Monter Michał Bladowski

Adres: ul. Trakt św. Wojciecha 93, 80-043 Gdańsk

NIP: 5932286670 REGON: 192530594

Monter Michał Bladowski
4 61 6 1

Opinie o Monter Michał Bladowski

Filtruj opinie po kryteriach:

Stary pracownik
 Opinia

Jestem pracownikiem Michała od wielu lat można powiedzieć że prawie od początku działania firmy.powiem tak-jezeli ktoś jest tak bardzo ambitny i tak wykwalifikowany to czego szuka jako zwykły pracownik?iść na dyrektora,zakładać własne firmy a nie na budowę czy stocznie nie ma wielu firm które zatrudniają samych wykwalifikowanych pracowników a skoro ktoś w takowej nie pracuje to widocznie nie jest taki dobry jak mu się wydaje,,,Michał ma wielu zaufanych pracowników na których może polegać i którzy go nie opuszcza w potrzebie wielu pracowników jest nowych bardzo dobrych ludzi którzy się jeszcze wdrażają w firmę a jeżeli ktoś był niezadowolony widocznie nie pasował do firmy Na moich oczach w ciągu lat pracy w firmie monter nawiązało się wiele przyjaźni i stosunki często nie ograniczają się na polu pracy razem a wzajemnej pomocy w życiu osobistym i jak ktoś napisał wcześniej jeżeli się starasz i jesteś w porządku to nie będziesz narzekał a co do alkoholu skoro tak ludzie piją i ledwo stoją na nogach w pracy same w sobie jest absurdem bo jeszcze nie widziałem projektu na który komukolwiek z jakiejkolwiek firmy by pozwolono na takie coś więc osoba mówiąca coś takiego chyba sama jeszcze nie zdążyła wytrzeźwieć po imieninach cioci.

Pomocna?
AS
 Opinia
@Stary pracownik 27.04.2018 22:06

Zgadzam sie w 100 %. Również pracuje u Michała ładnych pare lat. I moje odczucia są podobne. Do Montera przyjełem się zaraz po szkole i wraz z rozwojem firmy rozwineły się Moje umiejętności oraz zarobki. Pracodawca godny polecenia.

Pomocna?
tomi
 Opinia
@AS 01.05.2018 10:43

Nie polecam nikomu, wlaściciel tej firmy Michal nie odbiera telefonów.

Pomocna?
Andrzej
 Opinia
@tomi 06.05.2018 19:19

A dlaczego prezes ma odbierać telefony od pracowników!? Od tego są pracownicy w biurze A jest ich tam 6 osób!!! W innych firmach też dzwonisz bezpośrednio do prezesów i odbierają od Ciebie? Kim Ty jesteś że trzeba od Ciebie odbierać????

Pomocna?
Adam
 Opinia
@Stary pracownik 27.04.2018 22:06

dołączam się to wpisu.

Pomocna?
Egon
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Andrzej 22.02.2019 08:08

Jak tam sami prezesi ?!

Pomocna?
TakNie
M
 Opinia
@Egon 15.03.2019 00:46

Egon , masz problem to zapraszam do biura!!!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Egon
 Opinia

Nie polecam. W tej firmie pracują obcokrajowcy, ludzie konfliktowi oraz tacy którzy lubią używki. Szefostwo nie panuje nad swoimi pracownikami. Umowy brak albo śmieciowa.

Pomocna?
TakNie
M
 Opinia
@Egon 15.03.2019 00:43

Co ty wypisujesz kolego?!!!! Jaki brak umów !!!!!!!!!!! Żaden pracownik nie pracuje bez umowy!!!!! Wypraszam sobie takie komentarze!!!! Zapraszam do biura nawet z PIP w celu sprawdzenia czy ktokolwiek pracuje bez umowy!!!! Nie pisz takich bzdur!!!!!!!! Następny popapraniec który (usunięte przez administratora) pisze!!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Michał
 Opinia

Widzę dużo pozytywnych opinii na temat firmy Monter , ale nie dziwi mnie to ponieważ takie są fakty!!!! Wyróżnia się na tle innych firm z ilością kontraktów zagranicznych od Niemiec po przez Skandynawię , Hiszpanię a teraz nabór na USA prowadzą. Jest w czym wybierać.

Pomocna?
Darecki
 Opinia

Dobra firma nic dodać nic ująć.

Pomocna?
Dawid
 Opinia

Wszystko w pożądku, nie ma na co narzekać.

Pomocna?
Tomek
 Opinia

Bardzo dobra firma , wypłacalna , wysokie stawki , różne kontrakty. Dobrze mi się tu pracuje.

Pomocna?
Stachu
 Opinia
@Tomek 16.02.2019 19:37

Jest dokładnie tak jak napisałeś.

Pomocna?
Karo
 Opinia

Firma Ok , dobrze się tu pracuje , bez stresowo.

Pomocna?
Jaro
 Opinia

Mega POZYTYW dla MONTER !!!

Pomocna?
Mati
 Opinia

Potwierdzam pozytywne opinie o Firmie MONTER!!! Bardzo dobre zarobki , brak przestojów, uczciwy pracodawca!!!!

Pomocna?
Tomasz
 Opinia
@Mati 21.02.2019 09:49

Dokładnie zgadzam się z Tobą.

Pomocna?
Johny
 Opinia

Firma Monter jest na rynku od ponad 10 lat , cały czas zwiększa zatrudnienie więc jest dobrze rozwijającą się firmą z Trójmiasta . Wiem bo pracuję tu już od ponad 7 lat i mam nadzieję że jeszcze długo popracuję ponieważ warunki mi tu odpowiadają.

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Bardzo uczciwy pracodawca , wysokie stawki daje w Polsce jak i za granicą , paczki na święta , ciągłość pracy . POLECAM !!!

Pomocna?
Elektryk
 Opinia
@pracownik 16.02.2019 01:47

Potwierdzam!!!

Pomocna?
Elektryk
 Opinia

Dobre zarobki, zero poroblemu z wypłacalnośią !!! Możliwe zaliczki, warunki w firmie na poziomie europejskim .

Pomocna?
Daro
 Opinia

Wszystko OK !!! Firma godna polecenia

Pomocna?
Aleksander
 Opinia

Bardzo dobra Firma!!! Nie będę dużo pisał ponieważ już inni to napisali i podzielam ich opinie na temat tego Pracodawcy? PLECAM PRACĘ W FIRMIE MONTER !!!

Pomocna?
Waldek
 Opinia

2 lata w firmie i pozostaje mi tylko potwierdzić dobre opinie o tym Pracodawcy, o zarobkach, o podejściu Szefa do pracowników oraz o możliwościach w podnoszeniu kwalifikacji zawodowych .Mam na mysli kursy SEP , SCC ,UDT itp. które Pan Bladowski robi nieodpłatnie !!!

Pomocna?
Beny
 Opinia

Pracuje dla firmy "Monter" i jestem zadowolony z roboty której mi daje, nie muszę się martwic czy po skączeniu kontraktu będe miał dalej prace. Niewiem dlaczego takie zle opinie wyczytuje tu u Niego skoro ja widzę to inaczej, ponieważ stara się o byt naszy i by nic nam nie zabrakło, a bysmy mieli wszystko zaoferowane.

Pomocna?
Adam
 Opinia
@Beny 17.01.2019 23:18

Bardzo dobrze napisane!!!

Pomocna?
Adam
 Opinia

Firma Monter to godny polecenia gracz na rynku pracy , porównałem kilkanaście innych firm z branży elektrycznej i stwierdzam że stawki dla pracowników w Monter są jedne z najwyższych na rynki, dlatego postanowiłem tu się przyjąć. Pracuję od stycznia i na razie nie jestem zawiedziony.

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia

Dołączam się do pozytywnych opinii o firmie Monter. Kto pracuje w tej firmie to wie że złego słowa nie można powiedzieć o właścicielu jak i o warunkach pracy oraz płacy. Nie zmieniam pracodawcy, jest mi tu dobrze.

Pomocna?
Roman
 Opinia

Z całą odpowiedzialnością polecam tego uczciwego Pracodawcę !!! Nie mam do czego się doczepić. Na prawdę godny polecenia. Zatrudniając się w Monter na pewno nie stracisz!!!!!!

Pomocna?
Seba
 Opinia

Pracuje id 3 lat, wypłaty na czas , dużo kontraktów zagranicznych , dobre stawki. Polecam

Pomocna?
Andrzej
 Opinia
@Seba 21.02.2019 10:55

Popieram!!!

Pomocna?
Andrzej
 Opinia

Wielki szacun dla Szefa!!! Dba o pracowników, wypłaty na czas , dobre zarobki i nawet pamięta o paczkach na święta!!!! Pożyczki, zaliczki nawet auto firmowe można pożyczyć bez dodatkowych kosztów. SUPER FIRMA !!!

Pomocna?
Pracodawca
 Opinia
@Andrzej 22.02.2019 07:52

Dziękuję za wpis.

Pomocna?
nigdy więcej z nim
 Opinia

ciągłe problemy z płacą, pracownicy zwą go KŁAMCA KŁAMCA.To prawda Moje sugestie dla Monter Michał Bladowski: Miałbym, ale niestety są ludzie którzy się nigdy nie zmienią. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: być rzetelnym wobec pracowników, odbierać telefony i płacić całość na czas no i uporządkować firmę bo w przeciwnym razie nikt co ma możliwość wyboru nie pójdzie do niego do pracy

Pomocna?
Pracodawca
 Opinia
@nigdy więcej z nim 16.11.2018 14:59

Zatrudniamy obecnie ponad 300 osób wiec uważam że powyższy wpis jest kłamliwy i narusza dobre imię naszej Firmy. Dlaczego Serwis Go-Work na to pozwala bez weryfikacji prawdomówności zamieszczających posty.

Pomocna?
Paulina
 Opinia

@...., nikogo nie staram się przedstawiać jako uczciwego, w żadnej mojej wypowiedzi nie ma nieprawdziwych informacji. Nie jestem też w żaden sposób związana z właścicielem, na forum jestem moderatorem serwisu gowork.pl i tak jak pisałam staram się ustalać jedynie fakty, takie jak wynik sprawy sądowej.

Pomocna?
TakNie
Pracodawca
 Opinia
@Paulina 29.05.2018 12:38

Nie ma wyniku sprawy sądowej ponieważ żaden pozew nie wpłynął. Nie podstaw aby taki zaistniał. Wszyscy piszący te negatywne wpisy niech poszukają winy u siebie, a nie w Firmie. Wszyscy dostają zapłatę w wysokości jaką powinni dostać , jeżeli komuś się nie zgadza z zapłata to zapraszam do biura. w celu wyjaśnienia.

Pomocna?
Do byłego pracownika
 Opinia

Proszę złożyć skargę do Państwowej Inspekcji Pracy, pomogą Panu odzyskać wynagrodzenie oraz ekwiwalent za urlop. Może Pan również skorzystać z porady prawnej w PIP, nie będzie Pan tam musiał podawać swoich danych ani danych firmy, w której Pan pracował.

Pomocna?
Pracodawca
 Opinia
@Do byłego pracownika 09.03.2018 13:33

Minął już rok od powyższego wpisu a u nas ani Pip'u nie było , ani z sądu nic nie przyszło więc na co te wpisy!!!! W jakim celu to piszecie???!!! Na co te KŁAMSTWA???!!!

Pomocna?
byly pracownik
 Opinia

NIEUCZCIWY PRACODAWCA nie polecam nikomu MICHAŁA BLADOWSKIEGO jako pracodawce,nie zapłacił mi ostatniej wypłaty tylko dlatego ze się od niego zwolniłem,(pracowałem u niego 1,5 miesiąca,brak umowy o pracę) nie odbiera ode mnie telefonu i nie odpisuje na sms-y,brak jakiegokolwiek kontaktu i podania powodu z którego nie otrzymałem wynagrodzenia,FIRMA RODZINNA zatrudnia pracowników,którzy nie mają odpowiedniego wykształcenia na danym stanowisku i w dużej mierze nie stronią od alkoholu.Jeżeli ktoś chce zachować zdrowie i pieniądze to lepiej niech go omija szerokim łukiem.......

Pomocna?
Pracodawca
 Opinia
@byly pracownik 28.01.2018 08:13

Po co takie głupoty wypisujesz?! Byłeś w biurze rozmawialiśmy o tym że przywłaszczyłeś sobie kable , a i tak chciałem się z Tobą dogadać a Ty sądem straszysz więc w sądzie teraz pogadamy. Zatrudniamy prawie 200 pracowników i tylko Tobie nie zapłaciłem ? Coś dziwnego...napisz ładnie jak kable do samochodu pakowałeś!!!! Monitoring został zarchiwizowany z tym zdarzeniem!!!

Pomocna?
black
 Opinia
@byly pracownik 28.01.2018 08:13

hej,mi tez nie zapłacił może się skontaktujemy i pójdziemy do sadu?

Pomocna?
OLO
 Opinia
@byly pracownik 28.01.2018 08:13

Identyczna sytuacja ze mną.Mogę dodać że warunki mieszkaniowe tragiczne.Firma porażka,nie bez przyczyny jest tyle łapek przy tym komentarzu.

Pomocna?
OLO
 Opinia
@black 25.09.2018 19:13

Ja tego tak nie zostawię,Będę walczył o swoje.Jest kilka instytucji które chcą pomóc.Zbiorowym jest łatwiej i szybciej.

Pomocna?
szczerze niezadowolony
 Opinia
@byly pracownik 28.01.2018 08:13

Absolutnie potwierdzam wpis.

Pomocna?
szczerze niezadowolony
 Opinia
@Pracodawca 05.04.2018 19:50

Panie Bladowski, to nie głupoty. Z płatnością ciągłe kłopoty.

Pomocna?
Pracodawca
 Opinia
@OLO 13.10.2018 23:59

W jakim celu takie głupoty wypisujecie?!!! Mamy już koniec lutego 2019 , a żaden z Was nie poszedł do sądu więc o co chodzi? Nie mamy żadnej rozprawy sądowej którymi nam grozicie!!! Więc dlaczego te wpisy które nie pokrywają się z prawdą?!!! Biuro jest tam gdzie zawsze i jeżeli ktoś nie dostał wynagrodzenia to nasze drzwi są otwarte , zapraszamy.

Pomocna?
Praciwnik
 Opinia

Co za bzdury ktoś tu wypisuje !! W firmie monter pracuje już ponad rok i mogę polecić w 100 procentach tego uczciwego pracodawcę!!!

Pomocna?
monter-nieee
 Opinia

oszust,beznadziejny szef, beznadziejna firma. Moje sugestie dla Monter Michał Bladowski: nie oszukuj Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zreflektuj się nad swoim postepowaniem

Pomocna?
Paulina
 Opinia
@monter-nieee 18.11.2018 17:48

Bardzo jednoznaczna w odbiorze jest Twoja opinia o pracodawcy, jakim jest Monter Michał Bladowski. Czym jest spowodowana? Może jednak jesteś w stanie wymienić jakieś plusy pracy w tym miejscu? Często skupiamy się na negatywach, a zapominamy o pozytywnych aspektach.

Pomocna?
byly pracownik
 Opinia

Kolego black i kolego olo, prosze o kontakt.

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia

@byłypracownik, ja staram się jedynie ustalać fakty, których nie doprecyzowałeś. Może rozstrzygnięcie sprawy w sądzie rzeczywiście przyniesie jakiś rezultat i wtedy będzie można coś osądzić ostatecznie, jak i polecić Montera jak pracodawcę bądź nie. Do tego czasu niewiele więcej można zadziałać.

Pomocna?
.....
 Opinia
@Paulina 23.05.2018 16:48

To staraj się dalej, żono Michała Bladowskiego Monter,ale i tak nie zmieni to oszusta w uczciwego pracodawce,bo oszustem człowiek jest,a uczciwym się rodzi,czy tak trudno to pojąć?

Pomocna?
Jacek
 Opinia

Czy firma potrzebuje pracowników? Może coś podpowiecie?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Monter Michał Bladowski - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Monter Michał Bladowski

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.