Stanowczo odradzam tę firmę i tego pana. Są nierzetelni, kłamliwi i działają według ustalonego planu. Najpierw przychodzi pan Mateusz i pięknie opowiada jak to genialne są drzwi, ich jakość i wykonanie, pobiera - oczywiście gotówką - zaliczkę za każde mierzone drzwi. Ostrzegamy przed umiejętnym gadaniem i zapewnianiem tego pana. W momencie kiedy podpisze się umowę późniejsze telefony i maile do niego nie mają sensu, gdyż podaje kolejne numery telefonów do innych współpracowników, a ci do kolejnych. Następnie po podpisaniu umowy jest czas oczekiwania do około 10 tygodni. Nie powiem, przyszli po 6 tygodniach. Pan od montażu - to chyba największy winowajca - przychodzi, pięknie rozmawia i dopóki wszystko idzie ok, jest ok. Uszkadza przy docinaniu laminat, - komentarz do klienta: "zamaskuje pan to sobie silikonem". To jeszcze było do przejścia, ale w momencie kiedy zauważamy przed założeniem uszkodzone drzwi i od razu mówimy, że reklamacja bo nie są takie jakie miały być - Pan monter oczywiście robi zdjęcia, informuje, że w dniu następnym złoży reklamację - i zamalowuje oderwany laminat farbą, zostawiając drzwi i jednocześnie wiedząc, że żadnej reklamacji nie zgłosi. Do tego pyta klienta czy ma może sprzęt do pracy bo nagle czegoś zabrakło lub nie wziął ze sobą. Proszę nie popełniać naszego błędu i nie ufać nikomu na tzw. "gębę", wszystko proszę napisać w protokole, samemu zrobić zdjęcia bo później zaczyna się kolejny przewał - reklamacja i szefowie. Okazuje się, że reklamacja nie została zgłoszona, protokół podpisany, szef zapewnia, że porozmawia z monterem i co? Ano podpisaliście Państwo odbiór, monter nie ma żadnej reklamacji i tyle. Faktury brak i doprosić się jej nie można - tu kolejna nowa moda, a właściwie celowy punkt działania - montażysta informuje szefa czy Państwo chcą fakturę czy nie. I tak po kilkukrotnych interwencjach oczekiwanie na podstawowy dokument - najpierw, że pomyłka w adresie, potem, że faktura już wysłana i takim sposobem obawiamy się, że zajmą się tym odpowiednie instytucje. Owszem nasz błąd, że "po ludzku" zaufaliśmy i "na gębę" zgodziliśmy się na taki układ, ale brak podstawowych zasad uczciwości to druga strona medalu. Przykre to, w związku z tym nie polecamy tej firmy!!! I nie jest to żadne spamowanie tylko prawda. Chcieliśmy dobrze, wyszło jak zwykle. Nie podpisujcie odbioru jak coś nie gra i nie dawajcie kasy bo od tego momentu kontakt jest masakryczny i wszyscy umywają od tego ręce.