Pogoń Ochrona – Pogoń

Nasza oferta

Odpowiedzialność

Pracownicy

Obowiązki pracowników

Warszawa - POGOŃ Sp. z o.o.

5. Opinie o Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.

Opinie o Pogoń Ochrona – Pogoń Warszawa

Nie przegap nowości o Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.!

Krzychu

05.07.2015 08:01

A ja bardzo jestem zadowolony doginam trzeci rok Idzie się z nimi dogadać ale tez ze trzy razy pajdę dostałem uważać trzeba żeby nie spać Gorzałkowy nie jestem także sie nie obawiam o dyscyplinarkę
    wojtek ochroniasz

29.06.2015 14:20

a ja se pracuje na osiedlu i jest fporzo, nigdy nie miałem kary za spanie bo nie śpie. a pijaki to zawsze problem robią. w iinych firmach nie płaco na czas pensii
    Agent

27.06.2015 22:10

Wszyscy Panowie tylko narzekać potraficie na pracodawce,pewnie byście chcieli bujane fotele i złote klamki na obiektach.Ja z pracy w Pogoni jestem bardzo zadowolony,a pracuję tam od 2000r.Nigdy nie narzekałem i stałem wiernie na straży mego obiektu.Wiadomo że na początku też oberwałem ze dwie pajdy a to za krawat a to za spanie,ale przyjąłem karę po męsku z honorem.Dziś już zupełnie nie wyobrażam sobie pracy gdzie indziej niż w B.O.Pogoń.Jestem dumny że od piętnastu lat jestem Pogończykiem.Pogoń to najbardziej reprezentacyjne biuro ochrony w Polsce a kto wie może i na świecie.Niezdecydowanych zachęcam do założenia munduru Pogoni a malkontentów odsyłam do innych agencji ochrony tam na pewno będziecie mieli lepiej.FIRMA WZÓR!
    zadowolony

18.06.2015 14:51

to ciekawe bo ja nie mam potrącen oprócz ubezpieczenia może pracowac trzeba a nie spac? pensje mam zawsze na czas na koncie takze o co chodzi? to chyba konkurencja tak pisze co by nie przychodzili ludziska do pracy
    Zadpwolony

19.05.2015 15:47

A ja pracuję drugi rok i jestem zadowolony trzeba uważać żeby nie spać i co godzinę się zgłaszać żadnych godzin nie obcinają tylko stawkę mam 6 zeta minus to ubezpieczenie od odpowiedzialnosci cywilnej pokazali polise jakąś sytuacje mieli w przeszłości i zabezpieczają ludzi w ten sposób
    gibson2015

21.05.2015 09:09

..jesteś zadowolony bo może z tej niby polisy pokrywają ci długi komornicze,a może wiesz dlaczego ukrywają ten fakt przed Urzędem Skarbowym????
    zadowolony

21.05.2015 10:18

Pokazali mi listę z moim nazwiskiem (usunięte przez administratora) także dla mnie ok Wiesz co zawsze można szukac drugiego dna i teorii spisku dla mnie ważne jest pracowac i otrzymywać kasę w terminie a w tym sie jeszce na Pogononi nie zawiodłem
    były pracowik

13.05.2015 05:25

Jest to taka sama firma jak wszystkie inne na rynku.Pracowałem tam kiedyś dość długo to wiem co pisze.Jeżeli ktoś szuka dorywczej roboty nie chla i trafi na niezły obiekt to można robić i w pogoni.Zaznaczam ze tylko jako praca dorywcza bo pensje wszędzie sa marne wiec i tutaj też nie jest inaczej.Na plus jest to że płacą regularnie a minus to zgłoszenia co godzinę przez całą dobę.Co do kontroli to uważam, ze jak się swoje robi i jest się trzeźwym to nie ma problemu żeby się ktoś czepiał ( przynajmniej u mnie nie było)
    były pracowik

13.05.2015 05:25

GLINA

06.05.2015 11:35

wymagają niekaralność bezwzględnie praca w grupie od 9 kwalifkowany bez broni 10 kwalifikowany z bronią są 18 lat na rynku
    cieć

03.05.2015 06:45

Wymaga.A co nie chce ci się jechać czy zdazylo ci się podpaść? :)
    ohroniasz

24.03.2015 08:45

szukaja do grupy interwencuyjnej teraz
    Waldek

25.02.2015 13:39

Bardzo niskie zarobki, kontrole, (usunięte przez administratora)
    Pacman

18.01.2015 08:31

A ja siędzę na Zamieniu ale tam stawki dochodzą do 7 ziko ja mam6,5 Nie wiedziałem że na Toyocie tak nisko może słabo płaci?
    Arevik

20.01.2015 03:44

7 zeta? W Pogoni? Bajkopisarzem jesteś?
    agent

15.12.2014 17:17

Czy to prawda, że w tym roku będą talony na święta ? Mój zmiennik mówi, że co rok są.

21.11.2014 17:56

Takich typków jak menel z pod budki z piwem można wybadać z kim a raczej z czym ma się do czynienia.Druga kwestią jest przyjmowanie takich jegomościów do pracy tylko po to żeby ich potem za alkohol z pracy usunąć bez wypłaty wynagrodzenia.Czysty zysk...koniec świata
    Komornik

23.10.2014 14:32

Ja jestem zadowolony,doginam na Ursynowie trochę pajdują jak się przyśnie ale jest ok
    Menel

24.10.2014 13:30

Można chlać?

02.03.2015 15:59

Brak ludzi brak wolnego czasu stawka niska.
    negatyw

23.10.2014 09:26

Stety ochrona kiepska zwlaszcza na zamieniu ,koło Warszawy,odradzam pracę wtej placówce(usunięte przez administratora)
    Dedal

25.09.2014 10:22

Czy to prawda, że teraz zwalniają ludzi bo kupili roboty?? O co chodzi??Byłem na moczydle, ale bilet sprzedał mi jakiś robot jeżdzący po okolicy. Jak czas mi się kończył za każdym razem podjeżdzał i świecił mu się koń na głowie. Wprowadzili jakieś innowacje?

22.09.2014 12:57

Można by to porównać z kontrolą w autobusie/tramwaju.Kanar jak kogoś złapie bez biletu to czasami też można się z nim dogadać.Tyle że w tym przypadku chodzi i miche buehehehehe LOL
    bolo

22.09.2014 08:30

Jak to jak normalnie daj mu dobry obiad albo na dobry obiad to i ty się ze słodkim dogadasz
    lona

21.09.2014 20:24

Pracuje tu rok i nic na lepsze tylko gorsze gdyby nie ci z lotnej bez wyjatku kazdy to mozna by byli polubic ta prace zeby ciut wiecej placili. Panowie z lotnej tylko szukaja czy ktos usnie albo wachaja czy od kogos nie czuc alkocholu owszem za alkochol na bruk ale nie wszyscy sa pijakami. A ciekawostka dlaczego migdal nadal pracuje jak go slodki ze dwa razy sam zlapal na piciu ? Wniosek .mozna sie z nim jednak dogadac jakos ale jak hmmm

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pogoń Ochrona – Pogoń?

Kontakt - Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.

ul. Ogólna 7/61 01-702 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo
    wis

21.09.2014 18:19

Co wy pieprzycie pan T jest taki sam jak inni tylki szuka zeby przypajdowqc
    aliosza

19.09.2014 09:49

w tej FIRMIE juz pracują z za wschodniej granicy.. ciekawe czy to tak do końca legalne przeciez było ze w ochronie moga pracować z obywatelstwem polskim

19.09.2014 09:42

lona

04.10.2014 01:32

Oni sa od kontrolowania baranie a nie od pomagania pomocy szukaj u mamusi

09.08.2014 14:45

Pisałem do bankiera ponieważ uważam że bankier i obiekt to jedna i ta sama osoba.
    Bankier

08.08.2014 14:04

Jeśli dobry procent na koncie firmowym to 0,8% brutto to faktycznie można trzepać na trzymaniu kasy w banku...
    Darek

14.01.2015 22:24

Bardzo niskie zarobki, chyba w żadnej ochronie w stolicy nie ma tak małych stawek. I te ciągłe kontrole.
    chetny

17.01.2015 16:16

Proponowano mi pracę na Toyotę ale jak zobaczyłem te budy to tylko się zakurzylo jak odpaliłem buta
    Obiekt

08.08.2014 14:00

Nie zgodzę się kategorycznie z płatnościami ! Niektóre firmy w standardzie(te duże budowlane) mają termin płatności 45 dni. Notorycznie się spóźniają, tak samo wspólnoty. Dlaczego? Zawsze na ostatnim miejscu płaci się ochronie. Najpierw własne pensje, prąd,gaz,ścieki, łączność,paliwo. Trzeba mieć na uwadze, ze kredyty to normalna sprawa w tej branży a za darmo ich nikomu nie dają. Pomijam firmy, developerów którzy upadają i nic ochronie nie płacą... Biznes wcale nie jest taki piękny, ja na pewno bym w to nie wchodził i wolał otworzyć firmę sprzątającą. Jak łatwo zauważyć na rynku ochrony pojawia się coraz więcej usług oprócz ochrony : sprzątanie, administrowanie, ochrona osobista, księgowość itp. Z tego już się nie da normalnie wyżyć, a skoro żeby wyżyć firmy ochroniarskie muszą kombinować to źle wróży dla pracownika bo jeśli dostanie te pieniądze...to mocno przekombinowane- stąd kary....
    Real

07.08.2014 20:08

Obecnie na rynku ochrony z obiektu przy stawce 7,8 zł netto (rynkowa i tak wysoka jak pokazują realia), przy stawce dla agenta 5 zł i śmieciowej umowie i założeniu, że jest to jeden pracownik 24 h zarobek wynosi ok 500-600 zł miesięcznie. Owszem są obiekty po 12 zł netto i 7 ludzi na zmianie co przyniesie ok 10.000 zł, ale coraz ich mniej..... Pamiętajmy o kontrolach, paliwie, mundurach, telefonach, ubezpieczeniach i ewentualnych stratach, które trzeba pokryć. Zus, vat, podatek, płace też trzeba płacić terminowo i zwykle przed dostaniem przelewu od zleceniodawcy... W większości nie jest tak pięknie jak opisujecie i nie ma na tym aż takich kokosów. Zobaczcie wyniki przetargów 5, 5,1 zł netto .... jak normalna firma ma coś pozyskać i coś zarobić. W 2004 roku 500 zł to się miało z obiektu w monitoringu (hurtownia np) minęło 10 lat a stawki dla ludzi są podobne ! To coś oznacza...
    Mentor

07.08.2014 12:41

Tak dokładnie 10 zł brutto, co oznacza w sumie jedno - połowa firm wycofa się z ochrony i pozostanie przy zabezpieczeniach elektronicznych, dwa zwiększy się czarna strefa, trzy po deregulacji pełno słupów z centralnego pozakłada po 100 firm i nie będą płacić zus, us, vat ani pensji po czym będą znikać... 10 zł brutto dla pracownika to min 14 zł netto dla zleceniodawcy...czyli prawie dwa razy więcej niż teraz.
    Mentor

06.08.2014 09:54

Szanowni Państwo, od Nowego Roku prawdopodobnie nasze Państwo pomoże Wam (m.in. ta branża postulowała o to do rządu) i "ozusuje" każdy zarobiony w pełni grosz. Koniec umów śmieciowych - świetnie! Teraz tylko pytanie kto na tym zarobi???Wy...? Hmm ile macie lat? Biorę w ręce kalkulator i średnio widzę wiek powyżej 50 (czasem grubo), zarobki średnie 1200-1400 zł (czyli najniższa krajowa). Czy przez to zwiększy się emerytura? NIE ... proste wyliczenia z najniższej krajowej nie zwiększy się..będzie minimalna czyli TAKA SAMA jak od 10 zł ozusowanej umowy. Co stanie się na rynku? Prosta sprawa do przewidzenia , stawki 5, 6 zł na ręke staną się po prostu stawkami BRUTTO więc podwyżkę związaną z ozusowaniem zarobków nie poniesie pracodawca, nie poniesie zleceniodawca (przestanie mu się to opłacać) poniesiecie WY...zamiast 5 zł 3,9 na rękę, zamiast 6 4,9 na rękę...no, ale pełny ZUS dla Prezesów fabryk państwowych, którzy muszą mieć dobrą emeryturę. Co dalej..DEREGULACJA...już tysiące agentów z wyksz. podstawowym i odwalonym kursem (frekwencja 20%) staje godnie z papierem takim samym jak człowiek z licencją II stopnia. Efekt ? Stawki równają się...on z takim samym papierem będzie robił za 5 zł po co płacić komuś 8-9? Reasumując - ZMIEŃCIE BRANŻĘ póki nie zostaniecie nędzarzami !!!
    profesor

02.08.2014 22:40

Adek a jakich ty znajomości wymagasz od gościa który ochroniarz pisze przez Ż...Taki sam ten adwokat mundry jak i ten ochronia"Ż".Buehehe
    adek

01.08.2014 10:47

Nie ma czegos takiego jak praca bez wynagrodzenia nawet w takich przypadkach akurat wczoraj byl program o takich wlasnie firmach wiec gratuluje znajomosci prawa adwokatowi ktory tak ci powiedzial mimo takiej umowy ktora wedle prawa prowadzi do wyzysku ludzi
    ochroniaż

29.07.2014 11:32

nic nie wskuracie, bo sprawdziłem u adwokata, podpisujemy przy przyjeciu papiery ze zgdzamy sie na prace bez wyngrodzenia, jak bedziemy pijani albo nieprzyjdziemy na zmiane, bez powodu i nie bedzie potem kontaktu

24.07.2014 13:54

Tak zgłaszasz sie na automat w dzien co dwie godziny a w nocy co godzina i musi ci przyjsc potwierdzenie sms zwrotka ale nawet jak ci przyjdzie to i tak ci zabiorą po 10zl za jedno zgłoszenie!są niektorzy normalni jak T(usunięte przez administratora) sami mowią ze tak nie powinna firma robic jest taki "słodki"albo ksywka ss ten to dopiero ma wizje wszystkich wszedzie widzi na spaniu itp chory krolik z tego goscia osobiscie nie znam nikogo kto by mniał o nim normalne zdanie nawet z grupy! Ja tu nikomu nie bede odradzal pracy w tej firmie ale przygotuj sie że przy pensij za nic bedziesz miał zabierane pieniądze a jak im odmowisz dalszej pracy to i pensij nie dostaniesz!!!tak jak ja i wielu innych chłopakow i wcale nie musisz pic zawsze znajdą powod na pajde a juz słodki napewno .Pozdrawiam
    Morfeusz

24.07.2014 11:59

O co chodzi z tymi zgłoszeniami? Zastanawiam się nad pracą w Pogoni jednak zmartwiłem sie. Trzeba gdzieś dzwonić co godzinę? Jacy są kontrolni?Czepiają się wszystkiego, czy da radę jakoś z nimi żyć?

23.07.2014 18:41

Ma chlopak zaciecie do modlitwy co miesiąc pewnie sie modli żeby mu z pensij nie zabrali może za słabo sie modli?twoj nick na tym forum mowi sam za siebie i słowo do znachora czy ty może nie miałes praktyk u tego goscia co tyle tragedi zrobił przez niby leczenie bo nick masz do niego podobny aż strach pomyslec tak sie już boje ha ha

23.07.2014 15:51

A rozdwojenie jazni ty masz 30dni od rozwiązania umowy jakiej umowy ha ha no upały dają sie we znaki nie ma co jeszcze pewnie po dwie doby w pracy co?a co liczyłes ha ha i byly glosy tak wiesz ty moze musisz z takich metod korzystac ja na szczescie nie

23.07.2014 15:45

Wmawiaj sobie tak dalej że sam ha ha niech cie jeszcze w klatce zamkną najlepiej na moczydle darmowe picie bedziesz miał z basenu
    Znachor

23.07.2014 15:04

Czytam czytam i śmieszy mnie przede wszystkim język wypowiedzi (wskazujący na małe IQ) oraz pisanie do siebie (dosłownie). Jeżeli ktoś ma rozdwojenie jaźni to niech idzie do lekarza. 30 dni od daty rozwiązania umowy masz jeszcze ubezpieczenie zdrowotne, nie przegap tego i skorzystaj. Nie poddawaj się, musisz to przetrwać. Nie denerwuj się i póki co poratuj się szklaneczką wody ognistej, poczujesz się jak kiedyś w pracy i ogarnie cie miłe ciepło a później sen. Dosłownie jak na służbie....śpij........pamiętaj jesteś jeden...nie musisz pisać sam do siebie....odliczaj powoli do 100 a później od 100 do 1. Nie obawiaj się głosów..

23.07.2014 11:42

Ja wiem ze warto walczyc o swoje wcale nie lekko zarobione pieniądze!!!to są twoje pieniądze ktore ci sie należą i kropka nie dadzą jak sie należy to wyplacą jeszcze wiecej przez sąd żaden problem i sądy idą na reke bo nawet kolego gdybys cos zrobil na obiekcie niewiem upil sie czy cos to i tak mają obowiązek ci zapłacic a jak mają cos do ciebie zy jakiegokolwiek innego agenta to niech oni idą do sądu a pensje najpierw muszą ci dac nie ma tak w tym kraju ze mogą robic co im sie podoba ja wiem ze u nas nie żyje sie lekko ale jeszcze prawo istnieje i to nie tak że gnebi pracownika
    zaiteresowany

23.07.2014 11:22

dzieki ,niewiem czy niema dopiero jade:-)

Zostaw merytoryczną opinię o Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.