuje z miasta do miasta a przez tel to chyba za dużo nie może;) Jak wyglądają zarobki? Są jakieś szkolenia?
    Kohi

18.03.2020 22:55

Dyrektor ten sam nA wszystkie marki. (usunięte przez administratora). Zarobki nienajgorsze ale trzeba liczyć sie z wyścigiem szczurów o wciąż za mało czasy5i za mała sprzedaż. Nikt Cię tu nie doceni . Szkolenia są ale jak będziesz chciała się zwolnić to za nie zapłacisz.
    Haha

04.03.2020 07:13

Prezes to raczej nie ma fizycznej możliwości traktowania pracownika z góry ;) Pomogła by drabina na plecach ale ktoś mógłby zarzucić że (usunięte przez administratora) zus sposobem ''na kominiarza''
    Krzysiolo

03.12.2019 18:59

Działy handlowe są oki, przyzwoite warunki, szkolenia, brak przesadnej pogoni za celami
    Ann

08.12.2019 07:03

A co się stało ze sklepem części i recepcja na servisie. Kiedyś był lepsza obsługa bo wszystko z panami załatwiłam.

Zostaw merytoryczną opinię o Auto-Gazda Group