GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Pruszków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 125 ocen.

Opinie o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Ciemny

Witam ide na rozmowe w.przyszłym tygodniu na operatora wózka widl. Czy moze.mi ktos cos powiedziec na temat pracy w tej firmie? Jak z premią ona tylko na papierze? Czy realna?

Jony
@Ciemny 27.10.2017 09:30
Witam ide na rozmowe w.przyszłym tygodniu na operatora wózka widl. Czy moze.mi ktos cos powiedziec na temat pracy w tej firmie?...

Przez telefon obiecuja wysoki sklad a rzeczywistosc jest taka ze w dzien w dzien zasuwasz w pikingu i przerzucasz dziennie ponad 10 ton. Przymusowe zostawanie na nad godziny ktore potem i tak Ci oddaja kiedy im pasuje

Parafian
@Ciemny 27.10.2017 09:30
Witam ide na rozmowe w.przyszłym tygodniu na operatora wózka widl. Czy moze.mi ktos cos powiedziec na temat pracy w tej firmie?...

w.przyszłym tygodniu na operatora wózka widl. Czy moze.mi ktos cos powiedziec na temat pracy w tej firmie?... Przez telefon obiecuja wysoki sklad a rzeczywistosc jest taka ze w dzien w dzien zasuwasz w pikingu i przerzucasz dziennie ponad 10 ton. Przymusowe zostawanie na nad godziny ktore potem i tak Ci oddaja kiedy im pasuje. A premi nawet na umowie nie masz. Zabieraja ja za to ze wyszedles 2 minuty przed koncem pracy albo nie zostales na nadgodzinach.

Paulina

@pracownik widzę,że mylisz mnie z pracownikiem firmy. Ja jednak nie pracuję w GTV, ani nie jestem z nią w żaden sposób związana. Znalazłam informacje na profilu firmy i chciałam tu właśnie dopytać o niektóre kwestie. Jednak rozumiem, że wydarzenia, o których wspomniałam miały miejsce. Miałeś okazję w nich uczestniczyć?

Paulina

Przejrzałam dziś profil firmy na Facebooku. Ktoś z Was tam zagląda? Znalazłam tam informacje o Meczu Przyjaźni drużyn GTV vs Przyjaciele GTV, który został zorganizowany w zeszłym miesiącu z okazji 20-lecia firmy. Jak jeszcze świętowaliście to wydarzenie? Widzę też, że firma jest mocno zaangażowana w aktywność fizyczną, nie tylko jako sponsor, ale mam na myśli wcześniej wspomniany mecz oraz udział aż 30 pracowników w Biegu Firmowym Warszawa. Co możecie powiedzieć o tej stronie pracy w firmie? Często macie możliwości do wspólnego uczestniczenia w takich akcjach, czy wydarzeniach integracyjnych?

pracownik
@Paulina 07.11.2017 13:17
Przejrzałam dziś profil firmy na Facebooku. Ktoś z Was tam zagląda? Znalazłam tam informacje o Meczu Przyjaźni drużyn GTV vs P...

Widzę, że dział HR stoi na straży ładu i porządku....

Mich

Cześć mam pytanie złożyłem cv na pracownika magazynu przez Internet i brak odpowiedzi z gtv ile wy czytaliście czy moze lepiej złożyć osobiście w firmie

Bartosz_Mokotow

Witam, Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na Kontroler Jakości ds. Procesów Magazynowych. Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda ta praca? I co stało się z poprzednią osobą? Jakie pensje oferuje GTV?

Pracownik

Szkoda, że nikt nie wspomni, że firma otrzymała za kolekcję SENIOR Złoty Medal 2017- Wybór Konsumentów. Kolekcja uchwytów SENIOR zdobyła również Złotym Medalem Międzynarodowych Targów Poznańskich oraz Diament Meblarstwa.

co ma piernik do wiatraka?
@Pracownik 24.06.2017 17:54
Szkoda, że nikt nie wspomni, że firma otrzymała za kolekcję SENIOR Złoty Medal 2017- Wybór Konsumentów. Kolekcja uchwytów SENIO...

Nie widzę związku pomiędzy szanowaniem pracowników, wewnętrzną atmosferą i jakością pracy a otrzymywaniem nagród przydzielanych przez konsumentów. Ludzie tutaj raczej chcą się dowiedzieć jak firma wygląda od wewnątrz, a nie jak jej produkty są postrzegane. Ważne, aby podzielić się opinią dotyczącą możliwości współpracy międzydziałowej, ścieżką kariery, awansami, podwyżkami, benefitami itd. A fakt, że "Kolekcja uchwytów SENIOR zdobyła również Złoty (usunięte przez administratora) Międzynarodowych Targów Poznańskich oraz Diament Meblarstwa" dobrze świadczy o jakości wyrobów firmy.

co ma piernik do wiatraka?
@Pracownik 24.06.2017 17:54
Szkoda, że nikt nie wspomni, że firma otrzymała za kolekcję SENIOR Złoty Medal 2017- Wybór Konsumentów. Kolekcja uchwytów SENIO...

Nie widzę związku pomiędzy szanowaniem pracowników, wewnętrzną atmosferą i jakością pracy a otrzymywaniem nagród przydzielanych przez konsumentów. Ludzie tutaj raczej chcą się dowiedzieć jak firma wygląda od wewnątrz, a nie jak jej produkty są postrzegane. Ważne, aby podzielić się opinią dotyczącą możliwości współpracy międzydziałowej, ścieżką kariery, awansami, podwyżkami, benefitami itd. A fakt, że "Kolekcja uchwytów SENIOR zdobyła również Złoty (usunięte przez administratora) Międzynarodowych Targów Poznańskich oraz Diament Meblarstwa" dobrze świadczy o jakości wyrobów firmy.

Ciemny

I czy na magazynie jest uprawianie kolesiostwa? Czy normalni kierownicy oraz jak to wygląda z nadgodzinami.dziekuje

Karol

GTV jest firmą w 100% z polskim kapitałem i bardzo mnie ten fakt cieszy!!

Krytykant

Nieszczęśliwi ludzie zawsze znajdą powód żeby oczernić miejsce swojej pracy. Lubię swoją pracę i to już jest połowa sukcesu! Radzę innym pracownikom przyjąć taką postawę a z pewnością będzie się dobrze pracowało!

nowa
@Krytykant 14.10.2017 18:41
Nieszczęśliwi ludzie zawsze znajdą powód żeby oczernić miejsce swojej pracy. Lubię swoją pracę i to już jest połowa sukcesu! Ra...

Inżynier ds. procesów logistycznych - prosze o informacje nt tego stanowiska. To co mnie najbardziej interesuje to co się stało z osoba dotychczas piastującą to stanowisko? Warunki oraz system pracy.

Kargul

Jak się zaczyna pracę w nowej firmie to zawsze wszystko wydaje się bardzo skomplikowane i trzeba się dopytywać o wiele spraw. Dla mnie to nie jest powód żeby oskarżać firmę.

Zen
@Kargul 08.10.2017 08:49
Jak się zaczyna pracę w nowej firmie to zawsze wszystko wydaje się bardzo skomplikowane i trzeba się dopytywać o wiele spraw. D...

Nie chodzi o początki pracy w nowej firmie. Jest na porządku dziennym że nikt nic nie wie i jest się odsyłanym od osoby do osoby od działu do działu itd.

Bzyk

Na początku firma wydaje się ok, czar pryska w pierwszych dniach pracy. Dostajesz niezbędne narzędzia pracy i masz pracować - bez żadnego szkolenia czy dnia wprowadzajacego. Chcesz coś załatwić musisz się nachodzic każdy ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spychologia. Kierownicy działów klepia się po plecach jak to wszystko super i pięknie a w rzeczywistości co chwile wypadają "trupy z szafy". 20% asortymentu jest niedostępna a sprzedawać trzeba. Praca dla specyficznych ludzi lub dla tych co chcą się zaczepic gdziekolwiek dopóki nie znajdą czegoś innego. Jest kilka osób z którymi fajnie się współpracuje ale większość to porażka.

Bzyk

Na początku firma wydaje się ok, czar pryska w pierwszych dniach pracy. Dostajesz niezbędne narzędzia pracy i masz pracować - bez żadnego szkolenia czy dnia wprowadzajacego. Chcesz coś załatwić musisz się nachodzic każdy ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spychologia. Kierownicy działów klepia się po plecach jak to wszystko super i pięknie a w rzeczywistości co chwile wypadają "trupy z szafy". 20% asortymentu jest niedostępna a sprzedawać trzeba. Praca dla specyficznych ludzi lub dla tych co chcą się zaczepic gdziekolwiek dopóki nie znajdą czegoś innego. Jest kilka osób z którymi fajnie się współpracuje ale większość to porażka.

fred
@Bzyk 06.10.2017 21:54
Na początku firma wydaje się ok, czar pryska w pierwszych dniach pracy. Dostajesz niezbędne narzędzia pracy i masz pracować -...

Ciężko się z tym nie zgodzić. Metoda spychania to pierwsze pojęcie jakie powinno się poznać zaczynając pracę w tej firmie.

Kostek

Czy nikt nie może poradzić sobie z jednym człowiekiem? Pisanie o tym na forum nie przyniesie korzyści. Tylko konkretne działania pomogą przywrócić dobra atmosferę w pracy.

Paulina

@okrozumiem, że jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej. Udało Ci się dostać do pracy w firmie? Możesz też powiedzieć coś więcej o samej rozmowie? Czy coś Cię podczas niej zaskoczyło? Czego mogą spodziewać się osoby, które mają ten etap rekrutacji jeszcze przed sobą?

Kamizelka ratunkowa

Jeśli ktoś umie robić to co firma zleca a w dodatku lubi to robić ma już pół drogi do sukcesu. Maruderzy mogą sobie oskarżać firmę ale rozsądek przeważy nad emocjami. Oskarżanie ludzi z którymi się pracowało jest .....?

ok

Jutro jadę na rozmowę o prace jako magazynier.

Melon
@ok 07.09.2017 17:04
Jutro jadę na rozmowę o prace jako magazynier.

I jak dostałeś pracę ? Jakie warunki i kasa bo zastanawiam się czy nie złożyć

Melon
@ok 07.09.2017 17:04
Jutro jadę na rozmowę o prace jako magazynier.

I jak dostałeś pracę ? Jakie warunki i kasa bo zastanawiam się czy nie złożyć

Kostek

Szukając pracy dowiedziałem się, że GTV to dobry pracodawca. Dla mnie rotacje w firmie to w dzisiejszej rzeczywistości norma, ludzie zmieniają firmy z różnych powodów. Czy mógłby ktoś dodać coś więcej jaka jest atmosfera w pracy? Może coś jeszcze ?

Paulina

@Olojeśli zniknęły jakieś wpisy, oznacza to że zostały zarchiwizowane przez administratora portalu za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.

doswiadczony

GTV jest firmą dla ludzi, którzy nie mają własnego życia. Firma chwali się, że daje możliwości rozwoju, ale ludzie, którzy mają jakieś ambicje odchodzą. Jeżeli liczysz na szkolenia to zapomnij. Osoby z działów handlowych zwalniają się średnio po roku...tak "zwalniają" bo szybciej w kosmos wylecisz niż zwolni Cię firma. Rotacja jest ogromna. Plany sprzedażowe są podwyższane tak, że mimo wynegocjowanej podwyżki nigdy nie zobaczysz jej w swoim portfelu bo najzwyczajniej nie zrobisz budżetu. Syf w tej firmie zamiatany jest pod dywan. Pracując w biurze nie raz będziesz miał okazję poznać magazyn. Co do pracy na magazynie cały czas są ogłaszane rekrutacje bo magazynier to nie człowiek. Zero szacunku.

Ktoś

Złożyłem swoje cv w firmie i w związku z tym mam prośbę o kilka informacji , być może przysadza się na rozmowie? Czytałem opinie i widzę, że są bardzo różne dlatego trudno wyrobić sobie zdanie.

Olo

Hehe nie jest źle, jest poniżej krytyki, tylko te gorsze komentarze są od razu usówane;) wiem bo mój został;)

Krytyk

Może jednak nie jest tak źle jak piszą niektórzy? Czasami drobne niepowodzenia uruchamiają lawinę złości.

Gregor

GTV jest spoko firmą, a wiem to z własnego doświadczenia.

Paulina

@Szczera :-P dziękuję za Twoją opinię. Pracujesz w GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A?

Szczera :-P

Super Firma Super Szkolenia ekstra dodatki dla biura i pracowników ogólnie Naj tylko ze nikt nie chce pracować . Czemu ktoś zapyta ? No właśnie tak jest Super ;-) Pozdrawiam !

Paulina

Widzieliście już wywiad z Prezesem GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A? Można się z niego dowiedzieć, że firma gwarantuje szkolenia dla każdego z pracowników! Korzystaliście z nich? ;)

Amatorka

Czy są jakieś nowe przyjęcia w firmie? Widzę pozytywne opinie pracowników i myślę, że warto złożyć cv na stanowisko pracownika biurowego. Mam jeszcze pytanie jakie są w firmie zarobki dla biura? Może jakieś dodatki?

raffaal1983

witam ciekawy jestem jakie są zarobki na wózkowego w tej firmie zamierzam wysłać tam cv proszę o odpowiedz

PH

Pracuje w GTV i wiem, że to dobra firma. Mam całkiem niezłą kasę .

Okrężnik

Mam złożyć swoje CV na PH ponieważ mam opinie znajomego , że jest to dobra firma i warto u nich pracować. Może ktoś się orientuje czy dostaje się samochód, telefon może laptop?

Xyz
@Okrężnik 23.01.2017 18:46
Mam złożyć swoje CV na PH ponieważ mam opinie znajomego , że jest to dobra firma i warto u nich pracować. Może ktoś się orientu...

Ten znajomy chyba Cię za bardzo nie lubi skoro poleca Ci Gtv. Pozdro

Zen
@Okrężnik 23.01.2017 18:46
Mam złożyć swoje CV na PH ponieważ mam opinie znajomego , że jest to dobra firma i warto u nich pracować. Może ktoś się orientu...

Dostaniesz wszystkie narzędzia, oczywiście w samochodzie GPS. Ale spokojnie można używać prywatnie. Pobierają Ci za to ryczałt z pensji. Laptopy działają z dobrą baterią, zbierasz zamówienia więc musi działać. Jeśli chodzi o narzędzia pracy to nie ma problemu w tej firmie. Gorzej z rotacją handlowców:) Teraz pozmieniali regiony, osoby od systemów do szaf przeszły na normalnych handlowców i poprzesuwali regiony.

parmezan

z tego co widzę poszukiwani są PH do akcesoriów meblowych? Proszę o informację jak w dziale, rotacja, zatrudnienie, warunki współpracy ok? mam doświadczenie w branży. Dziękuję.

Olo

Z tego co obserwuję to osoby na miejscu raczej się nie zmieniają. Ale wśród handlowców jeżdżących to jest spora rotacja. W ciągu pół roku odszedł kierownik sprzedaży i kilku handlowców. Ale czy sami się zwolnili czy to firma to nie wiem dokładnie.

Krytyk
@Olo 02.12.2016 22:48
Z tego co obserwuję to osoby na miejscu raczej się nie zmieniają. Ale wśród handlowców jeżdżących to jest spora rotacja. W ciąg...

Praca na stanowisku PH nie jest lekka i jak ktoś trafi coś lepszego to ucieka. Ludzie chwalą sobie u nich pracę. Takie prawo pracownika i nic w tym złego.

Zen
@Krytyk 10.01.2017 12:09
Praca na stanowisku PH nie jest lekka i jak ktoś trafi coś lepszego to ucieka. Ludzie chwalą sobie u nich pracę. Takie prawo pr...

Rotacja to motto firmy w dziale handlowym. Generalnie nawet jak wszystkie stanowiska są zajęte to dają ogłoszenia i szukają ludzi na podmiankę. Średnia pracy handlowcy raczej nie przekracza roku. Jak zachorujesz to po tygodniu możesz się spodziewać ogłoszenia na twoje miejsce. Plany podwyższane co miesiąc tak, że premię ciężko wyrobić. Na dodatek lojalka na rok a jak cię zwolnią to nie płacą w pierwszym miesiącu i przeciągają do końca miesiąc z decyzją o zwolnieniu z niej tak, żeby zablokować Cię dla konkurencji. Korporacja. W ostatnim kwartale zwolnili chyba 3-4 osoby z kilkunastu. Plus firmy to marka znana na rynku, łatwiej sprzedawać, mają dobre ceny, sprawny marketing.

Andri

Czy ktoś może coś napisać o pracy w dziale handlowym? Jest ogłoszenie na przedstawicieli na Pracuj na wszystkie województwa. Czy firma się tak rozwija czy taka rotacja pracowników?

Ciekawy

Czemu tak mało opinii jest o Tej Firmie może by ktoś napisal coś o kierownictwie w tej Firmie i o wypłacaniu nadgodzin ciągle wiszą oferty pracy jak rozumie nie zła jest tam rotacja? Co jest dużym minusem tej firmy ?

Zax

Napiszecie coś o pracy w magazynie w Pruszkowie? Zmieniło się coś?

Mili

Wcześniej wiem, ze poszukiwali teraz nie mam pojęcia ale jak jesteś zaintersowany to wejdź na ich stronę internetowa tam powinni mieć wszystko napisane, poza tym chodliwe stanowisko to magazynier u nich.

Karollo29

Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o GTV w Błoniu bo byłem na rozmowie i płace przedstawiają się całkiem atrakcyjnie, towar też lekki jak patrzyłem. Ale opinia pracownika to najlepsze źródło informacji. Jednak zaznaczam że zależy mi na jak najbardziej obiektywnej opinii.

Pracownik

Do Asa, mam pytanie. Dlaczego w takim razie na magazyn nikt nowy nie chcę przyjść a prawie wszyscy doświadczeni pracownicy (powyżej 1 roku) odchodzą wkur...?

to ja

Cześć, czy ktoś z Was był na rekrutacji na Specjalista ds. Eksportu (rynek niemiecki)? Aktualna oferta na pracuj.pl.

Aka1978

GTV jest firmą handlową. Przedstawiciele handlowi mają się raczej dobrze, o ile wykonują swoje cele miesięczne. W pionach handlowych jest niska rotacja, a jeśli ludzie nie zmieniają pracy tzn., że się realizują albo nie mogą znaleźć niczego lepszego. Dział narzędzi prężnie się rozwija. Zespół zgrany, z dużym doświadczeniem zawodowym. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Cały projekt realizowany jest z pomysłem i rozmachem.

Aka1978

Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie. + wynagrodzenie, podwyżki, raz w roku szkolenie podnoszące kompetencje pracownika + za niewielką dopłatą karta Medicover premium + firma rozwija się, rośnie zatrudnienie + młody, międzynarodowy zespół + ładne biuro - firma mieści się z dala od cywilizacji - większość kadry zarządzającej pracuje w firmie od 10 lat i nie ma innego doświadczenia zawodowego - brak wyjazdów integracyjnych (możliwe spotkanie działowe raz w roku w knajpie/restauracji/barze w Warszawie – ale taka integracja zależy od kierownika działu) - brak Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych

tak
@Aka1978 09.04.2016 16:35
Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie. + wynagrodzenie, podwyżki,...

co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic

tak
@Aka1978 09.04.2016 16:35
Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie. + wynagrodzenie, podwyżki,...

co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic

Ew

Pracowałam w tej firmie i nie polecam. Słabe pensje oraz zupełny brak zainteresowania pracownikiem to główne zarzuty. Mam porównanie z innymi średnimi formami i GTV wypada bardzo słabo nie było praktycznie żadnych dodatkowych przywilejów poza karta medyczną. Firma wydawała pieniądze na różne bzdury a oszczędzała maksymalnie na pracownikach. Praca w tej firmie nie jest rozwojowa. Odradzam

Intern

A jakie jest u Was firmie GTV zatrudnienie ogółem?

Artek

Polecam wszystkim których satysfakcjonuje duża ilość pracy za bardzo niską stawkę.

Marek

Większość ogarniętych ludzi odchodzi i roku pracy ze względu na bardzo słabe warunki finansowe oraz zupełny brak systemu socjalnego.

Adam 2

Nie polecam. Firma nic nie daje a tylko oczekuje. Duże wymagania a nic w zamian.

Łooooooo

Fejs a fabryce czekoladek się nie pracuje Za frajer dostajesz wypłatę

Damian

I tak pewnie nikogo sensownego nie znajdą bo proponują śmieszne pieniądze. Firma sie rozwija prezes bogaci a pracownicy nic z tego nie mają poza wiekszą ilością pracy.

Toni

Wspomnialem assistante avec la langue français donc nie mówimy o szybko myslacych magazynowych!!!

Toni

Faktycznie poszukują młodszego asystenta z językiem francuskim i warto spróbować ale pod warunkiem ze znasz francuski na poziomie C1,dotychczas kandydaci przedstawiali poziom szkoły podstawowej. Oprócz tego atmosfera jest sympatyczna ale trzeba szybko myślec , można wiele sie nauczyć zależy kto czego oczekuje

Zostaw opinię o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A - Pruszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A