Czytam Panów i konkurencji wypociny mające na celu oszkalować Pogon
i mam parę uwag i zastrzezen:
To Wy Panowie kształtujecie poziom zarobków w branży,dopóki akceptujecie pracę na zlecenie bez licencji za tak gówniane wynagrodzenie stawki będa spadały nadal Dzis już są niższe niz 15! lat temu dla Zleceniodaców to Wasza zasługa! będą jeszcze niższe. Przykład podwyżek stawek przy masowym eksodusie Polaków za granicę. Wrócili akceptują pracę konkurencyjnosc rosnie emeryci, renciści, studenci ,inwalidzi! ludzie z poprzedniego systemu nie przystosowani i garstka wysoce wykfalifikowanych osób których sytuacja zapędziła w kozi róg najbardziej niszowej branzy usługowej w Polsce-pozdrawiam(sprzątaczki zarabiają da razy tyle), Stawka rynkowa za typowe usługi zblza się do 7zł netto za godzinę weżcie kalkulator podliczcie podatek jakikolwiek zus umowe o prace ha ha i wykręcie z tego 5 zł na ręke powodzenia administrowanie,nadzór:)
I Jeszcze Jedno w Pogoni pracuje duza rzesza pracowników która trzyma się tej firmy ponad 10 lat- ja również-dlaczego? odpowiedz znajdziesz w wchodząc na takie same fora innych firm i porównując wypowiedzi i ich ilość- niezadowoleni zawsze będą obiektywni nigdy