Tifotex

Andrychów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 141 ocen.

Tifotex
4141

Opinie o Tifotex

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tifotex

Iza

@ Były pracownik, rozumiem, że Twoja opinia jest negatywna, głównie z powodu atmosfery w firmie. Czy możesz napisać, co według Ciebie jest głównym powodem takiego stanu rzeczy? Wspomniałeś o telefonie komórkowym. W pracy powinniśmy skupić się na pracy i realizować obowiązki wynikające z umowy. Czy próbowałeś rozmawiać z przełożonym na temat swoich zastrzeżeń?

Były pracownik
@Iza 18.05.2018 18:06

Pozostwue to bez komentarza. To ze mam negatywną opinie musiało z czegoś wynikać prawda?

Były pracownik

Nie szanują pracowników. Traktują jak śmieci. Oszukują i wyzyskuja. Trzeba tez zapracować na dobry humor kierowniczki bo jak nie to opier...za nic!!! Zakaz używania telefonów komórkowych,gdzie ludzie też maja rodzinę,dzieci itp. Na chorobowe iść nie można bo zaraz po powrocie albo nikt sie do Ciebie nie odzywa albo od razu rozwiązanie umowy. Ludzie którzy pracują w tej firmie nie maja serca ani skrupułów. Na markecie presja i napięcie. Do tego wprowadza ja w błąd i oszukują. Dużo by tu pisac o firmie tifotex ale człowiekowi aż już brakuje słów. Nie polecam. Oszukanstwo ,wyzysk i jechanie po psychice.

Irena
@Były pracownik 18.05.2018 17:51

Tak mi przykro że w czasie pracy nie możesz rozmawiac przez komóre ..zapraszam do zakladu na taśmę ..tam będziesz mógł gaworzyć godzinami i na choronowe nie można chodzić ? jak jestes chory to idź na rentę a jak jesteś cyklicznie skacowany to zmień zakład pracy . Ofert jest wiele . Kazdy z otwartymi ręcami przyjmnie '' poniedziałkowego'' pracownika który wisi na komórce .

Oszukana

Nie polecam tej firmy

Oki

Nie polecam tej firmy. Wyzysk człowieka przez człowieka. Do tego oszukują jak moga.

Cezary

Może to jest inspiracja konkurencji?

Weronika

Witam. Jak wygląda ta praca? Jestem zainteresowana ale uważam że ta firma może szybko zbankrutować ogólnie jest mało znana

Pracownik
@Weronika 20.04.2018 11:22

Na jakiej podstawie Pani twierdzi że ta firma może zbankrutować ?

lalla(:)

A co już nie mogę się wypowiedzieć na temat tej firmy? Nie polecam i już.

anonymous

witam mam zamiar przyjac sie do tej firmy prosze oopinie

Makler
@lalla(:) 10.04.2018 11:39

Pracowałas za darmo czy 26 godz na dobę ?

Iza

@kobieta 333# a pracujesz nadal w firmie Tifotex? Czy wyzysk oznacza dla Ciebie za niskie pensje? Czy ktoś rozmawiał z pracodawcą odnośnie podwyżek lub chociażby premii, która by wpłynęła na to, że wynagrodzenie byłoby wyższe?

kobieta 333#
@Iza 23.03.2018 13:12

Nie pracuje i nikt nie rozmawiał o podwyżce ze mną

poi

Coo jakie 10 złotych o czym wy piszecie? Przecież to jest bardzo znana firma i szuka wielu pracowników na wiele ciekawych stanowisk na które nie jest wydaje mi się tak łatwo przejść proces rekrutacji wiec jak to jest możliwe :(( powiedzcie proszę mi.

lolita_;
@poi 03.10.2016 22:34

Najniższa pensja krajowa

Xxx

Nie polecam, wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk.

kobieta 333#
@Xxx 12.10.2017 20:33

Dokładnie, zgadzam się. Nie polecam

Iza

@Lola czyli mieliście czy nie mieliście? Bo jakieś sprzeczne informacje od Ciebie dostajemy? Teraz wychodzi na to, że każdy z Was w swoim sklepie Tifotex miał dostęp do ciepłych napojów, prawda?

Iza

@Lola czyli herbaty i cukru nie było u Ciebie? Ale jednak nie jest to obowiązek, by rzeczy zapewnić. @Kasia29 może tamci użytkownicy trafili po prostu na gorsze dni tych pracownic i tak je ocenili, a jednak zawsze są bardzo pomocnymi osobami. Pamiętajcie, żeby pomyśleć o tym, że pracownicy, w tym przypadku Tifotex, są również ludźmi i jak każdy z nas mogą mieć gorszy dzień.

Lola
@Iza 19.02.2018 15:14

U nas herbata kawa cukier jest zawsze na markecie , bo to tak jakby Ci w domu brakowało np.herbaty? A chyba takie rzeczy są zawsze dostępne u każdego z nas. Tak więc raczej to normalne,że tak samo w miejscu pracy masz podstawowe rzeczy: kubek czajnik i herbatę czy kawę :) .

taka fajna

opinii pozostawiam nowy sklep w Braniewie. pracownice beznadziejne,a pani w okularach bodajże Monika pracuje to za kare wiecznie naburmuszona...nie polecam sklepu

Kasia29
@anonymous 05.02.2018 16:52

Nie jestem zwolenniczka wystawiania opinii w sumie trafiłam przez przypadek tutaj przeglądając gazetkę tifo. Jak zobaczyłam opinie na temat sklepu w Rzeszowie to nie mogłam uwierzyć... Panie w sklepie są bardzo kompetentne , uprzejme miłe uśmiechnięte i zawsze pożartuja. Chodzę tam w miarę regularnie i nie zauważyłam aby któraś z Pań była naburmuszona ... wręcz przeciwnie , pełne życia :) Serdecznie pozdrawiam Stała klientka :)

Iza

@Wiola czyli wszystko o czym pisał użytkownik @333 jest zapewniane przez firmę Tifotex? W takim razie @333 czemu pisałeś, że musisz się na o składać? @Lola myślisz, że po prostu niektóre markety nie zadbały by takie rzeczy pojawiły się u nich i dlatego ich nie było?

Lola
@Iza 12.02.2018 16:08

Myślę, że jak market zamawia socjal każdego miesiąca to ma wszystko co potrzebne na sklepie łącznie ze środkami czystości itp. Firma wszystko zapewnia . Ale nie bądźmy śmieszni jeśli chodzi o kawę herbatę czy cukier na sklepie?!

Iza

@Xxx Nie polecasz Tifotex tylko z tego względu? Co dokładnie masz na myśli pisząc wyzysk? Ktoś jeszcze tak uważa? Czy pracujesz jako sprzedawca? Na tym stanowisku masz takie odczucia? Ważne, żeby takiego typu opinie nie pozostawały na forum bez wyjaśnienia.

Lola
@333 05.02.2018 14:15

Co to za brednie wypisujesz 333??? Może piszesz o innej firmie...bo w tej wszystko jest zapewniane zaczynając od środków czystości kończąc na wodzie . Zamów socjal a dostaniesz wszystko na market , a w okresie letnim woda tez jest zapewniana przez pracodawce. Tak więc nie ściemniaj na forum że jest inaczej.

Iza

@333 nie wiem jak z wodą, ale środki higieny powinien Wam zagwarantować pracodawca. Gdybyście się na nie nie złożyli to nie byłoby ich w firmie Tifotex? Czy doszło kiedyś do takiej sytuacji?

Iza

@Mgr czy są to osoby na kierowniczych stanowiskach czy sprzedawcy? Bo raczej praca w sklepie jest dobrym wyjściem dla studentów ze względu na elastyczny grafik. Osoby zainteresowane pracą mogą tu znaleźć oferty: http://www.tifo.com.pl/

Iza

@Nn a możesz podać jakieś przykłady doświadczeń, które świadczą o tym, że nie polecasz firmy Tifotex? Warto na forum uzasadniać swoje zdanie, bo dla osób poszukujących informacji o firmie to bardzo ważne.

Nn

Nie polecam pracy w tej firmie

Prawda

Nie polecam, wyzysk i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Rzetelna opinia :)

XXX

Słyszałam ,że kolejny Magazynier się zwolnił. Widać jak szanują pracowników .

Magazynier
@XXX 01.02.2017 20:17

Mocno żyjesz nasza firma xxx. Szczerze Ci powiem że ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Zarobki są rzeczywiście małe jednak prócz nich liczy się atmosfera. Wszystko co usłyszałam w momencie zatrudnienia zostało dotrzymane tak więc pracodawca wywiązał sie z obietnic. Ja również wykonuje swoją pracę najlepiej jak potrafię, a przy tym jak potrzebuje wolne to przeważnie nie ma z tym problemu. Co do premii to należy cieszyć się z tego że w ogóle jest bo nikt nie ma obowiązku jej przydzielac.

Devidriver

Według mnie ludzie ,którzy tam pracują naprawdę Nie mają wyboru.

xxx

Widzę, że Tifo cały czas ma złą opinię. ;) Zamiast pracować nad poprawą, to jest ciągle gorzej... i wiem to od pracowników, którzy tam dalej pracują, a wszystko przez jedną osobę, której władza odbiła do głowy. :) Jeżeli chcesz się tam pracowac, to pracuj, ale nie licz na to, ze będziesz szanowany, no chyba że będziesz lizał/a d... pewnej osobie i na wszystko się zgadzał, to może jakoś Cię docenią.

Ruda

Wyzysk maxymalny i oszustwo, praca za grosze

realnie

Witajcie, chciałabym wam powiedzieć jedno - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Praca jest prosta - jasno określone zadania i pieniądze na wypłatę, nikt nie ukrywa co do obowiązków należy. Jak robisz swoje nie ma problemów i pieniądze wypłacają na czas. Nie obiecują niczego czego nie dadzą więc nie można się czuć oszukanym. Ja przeszłam wielu pracodawców gdzie nie dają żadnej umowy, pieniądze obiecują na gębę i wypłacą albo nie a ty czekasz z nadzieją, ze wypłacą i pracujesz dalej popadając w rozżalenie. Praca między ludźmi powoduje plotki i różne relacje - jak się w to nie angażujesz to masz spokój, pracuj i rób swoje i będzie bez problemów. A jak ustaleń nie umiesz dotrzymać to znajdź inną pracę bo tu zwracają na to uwagę i jak wszędzie - wcześniej czy później poniesiesz tego konsekwencje. Mam za sobą różne doświadczenia łącznie z brakiem pracy i środków na życie - nie życzę nikomu takiego dna. Uczciwość procentuje i wystarczy normalnie, bez ściemy pracować. Płacą różnie innym więcej a innym tylko minimalną, choć sama myślę, że niektórym za ich prace nawet minimalna jest za dużo. Niech każdy znajdzie swoje miejsce i nie narzeka - praca to tylko część życia pozwalająca żyć poza nią.

anonim

(usunięte przez administratora)

Madzia

Tak to prawda...potwierdzam

Magazynier

Pracowałem w TIFO na magazynie przez prawie rok czasu. Praca na magazynie tak jak na każdym innym z tym że na plus na pewno jest relacja pracodawca-pracownik,stawki adekwatne do realiów w Andrychowie. W przypadku potrzeby urlopu itd nie ma problemu się dogadać. Serdecznie polecam ! PS. Zwolniłem się z powodu przeprowadzki !

Tratata

Jeżeli praca i zarobki ci nie odpowiadały trzeba było sie uczyć a nie narzekać teraz. Ah ci Polacy

Mgr
@Tratata 18.05.2016 22:54

Wiele osób zatrudnionych w sklepach Tifo jest po studiach magisterskich.

XXX

Szczerze? Nie polecam pracy w tej firmie. Na początku wszystko było w porządku, aż do pewnego razu, gdyż wokół była wyczuwalna fałszywość. Wynagrodzenie nędzne, premie dostają TYLKO wybrani wiele rzeczy nie jest w ogóle docenianych. (Można harować ile można, a tak naprawdę nikt tego nie zauważy). Niektóre osoby są sympatyczne, ale od niektórych trzeba się trzymać z daleka i uważać, co się mówi. Nie pracuję tam już od jakiegoś czasu i od takich firm wolę się trzymać z daleka. Pozdrawiam

Zostaw opinię o Tifotex - Andrychów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tifotex