Tifotex

Andrychów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 178 ocen.

Tifotex
4 178 6 1

Opinie o Tifotex

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Były pracownik

Nie szanują pracowników. Traktują jak śmieci. Oszukują i wyzyskuja. Trzeba tez zapracować na dobry humor kierowniczki bo jak nie to opier...za nic!!! Zakaz używania telefonów komórkowych,gdzie ludzie też maja rodzinę,dzieci itp. Na chorobowe iść nie można bo zaraz po powrocie albo nikt sie do Ciebie nie odzywa albo od razu rozwiązanie umowy. Ludzie którzy pracują w tej firmie nie maja serca ani skrupułów. Na markecie presja i napięcie. Do tego wprowadza ja w błąd i oszukują. Dużo by tu pisac o firmie tifotex ale człowiekowi aż już brakuje słów. Nie polecam. Oszukanstwo ,wyzysk i jechanie po psychice.

all
@Irena 18.05.2018 21:34

oj widze że kierownictwo się odzywa

alla

Pracowałam parę miesiące -nie polecam tej firmy,wyzysk człowieka przez człowieka. Słaba jakość ciuchów !

MIKI

DZiwne dziś nie handlowa niedziela a w Czechowicach Dzoedzicach pani uwijają się jak mrówki chyba nie są właścicielami?????

elena
@MIKI 12.08.2018 21:08

Chyba nie rozumiesz pojęcia ZAKAZ handlu ;)

Tomasz

Tak bardzo skrajnie różne opinie, że zupełnie nie wiem co sądzić! Zastanawiam sie kto nie pisze prawdy!!

Iza

@Xxx Nie polecasz Tifotex tylko z tego względu? Co dokładnie masz na myśli pisząc wyzysk? Ktoś jeszcze tak uważa? Czy pracujesz jako sprzedawca? Na tym stanowisku masz takie odczucia? Ważne, żeby takiego typu opinie nie pozostawały na forum bez wyjaśnienia.

Ala
@Kaśka 11.08.2018 21:04

Czysta rozpusta 600 ml na dzień przy temperaturze w sklepie 32 stopnie.

GzP163aw

Nie jest ciężko wykupić usługę marketingu szeptanego bądź wypisywać samemu sobie dobre komentarze na stornie gdzie wpisujesz tylko NICK. Szanujmy się kto się podpisuje Samanta? Firma dno, totalny wyzysk, złe warunki, w zimie nie ma wymaganej temperatury do pracy, są jakieś (usunięte przez administratora) sprzęty od który człowiek jeszcze bardziej choruje, ogromna rotacja ludzi, nie dziwne, najniższa krajowa za takie warunki? To są żarty. Jakby to chociaż lepiej płacili. Wszędzie monitoringi jakby każdy przychodził tam kraść te szmaty słabej jakości. A pracodawca? Według mnie bardzo średnio robi pod siebie zatrudnia niekompetentne osoby, często po rodzinie na domiar tego, osoby tam zatrudnione w biurze tak w 80% to (usunięte przez administratora) egoiści dbające tylko o swój zad. Dziękuję bez odbioru, nie polecam tam pracować nikomu

Madzia

Skład który mi się trafił w pracy był super ! I tylko to było w porządku. Firma nie liczy się z ludźmi mają gdzieś swoich pracowników !! Pracowałam na umówie zlecenie a gdy przyszła starsza Pani na staż automatycznie mnie zwolnili, ważne dla nich aby zaoszczędzić marne 1000zl, nie interesuje ich ze 2 dziewczyny w pracy nie dają rady przez cały dzień pracy i oczywiście wszystkie pretensje i skargi od klientów i szefostwa spadały na nas. Naprawdę nie polecam tej firmy ! Zwyczajny wyzysk ludzi mają pracowników za nic

Andrzej

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy ale widzę, że niektórzy w ogóle tego nie doceniają!!

Samanta
@Andrzej 10.07.2018 19:45

A to ciekawe jedynym plusem jest tyko ta marna wypłata na czas Poza tym wszystko co negatywne o tej firmie to prawda.

Katja

Tym, którzy koniecznie chcą rozszerzenia mojej wypowiedzi powiem tylko tyle: w pracy leżeć nie chciałam, wręcz przeciwnie lubiłam ją i nawet ta monotonia promocji jednego i tego samego towaru w kółko przestała mnie drażnić, problem w tym, że tam się nie docenia pracownika. Pracowałam ponad dwa lata bez L4, a gdy choroba się przytrafiła( nie było mnie 2 miesiace) to po powrocie od razu rozwiązanie umowy bez okresu wypowiedzenia!!! Czy coś mam jeszcze dodawać???

Karola 123
@Katja 26.06.2018 13:16

Doskonale Cię rozumiem. Nie po to się idzie do pracy aby odpoczywać ale również nie po to aby z Ciebie robili idiotke

Karola 123

Jestem ciekawa czemu Panie w tym sklepie nie mogą wytrzymać dłużej niż miesiąc. Zapewne przez najniższą krajową i totalny nawal roboty

Karola 123
@anonymous 25.06.2018 20:52

Nie trzeba na ulice chyba że Ty tam pracujesz

Były pracownikk

Zgadzam się z Katja pracy jest bardzo dużo oczekiwania pracodawcy rowniez, ciagłe statystyki i porównywanie sklepów w większych miastach do tych w mniejszych nie motywują a wręcz przeciwnie. Liczba pracowników na sklepie nie jest adekwatna do wykonywanych obowiązków. Sklep który zwiększa swoje obroty nie może liczyć na dodatkowego pracownika bo pracodawca sądzi że skoro w tej liczbie pracowników jest w stanie obsłużyć klientów i wykonywać swoje obowiązki nie jest potrzebna dodatkowa osoba. Totalny Wyzysk.

anonymous
@Były pracownikk 24.06.2018 15:16

Pracodawca pilnuje interesu [ statystyki , liczby , itd] to zarzut? Chciałas sie położyć w robocie ? Proponuję zmień robotę i na taśmę w fabryce ..tam wypoczniesz i będziesz szanowana ..jak nadązysz za ..taśmą

Iza

@Katja, Twoja opinia jest bardzo krótka i przydałoby się jej uzasadnienie. Rozumiem, że nie byłaś zadowolona z zarobków, ale czy znałaś warunki wynagrodzenia jeszcze przed podjęciem pracy w firmie Tifotex? Napisałaś, że było dużo pracy. Czy zostałaś poinformowana o zakresie swoich obowiązków na rozmowie kwalifikacyjnej?

anonymous
@Iza 24.06.2018 12:18

co oznacza zarzut ..dużo pracy ? chciałas w robocie wypoczywać ?

Katja

Nie polecam pracodawcy. Roboty od groma, zarobki marne, szacunku zero. Choćby się dwoić i troić to i tak nikt Cię nie doceni. Potwierdzam słowa Byłego pracownika, że nie wolno zachorować bo zaraz Cię zwolnią (w dodatku w bardzo podły sposób).

Irena
@Katja 24.06.2018 00:20

Chcesz chorować ? to otwórz własny biznes lub choruj na własny koszt

Iza

@Były pracownik, czy kwestia użytkowania telefonu w pracy, była jednym z czynników, który zaważył na Twoim odejściu? Może warto było znaleźć jakieś rozwiązanie tego problemu. Rozumiem Twoje argumenty, jednak w pracy, pracownik powinien skoncentrować się na swoich obowiązkach. Czy w firmie Tifotex pracownicy mają przerwę? Wiadomości na telefonie zawsze można sprawdzić na przerwie. Jeżeli potrzebujesz ciągłego kontaktu z rodziną, ze względu na wyjątkowe sytuacje, może należało tym porozmawiać z pracodawcą?

Iza

@Karola11, proszę nie obrażać pozostałych pracowników firmy Tifotex. Jest to niezgodne z regulaminem forum. Twoja opinia zawiera kilka zdań, ale w zasadzie żadne z nich nie jest rzeczowym uzasadnieniem Twojej negatywnej opinii. Jeżeli Twoja opinia o firmie jest negatywna, uzasadnij ją proszę podając konkretne argumenty. W innym razie może być ona odczytana przez pozostałych użytkowników jako zwykłe pomówienie.

Karola11

Hahaha firma dno nie polecam!! (usunięte przez administratora) w firmie!! Pracownicy mają jakieś problemy psychiczne. Prezesi z magazynów uważają się za wielkie szychy. Przyszłości tej firmie nie wróżę. Regionalne kierowniczki cisną banie. Ubrania z wólki wołają o pomstwe do nieba. Ogólny (usunięte przez administratora) Naszczescie po ciąży tam nie wracam.

Iza

@ Były pracownik, rozumiem, że Twoja opinia jest negatywna, głównie z powodu atmosfery w firmie. Czy możesz napisać, co według Ciebie jest głównym powodem takiego stanu rzeczy? Wspomniałeś o telefonie komórkowym. W pracy powinniśmy skupić się na pracy i realizować obowiązki wynikające z umowy. Czy próbowałeś rozmawiać z przełożonym na temat swoich zastrzeżeń?

Były pracownik
@Iza 18.05.2018 18:06

Pozostwue to bez komentarza. To ze mam negatywną opinie musiało z czegoś wynikać prawda?

Oszukana

Nie polecam tej firmy

Oki

Nie polecam tej firmy. Wyzysk człowieka przez człowieka. Do tego oszukują jak moga.

Cezary

Może to jest inspiracja konkurencji?

Weronika

Witam. Jak wygląda ta praca? Jestem zainteresowana ale uważam że ta firma może szybko zbankrutować ogólnie jest mało znana

Pracownik
@Weronika 20.04.2018 11:22

Na jakiej podstawie Pani twierdzi że ta firma może zbankrutować ?

lalla(:)

A co już nie mogę się wypowiedzieć na temat tej firmy? Nie polecam i już.

anonymous

witam mam zamiar przyjac sie do tej firmy prosze oopinie

Makler
@lalla(:) 10.04.2018 11:39

Pracowałas za darmo czy 26 godz na dobę ?

Iza

@kobieta 333# a pracujesz nadal w firmie Tifotex? Czy wyzysk oznacza dla Ciebie za niskie pensje? Czy ktoś rozmawiał z pracodawcą odnośnie podwyżek lub chociażby premii, która by wpłynęła na to, że wynagrodzenie byłoby wyższe?

kobieta 333#
@Iza 23.03.2018 13:12

Nie pracuje i nikt nie rozmawiał o podwyżce ze mną

poi

Coo jakie 10 złotych o czym wy piszecie? Przecież to jest bardzo znana firma i szuka wielu pracowników na wiele ciekawych stanowisk na które nie jest wydaje mi się tak łatwo przejść proces rekrutacji wiec jak to jest możliwe :(( powiedzcie proszę mi.

lolita_;
@poi 03.10.2016 22:34

Najniższa pensja krajowa

Xxx

Nie polecam, wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk.

kobieta 333#
@Xxx 12.10.2017 20:33

Dokładnie, zgadzam się. Nie polecam

Iza

@Lola czyli mieliście czy nie mieliście? Bo jakieś sprzeczne informacje od Ciebie dostajemy? Teraz wychodzi na to, że każdy z Was w swoim sklepie Tifotex miał dostęp do ciepłych napojów, prawda?

Iza

@Lola czyli herbaty i cukru nie było u Ciebie? Ale jednak nie jest to obowiązek, by rzeczy zapewnić. @Kasia29 może tamci użytkownicy trafili po prostu na gorsze dni tych pracownic i tak je ocenili, a jednak zawsze są bardzo pomocnymi osobami. Pamiętajcie, żeby pomyśleć o tym, że pracownicy, w tym przypadku Tifotex, są również ludźmi i jak każdy z nas mogą mieć gorszy dzień.

Lola
@Iza 19.02.2018 15:14

U nas herbata kawa cukier jest zawsze na markecie , bo to tak jakby Ci w domu brakowało np.herbaty? A chyba takie rzeczy są zawsze dostępne u każdego z nas. Tak więc raczej to normalne,że tak samo w miejscu pracy masz podstawowe rzeczy: kubek czajnik i herbatę czy kawę :) .

taka fajna

opinii pozostawiam nowy sklep w Braniewie. pracownice beznadziejne,a pani w okularach bodajże Monika pracuje to za kare wiecznie naburmuszona...nie polecam sklepu

Kasia29
@anonymous 05.02.2018 16:52

Nie jestem zwolenniczka wystawiania opinii w sumie trafiłam przez przypadek tutaj przeglądając gazetkę tifo. Jak zobaczyłam opinie na temat sklepu w Rzeszowie to nie mogłam uwierzyć... Panie w sklepie są bardzo kompetentne , uprzejme miłe uśmiechnięte i zawsze pożartuja. Chodzę tam w miarę regularnie i nie zauważyłam aby któraś z Pań była naburmuszona ... wręcz przeciwnie , pełne życia :) Serdecznie pozdrawiam Stała klientka :)

Iza

@Wiola czyli wszystko o czym pisał użytkownik @333 jest zapewniane przez firmę Tifotex? W takim razie @333 czemu pisałeś, że musisz się na o składać? @Lola myślisz, że po prostu niektóre markety nie zadbały by takie rzeczy pojawiły się u nich i dlatego ich nie było?

Lola
@Iza 12.02.2018 16:08

Myślę, że jak market zamawia socjal każdego miesiąca to ma wszystko co potrzebne na sklepie łącznie ze środkami czystości itp. Firma wszystko zapewnia . Ale nie bądźmy śmieszni jeśli chodzi o kawę herbatę czy cukier na sklepie?!

Zostaw opinię o Tifotex - Andrychów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tifotex