Work Force

• Chmielowice
  • Sławice
  • Górki
  • Folwark
Bydgoszcz - Work Force Sp. z o.o.
Oss - Flexspecialisten

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Opinie o Work Force Opole

Nie przegap nowości o Work Force Sp. z o.o.!

Kolano

23.03.2019 06:52

Witam czy ktoś pracował przez ta agencję jako picker. Mam propozycję w jumbo magazyny.. Proszę o pomoc jestem ciekawy jak wygląda praca mieszkanie od nich agencja Bydgoszcz
    Smacker

22.04.2019 10:46

Jumbo raalte Flexspecialisten jakie warunki mieszkania płatność czy są godziny jak dojazdy do pracy jakie odległości
    jaaaa

14.05.2019 22:30

Hmmm odnosnie Jumbo orientuje sie w veghel, Realte to chyba mrozonki.Ogolnie praca super byla, atmosfera tez, domek mielismy 3 osobowy w pelni wyposazony i godziny byly30- 45, wiecej nie bralismy,bo podatek spory wowczas mowiono, ze trzeba z nim uwazac.Jeden tydzien bodajze mialam z iloscia godzin jakies 25.W pierwszym tygodniu zazwyczaj jest mniej godzin, bo niektorym wyrabia się nr bsn. Wypłaty mialam zawsze na czas, po niedługim czasie były podwyżki do 12,89 euro lub 13,19 takze calkiem niezle wychodzilo. No ale wiadomo, zalezy jak sie trafi Warto było chodzić w ndz, bo 200%. Ogolnie jestem zadowolona.Troszke czasem kawalek do sklepu,ale ogarnelismy komunikację na karty :)albo chodzilismy z buta Transport do pracy busami albo samochodami osobowymi -raczej bez problemów.Czasem również domki po 8osob, ale 2 osoby w pokoju. Fajny system pickowania. Godziny urlopowe wliczane do tygodniowki, a wakacyjne gdzies sierpien wrzesien - srednio 400 euro ludzie dostali dodatkowo.Zalatwiaja rowniez dodatek zdrowotny 93 euro.Polecam
    Komando

08.05.2019 16:50

Napiszę wam z doświadczenia, bez owijania w bawełne. Chcecie jechać do Hollandi ? Po pierwsze 99% agencji traktuje ludzi jak bydło, mają gdzieś wasze uczucia, więc przygotujcie się na to jeśli myślicie o agencji, zwłaszcza polskiej. Po drugie trzeba mieć mocne nerwy, bo warunki mieszkalne są coraz gorsze. A jeśli chodzi o agencje z tematu to w biurze ładnie wam przedstawia, jednak realia są 50% inne. Jeśli chodzi o pracę to zrobicie jak będziecie dobrze oszczędzać. Praca jest, ale za to godziny do tego, co powiedzą wam w biurze musicie sobie uciąć o jakieś 30/45 %.
    Ula

10.05.2019 13:00

A gdzie pracowales?
    Lola

01.05.2019 17:14

Witam czy ktoś pracuje przez work force w a. Sterdamie przy zabawach? Jakie opinie?
    Seb

20.04.2019 11:18

Witam, czy ktoś pracuje w Oss jako operator wózka widłowego wysokiego składu? Jakie opinie, jak warunki mieszkaniowe?
    mariola500

09.04.2019 18:50

Witam :) czy ktoś pracował na pakowaniu zabawek? mogłabym prosić o szczegóły co do pracy, jaką się tam wykonuje i wynagrodzenia?
    SzurGus

24.03.2019 21:39

Witam Czy ktoś może pracował na pakowniu zabawek przez ta agenencje pracy jeśli tak to poproszę o opnie z waszej strony (usunięte przez administratora)
    kiska

10.09.2018 12:19

Witam, wybiera się ktoś w niedziele 16 września do Holandii na pakowanie zabawek?
    Dawidek

20.03.2019 23:12

Wyjechalas na to pakowanie zbawek? Jak warunki pracy?

14.03.2019 16:28

Witam pilnie potrzebuje opinii na temat agencji przez pracowników? Jak wygląda liczba godzin/zarobki ?
    Daniel 28

11.03.2019 12:41

Witam Chciałbym zapytać czy ktoś z was ma więcej informacji o ofercie tej agencji Praca we Francji na tartaku Jakie miasto jak z mieszkaniem to wygląda no i ogólnie czy oferta mija się z prawdą pozdrawiam
    Monika

09.01.2019 12:32

hej! ktos chętny na wspólny wyjazd za pośrednictwem tej agencji lub innej? okolice Wielkopolski [email protected]
    Ewelinaaa

25.02.2019 05:16

Wyjechałas może??
    Szymon

26.02.2019 12:09

Ja jestem chętny, mam 20 lat : )
    Koleżanka

25.02.2019 12:36

Opiszę Wam na swoim przykładzie, czego można się spodziewać po wyżej wymienionej agencji. Otóż zacznijmy od tego, że pracownicy biura w Polsce obiecali mi zakwaterowanie na domku 6/8 osobowym. Na dzień przed wyjazdem okazalo się, że jednak będzie to hotel. Po przyjeździe przywitał mnie Pan pod znacznym wpływem alkoholu bądź innych używek. Po wejściu do pokoju wahałam się chwilę czy w ogóle się rozpakowywać, ale postanowiłam, że zostanę i zobaczę jak będzie z pracą. Na caly hotel: jedną kuchnia, na drugim piętrze, kilka pralek na mnóstwo ludzi, łazienki na korytarzu-wspolne dla kobiet i mężczyzn. Wi-Fi trzeba sobie wykupić (5 euro tygodniowo), koszulki płatne 25 euro, które w ogóle nie są potrzebne w pracy, ale obowiązkowo trzeba za nie zapłacić. Jeśli chodzi o pracę, tam gdzie trafiłam ja, jest w porządku, ale za to mało godzin (5 dni w tyg, przeważnie po 7h), a ludzie na hotelu potrafią siedzieć po 3 dni bez pracy. Ciągłe przeprowadzki z jednego miejsca zamieszkania na inne. Ogólnie płacisz za wszystko co tylko możliwe, więc tobie zostaje niewiele. Na wiekowce, w ogóle bym się tutaj nie wybierała :) Jeśli chodzi o moje doświadczenia, zdecydowanie odradzam współpracę z tą agencja. Zaoszczędzicie sobie nerwów. Szukajcie czegoś innego, bo są o wiele bardziej rzetelne agencje. Pozdrawiam
    anonymous

28.08.2018 20:30

witam tez myślę o wyjeżdzie z tą firmą do pakowania ubrań prosze napisać czy warto jaka stawka zakwaterowanie jestem z świętokrzyskiego z góry dziękuje
    Nieznany

24.01.2019 15:19

Pojechales? Ja też ze świętokrzyskiego
    Kielce

10.02.2019 09:15

Nieznany czy wyjechałeś poprzez tą agencję, ja również jestem ze świętokrzyskiego i zamierzam wyjechać
    Gość

06.02.2019 13:13

Czy polecacie agencję work force. Zastanawiam się nad wyjazdem za pośrednictwem tej agencji jako pakowacz ubrań. Jak wygląda to z gwarancją godzin, samą pracą, zakwaterowaniem oraz wynagrodzeniem na rękę po odjęciu wszystkich kosztów.

Oferty pracy - Work Force Sp. z o.o.

Komisjoner przy ubraniach

Praca w Centrum Dystrybucji

Utrecht

lili

13.01.2019 21:14

Czy przed wyjazdem do pracy muszę być ubezpieczona w Polsce co najmniej 30 dni?
    aru

02.02.2019 23:42

nie musisz
    Justa

19.11.2018 14:58

Hej czy ktoś wybiera się do pracy na terenie Holandii od stycznia 2019 za pośrednictwem tej agencji Jadę sama i szukam kogoś kto tak jak ja jedzie sam w towarzystwie zawsze raźniej piszcie [email protected]
    Łuki14

28.01.2019 23:05

Pojechalas juz
    Borys

15.01.2019 19:57

Czy pracował ktoś przy pakowaniu ubrań i zabawek w Amsterdam, Waddinxveen, Holandia przez tą agencję. I moze powiedzieć jak to wyglada i jakie sa zarobki .Za wszystkie informacje z góry serdecznie dziękuję
    Stk

21.01.2019 18:14

Już po podjęciu ubezpieczenia i lokum?
    Hahaha smieszne

23.01.2019 15:51

Serio? Czyli 20 euro na tydzień przy 40 godzinach to jest wynagrodzenie godne z prawem, i okradzenie mnie na 1000euro właśnie w work force , pracodawca owszem wypłaci ile trzeba ale work force już nie . Pozdrawiam byłam i wiem i w 200 % prawda
    Tom76

15.01.2019 18:46

Czy ktoś się wybiera na pakowanie ciastek do Panningen? Czy może ktoś z obecnie tam pracujących napisać czy warto tam pojechać do pracy? Proszę o wiadomość

17.01.2019 11:44

Pracowalam ale przez inna agencje. Do pracy jezdzilismy 3 lub 4razy w tyg., atmosfera w pracy tragiczna.
    Kasiaaa

08.01.2019 23:21

Witam czy wybiera się ktoś może lub już tam pracuje w Blokker Geldermalsen w Goudo? Czy może ktoś powiedzieć jakie są tam warunki pracy?

03.01.2019 08:18

Witam.Czy ktos byl w pracy przez ta agencje na montaz szkiel do okularow w amsterdamie? Poprosze tych co byli jak to wyglada
    Kurczaf

06.12.2018 14:46

Hej. Jedzie ktoś może w tą sobotę do pracy przy pakowaniu mięsa w Deventer firma Promessa ?. A jak ktoś juz był to mógłby opowiedzieć czy warunki pracy zgadzały sie z tymi w opisie i czy pieniążki były wypłacane tak jak powinny ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Work Force?

Adia9808

20.11.2018 20:10

Mam zamiar wybrać się za pośrednictwem tej agencji do pracy pod koniec miesiąca może jest ktoś zainteresowany w zbliżonym wieku ?ja-(kobieta 20lat)
    Czesława

26.11.2018 17:54

Witam zależy gdzie do pracy jedziesz ja jadę 2 grudnia do pakowania ubrań też może się wybierasz?
    Nikoletta_97

23.11.2018 22:15

Hej. Pracował ktoś przy pakowaniu ubrań przez tą agencję, bo chciałabym wyjechać, ale nie wiem jakie są warunki mieszkalne i jak z wypłatą, czy nie oszukują itd. Jak coś piszcie proszę na e mail: [email protected]
    Czesława

26.11.2018 17:49

Hej ja wybieram się na pakowanie ubrań jedziesz tez może 2 grudnia? Mój email [email protected]
    Kinia 1985

10.11.2018 16:13

Witam czy pracuje ktoś albo pracował na czekoladkach w Oss prosiłabym parę szczegułów na czym polega praca i jak wygląda zakwaterowanie,z góry dziękuję.
    Wiola

24.11.2018 20:28

Praca ok ciężka brygadzistka pakujesz cukierki w różne pojemniki trzeba to robić szybko zakwaterowanie hotel niejest tak źle idzie się przyzwyczaić do pracy jeździsz rowerem
    kriss342

21.11.2018 09:42

Witam. Chciałbym wyjechać za granicę . Znalazłem ogłoszenie z tej firmy i zastanawiam się jak naprawdę jest z pracami organizowanymi przez tą firmę . Jak zarobki , jak z zakwaterowaniem ? Jestem z woj. Lubelskiego . Nikt z moich znajomych nie chce jechać na obecną chwilę . A tak samemu to nie bardzo bym chciał. Jeśli jest ktoś kto coś wie , a może też jest w takiej sytuacji jak i chciałby wyjechać do pracy za pośrednictwem tej firmy to proszę o kontakt na maila : [email protected] Pozdrawiam
    Wiola

19.10.2018 20:48

Witam jestem od czerwca w Holandii przez agencję Work Force jestem zadowolona z miejsca zamieszkania -hotel prace mam co tydz wypłata jest
    Magda

29.10.2018 18:18

Mogę sie z panią jakoś skontaktować ? Mam pare pytań
    Richelieu69

21.11.2018 07:10

Ja w agencji pracuje od15 sierpnia,fajna praca , wyplata co tydzień
    Gosiek11

19.11.2018 18:28

...albo cchętnie bym sie do kogoś doczepiła :)

Kontakt - Work Force Sp. z o.o.

Krakowska 53 45-075 Opole

NIP:8992501955

KRS:0000201682

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Gosiek11

19.11.2018 18:28

hej! ktos chętny na wspólny wyjazd za pośrednictwem tej agencji lub innej? Byłam już za granica. Lat 26 [email protected]
    N22

26.09.2018 11:54

Wybiera się ktoś lub czy ktoś jest na produkcji szkieł do okularów? Montaż itd. Bardzo proszę o informację.
    Jaa

29.10.2018 19:29

Ja się wybieram, pojechałeś byłeś tam coś więcej opowiesz?
    Paula

13.11.2018 13:25

Witam, Właśnie dostałam ofertę pracy przy produkcji szkieł z work force w Amsterdamie. Muszę im dać szybciutko odpowiedź czy przyjmuje pracę, a ja po lekturach różnych for dyskusyjnych troszkę się boję. Bardzo proszę napisać coś więcej o pracy i zakwaterowaniu. Czy warto jechać? Pozdrawiam!
    ANGIE

04.11.2018 13:22

Hej, postanowiłam z narzeczonym wyjechać, dajemy siebie czas do kwietnia na załatwienie bieżących spraw i frrruuu :) Zostawiam tu swojego @ - [email protected], jeśli są chętni którzy tak jak my chcą zmienić swoje życie zapraszam do kontaktu. Razem zawsze raźniej. Jesteśmy z OPOLA!
    Anonimowa95

01.11.2018 20:23

Nie polecam agencji Work Force inaczej flexspecialist może i zakwaterowanie fajne ale co do do dogadania się w Polsce z rekrutatka masakra ... Obiecali nam pokoj dwuosobowy po czym jak przyjechaliśmy z mezem i jeszcze jedna para ze pokoje są 3 osobowe nie wyobrażam sobie mieszkać z mężem i jaka inna obca osoba w pokoju totalny bark organizacji.. Nie polecam uważajcie na ta agencje ...
    Szymon

23.10.2018 19:49

uwaga na złodzieja Patryka Gawełczyka. Jeździ do Holandii żeby krasc

20.10.2018 12:36

D o postu wiola fajnie że napisałaś coś o pracy i warunkach napisz proszę przy czym pracujesz i gdzie mieszkasz jakie przelewy na czysto pozdrawiam miłego weekendu
    Casi89

18.09.2018 17:51

Dobra, kto już jest w Holandii przez tą firmę?! I trochę opowie na ten temat? Bo to że każdy jedzie lub ma zamiar wyjechać to już wiemy.. Lecz jednak interesuje mnie, kto już tam jest - jakie są warunki i oczywiście czy Warto?!

18.10.2018 12:21

popieram kto jest odważny i napiszę jak jest na miejscu w Holandii w pracy przez workforce czy są godziny warunki na domku i przede wszystkim czy jest cały czas praca pozdrawiam
    bauerek

19.10.2018 10:12

Przecież żaden z pracowników nie wie gdzie trafisz i w jakich warunkach będziesz mieszkać. Jak przyjechałem mieszkałem w fajnym mieszkaniu,super urządzone naprawdę a teraz mieszkam w pokoju metr na metr i jakoś żyję. Warunki nie są ważne,ważne jest to że nie ma pracy. Nie są w stanie zagwarantować godzin.

16.10.2018 16:10

Witam proszę o informacje na temat pracy przez firme Workforce czy warto jechać ,jak z godzinami i czy jest cały czas praca , warunki na domku wzamian podziele sie informacjami z Agencji w których Ja pracowałem [ Eena , Worktoday,Cowebo, Axidus, Hollandcontracting]Pozdrawiam.
    Pazdzioch

08.10.2018 19:48

Odradzam pracy przez work force - flexspecialisten. Zarobki słabe, non stop przeprowadzki ja miałem 3 w ciągu tygodnia, dodzwonić się do koordynatora to tak jak trafić szóstkę w Lotto. Szkoda czasu a przede wszystkim nerwów.
    anonymous

06.10.2018 11:22

NIE POLECAM TEJ AGENCJI !!!!!!
    Paweł

02.10.2018 13:35

Z jaka agencja w Holandii wspolpracuje Work Force ?
    Xzy

26.09.2018 19:06

Orientuje się ktoś ile można wyjść na wiekówce stawka do każdej pracy jest 8.50. I chciałabym się dowiedzieć czy w tej firmie ktoś pracuje na takiej stawce i ile wychodzi za nominalne 40 godzin? Bo boję się że wyjdę 150 czy 200 euro po odliczeniu wszystkiego. Bardzo chciałabym żeby ktoś udzielił mi jakieś informacji na ten temat.
    Bunia

24.08.2018 01:18

Witam, czy ktoś wybiera się na początku września do Amsterdamu na pakowanie ubrań?? Jadę sama... jak coś proszę o kontakt: [email protected]
    Agga

19.09.2018 16:20

I jak praca w Amsterdamie? :)
    Lala

26.09.2018 17:59

Witam Bardo prosze. Powiedziec cos o tej firmie
    1997.:)

25.09.2018 22:32

Możecie mi powiedzieć czy koniecznie trzeba jechać do jednego z ich oddziału? Nie da się podpisać tego przez internet jak w innych agencjach? Zależy mi a ode mnie jest najbliższa lokalizacja ponad 3 godziny w jedną stronę ????

26.09.2018 12:31

Nie trzeba, jest mozliwosc podpisania dokumentow droga on-line.

Zostaw merytoryczną opinię o Work Force Sp. z o.o.