Gazda Michał Auto-Gazda

3. Opinie o pracodawcach Pszczyna
  5. Opinie o Gazda Michał P.H.U. Auto-Gazda

Opinie o Gazda Michał Auto-Gazda Pszczyna Bielska 31d

WebsiteIconAuto-Gazda Group

Nie przegap nowości o Gazda Michał P.H.U. Auto-Gazda!

Wojciech

23.11.2025 13:01

Również nie polecam pracy w tej firmie, nawet ubrania robocze oraz buty trzeba kupować swoje 😉🤫
    #DoradcaSerwisowy

Anna

19.11.2025 07:35

Pracujesz blisko minimalnej krajowej a góra jeździ sobie Porsche. Taki wspaniały kraj i zarobki. Nie polecam współpracy z tym zakładem.

BOGDAN

26.01.2024 08:56

W Citroen Auto Gazda Pszczyna serwisuje samochód Citroen C5 Aircross od czasu zakupu w salonie czyli od czterech lat. Za każdym razem spotykam się z uprzejmością oraz fachową obsługą. Na szczególną uwagę zasługuje doradca serwisowy p. Arkadiusz, który posiada bardzo dużą wiedze w zakresie samochodów Citroen, ofert sprzedażowych i promocji. Wielokrotnie korzystałem z jego pomocy czy to na serwisie jak i też telefoniczne przy zdarzeniach losowych z moim samochodem. Bardzo duże zaangażowanie. Pomoc była szybka, konkretna i nieraz wychodziła poza obowiązki wynikające z zajmowanego stanowiska. Ze swojej strony polecam Serwis Auto Gazda Pszczyna gdzie obsługa klienta jest na najwyższym poziomie i wystawiam opinię POZYTYWNĄ.

02.05.2023 10:56

Co wchodzi w socjal Gazda Michał P.H.U. Auto-Gazda?

Michal

02.05.2023 12:33

Tak
    Ciekawy

30.07.2022 01:23

Czy warto skladac cv do ksiegowosci? Jakie zarobki i atmosfera?

14.05.2022 10:48

Czy urlop w Gazda Michał P.H.U. Auto-Gazda jest płatny 100%?
    Mamlas

14.05.2022 11:24

Oczywiście. 100% najniższej krajowej jeśli taka jest podstawą zapisana na umowie, a najczęściej tak jest.
    Hhji

11.06.2022 20:36

Bezplatny

Kontakt - Gazda Michał P.H.U. Auto-Gazda

Bielska 31d 43-200 Pszczyna

Auto-Gazda Group
    Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów
    Karolina

16.09.2021 11:04

Jako były pracownik Skoda Auto – Gazda jestem zmuszona odradzić pracę w tym miejscu. Obgadywanie oraz ocenianie pracownika przez innych szeregowych pracowników było normą - mam świadomość, że dzieje się to też w innych miejscach pracy jednak w moim odczuciu w tym miejscu poziom "zainteresowania" innym pracownikiem przekraczał granice smaku (usunięte przez administratora) Moją pracę „rozliczał” nie tylko mój przełożony ale także inni pracownicy – byłam zatrudniona na ½ etatu a i tak mówiono, że chodzę na „półkolonie” (szkoda, że nikt nigdy do tego nie dodał, że poza pracą studiowałam w trybie dziennym). Najgorsze w ocenianiu mojej pracy przez innych pracowników było to, że sami nie byli lepsi.. bo kto ma czas w trakcie wykonywania obowiązków służbowych jechać do pobliskiego sklepu po ziemniaki czy do drogerii. A jeżeli już oceniamy pracę innych to warto nadmienić, iż jeden z pracowników w czasie pracy korzystał regularnie z aplikacji randkowej. Byłam w szoku kiedy dowiedziałam się, że to ja psułam zespół oraz szkodziłam w tworzeniu dobrej atmosfery w tym oddziale – podobno atmosfera uległa poprawie kiedy dostałam wypowiedzenie z powodu „korony itd.” - to określenie padło ze strony jednego z pracowników i wywołuje ono u mnie ogromny żal bo dostałam wypowiedzenie podczas pierwszego „lockdownu” a utrata mojej wymarzonej pracy została potraktowana przez wspomnianego pracownika jako błahostka – warto pamiętać, że „dzięki” mojemu wypowiedzeniu inni mogli realizować swoje podstawowe potrzeby życiowe z samorealizacją na czele (nie mówię, że trzeba było obchodzić się ze mną jak z „jajkiem” ale.. trochę SZACUNKU warto było okazać). Byłam zaskoczona kiedy dowiedziałam się, że w opinii kilku pracowników jestem osobą lubiącą i wprowadzającą „zamęt” bo z tyłu głowy miałam pochwały idące z „Góry” (zaznaczę, iż niedługo po zakończeniu okresu wypowiedzenia w tej firmie nie kontaktowałam się z większością moich „kolegów i koleżanek” a pomimo braku kontaktu wprowadzałam „zamęt” w tym miejscu pracy – MAGIA). Do plusów tego miejsca zaliczam: lokalizację, współpracę z przełożonym – zawsze otrzymałam wsparcie merytoryczne w wykonywaniu obowiązków . Wynagrodzenie zawsze miałam na czas i jeżeli coś się nie zgadzało było to wyjaśnione i skorygowane. Oczywiście moja opinia to tylko SUBIEKTYWNA ocena . Zakończyłam pracę w tym miejscu ponad rok temu dlatego opinia jest napisana bez zbędnych emocji a tym samym nie wiem (i nie chce wiedzieć) czy nadal szerzą się plotki i wszystkie inne opisane przeze mnie sytuacje z alkoholem na czele. Najgorsze jest to, że przez kilka osób pracujących w tym miejscu moja opinia na temat tego miejsca diametralnie się zmieniła – kiedyś wywoływało entuzjazm , teraz wstręt i rozczarowanie. Reasumując – NIE POLECAM.

26.01.2021 18:56

Jedynie na pół etatu teraz zatrudniają- aktualne
    Rafał

22.11.2018 20:48

Masakra naprawiają samochód dwa miesiące,bo mechanik co jakiś czas wynajduje nowe usterki i na części podobno trzeba czekać,ale po pierwszych oględzinach i kosztorysie miało wszystko łatwo być.Brak informacji i przekłamywanie jak się dzwoni każdy mówi co innego,brak kontroli przełożonych. Moje sugestie dla Gazda Michał P.H.U. Auto-Gazda: Większość kontrola nad pracami serwisowymi.telefon gdzie można złożyć skarge Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Większość dyscyplina i kontrola
    Zawiedzony

07.11.2019 12:18

Po roku od Pana incydentu...ja mam teraz to samo..czyli bez zmian...ubezpieczyciele na serwis mojego auta w tym serwisie wydali prawie 26 tyś złotych...więcej już tam nie oddam...wolę oddać pojazd do mechanika prywatnego bardziej rzetelnego któremu zależy na kliencie...Nie polecam nikomu Serwis Auto Gazda Pszczyna
    Tomek

24.07.2019 16:38

Jako pracodawca bardzo dobra firma. Świetna afmosfera w pracy ,mega sympatyczni współpracownicy.Szef ,owszem ,wymagajacy ale też potrafi podejść normalnie do pracownika co dziś zdarza sie rzadko.
    przemek

03.10.2018 18:06

Klient Auto gazda uszkodzil mi nowy samochod DWA RAZY podczas naprawy szkód, mój nowy samochód oddano mi poskladany w taki sposób że woda wlewala sie do bagażnika, nie wymieniono części za które PZU zapłaciło w ramach AC,brak symetrii karoserii, śmieci zatopione w lakierze itp, potem przy servisie cactusa przebili mi nitem przednia maske na wylot i probowali zamaskowac problem przy odbiorze. Tragedia, już nigdy nie kupie od nich samochodu!!! sprawdzajcie swoje samochody po naprawach i serwisie bo oni nie maja pojęcia i niszcza nowe samochody!!!!
    przemek

03.10.2018 18:06