Promedica24

• O Promedica24
  • Zalety pracy w Promedica24
  • Oferty pracy
  • Rekrutacja
  • Szkolenia dla Opiekunów

O Promedica24

Germany - Promedica24
United kingdom - Promedica24 UK

5. Opinie o Promedica24

Opinie o Promedica24 Warszawa

Nie przegap nowości o Promedica24!

Łucja

14.05.2022 09:00

nic do zarzucenia, praca ok
    Krystyna

13.05.2022 07:56

wspominam bardzo dobrze te firmę ale już jestem na zasłużonej emeryturce
    Jagoda

12.05.2022 10:57

Jestem bardzo zadowolona zarówno z pracy jak i kontaktu z agencją - mieszkanie w DE bardzo ładne i komfortowe.
    Rożą

11.05.2022 14:35

Trochę czekałam na odpowiedź w sprawie pracy. Za to od pierwszej rozmowy do wyjazdu minęło tylko 12 dni, pracuję od grudnia 2021 i jak na razie jestem zadowolona. Polecam!

29.04.2022 20:04

Mam pytanie czy to co jest na umowie będzie na moim koncie, bo Pani która przyjechała z umową zarzekała się że ani centa mniej, no chyba że są obciążenia komornicze. Proszę o odpowiedź
    Alicja

29.04.2022 10:18

Jakby mi nie pasowało to nie jeździłabym 8 lat.
    Bogdan

29.04.2022 08:46

Polecam!
    Iwona

28.04.2022 10:19

Dzięki tej pracy trochę świata zwiedziłam i wybudowaliśmy z mężem dom!
    Basia

28.04.2022 09:04

Wyjazdy są bezpieczne, regularne, dobrze zorganizowane a praca na miejscu dogadana. Jak się trafi na dobrą rodzinę to tym bardziej praca sprawia przyjemność bo mozna zyskać nowych krewnych
    Magda

27.04.2022 15:21

Nigdy nie spóźnili się z wypłatą. Wyjazdy są czasem przekładane na inne terminy, ale poza tym praca w porządku.
    Jasia

26.04.2022 11:39

Z dobrym j. niemieckim pieniądze super. Bez języka gorsze, ale lepiej przecież zarobić mniej niż nie zarabiac wogóle:)
    Ona

26.04.2022 18:15

A ile to jest "super"? Takie zgadywanki nie mówią ludziom nic. Jak chcesz zaistnieć pisząc opinię to się wysil i napisz ile to jest.

26.04.2022 12:09

Po 15 latach pracy przy opiece spotykam ,naprawdę profesjonalna Agencje. ma wszystko dopięte na "ostatni guzik",tylko dochody mogłyby być wyższe. Jedyne moje zastrzeżenie.Pisac można dużo ,ale po co? Pozdrawiam i dalszej owocnej pracy.

08.08.2020 23:00

Janina

09.08.2020 23:21

Przypadki są różne, jak wszędzie. Trzeba się z tym liczyć jak chce się w opiece pracować. Co do zarobków to sama nie narzekam. Jestem zadowolona i to bardzo, udało mi się sporo oszczędności odłożyć.
    Selena

25.04.2022 21:39

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
    wypowiedz

25.04.2022 10:28

Praca legalna Dobre pieniądze Ubezpieczenie Pomoc koordynatorki w razie potrzeby
    Danuta

24.04.2022 09:11

Polecam pracę w Promedice. Świetna firma.
    opiekunka

23.04.2022 13:40

Firma uczciwa, wszystkie warunki zna się przed wyjazdem.
    Asia

23.04.2022 08:46

Jestem zadowolona, mogliby więcej płacić ale to jak wszędzie :D
    Maria

22.04.2022 14:59

Super firma dziękuję mojej pani koordynatorce Paulinie za pomoc w załatwieniu wszystkich formalności i za cierpliwość.
    Magdallll

22.04.2022 10:19

Chejka ja właśnie chcę wyjechać na kontrakt 3 miesięczny jak polecacie czy mam jechać czy sobie odp oczywiście kurs też muszę zrobić
    Zbigniew

19.04.2022 16:41

Zacząłem współprace z Promedica24 pod koniec grudnia ubiegłego roku i chwile póżniej wyjechałem na pierwsze zlecenie. Współpraca od początku przebiegała bardzo dobrze ,zaczynając od organizacji wyjazdu po warunki mieszkaniowe i stan podopiecznej, wszystko zgodne z opisem. Owczesna koordynatorka Pani Marlena od poczatku dzwoniła pytajac czy wszystko ok ,wiec prace przebiegała sprawnie i bez żadnych problemów. Zadowolony byłem ja jak również podopieczna i jej rodzina,namawiajac mnie do powrotu po przerwie ,na co sie oczywiście zgodziłem. W trakcie przerwy w zleceniu przypominałem pracownikom Promedica o gotowości powrotu, wiedziała o tym rownież nowa koordynatorka Pani Justyna L.ale zdecydowała z nieznanego mi powodu że wysyła tam kogoś innego, nie kontaktując sie ze mną zeby chociażbt sprawdzić gotowośc do wyjazdu, a ja zostałem na ,,lodzie ''. nie wiem co wpłyneło na decyzje Pani Justyny L.ale dla mnie to jest sygnał że niektorzy pracownicy Promedica potrzebuja szkolen i kompletna zmiana mojej opini o firmie . Moze ktoś z kierownictwa sprawdzi i odniesie sie do sprawy. Pozdrawiam Zbignniew

20.04.2022 15:32

Bo niektórzy opiekunowie zleceń np ww Pani nie powinni pracować w Promedica ponieważ działają wbrew dobremu interesowi firmy ,niszcząc ją. !!!!!

21.04.2022 21:43

Prawda

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Promedica24?

Kontakt - Promedica24

Aleje Jerozolimskie 94 00-807 Warszawa

Branża główna: Księgowość i podatki

Jola

21.04.2022 11:52

Warunki w porządku.
    z opolskiego

21.04.2022 10:31

Jeździmy z synową na zmianę w jedno środowisko od lat. Na początku było ciężko i żałowałam, trzeba było zacisnąć zęby tamta rodzina też była nieufna. Ale jak i oni tak i my z czasem się polubiliśmy i moja podopieczna cały czas prosi żeby jej nie zostawiać i nie rezygnować z pracy tak się z nami zżyła. Polecam każdemu spróbowac a potem trochę dac czasu na przyzwyczajenie bo u mnie też lekko nie było
    Grażyna

20.04.2022 15:13

Dla mnie nie jest to praca marzeń, ale ja bym tyle w Polsce nie zarobiła, więc pracę szanuję.
    Anita

10.04.2022 01:20

Polecam, bo co ??? Takie durne "polecam" nic nikomu nie powie ! :((((
    Maria

09.04.2022 07:41

Nie polecam. Pracownika traktują przedmiotowo. Praca wszędzie taka sama, wiadomo opieka. Wynagrodzenie bardzo niskie i najgorsi ludzie
    Ola

06.04.2022 15:33

Bardzo niskie zarobki w Polsce .
    Urszula

29.03.2022 12:05

Super
    Gosia

29.03.2022 08:12

Polecam
    LEGALNIE

28.03.2022 11:16

Ofert tu nie brakuje. Ja zawsze wybieram takie, które mi odpowiadają i nigdy się nie zawiodłam. Dobrze płacą, opłacają składki. Wszystko jest legalne i bezpieczne.
    Ewa

27.03.2022 11:11

Polecam. Byłam już na kilku wyjazdach z Promiedicą i na chwilę obecną opieka nad seniorami to jest coś co chcę robić. Moge się spokojnie utrzymać, nie stresuję się i mam sporo wolnego po zakończeniu każdego kontraktu.
    internautka

26.03.2022 09:56

Bardzo fajna firma dbajaca o pracowników. Dobrze płacą, fajnie organizują wyjazdy i ogólnie jest spoko atmosfera w firmie. Mi się zawsze trafiają bardzo fajni seniorzy. Można z nimi pogadać.
    Leokadia

25.03.2022 09:31

Duża firma, dużo ofert pracy również dla osób bez języka. Poza tym sztele zawsze są sprawdzone i bezpieczne. W razie czego koordynatorki szybko reagują. Jeżdżę z tą firmą od lat i mam dobre doświadczenia. Nigdy nie było problemu z wypłatą.
    Tereska

24.03.2022 13:05

Porządna firma, godna zaufania.
    Laura

22.02.2022 15:10

Firma jest bardzo ugodowa, nie zaniża wypłat i przede wszystkim nie płaci w dietach. Płacą wszystko legalnie, zgodnie z umową i opłacają składki. To bardzo ważne! Raz pracowałam w firmie, która płaciła w dietach, ktos to zgłosił i jako opiekunka miałam problemy w ZUSie i US a tamta firma umyła ręce. Tak niestety często się dzieje. Dlatego ciesze się, ze teraz mam legalną pracę w Promedice.
    Joanna

23.02.2022 09:46

a jaką ma Pani umowę z obowiązującym zusem?
    Kejli

23.03.2022 16:13

Tu się akurat zgodzę ja pracowałam w innej firmie która daje składki od 50 euro i się w urzędzie skarbowym o to dowalili , trzeba pilnować żeby uczciwie formy płaciły składki bo w razie czego nikt wam nie pomoże
    JA

23.03.2022 10:08

Polecam. Warto z nimi wyjeżdżać. Ja właśnie wróciłam z DE i za miesiac jadę znowu.
    Monika

21.03.2022 09:02

Ogólnie polecam, choć a początku zarabiałam mało, bo nie znałam niemieckiego. Teraz już dobrze mówie po niemiecku więc moje zarobki są dużo wyższe. Praca legalna, nie martwię się składkami a ni ubezpieczeniem. Wszystko mam opłacone.
    Helena

20.03.2022 10:59

Z czystym sumieniem polecam ta pracę. jeżdże z Promedica od kilku lat i cały czas jestem zadowolona. Dobrze płacą, i wszystko organizują.
    anonimowa

19.03.2022 14:01

Wszystko ok
    Anna

18.03.2022 16:57

Pracuję od pół roku, mam ubezpieczenie i dokumenty EKUZ. Robią też testy na covid.. W razie problemów szybko reagują. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Promedica24