Pogoń Ochrona – Pogoń

Nasza oferta

Odpowiedzialność

Pracownicy

Obowiązki pracowników

Warszawa - POGOŃ Sp. z o.o.

5. Opinie o Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.

Opinie o Pogoń Ochrona – Pogoń Warszawa

Nie przegap nowości o Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.!

23.07.2014 11:19

Prokuratura jest na ul krasinskiego65nie daleko na żoliborzu zrobisz jak uważasz ja tylko doradzam(usunięte przez administratora)

23.07.2014 03:43

Małpiak

23.07.2014 15:06

Obiecaj, że za zarobione pieniądze kupisz sobie słownik ortograficzny i skończysz eksternistycznie gimnazjum!!!
    pogonczyk

22.07.2014 21:42

znak ,jeden z taki z biura jakis na Z,mają jakis obiekt na wawelskiej w Warszawiem to ponoc straszy odpowiedzialnoscią i potraceniami z pensji,tam mają jakis parking płatny,pracowała tam kiedys taka babka rozmawiałem z nią przy wypłacie,tez jakies jazdy miała z nimi tez tam cos ja straszyli o zniesławienie czy cos ale zapłacili jej i niebyło scen,podobnierz najgorszy ich obiekt nikt tam robic niechce ,stawka taka sama jak na kazdym,ale o co tam chodzi to juz niepytałem dawno to było jeszcze w tamtym roku
    ja2

22.07.2014 20:57

To co to jak juz ktoś jest nie rozgarniety to mozna z nim robic co sie tylko chce? Nawet jak przyglup podpisze ta umowe to nie znaczy ze mozna go zgnoic i okrasc.Nie kazdy musi byc Einsteinem (dla tych mniej rozgarnietych ansztajnem)

22.07.2014 20:56

Kobieto pracujesz w ksiegowosci i takie glupoty wypisujesz!od kirdy na zleceniu musisz stawic sie wedle grafiku masz prawo odmowic pracy w kazdym momencie wiec nie wypisuj glupot masz prawo odmowic pracy w kazdej chwili to jest umowa zlecenie jak mu zabiorą pensje to też o synie bedziesz tak mowila!zaraz dostal kare za spanie na służbie czy tak a wiec byla jakas kontrola i to na zleceniu tak mozna ha ha ha.kobieto jestes ksiegową wiec chociaż nie pisz ze masz taki zawod i sie nie osmieszaj!!!aha zapomnialemksiegową pogoni ha ha
    ...

22.07.2014 20:42

cash to zabierz syna z tej firmy kobieto szkoda chłopaka,osobiscie nieznam tych co mają w/w problem,wiem ze jeden to pic niemoze,

22.07.2014 20:46

Do Znak. Jak nazwać z kolei tego, kto podpisuje umowę skonstruowaną przez kogoś nienormalnego??? Kimś jeszcze mniej normalnym, czy jeszcze mniej rozgarniętym???

22.07.2014 20:42

Zeby ich pilnowac zeby za (usunięte przez administratora) nie dostali ale panowie są inne sposoby kulturalne wiec po co sie szarpac?nie są tego warci obiecuje wszystkim na tym forum ze jak zakoncze z nimi batalie to przyjde do biuraw dzien waszych pensij i tym niedowiarkom udowodnie że można i że warto!panowie nie pozwalajcie sie i(usunięte przez administratora)naprawde nic nie kosztuje ani sąd ani nic innego.i niech was nie straszą swoimi prawnikami bo nie mają takich dobrych wystsrczy spojrzec na umowy skonstruowane przeciez to nikt normalny takiej umowy nie mogl skonstruowac
    cash

22.07.2014 20:34

Pracuję w księgowości innej firmy, znacznie większej, a do pogoni trafił mój syn. Dziwię się tym wpisom, bo oczywiście wszyscy jesteśmy biedni i to, że ktoś upił się, nie stawił do pracy, porzucił stanowisko i kilku innych straciło jedyne źródło utrzymania, przez osobę niepoważną to nie ważne??? Ważne jest to, że ktoś musiał się napić, ktoś wytrzeźwieć, a ktoś zwyczajnie zlekceważyć robotę, a teraz wypisuje pokrzywdzony, bo naraził innych na trudności a on tylko musiał być nierobem i alkoholikiem...!!! Odrobinę panowie i panie samokrytycyzmu, spójrzcie najpierw na siebie i zapytajcie siebie??? Gdzie jakaś godność i poczucie obowiązku? Mój syn też się skarży, że dostaje kary za spanie, ale jeżeli nie chciało się uczyć, to trzeba siedzieć po nocach. Nie będę utrzymywała nieroba i darmozjada, nawet jeżeli to najbliższa rodzina, a wy sądzicie, że obca firma będzie was niańczyła??? Może troszkę rozumu i skromności, czy też wszyscy inni będą na was pracować???

22.07.2014 20:22

Kruczki prawne to niech sobie poszukają i to dobrze pewnie ze to nie wszystko co mam najpoteżniejsze to w sadzie!!!sorki kolego do ktorego dzis dzwonilem ale nie moge dzis jutro zadzwonie to mozemy nawet sie spotkac i pogadac a do wczesniejszego wpisu kogos tosłodki to może sobie gacie sciągnąć jesli nie potrzebuje do tego instrukcij a jesli ktos nie chce u nich pracowac to zabrali mi pensje taki powod mi zostal podany to ja im teraz dam kilkanascie powodow do oddania i to nie tego co mialem zarobione bo dojdą odsetki jestem dobrze pprzygotowany do tej batali i nie moge sie doczekac wezwania przez sąd na rozprawe tym bardziej że msm już za sobą prokurature i policje i zeznania po ktorych jestem pewny ze wygram a was jak straszą i sie boicie to wasza sprawa i jeszcze słowo do pana dyrektora otoż za krotko pan jest w tej firmie żeby wszystko wiedziec to niech sie pan nie mądrzy
    .....

22.07.2014 20:19

wiem natomiast jedno ze sady pokrzywdzonym pracowniką idą z reguły na reka nawet jak sie to ciagnie,firma Pogon niejst jakos wybitnie dużo firmą jak solid czy konsalnet,wiec uda im sie cos wywalczyc napewno,osoby w biurze tez do rozgarnietych niezaleną,zgrywaja jedynie madrali taka prawda,zresztą po co firma stwarza wogole takie sytuacje,nawet jak ktos cos zawinił,dac mu czesc resztą potracic,ale nie cała no ludzie czy tu sie pracuje na czarno czy jak,niedziwie sie im,same szefostwo robi takie incydenty
    ......

22.07.2014 20:06

co jak co ale bo wpisach,wynika ze temu drugiemu powinny zapłacic jak nic,niezam szczegołow,ale wynika ze cały miesiac pelny przeracował a rozchodzi sie cos o lipiec,kurde ludzie co wy tam robicie z tymi ludzmy,z tym pierwszym tez cos niechalo,ponoc pijany był,czy cos ale to nawet te 500zł ale niecałą pensje,jak sie im niedziwie,jezeli ten 1 nawet zrezygnował w lipcu a cały czerwiec przerobił i godz poszły to co lipiec ich obchodzi niech mu za lipiec niezapłaca a na drugiego to co maja wykaz z alkomatu czy cos czy moze wygladał jakby byl tez cos niebarzo durdymały im wcikaja i mysla ze popuszcza,sambym niepopuscił
    :-)

22.07.2014 16:17

a gosc wporzadku jak niemialem to pozyczył, do wypłaty,szkoda
    :-)

22.07.2014 16:14

@Kolega akurat jeden niepił cos w wmówili ze porzucił obiekt na poczatku lipca,aniezapłacili mu za czerwiec,i koledzy z jego obiektu doskonale wiedza jak było,lipiec jak lipiec,ale cały czerwiec i godz miał rozpisane,-pijanstwa w pracy nietoleruje ale zeby bezczelnie cos wmawiac,to i tak niezmienia faktu ze za czerwiec mu sie zalezy,jak cokolwiek porzucił to w lipcy
    Kolega

22.07.2014 16:00

Pracowałem w pogoni, coś zarobiłem, coś straciłem. Branża jest nędzna, ale śmiać mi się chce z waszych wypocin smutnych frustratów. Z takimi jak wy musiałem na obiekcie gnić i słuchać pijackich bajek. Trzeba było olać tę firemkę, albo pracować, a nie chlać, to byście teraz byli gdzieindziej a nie płakać w internecie. Teraz chojrakujecie, a kiedy was słodki zdejmował nawalonych jak ostatnie dno, to jedynie bełkotaliście zarzygani...
    zniesmaczony

22.07.2014 16:00

Ja również życzę powodzenia.Znak pamietaj żebyś się dobrze przygotował do tej batalii.Oni będą wykorzystać wszystkie kruczki prawne.A i pamietaj żeby się z początku nie odsłonić...Największe działa wyciąga się na koniec.Jak wrócę z wakacji to zajrzę tutaj.Pozdrawiam

22.07.2014 15:10

Widze z ktos wreszcie sie wział ostro za biuro,brawo,powodzenia,

22.07.2014 12:44

.ja nawet chyba wiem o kogo chodzi,ten gosciu,niejest głupi,wiem ze duzo moze załatwic i ma gadane jakby magistra jakiegos skonczył,a w pogoni pracował,jedynie po to zeby miec jakies zatrudnieie czy cos,i słyszałem ze tam ładnie w biurze(usunięte przez administratora)

22.07.2014 12:30

(usunięte przez administratora) pogoniowskie numery sa na plusa,nawet niemasz jaj spradzic goscia ,a co dopiero ten prokurator sad,nastepny co tylko pisze ,podpucha wez ty,,sie ogarnij,straszym prokuratorem a ciezko ci numer wyrecic sie ewentualnie rozlączyc,to załatwiaj sam a nie piszesz cos niezrobił ,powiem ci zes nic niezrobił.i tak firma doskonale wie kto ci to napisał i o kogo chodzi po wczorajszej wypłacie,

22.07.2014 11:15

Zniesmaczony ale ja o tym wiem ze to podpucha raz gosc pisze ze komus zabrali potem ze jemu i ten numerznajomy ppogonioski jestem troche za inteligentny wcale bym sie nie zdziwil jakby to byl slodki zreszta wiekszosc w biurze to mało inteligentne osoby
    :'''

22.07.2014 00:16

zniesławienie dobre dobre te wpisy same z siebie sie niebiorą,traktujecie ludzi jakby na czarno pracowali,u was,kto was w tych wpisach zniesławił.strona jest to wyrazania opinii,a ze firma jest jaka jest taka opinia,umowa o materiałach reklamchych,,macie pomysł,niema co,,popieram tych co do gdzies zgłosza,,jeden mozne nic niezdziała zgodze sie i mozecie sobie kpic z kogos ze mówi ze z tym do sadu pojdzie,ale 2 czy 3 jak pojdzie jednoczesnie,moze juz tak dobrze niebyc,,a ze macie non stop chetnch,owszem,macie na miesiac na dwa ,trzy,i sie kreci interes,,daje jeszcze rok dwa i sie pokreci,,,szefostwo ma gdzies sady,moze i tak bo to z reguły na gadaniu sie konczy badzmy szczerzy i rok bity jak sprawa sie toczy no i koszta,moze niekazdy ma,ale widze ze ktos pdszedł koncu powazniej,i fakt widac ze ma argumenty,i o całą pensjie sie rozchodzi,--niedziwie sie,potrocenie owszem,mozna komus wmówic niezgłosznie czy spanie,ale zabrac cała pensje cały mc za darmo niepodajc jakis konkretów niedziwie sie,ta firma to ma ładną strone interetowa i nic wiecej,

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pogoń Ochrona – Pogoń?

Kontakt - Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.

ul. Ogólna 7/61 01-702 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo
    zaiteresowany

21.07.2014 22:13

zniesmaczony ,mnie niezalezy czy ktos wie kto to pisze czy nie,po tym jak Uleryk ze mna pojechał,tez mam to(usunięte przez administratora)a te i ich grozby o zniesławienie czy tam cos to sobie tak samo mogą wsadzic....jak mowią to pracowników to prosze do sadzu,ja równiez kieruje to firmy pogon ,jezeli kogos zniesławiłem to prosze to sadu,jak kolego @ znak,ma podobne zdanie zostawiłem mu kontakt,(usunięte przez administratora),o który sam upomina pracowników,i tak juz pewnie wiedza kto pisze wystarczy nr sprawdzic tel,który podałem,-jaki problem,natomast wiem ze pomoim wyjsciu mieliscie miny nieziemskie-mam racje:-)mam racje panowie dyrektorzy
    zniesmaczony

21.07.2014 22:03

Coś tu śmierdzi...@ znak uważaj to może być podpucha.

21.07.2014 21:25

Ale to tobie nie zapłacili czy jakimus chłopakowi bo wczesniej pisales ze jakiemus dzis nie zaplacili a terax ze tobie wiec nie rozumie komu wreszcie nie dali pensij
    Ochroniarz

21.07.2014 11:53

Uprzejmie informuje: Ubezpieczenie jest w Concordii Kontraktowe i DELIKTOWE składka pracownicza chroniąca pracowników przed błedami w pracy tylko u nas o to dbamy. Miło że Pan się odsłonił z tego co pamiętam zwolniony pan został za zorganizowanie sobie sypialni na obiekcie Tczewska w następstwie utratę obiektu. zapraszam serdecznie do Sądu tam powyjaśniamy sobie wzajemne roszczenia. Mam nadzieje ze nie robi pan to na zlecenie nowego pracodawcy skontaktuje się z nim na pewno.Z wyjątkiem w/w Tczewskiej żadnego obiektu nie straciliśmy z winy naszej przez ostatnie dwa lata Zamierzam wytoczyć Panu sprawę o zniesławienie i powtarzam :pijaków, spiochów i leserów w firmie nie potrzebujemy. Jestem właśnie na Kleczewskiej zaniepokojony pana wyssanymi z palca rewelacjami i o dziwo nie widzę tu- a siedzę od rana,zleceniobiorców którzy by zgłaszali tego typu zastrzeżenia Mści się pan za swoją nierzetelność,zniesławia,szkaluje i za to odpowie pan przed Sądem
    Bartek

20.07.2014 19:37

Ja płacę 40 zł i mam spokój. Nie wiadomo kiedy umrę a ubezpieczenie wypłacą mojej rodzinie. Dostałem maila od kierownika, że wszystko gra. Chodzę dzięki temu do lekarza za darmo i na siłownię. Ostatnio wybieliłem sobie zęby za darmo i miałem piaskowanie. Super sprawa polecam.
    Mundek

20.07.2014 18:25

(usunięte przez administratora) Ubezpieczenie trzeba płacić, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda. Jestem ubezpieczony i śpię spokojnie. Niestety usnąłem na obiekcie i pogodziłem się z karą. Byłem nieodpowiedzialny i przepraszam za to. Mam fajny socjal czajnik,szklankę, fajne ciuchy w, których mogę iść na imprezę i identyfikator z napisem ochrona! Szanuje to co mam, ale musiałem sam się ukarać. Wpisałem więc w książkę karę połowę mojej pensji.

18.07.2014 06:12

merkel

19.07.2014 22:24

Wez do rączki umowę i poczytaj - można zabrać całość. Mało tego - jak za gorzałe firma straci obiekt to pozwą cię do sądu i wygrają odszkodowanie. Tak to działa i działać będzie. Kto nie pije i wypełnia swoje obowiązki ma wynagrodzenie, kto robi inaczej ma mniejsze.
    Mateyko

16.07.2014 14:48

Bardzo dobrze że wyrzucają (usunięte przez administratora)za gorzałę brawo
    Ochroniarz

10.07.2014 16:45

Pracuje w Pogoni od 4 lat i wiadomo jak jest nie jest to "mistrzostwo świata praca ochrona"ale płacą na czas,dogadac się idzie , nie pajdują bez winy.Ja jestem bardzo zadowolony

24.05.2014 21:37

mario

25.05.2014 20:51

Czy sam siebie slyszysz ? Jestes jakims pajacem niedorobionym po to sa firmy zeby w nich pracowac ale nie byc oszukiwanym. Odnosze wrazenie ze jestes za tym zeby przecietnych szaszarych ludzi robic w balona
    Agent

07.05.2014 10:52

Wszyscy wiedza, ze większość wpisów na tym portalu to efekt walki konkurencyjnej. Opluwa się firmę, żeby utrudnić jej działania.
    Pogończyk

07.05.2014 10:47

Witam czytając wypowiedzi Panów szkalujących dobre imię Pogoni przychodzi mi jedno na myśl,konkurencja nie śpi.Jedne i te same osoby wypisują głupoty na temat Pogoni.W Pogoni pracuję od 2001 roku i naprawdę nie mam co narzekać.Atmosfera jest niemalże rodzinna.Wypłaty zawsze na czas,płatne urlopy,dodatki za nadgodziny i premię.Ja nie narzekam i 99% agentów których znam również jest zadowolona z pracy w Pogoni.Oczywiście jest 1% takiego elementu który myśli tylko o tym żeby wypić%,pospać i coś zajumać.Ale właśnie od tego są kontrole na obiektach aby taki element wyeliminować. Pozdrawiam całą wielką i szczęśliwą rodzinę Pogończyków.
    Kolekcjoner

08.06.2017 22:27

Witam kolekcjonuje wszystko co związane z ochroną da radę do mojej kolekcji załatwić smycz i naszywki pogoń ochrona
    jeden_z_wielu

06.05.2014 15:31

HaHA ale hipokryzja, zastanawiam się kto tak naprawdę napisał dwa powyższe posty, może p. kierownik i p. kontrolny we własnych osobach :P ".A jeżeli macie jakieś zastrzeżenia co do pracy kontrolnych,to zawsze możecie napisać notatkę na konkretnego agenta i wybrać się do do dyrekcji,wszelkie opinie mile widziane" Wszelkie uwagi kierowane na temat "kultury" co nie których kontrolnych zbywane są słowami "niech pan się nie przejmuje" i sprawa zakończona. Podobny olewający stosunek jest do zgłoszeń na temat wadliwości systemu rejestrującego, jedyną odpowiedź jaką otrzymujemy to jest burknięcie "to trzeba się zgłaszać". Szanowni przedmówcy nie będziecie zmuszeni czytać opinii "sfrustrowanych niepowodzeniem życiowym agentów" jak przestaniecie ich okradać i oszukiwać w każdej kwestii. A pro po "niepowodzenia życiowego", 3/4 życia normalnego człowieka to praca, więc jeśli piszecie o "niepowodzeniu" to sami sobie wystawiacie opinie.
    stary

06.05.2014 13:31

sPanowie jeżeli nie odpowiada wam praca w Pogoni to droga wolna,Grupa kontrolna niestety ale musi być i jej obowiązkiem jest kontrola pracowników,gdyby nie było kontroli na obiektach wszyscy ochroniarze by spali albo spożywali substancje niedozwolone.A jeżeli macie jakieś zastrzeżenia co do pracy kontrolnych,to zawsze możecie napisać notatkę na konkretnego agenta i wybrać się do do dyrekcji,wszelkie opinie mile widziane,tylko w tym problem że nikt się nie wybierze bo jeżeli już ktoś został ukarany to wie że słusznie i tylko na tyle go stać żeby swoje frustracje wypisywać w internecie.Masz jakiś problem,coś się nie zgadza,czemu nie przyjdziesz lub nie zadzwonisz np.do kierownika i nie porozmawiasz o tym? Pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych swoim niepowodzeniem życiowym agentów.
    Dan

06.05.2014 13:30

30.04.2014 06:00

doradca

07.05.2014 06:18

To nie wiecie co się robi? Zbierzcie się w kilku i porozmawiajcie sobie w ciemnym koncie.A jak nie to zlozcie sie na profesjonalistow.
    jan

26.11.2013 12:40

zaczynam pracę w pogoni ochrona jak to wszystko ma się do rencistów
    Mister X

11.08.2013 10:11

Nie, nie dostaniesz nawet 6zl. Na umowie masz napisane 5zl, i tyle dostaniesz. Jak ci (usunięte przez administratora). mowi ze dostaniesz wiecej, to sie smiej.
    Edi

10.10.2012 19:15

Pracowałem w Pogoni kilka lat temu (biuro Kleczewska), 6 zł. za godzinę i nie mam żadnych złych wspomnień
    Klient x

16.05.2012 09:22

Ja dla odmiany mam bardzo dobre zdanie o Pogoni pomogli Mi ochronić moje życie i zdrowie- dwukrotnie serdecznie dziękuję i pozdrawiam Ochronę Pogoń

Zostaw merytoryczną opinię o Pogoń Ochrona – Pogoń Sp. z o.o.