Work Force

• Chmielowice
  • Sławice
  • Górki
  • Folwark
Bydgoszcz - Work Force Sp. z o.o.
Oss - Flexspecialisten

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Work Force Sp. z o.o.

Opinie o Work Force Opole

Nie przegap nowości o Work Force Sp. z o.o.!

Magda1302

12.11.2019 18:40

Hej czy ktoś może powiedzieć czy warto wyjeżdżać z tą agencja, jakie warunki pracy zakwaterowanie, dojazd do Holandii oraz do pracy, pieniądze na rękę? Dokładnie chodzi mi kompletowanie odzieży w Utrecht i pakowaniu ciastek... Będę wdzięczna za jakakolwiek odpowiedź
    Piter

17.11.2019 10:57

Jeżeli chodzi o kwestie pieniędzy nigdy nie dostaje się ich na rękę. Zawsze na konto przeważnie po przepracowaniu dwóch tygodni. Czyli na początku trzeciego tygodnia dostajesz pieniądze za pierwszy tydzień. Zależy od agencji bo czasem są w drugim tygodniu. Nie ma agencji tak naprawdę żeby wszystko było ok. Wszystko zależy na jaką pracę trafisz i jaka będzie tam panować atmosfera w pracy. Nie wiem jakie masz doświadczenia za granicą w Holandii ale najlepiej jest pracować bezpośrednio przez pracodawcę. Jeżeli to zrobić trzeba mieć swoje zakwaterowanie
    Acha35

14.11.2019 11:27

Witam! Chcialabym sie dowiedziec cos o tej agencji czy warto jechac do pracy do holandii z tej agencji??? Czy praca jest konkretna na kontrakt czy trzeba czekac ,na miejscu szukaja?? Jak to wygląda??
    Gosia

28.10.2019 14:52

Cześć. Czy kto z Was pracował bądź pracuje przy pakowaniu mrożonek w chłodni w Raalte?

08.11.2019 12:53

Tak ja pracuję.

04.11.2019 19:31

Same pytania, a mało opinii także dodam coś od siebie. Pierwsza sprawa to numer BSN który trzeba wyrobić a to czasami trwa i tak w moim przypadku zleciał tydzień bez pracy także trochę gotówki warto mieć. Lokacje jak się trafi. Mieszkałem w dobrym standardzie, teraz trochę gorzej. Zawsze można rozmawiać czy to na temat lokacji czy pracy także za to plus. Rodacy zarówno na lokacji jak i w pracy w porządku. W porównaniu do innych agencji ta wydaje się solidna. Póki co więcej plusów niż minusów.
    Emil

07.11.2019 13:46

Szukam pracy, chętnie z kims wyjadę, wiadomo razem raźniej. Jestem z Chełma prosze o wiadomosci na maila [email protected]
    Albert

30.08.2019 15:36

z otto dobrze i komfortowo się pracuje

08.09.2019 10:30

Są to dwie różne Agencje Pracy nie polecam Otto a Workforce to nie wiem Powodzenia
    Tomek

28.10.2019 16:57

Tak sie komfortowo pracuje ze w tygodniu dwa dni wolnego mam. zarobki 190E netto
    Vivalafiesta

15.10.2019 13:42

Witam jakieś aktualnie są ciekawe propozycje pracy ? Czy chętny jest ktoś na wyjazd? Pozdrawiam
    Alien

28.10.2019 07:38

To dawaj ze mna
    Gosia

28.10.2019 14:47

Też z chęcią bym pojechała, ale samemu jak to samemu, lipa. W sumie to już wysyłam swoje CV apropo jednej z ofert.
    Gam

19.07.2019 10:30

Dzień dobry, czy ktoś pracuje przy pikowaniu ubrań w Amsterdamie? Bardzo ciekawa jestem czy warto
    Kamila

23.10.2019 12:48

Ja również jestem ciekawa
    faniaf7

15.10.2019 17:21

Witam.26.10 2019 jadę na pakowanie mięsa z tej agencji do Barneveld .Czy ktoś już był i może powiedzie coś odnośnie płacy i zakwaterowania
    marcinkluk

15.10.2019 14:10

przyjemna atmosfera, kasa na czas, warunki super
    tysia

17.09.2019 22:32

Czy był ktoś na pakowaniu kosmetyków w Ravenstein? Jak opinie? ;)
    Sylwia

14.10.2019 21:43

Też jestem ciekawa, zainteresowałam się tym ogłoszeniem
    Asia

02.10.2019 18:42

Pracuje ktos w Veghel na pakowaniu? Jak sie pracuje? Jakie zarobki i warunki mieszkaniowe? Daleko do pracy?
    Sylwia

07.10.2019 19:18

Witam. Pakowanie jakich produktów? Myślę o wyjeździe do zakładow mięsnych ale nie wiem gdzie i z jakim pośrednikiem rozmawiac
    Orzeł

11.09.2019 17:21

Witam wszystkich czy może ktoś z pracujących obecnie przez Workforce wypowiedzieć się na temat pracy przez tą Agencje chodzi mi o wypłaty warunki mieszkaniowe i godziny czy są zapewnione Dzięki z góry za życzliwe wypowiedzenie
    Gość

05.09.2019 13:33

Jak sytuacja z Ciastkami w Oss? Płaca , zakwaterowanie , praca ? Ktoś coś więcej rzuci światełka na to ?:) Pozdrawiam

Oferty pracy - Work Force Sp. z o.o.

Komisjoner-realizacja zamówien

Zbieranie zamówien w chłodni

Raalte

Tomeeekk

27.08.2019 13:46

Witam jaka opinie macie na magazynie Jumbo bo nie widzę żadnych opinie na temat tego magazynu Pozdrawiam
    Orzeł

23.08.2019 11:23

Kto zna dobra Agencje Pracy do Holandii
    Rbl

17.08.2019 01:23

Jak wygląda praca i warunki w rijnsburg pakowanie salatek
    Meciek

15.08.2019 20:33

Beznadziejna praca(usunięte przez administratora) na szkoleniu obiecują że można się zgłaszać w każdej chwili że są dostępni pod telefonem na zmianę. A jak już ktoś coś potrzebuję to telefonów nie odbierają przerzucają się odpowiedzialnością. Jakieś nie jasności z paskiem wypłat to ci powie że tak musi być i tyle.

11.08.2019 08:38

Hej czy ktoś mógłby napisać jak obecnie wygląda praca przez Workforce podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami są to cenne wskazówki dla osób jadących do pracy
    Oskar

08.08.2019 18:06

Cześć mam zamiar wyjechać w tym bądź przyszłym tygodniu. Napiszcie proszę jakie warunki, czy da się zarobić i czy te negatywne opinie to prawda
    Jędrzej

04.07.2019 02:23

14 lipca mam wyjechać do pracy z tej agencji do firmy Jumbo pakowanie wędlin. Cos ktoś o tej pracy może powiedzieć. Jak i również o zakwaterowaniu w miejscowości gees lub spier
    Borsuk

01.08.2019 11:49

Witam jak się pracuje na pakowaniu wędlin są godziny a to Ges to jakieś odludzie tak słyszałem nie wiem czy to prawda Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Work Force?

dunia

22.07.2019 17:34

Chciałam tu pochwalić Pana Macieja, z biura z Opola, który jest osobą bardzo kompetentną i miłą, służy pomocą, jest bardzo zaangażowany w to co robi, do końca. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Jola

30.07.2019 09:54

Mam pytanie odnośnie pracy w firmie Promessa w Deventer czy ktoś tam pracuję jak z godzinami i jakie wypłaty miałem przyjemność kiedyś tam pracować i było super fajni ludzie i dobrze zarobiłem miło wspominam a jak jest teraz Pozdrawiam z góry dzięki za info
    Marzena

21.07.2019 11:34

Hej,czy był ktoś na pakowaniu zabawek bo chciałam wyjechać z chłopakiem ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii na ten temat

22.04.2019 14:31

Rooxey

17.07.2019 14:47

Wszystko to prawda, o hotelu, lekarzach i koordynatorach!
    rozczarowana

30.05.2019 07:09

Ludzie czy wy w ogole umiecie czytać.macie tutaj zostawiać opinie o firmie. nie dowiedziałam się niczego konkretnego na temat .a to kto chce wyjechać i z kim mnie(usunięte przez administratora)obchodzi.

02.06.2019 20:54

Nie jedz jeśli chcesz być zdrowszy psychicznie :) praca i warunki mieszkalne nawet spoko ale agencja i koordynatorzy lecą w......
    Roooxey

17.07.2019 14:37

Zgadzam się z wypowiedzią!
    Patrycja

16.07.2019 18:05

Witam czy polecacie prace w tej firmie przy drobiu
    kook

06.07.2019 16:59

Kontakt - Work Force Sp. z o.o.

Krakowska 53 45-075 Opole

NIP:8992501955

KRS:0000201682

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Veronika

22.05.2019 21:44

Cześć, ktoś się wybiera może w połowie czerwca do Holandii? Jak agencja, płacą i mieszkanie.
    Daniel

29.06.2019 16:11

no właśnie, też zastanawiam się czy jechać. Poproszę o więcej info, jak było.
    Jędrzej

03.07.2019 10:56

Też nie długo jadę tam z dziewczyną dokładnie 14 lipca.. Jak wrażenie praca zakwaterowanie
    Lopi

02.07.2019 12:11

Hej, czy ktoś był na ciastkach w penningen? Jak wypłata, praca i jak się traktuje ludzi?
    Rudolf

29.06.2019 16:16

Super emocje związane z wyjazdem :)
    Esiek

17.06.2019 15:18

Witam, pracuje ktoś przy montażu szkieł do okularów? Jest to praca siedzącą? Proszę o informację pilne!! I jaka stawka ,jest wiekówka? Rocznik 1997. (usunięte przez administratora)

07.06.2019 09:48

Witam ktoś wybiera się do pracy na magazyn w Utrechcie 09.06? K(usunięte przez administratora)Pozdrawiam :)
    Asia z.

14.06.2019 14:16

Ja jadę w 15, jakie wrażenia czy polecasz jak lokacja czy mieszkasz w hotelu
    Barbara

07.06.2019 22:22

Hej ;) Jestem z okolic Rzeszowa, planuje wyjechać w najbliższym czasie, gdyby ktoś byl z okolic i nie tylko i wybierał się do Holandii, fajnie by było wcześniej się poznać i pogadać. Razem raźniej ;) [email protected]
    Barbara

07.06.2019 21:48

27.05.2019 10:35

Witam czy ktoś może coś powiedzieć na temat pracy i zakwaterowania przy pakowaniu odzieży w Woerden lub przy pakowaniu czekoladek w Oss? Wybieram się do pracy wyjazd 09.06 lub 16.06. Jeśli ktoś ma jakieś informacje można pisać na email [email protected] :)
    martyska

02.04.2019 10:06

witam wybiera sie ktos po swietach do pracy na zabawki?

19.05.2019 18:28

Hejka!!!25.05 jadę na pakowanie ciasteczek...jestem z Olsztyna...kto chętny?piszcie [email protected]
    megi1234@

26.05.2019 09:11

Hejka wyjechała na te pakowanie ciastek jakie jest zakwaterowanie ODP na (usunięte przez administratora)
    Matikij

22.05.2019 16:54

Czy wyjeżdżał ktoś z was na pakowanie zabawek do Amsterdamu? Prosiłbym o jakaś informacje na maila: (usunięte przez administratora) Zamierzam pojechać i zastanawiam się, jak jest z warunkami mieszkalnymi itp, nigdy nie byłem w pracy za granicą i nie wiem, czego się obawiać. To będzie mój pierwszy taki wyjazd Pozdrawiam :)
    Kim

22.05.2019 12:51

Pracowałam z otto, było fajnie
    Hubertoo

03.04.2019 15:25

Opinie odnośnie pakowaniu ciastek w panningen? Ktoś się wybiera / był ?

19.05.2019 18:07

Hejka☺Ja mam zamiar jechać 25.05 na pakowanie ciasteczek.Czy ktoś jest chętny...Jestem z Olsztyna.

19.05.2019 18:19

Hej!Ja się wybieram 25.05 do pakowania ciasteczek.Kto chętny aby się jakoś zgrać to piszczie [email protected]
    Dominika

24.04.2019 20:35

Hej czy chętny jest ktoś wyjechać do Holandii? Rzeszów
    Hubertoo

14.05.2019 10:43

Woj mazowieckie tez zastanawiam się nad wyjazdem ????

19.05.2019 18:13

Hejka!!!Jadę 25.05 najprawdopodobniej na pakowanie ciasteczek.Jestem z Olsztyna.Ktoś się wybiera????
    Lola

01.05.2019 18:27

Witam czy ktoś może ma jakieś info o pracy w Amsterdamie przy zabawkach? Przez work force?
    megi1234@

16.05.2019 14:58

Witam pracujesz już w Amsterdamie przy zabawkach przez work force także planuje wyjechać może doradzisz czy jechać

Zostaw merytoryczną opinię o Work Force Sp. z o.o.