3.4/5

• Nasza misja
  • Szukasz pracy?
  • Dlaczego My?
  • Proces rekrutacji
  • Bądź z nami na bieżąco

Nasza misja

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o EuropaJob Sp z o. o.

Opinie o EuropaJob Sp z o. o. Kraków

Nie przegap nowości o EuropaJob Sp z o. o.!

Junak

30.09.2016 13:47

Czy to jest normlne, że załatwiają wszystko "za pięć dwunasta"? Dostałem ofertę w poniedziałek, praca na za tydzień - czyli powinienem wyjechać jutro. Do tej pory nie mam umowy, ani nawet adresu, dzwoniąc odbijam się od melodyjki w słuchawce. Kwestionariusz wysłany, mają w tej chwili moje dane do umowy a ja się zastanawiam, czy nie wezmą na mnie kredytu, bo o pracy chyba mogę zapomnieć :/
    Niezadowolona

16.07.2016 12:12

Nie polecam, nie i jeszcze raz nie. 'Firma' jest niepowazna. Umowa podpisana z dniem 1 lipca, do dzisiaj zwodza rychlym rozpoczeciem pracy, ktore juz nigdy nie nastapi. Marnuja ludziom czas i pieniadze, ale do tworzenia umow w ktorych zleceniobiorca jest smieciem sa pierwsi. Kary za spoznienie, kary za nieobecnosc, kary za brak wylacznosci, kary za dzien spoznienia z karta pracownicza. A gdzie kara za robiebie z ludzi idiotow, zwodzenie, marnowanie czyjegos czasu i pieniedzy? To, ze ktos jest studentem/poszukuje pracy nie znaczy, ze mozna z niego robic idiote i wodzic za nos.

01.06.2016 19:17

EuropaJob

02.06.2016 20:37

Wyjściowa stawka wynosi 9 zł netto, po przepracowaniu 120 h wzrasta do 10 zł netto/h. Sytuacja dotyczy osób ze statusem ucznia/studenta.
    opinia

05.04.2016 16:17

Negatywne opinie znikają o Francji, tam jest praca wymarzona, kraina mlekiem i miodem płynaca. Wakacje połączone wraz z pracą w przepięknych pensjonatach na wzór XVIII wiecznych kurników z dużą ilością rekreacji, stadami krów za oknem, z pięknymi wiejskimi zapachami i aromatami oraz z wielką fauną owadów, pająkami gigantami, rozmaitymi innymi owadami, które od czasu do czasu swoim wyglądem przyprawiaja o dreszczyk emocji. Praca z Europajob to prawdziwa szkoła życia a nie tam jakies dyrdymały
    kaffi

23.03.2016 22:31

witam czy ktoś wie coś na temat pracy spawaczy we Francji

28.10.2015 15:19

30.10.2015 16:11

Tak może i fajnie,ale nie myśl że przez taka firmę zarobisz godziwe pieniądze. Niemieckie zeitfirmy płacą około tysiąca a co dopiero taka Polska.
    Jadwiga

28.10.2015 11:35

Ja dostałam oferty pracy od Europajob dla nauczyciela znającego język francuski i mam pytanie czy ktoś już pracuje na podobnym stanowisku z tej agencji we Francji? Jeśli tak czy może ktoś napisać jakie są warunki pracy, czy nie ma problemu z wypłatami? Mieszkam w Krakówie i pierwszy raz wybieram się do pracy za granicę (usunięte przez administratora)
    n

21.08.2015 10:35

Ostatnio pojawiło się ogłoszenie Pracownik produkcji w branży spożywczej, Rzeszów czy ktoś wie co to za produkcja, gdzie się znajduje?
    praca

25.06.2015 17:08

Witam, na stonie można znalesć ofertę pracy przy pracy fizycznej zbijanie palet czy jest może osoba któa tam była okolice lipska czy płacą jak naley??
    nowy

19.07.2015 17:56

Tez jestem zainteresowany ta oferta. Prosił bym o informacje jak wygląda praca o ile ktoś już tam pracuje.
    Tylko wiarygodność.

11.05.2016 13:11

Przyłóż ucho gdzie indziej. Opinie ze słyszenia nikomu nie są pomocne.
    PRACOWNIK

18.05.2015 14:48

PRACUJE Z TA FIRMĄ KILKANAŚCIE MIESIĘCY NA TERYTORIUM FRANCJI I MUSZE POWIEDZIEĆ ZE FIRMA WYPŁACA NA CZAS NAWET PRZED 10 KAŻDEGO MIESIĄCA PANI KO0RDYNATOR ZAWSZE POMOCNA SŁUŻY POMOCĄ NAWET W DNIACH SWOJEGO URLOPU I POŚWIĘCA SWÓJ WOLNY CZAS NA PROBLEMY PRACOWNIKÓW PRZY WYPADKU W PRACY MOGLEM ZAWSZE LICZYĆ NA JEJ POMOC A CO DO SAMEJ PRACY JEST BARDZO DOBRZE PŁATNA I MNIEJ TRZEBA SIĘ UROBIĆ JAK W POLSCE
    wrak

11.04.2015 17:57

Pytanie,dlaczego wszystkie prawdziwe i negatywne komentarze sa usuwane? Ponoc dzięki wpisom ludzi można wiele dowiedziec sie o europajob a nie dajecie szansy.
    tede

18.02.2015 11:22

Pracowałem jako szlifierz w Dreux.Praca super,jedyny mankament to bardzo słabe zabezpieczenie BHP i sprzętowo(nagminnie brak tarcz,frezów a niekiedy samego sprzętu-jak kolega pożyczy to norme zrobisz.Kwatera dwie łazienki, kuchnia z salonem, internet,TV ,pokoje max 2-osobowe.Kasa dobra, robiłem same nocki dodam,płacona w terminie.Co do koordynatorki hhh zabezpiecza cała Francję,szybciej Wam w Krakowie pomogą-tu minus ,a tak to ok na całej lini.
    .....

05.02.2015 11:22

Na stronie internetowej znajdziesz.

Oferty pracy - EuropaJob Sp z o. o.

Spawacz/kotlarz m/k

WalletIcon

2400 - 2600 EUR / m

Spawacz/spawaczka mig/mag

Nantes

Monter/monterka płyt karton / gips praca

Grenoble

Stolarz we Francji m/k

Chambéry

Pracownik/pracownica lakierni proszkowej/malarz proszkowy ze znajomością języka francuskiego

Elektryk praca od 29.06.2026 m/k

Grenoble

,,,,,

05.02.2015 10:12

Czy ktoś posiada może Nr. Tel. Do tej agencji? Ponieważ aplikowałem na szlifierz odlewów skontaktowano się ze mną ale przez przypadek usunąłem tą wiadomość proszę o info.
    tado123

26.12.2014 12:47

Poza tym że pani koordynatorka Ewa we Francji ma wszystkich gdzieś i możesz liczyć tam tylko sam na siebie i na pomoc kolegów i nie idzie się doprosić zwrotów kosztów przejazdu i za dojazdy do pracy to reszta jest okay warunki mieszkaniowe dobre praca też nie najgorsza.
    Zofia.

15.12.2014 14:09

ja wyjeżdżałam z ta firma jako opiekunka, wcześniej byłam na kursie jezyka niemieckiego u nich, czy mozna tam odbyć inne kursy to nie wiem. nie miałam zadnego doswiadczenia i jezyk podstawowy, wiec stawka tez nie byla rewelacyjna, ale z pewnoscia wiecej zarobilam tam, niz bym zarobila tu.
    sss

18.11.2014 15:12

Pracował ktoś lub pracuje jako operator cnc z europajob we fracji? Jakie zarobki? Czy praca jest na okrągło? Czy przestoje są?

13.11.2014 16:32

nick

10.10.2016 19:45

wydaje mi się,,, to nie to samo ,ja wiem byłem pracowałem praca jeszcze gorsza jak w Polsce ,warunki bhp dobre ,dbają o tych co pracują!!! nadgodzin zero ,no może czasem ,uwaga na Francuzów ,udają że pracują i donoszą że ty mało robisz ,poza tym spoko. . szlifierz
    amba

07.11.2014 08:03

pracował ktoś jako szlifierz odlewów we francji? może ktoś coś więcej napisze o tej pracy
    lukas

03.11.2014 16:35

WIE ktos jak maja operatorz cnc we francji? z EuropaJOB

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EuropaJob Sp z o. o.?

Walczak

20.10.2014 09:06

Znalazłem sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech i Francji. W zasadzie posiadają całkiem bogatą bazę, ale zastanawia mnie jedno - nawet po miesiącu czasu niektóre oferty nie znikają . Czy to rekrutacja trwa tak długo, czy mają spory problem ze znalezieniem pracownika... ciekawe jaka jest prawda i ewentualnie co przemawia przeciwko podjęciu współpracy z nimi.
    lukas

20.10.2014 00:24

witam, wiecie moze jak jest jako operator cnc we francji z europajob?
    john

20.09.2014 11:43

Wybiera się może jakiś elektryk 13 października do Drezdna..Czekam na kontakt...Może jest jakiś elektryk na forum co pracuje przez ta Agencje .proszę o opinie...
    Ziomek

03.09.2014 16:30

Witam. Wybiera się ktoś może teraz niedługo do pracy w Lotte przy sortowaniu butelek przez tą agencję?Jak tak to proszę o szybką odpowiedź.
    rambo

01.09.2014 14:37

mi kobieta z biura powiedziała że można zarobić 900 euro z czego odciągają za mieszkanie
    pati

29.08.2014 14:35

Kontaktowałam się dziś z panią z biura w sprawie pracy przy sortowaniu butelek praca należy raczej do słabo opłacanych zazwyczaj 700-800 euro z czego odtrącają 180 euro za mieszkanie, każą jechać swoim autem albo ewentualnie szukają kogoś kto jest skłonny jechać swoim autem więc kolejne koszty bo mieszkania są około 15 km biuro raczej nie zapewnia pewnych godzin

Kontakt - EuropaJob Sp z o. o.

Stanisława Kunickiego 5 lok. 201 30-134 Kraków

Branże: Praca tymczasowa

pit3090

14.08.2014 07:46

Ja też tam się wybierałem do tej sortowni ale po przeczytaniu wszystkich informacji na temat zarobków i ilości dni pracujących w tygodniu to stwierdziłem że poszukam coś innego. Spokojnie znalazłem pracę na wózek widłowy za 1100 euro przy 160 godz pracy Moja rada to trzeba słać oferty i trochę poczekać. Na 10 wysłanych odezwali się z 6 Pozdrawiam
    akre

31.07.2014 09:34

hej, wybiera sie ktos na sortownie w sierpniu? prosze o kontakt gg 271590

21.06.2014 13:08

Ola

09.05.2015 07:46

Witam proszę kogoś kto był z firmy EuropaJob Sp.z.o.o.Jako opiekunka w Niemczech by napisał szczerze czy warto jechać itp bo wczoraj znajoma wdziała interwencje z sądu z Krakowa ze firma nie zapłaciła opiekunka za prace ?i nie wie co za firmę pokazywali pozdrawiam Ola
    wladzia38

03.06.2014 09:32

Nie wiąże się z kosztami. Transport opłacają, ma się wyżywienie i zakwaterowanie na miejscu. My jako osoby wyjeżdzajace do pracy nic im nie płacimy dodatkowo
    wladzia38

28.05.2014 09:57

Witam, przed wyjazdem z Europajob troche sie martwilam czytając niektóre opinie na forach, ale zaryzykowalam i nie zaluje!. Bylam w pracy jako opiekunka 2 miesiace w okolicach Essen i na pewno pojade raz jeszcze. Wypłate dostalam w całości 1125 Euro, formalnosci szybko zalatwione, przemile Panie z którymi kontakt jest na wyjeździe nawet, organizacja calego przejazdu za darmo spod domu. Mialam jedynie mały problem z panią do której pojechalam, ale to nie wina agencji. POLECAM
    Oferty Pracy

07.05.2014 22:25

REKRUTER Z JĘZYKIEM NIEMIECKIM (Kraków) 2014-05-07
    monk

07.05.2014 22:25

ktos cos wie gdzie jakas prace zalatwic w niemczech??
    robi77

10.04.2014 13:43

Nie wiem jak w Niemczech, bo byłem we Francji, ale tam wszystko było w przadki. Pieniądze takie jak obiecali i na czas, kontakt z biurem ok, mieszkanie tez w porządku, bez szału ale czysto i wszystko wyposazone. CHętnie pojechałby jeszcze raz gdyby się taki projekt trafił
    Maciuś z klanu

03.04.2014 12:18

Zgadzam się z Rysiem bo jest (usunięte przez administratora) D dawno nie byłem tak wypoczęty i nie miałem tak długich weekendów jak tutaj, praca kosa, prosta i lekka może nawet lżejsza od spaceru, warunki mieszkalne po prostu bajka :D
    worker

29.03.2014 13:53

Gienek z mojej grupy zostały dwie osoby. Reszta juz wrociła. Jak nie masz co ze soba zrobic to jedz. Ale nie licz na odłozenie jakiejs kasy. 1600 euro ? to fikcja i jakas bzdura. realne zarobki to 500-800 euro na rękę. 800 euro tylko wtedy kiedy praca jest codziennie. Kiedy ja pracowałem w Lotte nie było takiego tygodnia. Jedno co jest na ogromny plus to swietne warunki zamieszkania ( pralka, prysznic, fajna kuchnia, salon z tv. Praca w fatalnych warunkach (usunięte przez administratora). Zaden Niemiec tej pracy nie wziąłby nawet za duzo większe pieniądze
    Gienek

29.03.2014 18:20

To faktycznie szału nie ma a Ty długo tam byłeś? Napisz jak wygląda taki dzień pracy co i jak krok po kroku co się robi. Bo miałem zamiar tam się do nich zgłosić , ale teraz to już nie wiem.
    Gienek

29.03.2014 10:19

Jedni chwalą drudzy narzekają to cholera wie gdzie leży prawda jeżeli jest tak jak WORKER pisze to faktycznie duża lipa!Do tych co tam obecnie są piszcie jak tam jest naprawdę!!!!
    1audi

28.03.2014 10:37

Czy ktoś wybiera się do Trapenkamp, pracował tam już ktoś jak tam jest?
    Rysiu z klanu:)

20.03.2014 20:40

Jest zajebiscie . Mozna zarobic nawet do 1600 netto.Za mieszkanie placisz 180 ale naprawde warto tutaj przyjechac. Polecam chociaz jestem zgarbiony od butelek.
    Adi22

28.03.2014 18:54

I ile dziennie minimum trzeba przesortować i czy dużo godz. jest?
    Fafik

31.08.2014 16:28

Rysiu z Klanu 1600 Netto Miesięcznie to Waluta Pl ? Euro ?
    Adi22

20.03.2014 20:36

Witam chciałem się dowiedzieć jak konkretnie wygląda przebieg pracy w Lotte przy sortowaniu butelek ile godz. dziennie no i jak wygląda praca.Proszę o odpowiedz z góry dziękuje. Czy trzeba znać język no i ogólnie tak ile tera da się tam tak zarobić na miesiąc i po zgłoszeniu ile czeka się tak na odp. od nich w sprawie wyjazdu,acha i czy jak ktoś ma daleko do nich to czy umowę przysyłają do chaty? czy jak to wygląda?
    kirn

11.01.2017 17:01

Jak nie ma roboty to nie pracujesz i nie zarabiasz. Tyle w temacie
    liszka

14.03.2014 16:54

jak jest mało pracy to i pewnie zarobiki nizsze a nie opłaca sie to zalerzy jak dla kogo jak ja bym chciała 600 euro zarabiac a nie jak tu miec 1300 złoty za tyranie po 12 gdzin

Zostaw merytoryczną opinię o EuropaJob Sp z o. o.