Adesso
2 1143 6 1

Opinie o Adesso

Ostatnia prosta

I co? Kolejny prezesik zrezygnował. Bardzo ciekawe jakie pomysły ma Małgorzata na naprawę tego syfu :) dobrze że już za niedługo będę eks pracownikiem, bo sytuacja firmy tu już jest jakaś komedia.

Dama
@Ostatnia prosta 14.01.2019 19:58

Jak to jakie znowu będą cisnąć promocję i kuwete A to prosta droga do upadku bo zamiast sprzedawać to już musimy pisać tłumaczenia zamiast zrobić coś pożytecznego

Kasia
@Ostatnia prosta 14.01.2019 19:58

szkoda

HR
@Ostatnia prosta 14.01.2019 19:58

Jej doświadczenie zawodowe na pewno wyprowadzi firmę na prostą

AwF
@HR 16.01.2019 22:14

Kim jest Pani Małgorzata i jaką ma pełnić funkcje?

Nela
@HR 16.01.2019 22:14

Rozumiem że to sarkazm?

HR
@Nela 17.01.2019 13:01

Oczywiscie. Jednak zaznaczę że każdy kto zajmuje to jakże zaszczytne stanowisko prędzej czy później z niego spada. Także życzę jej powodzenia w szukaniu nowej roboty.

....
@Ostatnia prosta 14.01.2019 19:58

taka moc cofania czasu i zmiany wydarzeń kolejnych czasem by się przydała

Rozdrażniona
@Dama 14.01.2019 21:49

Tłumaczyć się powinien dział marketingu !!! - oni są od tej roboty.... my tylko mamy sprzedawać a nie myśleć za nich i dawać im podpowiedzi żeby stołków nie stracili.....

Damy radę

Gorące są spotkania i gorące nadchodzą ????????

....?

co się dzieje, kolejne pożegnanie,firma znowu coś wymyśliła?,czy to efekt spotkania z ajentami?

Dość tego
@....? 05.01.2019 18:27

Dlaczego mnie to nie dziwi. Nie dbają o pracowników . Podwyżki najniżej krajowej A zastępcy i kierownicy jeszcze trochę A będą zarabiali tyle co pracownik. Po co pilnować tego (usunięte przez administratora) nie mając za to nic. Żaden interes. Szkoda nerwów za ich wymysły.

Ajent
@....? 05.01.2019 18:27

były już spotkania z ajentami? Czego możemy się spodziewać?

Maruda
@....? 05.01.2019 18:27

a kogo żegnają? kogoś z terenu?

Km
@Maruda 07.01.2019 15:01

Leszno

Podziękował za stanowisko

kurs akcji leci na łeb i na szyję. od września z 1,20 na 0,27 groszy. UCIEKAJCIE . do biedry, natyracie się tyle samo, ale za to zarobicie.

tak trzeba zrobić
@Podziękował za stanowisko 06.01.2019 17:29

to jest bardzo dobry pomysł i zastanawiam się nad tym.

Pracownicy

Cześć. Moze ktoś powiedzieć jaka jest pensja u Ajenta TXM czy jest to najniższa krajowa czy jakoś więcej?

polecam
@Pracownicy 17.08.2018 17:06

Więcej. 2800 brutto, więc kokosy, przy czym brak prawa do urlopu, zwolnienia lekarskiego i ochrony prawa pracy, wiec jak trzeba to codziennie po 12 godzin jeśli pracownicy są na urlopie lub chorobowym.

Pracownicy
@polecam 20.08.2018 20:22

No u nas zarabiamy 1500 czyli najniższa Krajowa. Pierwszy raz słyszymy o takiej sumie. Czyli wychodzi ze troche dajemy się oszukiwać.

polecam
@Pracownicy 21.08.2018 12:31

przepraszam, napisałam o pensji AJENTA. Pracownicy mają faktycznie najniższą krajową ale tak decyduje centrala, to nie ajent ustala stawki dla pracowników.

Textilka
@polecam 21.08.2018 20:01

Oczywiście że ajent ustala pensje dla pracowników. Przecież jesteś zatrudniona u ajenta a nie w TXM. TXM nie ma tu nic do gadania. (wiem bo byłam Ajentem w tej firmie)

Ewa
@Textilka 28.12.2018 20:13

TXM daje dla Ajenta najniższą krajową na pracownika więc Ajent nie może dać innej stawki bo inaczej sam za darmo będzie pracował więc TXM ma więcej do powiedzenia niż Ajent

Aśka

Kolejny zamykany sklep . TXM zamyka kolejny sklep . Tym razem w Strzelcach Opolskich. Notowania giełdowe TXM nie kłamią . Lawina ruszyła .

NERW
@Aśka 24.05.2018 17:44

Dziewczyno co ty bredzisz?? znasz się choć trochę na biznesie bo wynika że niestety nie no to nie wypowiadaj się

Nico
@NERW 25.05.2018 22:35

Co sądzicie o sprzedaży z kuwety przy kasie i nacisk na to , co sądzicie o kierowniczce regionalnej na okręg kaliski

....
@Nico 18.06.2018 21:15

metody ,,wspierania" pracowników na sklepach i komunikacji z nimi dają wiele do myślenia

......
@Nico 18.06.2018 21:15

nacisk na kuwety i promocję jest bardzo duży, przez to duża część marketów sztucznie zawyża sobie średnie aby się nie tłumaczyć, ponieważ co nie powiesz to i tak będzie twoja wina że się nie starasz i nie polecasz; promocja- nie powinnaś sprzedawać droższego asortymentu tylko promo bo z tego są wyniki i tylko to masz polecać, to nic że marża na tym mała i firma ma mniejsze zyski; ogólnie to cały towar oprócz kuwet, promocji i wyprzedaży powinnyśmy zdjąć z sali sprzedaży wtedy % byłyby super i rks happy

ilka
@...... 22.06.2018 11:01

tobie to chyba nic się nie chce polecać Nico? a w ogóle to wypłatę z bankomatu chcesz wyjąć? Doradzam: nie fatygujsie i nie wyciągaj tej wypłaty i tak na nią nie zapracowałaś/łeś////

zaskoczona
@ilka 01.09.2018 18:35

a ma za co odebrać tą wypłatę bo za forum chyba nie płacą:))))))))))))))))))))))))))

Ann
@...... 22.06.2018 11:01

Sztuczne zawyżanie kuwety podnosi średnia sieci i sam siebie i resztę sklepów pogrążasz jeszcze bardziej

KMŚ
@Aśka 24.05.2018 17:44

Zamykają zamykają i zamykać będą ale nie dlatego że nie są rentowne tylko dla tego że firma nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań. Nie płacą czynszów, prądu i bóg wie za co jeszcze. Jak tak dalej pójdzie to przestaną płacić wynagrodzenia które i tak są nieadekwatne do wykonywanych przez nas obowiązków.

pytanie....
@Nico 18.06.2018 21:15

zero klasy

pytanie....
@Nico 18.06.2018 21:15

kuweta ok ale uczciwa i to samo sztuki i konwersja od dawna znane

ZKM
@Aśka 24.05.2018 17:44

Nic nie zamykamy . Firma ma się coraz lepiej a wyniki się poprawiają .Proponuję poczytać na giełdzie , że jest coraz lepiej . Teraz tylko do przodu bo mamy super towar.

Rzeczywistość
@ZKM 04.11.2018 17:58

Przeczytałam i co? Sytuacja finansowa firmy jest tragiczna,grozi jej bankructwo.Nie zdziwię się jak wkrótce ogłosi upadłość. Ps.Przeanalizuj wyniki finansowe a nie opinie .Opieraj się na cyfrach a nie domysłach.

?
@Rzeczywistość 06.11.2018 08:34

zmiany nie zawsze są rozsądne dla biznesu, za mało swobody w działaniu km,rks,rds sorry nie tak rozwija się biznes a jeśli tak chcecie to macie to do czego prowadzi nie słuchanie osób mających największy wpływ na sprzedaż która utrzymuje firme......

?
@? 09.11.2018 21:34

POPROSTU NIE KAŻDY TAK SAMO ROZUMIE I NIEKTÓRZY MAJĄ SWOJE RACJE I NIEWAŻNE ŻE ONE NIE PRZYNOSZĄ ZYSKU WAŻNE KOGO TO RACJA

lidka
@? 09.11.2018 21:47

jakie to smutne...………………………………………………….

Rozczarowana
@lidka 09.11.2018 22:22

Jestem pracownikiem TXM. Owszem w firmie nie dzieje sie najlepiej. Ktos kumaty w koncu powinien sie za to wziac, a szkoda bo firma miala duze predyspozycje zeby dobrze utrzymywac sie na rynku pracy. Skoro jest Wam tak zle w tej firmie dlaczego jeszcze tutaj jestescie ? Zamiast marudzic i narzekac jak to nie jest zle, idz do pracy gdzie indziej :) skoro wszedzie lepiej. Zastanowcie sie najpierw nad swoim zyciem bo juz tego czytac nie mozna.

ajentka
@Rozczarowana 13.11.2018 15:24

ja uważam, że dalej ma

kaliski
@Nico 18.06.2018 21:15

ta... słyszałam

beeeeee
@Nico 18.06.2018 21:15

:)

awaryjna

Mam wrażenie, że firma nie do końca zdaje sobie sprawę z niektórych sytuacji. Od wczoraj cały system szlag trafił, jedna kasa awaryjna działa, kolejka na pół sklepu, ludzi pełno. Promocja do zrobienia, połowa rzeczy z promocji nie jest przyjęta w systemie, bo towar przyszedł w trakcie awarii. Torby stoją, promocja od jutra, ceny na kasie awaryjnej nieaktualne. I to wszystko w najgorętszym okresie handlowym przed świętami. To brzmi jak jakiś naprawdę kiepski żart. Nikt tutaj już nikogo nie traktuje poważnie, śmiech na sali.

DOŚĆ
@awaryjna 11.12.2018 08:52

zgadzam się. Firma już chyba nie wydala a i tak za wszystko odpowie pracownik. To on będzie się tłumaczył zarówno klientom jak i RKS . ŻENADA

Ktosik666
@awaryjna 11.12.2018 08:52

I jeszcze brak wyplat o umowie nie wspomne od 2 tygm czekam na umowe pracuje na czarno jak murzyn...co za firma tragedia

Pl
@Ktosik666 11.12.2018 22:08

To ajent daje umowę

Pl
@awaryjna 11.12.2018 08:52

Niestety awaria systemu jest w TP również. I to duży problem. Współczuję bardzo bo cała firma czekała na te promocje i lepsza sprzedaż w tak ważnym przedświątecznym okresie. Miejmy nadzieję że szybko zostanie naprawiony.

Ktoa
@Ktosik666 11.12.2018 22:08

No to jest masakra z (usunięte przez administratora)u nas też czekamy już 2 tygodnir na umowy zlecenia z centrali no i na wypłaty za zlecenia które miały być płatne do 10 tego... Zaraz zaczną ich ludzie pozywac o odsetki i będą mieć swoje awarię...

warto zastanowić się nad sobą
@Ktoa 12.12.2018 20:30

nie rozumiem zaprawdę skąd takie buntownicze postaci się biorą, nie bardzo chcę wierzyć, że z natury.... matko święta człowieku zastanów się bluzgasz po kimś kto daje ci zarobić celowo z małej..... awarie mogą być wszędzie i nie twierdzę czy firma dobra czy nie ale tutaj ewidentnie jest problem techniczny..a ciebie rodzice nauczyli co to lojalność???????????

xxxx
@warto zastanowić się nad sobą 14.12.2018 20:35

jego nie nauczyli

Ja
@warto zastanowić się nad sobą 14.12.2018 20:35

Oni woecznie mają awarie

677644

Wiecie już coś w których miastach będą zlikwidowane sklepy?

tekstilka

a ja lubię tą pracę

prawda
@tekstilka 08.12.2018 21:08

Ja również chociaż czasami dokopałabym słownie co niektórym pracownikom centrali bo odkąd odeszła ocena współpracy NPS to zamiast pomagać sklepom robiącym jednak obroty to drą sie albo jeszcze gorzej albo wogóle w tyłku mają sklep i nie odbierają telefonu

Megi

A pracowaliście w NG2 tam to dopiero wykorzystują pracowników a klientów robią w konia, jeden właściciel różne marki obuwie to samo tylko logo różne i ceny. Cały czas zebrania pracowników sprawdzanie ich z wiedzy o parametrach tzw sprawdziany, a nacisk na sprzedaż kuwety ogromy. I nie życzę nikomu takiego regionalnego jak tam miałam. Na prawdę wolę już TXM. Trzeba po prostu to lubić.

ajentka
@Megi 20.11.2018 22:27

ja miałam w ostatniej firmie regionalnego, jakiś latynos, ale nie o to chodzi (chociaż niezły:)), słuchajcie czub jaki...... skradał się po zmroku i myślał, że nikt nie widzi, jak on podgląda skulony przez witrynę...matko, ale pomysłów miał takich więcej ojjjjjj nie narzekajmy, a jak warczał..

który kierunek obrać
@ajentka 30.11.2018 21:26

oni rksów też zniszczą

gocha

Moje sugestie dla Adesso: Zacznijcie szanować pracowników,płacic godne wynagrodzenia.

xyz

Właśnie od nich lata temu otrzymywałam sieciowe umowy, a pracowałam w TXM w R. M. Zarobki fatalne godne politowania. Młoda byłam i to była moja pierwsza praca. Niestety człowiek niedoświadczony to i dawał się robić w balona. NIGDY WIĘCEJ!

Flash

Cześć, czy wiecie coś o zmianach w wyliczeniach premii inwentaryzacje?

pytanie....

a co tam u guru naszego?:)))

KM
@pytanie.... 02.11.2018 21:33

Chodzi Ci o naszego operacyjnego? Pewnie się zastanawia skąd teraz wziąć kasę dla wygranych za konkurs

pytanie....
@KM 02.11.2018 21:40

hahahahahaha

pytanie....
@KM 02.11.2018 21:40

chodziło o innego guru tak swoją drogą mamy ich niewielu////

jak zarządzać

ważniejszy od rozdawania gazetek chyba jest obrót ze sprzedaży i w szczególności przy 2 osobach na sklepie i 7 paczkach oraz 130 klientach dziennie...…. może zróbmy więcej etatów do tak ważnych celów dla firmy????

km
@jak zarządzać 14.09.2018 21:48

To weź sobie pod uwagę ze jedna osoba z tych dwóch musi iść siku albo po ludzku zjeść i wtedy na sklepie jest jedna osoba musząca k...rwa wszystko zrobić i tylko włączyć kamery i może najlepiej uratuje nas zwolnienie aby wyrwać się stąd jak ktoś sam nie umie odejść albo w regionie pracuje mu się dobrze...……….. za niewolników robić to kasa się nie zgadza

nieludzkość
@km 14.09.2018 22:01

oni widocznie nie robią siku

Taki
@jak zarządzać 14.09.2018 21:48

Wg zarządu byłoby im na rękę żeby załoga mieszkała w sklepie, robota by szła 24 godz non stop, ulotki roznosic w nocy, a pensje i etaty jeszcze zmniejszyć.proponuje wziąć zwolnienie lekarskie wszystkim pracownikom i w domu się porządnie zastanowić nad pracą u nich.w między czasie za kasą staną regionalne. Obroty pewnie wzrosną bo są mistrzami w sprzedaży,wasza nieobecność wyjdzie wszystkim na dobre!

obiektywny
@Taki 15.09.2018 09:47

uważam że niepotrzebnie mieszasz rks w to ale czemu można być tak ślepym

O tak
@obiektywny 15.09.2018 22:16

Stanowisko RKS do czegoś zobowiązuje, niech rksi swoje mądre rady przedłożą na praktykę. Tak wszystko wiedzą, takie mądre to niech pokażą. Idź spokojnie na l4 i się nie martw. Obroty wszystkim wzrosną, jak te damy od siedmiu boleści zaczną sprzedawać :)

2222
@O tak 16.09.2018 08:25

pewnie wzrosną ale czy będziesz wtedy mieć prace??????????

2222
@O tak 16.09.2018 08:25

a tak swoją drogą to nie tylko stanowisko rks zobowiązuje - masz umowę to gdzie twoja lojalność wobec pracodawcy? za co bierzesz wynagrodzenie skoro nie rozumiesz jak widać celów firmy? jak zarządzasz skoro sam/a nie rozumiesz co i jak robić? jeśli nie zarządzasz to jestem w stanie zrozumieć takie puste ględzenie. bez względu na stanowisko UWAŻAJ BO ZNIESŁAWIENIE INNYCH JEST KARALNE!!!!!!

bb
@2222 21.09.2018 20:38

racja..

bb
@O tak 16.09.2018 08:25

hm.…..gdyby nie one to kto by cie tu trzymał bo chyba nie zarząd więc może podziękuj bo na twoje miejsce sa inni chętni na siłe to nawet w mięsnym nie trzymają

WYWALIĆ CIE Z ROBOTY!!!!!!!!!
@O tak 16.09.2018 08:25

ALE WSTYD TAK Z GÓRY PRZYZNAWAĆ ŻE JAK CIE RKS ZASTĄPI TO UTARG UROŚNIE/TO CO KURDE TAM ROBISZ JAK NIE SPRZEDAJESZ BOŻE CO ZA LUDZIE...AAAAAA... NA FORUM SIEDZISZ:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ip kompa
@2222 21.09.2018 20:32

ta to akurat całe życie narzeka a sama nie pracowita

ip kompa do ''o tak''
@ip kompa 22.09.2018 23:50

do ''o tak''

ip kompa
@O tak 16.09.2018 08:25

wytrzyj kurz z przymierzalni!!!!!!!!!!!!

Ładnie tak?
@WYWALIĆ CIE Z ROBOTY!!!!!!!!! 22.09.2018 23:42

Czytam te wasze wypociny i nie wierzę,skąd u ciebie i większości tyle nienawiści.Każdy pracownik sklepu stara się jak może by utargi rosły,wiadomo raz jest lepiej a raz gorzej to normalne w handlu no i chce dalej pracować jak i z przepracowania może zachorować i iść na l4.Każdy pracownik ma swoją przerwę w pracy i swój czas może wykorzystać jak mu się podoba,nawet pisać na forum.Tobie nic do tego!!!,Jest też wolność słowa. Powinnyście tworzyć zwartą grupę,wspierać się bo jedziecie wszyscy na tym samym wózku a tu jak można wywnioskować jedna na drugą donosi i gdyby mogła to by w łyżce wody utopiła po to ,żeby tylko przypodobać się przełożonym.Pamiętaj ,przy najbliższych cięciach to Ty możesz stracić pracę.

??
@O tak 16.09.2018 08:25

a przy tzw ścianie też zobowiązuje?

?
@?? 06.10.2018 00:50

podlasie?

xxx
@bb 22.09.2018 23:34

100% racji

obserwator
@Ładnie tak? 23.09.2018 12:09

firma uczy tego niestety

PO CO PYTASZ
@? 12.10.2018 21:18

TAK WŁAŚNIE BIAŁOSTOCKI!!!!!!1

kler
@jak zarządzać 14.09.2018 21:48

Każdy klient, który dostanie gazetkę promocyjną przy kasie może ja później zostawić w domu czy w pracy a to spowoduje, napływ kolejnych klientów lub tych samych, którzy będą z promocją na bieżąco. Nie masz racji i weź się do pracy. Etatyzacja faktycznie za niska.

pytanie....
@O tak 16.09.2018 08:25

ciekawe kto tak bardzo jadowity jeździ po rks-kach? czy fakycznie można być tak ślepym, nie widzisz tego, że to jedyna osoba która cię broni???????????

txmka

i kolejny prezes zrezygnował

Txmka
@txmka 17.10.2018 21:50

Który?

KM
@txmka 17.10.2018 21:50

Swoją drogą to trochę dziwne, prawda?

txmka
@KM 18.10.2018 16:10

co jest dziwne to ze prezes rezygnuje ??? szczury uciekaja z tonacego statku

KM
@txmka 18.10.2018 19:38

wlasnie to przecież są w trakcie wdrażania planu naprawczego czyżby się czegoś bał?????

obserwator
@KM 18.10.2018 21:44

plan naprawczy ne sprawdził sie jego kolej na inne

dada

Moje sugestie dla Adesso: prosze o przywrocenie sklepu w gryficach !!!! Lubię atmosferę w Adesso za: obsluga

xxx

jak moja szefowa odejdzie to ja też....ajentka

Etaty

Co do etatów to bierzcie przykład z Txm w Szczytnie. Tam az czerwono na sklepie, 3 pracowników, 3 stażystów i uczeń. Byłam tam. Poza mną, klientów nie było. Ja jedna i 7 pracowników i żadna z nich mi nie pomogła. obsługa kileta do poprawy. Żenada.

Wiktoria
@Etaty 04.10.2018 10:16

Bardzo miła obsługa. Panie zawsze służą miłął pomocą . Towar dobrej jakości , pachnąco i czysto na sklepie :-)

była

Witam, Ta praca zarówno na stanowisku ich pracownika jak i na funkcji ajenta jest totalną porażką. Nie szanują ludzi , oczerniają wyśmiewają - wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą!! Pracowałam w tej firmie prawie 10 lat i zostałam potraktowana w podły sposób. Mam nadzieję, że jeszcze karma wróci do tych osób przez które straciłam pracę i tak naprawdę moje całe życie - ten sklep mimo, że się nie opłacał i bywało różnie - raz lepiej raz gorzej , ale był całym moim życiem.

SrcLucy
@była 02.07.2018 09:52

Tez pracowałam w tej firmie wiele lat...ale granice tu są zatarte brak szacunku...a rks myśli że jest niezastąpiona...a to co robi na regionie juz dawno ktos powinien sie tym zająć...ale po co jak cyferki sie zgadzają i rankingi...to najwazniejsze... Po tym jak człowiek daje wszystko dla tej firmy na sam koniec nie słyszy nawet dziękuję... Firma traci wszystkich dobrych ,,starych"pracowników ... Karma wraca i moze co do niektórych osób wróci...

kamila
@SrcLucy 02.07.2018 21:28

a u mnie w regionie to słyszę też dziękuję, więc nie powiem i wiesz co lepiej nie oceniaj wszystkich jednakowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaskoczona
@SrcLucy 02.07.2018 21:28

Matko to w jakim województwie pracujesz u mnie inaczej/////////////

Guhf
@zaskoczona 01.09.2018 20:22

Napewno region olsztyński

gom
@Guhf 08.09.2018 08:42

bez przesady, rks z olsztynskiego nie jest wcale taka zla

Eks pracownik

Pracowałam 8 miesięcy pod przewodnictwem Pani która uważała się za najważniejszą istotę na świecie. Traktowała ludzi (za moich czasów było około 4/5 pracownic, każda odeszła po najdłużej 3 miesiącach) gorzej niż śmieci. Grafik ustawiony pod siebie, zmieniany co chwilę na prośbę lubianych pracowników,totalne olewanie twojego zdania że danego dnia nie możesz przyjść bo masz swoje plany,cytując "to je zmień",brak przerwy podczas 10 godzin w pracy a kiedy potrzeba pójścia do łazienki jest ogromna wzrok wyżej wymienionej Pani jest przeszywający (zmiana z Panią kierownik wygląda tak, że ktoś musi stać przy kasie bite 10h). Obietnice etatu były tylko gadaniem,przez 8 miesięcy 'nie zasłużyłam żeby go dostac' bo miałam za małe wyniki kuwety,obgadywanie życia prywatnego pracownic jest na porządku dziennym tak samo jak codzienna pretensja o wszystko co możliwe (o kuwety i promocje najczęściej). Oczekiwanie od szanownej Pani iż będziemy przychodzić przed pracą lub zostawać po godzinach za darmo żeby umyć podłogę za jej zachowanie względem nas było po prostu śmieszne.Praca jest do zrobienia jeśli ma się przynajmniej dwie ogarniające osoby na sklep, aczkolwiek nie za takie pieniądze i poniżanie.. 8 miesięcy wspominam jak najgorszy koszmar,nie polecam nikomu.

Krysia
@Eks pracownik 04.10.2018 13:55

A na którym regionie takie cyrku?

wszędzie
@Krysia 04.10.2018 17:34

AJENCI OD SIEDMIU BOLEŚCI.Wydaje się im ,że są kierownikami dużej korporacji a tak naprawdę są zwykłymi ....hmmm jakby ich porównać w tej firmie na etacie zwykłego sprzedawcy-sprzątacza-sługusa.A mają się za nie wiadomo co....

Eks pracownik
@Krysia 04.10.2018 17:34

Mazowieckie pozdrawia..

OnA

Czy wiadomo Wam coś o zamykaniu sklepów pod koniec roku? Czy zarząd podjął już jakieś decyzje?

zrezygnowana

Zawsze wszystko na raz, zwroty lata, odświeżenie ścianek i mebli, 7 toreb z towarem, zrobienie promocji w niecałe 2 dni, bo listę promocyjną wysłali dopiero w PONIEDZIAŁEK, a promocja od środy.. a gdzie obsługa klienta??? Śmiechu warte. Do tego jeszcze mnóstwo list z korektami cen, wszystko na już, większość na droższą cenę, a potem tłumaczenie przy kasie czemu droższa cena... Jak dwie osoby mają to zrobic? L4 nie wchodzi w grę, nawet już zachorować nie można, bo kto będzie pracował?? Żenada, już mi brakuje czasem słów, bo tylko pretensje i coraz to nowsze ( i głupsze ) pomysły. Aż się odechciewa pracować, można się nerwicy i depresji nabawić.

Bs

Firma przestaje placic za wynajem lokali. Otwieraja kolejne sklepy i kolejne tyle musza zamknać. Dostaja pieniadze i zamiast zainwestowac je w ludzi do pracy, zeby byl czas na to by moc zajac sie tym klientem i uregulowac swoje wszelakie platnosci woli inwestowac w reklamy w tv i rozne wszelakie bzdety by dorownac innym. Nie wiem kto to wszystko wymysla, ale troche nie w ta strone co trzeba..

PIStolet

Kurs TXM osiągnął UWAGA 0,45 zł ... tzn DNO ... a wy tutaj o rekrutacji , przelewach i innych premiach

?
@PIStolet 18.09.2018 19:56

tak bo każdy pracuje na wynagrodzenie, premią można zmotywować a rekrutacja potrzebna żeby miał kto zarabiać ten obrót w sklepach a ty jak myślisz po co ludzie pracują i jak zmotywować bez premi

BB

Jak tamu Was idzie sprzedaż, chłodniejsza pogoda pomaga?

tekstilka
@BB 28.09.2018 15:25

pomogłaby motywacja finansowa

Super

Już wkrótce bo w 2019r sieć odzieżowa Primark w Polsce. TXM bez szans.

tekstilka
@Super 18.09.2018 15:22

a szukają już do pracy?

tekstilka

przynoszą ludzie cv i nagle wiele osób chce tu pracować a ja nie mam wakatu...…...

katarzyna
@tekstilka 25.09.2018 20:19

wakatu?? ja etatów nie mam

?

wracaj do nas

2222
@? 15.09.2018 21:05

?

Ajent

Jest 9 godz 18:30 przelewów nie ma ! Może czas najwyższy obciążyć Adres i odsetkami za faktury i kosztami szybkich przelewów dla naszych pracowników? ! To nie 1 taka sytuacja Ciekawe czy prezesowi buzia by się uśmiechała gdyby wypłaty nie dostał na czas My mamy swoje zobowiązania i w przeciwieństwie do firmy chcemy płacić je w terminie !!!

księgowa
@Ajent 09.07.2018 18:35

A masz termin na piśmie na 9 dzień miesiąca? jeśli tak, to faktycznie pilnuj

Ajent
@księgowa 01.09.2018 18:46

Mam termin płatności faktury na 7 dzień miesiąca

Zostaw opinię o Adesso - Andrychów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso