Telekomunikacja Novum S.A.

Katowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o Telekomunikacja Novum S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekomunikacja Novum S.A.

Martynia

ostatnio Novum wypuściło nową ofertę komórki i netu więc pewnie mają jakieś propozycje- może na infolinię

sergiusz
@Martynia 12.01.2018 22:03

no to pewnie potrzebuja jeszcze wiecej konsultantow/doradcow/sprzedawcow. Mozna zapytac

Madzia

z tego co wiem to mają stałą rekrutację pracowników.

Daria

Słyszałam o firmie, że jest bardzo dobrym pracodawcą. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

ella

a jak z nadgodzinami? zmuszaja?

hryciak
@afrodyta 26.12.2017 17:56

ja czasami odbierałam dzień wolny, ale dużo tego nie było

robocop
@hryciak 01.01.2018 22:15

wole kasę, ale dzien wolny na wypoczynek badz załątwianie swoich spraw tez fajna rzecz

Bożka

ja też całkiem dobrze wspominam ten okres mojego życia. nie mam traumy jakby co. popracowałam, nauczyłam się sporo.zarobiłam i ok.

Fabi

mnie do nadgodzin nikt nie zmuszał.czasem jakieś zastępstwo trzeba było pociągnać.

Kiri

ja też miałem takie same doświadczenie z tą firma byłem na studiach,przyjezdny i mogłem się z tego sam utrzymać

Tom

ja tylko jako student bo byłem tam przyjezdny ale jak dla mnie kasy mi wystarczało i czas na naukę też był

rogowiecki
@Opal 20.11.2017 20:52

dogodny czas pracy, niepotrzeben specjalne kwalifikacje, więc miejsce idealne dal studentow

seba
@rogowiecki 27.11.2017 20:54

ale tez dla takich jak ja - potrzebujacych pracy na pół etatu

Sela

Ja pracowałam i w trakcie studiów i potem,ale musiałam się wyprowadzić więc zrezygnowałam z pracy.Ale było mi szkoda bo było naprawdę ok.

Bożka

Fajnie że sie potrafili zmienić to naprawdę duży pluz dla firmy

Bartek

no byli kiedyś obsmarowani ale wyciągneli wnioski i jest dobrze a nawet bardzo dobrze.inna zupełnie atmosfera,ludzie spoko i zarobki też ok.

tobiasz

kiedys firma miała średnie opinie, ale teraz dużo się zmieniło i jak ktoś chce pracować i zarabiać to polecam

szulka
@tobiasz 05.11.2017 23:01

oo, czyli nadal jest ok. Ja pracowałam w 2016 roku, bdb praca na poczatek kariery

radek oko

pracowałem w novum ponad rok i zdobyłem super doświadczenie i załozyłem własna firmę

pączek
@radek oko 02.05.2017 10:04

oo, brawo! czyli taka praca pozwala robic dalej kariere:)

ktoś
@pączek 23.10.2017 22:41

najlepiej zaczac od najnizszego szczebla - wtedy zna sie wszystko od podszewki. A novum to nie firma krzak wiec jest okazja nauczyć się wszystkiego w odpowiednich warunkach a nie na wariata

Niko

też prawda jak już się znajdzie porządnego pracodawcę to trzeba się go trzymać

nikita

no ale jak nie bedzie zlecenia to sie ma inne korzysci...długofalowe

Lisa

no właśnie korzystać póki jeszcze są korzystne bo coś w przepisach ma się zmienić

anonim

(usunięte przez administratora)

marek

nie pracowałem, ale słyszałem ze studentow tez zatrudniaja, a zlecenia dla studentow sa korzystne

marek

studenci tez wieszke netto na zlecenie dostaja a to jest wazne jak sie ma studenckie wydatki:)

Marta

@pogwar co powiesz o warunkach pracy w firmie Telekomunikacja Novum S.A.? Czy jesteś zadowolony z pracy w firmie? Jakie są mocne strony pracy tutaj? @Niko jeśli chodzi o studentów to oczywiście wolą umowę zlecenie, ponieważ nie muszą pracować w stałych godzinach.

Niko

no właśnie studentom to chyba najlepiej na zlecenie bo mają wtedy nienormowany czas pracy

pogwar
@Niko 21.09.2017 08:03

w umowie o prace tez moze byc elastyczny czas pracy - rownowazny sie nazywa. Pracodawcy w takich firmach jak novum czeesto z tego korzystaja

Iwa

ja kiedyś pracowałam na zlecenie bo jako studentce tak mi było wygodnie jako teleopiekun. wszystko było ok.dobrze to wspominam

Mania

no właśnie dla niektórych to tylko kasa się liczy

adam
@Mania 14.09.2017 08:30

to prawda, a szkoda, bo czasem doświadczenie jest ważniejsze niż kasa

arni

pracodawca jak pracodawca - mam umowę, dostaje kase, jest okej

Krystek

a na jakie stanowisko?

Julietta

teraz jest dobry czas, koniec wakacji,ostatnio odezwali się do mojej koleżanki która składała tam cv jakis czas temu

Katarina

pewnie że nic nie kosztuje.a próbowac zawsze warto

inka

ja pracowałam w novum tylko przez okres wakacji i mogę polecic pracodawce osobom, ktore szukaja chwilowego zatrudnieni a jednoczesnie chca byc traktowani powaznie

barbara
@szara 28.08.2017 19:49

no wlasnie tez szukam pracy i chyba tam mozna sprobowac, to nic nie kosztuje

goha
@inka 22.08.2017 00:10

tym co szukają na stałe, też można polecić

Lui

to prawda, widać też coraz więcej ogłoszeń w necie

Kris

ale na stałe czy na sezon?

amadeo
@Kris 11.08.2017 12:46

ja mysle, ze i takich i takich. Terez jest rynek pracownika wiec to pracodawca rozglada sie za pracownikami, w koncu:)

Lizzy

ale właśnie w wakacje sporo osób szukają

Terenia

to zależy teraz okres urlopowy wiec może trochę dłużej niż zwykle

zainteresowana

no właśnie wysłałam cv i czekam ,nie wiecie czy długo się czeka na jakis odzew?

jula
@zainteresowana 08.08.2017 08:49

Jak nie masz odpowiedzi to zadzwoń i się przypomnij.

Remik

to zależy czy mają etaty może ewentualnie na zlecenie jakiś czas

ewka
@Remik 07.08.2017 11:29

ja bym się nie martwiła, teraz jest rynek propracowniczy i to bardziej firmy szukaja pracowników, wiec jak pasuje ci novum to po prostu aplikuj a nie rozmyslasz ;p

Miśko

no właśnie tylko czy po sezonie nie zwolnią tylko coś zaproponują dalej

Marta

@doti myślę, że jest taka możliwość , w wielu firmach, gdy na wakacje pracownicy biorą urlop chcą zatrudnić kogoś tylko na okres wakacyjny. @nikota mówisz,że studenci pracują w różnych godzinach , to jakie są zmiany?

adrianna
@Marta 28.07.2017 09:56

teraz sezon urlopowy w pełni wiec łątwiej się dostac, bo wakaty moga byc, ja tak się dostałam, wlasnie w takim sezonie

silla

studenci często zaczepiają się również na wrzesień.

nikota
@silla 13.07.2017 11:13

studenci pracuja tam cały rok, bo to praca w roznych godzinach wiec mozna się grafikowo dopasowac, nikt nie robi z tym problemow

Krzychu

na wakacje chętnie biora bo stali pracownicy chcą miec urlopy

gość
@Krzychu 12.07.2017 12:43

Super. Z tego co widzę to nie robią problemów z dostosowaniem grafiku. To dobra okazja do nabycia nowych doświadczeń dla studentów.

sawa
@gość 24.07.2017 13:26

a często pierwszego doświadczenia w ogole

była

to zależy czy się sprawdzisz,ale raczej podejmuja współpracę ewentualnie nie na cały etat. zapytaj na rozmowie

doti

a przyjma mnie tylko na sezon wakacyjny?

Biter

u nas bywało różnie z atmosferą,jak to w zespole ale ogólnie jak się coś działo,było jakieś mega zadanie to wszyscy się brali porządnie do roboty i pracowali na zespół

Kubek

no właśnie i dzięki temu elastycznie

Radzik

U nas kiero był spoko, rzeczywiście pomagał nam rozwiazywać jakies nasze wew działowe konflikty.Ale ogólnie zespół był fajny.

adrianka
@Radzik 03.07.2017 13:43

tam pracuje sporo mlodych ludzi wiec jest tak..mlodziezowo :)

Nikoś

pewnie że trzeba pracować, ale jak jest miło to pracuje się jeszcze lepiej

carlito
@Nikoś 21.06.2017 09:50

jak jest jakaś naprawdę trudna osoba w zespole to można zgłosic kierownictwu (jesli wewn rozmowy nie pomagaja). POwinni zareagowac

gość

mlody, fajny swiezy zespol to jest to. Ja tez tak trafiłam, ale to nie kwestia winy badz nie firmy - czasami trafi sie jakas gangrena co psuje prace w zespole, ale...praca jest praca - płaca to trzeba pracowac a nie wybrzydzac

Rezio

no właśnie atomsferę w pracy czynią ludzie

Lisi

i tak wszystko zależy od zespołu i przełożonego. ja akurat miałam bardzo fajnych ludzi

Dokto

to chyba nie ma znaczenia jakie miasto zasady wszędzie takie same

Nik

znalazłem sporo opinii o Olsztynie a wiadomo co z Katowicami?

waldi

spoko firma jak na początek mojej kariery, nie narzekam

Dorka

czyli są elastyczni,fajnie.Właśnie szukam czegoś takiego.

mintaj
@Dorka 12.06.2017 08:46

ja nie jestem studentka, ale tez bym sobie dorobiła, a moge pracowac w zaleznosci od dnia w roznych godzinach - czyli to cos dla mnie

Zostaw opinię o Telekomunikacja Novum S.A. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekomunikacja Novum S.A.