Baltix.se

• Sopot
  • Kosakowo
  • Pierwoszyno

3. Opinie o pracodawcach Gdynia
  5. Opinie o Baltix.se sp. z o.o.

Opinie o Baltix.se Gdynia

Nie przegap nowości o Baltix.se sp. z o.o.!

McArthur

25.06.2019 13:11

Firma nierzetelna. Wypłata pojawia się w 3 przelewach, o które ciągle się trzeba upominać , w tym miesiącu stała się dziwna rzecz, ponieważ miesiąc się kończy, a całej wypłaty jak nie było na koncie, tak nie ma dalej! Nie polecam
    Tom

31.01.2019 08:38

Chodzi mi o to jakie są próbki grubość blachy pozycję itp
    Tom

30.01.2019 09:55

Jak wygląda spawanie próbki w baltix
    Spawacz

30.01.2019 19:20

Idziesz i spawasz
    Frankowicz

02.12.2018 16:43

Miesiąc oferowali pracę dla spawacza na stronie spawalnictwo.pl i ukryli informacje że są potrzebne certyfikaty spawalnicze HL-045 UDT TüV. Po miesiącu przybyłem do Gdyni z informacjami jakie certyfikaty są potrzebne. Wynajołem łóżko w hostelu, pojechałem na próbki firmowe. Próbki kompletnie nie były przygotowane, jakieś rórki pospawane wcześniej przez kogoś kto chciał się pouczyć spawać ,powyginana blacha nierdzewna, 0 kompletnie gazu osłonowego a klient szwedzki wymaga zdjęć do weryfikacji wizualnej. Decyzją, biegem na spawanie do Miasta wszech Elektryka Lecha Wałęsy. Koszt 3400zł za dwa certyfikaty i możliwość zrobienia fotografii dla przespaniałego abstynenta szwedzkiego proponującego mi miejsce do użycia łuku elektrycznego z gazem,który i tak mi funduje przelot nad Bałtykiem z możliwością bycia morsem. Hura!!!Dzień trzynasty pobytu w hostelu z super psycholami i upragniony egzamin TIG z możliwością bycia papartzi. Dwie godziny przed egzaminem (usunięte przez administratora)z Baltix raczy minie informować że Szwedzi przekładają wakat na styczeń, a mówiła mi że nie chce mnie ściągać z Belgii abym stracił czas i pieniądze-jak widzicie zmieniła zdanie. Właśnie wyjechałem z Gdyni. Straty około 2000zł itp. itd. Więc jak byście widzieli podobne ogłoszenia na spawalnictwo.pl lub Olx.pl proszę o zgłaszanie tego typu ogłoszenia pracy do Państwowej Inspekcji Pracy. Pozdrawiam Was serdecznie Frankowicz

05.12.2018 18:13

Czyli firma się rozwija... Buahahahaha Kto jedzie na tiga w haelce za 10 euro na godzinę? Do firmy z takimi opiniami... 90% negatywnych, nawet na Spawlnictwie
    TOM

28.10.2018 23:31

BARDZO DOBRA FIRMA DLA KOGOŚ KTO CHCE I POTRAFI PRACOWAĆ....
    Sław

31.07.2018 06:45

Doszły mnie słuchy że tu o mnie wspomniano. I faktycznie pracownik roku podał tu mój przykład. To ja miałem jechać na trzecią turę do Jitechu a trzy dni przed wyjazdem dowiedziałem się że nie jadę mimo że już miałem bilet. Moje rzeczy nie długo wracają. Nie było by w tym nic dziwnego bo trzeba sobie zdawać sprawę że pracując dla agencji raz praca jest a raz jej nie ma. Ale tu ponoć Jitech zrezygnował ze mnie a na drugi dzień agencja dała mi rozwiazanie umowy. Może jestem naiwny ale licze na to że panie w biurze tak jak obiecały jeszcze mi jakąś pracę znajdą. Sław
    Margi

09.08.2018 18:10

Próbowałeś wcisnąć Vilande ?
    Zuba

26.09.2018 17:57

Siema ! Identyczna sytuacja była że mną! Walić Jitech i ten cały sraltix
    Pawel

24.09.2018 22:38

Co sie dzieje z Henkiem? Pracuj jeszcze w Gdyni?
    Eryk

22.08.2018 19:41

Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?
    Sztywny Palazji

23.08.2018 16:41

Szczerze odradzam, chyba ze nie masz wyjscia, jak pojechalem na pierwszy kontrakt od nich to zastalem pokoj bez firanek a to parter byl lozko stare ze zniecionymi sprezynami i to bylo wsztystko jak Boga kocham! nawet poduszki mebli stolika NIC. Daj sobie spokoj z ta firma naprawde. A jak tak usilnie chcesz z niej pojechac to sie nie jedz do Jitechu, bo tam jest praca na czas i bedzie zapierdzielal az pot ci bedzie po tylku plynac. pozdr
    Lolo

24.09.2018 15:54

Warunki takie same jak w Agencjach Towarzyskich i pracy jest dużo.
    Waldi

27.07.2018 18:02

Baltix ma opinię świetnego pracodawcy, idealnych firm nie ma i czasami może zdarzyć się wpadka!
    spawacz

01.08.2018 11:18

Co ty bredzisz leszczu?!!!!!!!!!!!!!
    MaciekJ

27.07.2018 12:29

Czy był ktoś w Alvesta? Jak oceniacie warunki?
    pracownik roku

27.07.2018 10:59

Ktoś tu szukał szczerej opini. Więc proszę. Postaram się wypowiedzieć najbardziej neutralnie. Trochę już dla baltixu robię i byłem w różnych miejscach. Kobiety w biurze miłe aczkolwiek nie do końca szczere. Mówią co muszą a nie jak jest. Kiedyś opłacało się dla nich pracować a teraz lepiej unikać tej firmy. Na przykładzie współpracy z Jitek, stawka jest ruchoma. Możemy zarobić od 40 do 54 pln za godzinę w zależności od efektywności pracy. Tak naprawdę jest to praca u polki na akord. Zatrudnienie nigdy nie jest pewne. Jednego dnia pracujesz a następnego dzwonią że wracasz do polski. Ostatnio dzieją się różne rzeczy. Jakiś czas temu przyjechał człowiek na chyba drugą turę i po dwóch czy trzech tygodniach już kazali mu wracać. Jednego tak załatwili że dowiedział się parę dni przed przyjazdem że jednak nie przyjeżdża. Na dodatek ponoć ma tu swoje rzeczy jak TV ciuchy itd i teraz musi wymyśleć jak sprowadzić to do polski. Dziś kolejna dwójka zrezygnowała. To wszystko daje do myślenia że nie dzieję się w tej firmie za dobrze. Warunki mieszkaniowe są różne. Masz szczęście to zamieszkasz w miarę ok. Jak źle trafisz to mieszkasz w hiltonie w lesie jedna * na cztery * albo fajnie w mieście i wszystko cacy. Jeden tu mieszka na strychu bez mebli. Tylko łóżko byle jakie. Dziury w ścianach itd. U innych są czy były (usunięte przez administratora) czy pluskwy. Także zastanówcie się czy warto jechać. Moja kariera też się tu nie długo skończy.
    Lidia

23.06.2018 09:56

W chwili obecnej firma Baltix poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk pracy za pośrednictwem tej firmy http://www.baltix.se/23/aktualne-oferty-pracy Czy ktoś z Was zastanawia się nad złożeniem aplikacji na któreś ze stanowisk? A może w temacie mogą wypowiedzieć się osoby, które posiadają doświadczenie w pracy na tych stanowiskach w firmie Baltix? Zachęcam do dyskusji.
    Wicek

03.07.2018 21:21

jestem zarejestrowany w Baltix, w tej chwili widnieje oferta jako operator cnc i zero odzewu od nich być może znaleźli już kogoś ale skoro tak to po co ta oferta jest nadal aktualna
    Kamil

01.06.2018 22:52

Czy mógłby ktoś konkretnie wyrazić opinię czy warto jechać z tej firmy do pracy w Szwecji jako operator CNC ?? Proszę o szczere wypowiedzi. Jak z wynagrodzeniem ? Wszystko się zgadza ? Tyle tu ekspertów i żadnych konkretnych informacji.
    karolina

16.06.2018 16:47

kolego jak masz pytania na temat baltixsu skontaktuj się zemną pracuje dla nich już 10 lat i nie narzekam lata pracy mówią same za siebie jak jest dobrze jest w baltixie
    Robert

18.06.2018 11:33

Mozesz podac jakis kontakt do siebie ?

Oferty pracy - Baltix.se sp. z o.o.

Operator - programista CNC - Mazak (k/m)

Spawacz / spawaczka 135

Ljungby

Spawacz - obsługa robota spawalniczego (k/m)

Mmm

03.06.2018 22:33

Witam mam parę pytań Jak wygląda praca jako operator robota spawalniczego. Jak wygląda atmosfera w pracy. Jakie są warunki mieszkalne. Czy warto spróbować?
    Lidia

19.05.2018 13:45

Obecnie firma Baltix poszukuje pracowników na stanowisko operatora maszyn CNC, czy ktoś może pracował w tej firmie na tym stanowisku i mógłby podzielić się warunkami jakie pracodawca proponuje? http://www.baltix.se/20/oferta/operator-maszyn-cnc-szwecja
    (miejsce na twoją reklamę)

23.05.2018 00:50

Tak
    dddxxx

23.05.2018 10:17

I jak wrażenia ??
    M

18.05.2018 18:03

CZY WSZYSCY JUŻ WIEDZĄ GDZIE JEST GUZIK VILANDE ?!
    Gruby

04.05.2018 08:49

Baltix firma spoko , byłem w Jitech robota jak robota poniedziałki na kacu.Jak ktoś lubi moczyć gardło to tylko tam i w biurze mówić że do Kongo na Hiltona.Na żadnym weselu sie nie wybawilem jak w wekend tam, wódka leje sie potokami.Stoły krzesla połamane i w niedziele od rana rura.Do baby sie wracac nie chcialo po takim lansie.Szkoda ze mnie wyjeb*.pozdro %
    Tryt

06.05.2018 23:35

Cześć Daniel Ciekawy komentarz Od kiedy jesteś Gruby ?
    FIRMA DNO

15.02.2018 13:55

Witam wszystkich.... Czytam te wszystkie komentarze i aż cieżko uwierzyć w to co tu jest wypisane. Ale to prawda, niestety prawda. Stawka godzinowa, a rozliczają pracowników z akordu. Stawkę która dostaje pracownik np,dajmy na to spawacz mija sie nie mal z płaczem. uwaga 40zł/h ale to nie wszystko ,masz robic takim tempem abyś wyrobił norme. (100%) i tylko polacy. Pieniązków nie ma na czas, przel 2-3 razy w miesiącu, człowiek sie juz gubi z biegiem czasu co i jak. Dziś także miał być przelew, niestety... wypłaty nie będzie. Zwalniają pracowników bezpodstawnie, naprawde bezpodstawnie. Panowie ta firma Baltix i Jitech dla której Baltix pracuje to jakaś katastrofa, (usunięte przez administratora) zgnite zsiadłe mleko, i najważniejsze.Przyjmując sie tam jako spawacz nie pracujesz jako spawacz,zapamietaj sobie to, nie jako spawacz.ale pracownik produkcji jak przy taśmie.(szlifowanie,montowanie,spawanie,obrubka itd itd ) pozytywne kom. pisza kobiety z biura z Baltixu. tylko i wyłącznie, takie mają polecenia od szefostwa, kończąc juz moja wypowiedz chciałbym tylko zaznaczyć że ta firma 'BALTIX" to jakieś nie porozumienie ,dno, ciesze sie ze mogłem zakończyć tą prace tam, i zacząc nową w Pl. Jedzcie i przekonajcie sie jak tam jest naprawde. piona!
    jag

22.03.2018 22:12

Sam pracuje w Jitech i jak ktos mysli, ze spawanie to rabanie drwa w lesie to sie myli. Wymog jakosci to chyba oczywistosc.Kto z Was chcialby nabyc nowe auto i widziec rysy czy wgniecenia. Jestes spawaczem czy cisla. Nikt nikogo nie trzyma w Jitech na sile wiec czemu szkalujecie Jitech skoro sami chcecie tu pracowac.
    Hahah

29.03.2018 17:11

Skoro siedzisz w Jitech to napewno " dobry" z Ciebie spawacz :-).
    Piekarz Spawacz

15.02.2018 22:42

Co wy chcecie od Pana Jakuba? Super firma oszolomy jedne, placom wszystko jak potzeba. O wy fryzjery i narcyzy tylko wam piniondze w głowie. Chciałbyście zarabiać za nic nie robienie? Nie czepiajta się firmy bo mi to nawet dodatek za opinie na gowork dali :) Jesteście sfrustrownymi dziadami a nie spawacze. Piniondze to nie wszystko, w firmie można się rozwijać. Np ja nie znol angielskiego jedynie coś tam z filmów a teraz pięknie mówie po angielsku jak żona dzwoni to nawijom tak i jest zachwycona. Pozdrawiam chłopaki Marcin
    Hektor

11.03.2018 19:23

"...Np ja nie znol angielskiego jedynie coś tam z filmów...."- z polskim też nie tęgo...:)
    Endriu Golota

13.02.2018 20:44

Nie ma co narzekac. Stawka 43 to chyba tylko na poczatek. Ja mam duzooo wiecej. Teraz Dali jeszcze pakiet medyczny. Jest unezpieczenie grupowe I dostalem kase jak mi tesciowa zeszla! Zjazdy 6 na 2 wszystko zaplacone lacznie z kilometrowka ktora dobrze wychodzi :-) Mialem umowe na czas okreslony, ale potrzebowalem do kredyty na stale to mi bez problemu wymienili. Nie chce mi sie za pare zlotych wiecej jechac do norkow albo do niemca na 3 miechy. Nie mysle o zmianie. Mozna spokojnie z mini wyjechac! Pisze bo glupoty tu sfrustowani koledzy wypisuja....
    Marcin T

15.02.2018 10:11

Ale zadzwoniłes do szefa że napisałeś komentarz? ;) Może teraz na teścia będzie... 43 zł to lepiej niż na wsi w piekarni 10 na nocce ;) Właśnie tacy zawodnicy tam robią, cyrtyfikat w paincie i zero pojęcia. Robiłem z takim na elektrowni, nic nie umiał, wziąłem go z kolegą pod skrzydła żeby się czegoś nauczył, bo nic nie potrafił a tam trzeba było i tig iem, flux em, i elektroda... Nie miał też pojęcia zielonego o monterce, to za pomoc bo czuł się zagrożony dzwonił do firmy i skarżył że mu dokuczamy z kolegą ;p a polew z niego mieli nawet z innych firm robotnicy. Cała prawda o takich ja ty
    Jaa

15.02.2018 17:44

Padłem hahahaha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Baltix.se?

Jaro

15.02.2018 13:05

Każdemu kto wchodzi na strone niech wciska jedną gwiazdke !!! Ta firma to dno totalne , płatności często się spóźniają ,zawsze znajdzie sie wytlumaczenie że Szwedzi nie płacą.Pracowników mają za nic,zwalniają z dnia na dzień dostajesz telefon z biura i zjazd.Nie znasz dnia ani godziny i zawsze znajdzie sie wytlumaczenie ,jak nie jakość to efektywność.Zmuszają ludzi do pracy akordowej na stawce godzinowej ,Nie polecam ! Omijac z daleka
    ludzie z gdyni

15.02.2018 13:21

dokladnie tak. zgadam sie w 100% smiem twierdzic iz jest to najgorsza firma jaką znam.
    xmatix v

15.02.2018 12:55

Panowie pytanko, mam rozmowe jutro w biurze w Gdyni. Składałem CV na operatora tokarki CNC. Macie jakieś doświadczenia z ta firmą ? Proszę o odpowiedzi ????
    pomorze nie pomoże

15.02.2018 12:47

panowie! 15,02,2018- infirmacja od biura Baltix. "Nie maja kasy mamy czekać" do 20.02. przepraszam bardzo ale ja odchodze,to jest jakaś pomyłka a nie firma! Baltix czyt. oszusci.
    dzony1984

15.02.2018 12:50

No tragedia...:D
    piotr

15.02.2018 10:14

Witam wszystkich mam pytanie jak z angielskim w tej firmie bardzo wymagany.rozmowa w biurze po angielsku czy raczej ze srednim angielskim mozna probowac dostac sie do firmy
    Leon

15.02.2018 10:47

Angielski wystarcza podstawy ,puszczaja nawet bez znajmosci liczą na to ze koledzy na miejscu Ci pomogą.W biurze mozesz nawet po ukrainsku rozmawiać.
    KICIAK

15.02.2018 12:49

kolego przyjdziesz do biura powiesz ze kiedys byłes w Mc donaldzie i tam slyszales kilka słow i biorą cb od razu. a jak jeszcze potrafisz zamiatac i zmienic tarcze w szlifierce to masz z bomby 28 na reke i umowe. która tracisz zaraz po tym jak ja podpiszesz...
    Dany

13.02.2018 16:19

Powiem krótko i na temat. Gó*no nie firma!
    Dino1101

13.02.2018 08:25

Panowie nie jedziecie tam na miłość boską! Omijajcie firmę Baltix z daleka! (usunięte przez administratora) i kłamcy. Chamidlo przez telefon takie że nie macie pojęcia. Uciekłem pod pretekstem bardzo ważnych spraw bo nie chcieli mnie puścić do domu po 5tyg. Pracy. Omijać z daleka ! Co za ścierwo...

Kontakt - Baltix.se sp. z o.o.

Podolska 12 lok. 1 81-321 Gdynia

Branże: Usługi techniczne
    To patologia...

09.02.2018 15:19

Szwecja, spawacz Mag, tig z doświadczeniem 15l i stawka uwaga.... 43zl :p To w Niemczech skąd mogę być co weekend w domu (300km) w byel firmie dają 13 euro netto. Ale wystarczy spojrzeć na wpisy kto tam pracuje, nie obrażać nikogo ta firma to patologia żerująca na biedzie, jakich fachowców Wy zatrudniacie? To policzek dla ludzi którzy mają doświadczenie i porządne, mocne papiery, za te stawki to macie co najwyżej smarkaczy wiecznie uczących się fachu. 43 zł to na miejscu, w kraju płacą :) Dopóki będą tacy spawacze dopóty takie firmy będą istniały. A tak poważnie to w tigu w Szwecji drugie tyle powinno być... OMIJAĆ Z DALEKA...
    Młody

07.02.2018 23:21

Nie polecam...za 43zł dla spawacza TIG jeśli dobrze się poszuka to można znaleźć prace w polsce i w własnym łóżku spać..firmą niewiadomo kto rządzi ,szef czy jego żona.Jitech - Szwedzki (usunięte przez administratora) ,Polaków mają za nic , stawka godzinowa ,rozliczanie z akordu (usunięte przez administratora) !!
    Maciek

07.02.2018 23:32

Masz racje młody@ ,Jak im układ z Jitech padnie to po baltixie ,a Jitech ledwo dyszy.

08.05.2017 21:50

anonymous

12.12.2017 21:39

Tobie chyba odwaga z odważnikiem się (usunięte przez administratora)

07.02.2018 19:59

Na pochybel z nim
    Stl

11.01.2018 22:40

Dziewczyny z bióra i ty szefie wiesz jak on mówi o tobie..?gówniarz mnie po plecach klepie...,a o kobietach nie powiem już co,on nie potrafi nic a fachowcy przez niego tracą prace wiem co mówie..jego angielski yhmm:-),yyyhmy:-)czyli tak i nie:-)

07.02.2018 19:58

To szczera ale jak mila mym uszom prawda .Na pochybel z nim
    Ncstl

11.01.2018 22:26

M.L to c..l i k.....ent.....nie potrafi nic!pracowałem z nim,nadaje sie do tarcia chrzanu:-)
    Mariusz

12.12.2017 17:36

Witam ! Pracowałem w Szwecji w miejscowości Vetlanda na obrabiarkach CNC a także na manualnych dzięki agencji BALTIX. Powiem jedno słowa złego nie powiem na BALTIXA agencja SUPER !!! przez duże "S" a robiłem także przez inne agencje ale taką agencją jaką jest BALTIX to ze świecą szukać. Wszystko płacone na czas, mieszkanie opłacone nie trzeba się o nic martwić, kilometrówka spoko jeśli ktoś chce jechać swoim autem, nawet o podróż promem nie trzeba się martwić bo Panie w biurze wszystko załatwią pełny profesjonalizm zawsze o każdej porze dnia można liczyć na pomoc. Pozdrawiam gorąco dyrektora Pana Jakuba i Panią Agnieszkę szanowną małżonkę, Panią Joannę oraz wszystkie Panie z biura BALTIXU i mam nadzieję że że po Nowym Roku będę mógł znów podjąć współpracę z BALTIXEM a tym którzy tak narzekają powiem jedno "Przestańcie narzekać tylko się ogarnijcie a nie chcielibyście zarabiać duże pieniądze za nic nierobienie". Pozdrawiam. Mariusz Kowalski.
    interesant

07.12.2017 14:56

Witam, Czy firma jest lojalna wobec pracowników?Dosyć ważne jest otoczenie i atmosfera pracy.Posiada ktoś informacje lub chce się z nią podzielić w temacie frezarek cnc? Zauważyłem ogłoszenie w sieci i tak zastanawiam się.Mniej więcej jak wygląda tam praca na obrabiarkach.Technologia itd. Pozdrawiam.
    Łukasz

23.11.2017 20:45

Byłem w Szwecji przez agencję Baltix w mieście Vetlanda jako operator CNC powiem że jestem bardzo zadowolony mieszkanie bardzo dobre swój pokój w pełni wyposażone praca fajna z fajnymi ludżmi ,super szef Szwed,bezstresowa.Pieniądze wypłacone nawet przed czasem wszystko się zgadzało kolega Adam miał wypłaconą kilometrówkę bo był autem też wszystko ok.Ja jestem z Adamem zadowolony z współpracą z Baltixem.Napiszę w skrócie mega pozytyw dla tej agencji.Wiarygodny pracodawca.
    Francuzik

17.07.2017 12:29

A ja byłem w elektrowni i było super. Tera robię z Baltixem w innej firmie, ale chętnie bym tam znów pojechał. Mnóstwo godzin do wyrobienia. A z tego co wiem to dają tam teraz 45 zł za godzinę. Zgadzam się - nie narzekać tylko robić! I Zarobić , a tu się da!
    Sveden

17.10.2017 12:58

ZUS jest od najnizszej pensji jaka masz w umowie -przestan pierop.........

09.11.2017 15:27

Normalna stawka na budowie to 20 euro brutto.Czy to cos dziwnego.Mala lokalna firma.
    Ceniący normalne firmy .

09.05.2017 15:51

Dzień Dobry Czy mogą państwo uściślić w ogłoszeniu ,że wynagrodzenie płacone jest w pln a nie że jest atrakcyjne ?:) , szanujmy swój czas , no chyba że na tym rzecz polega że ja wyśle dokumenty do biura , jakaś pani dzwoni ,przeprowadza rozmowę , szefostwo patrzy coś się dzieje w biurze :) . A nie że siedzą na portalach lub grają w diamenciki :). Swoją drogą jestem zdziwiony że istnieją jeszcze firmy wysyłające do Skandynawii pracowników którzy otrzymują wynagrodzenie w pln . Pamiętam gdy w 2006 roku zwolniłem się ze Stoczni w Szczecinie i wyjechałem pierwszy raz z firmy Genfer lloyd jako młody chłopak , to tam miałem stawkę 28 złoty do tego darmowy transport , pokój na kampach i pełne wyżywienie w kantynie ( 4 posiłki dziennie )była siłownia ,sauna. Tak było na stoczni w Larviku , zrobiłem w tej firmie 3 kontrakty i potem przeniosłem się do innej ale już za korony . A tu pani proponuję mi 42 złote :) , o 14 złoty więcej niż jak miałem w 2006 roku :) 11 lat póżniej :) ,hmm czy wtedy miałem za dużo ? czy może teraz jest za mało ?:).

31.10.2017 21:13

28 zloty tylko raz sie dostawalo bo pierwsza umowa to zlecenie a pozniej samozatrudnienie,(usunięte przez administratora) na alesundzie i rumunii

30.08.2017 17:07

Hycel

09.11.2017 16:54

Dzieki zaraz sie tym zajmiemy.
    spaw

26.08.2017 21:22

ja nie rozumiem jacy fachowcy pracują w tej firmie, bo ogłoszenia są na okragło a jakie warunki hoho angielski komunikatywny, super umiejętności i certyfikaty Tigi Migi Elektroda Proszek rysunek perfekt, i to za 9e i umowę śmieciową na najniższą krajowa, chałupy Boże ratuj- skąd wy macie ludzi bo nie wierzę że w Polsce takich znajdujecie naiwniaków, przecież z takimi umiejętnościami to chociaż Norwegia i 20 tys. na miesiąc a nie 6, brak słów

14.07.2017 12:24

arti

17.07.2017 17:44

Ty chyba w jakiejś innej firmie robiłeś. Jeszcze nie pracowałem w takiej która by za mnie zapłaciła tyle składek do zus co baltix!! Mam juz swoje lata i chcialem przejsc w polsce na dzialalnosc ale mi sie to po prostu nie oplaca...
    byłem przeżyłem

13.07.2017 12:35

Witam, radze unikać wyjazdu do Szwecji z firmy baltix na elektrociepłownie w Sztokholmie...niby szukają spawaczy a co się okazuje na miejscu trzeba głównie robić monterkę i do tego pod okiem ciapatego który jak będzie z ciebie niezadowolony to będzie walił tekstami jak ci się nie chce pracować to możesz jechać do domu, albo to musi być skończone....zapomniałem dodać że praca w kotle w którym spalane są śmieci tak więc wyobrazić sobie można smród i temperatury w środku panujące.

Zostaw merytoryczną opinię o Baltix.se sp. z o.o.