Tifotex

Andrychów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 124 ocen.

Opinie o Tifotex

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tifotex

Iza

@Lola czyli herbaty i cukru nie było u Ciebie? Ale jednak nie jest to obowiązek, by rzeczy zapewnić. @Kasia29 może tamci użytkownicy trafili po prostu na gorsze dni tych pracownic i tak je ocenili, a jednak zawsze są bardzo pomocnymi osobami. Pamiętajcie, żeby pomyśleć o tym, że pracownicy, w tym przypadku Tifotex, są również ludźmi i jak każdy z nas mogą mieć gorszy dzień.

Lola
@Iza 19.02.2018 15:14

U nas herbata kawa cukier jest zawsze na markecie , bo to tak jakby Ci w domu brakowało np.herbaty? A chyba takie rzeczy są zawsze dostępne u każdego z nas. Tak więc raczej to normalne,że tak samo w miejscu pracy masz podstawowe rzeczy: kubek czajnik i herbatę czy kawę :) .

taka fajna

opinii pozostawiam nowy sklep w Braniewie. pracownice beznadziejne,a pani w okularach bodajże Monika pracuje to za kare wiecznie naburmuszona...nie polecam sklepu

Kiniaxx
@Klientka 12.02.2018 23:35

Bardzo ciekawa wypowiedz, nigdy w tym sklepie nie spotkałam się z takim zachowaniem.. wręcz przeciwnie Panie w dobrym słowa znaczeniu nadskakują nad klientem . Serdecznie polecam ten sklep :)

Kasia29
@anonymous 05.02.2018 16:52

Nie jestem zwolenniczka wystawiania opinii w sumie trafiłam przez przypadek tutaj przeglądając gazetkę tifo. Jak zobaczyłam opinie na temat sklepu w Rzeszowie to nie mogłam uwierzyć... Panie w sklepie są bardzo kompetentne , uprzejme miłe uśmiechnięte i zawsze pożartuja. Chodzę tam w miarę regularnie i nie zauważyłam aby któraś z Pań była naburmuszona ... wręcz przeciwnie , pełne życia :) Serdecznie pozdrawiam Stała klientka :)

Iza

@Wiola czyli wszystko o czym pisał użytkownik @333 jest zapewniane przez firmę Tifotex? W takim razie @333 czemu pisałeś, że musisz się na o składać? @Lola myślisz, że po prostu niektóre markety nie zadbały by takie rzeczy pojawiły się u nich i dlatego ich nie było?

Lola
@Iza 12.02.2018 16:08

Myślę, że jak market zamawia socjal każdego miesiąca to ma wszystko co potrzebne na sklepie łącznie ze środkami czystości itp. Firma wszystko zapewnia . Ale nie bądźmy śmieszni jeśli chodzi o kawę herbatę czy cukier na sklepie?!

Iza

@Xxx Nie polecasz Tifotex tylko z tego względu? Co dokładnie masz na myśli pisząc wyzysk? Ktoś jeszcze tak uważa? Czy pracujesz jako sprzedawca? Na tym stanowisku masz takie odczucia? Ważne, żeby takiego typu opinie nie pozostawały na forum bez wyjaśnienia.

Wiola
@ona123 05.02.2018 16:47

Dziewczyno pracodawca nie ma obowiązku zapewnić Ci kawy, cukru itp rzeczy :-D tak jak wcześniej wspomniałam przestań kłamać o wodzie. Firma ja zapewnia

Lola
@333 05.02.2018 14:15

Co to za brednie wypisujesz 333??? Może piszesz o innej firmie...bo w tej wszystko jest zapewniane zaczynając od środków czystości kończąc na wodzie . Zamów socjal a dostaniesz wszystko na market , a w okresie letnim woda tez jest zapewniana przez pracodawce. Tak więc nie ściemniaj na forum że jest inaczej.

Iza

@333 nie wiem jak z wodą, ale środki higieny powinien Wam zagwarantować pracodawca. Gdybyście się na nie nie złożyli to nie byłoby ich w firmie Tifotex? Czy doszło kiedyś do takiej sytuacji?

Iza

@Mgr czy są to osoby na kierowniczych stanowiskach czy sprzedawcy? Bo raczej praca w sklepie jest dobrym wyjściem dla studentów ze względu na elastyczny grafik. Osoby zainteresowane pracą mogą tu znaleźć oferty: http://www.tifo.com.pl/

Xxx

Nie polecam, wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk.

Iza

@Nn a możesz podać jakieś przykłady doświadczeń, które świadczą o tym, że nie polecasz firmy Tifotex? Warto na forum uzasadniać swoje zdanie, bo dla osób poszukujących informacji o firmie to bardzo ważne.

Nn

Nie polecam pracy w tej firmie

Prawda

Nie polecam, wyzysk i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Rzetelna opinia :)

XXX

Słyszałam ,że kolejny Magazynier się zwolnił. Widać jak szanują pracowników .

Magazynier
@XXX 01.02.2017 20:17

Mocno żyjesz nasza firma xxx. Szczerze Ci powiem że ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Zarobki są rzeczywiście małe jednak prócz nich liczy się atmosfera. Wszystko co usłyszałam w momencie zatrudnienia zostało dotrzymane tak więc pracodawca wywiązał sie z obietnic. Ja również wykonuje swoją pracę najlepiej jak potrafię, a przy tym jak potrzebuje wolne to przeważnie nie ma z tym problemu. Co do premii to należy cieszyć się z tego że w ogóle jest bo nikt nie ma obowiązku jej przydzielac.

Devidriver

Według mnie ludzie ,którzy tam pracują naprawdę Nie mają wyboru.

xxx

Widzę, że Tifo cały czas ma złą opinię. ;) Zamiast pracować nad poprawą, to jest ciągle gorzej... i wiem to od pracowników, którzy tam dalej pracują, a wszystko przez jedną osobę, której władza odbiła do głowy. :) Jeżeli chcesz się tam pracowac, to pracuj, ale nie licz na to, ze będziesz szanowany, no chyba że będziesz lizał/a d... pewnej osobie i na wszystko się zgadzał, to może jakoś Cię docenią.

Ruda

Wyzysk maxymalny i oszustwo, praca za grosze

realnie

Witajcie, chciałabym wam powiedzieć jedno - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Praca jest prosta - jasno określone zadania i pieniądze na wypłatę, nikt nie ukrywa co do obowiązków należy. Jak robisz swoje nie ma problemów i pieniądze wypłacają na czas. Nie obiecują niczego czego nie dadzą więc nie można się czuć oszukanym. Ja przeszłam wielu pracodawców gdzie nie dają żadnej umowy, pieniądze obiecują na gębę i wypłacą albo nie a ty czekasz z nadzieją, ze wypłacą i pracujesz dalej popadając w rozżalenie. Praca między ludźmi powoduje plotki i różne relacje - jak się w to nie angażujesz to masz spokój, pracuj i rób swoje i będzie bez problemów. A jak ustaleń nie umiesz dotrzymać to znajdź inną pracę bo tu zwracają na to uwagę i jak wszędzie - wcześniej czy później poniesiesz tego konsekwencje. Mam za sobą różne doświadczenia łącznie z brakiem pracy i środków na życie - nie życzę nikomu takiego dna. Uczciwość procentuje i wystarczy normalnie, bez ściemy pracować. Płacą różnie innym więcej a innym tylko minimalną, choć sama myślę, że niektórym za ich prace nawet minimalna jest za dużo. Niech każdy znajdzie swoje miejsce i nie narzeka - praca to tylko część życia pozwalająca żyć poza nią.

anonim

(usunięte przez administratora)

Madzia

Tak to prawda...potwierdzam

poi

Coo jakie 10 złotych o czym wy piszecie? Przecież to jest bardzo znana firma i szuka wielu pracowników na wiele ciekawych stanowisk na które nie jest wydaje mi się tak łatwo przejść proces rekrutacji wiec jak to jest możliwe :(( powiedzcie proszę mi.

Magazynier

Pracowałem w TIFO na magazynie przez prawie rok czasu. Praca na magazynie tak jak na każdym innym z tym że na plus na pewno jest relacja pracodawca-pracownik,stawki adekwatne do realiów w Andrychowie. W przypadku potrzeby urlopu itd nie ma problemu się dogadać. Serdecznie polecam ! PS. Zwolniłem się z powodu przeprowadzki !

Tratata

Jeżeli praca i zarobki ci nie odpowiadały trzeba było sie uczyć a nie narzekać teraz. Ah ci Polacy

Mgr
@Tratata 18.05.2016 22:54

Wiele osób zatrudnionych w sklepach Tifo jest po studiach magisterskich.

XXX

Szczerze? Nie polecam pracy w tej firmie. Na początku wszystko było w porządku, aż do pewnego razu, gdyż wokół była wyczuwalna fałszywość. Wynagrodzenie nędzne, premie dostają TYLKO wybrani wiele rzeczy nie jest w ogóle docenianych. (Można harować ile można, a tak naprawdę nikt tego nie zauważy). Niektóre osoby są sympatyczne, ale od niektórych trzeba się trzymać z daleka i uważać, co się mówi. Nie pracuję tam już od jakiegoś czasu i od takich firm wolę się trzymać z daleka. Pozdrawiam

XXXX

Do maki salon polski z odzieża "tajską"

maki
@XXXX 04.05.2016 13:54

XXXX proszę o więcej konkretów :) pierwsze słyszę by w tych sklepach była odzież tajska :)

majtki i skarpetki

A oddychać można ?

skarpetki i majtki

Witam wszystkich . Cóż się tak rozpisywać . Firma jest nastawiona tylko na zysk to dobrze . Premie dostają wybrani . To nie dobrze . Zakaz używania telefonów. Zakaz śmiania się . Plus za to miła atmosfera z osobami współpracującymi .Dotyczy pracowników fizycznych . Zarobki Jak na standardy w Andrychowie . Składki oraz zarobki płacone na czas .

Karola

jeśli chodzi o sklep w Braniewie obsługa bardzo miła, dziewczyny zawsze są uśmiechnięte i chętne do pomocy. pozdrawiam całą ekipę - stała klientka

xxxxx

Jaka firma tacy pracownicy,marna płaca i bardzo duże wymagania zniechęcaja

Logik

Rychły koniec

xxxxx

rotacji nie ma skąd, jak w Korporacji. Premia super naliczana co miesiąc 0,00zł. Bardzo wysokie wymagania, tylko płaca nedzna

pracownik

Firma w której nie warto pracować. Wyzysk, mobing i niska płaca najlepiej minimum i praca w "nienormowanym czasie", jak nie będziesz potrzebna to i tak wypad.

pracownik

Potwierdzam opinie użytkowników, którzy negatywnie wypowiadają się o tej firmie. Jeżeli marzysz o pracy w której będziesz zapieprzać jak głupi przy sortowaniu majtek i zarobisz 1300 na rękę to coś dla ciebie. Po przepracowaniu dłuższego czasu nie potrafią docenić pracownika. "Premia roczna nie widoczna" (jak dostaniesz 100 brutto premii to powinieneś się cieszyć). Za nadgodziny nawet nie licz że otrzymasz jakiekolwiek pieniądze. Niektórzy pracownicy jak najbardziej okej, z którymi bardzo miło się pracuje. Czarna owca, która zjadła wszelkie rozumy też się znajdzie (nie trudno się domyślić o kogo chodzi). Jak tylko nie będziesz grzeczny to zapomnij o jakiejkolwiek premii i spodziewaj się zwolnienia. Pozdrowienia dla całej ekipy, opinia prawdziwa, rzetelna i w 100% subiektywna.

pracownik

Osobiście polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem lub po prostu odwiedzić okulistę ;)

s

Firma jest rzetelna, praca ciekawa i można wiele się nauczyć. Leniwym - nie polecam, Ambitnym - tak.

pracownica
@s 01.06.2015 21:08

chyba kpisz ambitnym na pewno nie polecam ! lepiej czegoś lepszego poszukać bo w TIFO zadnego rozwoju nie ma

gość

praca w TIFO to koszmar... nedzna kasa i zapier... jak nigdzie. zdecydowanie nie warto tam pracować

gosc

nie polecam pracodawcy...

no to ładnie

xxx 100/100, dawno takiej debilnej opinii nie czytałam :)

też klientka

xxx jak się nie godzisz na zakup reklamówki za 0,08 zł to przynieś sobie swoją z domu - proste ?

xxx

W dniu 15-12-2014 w sklepie TIFO w ZDUŃSKIEJ WOLI UL.JULIUSZA 1 zrobiłam zakupy za 22,25zł.Były to figi damskie(5par i ręcznik MCD).Towar położono na ladzie BEZ ZAPAKOWANIA.Zapytałam, dlaczego nie został opakowany i jak mam to zabrać. Sprzedawczyni odpowiedziała, że jednorazowe reklamówki kosztują 0,08gr.Dlaczego w sklepie nie ma informacji,że towaru nie jest pakowany? NIE GODZĘ SIĘ NA KUPNO TORBY, ABY JESZCZE BARDZIEJ ZAŚMIECAĆ SRODOWISKO.

anonim
@xxx 05.01.2015 20:49

Jak nie chcesz zaśmiecać środowiska to noś swoją torbę i po problemie .

wrr
@xxx 05.01.2015 20:49

nie godzę się na kupno torby by nie zaśmiecać środowiska to jak ci miała dać torbę skoro jej nie chciałaś

textilka

ja tam różnicy nie widzę, praca taka sama jak w textilu, kasa mała pracy ogrom.....

xxx

w jakich miastach są Wasze sklepy ?

była tex

Świetna firma, organizacja pracy super, atmosfera rewelacyjna. Polecam pracodawcę :))

xxx
@była tex 11.06.2012 21:16

nie prawda

xxx
@xxx 06.01.2017 22:03

nie polecam pracodawcy

Zostaw opinię o Tifotex - Andrychów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tifotex