Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

Germany - Promedica24
United kingdom - Promedica24 UK

5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Warszawa

Nie przegap nowości o Promedica24!

Jagoda

12.05.2022 10:57

Jestem bardzo zadowolona zarówno z pracy jak i kontaktu z agencją - mieszkanie w DE bardzo ładne i komfortowe.
    Rożą

11.05.2022 14:35

Trochę czekałam na odpowiedź w sprawie pracy. Za to od pierwszej rozmowy do wyjazdu minęło tylko 12 dni, pracuję od grudnia 2021 i jak na razie jestem zadowolona. Polecam!
    Kasia

29.04.2022 20:04

Mam pytanie czy to co jest na umowie będzie na moim koncie, bo Pani która przyjechała z umową zarzekała się że ani centa mniej, no chyba że są obciążenia komornicze. Proszę o odpowiedź
    Alicja

29.04.2022 10:18

Jakby mi nie pasowało to nie jeździłabym 8 lat.
    Bogdan

29.04.2022 08:46

Polecam!
    Iwona

28.04.2022 10:19

Dzięki tej pracy trochę świata zwiedziłam i wybudowaliśmy z mężem dom!
    Basia

28.04.2022 09:04

Wyjazdy są bezpieczne, regularne, dobrze zorganizowane a praca na miejscu dogadana. Jak się trafi na dobrą rodzinę to tym bardziej praca sprawia przyjemność bo mozna zyskać nowych krewnych
    Magda

27.04.2022 15:21

Nigdy nie spóźnili się z wypłatą. Wyjazdy są czasem przekładane na inne terminy, ale poza tym praca w porządku.
    Jasia

26.04.2022 11:39

Z dobrym j. niemieckim pieniądze super. Bez języka gorsze, ale lepiej przecież zarobić mniej niż nie zarabiac wogóle:)
    Ona

26.04.2022 18:15

A ile to jest "super"? Takie zgadywanki nie mówią ludziom nic. Jak chcesz zaistnieć pisząc opinię to się wysil i napisz ile to jest.

26.04.2022 12:09

Po 15 latach pracy przy opiece spotykam ,naprawdę profesjonalna Agencje. ma wszystko dopięte na "ostatni guzik",tylko dochody mogłyby być wyższe. Jedyne moje zastrzeżenie.Pisac można dużo ,ale po co? Pozdrawiam i dalszej owocnej pracy.

08.08.2020 23:00

Janina

09.08.2020 23:21

Przypadki są różne, jak wszędzie. Trzeba się z tym liczyć jak chce się w opiece pracować. Co do zarobków to sama nie narzekam. Jestem zadowolona i to bardzo, udało mi się sporo oszczędności odłożyć.
    Selena

25.04.2022 21:39

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
    wypowiedz

25.04.2022 10:28

Praca legalna Dobre pieniądze Ubezpieczenie Pomoc koordynatorki w razie potrzeby
    Danuta

24.04.2022 09:11

Polecam pracę w Promedice. Świetna firma.
    opiekunka

23.04.2022 13:40

Firma uczciwa, wszystkie warunki zna się przed wyjazdem.
    Asia

23.04.2022 08:46

Jestem zadowolona, mogliby więcej płacić ale to jak wszędzie :D
    Maria

22.04.2022 14:59

Super firma dziękuję mojej pani koordynatorce Paulinie za pomoc w załatwieniu wszystkich formalności i za cierpliwość.
    Magdallll

22.04.2022 10:19

Chejka ja właśnie chcę wyjechać na kontrakt 3 miesięczny jak polecacie czy mam jechać czy sobie odp oczywiście kurs też muszę zrobić
    Zbigniew

19.04.2022 16:41

Zacząłem współprace z Promedica24 pod koniec grudnia ubiegłego roku i chwile póżniej wyjechałem na pierwsze zlecenie. Współpraca od początku przebiegała bardzo dobrze ,zaczynając od organizacji wyjazdu po warunki mieszkaniowe i stan podopiecznej, wszystko zgodne z opisem. Owczesna koordynatorka Pani Marlena od poczatku dzwoniła pytajac czy wszystko ok ,wiec prace przebiegała sprawnie i bez żadnych problemów. Zadowolony byłem ja jak również podopieczna i jej rodzina,namawiajac mnie do powrotu po przerwie ,na co sie oczywiście zgodziłem. W trakcie przerwy w zleceniu przypominałem pracownikom Promedica o gotowości powrotu, wiedziała o tym rownież nowa koordynatorka Pani Justyna L.ale zdecydowała z nieznanego mi powodu że wysyła tam kogoś innego, nie kontaktując sie ze mną zeby chociażbt sprawdzić gotowośc do wyjazdu, a ja zostałem na ,,lodzie ''. nie wiem co wpłyneło na decyzje Pani Justyny L.ale dla mnie to jest sygnał że niektorzy pracownicy Promedica potrzebuja szkolen i kompletna zmiana mojej opini o firmie . Moze ktoś z kierownictwa sprawdzi i odniesie sie do sprawy. Pozdrawiam Zbignniew

20.04.2022 15:32

Bo niektórzy opiekunowie zleceń np ww Pani nie powinni pracować w Promedica ponieważ działają wbrew dobremu interesowi firmy ,niszcząc ją. !!!!!

21.04.2022 21:43

Prawda
    Jola

21.04.2022 11:52

Warunki w porządku.
    z opolskiego

21.04.2022 10:31

Jeździmy z synową na zmianę w jedno środowisko od lat. Na początku było ciężko i żałowałam, trzeba było zacisnąć zęby tamta rodzina też była nieufna. Ale jak i oni tak i my z czasem się polubiliśmy i moja podopieczna cały czas prosi żeby jej nie zostawiać i nie rezygnować z pracy tak się z nami zżyła. Polecam każdemu spróbowac a potem trochę dac czasu na przyzwyczajenie bo u mnie też lekko nie było

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Aleje Jerozolimskie 94 00-807 Warszawa

Branża główna: Księgowość i podatki

Grażyna

20.04.2022 15:13

Dla mnie nie jest to praca marzeń, ale ja bym tyle w Polsce nie zarobiła, więc pracę szanuję.
    Anita

10.04.2022 01:20

Polecam, bo co ??? Takie durne "polecam" nic nikomu nie powie ! :((((
    Maria

09.04.2022 07:41

Nie polecam. Pracownika traktują przedmiotowo. Praca wszędzie taka sama, wiadomo opieka. Wynagrodzenie bardzo niskie i najgorsi ludzie
    Ola

06.04.2022 15:33

Bardzo niskie zarobki w Polsce .
    Urszula

29.03.2022 12:05

Super
    Gosia

29.03.2022 08:12

Polecam
    LEGALNIE

28.03.2022 11:16

Ofert tu nie brakuje. Ja zawsze wybieram takie, które mi odpowiadają i nigdy się nie zawiodłam. Dobrze płacą, opłacają składki. Wszystko jest legalne i bezpieczne.
    Ewa

27.03.2022 11:11

Polecam. Byłam już na kilku wyjazdach z Promiedicą i na chwilę obecną opieka nad seniorami to jest coś co chcę robić. Moge się spokojnie utrzymać, nie stresuję się i mam sporo wolnego po zakończeniu każdego kontraktu.
    internautka

26.03.2022 09:56

Bardzo fajna firma dbajaca o pracowników. Dobrze płacą, fajnie organizują wyjazdy i ogólnie jest spoko atmosfera w firmie. Mi się zawsze trafiają bardzo fajni seniorzy. Można z nimi pogadać.
    Leokadia

25.03.2022 09:31

Duża firma, dużo ofert pracy również dla osób bez języka. Poza tym sztele zawsze są sprawdzone i bezpieczne. W razie czego koordynatorki szybko reagują. Jeżdżę z tą firmą od lat i mam dobre doświadczenia. Nigdy nie było problemu z wypłatą.
    Tereska

24.03.2022 13:05

Porządna firma, godna zaufania.
    Laura

22.02.2022 15:10

Firma jest bardzo ugodowa, nie zaniża wypłat i przede wszystkim nie płaci w dietach. Płacą wszystko legalnie, zgodnie z umową i opłacają składki. To bardzo ważne! Raz pracowałam w firmie, która płaciła w dietach, ktos to zgłosił i jako opiekunka miałam problemy w ZUSie i US a tamta firma umyła ręce. Tak niestety często się dzieje. Dlatego ciesze się, ze teraz mam legalną pracę w Promedice.
    Joanna

23.02.2022 09:46

a jaką ma Pani umowę z obowiązującym zusem?
    Kejli

23.03.2022 16:13

Tu się akurat zgodzę ja pracowałam w innej firmie która daje składki od 50 euro i się w urzędzie skarbowym o to dowalili , trzeba pilnować żeby uczciwie formy płaciły składki bo w razie czego nikt wam nie pomoże
    JA

23.03.2022 10:08

Polecam. Warto z nimi wyjeżdżać. Ja właśnie wróciłam z DE i za miesiac jadę znowu.
    Monika

21.03.2022 09:02

Ogólnie polecam, choć a początku zarabiałam mało, bo nie znałam niemieckiego. Teraz już dobrze mówie po niemiecku więc moje zarobki są dużo wyższe. Praca legalna, nie martwię się składkami a ni ubezpieczeniem. Wszystko mam opłacone.
    Helena

20.03.2022 10:59

Z czystym sumieniem polecam ta pracę. jeżdże z Promedica od kilku lat i cały czas jestem zadowolona. Dobrze płacą, i wszystko organizują.
    anonimowa

19.03.2022 14:01

Wszystko ok
    Anna

18.03.2022 16:57

Pracuję od pół roku, mam ubezpieczenie i dokumenty EKUZ. Robią też testy na covid.. W razie problemów szybko reagują. Polecam
    Barbara

17.03.2022 15:37

Wszystko ok. Legalna praca z wysokimi zarobkami i opłacanymi składkami. Jeżdżę z Promedicą od roku i bardzo mi się podoba.
    Promedica Warszawa

12.03.2022 13:48

Witam bardzo serdecznie wszystkich pracujących jako opiekunki. Opowiem o pewnej historii która się wydarzyła niedawno,w tym roku w Niemczech w marcu tego roku gdy przyjechał zmiennik aby mnie zastąpić, z chorym kręgosłupem z bólami pleców, do osoby która wymaga zdrowia fizycznego przecież tak się nie postępuje(usunięte przez administratora) Praca na tym stanowisku jest bardzo wymagająca (usunięte przez administratora)Pozdrawiam 12 marzec 2022. TOMASZ
    Jaga

13.03.2022 19:05

Nie rozumie tego wpisu o czym on ma swiadczyc przeciez nikt nie jest wstanie nas zmusic do wyjazdu.To my sami decydujemy o wyjezdzie

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24