3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

Karol

30.08.2025 19:36

Pracowałem w tej agencji od prawie 3 lat. UWAGA! Jeśli nie chcą wam dać kolejnego kontraktu z nie waszej winy, to ubiegajcie się o odprawę. Dodajcie w mailu, że nazywa się to tranistievergoeding. Ja za około 3 lata pracy (z urlopami) dostałem prawie 1000 euro. Co do mieszkań to było różnie. Na tak zwanych "barakach" w Aalsmeer to ukraińska patologia. Ochroniarzem jest typo, co ma dziewczynę Ukrainkę. Oboje siebie nic nie warci. Do tego musisz mieć dyżury sprzątania i sprzątać po Ukrańcach, Poza tym apeluję do agencji Ruigrok, by wysłali jakiś poradnik dla Ukraińców jak jeździć rowerem. Wiele razy hamowałem z piskiem opon bo oni są królami szos. W Ruigrok Tower warunki ok. Wyrzucili mnie bo na firmie Bloom powiedziałem coś dosadnie do kierownika mojej dziewczyny. Ten bezjajeczny typo poleciał spłakany na skargę do team leaderów. To był jego ostani dzień przed urlopem i załatwił mi zwolnienie... Każdy potem mówił mi, że to jest (usunięte przez administratora) i typo co robi same łatwe zamówienia, bo do czego innego nie nadaje się.... To jest Sebastian, zwany Maharadża,z bandy numer 5. A co do team leaderów, to jest tam Remik, co potrafi wyzywać i szarpać kobiety. Zróbcie z nim coś.... A ja zrobię porządek z agencją co płaci za mało za nadgodziny i niedziele. Do tego za soboty zgodnie z prawem nie płacą lepiej, za poniedziałki wielkanocne też nie. Wiszą mi dużo kasy. Nie jedźcie tam. A agencję zapraszam do kontaktu zanim upadnie. P.S Pozdrawiam Paulinę z bandy 10. Więcej takich ludzi proszę. Trzymaj się. Karol
Kevin

29.08.2025 15:15

powiem nie jest źle byłem w gorszej firmie, tu pracuje 3 miesiąc na order picker trafiłem na kiepskie mieszanie, ale bez problemu mi zmienili lokacje
Ewka

29.08.2025 10:25

A ja polecam, sprawna rekrutacja, szybki wyjazd, fajna praca.
Anna Ł.

28.08.2025 10:40

Pracuję w Ruigroku od stycznia i wydaje mi sie, ze wiekszosc negatywnych komentarzy jest od osob, ktore przyjechaly na wczasy, urwaly sie "ze smyczy" i sa zdziwione, ze trzeba chodzi do pracy i ktos cos od nivh wymaga... Nigdy nie miałam problemow ze zjechaniem na urlop czy zmienieniem pracy na inną- bo jak wiadomo praca przy kwiatach nie jest typowo cały rok. Hotel jest ok, dojazd do pracy busikiem (wczesniej rowerem 2 km, wiec tez spoko), sklepy blisko, godziny pracy sa. Jak ktos chce pracowac a nie tylko marudzic i pic lub cpac, to nie bedzie mial tu na miejscu z niczym problemu. Polecam na prawde.
Ktoś taki jak ja

26.08.2025 02:02

Obłudni okrutni zawistni ludzie z biura , złośliwi,jak chcesz pracować i odpowiada ci stanowisko to daja cie tam gdzie nie chcesz być przenoszą po halach , po złości aby się poddać i zniechecic ,wysyłają bez powodu do Polski zwołują ludzi a później przerywają umowy i każą wracać do Polski wmawiając osobom ze się nie nadają
Michał

25.08.2025 12:55

Z czystym sumieniem mogę polecić prace w Firmir Ruigrok każdemu, kto szuka pracy i wypłaty na czas.Wyjeżdżam już trzeci raz i nie miała z nimi żadnych problemów.
Eryk

08.08.2025 16:07

Jedna z najgorszych agencji w Holandii .co byś nie zrobił popracujesz tam tylko 8 tygodni. Wymieniają ludzi jak śmieci co tydzień przyjeżdżał cały byś ludzi pod biuro by podpisać umowe warunki katastrofalna nie pomagają w niczym po przyjeździe do pracy.
Damian

08.08.2025 16:29

Super agencja pieniądze na czas pracownicy w biurze pomocni pomagają w wszystkim od a do Zet. Przyjechałem tu po poważnym urazie tętnicy udowej jak nie radziłem sobie w jednej pracy to znaleźli mi z miejsca drugą. Po powrocie do Polski wysłali mi wszystkie dokumenty o które prosiłem by zarejestrować się w urzędzie pracy jak miałem w ostatnim tygodniu pracy mniej godzin bo zdecydowałem że zjadę do Polski wcześniej nie liczyli mi pieniędzy za mieszkanie. Większość tych negatywnych komentarzy to pewnie od ćpunów i pijaków którzy nie chodzili do pracy i zostali zwolnieni. Pozdrawiam serdecznie.
Doner

12.08.2025 15:54

Pracuję tu już dość długo. To ludzie którzy tu przyjeżdżają poprostu się nie nadają. Dlatego wysyłają ich z powrotem. na 10 jedna się nadaje. Ludzie myślą że wyjadą za granicę i euro na drodze pozbierają. Tu trzeba tak samo pracować jak w Polsce. A nierzadko osoby tu przyjeżdżające nie potrafią w koło siebie ogarnąć a co dopiero pracować

12.08.2025 08:57

Nie rekrutują osób po 50 roku życia. Dyskryminacja.
Zainteresowany

12.08.2025 08:56

Dyskryminacja, nie rekrutują osób po 59 roku życia.
Kamila

06.08.2025 09:34

Polecam agencje. Agencja konkretna, wszystkie sprawy załatwicie od lekarze po innego typu sprawy. Jeśli chodzicie do pracy, nie przyjeżdżacie tu imprezować tylko uczciwie pracować będziecie zadowoleni. Pozdrawiam :)
Viki

06.08.2025 15:24

Zgadzam się w 100% Jak ktoś jest pracowity i uczciwy to nie ma żadnych problemów
OnaiOn

02.07.2025 11:39

Witam wyjeżdżamy za tydzień na kwiatki , proszę o szczere opinie bo ledwo wróciliśmy bo zostaliśmy oszukani ,nie chce znowu się wpakować w bagno 😞

30.07.2025 22:38

Może i pieniądze wypłacają na czas ale jest dużo powodów aby odradzić pracy akurat w tej agencji… przepracowaliśmy tam z narzeczonym dwa miesiące i były przeróżne sytuacje jak np mobbing oraz wyzwiska ze strony pana g i to są nieliczne sytuacje 🙂
Johnny Makarony

30.07.2025 09:55

Dyskryminują ludzi pytając o to czy ma się tatuaże , to tak jakby ktoś pytał o kolor skóry… to jest conajmniej chore i niezgodne z prawem Co mówi prawo? W polskim prawie (Kodeks pracy, art. 11³ i 183a–183e), zakazana jest dyskryminacja w zatrudnieniu z jakiejkolwiek przyczyny, m.in. ze względu na: • płeć, wiek, rasę, religię, niepełnosprawność, narodowość, przekonania polityczne, przynależność związkową, orientację seksualną, a także inne przyczyny – a więc tatuaże również mogą się tu mieścić, jeśli nie mają związku z wykonywaną pracą. Nie wiem kto to wymyślił ale stawiam że jakaś (usunięte przez administratora) Grażynka z Januszem co się naoglądała trudnych spraw . Także (usunięte przez administratora)was . NIE POLECAM

29.11.2024 18:18

Ogólnie nie polecam pracodawcy pracowałem u nich wraz z kumplem raz w sobotę przyjechał do nas jakiś gościu od nich kazał nam dmuchać w alkomat potem poszedł po kubeczki kazał nam w nie się wysikać i zaczął robić narkotesty a na sam koniec gdy poprostu zmieniliśmy biuro nie dostaliśmy ostatniej wypłaty bo niby jesteśmy ileś tam euro im dłużni i mamy wypłaty wstrzymane więc odradzał bym wyjazdu do nich i tak z innej beczki co tydzień przyjeżdża nowy bus z nowymi naiwnymi którzy czasem nie są świadomi że wszyscy do jednego biura jedną nie polecam
Jarek

03.07.2025 23:12

I dobrze biorą się za ćpunów i alkoholików i jak czytam komentarz że wam robili narkotesty to bardzo dobrze szacun

Oferty pracy - RUIGROK

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

Praca przy cebulkach kwiatowych

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca na wózkach widłowych

Hillegom

Praca przy kwiatach – praca przy taśmie

Nie polecam

18.06.2025 19:11

Pracują tam jakby były tam za karę. Mówią że zadzwonią i nigdy nie oddzwaniają..
Kriss

01.02.2025 07:40

Witam . Większość osób wypowiadając się na temat tej firmy ma zupełną rację .Ta firma to jedna z najgorszych (usunięte przez administratora) . Nas Polaków traktują jak zwykłe (usunięte przez administratora) a te Ukraince to mają się tam lepiej jak pączek w maśle . Do momentu podpisania wszystkich umów było (usunięte przez administratora) , tacy mili a jak już się podpisało umowy to firma ma już gdzieś Ciebie i innych . Myśmy przyjechałi tam w 4 osoby to po 3 tygodniach myśmy uciekali stamtąd . Na domkach awantury , pijaństwa , bijatyki . Szczerze naprawdę nie polecam szkoda pieniędzy na wyjazd tam u zdrowa .
dobry pracownik

13.06.2025 14:49

powiem tak pracowałem na deka markt i wszystko było fajnie... do czasu... firma bardzo dobra po 430e a nawet wiecej tygodniowo ludzie, znaczy holendrzy bardzo fajni usmiechnieci i tylko patrza zeby nauczyc polaka nowego holenderskiego słowa. co do agencji i pana Gerarda fajnie gdy nie ma problemu i jestes dobrym pracownikiem i poprostu pracujesz lecz u mnie oraz mojej narzeczonej była dosyć przykra sytuacja ponieważ na domek przyprowadzili nam bardzo nie fajnego pana który się nie mył oraz robił imprezy. po zgłoszeniu tego agencja przeniosła panicza na inny hotel lecz to nie był koniec ponieważ ten lokator musiał się zemścić za to że komuś się nie podobało jego darcie o północy i niestety oberwało się nam, najpierw pobicie potem wygrażanie a agencja co? no nic, kamery zamontujemy swiatło którego brakowało zamontujemy 2 miesiące i dalej nic z obiecanych rzeczy nie było,mimo awantur pod domkiem dalej nic sobie z tego nie robili zero jakiegokolwiek oddzewu tylko pracuj i pracuj, no ja rozumiem pracować ale bezpiecznie i w zgodzie. po roku w tej agencji no nie stety ale musieliśmy się rozstać i niestety ale więcej nasza noga tam nie postanie.
Pawtar

23.05.2025 17:00

Witam, pokój dwu osobowy 5m2 grzyb, odcinki wypłat co tydzień z dopłatą, gdy dzwoniłem do biura powiedzieli że nie mogą wszystkiego potrącić a na umowie przecież jasno napisane jest że potrąca co trzeba... Nie polecam szczególnie na dłuższą współpracę.
mehore

24.05.2025 09:31

Ja jade teraz 18.30 eu brutto z kolegą na pokoje dwuosobowe wlasnie i płacimy 150eu co tydzień nie 120. Dziś mamy wyjazd i liczymy że zarobimy z 420-500 eu na czysto na tydzień po odliczeniu kosztów i jedziemy w hilto tam okolice oby było tak jak mówią co sądzisz?jedziemy do wakacji połowy jakoś
Bedsoon803

24.05.2025 17:00

Uważaj na ochroniarza Romana lubi grzebać po rzeczach i kraść pracowałem tam ponad rok temu nie polecam kary za małego topka (usunięte przez administratora)młynki jaranie nie raz mailem ulozone ciuchy w szafce to potrafili je rozkopać i tak zostawić do tego ucinają godziny

13.05.2025 21:44

Szczerze jedna z najgorszych agencji jakich byłem.Brak jakiego kolwiek zainteresowania że strony koordynatora zakład pracy zaczynasz rano nie wiesz kiedy skończy podczas akcji 6 dni w tygodniu po 12h a kasa śmieszne pieniądze i ich dopłaty co tydzień do mieszkania.Po zakończeniu współpracy blokują ci wypłatę i nie odpisują na email i nie odbierają telefonu.Szczerze nie polecam
@Bozena

08.01.2025 16:13

Witam serdecznie chciałabym się dowiedzieć jak jest na firmie bloomon w Amstelveen ponieważ pracuje od poniedziałku i chciałabym poznać waszą opinie
lisa

11.01.2025 08:52

Praca nie wymagająca. Moim zdaniem każdy sobie poradzi.
Nadia

29.03.2025 19:00

Przez jaką firmę lub agencję pracujesz w tym miejscu, praca jest godna polecenia?
Sandrus

14.02.2025 19:02

Szczeze to najlepsza agencja z jaką się spotkaliśmy najlepsza z najlepszych i nigdy nie powiem złego słowa o tej agencji... Kochamy was jesteście najlepsi

15.02.2025 09:18

Bardzo, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania ;););)

04.02.2025 12:19

Agencja porażka, przez trzy tygodnie zwodzą z ofertą pracy po czym mówią, że nieaktualne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

Przyszłykwiatek

14.01.2025 15:32

Dzień dobry, rozglądam się za pracą w Holandii i natrafiłem właśnie na te agencje. Znalazłem akcję walentynkową, która trwa tydzień. Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o tej akcji? Czy pary mogą liczyć na własny pokój? Ktoś był i może się podzielić jak wygląda kwestia wyjazdu, zakwaterowania oraz dojazdu do pracy jak i samej pracy. Pozdrawiam.
Monia

23.01.2025 05:13

Czyli lepiej odpuścić? Wlasnie nie chciałabym przez te 10 dni zarobić tylko 300 euro.. to bezsensu taki wyjazd w takim razie byłby ;( Zapisałam się na wyjazd ale i tak telefonu nie mam póki co ;/ Wiec sama nie wiem co mam robić już..

23.01.2025 08:05

Akcje to zwykle krótko i intensywnie. Skąd pomysł, że to będzie tylko 300 € ? Potwierdzenia osób zaczną się piątku lub z początkiem tygodnia.
Przyszły pracownik

06.11.2024 02:11

Witam chciałbym zapytać obecnych pracowników oraz samą firmę ruingrok jak to jest z tymi godzinami czy jeżeli nie bede miał pracy i wystarczająco duzo godzin by opłacić zakwaterowanie ubezpieczenie itp czy bede w takiej sytuacji zmuszony do płacenia za wszystko z własnej kieszeni czy jednak godziny pracy są zapewnione i nie ma z tym problemu ?
Banan

22.01.2025 15:02

Jaką byś agencję polecił?
Banan

22.01.2025 15:02

Jaką agencję polecasz?
pytanie

16.01.2025 15:33

Czy sa tez pokoje jednoosobowe?
Mariusz

09.01.2025 14:37

Mam pytanie jak pracą w Druku na Orderpickingu ? Jak godziny i zakwaterowanie ??
Artur

07.11.2024 18:03

Witam chciałbym wyjechać z partnerką Praca przy stroikach kwiatowych czy agencja wypłaca normanie wypłaty i jak sytuacja ze po 3-4 osób na pokój czy jako para możemy liczyć na 2 osoby pokój ? Proszę o normane odpowiedzi z góry dziękuje

08.11.2024 08:12

Witam. Pary zawsze maja pokój 2 osobowy. Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu pod 728321387 lub 604521233 w godz. 8-17.00
Ktoś

03.01.2025 18:09

W Holandii są pokoje tylko 2 osobowe a jak więcej to kara
Kropka

03.01.2025 17:55

Ruigrok jest najlepsza agencja pod słońcem chyba mają budować nowe hotele, kasę wypłacają na czas Pozdro

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

Bart

24.08.2024 08:38

Jak to jest z zakwaterowaniem, przecież w NL mogą być 2 osoby na pokój, chyba że jest mega duży. Tutaj czytam o 4 osobach, mógłby się ktoś wypowiedzieć?

24.08.2024 09:49

Pokoje są 2, 3 i 4 osobowe. Przed wyjazdem osoba informuje jaki pokój chce dostać na miejscu.
Mieszkaniec

05.12.2024 14:53

Domki wieloosobowe 8-10- nie polecam, baraki sama nazwa mówi w lecie to sauna, hotele 1, 2 osobowy ale brak ogrzewania. Ps. Zdarzają się grzyby ale to powszechny problem Holandii.
Radosław

12.11.2024 13:26

Oferta pracy na drukarni jest tylko ofertą wizytową agencji i oficjalnie oferta nie istnieje. ???? Po tej informacji agencja pracy rozłącza się i nie odbiera telefonu. Nie polecam.

11.11.2024 18:59

Chciałbym wyjechać przez tą agencję ale patrząc na opinie to 99% wskazuje na to że to jakiś (usunięte przez administratora) nie agencja i to w tych czasach
Magdalena

10.11.2024 22:18

Omijać szerokim łukiem ta agencje. Przez pierwsze trzy tygodnie była praca. 4,5 tydzień coraz mniej godzin. 6 tydzień godzin zero. W piątek zadzwonił pan żeby jechać do Polski bo nie ma dla nas pracy. Nigdy nie opuściłam dnia pracy. Pojechałam tam zarobić a nie na balety. Wypłaty tygodniowe ok 350 euro. Co tydzień cały autobus nowych ludzi.... Masakra
@Ruigrok

28.10.2024 12:45

Jestem z szykowana podejściem firmy otóż dziś dzwoniłam w sprawie pracy i co słyszę z tatuażami nie przejmujemy zatkało mnie osobiście znam ludzi na wysokich stanowiskach z tatuażami i nie jest to żaden problem a tutaj przy taśmie przy ziemi jest to problem to nie ważne czy ćpasz pijesz obijasz się przyjmą tatuaż nie serio dziś 70%ludzi ma tatuaże nie mogę w to uwierzyć pracowałam w tej firmie pięć lat temu i miałam tatuaże i byłam dobrym pracownikiem ani jednego dnia nie opuściłam przekreslam tą firmę całkowicie i nikomu nie polecam dyskryminacja i tyle w temacie
Ruigrok Praca

08.11.2024 09:13

Dzień dobry, dziękujemy za wyrażenie opinii. Każda informacja zwrotna jest dla nas bardzo cenna. Pozostajemy do dyspozycji. +48 604 521 233 +48 728 321 387
Mateusz

03.11.2024 21:52

(usunięte przez administratora) Juz wiem ze nigdy nie wroce tam. wrzucili mnie na pokoj 4 osoby. kuchenka nie dzialala. w ogole zrobic obiad nie dalo sie... 450€ za 40 h (usunięte przez administratora) wlacznie z niedziela na cieplej hali podziekowal jeszcze sie sadzili o normy. wrocilem do Polski na dwa tygodnie. teraz pracuje przez covebo i za 40 h mam 550€ robie nadgodziny i wyciagam 700€ na zimnej hali. kordynatorzy okej. robota bajka... (usunięte przez administratora) pojde do sadu bo nie wyplacili wakacyjnycych (usunięte przez administratora)
Artur

07.11.2024 18:12

A jak lokacja dla par i jak sama praca co tam robisz?
Pracownik Agencji Guigrok

23.10.2024 18:45

Dzień dobry, pojechałem do holandi z kolegą przez Agencje GUIGROK mieli nam zapewnić 2 osobowy pokój a jak przyjechaliśmy był 4 osobowy z tani nie Hallo i do nocha ładnie brali bo oczy (usunięte przez administratora) jak 5 zł miejscowość zakwaterowania to Lisse koło Lejda blisko to było,przyjechaliśmy w niedzielę praca, praca miała być od poniedziałku a jak byliśmy na zakwaterowaniu i czekaliśmy na pracę dopiero od czwartku brak słów i uciekliśmy od fałszywej agencji GRUIGROK,NIE POLECAM!!!!

24.10.2024 08:31

Mateusz

03.11.2024 21:54

Zapraszam do covebo. (usunięte przez administratora) agencja. pracy az nadto ale Kasa mega
Waldek

17.09.2024 20:04

Dzień dobry czy w tym roku firma Rojgrok planuje akcje świąteczno w firmie Plantrend przy stroikach świątecznych? Jeśli tak to jestem chętny jestem byłym waszym pracownikiem proszę o informacje na [email protected]

23.10.2024 08:53

Dzień dobry, aktualnie rekrutujemy na pracę przy stroikach. Skontaktujemy się, w razie pytań zapraszamy również do kontaktu +48 604 521 233 lub +48 728 321 387
Karola

01.10.2024 11:50

Jak praca przy stroikach ?

23.10.2024 08:51

Dzień dobry, aktualnie rekrutujemy! Zapraszamy do kontaktu: +48 604 521 233 lub +48 728 321 387
Agnieszka

10.10.2024 10:12

Pracuje w Ruigroku 15 lat i jestem bardzo zadowolona z pracy i warunków mieszkalnych .. a że nie którzy przyjeżdżają się tu zabawić i chodzą do pracy w kratkę to nie dziwię się że nie ma dla nich pracy
Dawid

20.09.2024 14:35

Nie mieli pracy 3h to nie są godziny 4 tygodnie wolnego a teraz nie mogę jechać haha. To firmy tracą na wartość A nie ludzie

04.06.2024 15:27

Kinia

06.06.2024 08:46

Ja wyjeżdżamy już drugi sezon na cebulki w tamtym roku było super mam nadzieję teraz też tak będzie
Anonimowa

19.09.2024 09:23

Czy praca przy cebulkach jest ok?
Szymon

19.09.2024 08:14

Polecam Ruigrok miła praca i ludzie wypłaty na czas pozytywnie 100%.

05.09.2024 17:38

Polecam firmę Ruigrok pracuje tu 15 lat warunki mieszkalne bardzo dobre ..opieka również zawsze chętni do pomocy ..również do lekarza jest tlumacz????????????wypłaty zawsze na czas

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK