URSUS S.A. Oddział w Opalenicy

Opalenica

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 115 ocen.

Opinie o URSUS S.A. Oddział w Opalenicy

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie URSUS S.A. Oddział w Opalenicy

Administrator

Dawno nikt z pracowników URSUS S.A. Oddział w Opalenicy nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich doświadczeniach związanych z nią?

Feliks

Czy macie jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

Zenon
@Feliks 17.01.2018 17:43

Generalnie kogo obchodzi ta firma( już i tak po zawodach). Ludzie masowo odchodzą, a ciężko znalesc nowego jelenia, który będzie zasuwał w tych warunkach za 2000 brutto .Nawet już rudy z montażu chce znowu pracować w oborze, jak za swoich starych dobrych lat.

Administrator

Czy ktoś z użytkowników chciałby napisać na wątku o URSUS S.A. Oddział w Opalenicy w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Basua

Ja jestem po rozmowie kwalifikacyjnej w Dobrym Mieście stanowisko sekretarka, siedział dyrektorek i 2 panie i pytania dziwnej treści najlepiej 2 języki biegle czy może Pani zostawać po godzinach i zarobki 2000tys brutto bo więcej nie możemy dać wybrali więc Ognia na stażu bo nie będziemy za tyle chorować,spadać URSUS

Rwc

Ile zarabiają spawacze na TIGa w ursusie w Lublinie?

Szymon1978

Czy może mi ktoś napisać na jakim poziomie są wynagrodzenia pracowników produkcyjnych w zakładzie? A może ktoś ma info jak się zarabia w Lublinie?

Prezes
@Szymon1978 12.06.2017 11:15

W Opalenicy od 2200 do 4000 brutto. Zależy kiedy się przyjmujesz. Jak jest więcej chętnych to ogłoszenia pojawiają się za nasze stawki a jak jest mniej chętnych to raptem podnoszą w ofercie stawkę aby ludzi przyciągnąć. Ludzie na tych samych stanowiskach pracują za różne stawki... Nie wiem jak wygląda sytuacja w Lublinie. Będziesz coś wiedział jak się tam zarabia to daj znać abyśmy mogli walczyć o ewentualne podwyżki.

zxcv

Solidy zakład, płatności w terminie, 100% współpracy POLECAM! :)

Majster
@lask 06.06.2017 18:27

Tu się zgodzę. Pensje przelewane na czas, ale faktury już nie. Gdzie się nie jedzie, gdzie się nie dzwoni, gdzie się nie pisze to nikt nic nie chce dać na przelew, nikt nie przyjedzie nic naprawiać przed dokonaniem przedpłaty. Dziwny twór! Sami sobie szkodzą! Kolejny temat, panie Krzysztofie nie jest Panu wstyd zatrudniać osób do pracy za 2300 brutto? Pani Aniu jak można wystawić za takie głodowe stawki ogłoszenia. Za 4600 brutto bym pracy tu nie podjął, zwłaszcza za rządów panującego ów dyrektora, który trzyma się rękoma i nogami swojego stołka, bo wie, że nigdzie na rejonie pracy sobie nie znajdzie i musi w tym skansenie przetrwać do emerytury.

Adam

Przecież wszystko jest ok. Praca jest pensje jako takie ale są, no i wypić można z kumplami ze zmiany. Zakład będzie istniał tak długo jak pan K. będzie miał przejść na emeryturę. Potem ten sztucznie reanimowany twór odejdzie śmiercią naturalną. Wtedy otworzy się skansen na zwiedzających.

Adam

Ja już na własne oczy widziałem jak spawali po kolanach, bo ciężko było wstać a co dopiero prosto krok zrobić. Stał nad nimi Krzyś i żadnych konsekwencji nie wyciągnął. Porostu spawacze są w sytuacji uprzywilejowanej. Im najzwyczajniej więcej można!

Spawacz
@Zenon 03.04.2017 21:47

Ryba psuje się od głowy...

pracownik

Szkoda niektórych pracowników. W ostatnim czasie odeszło paru wartościowych. Teraz mamy kierownictwo zgrane :)

Spawacz
@pracownik 16.03.2017 20:31

Ci co odeszli nie mają czego żałować

1724

W Lublinie spotkałem się tylko ze zwolnieniami za alkohol itp, a nie od widzi mi się kogoś.

Spawacz
@1724 09.03.2017 17:21

W Opalenicy alkohol nie jest problemem...Idą chłopaki naprawdę ostro a Krzyś nic z tym nie robi

Co to jest

Kiedyś uczniowie szkół zawodowych odbywali praktyki w zawodach jakie potrzebuje rynek. Dziś szkoły nie kształcą fachowców lecz bezrobotnych. Najłatwiej, najprościej i najtaniej wyuczyć sprzedawcę-kasjera. Co Polska ma z takiej osoby? Nic. Niiewolnika, pracuje na kasie za grosze piątki świątki i niedzielę i nic nie wnosi do gospodarki. Wykwalifikowany specjalista to przynajmniej zarobi i doprowadzi podatek. Dziś dzięki niskiemu bezrobociu skończył się wiek pracodawców a zaczął specjalistów i to oni zaczynają dyktować stawki. Panujący w tym zakładzie pan K. K. myśli nadal, że mu ludzie będą pracować za grosze od rana do wieczora. No niestety te czasy panie dyrektorze minęły już bezpowrotnie a ludzi za wypłatę 1500 do ręku już nie znajdziesz. W chwili obecnej potrzeba tu sporo ludzi a kadrowa do urzędu pracy wyśle jeszcze więcej ofert pracy.

alek

Niech ktoś w Lublinie się obudzi i pomyśli że lata 90-ąte dawno minęły i przed bramą nie stoją tłumy za pracą że coraz częściej to nie pracodawcy dyktują warunki płacy lecz pracownicy .A zresztą niech URSUS szkoli pracowników na dobrych spawaczy lakierników i tp a okoliczni pracodawcy będą zadowoleni i wdzięczni że dostają dobrychpracowników

Zł Fgkhg

Co powiecie o Tomaszu Paciu? Jakim jest człowiekiem?

gosc

W tej firamię wszystko zależy od humoru jednego człowieka. Ma ochotę kogoś zwolnić to to robi. Kilka osób ostatnio się o tym przekonało. ....

takkkk

umowy nie przedłużają lub nawet zwalniają wcześniej jeśli sobie tylko i wyłącznie na to zasłużysz...

Maniek123

Ludzie nie idzicie tam w lublinie daja umowe na 3 miesiace zrobiszz partie ciagnikow i wypad nikomu nie przedluzaja na produkcji

gość

Mam pytanie ile zarabia u was lakiernik?

M.Piechowiak
@gość 13.01.2017 18:38

Na dzień dobry koło 1700 do max 2000 tys brutto.Po okresie próbnym Krzysiek K. podniesie o 100 zł brutto albo wyrzuci z pracy

stefan

znów szukają spawaczy oferta za 3000-3500 i po co jak docenic nie potrafią tego co maja parodia

alek

czy nadal dyro toleruje alkoholizm , i ma swoich ulubieńców na spawalni ? cz nadal trzech spawaczy zarabia coś koło 4 koła a cała reszta 1700 jeśli tak jest to wszyscy mogą sobie odpowiedzieć na pytanie : czy nadal ludzie przychodzą na chwilę i odchodzą . Pan dyro po prostu dba tylko oto by Lublin go nie wywalił na zbity p.....k Kiedyś i pewnie dziś dyro pilnował tylko jednego by za wszelką cenę wyrobić normę która pewnie sam sobie wymyślił a ludzie to takie coś co po prostu w firmie musi być i tyle

anonim

i nadal ludzie przychodzą na chwilę i odchodzą co jest przyczyną ?

anonim

(usunięte przez administratora)

zdzich

a co forum nie czytasz? czy do pracy nie chodzisz jak pracowałem to doś głośno mówili o swoich bólach

zdzich

witam zmieniło sie coś w tym skansenie czy nadal pan dr rządzi jak rządził

anonim

(usunięte przez administratora)

alek

Od kiedy w ursusie jest akord? Bo od kilku lat jest stała pensja, A 3300 to są obietnice. Rozmowa jest taka na razie masz 2800 brutto a jak się sprawdzisz to może dostaniesz te niby 3300 brutto a prawda jest taka że nigdy podwyżki niedostaniesz bo ponoć lublin się niezgodził.

tomy

witam widze oferty do ursusa na spawacza stawka 3300 czy to prawda

praca

witam, nie ma zadnych opinii o pracy w ursusie w lublinie wiec pytam sie was bo to przeciez ta sama firma, czy wyplaty sa na czas? czy są jakieś premie co miesieczne za robote i czy normalnie placa za nadgodziny?

olek
@praca 21.03.2016 16:12

Niby ta sama firma lecz podejście do pracy pracowników różne pensje pewnie też lecz jedno trzeba przyznać pensja na koncie na czas a codo premii w Opalenicy jej od lat nikt nie widział od kąt zlikwidowano akord

olaf

witam chciałem podesłac cv do firmy na spawacza na jakie zarobki mogę liczyć ??ktoś coś wie

stary
@olaf 24.01.2016 16:36

około 1700 zł

maciej

witam właśnie skończyłem kurs na spawacza mag na jakie zarobki mogę liczyć jako młody:)

Pracownik

W pracy też można byle robota zrobiona. A dyro nic nie powie bo na innych ludzi go nie stać i bierze co leci.

janek

A czy w upalne dni można sobie trochę zimnej wódeczki wypić? No tak dla lepszego samopoczucia.

pracownik
@janek 09.07.2015 09:55

Po pracy można.

Zostaw opinię o URSUS S.A. Oddział w Opalenicy - Opalenica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie URSUS S.A. Oddział w Opalenicy