Staler Market

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Staler Market Sp. z o.o.

Opinie o Staler Market Toruń

Nie przegap nowości o Staler Market Sp. z o.o.!

urolog

21.08.2016 14:09

chyba popadało że to gó..o znowu namiękło i robale zaczeły się w nim ruszać, a taka cisza tu była. P.S. dyrektorzy w tej firmie naprawdę nie mają co robić skoro tyle czasu spędzają na forum opluwając innych
    Jucha

21.08.2016 01:22

Jak chceta pisać to nieuzywajta capslock.
    niezależna

20.08.2016 08:41

PAMIETAJCIE ZE W KAZDEJ PLOTCE JEST ZIARNKO PRAWDY MOZECIE SOBIE TYLKO DOPOWIEDZIEC JAKIM CZLOWIEKIEM BYL W TEJ FIRMIE KIEROWNIK Z CIECH...SKORO MA TAKA LICZNA PUBLICZOSC I OPINIE TAK PIEKNA OPINIE CZY BYL TAKI JAKIM GO OPISUJA POPATRZCIE MU W OCZY PRZY OKAZJ I A BLYSKAWICZNIE ODPOWIEDZ NA TO PYTANIE CZY SLUSZNIE LUDZIE O NIM TAK MOWIA ROZSWIETLI WASZE UMYSLY !!!!!!!!
    czerwony

20.08.2016 08:19

Do adwoka.... smieszne rzeczy piszesz o tym wspieraniu. Jezeli masz na mysli wspinaczke po drabinie falszu i po trup....i mani... ludz...to rzeczywiście super wsparcie. (robil to wylacznie dla swojego ja prywatnego interesu pomijajac twoja wiedze na temat stalej pensji slabe masz info dotyczace dodatkowych prowiz.... A czy masz wogole rozeznanie o tym o czym piszesz czy jestes kolega po fachu. Sprawiedliwość zawsze zwycieza i tak tez sie stali z kierownikiem choc jego juz dosiegnela wiele lat wczesniej co wielu powinno mu wspolczuc. Dosyc czy nie widzicie ze on tylko wykonywal roz.. manipolo zostawcie juz niech pelza i ślizga sie przed nowym panem w nowej jaskini.
    adwokat diabła

21.08.2016 10:17

Chyba przesadziłeś/aś z tą oceną pana z miasta na literę C. Znam człowieka od wielu lat i mogę ręczyć za to, że zawsze był solidnym i rzetelnym pracownikiem, wręcz życie oddawał dla firmy i to nie żart. Nie wiem skąd te rewelacje na temat jego zarobków, wiem natomiast, że wynegocjował sobie stałą pensję i tylko mógł się potem gryźć w sobie widząc jak wielkie prowizje przechodzą ma koło nosa za sprzedaże produktów do Niemiec (flansze itp.). Na drugi raz nie pisz z palca tylko sprawdź u źródła. P.S. Moim zdaniem dla firmy to strata, że odszedł.
    Uklad

15.08.2016 21:05

Jezeli masz rodzicow dobrze ustawionych w firmie z branzy z ktora by mozna bylo wejsc w kooperacje, albo kogos z rodziny w PIPie lub uklady w ZUS to mozesz liczyc na dlugoletnie zatrudnienie tak jak inni.... Reszte sobie dopowiedz

15.08.2016 15:02

ciekawski

04.09.2016 23:05

o co chodzi z tą optimą ???
    crazyol

18.09.2016 22:53

A to takie ustrojstwo

15.08.2016 11:06

$$

15.08.2016 14:50

co za bełkot. piłeś? nie pisz.
    adwokat diabła

15.08.2016 09:36

I jak zwykle nic tylko krytyka i plwociny. A czemu nikt nie wspomni o zasługach Pana z Ciechanowa dla firmy? O pozyskanych przez niego licznych kontraktach? O bardzo dobrej obsłudze klientów? O częstych, długich wyjazdach służbowych za granicę (bynajmniej nie dla przyjemności)? O tym jak przez wiele lat pomagał nowym pracownikom a starych również wspierał jak tylko mógł? O cennych szkoleniach, które prowadził? A już największa bzdura to sute prowizje, które rzekomo odbierał co miesiąc; owszem miał dobre stałe uposażenie, ale to było na zasadzie wyboru pomiędzy prowizjami a stałym pewnym wynagrodzeniem.
    Jak najdalej

14.08.2016 13:55

Tak zgadza sie kazdy ma swoje zdanie... Lecz to forum jest dla ludzu ktorzy tam moga pracowac i dzieki nadzym opiniom moga podjac decyzje czy wdepnac w g..no i miec traume do koncw zycia Firma tworzy ulude, mami zarobkami, zachecajac do wypruwania zyl i pelnego zaangazowania. Smiesznie budujac zaufanie na tragedii pozaru, a kto zatrudnil dziewczynke z zapalkami aby dzisiaj obstawiala wszystkie istotne stanowiska swoimi bylymi wspolpracownikami. Jak sie odezwiesz o to co slusznie sie nalezy to oczywiscie dostaniesz pozytywna odpowiedz..., odczekasz czas gdzie zabezpiecza sobie tyly i w bialych rekawiczkach nawet dziekuje nie uslyszysz... Taka to jest firma !!! Nie polecam nikomu wyzyskiwaczy budujacych na ukladach poprzedniego systemu. Zreszta system sie konczy i firma tez. A nowe idzie i sobie nie radzi. Najlepszy przyklad w obecnym na tym forum dziedzicu ktoremy sukcesia imperium ojca nie idzie. Stac go na komentarze typu @Ans. A swojej firmy nijak nie uciagnie a wzorce przejmuje oj przejmuje i pewnie dla tego te kontrole... Jak chcesz kolkoz poznac to wal tam
    szach

12.08.2016 15:36

Mamy zwale OLKA bo doskonale rozumiesz jak zwykle prubujesz odwrocic uwage innych jestes zalosny cieszanko
    Buhaha

12.08.2016 12:18

Pan z Ciechanowa, Pan wszystko wiedzacy przeciez on na wszystkim sie znal @ogrodnik a jakim wierszem wypisywal na forum nikt go nie przeskoczy nigdy piszesz o kredytach juz dawno je splacil z prowizji a chodzil i rozpowiadal jak mu ciezko buhaha utopia dobrze ze trafil na zeslanie a potem dostal kopa w cztery litery, szkoda ze przerozumialy niczego sie nie nauczy. Dla wszystkich szukajacych w tej firmie pracy: teraz juz mozna tam aplikowac, teraz juz bedzie tylko lepiej
    koza :)

12.08.2016 10:24

Tak to niestety prawda Ukrucilo sie finansowo w edenie ciecha juz nigdy nie bedzie prowizji za .... strzelania z d ......ponad 20 dyszki itp. Od ogrodnika doigral sie podobno byl nie lojalny nie kasa sie reki ktora karmila suto przez popdzednie lata nie kąsa.
    mat

12.08.2016 10:16

A taka byla przyjazn taka niby prawdziwa a tak skonczyl ciechanow zrobili z niego i z najblizszej wydmuszke przykre ale kto pod kim dolki kopie sam w nie wpada. Nie dopomyslenia on sam nie moze sie z tym pogodzic byl na kaze zawolanie kazde skiniecie palcem i nastala pustka a kredyty trzeba splacac buuuuu
    Ph z obiecana prowizja

09.08.2016 10:18

Odnośnie @40 system prowizyjny był bardzo konkurencyjny zwłaszcza dla jednego Pana z Ciechanowa. Teraz jak ogrodnik po znajomości poszedł przycinać inne drzewa w sadzie u wujka to jest szansa że kierownik przejrzy na oczy i zobaczy ile kasy bokiem uciekało. A to przyczyni się do sprawiedliwego sytemu prowizyjnego. W końcu. Na to czekamy.

08.08.2016 13:44

ph

09.08.2016 11:22

Po ostatnich kontrolach to i wypłata wynagrodzeń jest na czas. Boją się wszystkiego i wszystkich. No cóż... Gdyby kózka nie skakała ...

08.08.2016 11:44

ph

08.08.2016 13:21

ani podstawy, ani prowizji wysokiej nie mamy, jedynym pręgierzem jest to że i dla nas za chwilę nie będzie pracy
    prowizja

08.08.2016 11:40

System prowizyjny to pewnie teraz ruszy, ogrodnik przeflancował się na inny ogródek, a może wrócił do swego Ciechanowa, więc i w kasie co miesiąc więcej zostaje i niema komu prowizji brać
    prowizja

08.08.2016 11:40

gosc

08.08.2016 09:39

Hej Mlot ty to musisz byc ciezki!Kierownik stara sie aby wszystko dzialalo tak jak powinno niestety nie wszystkim to na reke .W balaganie trudniej cos znalezc .Kibicuje temu chlopu ciekawe na ile starczy mu zapalu i nie zniecheca go ludzie ktorzy nie maja w tym interesu !!!!!
    mlot

04.08.2016 19:54

Atmosferę psuje kierownik p s .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Staler Market?

Kontakt - Staler Market Sp. z o.o.

Leszczynowa 55 87-100 Toruń

REGON:870481974

KRS:0000191661

Branże: Sprzedaż hurtowa
    Nikt wazny

30.07.2016 20:40

Teraz jak dyrektora z Ciechanowa , bynajmniej tak sie mianowal bo aspiracje na niego mial ale nigdy go nikt nie zrobil dyrektorem albo nigdy nikogo dostatecznie nie przekupil, to jest wspaniala totalny luzik KP tworzy tabelki do gory, MŁ swieci dupka jak zawsze... Wiec mozna obrastac w piorka, kontrol za kontrola jest zsylana wiec i gora ma nad czym dumac jak tu grzechy przeszlosci po szufladach chowac aby zadne trupy nie powypadaly ... Ale pamietaj dupochron to najwazniejsza rzecz bo w tej firnie zawsze jest wazne kto dal (usunięte przez administratora) a nie co bylo przyczyna czy: "uczmy sie na bledach" tylko zgnoic niewinnego, wywalic w bialych rekawiczkach, zrzucajac wine na ustroj i chodzic z geba usmiechnieta Tylko raz pracowalem w takiej firmie i tylko tam sa takie paranormalne sytuacje i warunki pracy ! ! ! Jeszcze raz gratulacje dla wszystko wiedzacego mistrza kierownicy ;-)))))))))) On naprawde sie na wszystkim znal ha Ciechanow gora
    suwnicowy

30.07.2016 07:55

No nie wierze to kierownik kierownicy szofer byl taki niedobry tosz to szok
    historyk

30.07.2016 07:33

To niestety prawda ten Dyr. Z Ciechanowa byl stalym bywalcem tego forum manipulowal ludzmi jak tylko mogl. Nie wszyscy domyslili sie ze posty i teksty typu u nas w ogrodzie, ogrodnik wyrwal chwasta chwasty itp. To jego gierki i manipulacje ludzimi ktore pozwoliły mu wprowadzic zamet brak zaufania wsrod pracownikow i przypodobanie sie górze hee ( cofnijcie sie kilka stron na tym forum i poczytajcie jego posty jak pieknie wplata swoje nazwy jamnikus oparatius, ogrodnik itp. Ale niestety i ten mlody pomieniatczik odszedl i teraz w firmie znow swieci slonce. Wspolczuje tylko jego wspolpeacownikom w nowej firmie bo pewnie tam dalej jest faluszywym idacym po... swojej kareiery rozsiewajacym zlo pomieniatczikiem
    jebuspospolitus

01.09.2016 23:41

nie znam autora "poezyj botanicznych",ale znam opisywane postacie ,oj było tam sporo racyji ...
    Ten który dostał rykoszetem

28.07.2016 16:40

A cóż się stało z dyrektorem z Ciechanowa ??? Ponad 10 lat tam siedział i nic nie robił poza psuciem życia innym pracownikom, nawet świadomy nie jest ile osób przez jego machloje i wybielanie siebie prace straciło. Czyżby przez ten okres usechł mu palec trzymany w d...e synusia, czy śliskie podlizywanie się coraz to nowym zarządom się zdezaktualizowało, a może Papa już się zmęczył intrygami? Podobno trafił do pozamiejscowego oddziału firmy, a tam był dyrektor, który wymagał i w końcu chłopiec musiał coś robić, a że nigdy pracy nie był nauczony, to i efekt takowy... Biedactwo - nawet nikt nie zapłacze Bynajmniej oby jak najmniej ludzi takiego pokroju jak wirażka z Ciechanowa w każdej firmie ! ! ! A i Staler na pewno teraz odżyje jak nie ma kolejnego poplecznika, którego chroni rodzina i układy poprzedniego ustroju śliniącego się do synusia z fałszywa przyjaźnią.
    Sex pistols

07.10.2016 14:38

nie podszywaj się pod tego który oberwał rykoszetem

01.07.2016 13:29

wysiadam

25.07.2016 19:17

zlitujcie się w stalerku z pisaniem propagandowych pościków na poziomie upośledzonego gimnazjalisty, nie da rady tego czytać

30.06.2016 20:11

qwert

01.07.2016 08:40

Chłopczyku chyba nie wiesz co mówisz... wypłatę masz zależna od tego jaki ma humor dyrektorek, a nie od tego ile sprzedałeś. A nabór na handlowców jest, ale na ogół w lokalnych mediach, stąd wrażenie stabilnego zatrudnienia. Najbardziej stabilne zatrudnienie zresztą miał dyrektorek z Ciechanowa - jednego dnia wypełniasz papiery, bo przedłużają z tobą umowę, a następnego dnia życzenia powodzenia w nowej firmie...
    bodycount

01.07.2016 21:50

Dyrektorek z Ciechanowa niepotrzebnie się rzucał. Gdyby siedział cicho na pewno pracowałby do dnia dzisiejszego.
    dyrygent

30.06.2016 16:55

Ale (usunięte przez administratora) no na tym forum, ciagle tylko narzekacie, a my tymczasem ogłaszamy nabór na handlowca, wymagana własna działalność gospodarcza w formie spółki notowanej na giełdzie papierów wartościowych,pierwsza grupa inwalidzka no i własny rower (czasem trzeba do klienta pojechać). Mile widziana znajomość przynajmniej 6 języków, (hiszpański, angielski, francuski, niemiecki, rosyjski i C++), obsługa spawarki, uprawnienia na wózek widłowy, prawo jazdy katagorii C na ciągnik siodłowy, punktowane też są zdolnosci baletowe i recytatorskie. Generalnie od nas handlowcy nie odchodzą, chyba że z przyczyn naturalnych

24.06.2016 08:37

qwerty

28.06.2016 08:21

@moll no właśnie dlatego, że jest regulamin, są umowy, a jest dymanie to właśnie dlatego ludzie piszą na tym forum, a jak tak dalej pójdzie to jeszcze będzie sąd pracy...
    ja

23.06.2016 22:36

Dymanie na kasę jest, było i będzie. Czego się spodziewacie?
    oddziałowy

08.06.2016 05:58

Mnie tylko zastanawia nowy regulamin wynagradzania. Bardzo dokładnie są pilnowane wszystkie punkty - szczególnie jeśli można coś obciąć - poza procentowym podziałem. 35% dla dyrektora który dzieli prowizje i bierze sobie 50% i nikt tego nie pilnuje, albo nikogo nie obchodzi, że pracownicy zostali wyruchani przez kolejny szczebelek tej chorej drabiny.
    abc

08.06.2016 09:06

Pracuję w innym oddziale i jest dokładnie to samo - regulamin to jest pic na wodę. U nas dochodzi jeszcze, że dyrektor dyma nie tylko pracowników, ale ma też w poważaniu dyrektorów bezpośrednio nad nim, drwiąc z tego, że oni i tak nie widzą tego co się tutaj dzieje... Gratuluję
    ludzikzetjota

07.06.2016 18:25

słyszałem że jest nowy nabór, tyle że nabierają się same jelenie:)

07.05.2016 17:18

Kleryk

07.05.2016 21:50

W dz. handlowym raczej nie znajdziesz, bo podobno dwaj ministranci podzielili rynek między siebie i nikomu nowemu raczej nie dadzą pokolendować. Ponoć sobie nawzajem wyrywają co jeszcze zostało do wyrwania, tacy to z nich ministranci ...
    kleks

07.05.2016 23:47

W chwili obecnej rynek stali jest tak (usunięte przez administratora) e wystarczą dwaj ministranci.

04.05.2016 19:09

1z10

08.05.2016 19:53

nie ma rotacji? za moich czasów przwineło sie przez dział handlowy z 6 dyrektorów i z 40 handlowców
    Kleryk

03.05.2016 10:26

Podobno w handlowym zostało dwóch eks-ministrantów. To wiele tłumaczy, bo przecież mówi się, że dla kasy ministrant zrobi wiele - "uklęknie" a nawet "pochyli się" jak trzeba ...
    demon

12.04.2016 21:11

Koledzy z starego systemu gospodarczego najpierw Firmie pomogli a poźniej w miarę upływu czasu ja cofali i szkodzili.
    ła

08.04.2016 10:30

Widzisz to nie tak do końca... Przed czy po pożarze wyzysk z pracownika był taki sam... a nawet teraz obserwuje się jeszcze większy, bo przecież można budować na tragedii i wymagać bezinteresownej pomocy ponad ludzkie siły czy portfele sprzymierzeńców. Na łzach i poczuciu tragedii buduje się kolejna fortuna - HA A gdy człowiek jest na skraju wyczerpania - to tradycyjnym tekstem: nie nadaje się!!! i najlepiej w białych rękawiczkach (a już najlepiej przez nowy zarząd) się go zwalnia i obarcza całym złem. Piszesz o nowych osobach odpowiedzialnych za księgowanie kosztów i tu też kolejny paradoks: nowe osoby, nowe zarządy odpowiedzialne za dramatyczne zmiany lokują swoich byłych pracowników, no bo cóż mieli począć jak inne spółki poupadały... a i szansa na mydlenie oczu w nowych realiach wzrasta w sposób nieograniczony. Marionetki w rękach jednej osoby pod hasłami reorganizacji, oszczędności, nowej filozofii dopiero zamydlą oczy w systemie zarządzania garażowego. W handlowym pojawiły się i nowe osoby, ale cóż to, czym tu handlować jak już niema kolegów z starego systemu gospodarczego, i wyschły źródełka na tanią stal więc i marże będą mizerniutkie, a produktów sprzedawać nikt nigdy nie chciał bo nie umiał? czy za mało dla handlowca zostawało, a za dużo do zarządu z zysku szło? "Zbyt duży by upaść" - jeszcze ciągnie na oparach ...
    anst

07.04.2016 12:05

Czy to nie jest tak ,że najbardziej narzekają ci ,którym się nie chce pracować? Przecież firma to nie małżeństwo jak warunki są złe a ty dobrze pracujesz to z otwartymi rękoma przyjmą cię wszędzie . Chyba ,że narzekają ci ,którzy obijając się do tej pory mieli jak "u pana boga za piecem" a teraz po zmianach zaczyna powoli widać jak kto pracuje. Na każdym stanowisku jeżeli ktoś wykazywał efekty swojej pracy to był doceniony . Chyba ,że efektów nie ma .... a oczekiwania są ... No to niestety w żadnej firmie nie będzie dobrze . Firma po pożarze musi uporządkować wiele zaległych spraw i ci którym do tej pory było dobrze mają problem z zaakceptowaniem zmian . Bo w końcu i w tej firmie jest szansa ,że będzie normalnie . Są nowe osoby odpowiedzialne za księgowanie kosztów wiec w końcu właścicielowi nie będą mydlone oczy .... A zdaje się ,że w handlowym też pojawiły się nowe osoby.
    woli

05.04.2016 21:34

a co maja komentować pracownicy pracują w takich warunkach ze wstyd się przyznać, ale niby wszyscy cieszą że pracują, i tak będzie to trwało aż do pierwszego wypadku śmiertelnego, kto miał trochę oleju w głowie dawno z tego syfu uciekł.
    była

05.04.2016 12:19

Widocznie pracownicy, którzy byli aktywni w swych wypowiedziach, a które coś wnosiły do informacji o pracodawcy też już pouciekali. Zobaczyli że indziej jest lepiej, a tu już żal im kolejnego czasu tracić... Na pewno dużo już go stracili przez "system zarządzania" i pracowania po wiele godzin dziennie, bez zapłaty, bez chociażby dziękuje.
    HA Ha ha

04.04.2016 20:38

Poziom tej dyskusji zszedł poniżej jakiejkolwiek krytyki... Analogicznie do sytuacji w firmie ! ! !

Zostaw merytoryczną opinię o Staler Market Sp. z o.o.