Work Force

• Chmielowice
  • Sławice
  • Górki
  • Folwark
Bydgoszcz - Work Force Sp. z o.o.
Oss - Flexspecialisten

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Opinie o Work Force Opole

Nie przegap nowości o Work Force Sp. z o.o.!

ona

02.08.2018 10:30

Hej ! Wybiera się ktoś na pakowanie w najbliższym czasie ? jadę pierwszy raz
    Richelieu

18.08.2018 22:29

Jutro jade w okolice Ultrechtu

25.09.2018 03:01

Jakaś 1 Prawdziwa,Rzetelna-opinia by się przydała , Jakie Warunki Zarobki i Zakwaterowanie z tego biura
    slow motion

27.08.2018 11:00

Zakwaterowanie w Uddel i praca w Jumbo. Może ktoś, coś, kiedyś, gdzieś. Proszę o opinie, podpowiedzi, porady. Z góry big thx.

25.09.2018 02:54

Natasza21

22.09.2018 20:35

Która agencja jest lepsza Otto czy Work Force? Wybieram się ale nie mam zupełnie pomysłu przez którą jechać. Chyba że znacie jakieś agencje inne proszę o poradę????
    Agnieszka

19.09.2018 16:19

Witam, w ostatni weekend września wyjeżdżamy z chłopakiem do Holandii na pakowanie ubrań. Ktoś był, jakieś opinie o tej pracy? A może ktoś też jedzie?
    Żółwik

13.09.2018 07:07

Czy jakieś oferty są aktualne ? kto poleca tą agencje
    Tomek

11.09.2018 19:44

Cześć. Jest tu ktoś kto mógłby powiedzieć coś o tej agencji. Jak zakwaterowanie itp. Waham się nad wyjazdem i chciałbym uzyskać kilka informacji. Z góry dzięki ;)
    Tomek

11.09.2018 18:17

Cześć, jest tu ktoś kto może powiedzieć czy warto zatrudnić się przez tą agencję, ogólne informacje o tym jak wygląda zakwaterowanie itp. Z góry dzięki ;)
    Ku_przestrodze_gość

03.09.2018 17:42

Jeden wielki syf,lokacje nie przygotowane na przyjęcia nowych osób. Nic nie idzie załatwić,ciężko że wszystkim,dla chętnych mogę przesłać zdjęcia z jednej z lokacji OTTO w Eindhoven.
    Nicola

04.09.2018 19:32

Mylisz agencje. Otto Work Force i Work Force nie sa ta sama agencja pracy, to dwie rozne.
    Nika

05.09.2018 15:54

Jezu kolejny magik - zrozumcie w koncu ludziska, ze Otto to inna agencja niz Work Force sp. zoo. Ciagle te same wpisy od matolow.
    Mona30

02.09.2018 21:26

Cześć. Myślę nad zmianą pracy i chciałam się dowiedzieć czy ta agecja jest dobra . Bo moje dwie ostatnie to dno .proszę o opinie
    justyna

02.09.2018 19:57

Witajcie, razem z narzeczonym wyjeżdżamy do pracy , jutro sowiemy sie dokładnie o ofertach i pobycie. Moglibyście opowiedzieć co i jak ? e-mail: [email protected]
    Lukasz 22

31.08.2018 14:44

Mieszkał ktos w hotelu pracowniczym w miejscowosci MAARSBERGEN. Prosze o opinie [email protected]
    Bartek

24.08.2018 12:58

Ludzie zanim cokolwiek napiszecie zobaczcie gdzie pracujecie!!! To jest forum Work Force Sp. z o.o. a wiele z Was pisze o Otto Work Force a to jest zupelnie inna agencja!
    Fargooo

22.08.2018 14:55

Cześć, pracuje ktoś bądź wybiera się na magazyn w okolicach Hamburga/Niemcy? Ewentualnie pracuje w innych magazynach w Niemczech? Jak warunki/zakwaterowanie? Myślę nad zmianą agencji i pytam.
    Koto

23.08.2018 17:15

To jest pomylka - Work Force sp. z o.o. nie oferuje pracy w Niemczech a tylko w Holandii.

Oferty pracy - Work Force Sp. z o.o.

PRACA Z KWIATAMI

Pakowanie wyrobów mięsnych

Beilen

Kinia1985

20.08.2018 20:21

Witam,pracuje ktoś na pakowaniu gotowych ciastek w Paningen? Chciałabym się dowiedzieć coś na temat pracy i zakwaterowania,z góry dzięki.
    Roksana

27.07.2018 15:52

Cześć :) Wraz z koleżanką jedziemy 12 sierpnia na pakowanie ubrań. Dobrze by było jechać w więcej osób. Jesteśmy ze Śląska :) Mój email : [email protected]
    Rada

05.08.2018 14:36

Ja również jestem ze Śląska i wyjeżdżam 12. 08.Tylko jeszcze niewiem gdzie,jutro się dowiem.Jak by co to [email protected]
    Nena

10.08.2018 00:01

Ja tez mam wyjazd na 19ego..jak by co e_mail : [email protected]
    Onaaa

08.08.2018 22:40

Witam. Pracuje w tej agencji od czerwca 2017 i nie narzekam. Pod względem wyplacalnosci jak dla mnie wszystko dobrze, praca cały czas jest to najważniejsze. Co do warunków wiadomo szału nie ma ale też nie spodziewajcie się cudów na mieszkaniach agencyjnych. Kontakt z Kordynatorami fakt nie kiedy utrudniony. Pozdrawiam
    Michak

02.08.2018 08:00

Czy ktoś jedzie do Venlo na magazyn z lekami w sobotę?
    Wiola

01.08.2018 21:40

Witam jestem 2 miesiące w Holandii kontakt z kordynatorami super praca jest wypłata również jestem zadowolona mieszkam w hotelu gdzie mieści się biuro flexspecialisten miasto Oss kto chce pracować to prace będzie miał trzeba tylko chodzić do niej ????
    Xyx

31.07.2018 12:30

Nie ma pracy w xpo Tilburg na h&m siedzimy na hotelu zero kontaktu z kimkolwiek wszystko samemu trzeba sobie ogarniać bo inaczej nikt się nie zainteresuje z firmy...
    Olka

31.07.2018 17:54

Work Force Opole czyli Flexspecialisten nl nie ma ani jednego pracownika w XPO w Tilburgu , ludzie zmieńcie forum na jakieś Otto czy inne covebo. Smarujecie a nawet nie wiecie gdzie właściwie pracujecie i przez jaka agencje
    paulaaa

29.07.2018 12:12

Wercia! :) Też chcemy jechać końcem sierpnia, pierwszy raz:) Odezwij się na mail [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Work Force?

20.07.2018 22:03

Vader90

22.07.2018 23:41

Do raalte nie wysyłają ludzi od kilku miesięcy bo skończyli z Jumbo współprace, więc nie wiem co Ty pleciesz
    Lukasz

20.07.2018 00:24

MIEJSCE PRACY: Blerick/Venlo FIRMA: Tommy Hilfiger Europe B.V. 21.07.18 Ktoś się wybiera? chętnie połączę siły ;)
    Olka

21.07.2018 17:00

Work Force Flexspecialisten to nie to samo co Otto Work Force, mylisz agencje. Flex nie ma pracowników w firmie którą podałeś
    Wercia

15.07.2018 18:52

Czesc :) Pod koniec sierpnia chcialabym wyjechac na pakowanie, moze jest ktos kto rowniez jedzie w tym terminie? Fajnie byłoby jechac razem, dodam ze mam 20 lat. To byłby moj pierwszy taki wyjazd, moze ktos przyblizyc jak to mniej wiecej wyglada? ;)
    Ania

19.07.2018 18:41

Do pakowania czego jedziesz?
    Krzysztof Waldemar z FB

20.07.2018 21:17

Sałaty? taką ofertę widzę.
    Piotrek09

20.07.2018 07:12

Jade z agencji otto work force do pracy 05.08.2018 do Rijnburga na produkcje i pakowanie salatek ,kanapek itp prosze o opinie o tym miejscu pracy i o mieszkaniach .Planuje zostac tam na dluzej ale chce wiedziec czy wargo wogule tam jechac
    Kamil

20.07.2018 11:22

Otto work force to inna z nazwy agencja niz Work Force.
    Adrian

19.07.2018 11:02

Szukam chetne osoby na wspolny wyjazd. Mam 30 lat i bedzie to moja pierwsza praca za granica wiec fajnie byloby jechac z kims. Jesli znajdzie sie ktos chetny zapraszam do kontaktu. [email protected]
    Adiko

19.07.2018 08:58

Szukam chetnych na wyjazd z poczatkiem sierpnia. Ja 30 lat i bedzie to moj pierwszy wyjazd wiec fajnie byloby jechac z kims. Jak znajdzie sie ktos chetny zapraszam do kontaktu. [email protected]

Kontakt - Work Force Sp. z o.o.

Krakowska 53 45-075 Opole

NIP:8992501955

KRS:0000201682

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Zainteresowana

18.07.2018 18:26

Czy jakieś ofery pracy sa aktualne?
    Krystian

15.07.2018 18:59

Siema elo elo. Chciałbym się podzielić swoim doświadczenie po pierwszym tygodniu pracy. Mianowicie chciałbym poruszyć temat mieszkania oraz pracy w firmie Van Der Zee Twello . Firstly, mieszkania są naprawdę w porządku, mianowicie chodzi mi o wygodne łóżka, kuchnie wielofunkcyjną oraz zadbane kuchenki. Jedynie do czego można się lekko przeczepić jest słaby internet (ale da się bez tego przecież żyć to normalne, ponieważ kiedyś nie było czegoś takiego jak internet) oraz no moim zdanie troche duży koszt opłat cotygodniowych (mam nadzieje że trochę ulegnie zmianie i będzie troszku taniej). Praca w firmie Van Der Zee Twello jest naprawdę przyjemna, nie ma tu na co narzekać a jedynie się cieszyć z takiej zajebistej pracy. Zarobki nie są wcale złe, chociaż jak każdy chciałby trochę więcej, ale nie można narzekać, ponieważ warunki pracy jakie zapewnia firma Van Der Zee są naprawdę extra, w Polsce nigdzie nie spotkałem tak dobrych warunków pracy jak i szefów którzy się martwią czy pracownikowi jest dobrze. To chyba tyle pozdrawiam i zapraszam do podzielenia się ze mną waszymi doświadczeniami.
    Ck

07.07.2018 18:11

Hej Jedzie ktoś dzisiaj do Holandii i ma pracować w Veghel albo mieszkać w Bospark Ede-Zonneo ordlan 47,Ede 6718 ?
    Piter87

08.07.2018 00:07

Praca w Jumbo, fajna stawką o ile nie jestes na wiekowce. Te domki są ok dobry standard
    Minus

03.07.2018 15:04

Jestem zniesmaczony tą firmą. Wszystko z Panią przez telefon ustaliliśmy, załatwiliśmy co mieliśmy, poświęcone i czas i pieniądze i dzień przed podpisaniem umowy dowiedzieliśmy się, że Pani jednak nie jest nami zainteresowana (pomimo wcześniejszego tygodniowego kontaktu i dwóch-trzech rozmów). Życzę sobie spotkać ją kiedyś
    Martyna

04.07.2018 20:09

A co z Waszej strony było nie tak? Jaki był powód? I które biuro robi taka selekcje? Nie jest tak że każdy kto się zgłosi to wyjeżdża?
    Ania

05.07.2018 16:23

Najwyrazniej byles malo atrakcyjnym kandydatem skoro biuro samo z Ciebie zrezygnowalo, albo zalazles im czyms za skore. Albo jestes karany i nie masz czystej kartoteki. Innej opcji nie ma, trzeba sie zycia uczyc malymi krokami :) Ja bylam rekrutowana przez to biuro, rok temu pracowalam na pakowaniu miesa, w tym roku wyjezdza w ten weekend na ubrania i jestem bardzo zadowolona, zarowno tym ze kolejne wakacje bede mogla sobie zarobic, a pieniadz jest pewny co wiem z dosiwadczenia. Dla mnie jako studentki mozliwosc zarobienia 6-7 tysiecy w dwa miesiace to super opcja. No i w tym roku udalo mi sie dostac na ubrania, co uwazam za moj maly sukces :) Kontakt z paniami z biura w Bialymstoku super, bardzo sympatyczne osoby. Jedna z pan znala odpowiedz na praktycznie kazde pytanie, ogolnie sprawnie wszystko zorganizowaly. Warto sie pokazac od dobrej strony i byc zapamietanym w firmie pozytywnie. Dwoch moich kolegow ktorzy tez pracowali w ubieglym roku juz tej szansy nie dostali, maja zablokowany wyjazd ponownie z ta agencja. Nie mowie ze sa same plusy, bo nie ma jak wszedzie. Najwiekszym problemem w te firmie sa ludzie.. Polacy :) Na plus zawsze pieniadze na czas, mieszkania sa bardzo ladne (te gdzie ja bylam) no i godziny byly jednak prawie zawsze zapewnione. Narzekaczom mowie powodzenia w Polsce za 1500zl na reke z umowa jak dobrze pojdzie :) :) :)
    Marta

16.05.2018 22:14

Witam czytam sobie komentarze i nie wierzę młodzi ludzie 20 lat narzekają ludzie 30-50 chwalą agencje Work Force zdecydowałam się wyjeżdżać i 10 czerwca jadę i wieżę ze jak człowiek będzie uczciwie pracował i nie balowal to będzie miał prace i zarobi
    Dxx

17.05.2018 14:02

Hejka skąd jedziesz ? z jakiego regionu Polski
    am

02.07.2018 14:46

Marta mozesz opowiedziec o pracy za posrednictwem tej firmy?Jest praca, sa nadgodziny? Wypłacają pieniadze? Jak warunki mieszkaniowe
    gosia

02.07.2018 09:00

Witam, nie będę pisać opinii każdy niech wyciągnie wnioski. Praca ma zacząć się od jutra, dziś szkolenie, wizyta w urzędzie to wszystko ok. Ale wyprawili w podróż syna niestety dzień wcześniej . Wyjazd sobota godzina 15, na miejscu byli ok 6 rano, nikt go nie odebrał z dworca, zero kontaktu, gdy już dotarł do miejsca zakwaterowania okazało się że nie ma wolnych pokoi. Osoba która tam była ( nie mam zastrzeżeń do niej -robiła co mogła) znalazła pokój dopiero po 20. Wtedy też okazało się że syn miał być dzień później.Jak dla mnie to nieodpowiedzialne. Ci co wyjeżdżają wiedzą jak to jest móc odpocząć po podróży, a tu taka 14 godzinna nerwowa sytuacja i dla mnie jako matki i dla syna. Radzę więc upewnić się co do terminu wyjazdu. Zobaczymy jak z pracą będzie.
    Mariola

30.06.2018 13:08

Cześć, jest ktoś obecnie w Holandii z tej firmy np na pakowaniu ubrań?
    Michał

23.06.2018 11:49

Cześć, planuję wyjazd do Holandii dosłownie pod koniec lipca lub maksymalnie na początku sierpnia. Jeśli jest ktoś zainteresowany wspólnym wyjazdem/zakumplowaniem się proszę o kontakt :) Mam 22 lata, młody, kulturalny i miły chłopak. Płeć/wiek bez znaczenia, znam dobrze język angielski przebywałem wiele razy za granicą i jestem ogarnięty, więc ze mną nie zginiesz :) Praca niekoniecznie przez tą agencję. Mój email [email protected]
    anonymous

28.06.2018 17:12

Cześć, skad jesteś, ja wyjeżdzam 22 lipca
    Ona 123

18.06.2018 21:55

Cześć. Widzę, że pojawiła się jakaś nowa oferta do pakowania cistek, może ktoś ma jakieś informacje, ktoś już przy tem pracował, wie jakie warunki czy praca ciężka?
    Pppp

01.05.2018 14:08

Czy ktoś będzie się wybierał z Bydgoszczy w najbliższym czasie w połowie maja na pakowanie ubrań? Nie chciałabym sama jechać wiec fajnie jakby ktoś też się wybierał? I tez mógłby mi udzielić paru informacji ?
    Dxx

15.05.2018 23:13

Witam też się zastanawiam daj namiar na siebie to się spiszemy Pozdrawiam
    ona 123

18.06.2018 21:52

Cześć, też zastanawiam się nad tą ofertą, czy już zaczęłyście prace możecie napisać coś więcej? Jak z zarobkiem, jakie warunki zakwaterowania?
    Natalia

10.06.2018 13:50

@OszukanaPara, czy mogłabyś/mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Nie wszyscy użytkownicy korzystają z Facebooka a z pewnością dla wielu z nich Twoja informacja może okazać się pomocna. @anonymous, co Cię skłoniło do podjęcia współpracy z firmą Work Force? Powiesz nam na jakim stanowisku zamierzasz podjąć pracę? @Marta, powiesz nam coś więcej na temat pracy w firmie, jeśli oczywiście dysponujesz takimi informacjami? @Piotrek, czy zdecydowałeś się aplikować do Work Force?
    nikt

14.06.2018 20:05

A pani Natalia to z Otto czy z konkurencyjnego biura,bo bardzo pani dociekliwa.
    anonymous

08.06.2018 12:29

Planuje wyjechać z tą firmą do Holandii 17 czerwca tego roku. Proszę o kontakt ze mną jak się ktoś również z decyduję, jakiś odział mają też w Lubinie, to ja stamtąd prawdopodobnie wyjadę. Mój e-mail:poczta32101.
    Edzia

11.06.2018 14:07

Hej, ja też jadę z Lublina w tym tygodniu
    Nika

13.06.2018 14:02

A do jakiej firmy jedziesz?
    Piotrek

07.06.2018 18:26

Czy pracował ktoś bądź zna kogoś kto pracował przez tą agencję na magazynie chłodni -21C w Oss? Jak się pracuję w takich warunkach? Jakie ubrania dostarcza pracodawca? Jak ubierze się na cebulkę pod spód można wytrzymać czy jest ciężko?
    Marta

08.06.2018 12:16

Najlepiej wes coś ciepłego bo pracodawca daje tylko bluzę dobrze by było zaopatrzyć się w rękawiczki bawełniane takie z rosmana bo można ubrać je pod gumowe zawsze trochę cieplej praca ciężka ale kasa dobra to wiem od znajomej
    Michal

07.05.2018 15:54

Jedzie ktos moze z Warszawy? Jestem zainteresowany wyjazdem w okolicach 1 czerwca - do lub okolic Amsterdamu/Rotterdamu. Jestem chlopak 22 lata :) [email protected]
    Kamil9o

02.06.2018 03:23

Jade xD

Zostaw merytoryczną opinię o Work Force Sp. z o.o.